A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gigi! válasz ment :)

na mostmár tényleg lépek...mielőtt még 100szor elküldi ezt is a gép :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

sziasztok!

12-én megyek vissza K gólyáshoz, ugye jól gondolom, hogy előbb vérvétel(3 és 22. nap, plusz ultrahang), aztán jön az inszem?

A vérvételem 2010 márciusi, ezért gondolom, hogy azzal fog kezdeni.
Van még valami más is inszem előtt?

KÖszi előre is.

MInden cseperedő kismamának, már meglévő apróságoknak és persze a vágyakozóknak is szép napot!
Vendég

Eszter: köszi a gratulát!!

Mindjárt itt a péntek,nagyon drukkolok!!! :D
(és a felajánlásom még áll ;) )

Kubu: köszi! :D
szerintem is szépséges,kár hogy mocorgás közben nehéz volt elkapnia a dokinak,de örült,hogy legalább meg tudja mérni! :D

Zsuzska: Neked is köszi a gratulát! :)

nagyon örülök a jóhíreidnek,bár ezt már írtam,de klassz,hogy semmi se áll az utatokba :)
valóban szimpi a doki,és rajtam nem fog múlni a köv. 7 havi együttműködés!

Anyum mondta,hogy nagynénéméknek van egy kis lakása a 14.kerületben,úgyhogy ha szívóznak,akkor velük lebeszélem,hogy egy ideiglenes bejelentésbe menjenek bele csak a terhesgondozás és szülés érdekében,és szívesen aláírom,hogy eszem ágában nincs odaköltözni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!Kicsit szundiztam,megint fájdogál a torkom! :( Megnéztem tükörben...hát piri+picit olyan mintha gennyes lenne!Ugye ettől lem lehet baja a bébynknek?! :? Ne hari ha hülyeségeket kérdezek de tökre aggódok!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ettől nem lesz baja,csak ne szedj be gyógyszert rá lehetőleg!

Egyél mézet,az fertőtlenítő hatású,és a torok kaparó érzését is csillapítja!
Vendég

Hahó!

Tényleg 1 percem van, röhanás dokkerhez.

Breki miattad jöttem: örülök, hogy jó lesz ez a dokker, tudtam én! Bár kicsit sejtettem, hogy idegen lakcim nem fog nekik tetszeni. De az urológiára is jártak korábban máshonnan, még az ajtóra is ki volt irva, hogy ig. lakcimmel is be kell jelentkezni fabódéban.

Most rohanás. Fiam már felvette a fonalat, hogy SOS kell dolgokat intézni. Reggel még az elfoglaltságait irta, délben meg hogy intézzek sos amit lehet. Ez nem személyes találkozást jelent, de az ügy neki fontos és nem nekem, de mindketten kellünk hozzá. Hogy fog ez lenni igy, na az egy kérdés. Szurkoljatok, most van mihez.

Este még jövök

üdv kispatak
Vendég

Helló lányok!

Köszi a segítséget a kiskatona-elemzésben!

Amikor megyek Sz-höz 2 hét múlva, h átnézze a leleteinket, akkor rá fogok kérdezni.

Még mindig a sperma-baciírtás előtt vagyunk, mert nem akartuk ünnepek előtt beszedni a gyogyót, nehogy mire mehet ellenőrzésre, visszajöjjön a baci.
Jaj, annyira kiakaszt ez a baci-írtás! A férjem, mióta ismerem, még sosem volt beteg, még a feje sem fájt soha, gyulladása sem volt, láza sem, soha... makkegészséges sportoló.
Erre 2 hétig szednie kell valami baromi erős antibiotikumot...ááá!!!
Na mindegy, ennek meg kell lennie.

Béku: gyönyörű kép! Hihetetlen - még csak most volt az eredményhirdetésed, amikor találkoztunk a BMC-ben, most meg már ott a kis teste, ki lehet venni a tagjait... csodálatos!

Kép
lujzici

Lujzici: igen,mintha tegnap lett volna,pedig annak épp 5 hete már! :D

Lányok,asszem intézem magamnak az ideiglenes lakcímet,nehogy ezért ne vállaljon el a doki,mert úgy szeretném!

Nem ő a szűk keresztmetszet,ő rendes,dehát már a felvételen húzták a szájukat,pedig úgy tudtam szabad orvosválasztás van!

A kistarcsai kórház nagyon messze van,nem akarok oda menni!!

Lukácsné: Neked nem volt ezzel gond?
Hisz Te is erre laksz,és mégis az Uzsokiban szültél!
Vendég

Kispatak: az a fura,hogy a nővérem ugyanerről a címről ugyanehhez a dokihoz jár,és vele nem kötekedett senki...

inkább beszerzek egy ideiglenes lakcímkártyát,semhogy ezért visszautasítsanak!
Annyira rendesnek tűnik a doki,nem akarok máshoz menni!
Vendég

kisbeeka: Én is békáson lakom és a Mávban szültem, de nekem van arcképesem. Szerintem mondjuk a dokim elintézte volna, mert ő szerződésesként van ott. A magánrendelésre jártam. Szóval szerintem nem lehet gond, de biztos ami biztos én is kérnék ideiglenes lakcímet. A picuri gyönyörű, mikor volt már Barbusom ilyen kicsi!

kispatak: Várjuk a fejleményeket és persze drukkolunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak: írtam privit! :-)

Kép
lujzici

sziasztok!!

Békus!!
Gratula a bébihez,már most milyen fotogén. :lol: Én ezt nem értem,hiszen szabad orvos választás van,mondjuk ha nem magánba mentél hozzá,hanem sztk,akkor bizony beleköthetnek.
Járj utána.

Lujzici!!
Örülök,hogy jöttéel,gyere sűrübben.Drukk Apának,hgy vírus mentes legyen,.

Kahlan!!
neked már volt HSG-d??bocsi ha írtad nem emlékszem rá. :oops: Mert azt is csinálnak az inszem előtt.

Eszter!!
Mindjárt itt a nagy nap!!!

Andi,Zsuzsó!!
KÖszi a mai délutánt!!Szuperül éreeztem Magam,elrepült az idő.

Andinak szép nagy már a pocakja,csak úgy ragyog!!! :D

Zsuzsó nem tudom hol dugdossa a bébit,mert olyan vékony,hogy csak na. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu, igen volt, sőt szeptemberben lapar is, gondolom, most nem lesz előtte...
Ezért hagytam ki.
Vendég

értem,bocsi nem emlékeztem rá.

Akor már csak tényleg a vv-el kell,és kezdhettek,ha azon minden oké lesz.Nekem kért a 3.napomon egy SOS vv-elt Szűcs,prolaktinra és FSH-ra is.
csucsu99
Budapest

és mire számítsunk? terminált? vagy rögtön inszem?

hogy néz ki effektive a dolog? jól olvastam, hogy felinjekciózzák őket? és vajon meddig?Méhnyakig? vagy fejjebb?
Vendég

Sztem,de tényleg csak sztem,nem lesz terminált,azt inkább csak akkor szokták,ha hétvégére esik az inszem.Ugye Csajok????

Remélem nem beszélek hülyeségeket. :roll:

Katétert helyeznek fel,és befecskendezik a spermákat.Nem fáj,tényleg mint egy rákszűrés.
csucsu99
Budapest

Csucsu: igen,úgy tudom a termináltat itt csak akkor csinálják,ha "muszáj",egyébként meg inszem vagy lombik.

Vicky: hát igen,Barbus már jóval nagyobb a babszememnél :D

Csucsu: igen,SZTK,de a nővérem is ugyanide jár,ugyanehhez a dokihoz,mégsem volt gondjuk a címével,ami az enyémmel megegyező,így holnap szerzek bejelentő papírt,aláírattatom unokatesóm szüleivel,és remélem hamar meglesz a papír,még mielőtt más stopolja le az időpontomat :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku
Örülök hogy minden rendben van. Remélem vállalni fog a doki. A kép nagyon jó.

Kispatak
Lemaradtam valamiről a fiaddal kapcsolatban?

Estrella

Lehet hogy a doki elnézte. De az a lényeg hogy egészséges legyen.

Csak erős idegzetűeknek!!!!

http://www.hazipatika.com/mediatar/medi ... ejlodes/92
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.01.05 20:07-kor.
vnbeni

Vnbeni: köszi :)

sajnos a gátmetszéses dolgot igazi eseten is megnéztem,az némiképp durvább volt... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Megint jó fáradt vagyok mire hazaértem, így lehet hogy nem jut mindenkinek válasz :(

Breki,
szépséges a kismanótok :D
Nekem nem mondta S hogy gond lenne a Jánosban szülés, pedig nem oda tartozunk! Mondjuk terhesgondozásra magánba járok hozzá.

Kispatak,
nagyon drukkolok!!! Hátha épp ez az ügy ébreszti rá a csemetét, hogy bizony szüksége van a szüleire! Találkoztok is az ügyintézéskor?

Kahlan,
én is úgy tudom, hogy terminált csak akkor van, ha ünnepre v. hétvégére esne a beavatkozás.
Az inszem nem fáj, rákszűrés szerű érzés, egészen a méhbe helyezik be a kiskatonákat, a méh tetejére hogy minél előbb elérjék a petevezetőket.

Ancsi,
ne szedj rá semmit, sós vizes vagy mézes fertőtlenítés. Ha hőemelkedésed is lenne, akkor hideg vizes testborogatással próbáld levinni!

Eszter,
mindjárt kezdtek! Drukkhegyek előre is :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Szia Eszter!

Nagyon szurkolok Nektek!

A mi helyzetünk egy kicsit más.... Húgom adja a petesejteket, így a kiváltandó gyógyszerek is duplája :(
Gonapeptylból 56 db szuri van felírva :!:

Már most kaptam segítséget másoktól is!

Nagyon szépen köszönöm Nekik és természetesen, ha van valakinek még, az jelentkezzen!

Köszönöm szépen!

Pusz
Avarka

Kép
avarka

Judit: köszönöm :)

nem is értem,miért problémáznak,bár hallottam,hogy készülőben van egy olyan változtatás is,hogy csak abban a kórházban lesz "ingyenes" a szülés,ahova lakóhely szerint tartozol,máshol meg brutális tarifákkal próbálnak lebeszélni majd a szabad orvosválasztásról....

De mindegy,holnap szerzek nyomtatványt,megkérem anyucimat,ha már a közelben dolgozik,hogy ugorjon be érte :)
Így a legbiztosabb,már csak az a kérdés,hogy vajon szabadságra ment volna a doki abban az időszakban,vagy más egyéb ok miatt gondolkozik el azon,hogy elvállaljon.

Csupaszív doki,úgyhogy tuti hogy nem rosszindulatból :)
Vendég

Judit, köszönöm!
Azért kérdeztem a helyet, mert ha gond van, márpedig van, akkor a petevezetők még mindig, Lintner Tanár Úr is azt mondta, hogy érintettek, kanyargósak, így a lombikot javasolná...nem tudom, mennyire fognak átjutni a kiskatonák. MIndegy, K gólyásunk a szakértő, rábízom magam...

melyek azok a gyógyszerek amikre tuti számítsunk?(bogyók, injekciók)
Összegben mennyi az alsó határ?
Vendég

Hááát, ezt nehéz megmondani!
Nekem az egyik inszemnél napi 1 ampulla Merional volt a stimu, Pregnyl a tüszőrepi, ez kb. 30ezer pénz. Utána utrogestan min. 2 hétig, ez 5-10 ezer között van.
A másik inszemnél Gonal volt a stimu, a többi ugyanaz, ez össz. kb. 60ezer volt.

Kép
judit0713

uh...mondjuk ez is töredéke a lombiknak...köszönöm szépen az információt.

12-én meglátjuk, mit mond dokibácsi.
:)
Vendég

Sziasztok! :)

Béku: örülök hogy szimpi volt a dokker és randi is megvolt a picúrral... hát gyönyörű!!! :) Ez is olyan mint a mienk volt golyófej állapotában :)))))))))))

Ancsi: jobbulást a torkodnak... én bármilyen kórság esetén esküszöm a jó fincsi húslevesre, az nálam mindig csodát tesz... pedig abszolút nem vagyok leveses amúgy ! :)

Csajok, most nem írok mindenkinek, mert Rajó itt sürget közben.... DE azt még el kell mondanom, Csucsu, Zsuzsó olyan jó volt Benneteket látni... !!!! :) Zsuzsókám nagyon véknya, de majd beindul a bolt ott is és szépen fogsz kerekedni :)
Csucsukám, hamarosan Te is beállsz a sorba, biztos vagyok benne!! És mégegyszer köszönöm a mai szállítmányt!!!!!!!!! :)
Mekcsikenek bent maradtak, de a mennyiség az azért érezhetően több volt, mint elég!!!!!!!!!! :) De a gyerekem szereti a szemét kaját, úgyhogy nem passzolta vissza, az a lényeg :)
Anyám oda volt a cuccoktól, meg Rajó is... már 2 turnusban kigyönyörködtem magam bennük :).... Alíg várom már, hogy február végefele legyen és meglegyenek a bútorok akkor már elrendezve lehetnek majd a babaruhák... áááááááááááááááá..... gyerekek, ez a rózsaszín világ..... kész vagyok, mint a házi feladat :) !!!!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: nagyon örülök,hogy így sugárzol! :D

legközelebb majd Veletek tartok,még mindig nehezen tértem magamhoz,miután nem ettem indulás előtt,és hát fél3 volt,mire hazaestem,vagy még később... Elég rossz,hogy nem tudom tartani a kapcsolatot Veletek,de terveim szerint ez most már hamar megoldódik ;)

csupa szemetet ettem ma,hogy legyen bennem valami,mert főzni semmi erőm nem volt :?

Igazad van,én babám is olyan golyófej-forma :lol: :lol: :lol: :lol:

Kár,hogy nem lett picit jobb a kép,de így is nagyon örülök,hogy kaptunk 3 (!!!) képet is!!

Majd a 13.heti UH-ról remélem tudok hozni még jobbat :)

Jó volt élőben látni,tényleg látszik,ahogy hadonászik,csúúúúcs!! :)
Vendég

Sziasztok!

Kahlan!
Nekem most volt terminált együttlét,én is a Merionalt szúrtam,aztán a Pregnyl tüszörepesztéskor és most az Utrogestan.

Csajok!
ma vagyok a 19. napon mensis fájdalmaim vannak az jó??? :shock: :shock: :shock:
vikus82

Vikus: nekem még mindig vannak néha mensis fájdalmaim,ez akár egész terhesség alatt végigkísérhet,nem jelent rosszat! :)
Vendég

jaj dejó,de csak halkan,meg egy helyen néha szúrkál :shock:
vikus82

Vikus, ez a három mind injekció?
Vendég

Vikus: szúrkálódó érzés lehet a beágyazódás is,úgyhogy nyugi! :D

Rosszat semmiképp nem jelent ;)
Vendég

Kahlan!!

Én merionalt szúrtam 10X,+ pregnyl repesztőnek ez volt 19E+ az utró az 4E.Szóval 24-ben megálltunk

Vikus!!
Én is szúrkáltam,nyugiiiiii.

jajjjj,ÉN már alig vátrom,hogy szúrhassak megint.

Barátosnémnak tegnap megvolt a leszívás,6-ot sikerűlt,aztán 5-ben volt petesejt,mára 3 termékenyült meg,pénteken 2-őt vissza is raknak a pocakba. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Andi, Csucsu,
szuper volt a randi, nagyon köszi. írtam privit is.

Breki,
nem értem miért variál a dokker, de végül remélem elvállal, ha már ilyen szimpi volt neked. :-)
holnapra drukk a védőnőhöz.
karácsony előtt postáztam neked valamit. odaért hozzád?

Judit,
pihizzetek sokat!
nagyfiad isten éltesse!

most ennyire jutott erőm, bocs akinek nem írtam külön, de a drukkokat küldöm mindenkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu: gratula barátnődnek! :D

Hamarosan szúrhatsz újra!!! :) Úgy drukkolok Neked,de ez nagyon szerencsés év,tuti sikerül ;)
Vendég

ja Ancsi,
végszükség esetén panadolt lehet szedni babásan, de azt sajnos nem tudom, hogy az első harmadban is vagy csak később.
oscillococcinumot viszont lehet szedni úgy tudom.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: anyumat kérdeztem 1-2 napja,mikor úgy volt,hogy találkozunk,de azt mondta,nem érkezett nekem,csak számlalevél...

Remélem csak elakadt :)
Nincs szerencsénk a postásokkal ezek szerint :D

Jujj,én is úgy szeretném,ha a doki elvállalna!! Látod,még ideiglenes lakcímet is szerzek,csak ne utasítson el :lol: :lol: :lol:

Talán sokan nem értitek ezt,de tényleg fontos,hogy meglegyen a bizalom a választott orvosban,hisz nem kevesebb dolgot bízok rá,mint a saját,és a babám életét :)
Az is lényeges,hogy szimpatikus legyen,könnyű legyen a bizalmamba fogadni :)

A dokit nem tudtam,hány éves,vagy hogy néz ki,de míg a papíromat töltögették,megnézegettem a mellettem levő (BMC-s tablóra emlékeztető) babafotó-kiállítást,és ott megláttam több képen is babákkal,és valami nagyon kedves csillogás volt a szemében,akkor már biztos voltam,hogy jó választás,és amikor meg is ismertem,semmi kétségem nem maradt :D

Kevés ilyen udvarias,gáláns orvossal találkoztam :)

Nem fiatal,de legalább tapasztalt,nem egy kezdő :D
Vendég

Brekk,
a számlalevelet nem én küldtem. :? hát még reménykedek hogy odaér...
csodaszép a fotó! a bizalom szerintem is nagyon fontos, én ezért (is) örültem hogy Sz elvállalt. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: hát,ha nem jutok dűlőre sehogy sem a dokkerral,akkor talán felkérem én is Sz-t,összespórolok rá :D

Egyelőre azt se tudom,kapok-e táppénzt,úgyhogy míg ez nem rendeződik,nem merek elköteleződni "magánorvoshoz"...

így végülis csak a szülésre kell gyűjtenem,ez még menni fog :)

Bízom benne,hogy lesz a számlalevél mellett más is a postaládában ;)
Vendég

Hahó!

Pár sor:

Woody: igen-igen, egyre kevesebbet fog aludni, de a jó levegő az megteszi hatását.

Andi: ma este voltunk arra felétek, hát Zuglóban nincs akkora tél. Micsoda szánkópálya van arra? És még jó játszótér, biztos szép gyerekkora lesz Izabellának. Látom sugárzol, van mitől!

Nekem kicsit furcsa volt a ma esti vizit. Dokker még nem volt ott, hivtam, mondta érkezik gyalog. Még jó, hogy kocsiban ültünk. Jött egy pár, szerintem mégis csak ők lehettek. 5 perc mulva hivott, hogy ő már a rendelőjében van (én mondtam hogy a sarkon várjuk kocsival). Ma csak konzi lett volna, de csak kaptam egy kezelést. Elvileg jövő hét péntek beülti, csak elfelejtettem, hogy rá 1 hétre elutazom. Ugyhogy majd még megbeszélem vele mi is legyen tovább, vagy halasszuk ezt el. 2 héten már semmi sem mulik.

Estrella: hajrá egészséges. A többit legközelebb, remélem addig a nemét is megmutatja!?

Védőnéni: nálam is járt még terhesen nem is egyszer, utána pedig elég gyakran.

Franzi: hajrá konzi!

Ann: neked is szurkolok, nem kevésbé Eszternek! Már csak 2-t kell aludni! Virág ügyben kérdezzél bátran. De én nem vagyok szakértő! www.orchideak.hu ez viszont igen! Van egy pár virágom onnan.

Kubu: Marci ahogy szerel és bábáskodik, megzabálom. Légy rájuk büszkel anyukád meg!? Nem tudjta mit veszit! Te viszont csak nyersz!

Vbeni, Judit: nem hiszen hogy lesz személyes találkozó, és azt sem, hogy bármi változzon sajna. Csak a saját érdek fontos, és hogy most ez el legyen intézve. Tegnap este/ma reggel még no válasz. Aztán kicsit tettem az ügy érdekében, amit lehetett. Onnantól fogva már minden sürgős, és mindent megcsinál, csak hogy megkapja ami voltaképp az övé, de először is én kellek hozzá.

Avarka: ilyen rendes testvért!? Az enyém lehetne normális, bár nem ilyen téren persze, de ő semmilyen téren nem az.

Holnap jövök

üdv kispatak
Vendég

Andi, Csucsu,
írtam privit a "rendes" mail címetekre is.

Juditkám,
dobnál nekem egy privát címet, ahova tudok neked írni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Képzeljétek, most született meg egy nagyon jó barátom kislánya, reggel mentek be… Amúgy 28.-ra volt kiírva a felesége.
Nekem meg megvan a pelenkázó, nagyon olcsó volt és nagyon tetszik is…
Holnap nem fogok tudni jönni, nagyon vacakul állok a munkával és holnapra kész kell lenni a zárással…

Béku
Tudom, hogy jót akartál, köszi, lehet előre megkérdezem a forgalmazót, mi a teendő, ha kilyukad a kerék… Én mondjuk erre nem is gondoltam.
Annál a dokinál voltál, akinél sógornőm is (M.)?
Örülök hogy neked is ennyire szimpi!
Fotó nagyon jó, gratulálok!
Remélem nem lesz ilyen rendelet, hogy csak ott lehet szülni, ahova tartozol! Mondjuk nem is tudom, hova tartozom, ezt hol lehet megnézni???

Ann
Jaj, nem vagyok letörve, a kisfiút is imádni fogom, csak annyira reménykedtem… De majd unokahugit öltöztetem rózsaszínbe :)
Lindtner úgy látszik nagyon elfoglalt, remélem tud vele Sz péntekig beszélni!

Zsuzska
Hajrá lombik, drukkolok nagyon!!!!

Judit
Ja persze, te tapasztalt mami vagy, jobban tudod, mit kell érezni :)
Remélem hamarosan én is érzek mást is a buborékon kívül…

Kahlan
Nekünk termináltat akart Sz inszemmel váltogatni, nem a hétvége miatt, hanem mert szerinte nem volt semmi bajunk…
Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella,
rohamléptekkel haladsz, csak kapkodom a fejem. :wink: szépek a szerzemények. :-)
az a nem biztos még lehet kiscsaj. de ha mégsem, hát majd a kistesó. én legalábbis ezzel nyugtatom magam. :D :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

beteg kismamik Sinupret ez gyógyszertárban kapható nem gyógyszer gyógynövényekből van és hatásos mind két gyerekkel ezt ettem.

béku
én 8ker.-ben lakok és ott jártam a dokinénihez ezért nem volt baj hogy itt lakok, szülésnél pedig jöhet mucsaj röcsiről is ha ottani fogadott orvosod van, egyik csak Sopronból jött !!! az meg nem itt van de volt Tatabányai csaj is szóval mindenhonnan jöttek.....
de ha ott szülsz jó helyen leszel én tényleg csak jót tudok róla írni és ha lesz még jégoviból tesó csakis ott szeretnék szülni.

eszter
mindjárt kezdtek ti is szorítok értetek

rólunk
jól vagyunk kicsi lány egyre édesebb eszik már naponta 1szer zöldséget krumpli v répa bár az nem ízlik annyira neki, vettem alma banánpürét neki az sem ízlik, marad a rendes banán meg a krumpli neki utána kap hozzá tápszert és csajok alszik végre 1-1,5 órát napközben is. viszont kezd fogzani így néha olyan mintha szó szerint leharapná a cicim pedig még nincs is foga.

jók legyetek mindenkinek drukkolok minden nap olvasok és ha van erőm ilyenkor írok is.

sajtikám
merre csavarogsz??? remélem te is olyan "sokáig" leszel tábla kezelő mint én.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszi az infót :)

Estrella: remélem is,hogy nem vettem el a kedvedet a babakocsitól,nem ez volt a szándékom!

Ezek szerint ugyanaz a doki (M.) :D
Nagyon szimpi :) Nővérem is hozzá jár,nem értem nála miért nem volt gond a lakcímmel...
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kahlan!
Én is mint Csucsu 10x szúrtam Merionalt és a 13.napon kaptam a Pregnylt az Utrogestan hüvelykúp/bogyó! :D :)

Estrella!
nagyon szépek a bútorok,bár már én is itt tartanék...de messze a 16-a! :? :?
vikus82

Sziasztok!

Ancsi!
Én Békuval ellentétben másképp gondolom!
Magadtól valóban ne szedj be semmit, de a gennyes, sokáig gyulladt torok problémát is okozhat!
Vannak olyan gyógyszerek, amit baba mellett is lehet szedni, és az mindenképpen nagyon fontos, hogy megnézze orvos!!!!
A torokgyulladás sok minden jele lehet! Ne adj'Isten valami fertőzés... az sok gondolt okozhat!!!
Én azt mondom, hogy a mézes meleg tea, sok c vitamin (DE NEM GIGA ADAG C VITAMIN!!!!Mert a terhesség 12. hete előtt az is gondot okozhat ha túl sok), és mielőbb doki!!! Nézze meg és adjon rá valamit, ami kiűzi a bacit/vírust!!!!
Én is szedtem terhesen gyógyszert ilyesmire!!!! És nem lett baja a babóknak...én ilyen szempontból hülye példa vagyok, mivel nincsenek babáink, de tuti hogy nem emiatt szültem 24 hétre, hogy gyógyszert szedtem 8-10 hetesen a torkomra!!!
Szóval nézesd meg!!!!

Én nem vagyok gyógyszer párti, de a babók miatt szedtem, ha a doki azt mondta hogy kell!
De ha ellenérzésed van a gyogyó miatt, akkor mondok mást:

Minden kismamának szívből ajánlom! Az íze nem túl jó, de nagyon hatásos!!!!

1 gerezd fokhagyma
2 gerezd fokhagyma nagyságú gyömbér
2 ek méz
2ek citromlé (frissen facsart!!!!)
A fokit és a gyömbért lereszelni, vagy átpaszírozni fokinyomón!
Figyelem!!! A gyömbér nekünk 2 fokinyomót tört szét a vaskos fém fajtából, szóval nagyon apróra vágva kell beletenni a nyomóba!!!
A pépet egy min. 3 decis bögrébe tenni, rá a méz, citromlé, majd felönteni forró vízzel!!!! kb 8-10 percig állni hagyni, kb percenként megkeverni. 10 perc után meginni egyszerre az egészet!
Akit zavarnak az úszkáló részek, az le is szűrheti!!!!
Ez mindent öl! Nekem egy Doktornő ajánlotta! Jó bacira, vírusra, gombákra, mindenre!!! Ezt lefekvés előtt közvetlenül mindenképpen, de lehet reggel is. Napi 2-nél viszont ne többször!!!!

Ha köhögés is van, akkor mangalica zsír (fel kell forrósítani)+mustár+kakukkfű összekever és mellkasra, nyakra ken! bebugyolál, és így szundi!!!

Ezek a házipraktikák profin beválnak terhesség alatt is!
Nekem 2 nap alatt elmulasztott mindent, és azóta akárki akármit köhög rám, immunis vagyok!

Jövök később, csak beért közben a kollegina és muszáj kicsit dolgoznom!

Esztrella!
jók a bútorok! :D

Andikám! Majd dobj képeket! kíváncsi vagyok a szerzeményeidre :D

na jövök később!

Puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Béku, még ma is nagyon édes a babácskád. Szerintem jó kép. Ilyenkor még csak ennyi látszik.

Ancsi, remélem hamar rendbe jön az a piros torok. Én még a gyerek torkát se tudom megnézni, nemhogy a sajátomat.

Vicky, van arcképesed???? Nekünk is van.
Jogsid? Barbus szívzöreje? Bocsi néha lemaradtam.
Nekem a 4. vizsga sikerült csak. Új oktatóval.
Gergő is szívzörejjel született, idén már a doki a sportot is engedélyezte. Évente járunk vissza.

Andi, a Mc-s kajákat bírják a babák.
Nálunk minden kék színű. „Fiús szín” – ezt a legkisebb mondja.

Estella, gratula a barátnak a kislányhoz. Szép a pelenkázó.
franci

Sziasztok! :)

Eszterkém: hát ez a lötty amit leírtál, kegyetlen lehet ízileg, de ha hatásos, akkor feljegyzem valahová... remélem nem fog azért kelleni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné: Örülök, hogy a kisasszony alszik is néha, csak könnyebbség az Neked is! :) ZÖldség evő fotót majd készítsetek Róla, megnéznénk szeirntem :)

Franci: Üdv itt mégegyszer :) Figyi, mire oda jutsz, hogy bmc, úgy ki leszel művelve az ottani dolgokból, hogy talán már nem is érhet meglepetés.... :) és úgy azért sokkal könnyebb, ha az ember tudja mire számíthat.... Arra mondjuk már most kezd el felkészíteni a szervezeted, hogy sok órás várakozások várnak Rád/Rátok a kivizsgálásokkor, meg ha stimu lesz akkor is, mert bizony sokan járunk/jártunk ide. De én igyekeztem mindig szóba elegyedni már a sorban a körülöttem állókkal, vagy a folyosón a várkozáskor, így egyrészt könnyebben tellik az idő, másrészt pl. pont így jutottam ide is el, Kissangyal révén :)
Kisfiad megkukkanthatjuk egy fotó erejéig? :)

Ancsikám: remélem javul a torkod, de ha nem, én is azt mondom, mint Eszter, ne kockáztass, azonnal irány a doki!!!!!!!!!! Inkább 10 felesleges út oda, mint 1-sze ne menj és baj legyen!!! :shock: Jobbulást kívánok Neked! Vigyázz Magatokra!

Kahlan: hajrá inszem! Nekem volt olyan, hogy 60-ból jött ki a vége....de Merionallal Sz-nél 30 alatt is megúszhattam... Szóval változó az ár, attól függ milyen gyogyót ír fel a doki. Esetleg rá lehet kérdezni majd, hogy melyik típusú gyogyóra számíthatsz, és akkor lehet talán tervezni valamicskét előre. Én elsőnél jól beégtem, mert hóvége volt és nem volt annyi a kártyámon, mint amibe került az első recept... :shock: :shock: Aztán lecseszett S. hogy mért nem szóltam, akkor több részletbe írta volna fel.... hát bakker, ha nem tudom minek mi az ára, mégis honnan vágtam volna??? Na mindegy... lényeg hogy kérdezz rá legkésőbb mikor írják fel, mert akkor tényleg lehet, hogy több részletben kapsz receptet, az aznapit kiváltja az ember, hogy kezdeni lehessen, aztán a többit másnap v. akárhogy... :)

Avarka: jó kis bonyolult mutatvány előtt álltok, hallod-e? Minden ujjam csuriban értetek és a testvéred pedig egy óriási virtuális pirospontot érdemel, hogy ezt megteszi Nektek!!!! Ez annyira megható, egész elérzékenyültem Tőle!!!! :)
Őszintén kívánom, hogy a családi kooprodukció sikert hozzon a számotokra!!!! :)

andrea-1

Na gyerekek, nagyon beindultam ezekkel a laptetőkkel.... Legyen igazságosan elosztva mindenki között :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: