A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nálunk Hál'Istennek mindketten jóban vagyunk anyóssal/apóssal,így én nem panaszkodom 8)

Boo!! Nagyon jók a képek,Mironnak látom bejön a bejgli :lol: Lili most az almás pitére van rákattanava,megy a pulthoz és mondja,hogy süti,süti :lol: Amúgy ő is iszonyat undorítóan eszik,de nála éppenhogy az a titok,hogy békén kell hagyni,nem kell hozzá szólni,mert akkor megeszik mindent. Az már mellékes,hogy hogyan :lol:

Katy! Lili sem eszik napi 5-ször,neki is sok. Ő 8kor kel,akkor reggeli és délben fekszik,és mivel addigra ő is álmos,van amikor csak alvás után eszik. Nem tudok vele mit csinálni,kínálgatom,de erőltetni nem akarom,ő úgyis tudja,hogy mi és mennyi kell neki.
Petra nagyon édes a képeken. Tényleg! Nálatok hogy megy az evés? Petra hagyja még,hogy etetsd?

Lili iszonyat felpörögött karácsony alatt,nem lehetett vele bírni,most próbálom visszaállítani a "rendet". Szombaton például elaludt a kanapén fél 8kor,mondom de jó,jól kifáradt,lesz egy nyugis esténk apával. Aha... aludt másfél órát és utána csak éjfélkor tudtuk letenni. Kész voltam. Reggel meg kelt ugyanúgy 8kor,de nem is baj,így délben simán le tudtuk tenni. Aludt is 3 órát,ami még soha nem fordult elő nála :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szonibaba!
Most, hogy láttam Szonjit piciben, mindhárom gyereked tök egyforma! :lol: Nagyon hasonlítanak egymásra! :shock:

Boo!
Ari vagy, hogy azt gondolod, hogy az éjszaka kellős közepén kézzel szaggatom a rénszarvasokat, de ki kell, hogy ábrándítsalak:
az Ikeában lehet kapni ilyen formát és én éltem a lehetőséggel és vettem egyet! :lol: :lol: :lol:

Petra kapott a barátnőmtől egy hercegkisasszonyos ruhát ("hab"rózsaszín, fodros-pörgős, 3 rétegű a szoknya része, felül csillogó tüllel, derekán rózsákkal) amit én alapból nem szeretek (nem szeretem, ha egy kislány úgy néz ki, mint egy habcsók), de olyan nagyon cuki volt benne Petra tegnap, hogy hihetetlen! Majd kicsinyítek képeket! :D Családom csak ájuldozott, hogy mennyire édes benne! :D

Petra porszívója nem működik. :evil: Apa már szétszedte, de nem tudja megjavítani, mert a motorja rossz. Blokk persze nincs meg.
A gyerek így is boldogan porszívózik, de azért hanggal más lenne.
:roll:

Jajj, olyan jóóóó, egész héten szabin vagyok!!!! :D

Kép
katy76

Nyuszi!
Petra úgy eszik, hogy én etetem egy kanállal és ő is eszik egy kanállal. A bölcsiben is így szoktak enni. A kézzel evős dolgokat meg szoktam neki hagyni, hogy egyedül egye.
De ő így se, úgy se eszik sokat sajnos.
A tegnapi adagja pl.:
reggeli: 180 ml babatej
tízórai: 1/2 narancs leve
ebéd: 1/3 ü. lazacos zöldség (kb. 80g)
uzsonna: 1 db lekváros linzer (kb. 3 cm átmérőjű) + fél szelet (pesti kenyér formájú) vajas kenyér
vacsora: 160 ml babatej, 1 db sajtos rudacska

Szerencsére nem sovány, inkább csak picike (a bölcsiben mindenki nagyobb és súlyosabb nála, még a korban kisebbek is), de halálra tud idegesíteni a nem evésével.

Anyósommal én is jóban vagyok és Apa is jóban van anyukámmal szerencsére (nálunk apósok nincsenek).

Dodi!
Apának ez a normál hajhossza, csak mikor láttad utoljára, akkor azért volt hosszabbra hagyva, mert volt 3 nagy kopasz foltja, amit a mai napig nem tudunk, hogy mitől volt, de már visszanőtt a haja, így megint jó röviden tudja hordani. :)

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy! Ne is mondd a nem evést. Ha valaki,akkor én tudom,hogy mennyire idegesítő.De Petra még így is súlyosabb Lilinél(8600 g) :oops:,ehhez 82 cm. De én már próbálom nem idegesíteni magam ezen,az apja ugyanilyen volt álítólag,kanállal rohant utána az anyja és úgy etette,nem volt türelme enni neki.Lili ugyanez. Nem tudok vele mit csinálni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! Ez most akkor arra volt jó legalább,hogy apa is belátta,hogy mit várhat az anyjától,ha szükség van rá. Mert valószínűleg akkor másban is ilyen "leszarom" típus.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ööö, akkor most leírom az én kölköm tegnapi kajáját:

-Reggeli: Babatej, 2 dl (este bevitt az ágyába 3 dl.-t nem tudom mikor itta meg)

-Tízórai: Kenyér, sajt, kolbász, sonka, paradicsom, paprika, csipkebogyótea

-Ebéd: Anya húslevest gondolt, marhahússal, de ő inkább Apa töltött káposztáját burkolta

-Uzsonna:Barackos joghurt, önállóan fogyasztva, utána nem kellett átöltözni :roll:

-Vacsora: Lábszárpörkölt nokedlival, káposztasalátával

-Lefekvés előtt egy túrórudi, tejcsi

-Napközben még ropi, Anya csokis muffinja, madarin számolatlanul :oops:

Nagyszülők :arrow: ááá, ne is mondjátok, csóri gyerekemnek egyetlen "nagypapája" van, bár a szó megcsúfolása rá ezt a nevet használni, szóval le se sz@rta a gyerekemet karácsonykor. Se.
Anyukám meg a férjem Anyukája is igazi szívvel-lélekkel nagyik voltak...sajna az én gyereke(i)m ezt már sose tapasztalják meg :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.12.27 15:01-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ezek szerint csak az én fiamat nem izgatja ez a takarítósdi?? :roll:

Hozzánk is jöhet minden Ded sikamikálni :wink:

Pocok!
:arrow: Szerda....sztem ahogy jólesik, koedukáltan, persze, miért ne :wink:

Karácsonyos képek nagyon helyesek mindenkinél, én még nem tudtam letölteni, mert nincs meg a kártyaolvasóm :oops:
MI szenteste mindig csinibe öltözünk (na jó nem annyira nagyon, de azért nem mackós) de szokás szerint most sem készült rólunk kép hármasban :oops:

Szonibaba!

És még rám mondta Czigka hogy bögyös cingár :lol: Nagggyon csini anyu vagy :D Nálatok van még szopi?

Boo!
Én nem adtam mákot..lehet amúgy? Annyi mindent összezabált, valahogy ez már eszembe sem jutott, mondjuk én sem ettem sőt fel sem vágtam :oops: Szájatáti bejglievés édi :P

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én sem adtam Petrának mákot, se dósat, se mandulásat, valahogy picinek érzem még ezekhez (mind allergizálhat).

Lois!
Zétény napi adagja még nekem is sok lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi!
Igen, Lili vékonykább Petránál, ő legutóbb 9.5 kg volt és 80 cm. 25-én egy 74-es H&M szoknya és blúz volt rajta, még mindig jó rá. :lol: :lol: Tavaly karácsonyra kapta Apa unokatesójától, röhögtünk is rajta, hogy amit most vett neki, azt majd jövő karácsonykor fogom tudni ráadni. :lol: :lol: :lol:

Boo!
Porszívóval azt fogom csinálni, hogy veszek neki egy másikat, ezt meg beviszem a bölcsibe, biztos, hogy minden gyerek örülni fog neki. :wink: Úgyis akartam venni oda valami új játékot, mert szoktunk vinni, hogy mindig legyen nekik újdonság. :D

Anyós sztorit sajnálom, főleg Tiedapa miatt, neki biztos nagy csalódás. :( nagyon fittnek néz ki! :D Nagyikád nagyon fittnek néz ki! :D

Kép
katy76

Katy! Lilire is jók még a 74-es H&Mes ruhák :lol:

Lili megkapta ezt az újfajta porszívót,ami beszél,és ő fél tőle :oops: Nem kell valakinek? Átadom olcsón :wink: Én is azt hiszem a tescoban fogok neki venni egy alap porszívót 3000-ért

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy!
Ja, ez nem volt egy fitt nap...azért nem csak a magyar konyha remekeivel etetem ám :oops:
Jó étvágyú gyerek, sosem tömtem, 12.5 kg, de igazából egyáltalán nem husi, sehol egy hurka, inkább keménykötésű :)

Én már lassan az összes 80-as cuccot elraktam, H&M-ből is csak a 86-os jó. Szerintem az nem is túl nagy fajta, a Scamp-nál kisebb.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:21-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:23-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Narancs: azt a narancs szeleteset csináltam és pont azért kérdeztem, h neked milyen lett, mert nekem sem száradt ki és azt hittem, h én csináltam vmit rosszul. Vis én tudtam, h mindent tökéletesen csináltam :), de apa elbizonytalanított, mert szerinte ennek ropogósnak kéne lennie.

Csibe!
Neked nem jön be a Niko név, ha jól veszem ki?
Szél: apuék is ott laknak és 25-én alig bírtuk a kaput becsukni olyan szélvihar volt.
Mi volt az uhun?
Vérvételes lötyit túlélted?

Dodi!
Cici ügy: szívesen állnék én a sarokba, de a cicik sajna nem a sajátjaim. Lehet, h szabadalmaztatni kéne a töltőanyagot és jól meggazdagodni belőle :)
Az tök jó, amikor rájön az ember férje, h jobban főz a neje mint a mama :) ;)

Boo!
Nem vagyok az a számolgatós fajta,a h ki mennyit költött ajándékra és vajon egálban vagyunk-e, meg nem is az a fontos, de azért, h egy nagyszülő semmit ne vegyen az unokájának karácsonyra, az tényleg gáz
Ha ilyenek, lehet, h jobban jártok, ha nem mennek látogatóba.
Az élet igazságtalanságáról..hát az :(
Kajafoltos ruhák: ki sem látok belőlük, ezért van itthoni kupac és elmenős kupac. Ezzel a módszerrel csak az a bukta, ha olyan helyre mész, ahol enni is kap a gyerek :)

Katy!
Sztem is egyívásúak, azért is tettem fel a kis Szonjiról képeket.
Az ilyen rucikat amit leírtál alapból én sem szeretem, de így, ha kapnánk én is imádnám benne a csajokat, mert azért téllleg cukik tudnak lenni.
Jaj, de bosszantó, amikor nem működik egy vadiúj játék. De jó, h Petrát nem érintette érzékenyen a dolog.
Vegyél uilyen porszívót és a jó szlájával vidd vissza a rosszat.

Lois!
Szopi: igen, még napi kétszer minimum, de sajna a bögyök csak Szonjinál voltak akkorák. A többi gyereknél már ráedződtek és sehol semmi. Szóval cingár vagyok, de bögyös nem :(

Nyuszi!
A fecsegő porszívó v. mi a neve? Playskool-os?
Olyan régóta filózok rajta..még Szonjinak akartam megvenni, de már kinőtt belőle :)

Czigka!
Miért sejtettem már a sztori elején, h mi lesz a végkifejlet?
Naggyon nagy gratula, de jóóó :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo drága!
Te nem olvasol a sorok között?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
Tescoban láttam jópofa bébi csavarhúzót, az is Playskool v. V-Tech márkájú. Rendesen forog mint az igazi aksis csavarhúzó és dumál is vmit, nagyon jópofa. Roló majdnem olyat kapott.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo szívem te milyen kis süsü vagy :lol: :lol: :lol: Na jó inkább csak felszínes olvasó :wink:

Czigka Drága!

nagyon nagyon gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Meglepibébi?? :D :D

Na jövök mihelyt tudok reagálni a többire is, de mennem köll enni :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!
Én is egyből értettem a célzást! Gratulálok!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Szonibaba!
Ez tök jó ötlet, így legalább működő porszívót fogok tudni vinni a bölcsibe is! :D

Az a szerszám, amit mondasz, Playskool-os, Petrának vettem olyan hajszárítót, nagyon vicces! :lol: Ilyeneket mond pl.:
- Göndör vagy egyenes, nekünk egyre megy!
- Most már nagyon csinos vagy!
Összesen 15 mondatot mond meg egy dalt és karácsony előtt 3.e ft volt csak a tescoban.

Kép
katy76

Aztaaaa, mekkora pörgés volt ma itt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Először is:
Czigka,

gratulálok, ez nagyon jó hír! Hány hetes vagy?

(Boo reakciója :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Niki,

semmi gond, nem sürgős, csak gondoltam rákérdezek mégis, hogy aggódjak-e vagy sem :lol: :lol: :lol:

Csibe,

mai napot hogy bírtad?

Boo,

nagyszülői sztori elég kemény... ez annyira kiábrándító tud lenni. De legalább most már K is látja, és így talán jobban kinyílt a szeme...

kajafoltos rucik :arrow: szerintem ehhez hozzá kell szokni, mert tuti megoldás nincs. Illetve egy ötlet: IKEAban lehet kapni tuti kis cuccot, nekünk olyan is van (már ha engedi magára rakni a kis hisztipók - eddig kb háromszor tudtam használni, de akkor nagyon hatékonynak bizonyult :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ilyen:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70179754
Illetve nálunk is vannak csak kimondottan itthoni rucik, bölcsisek (ez az átmenet) és kimenősek is :-)

képek cukik! Miron egyre nagyobb kópé
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
(én bejglit még nem mertem neki adni :oops: :oops: :oops: :oops: )

Szerelős játékok vannak dögivel, tényleg nagyon jókat lehet találni, én is gondolkodtam rajta, hogy legyen ilyen a fa alatt, aztán mégsem. A bölcsiben van ilyen, egész szerelőműhely: van egy fal része, ahova be lehet csavarni a csavarokat és akasztani az egyéb cuccokat, és van munkapadja is :-)

Gyerekek napi kajamennyisége :arrow: pont ma akartam kérdezni, mert Nimród olyan hurkás és puha húsú lett :oops: :oops: :oops: elhatároztam jobban odafigyelünk mit eszik. (mondjuk reggelire már betol egy egész kiflit v zsömlét vajkrémmel és/vagy sonkával) Pedig annyit nem eszik mint Zé, így meg kell állapítsam, ez alkati kérdés is. Mondjuk a 80-as ruhák már ránk is passzentosak ám...

Katy,

Habcsók-Petráról hozz képet légyszi! A takarítós is annyira édes!

Nyuszi,

Nimród Tesco-s porszívót kapott, és ezzel is rettentő boldog. Csak három C-s elem kell bele, ez is berreg és színes gömbök pörögnek benne. Mondjuk ma kivette a kezemből az igazi porszívót, aztán sikerült rábeszélnem a sajátjára, így egymás mellett porszívóztunk :wink: :wink: :wink: :wink:

Szonibaba,

szerintem akkor egyformán rontottuk el a narancsot :wink: :wink: :wink: neeeem, ez a tuttti recept :lol: :lol: :lol: :lol: (megyek is és csenek a hűtőből - szerencsére Apa nem eszi :lol: :lol: :lol: ) :lol: :lol: :lol:

Aztaaaaa, te még mindíg szoptatsz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Le a kalappal!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak felületesen volt időm olvasni, de Czigka: hatalmas gatula!!!!

mi is kiöltözünk szenteste, de mivel idén 24-én reggelre jött a Jézuska csak pizsis képeink vannak :roll: :lol: :lol: :lol:

Gyorsan megetetem az ebeket, apát elpaterolom aludni ( most itt durmol a kanapén és horkol, mert benyelt valami takonykórt) és ha még lesz energiám akkor jövök és hozok képeket is

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:21-kor.
Vendég

Czigka! Hú,de jóóóó! Gratulálok!!! Ez mégiscsak jobb,mint egy mandulaműtét :wink:

Szonibaba! Igen,playschool-os a porszívó. Az a baj vele,hogy nagyon hangos és nem lehet állítani a hangerőt,mint a FP-nál Ha érdekel,írjál privit,megegyezünk :wink:

Csibe! HOgy bírtad a mai napot?

Mostmár azt hiszem kijelenthetem,hogy a gyerekem dackorszakát éli :twisted: Mindenre "nem" a válasza,de úgy,hogy még a fejét is elfordítja :x És ez még csak a kezdet....

KépKép
KépKép
nyuszi81

Eeej, de megeredt a nyelvetek :twisted: ! Nagyon örülök ám neki :wink: !

Katy!

Én pont így etetem Botondot :wink: . Az ő menüje:
Reggeli: kb. 1 deci babatej (van hogy 20 mili, van, hogy 150, ezért jó sokat öntögetek ki mostanában :evil: ), és egy műzliszelet, vagy pár műzlis keksz, amit a járokában ülve, gondos ritálé közeppette fogyaszt el :lol: .
Tízórai: a mi reggelinkből, ami "leesik" neki, meg vmi gyümölcs.
Ebéd: egy babatányérnyi főttétel, vagy ha nem olyan, amit megeszik, akkor egy nagy bébiétel.
Uzsonna: joghurt, meg vmi rágcsa, mostanában vmi házi süti.
Vacsora: hideget eszünk együtt.
És lefekvés előtt kap még egy kevés babatejet, ugyanannyit, mint reggel (20-150mili :? ).
Ehhez most 82 centi, és úgy 11,5 kiló. És sztem épp jó húsban van, tök kis formás, se nem dagi, se nem sovi. :wink: Ja, de amúgy mindig enne vmit, szóval nekem meg erre kell ügyelnem. Persze hálát adok, hogy jó evő.

Szabi dejóóóóó :D .

Boo!

Kajamutogatás: Ne tagadd, tuti tőled látta :twisted: !
Nuku ajándék: :shock: :shock: :shock: . Ez ultra gáz! Ez tényleg nem pénzkérdés!!! Anyám egyik ajándéka egy sál, amit ő kötött. Fonala volt otthon, de amúgy is kb. 300 ft lett volna. DE az én gyerekem egy levadászott macisképeslapnak is órákon át örül, szóval ennyire csak futotta volna :? .

Nyuszi!

Botond is zizi volt az elmúlt 2 napban, de ő nem a kari miatt, hanem a hidegfronttól :? . Ma is az idegeimre ment :oops: . Beteg vagyok, neki meg semmi se volt jó, csak vergődött, kétszer aludt, de zaklatottam... Remélem holnapra kipiheni magát, és megint cukorborsó lesz :wink: .

Lois!

Jó "parasztgyomrú" lesz a gyerek :wink: .
Apa is jönne a szerdai játszózásra :wink: .

Czigka!

Juhuuuuuuu :lol: :lol: :lol: . Terveztétek, vagy meglepi kariaji :wink: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:22-kor.
Vendég

Czigka,

nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen hamar összejöttek a bébikék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

dackorszak nem hangzik túl jól... lassan nekem is fel kell kötnöm az alsóneműt, mert Nimród akarata is egyre jobban "kinyílik".

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
először is hatalmas gratula Czigka!!!!
mesélj...tervezett volt???
én is jót röhögtem Boo-n és kiváncsi lennék amikor leesik neki,
h Czigka mire utalt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

playskoolos van nekünk is és Kiarának nagyon tetszett...
képek még mindig nem lettek a gépre felrakva...
eléggé el vagyok fáradva már...
viszonylag jól viseltem a mát.azt mondták,h jó az afp és most már
nem takargatta magát a kicsi fiam nagyon,hanem beterpersztett
rendesen,szóval Kiara kerianyuja is látta simán a kukacát...
pajzsmirigy vérvéelem nem jó,holnap megyek 8ra kontrollra
és kiváncsi vagyok mit mond doki bácsi...

Szonibaba!
hát elfogadom a Nikot,de van ami nekem jobban tetszik...

Boo!
mi anyumnak ramsest vettünk,m már évek óta ezt keresi,csak a guliverbe
lehet kapni...
de a scotlandyard is jó,de azt 4en érdemes játszani...
apa családjára inkább nem mondok semmit...

Katy,Nyuszi!
hát Kiara sem az evéséről híres...szinte könyörgök,h egyen,de
idegesíteni már én sem szoktam magam...
ő most 11kiló és 80 centi körül van...

Kép
Kép
csibe83

akkor én is hoztam pár képet

Szenteste elmélkedés Apával az ajándékok természetén
Kép

"enyémpasi" (egyre jobban hasonlít rám, mármint a gyerekkori énemre)
Kép

Karácsony rokongyerekekkel Anyóséknál
Kép

ma délelőtt szánkózásra készen
Kép

esti porszívózás Anyával
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

jó, hogy minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Azért ebből a "parasztnapi" menüből azért nem evett meg fogásonként egy vajlinggal az én fiam sem :oops: Meg ilyeneket azért mi sem sokszor eszünk, töltött káposztát most evett először, nálunk csak kábé évente 1x van, én akkor sem eszem belőle, mert nem szeretem. A marhapörkölt szintén nem az én kajám, szóval az sem van túl gyakran :oops: Ma füstölt sajttal meg almával töltött husi volt a vacsora rizzsel, na azt csípem, ergo a gyerekem is odavolt érte, valahogy kiszagolja hogy én mit szeretek, és azt eszi ő is lelkesen, De minden újat megkóstol.

Boo!
Énfiam is a szerszámokra gerjed (ezt sem az apjától örökölte...)
Nekünk is van egy olyan előkénk vagy minek nevezzem, aminek van ujja is...valamelyik nap ráadtam, nem zavarta. De ált. nem eszi le magát. Vagy csak olyasmivel ami nem izgat.
Csinibeöltözés :arrow: Most azért ne gálaruhára gondolj, meg C. sem öltött szmokingot, hülyén is nézett volna ki zoknival ugye :wink: Én őszintén szólva Zétény déli alvása közben szoktam nővé változni, délelőtt jobb ha nem lát senkise :oops:

Czigka!
ha ennyire sebtiben tudtok szaporodni az királyság, egy petevezetővel meg pláne :D

Pocok!
Nimród portréja :shock: :shock: :shock: Azta mennyit változott egy hóna alatt, nagyfiús pofija lesz egyre inkább :)

Dodi!

Én is mondtam ÉnUramnak hogy jöhet játszózni, de nem mutatott rá lelkesedést :? Ő előszeretettel passzol minden külhoni mókát, erőszakoskodnom kell, hogy jöjjön velünk valahova, úgy meg kell a fenének. Már párszor elmagyaráztam neki, hogy elég gáz, hogy csak én viszem Zétényt mindenhova, ő meg gyakorlatilag csak itthoni Apa :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na jó éjt!
holnap is korán indul a napom...
de megpróbálok képeket feltenni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Alkalmazottat ezek szerint igen jól megfizetitek :D :D :D
Rakpartról full egyszerű, feljössz a Lágymányosi hídnál, rá a Dombóvári útra, amit keresztez a Budafoki út. Nem tudom hogy lehet e rá balra kanyarodni, ha lehet akkor már sínen is, vagy. A Budafokin mész kicsit, elég feltűnő az Újbuda Center jobb oldalon. Előtte lévő lámpánál (benzinkútnál) jobbra és utána rögtön balra át tudsz behajtani parkolójába. de ha mész tovább akkor lehet hátulról is be lehet menni a parkolóba, azt nem tudom. De hidd el nem tudsz eltévedni.
HA ide http://www.terkepbank.hu/ beírod a Hengermalom utat, gyakorlatilag az eleven parkot ikszeli be neked, és ha nyilazgatsz rögtön egyértelmű lesz minden :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Le akartam fotózni a gyűrűmet, de mindig homályos, pont olyat meg nem találok :? .
Ez olyan kis szolíd sztem, hogy ezzel max. pont ez lehet a baja bárkinek :lol: . De Ricsi tudta, hogy pont ilyet szerettem volna :wink: . Azértmég nézem,hátha találok ilyet.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Ha a rakpartról jössz a Kopaszihoz,akkor azon az úton egyenesen a második lámpáig((Budafoki útig),ott balra kanyarodsz és kb. 2 km-re fogod már látni az Új Buda Centert(OMW kút van vele szemben). Nem nehéz,ha elkavarodsz,hívjál. Most úgy tűnik,Lili okés,úgyhogy még holnapig eldöntöm,hogy megyünk-e.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi! Na nem baj,majd holnap meglessük a gyűrűdet személyesen :wink: Én sem szeretem az ékszereket,nekem az eljegyzési gyűrűm egy Bulgari volt tele gyémántokkal,gyönyörű,de nem hordom,mert elég "nagy",én is csak a jegygyűrűmet hordom.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:23-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:24-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Ez nem a Savoya Park,hanem előtte,az Újbuda Center :wink: Remélem,hogy tudunk menni,még filózok rajta :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois, Boo,

azért a kép kicsit csalóka szerintem, élőben nem ennyire pasis, de már sokkal nagyfiúsabb, mint volt :lol: :lol: :lol:

Ma levágtuk a haját este, most kis komisz feje is lett :D :D :D :D

Czigka, köszi :-)

Boo,

szerencsére valahogy a könyvespolc leamortizálása kimaradt az életünkből 8) 8) 8) 8) Max annyit csinál, hogy leemeli a kedvenc könyvét (Gyermekpszichológia) a polcunkról és odahozza hogy olvassuk, de nem tépkedi a lapokat vagy ilyesmi. Van egy saját része a polcon, ott vannak az ő könyvei, azokat is hozza hogy melyiket olvassuk.

Ikeaás cucc :arrow: örülök, hogy segíthettem 8) 8) 8) 8) remélem, bejön majd!

Apagyereide tanítása :arrow: te kis gonosz, csicskáztassa a gyerek Apát is, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap nehogy a Savoya-ba menj, ez az Újbuda center :lol: :lol: :lol: :lol:

Dubai szilvesztert én is el tudnék viselni - bár az egy művilág nekem, akkora a gazdagság, hogy ihaj, inkább mennék valami kietlen tengerpartra... Nimród születése előtt a Zöld-foki szigeteket néztem ki magamnak (igen, egyedül akartam elmenni, tudom, Ufo vagyok, csak Ronmay érti... :-) )

Czigka,

kagyló :shock: :shock: :shock: :shock:

annyiszor gondolok rá, hogy milyen gáz lesz, amikor majd hozzák haza a leckét, és még a kérdést sem fogom érteni, nemhogy segíteni tudjak...

Én nem tudom, mi van a fiammal, de teljesen meg van gajdulva, olyan mint valami Duracell-nyuszi és egy bulldózer keveréke... hová lett az én nyugisan szemlélődő kisfiam?
Amúgy biztos csak annyi hogy pasisodik, meg a bölcsi miatt egyre jobban kinyílik, meg rájött, hogy amit eddig szemlélt azt most ki is lehet próbálni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Holnap ki mikor érkezik?

Dodi!
Ti jöttök a szokásosan hamar? Mert akkor mi is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Komisz fej?? Az ki van csukva, Nimród olyat nem tud :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

na akkor majd holnap meglátod... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már nem mindíg Angyalarc 8) 8) 8) 8) mutatom...
Kép

Holnap szerintem mi is megyünk korán, mert amúgy alig vagyunk ott, ha alvás után megyünk... szerintem dél körül megebédeltetjük, kocsikázunk kicsit hogy aludjon egy órát minimum, azzal kihúzzuk estig remélem. (Bár mostanában olyan fáradt - bölcsis rengeteg élmény, vagy az ünnepek alatti kevés alvás - hogy fél 8 - 8 körül rakjuk le aludni :shock: :shock: :shock: )
Szóval kb fél 2-re ott leszünk.

Amúgy ki jön még? Ti, Dodi, Boo, Nyuszi. Többiek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Igen, itt már kicsit kópés, de ez közelében sincs a komiszságnak...cuki :)
Az jó ha jöttök hamar, kábé akkorra mi is ott leszünk :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: