Sziasztok!
Eszterkém: hát ez a lötty amit leírtál, kegyetlen lehet ízileg, de ha hatásos, akkor feljegyzem valahová... remélem nem fog azért kelleni...
Lukácsné: Örülök, hogy a kisasszony alszik is néha, csak könnyebbség az Neked is!

ZÖldség evő fotót majd készítsetek Róla, megnéznénk szeirntem
Franci: Üdv itt mégegyszer

Figyi, mire oda jutsz, hogy bmc, úgy ki leszel művelve az ottani dolgokból, hogy talán már nem is érhet meglepetés....

és úgy azért sokkal könnyebb, ha az ember tudja mire számíthat.... Arra mondjuk már most kezd el felkészíteni a szervezeted, hogy sok órás várakozások várnak Rád/Rátok a kivizsgálásokkor, meg ha stimu lesz akkor is, mert bizony sokan járunk/jártunk ide. De én igyekeztem mindig szóba elegyedni már a sorban a körülöttem állókkal, vagy a folyosón a várkozáskor, így egyrészt könnyebben tellik az idő, másrészt pl. pont így jutottam ide is el, Kissangyal révén
Kisfiad megkukkanthatjuk egy fotó erejéig?
Ancsikám: remélem javul a torkod, de ha nem, én is azt mondom, mint Eszter, ne kockáztass, azonnal irány a doki!!!!!!!!!! Inkább 10 felesleges út oda, mint 1-sze ne menj és baj legyen!!!

Jobbulást kívánok Neked! Vigyázz Magatokra!
Kahlan: hajrá inszem! Nekem volt olyan, hogy 60-ból jött ki a vége....de Merionallal Sz-nél 30 alatt is megúszhattam... Szóval változó az ár, attól függ milyen gyogyót ír fel a doki. Esetleg rá lehet kérdezni majd, hogy melyik típusú gyogyóra számíthatsz, és akkor lehet talán tervezni valamicskét előre. Én elsőnél jól beégtem, mert hóvége volt és nem volt annyi a kártyámon, mint amibe került az első recept...

Aztán lecseszett S. hogy mért nem szóltam, akkor több részletbe írta volna fel.... hát bakker, ha nem tudom minek mi az ára, mégis honnan vágtam volna??? Na mindegy... lényeg hogy kérdezz rá legkésőbb mikor írják fel, mert akkor tényleg lehet, hogy több részletben kapsz receptet, az aznapit kiváltja az ember, hogy kezdeni lehessen, aztán a többit másnap v. akárhogy...
Avarka: jó kis bonyolult mutatvány előtt álltok, hallod-e? Minden ujjam csuriban értetek és a testvéred pedig egy óriási virtuális pirospontot érdemel, hogy ezt megteszi Nektek!!!! Ez annyira megható, egész elérzékenyültem Tőle!!!!
Őszintén kívánom, hogy a családi kooprodukció sikert hozzon a számotokra!!!!