Pocok!
Narancs: azt a narancs szeleteset csináltam és pont azért kérdeztem, h neked milyen lett, mert nekem sem száradt ki és azt hittem, h én csináltam vmit rosszul. Vis én tudtam, h mindent tökéletesen csináltam

, de apa elbizonytalanított, mert szerinte ennek ropogósnak kéne lennie.
Csibe!
Neked nem jön be a Niko név, ha jól veszem ki?
Szél: apuék is ott laknak és 25-én alig bírtuk a kaput becsukni olyan szélvihar volt.
Mi volt az uhun?
Vérvételes lötyit túlélted?
Dodi!
Cici ügy: szívesen állnék én a sarokba, de a cicik sajna nem a sajátjaim. Lehet, h szabadalmaztatni kéne a töltőanyagot és jól meggazdagodni belőle
Az tök jó, amikor rájön az ember férje, h jobban főz a neje mint a mama
Boo!
Nem vagyok az a számolgatós fajta,a h ki mennyit költött ajándékra és vajon egálban vagyunk-e, meg nem is az a fontos, de azért, h egy nagyszülő semmit ne vegyen az unokájának karácsonyra, az tényleg gáz
Ha ilyenek, lehet, h jobban jártok, ha nem mennek látogatóba.
Az élet igazságtalanságáról..hát az
Kajafoltos ruhák: ki sem látok belőlük, ezért van itthoni kupac és elmenős kupac. Ezzel a módszerrel csak az a bukta, ha olyan helyre mész, ahol enni is kap a gyerek
Katy!
Sztem is egyívásúak, azért is tettem fel a kis Szonjiról képeket.
Az ilyen rucikat amit leírtál alapból én sem szeretem, de így, ha kapnánk én is imádnám benne a csajokat, mert azért téllleg cukik tudnak lenni.
Jaj, de bosszantó, amikor nem működik egy vadiúj játék. De jó, h Petrát nem érintette érzékenyen a dolog.
Vegyél uilyen porszívót és a jó szlájával vidd vissza a rosszat.
Lois!
Szopi: igen, még napi kétszer minimum, de sajna a bögyök csak Szonjinál voltak akkorák. A többi gyereknél már ráedződtek és sehol semmi. Szóval cingár vagyok, de bögyös nem
Nyuszi!
A fecsegő porszívó v. mi a neve? Playskool-os?
Olyan régóta filózok rajta..még Szonjinak akartam megvenni, de már kinőtt belőle
Czigka!
Miért sejtettem már a sztori elején, h mi lesz a végkifejlet?
Naggyon nagy gratula, de jóóó