A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na majd megnézem amit írtál.Úgy is kell valami estékre valami,mert ebből a 3 csatornából semmit nem nézünk este,nem bírjuk az esti műsorokat..
varga tünde

Bocsi a kettőzésért :oops: közben nézem is a filmet,meg gyerekezek válaszolok nekik meg az előbb még építenem is kellett.. :D
varga tünde

Tündi, köszi, az ilyeneket bírom, csak a nagyon trancsírozóshorrort nem 8)
irina

Akkor nézd meg az első részét is.. :wink:
varga tünde

TV2 :: 20:00 SpongyaBob - lesz... :)
varga tünde

Ja, Tündi, én arra gondoltam, kiköttetem a tévét, úgyse nézzük soha. Az m2-n és a dunán szerettem a jó kis esti filmeket, de azokat sosem tudjuk nézni idő hiányában (videóra felvenni esetleg, még ez jön szóba). gigahiper DVD-felvevőt vagy felvevős TV-akármit én meg nem veszek/szerzek be arra a havi 1 filmre.
Így viszont tiszta pénzkidobásnak érzem a dolgot, Ádit sem köti le se a Minimax, se más már.
irina

Nálunk sincs itt fent semmi beltéri cucc.Van egy dekoder vagy mi a francnak hívott valami,még 10ezerért vette apa.Ezzel tudjuk a rtl,tv2,m2,m1 duna meg autónomiát.de ezen sincs olyan műsor sajnos elég sokszor,hogy érdemese lenne nézni..Ez a valami meg usb kimeneteles így letöltünk egy két filmet rádugjuk és nézhetjük is a tvn.-Ez fel is vesz a pencire ha esetleg úgy van,hogy nem tudnánk megnézni.
Huu bakker most kezdődött el a cidris rész.. :S
varga tünde

Mármint műsort nem tudjuk megnézni felvehetjük rá. :)

Huu hideglelős részek vannak... :shock:
varga tünde

Hm, Spongyabob, kár, hogy abbahagyták DVD-n a kiadását
irina

Hú, Tündi, én az ilyen USB-s rátöltéshez nem értek...
Régebben igazából sok jó filmet vettem fel videókazettára, de még azok egy részét sem láttam.
Jó cidrizést akkor! :-)
Elmegyek a boltba.
irina

Beniék szeretik apa meg nem.

Tökre szép szőke haja van a fiadnak :roll: Kinek van a családban ilyen adottsága?
varga tünde

Oké! Köszi! Vegyél valami finomat is! :)
varga tünde

Hali

Irina: igazad lehet ..-vidéki rokon látogatás.:-)

Betegség: kb 1 hét .
Most volt itt Emma keresztanyja aki 4 hónapig külföldön tanult..hát olyan rég nem látta hogy kb 2 óra kellett neki mire odament hozá: :shock: :shock: :shock: jó beszélt hozzá, de olyan távolságtartóan..:-(

Du-án készülünk az ovis szerelem/barát meglátogatására! Emma már nagyon izgatott. ..

pihi..( fáj fejem, mellkasom, torkom...:-( )

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást!

Nálunk is így szokott lenni ha hosszabb ideje nem lát valakit.
varga tünde

Tünde!
gyógyuljatok,Apátokat meg vidd el dokihoz!

Irina!
Nálunk zárva az ovi,ha akarnám sem tudnám vinni Őket :)

Nálunk meg csoda történt :) mind2 gyerekem elaludt ebéd után :shock: :shock: :shock: :shock: ilyen nem volt mióta megvan Bálint :) bár Míra kb. fél órát aludt,azóta hímzett,most meg fonalakat tekerget :)

Én meg befejeztem a teáskancsót,mindjárt fotózom :) igaz, a gyönygöket mg fel kell varrnom...

Kép Kép

KépKép
viranka

Kaqk, gyógyulj meg mielőbb Te is!!!

Tündi, igazából alapdolgok fogytak el itthonról, no meg a barátnőm gyerekeinek mentem el ajándékot venni.

Fiam hajának eredete: hát elvileg a nagypapák, bár én is elég kis világos hajú voltam gyerekként. Apu szőke volt, de sötétbarna lett, S apja is szőke volt, én már csak őszen ismertem meg. De ő és az anyja vonala szőke végig, ahogy képeken láttam.
Meg ugye a nagy kék szemeket sem tőlünk szerezte be, az én vonalamon ilyen csak az unokatesóknál van legközelebb. :-)

Verus, fantasztikusan ügyes vagy!!! Nagyon tetszenek, amiket csinálsz!
Ovi: ne viccöljél, az ovi nálunk is totálisan zárva jan. 3-ig. :D
irina

Heni, Áronbaba hogy van?! Sok +++++++++++++ neki!
irina

Hehe, Irina nem hiszed, ugye. Ma megnéztem, négy kép lett összesen, ebből kettőt kívánságodra felteszek. :lol:
Kép Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok. Köhögésre nálunk egy gyógyszertárban készített kúp vált be. Az összetevőit nem tudom, de nagyon hatásos. Ráadásul mindenféle köhögésre jó. Ha Bercó köhög, azt szoktam neki benyomni, aztán emiatt már nem is kell aggódnom, éjszaka nem a köhögés miatt ébred.
Tündi, a nagyon oldott, váladékos köhögéskor a gy.orvos az Erigon szirupot szokta ajánlani. Jó régi, de hatásos szer.

Viranka, eszem az aranykezedet! Hűha, de csodásat alkottál megint.

Lassan fürdetjük Bercót, meg folyamatosan romeltakarítunk. Ma megint nyolc után ébredtünk, délben nem is altattuk, mert megint három körül aludt volna el, aztán éjszaka meg tizenegy körül. Remélem hét után kidől. Aztán meg lehet, hogy dolgozok egy kicsit.
dmaggie

Maggie, ezért a két képért megérte! ;-) Csodaszépek a srácok!

Ádi is kicsit visszataknyosodott. Ha megmarad a hó, elvinném pedig holnap szánkózni (szánkót kapott a szüleimtől karácsonyra).
irina

Maggie, ezért a két képért megérte! ;-) Csodaszépek a srácok!

Ádi is kicsit visszataknyosodott. Ha megmarad a hó, elvinném pedig holnap szánkózni (szánkót kapott a szüleimtől karácsonyra).
irina

Jó reggelt!

Maggie! A Sráccok csoda helyesek! Dávidról régen látunk képet!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Meg mindig sehol senki??:-)

Mi voltunk a városban, apának vettünk cipőt ( karácsonyra kapott utalványt) mg Emmának is 2 felsőt...kinőtte őket, meg amit kapott majd pár hónap múlva lesz jó :-( hiába mondom milyen méret inkább nagyobbat ...2 számmal.....majd nyárra jó lesz! :-)

Haza, ebéd és most alvás! :-)

Tegnap voltunk a kis ovis barátjánál. f5-f8ig játszottak édesen egy hang nélkül....tündériek voltak..nagyon szeretik egymást.....így holnap jönnek ők! :-)

képeket is hoznék..de utálom kicsinyíteni..:-(
:oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép akrobata bicajos Kép Kép Kép Kép 33. szülinapom Kép csak úgy..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

De szép képeket láttam:-)

Maggie a nagyfiadról is tegyél! Annyira szépek a fiaid, büszke anyuka lehetsz!

Kaqk szépek vagytok mint mindig, Emma bájos! Szép istálló!

Irina Ádi de édes:-) Roller 8) hogy meg neki a rollerezés???

Áron eléggé náthás, köhög is, adom neki a stodalt, nurofent, meg még hörögoldót, orrába is cseppeket, remélem javul, nem vittem el orvoshoz. :roll: Péterke is csak hétfő óta van jobban, amióta stodalt kap és bioparoxot.

Itt van a barátnőm tegnap óta, igy csak lazulás van, meg persze a beteg gyerekek ellátása, mert Áron azért elég nyügi.

Heni
KépKép
heni81

Árinak jobbulást!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem most anyum van itt és Emmával tornáznak, előadásokat tartanak..:-) nagyi jól elfárad!!!:-)

I dolgozik.:-( én meg itt :-) ..csak sehol senki.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

jöttem :)

Kaqk,csak nem mostanában volt a szülinapod? ha igen akkor utólag Isten éltessen :) :oops:
annyira klassz az az istálló :) Apánk beindult rá :) csinálsz ésküldesz nekem még képeket Róla? viranka kukac citromail.hu ra köszi :)

Ma mi is lazultunk,tök jó gyerekek hozzászoktak ahhoz,h f8 előtt nem kelnek fel :) de. kicsit kimentünk Bvel levegőzni edződjön(doki tanácsára) aztán Apa elment M.val fodrászhoz addig én csináltam egy ilyet :) csak kékből :) mert olyan gyöngyöm van itthon :) (teljesen rákattantam a gyöngyözésre :? )
http://www.kreativvagyok.hu/gyongyfuzes ... yfuzessel/

Heni,jobbulást Nektek :)

du. meg elmentünk Bnak hótaposót venni,mert amit kapott beázik,sikerrel jártunk :) Mnak is szerettünk volna vásárolni,de ami nagyon tetszett szorította lábát,nem volt nagyobb méretben,+ami még elnyerte tetszésünket az 10-12 ezer volt,annyiért meg nem veszek 2 hónapra :oops: holnap megyünk tovább :)

:arrow: kigondolom este mit csináljak :) gobelinezzek(angyalkák hoztak nagy hímzőkeretet a 30*40es kének neki kellene állni),horgoljak vagy fűzzek
meg meglesem kőcőket :)

KépKép
viranka

Vera: ok, csinálok képeket..és küldöm..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Tegnap este hazaértünk, gondoltam beköszönök :)
Anyuéknál jó volt, élvezték kicsik és nagyok :D
HP-val sikerült megint összekapni, szóval nem változott semmi :D

Visszaolvastam és láttam szuper képeket.
Heni, Vera, Kaqk és Maggie szuperek a fotók :D

Maggie Gergőt alig ismertem meg, nagyon sokat nyúlt, helyes pasi lett :D

Vera ügyes vagy, nagyon jó a szögletes madál.
az a teáskiöntő meg :lol: :lol:
A lekvár eszméletlenül egyszerű.
1 kiló alma - kb 70-80 deka reszelve a többi kockázva
1,2 kiló narancs - én csak a levét rakom bele így nem keseríti meg az ízét
50 dkg cukor
1 csomag zseléfix extra
ízlés szerint vanilia eszencia

Almát összekeverni a cukorral és a zseléfixxel, friss narancslével. Forralni kb 10 percig (darabos alma puhuljon fel) ha habos azt lehalászni róla. Ha elkészült hozzákeverni a vaniliát és üvegekbe tölteni.

Ennyi :lol:
Egyszerű de finom :lol:

Betegeskedőknek jobbulást.

Megyek, lány éhen akar halni. Befőzöm a levest és megmelegítem a többit (anyum gondoskodott róla, hogy ne kelljen főznöm 8) :lol: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi, hogy a recept ide íródott :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: és miután üvegbe tettem? Fedő rá és melegben kell tartani? vagy ???

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni,ez tényleg egyszerű :) Míra zabálta szó szerint :) le is mentem :)
de drága Anyukád van :)

Nálunk most kakaós csiga sül épp,azaz nem kakaós csiga,hanem dinó süti :) Bálintra kreálva tej és tojásmentesen :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Ügyi vagy Vera.. Nem apu,hanem a párom..De diagnosztikát megcsinálta magának epekő sz.te......

Szia Móni,ari anyud van. HP meg le van ................ :D

Fiúk szétszedték a nappalit,most rakatom velük vissza az ülőkbe a szivacsokat :?

Már nehezen bírják itthon meg mi is.. :roll:
varga tünde

Képek nagyon jók :D és olyan szép nagyok lettek a fiúk lányok. Néha teljesen el vagyok csodálkozva. Pislogunk kettőt és már a sulis témákról beszélünk majd. Azért nem írok egyesével, mert nem akarok senkit kihagyni. Bár Bercó képnek nagyon örültem mert rég láttunk róla, meg Emmáról sem.

Heni
Remélem Áron már jobban van :(

Móni
Vannak dolgok amik nem változnak :D örülök, hogy amúgy jól éreztétek magatokat és úgy érzem, bár nem írtad, hogy gyerekek is jól vannak végre.

Vera
Te meg gyönyörű dolgokat kreáltál :D majd kapod a megrendelést :) imádom az ilyen gyöngyös ékszereket.

Köszönöm a kérdést szerencsére jól van Dani. Teljesen gyógyult és egy igazi kis zabálnivaló gazember. Móni ha Pöti is ilyen lesz kötheted a gatyád :D most éppen mindenhova felmászik. Székről asztalra és onnan rendezgeti az adventi koszorúm és ehhez hasonlók.
Örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nekünk is jól sikerült. Anyósom és anyuék is jöttek most. Így nem lett jövős menős. Mamikhoz sem mentünk, mert az egyik megkért, hogy ne menjünk, mert nagyon rosszul érzi magát. (Amúgy nagyon aggódom is érte....:( tök egyedül van szegény senki nem néz rá) és így a másikhoz sem mentünk el, mert mindketten Kecskeméten vannak és azért nem egyszerű 2 gyerekkel nekiindulni.
Apu sincs jól :( hangszál gyulladás, fülgyulladás, idegileg KO :( éljen a jelenlegi kormány..:( bocs nem akartam politizálni, de apu közszférában dolgozik és hát gondolom el tudjátok képzelni mennyire nem egyszerű. De lehet most a többség így van vele...csak hát ő már 50en felül van és ott van öcsém is.

Anyuék amúgy ma voltak és Lilla annyira élvezte, hogy Bálinttal játszhat és viszont is. Mikor mentek még akkor is ugrált, hogy annyira jót játszottam Bálinttal :lol:
Apuéktól meg déditől duplos lovas legót kapott képzelhetitek az örömöt :lol:
Most meg közölte apjával, hogy ő szaladgálni akar boltban és menjünk valahová :lol: Dani kidőlt így Pvel elmentek játszóházazni. Egy kis nyugi...:)
Ja és képzeljétek holnap megyünk buliba csak mi ketten :lol: anyósom vigyáz Lillára.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Én is itt végre. Ma délután találkoztunk a csajszikkal, meg is ajándékoztuk egymást, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy végre beszélgettünk kicsit. Most kivételesen gyerekek nélkül. Na, ilyenben nagyon ritkán van részem.

Fleur, Nektek is jó szórakozást holnapra!!!! :lol: Akkor ez azt is jelenti, hogy a párod is rendben van már? Danikánál meg hatott a sok gyógypuszi, amit küldtünk. :wink: Én is a közalkalmazott vagyok. Elvileg mi most jól járunk, bár... nyugtával. No, meg a munkánknak is meg kellene maradnia.
Nagyon örülök, hogy pozitívabb vagy, legalábbis az írásodból úgy látom.

Móni, ugye, hogy milyen jó néha anyuci kicsi lányának lenni? :lol: Tudtál egy kicsit szusszanni? Meggyógyult már mindenki?

Verus, Drága! Ez őrületesen szép!!!! Nagyon-nagyon ügyi vagy!

Kaqk, utólag is boldogságosat! Finom volt? Emma ezzel a hajzuhataggal. :roll: Annyira gyönyörű. A haját tőled örökölte. Képeslapokon kellene mutogatni a családi fényképeteket, annyira meghitt, szeretetteljes.

Tünde, hát igen. A szünet szépségei. :lol:

Hú, olyan hideg van, hogy majdnem befagyott minden testnyílásom. Pedig jó lenne holnap délután majd sétálni egyet a főtérre. Ott ilyenkor mindig nagy a nyüzsgés. De az esti Tankcsapda koncertet biztosan kihagyjuk, pedig ingyenes lesz, ők búcsúztatják majd az évet és köszöntik az újat.
dmaggie

Hali,

Megvagyunk, bocsi Vera..de képek majd jövőre :-) hehehe..

Köszi a kép dicsiket. (dec 3 volt a szülinapom, csak most töltöttem le a képet! )

Mi felnőttek kicsit taknyik vagyunk meg én köhögök is..:-(

Salik kész holnapra még a muffin-t megsütöm reggel...aztán 10 kor indulunk bandázni, bulizni......:-) és jövőre jövünk haza!!! :-)

Ma du-án jött az ovis nagy barát/szerelem..Emmához. Hát olyan izgatott volt, nagy játék, cuppanós ölelős puszi..majdnem szájra..:-) ..hihetetlen mennyire szeretik egymást! majd hozok képet.

Boldog Újévet mindenkinek!!!!

nem biztos hogy tudok holnap jönni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Teljesen kóma vagyok, éjjel fél kettő utánig horrorfilmeket néztünk, aztán R. meg felkelt fél hétkor.

MOst jövök pár képpel, de olvasni is fogok majd.

Így nézett ki az út a faluban. Kép

Szánkózni indulunk. Kép

Utunk a patak mellett vezet, ami a falut ketté szeli.
Kép
Kép

Egy másik nap téli túrázni mentünk. Itt a porták vége a hegy felénél van az erdőben, bejárnak a szarvasok kukoricát enni, a vaddisznók meg kertek végén dagonyáznak. Kép

Rugó a hegyi úton sétál. Kép

Itt mászunk fel a hegyre a vadak csapásán. Kép

Séta a tetőn, de inkább cipeltük. Kép

A négy unokatestvér első találkozása egy helyen és időben a dédszülőknél. Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Kaqk, érezzétek nagyon jól magatokat!

Vindo, ezek a képek. 8) :shock: Én alföldi lányként mindig is a hegyekbe vágynék. Ezek a képek meg arról győztek meg, hogy jól is teszem.
Alvás :cry:
Egyébként hogy éreztétek magatokat? Remélem kevesebb okoskodást kellett hallanod!

Én meg konyhatündérkedek. Még mindig nem tudom, hogy Dávidék hol töltik majd az estét, éjszakát. Így arra készülök, hogy valamilyen buliban kötnek ki, bár a barátnője beteg, így képlékeny a dolog. Mindenesetre sütök sósat, édeset, meg magunknak töltött kenyeret meg összeütök némi salátát is.
dmaggie

Sziasztok,

Áronnak már javarészt csak az orra folyik, de megviseli, sebes is az orra, marja neki rendesen, orrszivás kész küzdelem, pedig csak 3x csináljuk egy nap. Olyan erő van benne, hogy az apja sem birja lefogni :roll: pedig próbáljuk, hogy ő egyedül csinálja , de úgy se szereti, pedig tudja, hogy jó ez neki, mert oda megy a porszivóhoz leül mellé és várja, de utálja. Péterke pedig egyedül kiszivja, meg is tudja már fújni.

Vindo jó kis kirándulás lehetett 8) nagyon szeretem én is a hegyeket, itt csak dombok vannak, de anyuéknál komoly hegyek 8) gyerekként rengeteget szánkóztunk utcákban, mert jó nagy lejtős utak vannak, meg sieltünk a kertben 8) itt fura, hogy egyenesek az utcák :roll:

Maggie, én is megkészitettem a kaját, van még sütink, azt nem sütök, mert már igy is hiztam vagy 2 kg :evil: csináltam töltött káposztát, fasirozottat, krumlipürét, meg még fogok lencsét virslivel, hogy gazdagok legyünk a jövő évben:-)

Fleur jó bulizást:-)

Móni majd részletes beszámolót kérünk a látogatásról.

Vera a deichmannban kapható valami spré , amitől minden cipő vizállóvá válik, ajánlották amikor vettem Péterke hótaposóját.

Esti chat partyn ki lesz?????????

Heni
KépKép
heni81

Kép

Kéményseprő nem vagyok,
malacom se nincsen,
ez a kedves gondolat,
csupán minden kincsem,
amelyet most küldök neked,
tiszta szívből bőven.
Te legyél a legboldogabb
az Új Esztendőben!
B.U.É.K.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
köszi,van ilyen spray-nk,de B. csizmája vhol az illesztésnél ázik be :( :o de amit vettünk nagyon klassz :9
Tegnap Mnak is kaptunk :) annyira tetsszik még én is hordanám,csak nem volt méretemben :) (lila fekete virágocskákkal,kockás anyaggal 1-2 helyen :) )

én ma bolti lecsót csináltam kicsit feltunningolva :) csináltam bele nokedlit Apa kérésére :)

Vindo!
de klasszak a képek :) jó lehetett a kirándulás :)

Kaqk!
szerelem :) :)

Maggie!

isztok egy kis lélekmelegítőt s nem fogtok fázni :)

:arrow: nem akarnak aludni :evil: mert M is nagyon "fáradt"

KépKép
viranka

Saláták készen, banános, csokis muffin megsült, most sülnek a sajtos puffancsok. Aztán még a kenyeret kell betolnom és kész. Közben kiderült, hogy Gergő is elmegy itthonról. Így édes hármasban leszünk.
Viranka, lehet, bár én inkább a kenyérlángosra gyúrok. Ma én sem nagyon főztem. Csak brokkoli krémlevest főztem, abból legalább esznek is.

Heni, tök ügyes vagy!!!! Én leszek ma. :lol:
dmaggie

Most értünk haza a vásárlásból, szerintem mi leszünk este.
Megpróbálom Rugót lerázni délután, aztán olvasok.

Köszi, tényleg szép hely amúgy, tájvédelmi körzet van az oldalán, horgásztavak, vadász-turizmus van, de már minden ötödik ház vagy budapesti, vagy holland tulajé :shock: :roll:

Ebédelni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Micsoda sütés főzés.. :)

Szép hely Vindo!

Én is hoztam képeket.. :) Nagyon hideg van itt is..

Lent voltunk a balcsin délelőtt.Úgy csúszkáltak a fiúk :shock: Én meg finom járkáltam :lol: hiába én nem szoktam csúszkálni a befagyott balcsin,így félek rajta lépkedni is :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
varga tünde

Tündi de jó képek:-)
Milyen komoly képet vágsz:-) Hát én is félnék rá lépni is :oops: :oops:

ÉN pikk pakk megvoltam, csak 10kor kezdtem neki és 12 kor már ebédeltünk.

Apa nagyon szereti a szabolcsi töltött káposztát, csak 1x egy évben csinálom meg, mert mindig azt hiszem milyen macera, aztán meg pikk pakk megvan:-)

Péterke kedvence pedig a fasirt, igy neki is kedvezkedtem, Áron a krumlipürét szereti:-) Mindenki kapott egy kis kedvencet ma. :-)

Maggie receptet leirod a muffinra és a sajtos pufancsra? Áron még alszik, bár ő d.e is aludt, húzza le nagyon.

Felébredt Péterke,

Heni
KépKép
heni81

Persze Heni, nagyon szívesen.

Tündi, de szépek vagytok!!!!! Hááát a jégen én is amolyan tojós galamb módjára közlekedek. :lol:

Végre készen van minden, Gergő már elment, Dávidnak most pakoltunk össze. Annyira hideg van, hogy a Kedves inkább elviszi majd a buszhoz. Ő egy csapat tinivel Balmazújvárosban lesznek majd egy buliban. Most mondta, hogy egy modell, aki Párizsban szokott lenni általában, szervezi a bulit. :roll:
dmaggie

Tünde, és ki van írva, hogy rá lehet menni a jégre? Milyen mély amúgy?
Én is be lennék sz....va :roll: :wink:

Szép hely a Balaton környéke is ám :D

Tényleg, Anitjáékkal mi lehet? Régen azért beköszöntek karácsonykor a ritkán jövők, most már, úgy látszik, ezek az idők elmúltak :roll:

Nagyon jók a képek :D Látom, a dórás baba nagy sláger volt. Mi is hezitáltunk rajta, de G megvétózta, szerinte nem nagyon hasonlított az eredeti dórára.

Én nem nagyon szabadulok Rugótól, annyira anyás az utóbbi három hétben, hogy levakarni nem tudom magamról... Ott kell mellett ülnöm, ha youtube-ozik, akkor is :x

Viszont ügyesen megtanulta kezelni a telefonon a diktafont, elindítja, rábeszél (szia, szia, hahó, dedede), és visszahallgatja.

A bilin ül, de már hív :x

MOst röviden ennyi. Vettünk tűzijátékot is 8) Majd kimegyünk a főtérre, de elég fáradtak vagyunk mind a ketten :roll:

Kép
vindolanda

Jaj, pedig még nem is ittam. Na, mindegy, szerintem megértitek így is. :oops: :wink: :lol:
dmaggie

Vindo, Debrecenbe?

Annyira hideg van, meg Bercó nem aludt végül, így mi nagyon azon vagyunk, hogy maradunk a fenekünkön.
dmaggie

Rugó :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: