A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ezt vmelyik vizsgálat mutatta ki amit a BMC-ben csináltak,Sz mondta,h nem engedi be a spremákat a méhnyak....

Andi!
nincs sajnos rá gyogyó,csak bizom benne,h nekem is kezelik az IR-t,meg a magas Prolaktinomat és vhogy úgy képzelem ott bennt minden rendben már,ja kivéve a rohadt PCO :?
vikus82

Vikus: PCO van nálam is, meg még csomó mindenkinél.... attól simán lehet baba! :)
IR mellett diétázol is (esetleg mozgás?) vagy csak gyogyó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na ez hogy lett?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock:
Most látom, hogy csak az első mondatomat küldte el a gép :evil: :evil: :evil:

mingyááá begépelem újra!

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Eszter!Látom már csak 4 nap! :lol: Sok sikert,szorítani fogok!
Béku, hogy vagy??..néha rám is rám tör a farkaséhség,de próbálom vhogy "kezelni".1-2 falatot eszek még akkor is ha úgy érzem,hogy 102falatka is lecsúszna!Persze nálam is van olyan néha, hogy megeszek egy "fél disznót"és még mindig kajás vagyok!De szerencsére ez nem állandó!
Álmodni én is össze-vissza álmodod tök hülyeségeket(2napja álmomban elkezdtem vérezni, nem segített senki, rohantam a kórházba,de nem találtam a nőgyógyászatot,stb....)viszont álmaimban is már kismami vagyok!!! :D
Pocakom nekem már most formálódik!..néha már kicsit túl nagynak is látom!Remélem nem baj?!
Várom már a csütörtököt,mi lehet odabennt! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Szóval az első mondatom tényleg az akart lenni, hogy
igen Andikám! ez már a mi időnk :D
Már nagyon várom hogy teljenek a napok!
hétvégén csomószor rám jött a sírós hangulat, mert örömömben már pityeregtem amiatt, hogy hamarosan ismét punkció, ET és megint pocis leszek!!! :) Már kézzel fogható közelségben érzem magunkhoz és nagyon várom!!!!

Aztán egyik este nagy nehezen elaludtam, és azt álmodtam, hogy uh-on voltunk Laccal és mondta a szonográfus, hogy elvileg már meg tudja mondani, hogy milyen neműek...és a saját szememmel láttam az uh-on, hogy mindkettő kis mazsink kisfiú volt :D
És már elég nagyok voltak...ahogy néztük az uh-t, olyan 32-34 hetesek elmúltak már! Tudom, hogy nem volt bennünk para, mert ha abban a percben megszülettek volna, akkor is minden rendben lett volna...
És ez azóta annyira elevenen él bennem, hogy el nem tudom mondani!!!!
Naponta ezerszer eszembe jut, beugrik a kép...
szóval kezdek megzakkanni! :)

Vikus!
Mi még "csak" a szurikkal kezdünk itthon péntek reggel :D
punkciónk jan legvége, febr. legeleje lesz majd! :)

Csucsu!
természetes, hogy csak a folytatás jár a fejedben!
Ne izgulj, hamar itt lesz az is, és addigra már javában tart a 2011-es siker széria, úgyhogy csak jó lehet a vége :D

most ismét meló, aztán majd jövök!

pusz

eszter82
Budapest

Missancsi!
úúúú már hamarosan látjátok ismét :D
de jó!
Majd hozz képet feltétlenül! :)
csütörtökig már csak 3 nap :D :D :D

Andikám!
Mindig eszembe jut, hogy ha az augusztusi beültim sikerült volna, akkor ugyanott tartanánk... hmmm... már nagy pocak lennék én is :D
Hihetetlen gyorsan telik az idő...olyan, mintha csak a napokban lett volna, hogy találkoztunk a folyosón és alig akartad elhinni, hogy babátok lesz spontán...most meg már a félidőn is túl vagy!!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Pont erre gondoltam én is tegnap:nemrég találkoztunk Andi a BMC-ben akkor még nem is látszódott a pocidon,mi meg akkor kezdtük a 2.lombikot!....most meg már itt tartunk!!!...annyira jó,hogy ilyen gyorsan repül az idő!!!
Nem is gondoltam, hogy majd mindig ennyire fogom várni,hogy mehessek a dokihoz....rem.minden o.k!!!

Béku!Remélem már begyógyúlt a "sebecskéd"amit a crinone okozott!!!Úgy látom ehhez a krémhez mindenkinek lesz storyja!(nekem feketén! jön néha vissza,zúgolvasónknak pirosan!,téged meg megsért! :?

Kép
Kép
missancsi

...apropó Zúgolvasó!..Írj ám,hogy mit(kit-kiket) láttak ma az uh-on!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Szép reggelt/napot mindenkinek!

Eszter,
annyira átélhetően írtad le az álmod, hogy nekem is sikerült örömkönnyeket csalnod a szemembe!
Úúúúgy drukkolok nektek, hogy ez az álom olyan június-július környékére már valóság legyen!!!

Vikus,
hinni kell benne, bármikor sikerülhet az a baba!!!

Csajok,
ha csak holnap jönnék a hírekkel/képpel ne izguljatok, csak hát este fél 8-ra megyünk a dokinénihez, aztán onnan még haza is kell vergődnünk. De ha nem leszek túl fáradt, jövök még ma este :wink:

Andi,
ma nekiduráltam magam, hogy ésszerűbben étkezzek.
Reggelire lecsúszott 3 db korpovit egy kis teával félálomban, most pedig nemrég tízóraiztam egy almát egy keksszel.
Elhatároztam hogy csinálni fogom, hátha elmúlik az esténkénti émelygős gyomorégős dolog is.
Köszi a tanácsokat - a többeknek is - ha elakadok jövök kérdezni :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Pár hónapja olvaslak benneteket, mivel ez az intézmény, ami anyagilag szóba jöhet nálunk.

2,5 éve szeretnénk kistestvért. Sajnos nehezen jön össze, és 2-szer el is vetéltem.
Az első vetélés után állapították meg nálam az PCO-t és a pajzsmirigy-alulműködést.
Peteérésem csak Clostival van, most a doki 3 hónap pihenőre küldött. Hátha magától összejön.

Amit kérdezni szeretnék. A katonákat milyen szinten vizsgálják? A férjem eredményei rendben vannak, de ezeken csak a mozgékonyság szerepel, az viszont nem hogy genetikailag sérült e. Van egy herevisszere, és volt olyan hely ahol erre fogták a vetéléseket.

Beutaló szükséges a BMC-ba?

Köszönöm.
franci

Eszter drága,mindjárt itt a nagy nap!!! :D

Tegnap hogy végre eljutottam a templomba párom segítségével, gondoltam Rátok is! És jan. 7-től minden nap drukkolni fogok,segítek bevonzani mindent,amire csak vágytok :)

Szerettem volna mécsest gyújtani a mise után Nektek is,és Macsiéknak,de a misén párommal az összes pénzt odaadattam,így sajnos most ez nem jött össze... :?

Csucsu: Te mikor kezdhetsz újra? Köszi az aggódást,igyekszem vigyázni magamra!
Én is estem már össze metrón,de ájulásig még egyszer se jutottam el,csak összecsuklottam,de azt se vették még észre,mert addigra sikerült helyet találni,és oda estem le.
Egyszer a trolin is rosszul lettem egy megálló alatt,gyorsan leszálltam,de addigra a látásom elhagyott,csak feketeséget láttam,így a fülemre hagyatkozva gyorsan átmentem a zebrán,és ott rogytam le egy ház bejáratánál...
Üldögéltem,míg ki nem tisztult a látásom,aztán átszálltam egy másik vonalon...

Egy méretes utazótáska volt a hátamon,és ne nevessetek ki,de észrevettem ezután,hogy akkor lettem rosszul többször is,ha bizonyos helyen nyomta a vállamat a pánt.. Ott fáj azóta is,de többet nem tudtam meg róla.

Ancsi: köszi,megvagyok,nekem a pocakom hol kisebb,hol nagyobb,tehát még a babából nem látni semmit :D
Vendég

Eszter: Ne is mondd, a szívem facsarodik össze érted, ha arra gondolok, hogy pont ugyanott lennénk.... :cry: :cry: :cry:
De hiszek abban, hogy minden okkal történik, akkor annak ott, úgy kellett alakulni, hogy egy tökéletes terhesség és esetleg tényleg pont iker-fiúbabáitok születhessenek??? :wink:
Érdekes lehetett az álmod a fiúkkal... képzeld, ha bejön, milyen lesz már???....
Én bakker még nem álmodtam semmi babásat vagy terhességeset se amióta az vagyok.... mondjuk rémálmom se volt csak 1-szer, az is olyan horrorfilmes-thrilleres volt.
Igen-igen, a második fele visszaszámlálása elindult... csak kapkodom ám a fejem... még most is, szinte naponta megkérdezzük Rajóval egymást, illetve mostmár csak én Őt, hogy TE elhiszed, hogy ittvan nekünk???? Mostmár elhiszed?? Olyan fura ez, mert olyan sokáig vártam és most mégis úgy nézem magam, mint ha egy kívülálló lennék, hogy alig merem még mindig elhinni... :shock: :shock: Pedig már érzem a mocorgásait, csak még kivűlről nem lehet csekkolni... Ha már Rajó is érezni fogja, talán tényleg elhiszem majd??? :)
Remélem nem azt vetíti ez az egész előre, hogy nem leszek a mi picinknek jó anyukája...... :shock: :shock: Hisz mindenkitől csak azt hallom, hogy bennem milyen sok az anyai ösztön, ahogy a barátokkal is tyúkanyóskodom, a macskáknak is én vagyok a mami..... Na majd meglátjuk... :wink:

Ancsi, hát mostmár van has....alakul az a kisgömböc... :) RAjó olyan lökött, állandóan ezt a gömböc magyar népmesét emlegeti.. már én is úgy látom a hasam :)
Én is nagyon várom a holnapot, randizunk a mi Sz-szünkkel végre... remélem jókat fog mondani... :wink:

andrea-1

Eszter!!
Köszi,belőled merítek erőt!!!!!!!!!!!!!Ilyenkor kicsit elszégyellem Magam,hogy mit siránkozok... :cry:

Ancsi!!
Drukk az uh-hoz!!

Andikám!!
Végre lecsekkolhatom a pocakodat!!!!Jujjjjj,de várom már. :D

Franci!!

Üdv itt!!Igen,kell beutaló a BMc-be,de Én a körzetis dokival irattam,azt is elfogadják.Telóztam Neki,hogy írja meg,és csak elugrottam érte.Sztem mindre vizsgálják a spermákat,nem csak mozgákonyságra,de majd jönnek a szakértők,és mondják mi a tuti. :D
Sajnálom a vetéléseket,de tuti jó kezekbe lesztek!!

Tényleg!!

Angyalunk merre lehet????
Hahóóóó,tessék jönni,és írni!!

Mieza!!
Te is gyere,bár tudom elvagytok havazódva!!!Köszi a telefont,hogy hívtál!!! :D
csucsu99
Budapest

Úgy látszik akkor ez egy mozgalmas hét lesz,minden napra jut valakinek egy vizsgálat,vagy hírek :D

Andi: én se hiszem el a dolgot,néha "emlékeztetnem kell" magamat,hogy ott csücsül a babó a pocakban :)
Mondjuk nálam annyiban más a dolog,hogy kívülről még nem látszik,és mivel nem is érzékelem,így nehezebb elhinni.

Az egyetlen bizonyosság az UH :D

Judit: dettó,én is 3 szem korpovittal indítottam a napot,aztán utána küldtem egy kis teát :)

A folytatás nem tudom mi lesz,talán újabb élesztővel megkíséreljük a zsömlécskéket megsütni :)
Vendég

Béku!!
Hűű,vigyázz akkor Te is!!! :D Én ma vagyok a 9.napon,szóval tolnám az időt,kb 24-e körül mehetek is uh-ra.Február elején lesz az inszem.
csucsu99
Budapest

Franci: mi a házidokitól vittünk beutalót. Mind a kettőtök nevére kell kérni. Az első konzira időpontot kell kérni telefonon (kicsit nehéz elérni őket sajna, de kitartóan kell, lehetőleg kedd v. csütörtöki napon hívni a bmc-t, olyan 11 óra utáni időpontban, akkor nincsenek annyian és könnyebb elérni őket, több szám is van, 458-4579, 4680, 4640, 4633... kb. 1 hónap múlvára szoktak tudni adni időpontot). Én lemásoltam az összes addigi leletünket mikor mentem az első konzira, onnan már gyorsan zajlódnak az események, ha nincs nyár, vagy év végi ünnepi szezon :)
Spermát szerintem részletesen nézik, ráadásul 2-szer is, összehasonlításképp, de mi soha nem kértük el a leleteket, mert a férjemről azt mondták hogy egy sperminátor (Angyalomtól átvéve a szóhasználatot) és mi ezzel meg is elégedtünk :)

Békuci, ezzel a nyak-váll-hát ponttal kapcsolatosan mondasz valamit, mert én már ugye öreg és meszes vagyok, szoktam R-val nyomogattatni magam, és van olyan pont a hátamon, amit ha elkezd nyomni, szinte elájulok, rá is szoktam ripakodni, hogy hé haver onnan el!!! :)
Amúgy, reggeliztél rendesen?? :)

Csucsukám: leveszed a mintát, aztán nyárra Neked is ilyen gömböcöd lesz :)

andrea-1

Sziasztok Csajok!

Mégegyszer B.Ú.É.K.!!!!!!

Teljesen szét vagyok esve,kikészitettek az ünnepek.Jól mondják,hogy a jóból is a sok megárt.Most próbálom összekaparni magamat,de gyengén haladok.Annyit irtatok,hogy nembirom követni,igaz olvastalak mindig,de szita az agyam és fonalat veszitettem.Most minden energiámat bevetem és jövök majd részletesebben.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Szóval február elején nagy események lesznek:
Eszternek punci-jó és ET,
Csucsunak az inszem... juhhhééééjjjjj... Valentin napra újabb babáink lesznek!!!!!!!!!!!! :)))))))))))

andrea-1

Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok!
Megkonzultálom a férjemmel.
franci

Képzeljétek!Úgy örülök!Az elöbb telózott párom!Van egy nagyon kedves védőnő ügyfele, aki segített nekünk elintézni,hogy ahhoz a védőnénihez (2 közül)mehessek akihez szeretnék!Úgyhogy meg sem kell várnom a csütörtöki vizsgálatot a dokinál,holnap 9:40-re mehetek a kiskönyvünkért! :lol: ...és megkezdődik a vérvételek stb-k sorozata!!!Úgy örülök!!!Kismamik!Most első körben mi lesz, miket néznek?
Tegnap elmentünk és drágaságom (közös a kassza) vett nekem pár melcsigatyót+1-2 pólót!Olyan kismamisan is érzem magamat bennük!(A régiekben már kicsit úgy néztem ki mint egy jóllakott óvodás! :? )
Szerintetek,hogy már "ekkora"a pocim nem baj??
Az előbb küldtem le egy kis Colát!Tegnap óta fáj(t) a fejem!Kávézni meg nem kávézok!..de olyan büszke vagyok magamra, hogy eddig egyszer sem vettem be a fejemre gyogyót!

Kép
Kép
missancsi

Pár hónap és mindenkinek beköltözik a pocallakója,és ha nem kezdenek ide új emberkék írogatni akkor még a végén meg kell a topik nevét változtatni! :lol: :pl:Mi is a BMC-be jártunk!De már pocakosok vagyunk! vagy Bmc-s babakocsitologatók! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Én a védőnővel megbeszéltem, hogy nem küld el külön vv-re, mert a 12 heteskor a doki úgyis megcsináltatja a nagylabort + az IR-es vv-t :) Épp elég gyötrelem nekem a vv-t egyszer is végigcsináln, úgyhogy nem akartam duplázni :)
Örülök, hogy ahhoz a védőnőhöz kerültél, akit szerettél volna. Nekünk egy új van, mondjuk csak 1-szer találkoztam vele eddig, de szimpatikus volt, bár ugye hogy "szakmailag" mennyire van ott, az majd idővel derülhet csak ki :)

Figyu: mi az a "melcsigatyó"?????????? :)

andrea-1

Na látod Breki most pl.:én is szédelgek!Vettem is magamhoz egy kis abrakot!Jó kis sonka+magvas kenyér!(lehet hogy ezért ekkora a pocim?! :? )...várom,hogy felszívódjon!

Kép
Kép
missancsi

Andi!Melcsigatyó=melegítőnadrág :lol:
Felénk pl.:nincs körforgalom sem "csak"körforgó! :lol: :lol:
Kecaj,canga=bicikli

Kép
Kép
missancsi

Köszi!!! :) Pösti vagyok.... nem vágom ezeket :))))))))))))))))
Mondjuk a cangát ismertem..... :-P

andrea-1

:D ..én meg vidéki!!!

Kép
Kép
missancsi

Andikám!

nem azért írtam, hogy rossz érzésed legyen!!!!!
Én nagyon örülök neki, hogy nálatok ott lapul a kisasszony! :D
Semmi rossz érzés nincs és nem is volt soha bennem senkivel szemben aki babázik!
Nekünk a mi életünk feladatait kell teljesítenünk és akkor kell nagyon jó szülei legyünk a gyerekeinknek, amikor az meg van írva! :D

:lol: :lol: :lol: :lol: mióta karácsony előtt mondtad, hogy valentin napra meglesz a pozitív terhességi tesztünk, azóta Lac is emlegeti!!! Pedig mindketten nagyon nem szeretjük a valentin napot :oops: :oops: :oops: valahogy nem a mi világunk... De majd 2011-től remélhetőleg kedvenc ünneppé válik :D

most rohanok gyogyóért...Tündérkeresztanyával nyomjuk a bizniszt és fél óra múlva oda kell érnem!
Este jövök még, ha tudok...és persze ha a net is úgy akarja!!!! :)

Többieknek köszönöm, és este meg is válaszolom :D

Bocsánat az off-ért.... de annyit gondolok Macsékra...és arra, hogy milyen hatalmas lelki teher az amit hordanak, és hogy milyen szívszaggató a gondolat is, hogy egy ilyen picúr kis tündér lánykának... utolsó ruhát választanak... kegyetlen az élet!!! Annyira szeretnék segíteni és erőt adni és tudni, hogy felhőtlen boldogság vár rájuk...de ez hatalmas fájdalom! Az idő és főleg Baluci segít majd megtanulni együtt élni ezzel nekik, de mindig ott lesz a szívükben ez a seb... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bocsánat, de olyan szörnyű dolgokon mennek át...

eszter82
Budapest

Eszter: tudom, hogy nem azért írtad, csak olyan egyszerre voltak ott az események, hogy nem lehet elfelejteni őket...
Valentin nap: R. csak úgy hívja hogy a köcsög-amerikai ünnep :shock: szóval a megítélése kb. mint Nálatok, de eztuán ugye nem azt az aktualitását fogjuk ünnepelni, hanem innentől egész más színben látjuk a február közepét! :)

Amit Macsiékról írtál nem off egyáltalán!!! :( Rengeteget gondolok én is Rájuk. Ha csak eszembejutnak, már folynak a könnyeim! :( Ép ésszel ezt nem is lehet felfogni, még úgy sem, hogy tudtuk mi várható :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ha hármat kívánhatnék az életben, az lenne az egyik, hogy bárcsak ne történt volna meg Velük ez a tragédia!!!.... Édes kicsi Kittike angyalkánk, nyugodj békében!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Még csak eddig értem el.

Sajti:
A táblázattal kapcsolatban:
1982.jan.13-as kiadás vagyok és a 2 inszem után most január végén-február elején kezdjük az elsö lombikot.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Macsiékra én is sokat gondolok...
Imádkoztam Kittikéért tegnap... nem is nagyon tudtam odafigyelni a misére,mert részben Ő járt az agyamban...

Párszor elkezdtem könnyezni is,miközben a pap beszélt Vízkeresztről,talán a hormonjaim miatt,de annyira megható volt ott lenni,de közben ez járt a fejemben....
Vendég

Lányok!
Egy off...

Van valakinek kedve kedd vagy szerdén korcsolyázni?Persze azokra gondoltam akiknek még nincs babácska a pociba!!!
Csütörtökig nem dolgozok és a Férjemmel terveztük,hogy elmegyünk korizni,de neki most beugrott egy sürgös meló és nem tud jönni,pedig én már annyira beleéltem magam.

Bocsika az off-ért!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: hát most nagyon sajnálom,hogy nekem még nem szabad :?

kb. 2 éve tervezek elmenni korizni,én kb. 6 éve voltam egyszer,előtte meg gyerekkoromban,és ott vár a vadiúj kori,és nem mintha tudnék korcsolyázni,de úgy mennék én is! :D
Vendég

Lányok,ez az étkezés-dolog még majd kialakul,egyelőre nehézkesen haladok :D

Végül később ettem egy kis sonkát,sajtot kiflivel,most meg készül egy kis saláta, jégsalátával,koktélparadicsommal, uborkával, karalábéval :)

Andi: klassz ötlet volt,hogy ehetek zöldségeket is,mert azokról (nyersekről) hipp-hopp megfeledkeztem,aztán rájöttem,hogy majszolnék egy kis karalábét pl.....
no meg kapok egy kis egészséges barna rizst is :)

Elég sok rosszat ettem már,ami egészséges,de ez a legolcsóbb változat még az uramnak is bejön,örült is neki :D

Jut eszembe.... A zabtej ellen ugye nincs kifogás? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fogalmam sincs, én csak a sima tejet ismerem :)))

Nálam mai ebéd: ananász +jégsaláta+lilahagyma karika megspékelve egy kis joghurtos öntettel.... hmmmmmmmmmmm :) husi is lehetett volna még bele, de lusta voltam nekiállni kiolvasztani-sütni :)

andrea-1

Csajok,
megérkezett végre neten a genetikai vizsgálat vv eredménye is, így együtt értékelve az uhu-val, figyelembe véve a koromat és a lombikot, Down kórra kevesebb mint 1:1000, Edwards-ra kevesebb mint 1:50000 az esély, tehát negatív az eredmény!!!
Hihetetlenül örülünk neki :D :D :D

Bocs, hogy ezt most pont így Macsiékra gondolva örömködtem :oops: :oops: :oops: , de az az igazság, hogy az ő megrázó példájuk bizony sokkal aggodalmaskodóbb anyát csinált belőlem mint amilyennek képzeltem magam.
Rendszeresen olvasom (sokszor bőgve) a blogját, és még mindig nem fogom fel ésszel hogy történhetett ez :?: :?: :?:

Kép
judit0713

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

Bocs, de csak az uccsó oldalt sikerült.... :oops:

Eszter, jajj, tényleg olyan szépen írtad le, hogy ennek meg kell történnie!!! Te a múltkor is megálmodtad az ikerterhességed és most is már előre tudod! Ez szuper! :wink: Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi, szóval kislány???? (Csak most láttam :oops: ) Szóval Erica Cartman lesz? :lol: Név??? Akkor most minden vágyad teljesült!
Ne aggódj, én sem álmodtam semmit a terhességről, a babáról, mikor Zorka a pocimban volt! Azaz helyesbítenék: tuti, h. álmodtam, csak szerintem a tudatalattim nem engedte, h. hozzáférjek... azt hiszem jobb is így, mert én nagy álmodó vagyok és hát néha igen cifrákat tudok, szóval el tudom képzelni, milyen rémségek jöhettek elő a szüléssel, babóval kapcsolatban :oops:

2 friss képet dobok, jó???!!!! :oops:

Kép szopipárnán

Kép Zorkalszik :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát én bizony bűnöztem az ebéddel :oops:
Megérkezett végre hozzám is az áhított kagyló, negyed óra alatt szuper ragut készítettem belőle, azt faltuk pirítóssal :D

Kép
judit0713

Judit, gratula a tökéletes eredményekhez!!!! És ne aggódj, minden rendben lesz a picúrral!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Juditkám: Gratulálok a genetikai eredményhez... nagy megkönnyebbülés az biztos!
Ugyanúgy vagyok Macsiék példájával, mint Te, de szerintem ezzel itt mind ugyanígy lehetünk..... :shock: :cry:
Arra már nem emlékszem: Ők voltak kombinált teszten is, vagy csak sima uhu-ra mentek a Hajdú Krisztinához?? Neked nem rémlik?

andrea-1

Erre már nem emlékszem...csak arra, hogy ők még a legtutibbnak kikiáltott hasbabökős vizsgálatot is megcsináltatták, és mégis...Kittikénk már csak lélekben van köztünk :cry: :cry: :cry:

Kép
judit0713

Navikám: De gyönyörű a kisasszony!!!!!!!!!! :)

Hát igen, talán teljesül a kívánság és Izabellánk lesz :) Sz. december elején annak tippelte és a 4d-n is annak látták.... remélem ez holnapra sem fog megváltozni :)

Jól vagytok amúgy??

andrea-1

Most már meg kell,hogy kérdezzem...
ez a genetikai vizsgálat a 12. hét körül,ez miben merül ki?

Csak mert én azt a tűvel szúrkálós izét később se nagyon szeretném.....
családban sikerült már "leszúrni" így babát vizsgálatkor :? :? :?

Andi: a zabtej azért nagyon jó,mert egyrészt nem tehéntej, másrészt mert helyettesítheti a kettő egymást :)
Azaz ha tiltott a tehéntej,akkor a zabtej majdnem tökéletes helyette :)

próbálkoztam már mindenféle szójaitallal,rizsitalokkal,de borzalmasak...ez utóbbi,mintha a rizs főzőleve lenne dobozba zárva... :shock: :shock: :shock: :shock:

A zabtejhez egy barátnőmön keresztül jutottam el pár éve,ő ajánlotta tehéntej helyett.. Az ő étkezése ezerszer furibb az IR-esnél,nem sokféle kaját "ehet".
félve kóstoltam meg,mint tudjátok imádom a tejet (kakaó formájában),tehát ismerem,milyennek kell lennie,és a zabtej tényleg jóóóó,csak iszonyú drága...
Vendég

Nekünk is 10000%-ra mondták, h. kislány és láss csodát :lol: Amúgy én sem hittem el teljesen, mert hallottam érdekeseket...és csak unisex rucikat vettem :D De biztos, h. nektek kis Izabellátok lesz nyugi!

Egyébként jól vagyunk, köszi, már itt szuszog Zorka a fülemben (apuci karjaiban), mert enne :lol: úh. megyek is!
És te jól viseled a másállapotodat?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: Zorka kisasszony tüneményes!!! :D
és komolyan tiszta anyja! :) főleg a szeme,ahogy ezt múltkor is írtam... :)

Judit: nagyon örülök,hogy jó híreket kaptál!
pár hét,és nekem is lesznek eredmények :)
már alig várom,hogy holnapután legyen,és rendben láthassam a babácskát! :)
Vendég

Sajti:
Zuradnak igy utolag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Vicky:
Barbus jól belehúzott,drukk a 6 fogacskához!!!

Gyildi:
Kislánykádnak gyógyulást!!!

Zsuzsó:
Drukk a cukros nénihez,hogy jó hireket mondjon.

Judit:
Neked is mennek a drukkok a ma esti doki látogatáshoz.Gratula a jó eredményekhez!!!!

Vnbeni:
Boldog szülinapot apácskának!Irtam p.ü.-t!!!!

Eszter:
Nem soká itt van a kezdés idöpontja,drukkolok nagyon!!!

Békú:
Ügyi vagy,hogy oda figyelsz az étkezésre,csak igy tovább!!!

Estrella:
Szép lesz a babszoba.A szönyeg szuper!!!!

Vikus:
Hajrá terminált!!! Drukk,hogy legyen pozitiv tesztecskéd!!!

Csucsu:
Drukk a barátnödnek,hogy sok petikéje legyen és a randi is jól sikerüljön!!!Ti mikor kezditek a következö inszemet?

Andi:
Hogy telik az idö,már a felén túl vagy.Jó vásárolgatást!!!

Ancsi:
De jó ,hogy nem soká láthatod a babácskátokat.Hajrá kiskönyv!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Navi,
csudaszép ez a kiscsaj még mindig :D

Andikám,
szerintem most már nyugodtan elhiheted hogy lányka, elég nagy már ahhoz hogy tutira lássák!

Breki,
ez a genetikai vizsgálat több részből áll(hat).
A 12. héten van az ún. kombinált teszt, ez egy spéci uhu, meg egy kémcső vér levételét jelenti, kb. 85% biztonsággal szűri a genetikai betegségeket.
a 18-19. héten van az integrált teszt (ha ajánlják hogy kell), ez szintén uhu és vv, ez után már 95% biztos lehetsz a dolgodban.
Van akit ezek után még elküldenek pocakot szúratni, de erre nem kötelezhető. És ráadásul ez is csak 97% biztonsággal szúr, viszont 1-1,5% vetélési esély mellett!
Szóval nincs az a pénz amiért én ez utóbbit bevállalnám!A kombinált most jó lett, az integráltat mindenképp megcsináltatom még, aztán nyugodtan várom a babácskánk érkezését :)

Kép
judit0713

Navi:
Zorka baba gyönyörü!!!!

Andi:
Holnap a dokker látogatáshoz drukkolok!Biztos Izácska lesz.

Jaj,nem is irtam még,hogy a növérem már 22.-dik hétben van és kisfia lesz! A családban az elsö fiú gyerek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Judit: ez így jól hangzik :)

a hasba szúrósat én sem szívesen.......
ráadásul hallottam,hogy volt,akinek már nem volt babája,mire megérkezett az eredmény,miszerint egészséges babát vár-köszönhetően a döfésnek :?

míg csak UH és vv van,az nem para,engem szúrhatnak ahányszor akarnak,míg nem nekem kell magamat :)

csak annak az egynek nem örülök,hogy újabb idegeskedésre való ok...
Vendég

Navikám: Remélem még olvasod majd ... olyan jó ezt hallani, hogy lány lesz :)
Én bebátorodtam... remélem nem lesz bukovári, de berendeltem kifejezeten lány cuccokat is már, ezért találkozom Csucsuval.. már alig várom :)
Hát vegyesen viselem.. mivel itthon vagyok nem volt nagyon kellemetlen élmény még...de Vukk sokáig itt ólálkodott, még most az ünnepekben is tette tiszteletét..... jelenleg az ananászos saláta ebédemre pályázik, de nem adom neki könnyen....
Szóval émelygés, hányinger az még mindig minennapos, csanda meg pár naponta van... Ahhoz képest, hogy azt mondták a 12 hét környékén elmúlik, nálam akkor erősödött fel és azóta is tart...

Amúgy gyönyörű állapot ez a másállapot.... :) Imádom minden percét!!!!!!!!!!!! :)

Zorka tündérkét puszilgasd meg a nevemben lécci!!!!! :)

andrea-1

A laptetőt teljes egészében Macsinak adom, az elkövetkezendő időszakra segítse Őket.... ha nem haragszotok.

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: