A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Olvaslak ám titeket, csak nincs időm mindig reagálni (és bocsi ha nem mindenkinek írtam)…

Ildi, sajnálom Lilit. Remélem jobban vagytok már!

Judit, szuper kisfiú és a neve is csodaszép Nimród!

Andi, Izabella kicsit szégyenlős kis drága.
Annyira jó, hogy minden ok veletek és már félúton vagytok!
Engem minden hónapban kézzel vizsgált meg a doki méhszáj ügyileg. A végén már nem volt valami kellemes amikor már 2 naponta jártam a Jánosba…
Ja és a szülésfelkészítő nagyon szuper a Jánosba érdemes minden előadásra elmenni (nagyon ari a szülésznő aki tartja)!

Béku, drukk holnapra, hogy fantasztikus élményben legyen részed.
Már igazi kis emberalakja lesz a kis maszatnak!

Kubu, igen gyógyszerész az anyósom, de nem gyógyszertárban dolgozik.
Gyógyszerkutatásokat végez…. Viszont megyek a héten gyógyszertárba és rákérdezek neked itt is.
Lizának jobbulást!
Marci meg csúcs!!!

Eszter, már csak 2 nap!!!
Még nem sikerült képeket felraknom, most nagyon sűrű ez a pár nap.
Nővéremékkel vagyok ha lehet, ott meg a lánya folyamatosan igényli a törődést és persze mindig Lilivel szeretne játszani….
Most is hamarosan indulunk, még jó hogy anyuéknál laknak és az csak 10 perc babakocsival.

Nava, Zorka tényleg tiszta te vagy!
Annyira kis cuki!

Avarka, nagyon drukkolok nektek. Látom hamarosan kezdés.

Velünk minden ok, Lili napközben már nagyon sokat van fent. Alig-alig alszik, viszont ha kiviszem sétálni, akkor képes utána a babakocsiban aludni 3 órát is….
Karácsony előtt olyan szépen aludt reggel 8-ig, de most van hogy 7-kor felébred már, majd szopi, kis játék az ágyban és visszaalszik. Azt gondoltam, hogy már beállt, de még mindig változik, hogy mennyit alszik. De átlag 9,5 óra, tehát azért nincs panasz!
Szilveszter is nagyon jól sikerült, barátaink itt aludtak nálunk a 2,5 hónapos ikrekkel (ők is BMC-ben készültek). A többiek akiknek nagyobb gyerekűk volt, ők hazamentek. Tehát egy jó kis gyerekes buli volt nálunk. Szerencsére nem ébredt fel a tűzijátékra és a petárdákra, kicsit forgolódott, de akkor bementem megsimiztem, de aludt közben.

Most megyek készülődünk és indulok vásárolni, nővérem padlizsánkrémet rendelt, mivel a gyerkőcei imádják és irány anyukámék!

Puszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Voltam ma dokinál, volt kézi vizsgálat is (Silverboyt megúsztam), mondjuk logikus, méhszájat így tud nézni...
Kérdeztem, hogy vajon lehet-e már tudni a nemét, úgyhogy volt uh is. (Legközelebb lehet nem kérek, mert azért plusz pénz...)
Nagyon szégyenlős a pici, mindig elfordult... Mintha egy pillanatra látott volna valami lógót a lába között, de nagyon nem biztos. Én azért picit letörtem, mert nagyon kislányt szeretnék, azért még bízom benne...
De az a lényeg, hogy egészséges!
Jövő héten AFP meg terheléses cukor, és kérnem kell időpontot a kórházba UH-ra, az legalább ingyenes :) Szerinte akkor már tudni fogjuk a nemét.

Andi
Rákérdeztem ma a terheléses cukorra, nekem is jövő héten lesz :(
De jó, hogy nálatok egyre biztosabban kislány!!!
Hátha a labor kideríti, miért van még mindig Vuk…
Én is szarul aludtam, hülye vezeték nélküli telefonunk van, és ha kezd lemerülni, pittyeg kb fél percenként... Persze mindig éjjel jön rá!!! Én meg mire megtaláltam, hogy a kettő közül épp melyik merül és hol van, már nem tudtam visszaaludni hajnali 3-kor...

Béku
EKG-t, meg hasonlókat külön kell nézni, pont az a lényeg, hogy terhesen milyen.
Amúgy nekem egy csomó BMC-st elfogadtak. A rákszűrtést is, hepatitist is…
A mi babakocsink hátső kereke felfújhatós, én meg mindenhol azt olvastam anyukáktól, hogy inkább olyat vegyünk, mert sokkal jobb szarabb terepre…
Hogyhogy kimegy hozzátok a védőnő?

Csucsu
Ez a Mikado Aston babakocsi jónak tűnik!

Judit
Na nálatok is elég érdekes a HR...
Milyen feladatot kaptál, nagyon unalmas?
Már érzed a baba mozgását??? Nekem ma azt mondta a doki, hogy még nem érezhetem, max a buborékokat...

Franci
Én június végén kezdtem a vizsgálatokat, és szeptemberben vagy októberben lett volna az első inszem, ha nem lett volna spontán baba...
/Amúgy kb az első vizit első évfordulójára vagyok kiírva :)/
Monjuk nyaralás miatt kiesett egy hónap...
Időpontot pedig másfél, 2 hónappal korábban kértem.

Navared
Tényleg, a hajam meg a bőrőm sokkal kevésbé zsírosodik, bár az elején mijött egy csomó patti, de már túl vagyok rajta :)
Hú, a sebet elfelejtettem ma megkérdezni a dokitól :(

Zsuzsó
Én kértem ma 90 napos igazolást, van egy formanyomtatványa a dokimnak (ugyanaz a Jánosban és a Margitban, egy kórház...), aláírta meg lepecsételte, aztán mondta, hogy töltsem ki az adataimat :)
Wassermannt rajtam is kereste, arra nem kaptam beutalót...
Viszont toxót nem kért a dokim, azt mondta, az nem kötelező és ő nem szokott... Ez azért fura.

Ann
Vigyázz magadra, össze ne törd magad a nagy sportolásban!
Remélem nem lett baja a lábadnak!

Kubu
Juuuj, zsámbék nagyon nagyon szép, elhiszem, hogy az a favorit!
Szóval Ikeás rácsvédő jó, majd ha visszavisszük a karácsonyfát, megveszem a visszajáróból :)
Képek nagyon jók :)

Kép Kép
estrella22

Woody: köszi,nemsoká indulok a dokihoz :)
illetve pici időm még van,1-re várnak szeretettel :D

Lányok,ha Ancsi nem írta volna ezt a feketés Crinone dolgot,most meg lennék ijedve...

Mióta felsértettem magam vasárnap az aplikátorral,folyamatosan ilyen darabkák távoznak,de amúgy ami csak szivárog,az vízszerűen átlátszó,úgyhogy talán emiatt nem kell aggódnom...

Szóval azt sejtem,hogy talán alvadt vér keveredik közé,és az színezi el,mert amúgy vér hál' Istennek nincs!!
Vendég

Estrella: az a kerék tuti jó,mert jól rugózik,terepre klassz,de nem a mi utcánkba,ahol maga az út sértené fel,átszúrná...

míg nem sérül,addig biztos klassz :)

Csak írtam,hogy készüljön fel erre mindenki,hogy HA úgy alakul,mit fog vele csinálni.
Érdemes megkérdezni,ahol veszitek/vettétek,hogy ilyenkor ők segítenek-e megcsináltatni,mert kipukkant gumival (főleg hogy így már dölöngél is),nem tudom,hogy lehet babát tolni... :?

De azért ne vedd készpénznek,hogy mindenkinek tönkremegy,talán bírja 2 gyerek erejéig is :)

Védőnő nem tudom minek jön ki,nyílván mustra,mert azt nem veszem be,hogy csak a papírok miatt jön....
Vendég

Sziasztok!
Tényleg köszönök minden segítséget. Nagyon kedvesek vagytok. :)

Sikerült felhívnom a BMC-t. Február 17-ére kaptam időpontot. Ez egész jó azt hiszem.
És elsőre felvették a telót.

Ha sikerül felvennem itt a fonalat jöhetek hozzátok?
franci

Breki:
Neked mára egy kalappal!!!!
Szoritok,hogy legyen UH is és lásd a picikéteket!!!!
Ovatosan a közlekedéssel!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Franci!

Ez nem is kérdés, nagyon szívesen látunk. Bár én egyenlőre ritkábban vagyok itt, de nagyon jó kis csapat jött itt össze. Kívánok mihamarabbi babásodást neked!

Hajrá első konzi!!!!!!

Avarka,
üzenek majd, ha megvan a cucc és nem járt le, akkor lehet holnap be is dobom hazafelé, majd hívlak, és egyeztetünk.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Franci:
Üdv. itt!!!
Hajrá elsö konzultáció!Mielöbbi babásodást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi a drukkot,mindjárt indulok is,csak még gyorsan felöltözöm! :D
Úgy izgulok,hogy enni sem bírok :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem is,hogy minden okés lesz ma :D :D
Vendég

Breki:
Hova tünt az optimizmusod?Nyugi,minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszönöm!!

Béku, biztos minden rendben lesz.
franci

Franci, szuper, persze gyere csak bármikor, hogy is kérdezhet ilyet :)

Békus, hajrá doki! Vihyázz magadra!! Vigyél mgaddal korpovitot. :)

Estrella, jövő héten akkor már tudni fogo hogy nunis vagy kukis. De emiatt nehogy le légy törve! Tényleg az a fontos, hogy egészséges!

Woody, jó kis babás szilveszteretek kerekedett :) Az a 9,5 fél óra alvás is nagyon szép ám. Nagyon rendes a kis csajszi.

Én ma hívtam Sz-t, Hildával beszéltem, és azt mondta hogy még nem tudott Linter-rel beszélni Sz, keressem őket pénteken. Úgyhogy mindenképpen nyugton maradok. Mostmár 1 hét ide vagy oda. Tényleg hülyén nézne ki ha én előbb telefonálnék aztán mikor konzultálna vele Sz akkor kiderül hogy ja én már hívtam is. Úgyhogy továbbra is türelmet kell gyakorolnom. Mindig azt hiszem hogy eleget gyakoroltam már, aztán kiderül h. mégsem.

Eszter, minden okés volt T.keresztanyunál? Izgulsz a kezdés miatt? VAgy nyugodt vagy?
ann74

Breki!Szorítok,minden okés lesz!Majd írj ám ha haza értél, hogy mi volt!!!Neked Sz. mit mondott meddig kéne a crinone-t használni?11.hétig ugye??!
Amúgy a fekete darabkáktól ne aggódj,az nem vér!Én már meg sem lepődök ha feketén jön vissza!Sz.is megnyugtatott a múltkor,nyoma sem volt vérnek!
Ma szarul keltem,fájt a torkom :? ,kicsit piri is volt!Mostmár kicsit jobb, nyomom magamba a teát!

Kép
Kép
missancsi

Szegény L nevét mindig sikerül elírnom.. .de ti tudjátok kiről van szó...
ann74

Ann, köszi. Inkább kérdezek, nem akarok pofátlan lenni.
Ki az a Linter? Mit tud ő?

Ancsi, nekem kicsiként az anyum dunszt kötést csinált. Egy pl atlétát bevizezett, és tekert rá egy jó nagy sálat. Reggelre rendbe is jöttem.
franci

Kispatak:
Virágok gyönyörüek!!!!
Sajnos az én virágaim nem annyira szerencsések,hajlamos vagyok elfelejteni meglocsolni öket,de amikor összejön akkor kapnak rendesen.

Vnbeni:
Drukk a munkaügyi perhez!!!

Mia:
Mi is voltunk elöadásra,nekem nagyon tetszett,az én férjrm is mind kb. Te apa,nagyon érvezte,Ö is majdnem elaludt,de azért ragadt rá is valami!!!

Andi:
Drukk a vv-hez,na meg a jó eredményekhez.
Most már megnyugodhatsz,biztos,hogy Izabella lesz!!!

Ann:
Gyogysimi a lábadnak!!!Vigyázz nagyon magadra!!!

Kubu:
Gyerekek gyönyörüek!!!
Marcibol ezermester lesz,már most bontogassa szárnyait....

Csucsu:
Én is kb. 12 év után huztam a lábamra korit,de úgy ment mind a karikacsapás!!!Korit lehet bérelni.

Judit:
Gratula a kis kukishoz!Nimród nagyon szép név!!!

Navi:
Zorka baba nagyon helyes kislány!!!!

Estrella:
Ne törj le,még nem is biztos,hogy kisfiú.Jövöhéten majd kiderül.Lényeg,hogy minden rendben legyen.

Ancsi:
Gyogyulást a torkadnak!!!

Woody:
Lilike egy tündérke,hogy haggya pihenni az anyukájá!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Franci Lintner prof. osztályvezető a János kh. nőgyógyászatán. Reményeim szerint ő fogja műteni a miómámat, csak jókat hallottam róla, nagyon tapasztalt , ügyes orvos.

Ancsi, jobbulást! A sok sok folyadék tényleg jó ötlet. Ha csak kicsit fáj, az nem gáz, holnapra legyőzöd. Sós vizes gargalizálás is tuti még, a só fertőtlenít.
Franci, nekem a torkomra anyu akkor tett ilyen kötést, ha nagyon köhögtem. Torokfájásra is jó lehet? Biztos nem kívánnék torokfájáskor még borogatást is a nyakamra :)
ann74

Ari vagy Franci,de azt hiszem a meleg(citromos)tea sokat segít!Amióta kismami vagyok elég sokszor eldugul,kiszárad az orrom,így sokszor a számon veszem a levegőt, főleg alvás közben,ez meg nem a legjobb a torkomnak! :(

Lombikos kismamik!Ki meddig használta a crinone-t?....és kinél meddig volt "behajtani tilos"? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Én felnőttként is használtam. Egy nap alatt rendbe jött a torkom.

Ancsi, én mindig a számon veszek levegőt. Néha párásított használok.
franci

Felhivtam a János korházat a cytologia eredményemmel kapcsolatban és NEGATIV!!!!!
IR eredményem jó,cytologia negativ!!!!Indulhat a lombik!!!!!
Csajok! 2011 a mi évünk lesz!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Éljeeen! Szuper Zsuzska! Mikor mész megbeszélni a kezdést?
ann74

Zsuzska, ez szuper!
franci

Sziasztok!

Megint ebédidőben tudok jönni egy kicsit.

Estrella,
többedik babánál előbb érzi meg az ember a mocorgást, mivel tudja mit kell figyelni. Egyébként buborékszerű volt!
Feladat: eddig még elég uncsi, de kibírom.

Franci,
mindig szívesen látunk, gyere csak!
Ügyes voltál időpont kéréssel, csak így tovább!

Avarka,
hajrá kezdés!

Csucsu,
köszi a névnapit!

Breki,
ügyesen a dokinál!

Woody,
nagyon rendes kiscsajod van :)

Kubu,
Lizának jobbulást! Neked meg kitartást a tanuláshoz!

Na dolgozok kicsit, aztán majd jövök!

Kép
judit0713

Ann:
A kezdés meg van beszélve,mivel hosszú stimu lesz,ha meg jön a havim,az kb,még 4-5 nap (bár csak ne jönne),akkor a következö ciklus 21-dik napján kezdjük a szurizást,ami azt jelenti,hogy jan. 30-31 az én számitásaim szerint.Eredmény majd csak március elején valamikor.Huh, de messze van az még.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, nincs az olyan messzi :) Bár tudom ilyenkor ólomlábakon jár az idő. Jövő hét már jan. közepe..ha meg elindul, akkor meg peregenk az események. Mondjuk a március eleje az már tényleg olyan messzinek tűnik. Az én márciusi vagy áprilisi beültim is jó messzi van még. Elméletileg március 15én jár le a beültitől számított 3 hónap. Aztán a kezdés úgyis attól függ, előtte mikor lesz a műtétem.
Ezt a rövid, hosszú stimut még mindig nem értem, hogy kinek ez kinek az, de végül is, bagyon nincs is jelentősége... nekem mindig rövid volt eddig, és az olyan jó volt, mert nem volt két 2 hét se a szuris időszak.

Lányok, már annyiszor szerettem volna kérdezni, van közületek olyan akinek nyáron volt a lombikja és sikerült? Több helyről hallottam, hogy a nyári lombikok általában nem szoktak sikerülni a nagy meleg miatt. Nem tudom, hogy van-e benne igazság, vagy csak rémísztgetés.
ann74

Judit, remélem az ebédre is szántál időt.

Ann, mikor várni kell szerintem se telik az idő.
franci

Zsuzska!Szuper hírek!

Kép
Kép
missancsi

Judit!Nálatok már "be lehet hajtani"?Neked meddig kellett használni a crinone-t?

Kép
Kép
missancsi

Köszi lányok,megjöttem!!! :)

Zsuzska: gratulálok a kezdéshez!! :)

Velünk minden okés ma is,persze ma 2X is kiosztottak amiatt,hogy nem oda vagyok bejelentve,és így nem biztos,hogy fogad a doki,azaz elvállal....

Erre megkérdezték,míg kint vártunk,elvileg rábólintott,mert felvettek,minden adatot beírtak,megkaptam a rengeteg beutalót meg kémcsövet a holnapi vérvételhez,holnap EKG is lesz,mennem kell a fogdokimhoz is pecsétért,stb...

13.heti genetikai vizsgálatra a kórházba kell mennem egy másik dokihoz,erre is megvan a beutaló,és mindjárt az időpont is :)

Jujj,és a lényeg,hogy bár még a genetika után derül ki,hogy elvállal-e a doki,de hihetetlenül szimpatikus!!!! :D :D :D

Úgyhogy nagyon drukkoljatok,hogy akkor is azt mondja,hogy mehet a menet! :)

Annyira kedves,türelmes,mosolygós! :D
Vendég

Ancsi: nem kérdeztél rá Sz-nél,hogy meddig használd?

Mert erre nem mindenkinek ugyanazt mondják,ez betegségtől is függhet,hogy meddig szükséges támogatni...

Nekem a 12. hétig,de minimum a 11. betöltéséig kell,de én biztosra akarok menni,úgyhogy a 12.-ig fogom :)

És nekünk minimum máig kellett várni az együttléttel,de mivel Sz úgy mondta,hogy még legalább 2 hét,ezért még nem merném erőltetni a dolgot...
Vendég

Béku, örülök hogy minden rendben van.
Bizti elvállal a doki. Főleg hogy kedves is.
franci

Kisbeeka!Örülök, hogy haza értél!
Nekem Sz. min.11.hétig mondta a crinone-t!
Most megvizsgált a doki vagy volt uh vagy valami?
Nekem a védőnő írta a beutalókat stb.a vérvételre ekg-ra!

Kép
Kép
missancsi

Ann: nekem az előző lombik nyáron volt,július 21-én volt a beültetésem,és 30-án eredményhirdetés,és nekem pozitív lett!

Arról meg nem a nyár tehetett,hogy rossz helyen tapadt meg a bébi,szóval ezt nyugodtan elkönyvelheted úgy,hogy igen,nyáron is sikerülhet :)

Szóval,az ígért fotó:
balra a kis végtagjai,és jobbra a nagy bumszli a feje :D

Kép
Vendég

Nagyon édes!!!
Ha jól látom 24,9 mm.
franci

Franci: nem tudom még,mert mikor mondtam nekik,hogy aug. 10-re jön ki a szülés várható időpontja,érdekesen összenézett a doki az asszisztenssel,azaz vagy szabija lenne,vagy mindenki akkor szül,vagy nem tudom.....

De megnyugtattam,hogy az inkább lesz július,mint augusztus,a mi családunkban minden gyerek 3-4 héttel előbb született :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy beírták,hogy aug. eleje :)
Vendég

Franci: hát igen,így még nem látszik sok belőle,mozgás közben jobban kirajzolódott :D

majd 4 hét múlva hozok jobb képet a genetikairól :D

doki elégedett volt vele,és a méreteivel is,azt mondta,hogy az alapján is 9 hetes,úgyhogy tökéletes :D
Vendég

Látom már meg is van a válasz!Édes a kép!Mennyit nőtt!!!
Kézzel is megvizsgált(ha igen nem volt kellemetlen?),vagy csak uh?
(hüvelyi volt,ugye?)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: UH-ot csinált a doki,más vizsgálat most nem volt :)

most inkább a papírmunka volt a lényeg,a doki onnan rabolt el,hogy nézzünk rá azért a babóra,aminek nagyon örültem :D
azért akart vizsgálni,mert 2 hete voltam utoljára,és gondolta most már szebb a látvány :D

Tündéri a doki,3 képet is adott! :D jól ki fogunk jönni,már látom!
Vendég

Persze,hüvelyi volt :)
a 12-13.hétig hüvelyi van,kivéve,ha olyan a bébi fekvése,hogy hasin lehet megnézni :D

úgyhogy most elég sokáig nem fogom látni a manót,legközelebb a febr. 2.-ai genetikai UH-n...,már ha megmutatják...
Vendég

De szupi!!!Már én is nagyon várom a holnapot!
Az új doktorbácsival nem tértetek ki a sex témára?Ő mit mond,már lehet?

Kép
Kép
missancsi

Nekem most a Silverboy is kellemetlen volt,de csak a legelején,utána nem volt gáz,csak picit izgultam,és elfelejtettem elengedni magam... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Ha nem szúrtak volna le a recepción,aztán az asszisztens is,hogy 13.kerületi lakcímkártyával miért ide jöttem,egész jó lett volna a mai nap.
De aztán az asszisztenssel is kibékültünk,előtte 1-2 órával volt pároméknál a fiával biciklit nézni,és az én munkahelyemre adta be a jelentkezését (önéletrajzát),persze nem helyileg oda,csak egy cég :D

Úgyhogy egyből 2 közös téma is volt,doki csak sasolt,mikor arra járt :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja,és a nevemet is rosszul írták,úgyhogy az összes beutalón rosszul szerepel..... :roll: :roll:
Vendég

Ancsi: nem tértünk ki rá,mert Sz szerint mától lehetne,de én még nem merem...

Szóval ennek már nem orvosi oka van,csak az én félelmem,még nem érzem magam "biztonságban",ha érted.

Új dokival még nem tértünk ki semmire,újabb randi vele majd, febr. 7.,a genetikai után.
Vendég

Zsuzska,
éljen 2011 :-)

Judit,
még hajnalban eszembe volt hogy fiacskádnak boldog névnapot kívánjak :-)

Kisbeeka,
húúú micsoda fotó :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Breki:
Gratula a sztár fotohoz!!!
Örülök,hogy kezdeti problémák után mégis csak jól alakult.Az a fontos,hogy a doki szimpatikus,mert még 7 hónapot eggyütt kell "dolgozzatok"!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Ma akkora a hajtás, hogy nincs időm semmire :cry: :cry: :cry:
Nagyon gyorsan átfutottam az elmúlt lapokat :D

Andikám!
nagyon örülök ám :D

Béku!
szépséges fotót kaptál :D gratulálok

Avarka!
na, ha jól látom, ugyanazzal a recepttel nyomjuk majd :D
Nekem nincs fölösleges gyogyóm, de mivel előtted járok 5 nappal, lehet hogy később lesz :D

Ann!
Na remélem kapsz már infót L-ről!!! Sz-ék csak telózzanak át neki! Én úgy tudom, hogy bent van!
Nem parázok...nyugodt vagyok, olyan tuti érzésem van :D
Várom már a péntek reggelt :)

Kubu!
Én is szeretnék ilyen szépséges ezermestert :D és bébisintérnek sem utolsó! :D

...sajnálom, muszáj rohannom tovább :cry: :cry: :cry: remélem holnap tudok jönni normálisan is...és reagálok arra ami ma kimaradt!

puszi

eszter82
Budapest

Ja, Woody!
csekkolom majd a fotókat!
Persze, hogy a tesódékkal vagy most! Majd ha otthon lesznek, jössz gyakrabban! Persze csak ha Lili engedi :D

eszter82
Budapest

éééés Kispatak!
kifejtem majd ezt a virág kérdést, ha lesz 2 percem...érdekes amit írtál!
a képek amiket feltettél gyönyörűek!!! :D

eszter82
Budapest

éééés Kispatak!
a képek amiket feltettél gyönyörűek!!! Very Happy

eszter82
Budapest

éééés Kispatak!
a képek amiket feltettél gyönyörűek!!! :D

eszter82
Budapest

ááááááááááááááá :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hányszor küldődik mááár el??????? bocsánat :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: