Képek nagyon jók

és olyan szép nagyok lettek a fiúk lányok. Néha teljesen el vagyok csodálkozva. Pislogunk kettőt és már a sulis témákról beszélünk majd. Azért nem írok egyesével, mert nem akarok senkit kihagyni. Bár Bercó képnek nagyon örültem mert rég láttunk róla, meg Emmáról sem.
Heni
Remélem Áron már jobban van
Móni
Vannak dolgok amik nem változnak

örülök, hogy amúgy jól éreztétek magatokat és úgy érzem, bár nem írtad, hogy gyerekek is jól vannak végre.
Vera
Te meg gyönyörű dolgokat kreáltál

majd kapod a megrendelést

imádom az ilyen gyöngyös ékszereket.
Köszönöm a kérdést szerencsére jól van Dani. Teljesen gyógyult és egy igazi kis zabálnivaló gazember. Móni ha Pöti is ilyen lesz kötheted a gatyád

most éppen mindenhova felmászik. Székről asztalra és onnan rendezgeti az adventi koszorúm és ehhez hasonlók.
Örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nekünk is jól sikerült. Anyósom és anyuék is jöttek most. Így nem lett jövős menős. Mamikhoz sem mentünk, mert az egyik megkért, hogy ne menjünk, mert nagyon rosszul érzi magát. (Amúgy nagyon aggódom is érte....

tök egyedül van szegény senki nem néz rá) és így a másikhoz sem mentünk el, mert mindketten Kecskeméten vannak és azért nem egyszerű 2 gyerekkel nekiindulni.
Apu sincs jól

hangszál gyulladás, fülgyulladás, idegileg KO

éljen a jelenlegi kormány..

bocs nem akartam politizálni, de apu közszférában dolgozik és hát gondolom el tudjátok képzelni mennyire nem egyszerű. De lehet most a többség így van vele...csak hát ő már 50en felül van és ott van öcsém is.
Anyuék amúgy ma voltak és Lilla annyira élvezte, hogy Bálinttal játszhat és viszont is. Mikor mentek még akkor is ugrált, hogy annyira jót játszottam Bálinttal
Apuéktól meg déditől duplos lovas legót kapott képzelhetitek az örömöt
Most meg közölte apjával, hogy ő szaladgálni akar boltban és menjünk valahová

Dani kidőlt így Pvel elmentek játszóházazni. Egy kis nyugi...
Ja és képzeljétek holnap megyünk buliba csak mi ketten

anyósom vigyáz Lillára.