Sziasztok!
Voltam ma dokinál, volt kézi vizsgálat is (Silverboyt megúsztam), mondjuk logikus, méhszájat így tud nézni...
Kérdeztem, hogy vajon lehet-e már tudni a nemét, úgyhogy volt uh is. (Legközelebb lehet nem kérek, mert azért plusz pénz...)
Nagyon szégyenlős a pici, mindig elfordult... Mintha egy pillanatra látott volna valami lógót a lába között, de nagyon nem biztos. Én azért picit letörtem, mert nagyon kislányt szeretnék, azért még bízom benne...
De az a lényeg, hogy egészséges!
Jövő héten AFP meg terheléses cukor, és kérnem kell időpontot a kórházba UH-ra, az legalább ingyenes

Szerinte akkor már tudni fogjuk a nemét.
Andi
Rákérdeztem ma a terheléses cukorra, nekem is jövő héten lesz
De jó, hogy nálatok egyre biztosabban kislány!!!
Hátha a labor kideríti, miért van még mindig Vuk…
Én is szarul aludtam, hülye vezeték nélküli telefonunk van, és ha kezd lemerülni, pittyeg kb fél percenként... Persze mindig éjjel jön rá!!! Én meg mire megtaláltam, hogy a kettő közül épp melyik merül és hol van, már nem tudtam visszaaludni hajnali 3-kor...
Béku
EKG-t, meg hasonlókat külön kell nézni, pont az a lényeg, hogy terhesen milyen.
Amúgy nekem egy csomó BMC-st elfogadtak. A rákszűrtést is, hepatitist is…
A mi babakocsink hátső kereke felfújhatós, én meg mindenhol azt olvastam anyukáktól, hogy inkább olyat vegyünk, mert sokkal jobb szarabb terepre…
Hogyhogy kimegy hozzátok a védőnő?
Csucsu
Ez a Mikado Aston babakocsi jónak tűnik!
Judit
Na nálatok is elég érdekes a HR...
Milyen feladatot kaptál, nagyon unalmas?
Már érzed a baba mozgását??? Nekem ma azt mondta a doki, hogy még nem érezhetem, max a buborékokat...
Franci
Én június végén kezdtem a vizsgálatokat, és szeptemberben vagy októberben lett volna az első inszem, ha nem lett volna spontán baba...
/Amúgy kb az első vizit első évfordulójára vagyok kiírva

/
Monjuk nyaralás miatt kiesett egy hónap...
Időpontot pedig másfél, 2 hónappal korábban kértem.
Navared
Tényleg, a hajam meg a bőrőm sokkal kevésbé zsírosodik, bár az elején mijött egy csomó patti, de már túl vagyok rajta
Hú, a sebet elfelejtettem ma megkérdezni a dokitól
Zsuzsó
Én kértem ma 90 napos igazolást, van egy formanyomtatványa a dokimnak (ugyanaz a Jánosban és a Margitban, egy kórház...), aláírta meg lepecsételte, aztán mondta, hogy töltsem ki az adataimat
Wassermannt rajtam is kereste, arra nem kaptam beutalót...
Viszont toxót nem kért a dokim, azt mondta, az nem kötelező és ő nem szokott... Ez azért fura.
Ann
Vigyázz magadra, össze ne törd magad a nagy sportolásban!
Remélem nem lett baja a lábadnak!
Kubu
Juuuj, zsámbék nagyon nagyon szép, elhiszem, hogy az a favorit!
Szóval Ikeás rácsvédő jó, majd ha visszavisszük a karácsonyfát, megveszem a visszajáróból
Képek nagyon jók