Sziasztok!
Megkaptaaaaam, amire vágytam

.
Nevezetesen egy hálivúdi eljegyzési gyűrűt

. Jegygyűrünk van, rendes karikagyűrű, de eljegyzésünk nem volt és kisérőgyűrűt sem kaptam anno. Mert ez hivatalosan úgy lenne a régi magyar szokások szerint, hogy a karikagyűrűvel megtörténik az eljegyzés, de akkor a bal kézre kerül, majd az esküvőn ez átkerül a jobb kézre, az ifjú feleség pedig kap egy kisérőgyűrűt a bal kacsójára. Na, de ezt a mai pasik nem tudják...
Így én évek óta szóváteszem ezt, és íme, meglett az eredménye

. Egy gyönyörűséges, szolid aranygyűrű, fehéren csillogó kavicskával

.
Amúgy szuper volt a délután, a kaják isteniek lettek, az ajándékoknak mindenki örült, és Botond is nagyon élvezte a történéseket

. Ő egyesével bontogatott: kibontott egyet, aztán molyolt vele fél órát, aztán ment a következőre

. Közben jött-ment, nézegette mit kaptak mások, aztán szaladt vissza az övéihez

. Aztán meg rákezdett a Halleluja-ra, és egy órán át énekelgette, megzabáltuk (ezt többször le is kameráztam, de azt nem tom feltenni

. De kameráztam a fényképezővel is, azt majd megpróbálom.)
Lois!
Cicust sajnálom, együtt érzek

.
A karácsonyfát én is lefotóztam nektek, de fel sem teszem, mert olyan bénán néz ki képen

. Pedig élőben csodaszép (

) még sose volt ilyen szép fánk. Normann (nekünk idén először), és ez vmi becarás jó, hogy nem szúr

. Barna és arany, masnikkal, gömbökkel, sógorom szerint amerikai családi filmes

. Hát legyen is,mert bazi sokáig bíszítettem tegnap éjjel egyedül

. De Botond nagyon értékelte reggel az "angyalka"fáradozásait"

.
Ikoka!
Nagyon sajnálom teapát/titeket

. Mikorra ért haza?
Mondjuk nálunk mindig ez volt, bár legalább tudtuk előre. Anyu valamelyik nap mindig ügyelt, és legtöbbször szilveszterkor is. Holnap is dolgozik, így vele csak 26-án karácsonyozunk a nagy családi karin, külön nem is. Evvan.
Nyuszi!
Hogy vagy? Én ma reggelre kriplisedtem le totál: iszonyúan fáj a torkom, zsong a fejem, hőemelkedésem van, ver a víz. De nem hagytam magam

. Viszont mostanra alig látok a fáradtságtól, és még carabbul vagyok

. De erre legalább van gyógyszer...
Kispocok!
Az Igazából szerelem a kedvenc filmünk apával

! szerinte is ez a limonádék királya

. Minden évben kötelező!
Valahányszor elfog a bánat a világ állása miatt, a Heathrow repülőtér utasvárójára gondolok. Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van: apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van,hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket.