A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Halihóóóóóóóó !!!

Bárcsak holnap lenne az a nagy hóesés , ami múltkor volt. Most bezzeg felmelegedést mondanak, csak azt nem mondják, hogy az egyet jelent a latyakkal.

Kajáknak most esek neki, nem csinálok nagy ügyet belőle, sitty-sutty és kész is lesz.

Mindannyiatoknak nagyon békés és BOLDOG Karácsonyt Kívánunk !!!

Kép
ikoka7

...én olyan nyomi vagyok, még mindig nem tudok nagypirosbetükkel írni... :cry: :roll:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt!!!!!

Nálunk Apa elsőnek és másodiknak is lányt akart :lol: Nekem ez a verzió jobban tetszett, hogy van egy bátyó(nekem is kettő) és aztán hugi..így szerencsésnek is érzem magam :wink: :lol:
Nekem is elképzelhetetlen milyen lesz egy nunit kivakarni a kakából :lol:

Tegnap voltunk Uhun...és most farosra fordult a baba, pedig eddig fejes volt. Szülésznőm azt mondta ne parázzak, mert még olyan messze van minden, meg különben is farosan is lehet szülni...ja persze szeretném is akkor is megpróbálni, csak hát mégis parább..meg kell jóó orvos is, aki nem egyből azt mondja hogy lehetetlen...na de nem szaladok előre hisz remélem megfordul és fejjel akarja meglátni a napvilágot! :wink: :lol:

És akkor pár kép:

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronmay!
no para!Kiara nekem is sokáig faros volt,aztán egyszercsak megfordult...
nagyon jók a képek a kiscsajról...

ha nem jönnék már,akkor:
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT!!!!

Kép
Kép
csibe83

Czigka!
nálunk apa díszíti a fát és ő ragaszkodik a nagy fához is...

Kép
Kép
csibe83

Most nézem, hogy mit kérdezgettek, már rég megírtam... :roll:
Erre a frászt, nem mentette el délután az üzimet :twisted: .

Így most csak összefoglalok :? :
Tegnap akartam elintézni mindent, de sajnos a legidősebb kutyusunk állapota rohamosan romlott,így apa tegnap úgy döntött, ne szenvedjen itt szegény, miközben mi dajdajozunk, szóval elvitte elaltatni :cry: . Apát jobban megviseli a dolog,mert Arthur volt az első kutyája, nagyon hozzá volt nőve. Én őt már felnőtt kutyaként ismertem meg. Tudom, sokkaljobb így.... :cry:
Itt van róla egy kép:
Kép

Így csak az ajándékokra jutott időm tegnap,de mindenkinek megvan minden. Botondnak már nem vehettem mást, apa nem "engedte", mert azt mondta,nem akarja hogy elértéktelenedjen számára az ünnep. Nincs időm leírni, de apa nagyon szépen megideologizálta a dolgot :wink: . Meg is lepődtem rajta, mert ő amúgy elég földhözragadt...

A kaját meg megvettem ma. A menü végül(hátha nem tudtok aludni emiatt :twisted: :lol: )
Reggeli: Paraszttál :lol:
Ebéd: Tatárbeefsteak és guacamole piritóssal, és zöldségekkel
Vacsora: Mozzarellsaláta pármai sonkával,és fűszervajas bagettel
Baconbe tekert csirkemell, mustáros fehérborsos tarja, és rántott karaj, fűszeres steakburi, rizibizi, jégsaláta, végül brownie madártejes vaníliafagyival :wink: .
Ez lett a rántott hús-sűlt krumpli kombiból :lol: .

Bocsássatok meg, de még dógom van, rohanok... :?

MINDENKINEK ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET.. Na neeeem, addig még jövök :wink: .Puszó!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is szomorkodom :cry:
Anyukám cicáját el kellett ma altatni, már akkor is nagyon öreg volt mikor Anyu meghalt, 16 éves, szóval most már majdnem 20, már annyira kész volt szegény, hogy tesóm ma elvitte, és mondta a doki, hogy el kell engedni. Gyerekkorom óta megvolt, igaz vénséges vén aggastyán, de valahogy Anyukámhoz kötött :(
Szóval Dodikám, szívből együtt érzek :cry: Szép kutty volt :roll:

NA nem depizek tovább :oops:
Tatárbifsztek?? Szülinapomon az is volt, de azt már egy héttel korában be kellett pácolni...hogy csinálod meg így sebtiben?? :shock:

Tündibündi feleség vagyok, második sütim sül épp, na jó csak muffin, de akkor is. Majdnem nekiálltam Tike püspökkenyerének, de ahhoz gép kellene amivel felverném a Kölkömet, így holnapra marad :roll:
Fenyőfánk áll, nem kaptunk normannt(??), remélem ez a másik (ezüst) nem hullik le holnapra :? Én asztalra tettem , egyelőre még csak fények vannak rajta, eddig le se sz@rta :) Viszont ma raktuk össze a Jézuska által hozott szekrényeket, na annál nyüzsgött ezerrel, előkapta a játékkalapácsát és ő is kalapált serényen :)

Boo!
Én nem álltam végül neki a kandírozásnak, mert azt már tegnap be kellett volna áztatni :oops:
Orrszőrnyíró :arrow: ööö, már vettem neki, de nem ajándékba :roll:
Zétény is fel tud már mászni az étkezőasztalra is, meg egyfolytában az forgószéken balettozik és pakol az íróasztalon :?
Piálás :arrow: Szülinapomon eléggé kellemesen beforralt-boroztam/pálinkáztam, így most 2 napig ment a lazítás 8) Meg ettől a melegtől fájt a fejem is :? De holnap ipari mennyiség fogyasztására készülünk :P
Vörös vagy fehér, valahogy a vörös nekem passzentosabb a karácsonyhoz, de amúgy egykutya, ilyet is olyat is szoktunk :)

Nyuszi!

Ááá, te szegény car lehet, én egy éve egy mellgyuszit nyertem meg épp ma, elég klassz karácsonyom volt tőle :?

Ronmay!
Csajszi édipofis :)

NA mennem kell, mert még semmi sincs becsomagolva :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Karifa: nálunk apa már pár napja elmondja minden nap, h "ugye nem leszel majd ideges, ha a gyerekek bemennek a fa mögé?" Meg azt is, h "ugye meg fogod engedni nekik, h leszedjék a fáról a marshmellow-t?"
Merthogy mindig ez van: gyerekek fa mögé be, anya kiakad, h gyertek ki de rögtön, mert lepotyog a tűlevél és akkor aztán lebontjuk a fát.

Betegeskedőknek hipergyors gyógyulást!

Dodi!
Menüd jól hangzik de nagyon ;)
Főleg a rántotthusi része :)
Arthurt sajnálom, de ha így döntöttetek, akkor biztos tényleg jobb neki. Anyós szokta mondani (orvos), h az állatorvos tudomány mennyivel fejlettebb, mint az ember orvoslás, mert az állatokat el lehet altatni, ha már nincs mit tenni.

Boldog Karácsonyt Kicsiknek és Nagyoknak!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Most már kezdek lenyugodni, de azt hittem, hogy felrobbanok, amikor Páromat behívták dolgozni 9 körül. Épp elmentek sétálni egyet Zsombival , elmentek még boltba egy -két apróságért és ezzel a hírrel jött haza. Ráadásul 2 meghibásodás is van , úgyhogy jól kezdődött a Karácsony. Szegénykém , úgy sajnálom. Még egy csomó dolgunk lett volna mára, a dolgok megmaradtak , így viszont csinálhatok mindent egyedül egy örökmozgó Manó mellett.
Egész jól haladok, bár így az extra terveim valószínűleg nem fognak megvalósulni. De 3-ra jönnek a nagyszülők és Párom tesója, addig mindennek el kell készülnie. Most vittem be Zsombit aludni, mert akkor fogok igazán belendülni , ha alszik, illetve hát aludnia kell, hogy mire jön az angyal friss és üde legyen.
Remélem szegény Párocskám nem éjszaka ér haza, mert ajándékozni és Karácsonyozni elsősorban a Kisfiammal és Vele szeretnék.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Először is mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!

Ikoka: Sajnálom, sajnos ismerős a helyzet, bár szerencsére amióta Hédi van, nem fordult elő.

Nálunk már az éjszaka meghozta a Jézuska a fát és az ajándékokat is, este megyünk át anyumékhoz, így addig is hármasban tudtunk ünnepelni. Talán jobb is, hogy nem egyszerre éri annyi inger Hédit, így is felpörgött rendesen :lol:

Kép

Én apától kaptam egy hiperszuper kávéfőzőt, reggel már azzal készült a capuccinó, meg egy új pihepuha köntöst hozott mellé a Jézuska :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Nektek Anyuciknak és a "Babuciknak"!

Kép
20140328174041

Annyira kész vagyok mindennel, hogy még ide is eljutottam, sőt még a körmöm is ki van lakkozva 8)

Képekben :arrow:

Jézuskára várva:

Kép

Énfám, esküszöm élőben nem ennyire puritán, tök szép, ódonstíl:

Kép

Lois sütésre vetemedett:

Kép

Itt kéne ledolgoznom a menüt, karis díszben természetesen:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Lanyok!

Boldog Karacsonyt Kivanunk mindenkinek szeretettel! :D
Vendég

Nagyon boldog, békés Ünnepet Lányok!!!!!

( most kezdődik az Igazából szerelem a Viasat-on :-) kb huszadszorra nézem, de még most is imádom...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk minden jól sikerült, kaja zseniálisan fini lett (még délután le is tudtam dőlni kicsit, olyan időben kész lettem - a lazacot csak mindenkinek ajánlani tudom, semmi meló és 20 perc alatt kész - mondjuk körmöt nem lakkoztam :-) ), Nimród pedig örült az ajándékoknak :-) - a takarítószett után nem is akart tovább bontogatni, hanem nekiállt felmosni-felsöpörni a kecót :lol: :lol: :lol: aztán a pulcsiknak is úgy örült, mintha játékok lennének ...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Megkaptaaaaam, amire vágytam :D :D :D .
Nevezetesen egy hálivúdi eljegyzési gyűrűt :lol: . Jegygyűrünk van, rendes karikagyűrű, de eljegyzésünk nem volt és kisérőgyűrűt sem kaptam anno. Mert ez hivatalosan úgy lenne a régi magyar szokások szerint, hogy a karikagyűrűvel megtörténik az eljegyzés, de akkor a bal kézre kerül, majd az esküvőn ez átkerül a jobb kézre, az ifjú feleség pedig kap egy kisérőgyűrűt a bal kacsójára. Na, de ezt a mai pasik nem tudják...
Így én évek óta szóváteszem ezt, és íme, meglett az eredménye :lol: . Egy gyönyörűséges, szolid aranygyűrű, fehéren csillogó kavicskával :wink: .

Amúgy szuper volt a délután, a kaják isteniek lettek, az ajándékoknak mindenki örült, és Botond is nagyon élvezte a történéseket :D . Ő egyesével bontogatott: kibontott egyet, aztán molyolt vele fél órát, aztán ment a következőre :lol: . Közben jött-ment, nézegette mit kaptak mások, aztán szaladt vissza az övéihez :lol: . Aztán meg rákezdett a Halleluja-ra, és egy órán át énekelgette, megzabáltuk (ezt többször le is kameráztam, de azt nem tom feltenni :? . De kameráztam a fényképezővel is, azt majd megpróbálom.)

Lois!

Cicust sajnálom, együtt érzek :( .
A karácsonyfát én is lefotóztam nektek, de fel sem teszem, mert olyan bénán néz ki képen :? . Pedig élőben csodaszép ( :oops: ) még sose volt ilyen szép fánk. Normann (nekünk idén először), és ez vmi becarás jó, hogy nem szúr :shock: :D . Barna és arany, masnikkal, gömbökkel, sógorom szerint amerikai családi filmes :lol: . Hát legyen is,mert bazi sokáig bíszítettem tegnap éjjel egyedül :twisted: . De Botond nagyon értékelte reggel az "angyalka"fáradozásait" :wink: .

Ikoka!

Nagyon sajnálom teapát/titeket :( . Mikorra ért haza?
Mondjuk nálunk mindig ez volt, bár legalább tudtuk előre. Anyu valamelyik nap mindig ügyelt, és legtöbbször szilveszterkor is. Holnap is dolgozik, így vele csak 26-án karácsonyozunk a nagy családi karin, külön nem is. Evvan.

Nyuszi!

Hogy vagy? Én ma reggelre kriplisedtem le totál: iszonyúan fáj a torkom, zsong a fejem, hőemelkedésem van, ver a víz. De nem hagytam magam :twisted: . Viszont mostanra alig látok a fáradtságtól, és még carabbul vagyok :evil: . De erre legalább van gyógyszer...

Kispocok!

Az Igazából szerelem a kedvenc filmünk apával :D ! szerinte is ez a limonádék királya :lol: . Minden évben kötelező!
Valahányszor elfog a bánat a világ állása miatt, a Heathrow repülőtér utasvárójára gondolok. Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van: apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van,hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi!

NImród takarítószettet kapott :shock: ? Jövőre vasalót kap, meg minikonyhát :twisted: :lol: :lol: ? Neutáljcsalviccelek :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Én is azt nézem :roll: Nemrég ment el a siserehad, én meg némi ganajozás után idehuppantam mert az Igazából szerelem nélkül nincsen karácsony :D

Nálunk is jó kis nap/este volt, Zétény nagyon belejött a bontogatásba, ajándékok tetszettek neki, a brümbrüm pályához persze lúzer módon nem vettem elemet, így azt játssza hogy beleáll és pörög mint egy olyan forgós fittness gépen :roll: Kapott még Daloló mesekönyvet, meg fürdőjátékot amit már el koboztam és mondtam a tesómnak hogy ezzel csak náluk játszhat :) Plüsshernyó, Thomasos legó, mágneses rajztábla meg egy tűzoltóautó a többi zsákmány :)
Na vége a reklámnak......további szép karácsonyt 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Látdlátod, TeApa mikre képes....és még jól meg is vezetett :D Akkor most gratuláljak vagy mi a szösz?? o:lol: :lol: :lol:
Fánk nekünk is nagyon szép, de a képen nyomin néz ki, sosem sikerül jó képet csinálnom, olyan mintha tök kopasz lenne. Nekünk soksok évi mindig normann volt, ennek mondjuk sokkal jobb az illata, de tuti hamarabb le kell majd szednem :?
Toroknyű :arrow: Nekem is dettó, most jól ráboroztam(és jégereztem :oops:) jobban is lettem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Imád felmosni, törölgetni meg söprögetni, na! Hát ha ez a mániája, mit tehetek? (amúgy itt a játszóházban a babakonyhára is sokáig rá volt kattanva... ) :lol: :lol:
jó, kapott még játéklaptopot meg vonatos duplot is azért, meg pulcsikat...

Dodi, dejóóóó hogy megkaptad!!!!!!!

Kutty, cica - sajnálom... Tudom milyen érzés :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Én ma nem ittam/ittunk,mert tegnap becsavartam egy üveg spuante pezsgőt díszítgetés közben, a fiúk meg előre ittak az ünnepre :oops: :lol: . Én sztem csak ártottam a torkomnak a hideg pezsivel, sőt talán attól van :evil: .Ezért holnap pálinkát fogok inni! Melegen! :lol: .
(Azért meglátszik itt, ki a vidéki, no :lol: :lol: :lol: )

Pocok!

Bizonydejóóó, most is itt gyönyörködöm :lol: .
Nyugi, gondoltam, hogy ezért vettétek, Botond is söpröget,meg tereget, tudod. Sőt a portörlőt már teljesen kisajátította :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Köszi kérdéseteket,megvagyok :roll: Igaz tegnap a fogorvosnál indult a napom(még szerencse,hogy ismerős és jó fej volt,hogy ránézett). Adott antibiotikumot,plusz ott helyileg betett az ínyem alá valami nyugató zselével átitatott gézlapot. Azt hittem ott sz@rom össze magam,de az tényleg segített. Amúgy még mindig szedem a Cataflam-ot,de remélem a Dalacyn helyrehozza pár napon belül.

Amúgy jól sikerült minden,Lili sok ajándékot kapott,babát+babakocsit,műanyag bevásárló kocsit,beszélő porszívót - de ettől fél,úgyhogy pihentetjük a dolgot :D ,laptopot,mini konyhát még sok apróságot.

Boo! Nekem szerencsére nem kellett főznöm,mert tegnap anyóéknál voltunk az egész család,anyu meg anyós csinálta a nagyját,én csak a zserbót sütöttem 8) Ma nagyanyámékhoz megyünk,csak holnap kell főznöm,mert holnap jönnek hozzánk.

A mi fánk is Normand,nagyon szép,a díszek fehér és ezüst és csak gömböket tettünk idén rá. Szerencsére Lilit nem izgatja - eddig legalábbis.

Dodi! Látod,látod mégiscsak figyel rád Ricsi!! Biztos szép a gyűrű,majd tegyél képet róla. Illetve majd úgyis látjuk szerdán elvileg,nem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Íme a mi karifánk. De ez sem adja vissza,hogy milyen szép is valójában,mert nem ennyire gyér
:lol:
Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!
Jujj, rosszul hangzik a fognyűvés, örülök, hogy már jobb kicsivel :)
Fátok szép még így képen is :)

Boo!
Barátnőm is megcsinálta a narancsot, szívta ő is a fogát hogy nagyon macerás, még a végeredmény elkészülte előtt beszéltünk, ha még car is vége akkor tuti morcos...de mivel ő adta receptet meg is érdemli :twisted:
Hogy kiszúrtad a szalvétát.... :lol: Van másik is ahol két Télapó áll kézen fogva Rudolffal, nagyon cuki az is :)
Süti :arrow: Ááá, kábé ilyenkor sütök csak az évben, a sarokról meg hozhatok bármikor :wink: Azért a bejgli onnan van :roll:
Anno én is nagyon féltem az első karácsonytól, de nekem azért jobban volt időm hozzászokni, mert Anyu még nyár elején halt meg. Meg addig sem ő volt a karácsony motorja, és valahogy nem volt olyan érzésem, hogy nélküle már sose lesz igazi karácsony. Persze attól még hiányzik. Na ezt most nem igazán tudom jól megfogalmazni :oops:
Én nem kaptam C.-től semmit.... pedig szoktunk venni egymásnak jelképeset, de valahogy most nem volt rá lendülete. Vagyis persze most szereli a gigantikus új fehérneműs komódomat.... ami ha kész lesz majd úgy csinálok a hálóban mint Carrie mikor megmutatta Big az új gardróbját :D Nagyon szép az új bútor, csak kukasötét van nem tudok róla normális képet csinálni :?

Hódekor már régóta fen van minden ablakon, csak alulra nem lehetett a teraszajtón mert Zétény átrajzolta az ujjával :D

A'szem már megint leesett a forralt bor szintem...rá kell pótolnom :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:19-kor.
Vendég

Natehátakkorszóval én tudom rosszul a gyűrűmódit :oops: (csak anyósom,és a bnőm is így mondta), de lényeg, hogy ez járt nekem :twisted: :lol: . Na jóóó, nem járt, de naaagyon szerettem volna, és olyan kis cuki, gyönyörűség, imádom :D .

Boo!

Apa (vagyis a saját) ajándékodon becarok :lol: :lol: :lol: .
Apánál ez nem játszik, pedig már rég ellőttem volna :? :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megjöttünk Aparokonlátogatásból :-)

Boo,

szerintem mi értettük az ajándékot :lol: :lol: :lol: :lol:

kandírozott cucc: kétszer 15 percig forralom a narancsszeleteket sima vízben, átöblítem, utána 50 percig forralom a cukros szirupban, majd egy órát szárítom sütőben, és utána jöhet az étcsoki rá 8) 8) 8) 8) az enyém nagyon fini lett!
Viszek szerdán kóstolót, ha marad...

Nyuszi,

fogmizériád :evil: :evil: :evil: :evil: ezek persze mindíg tipikusan hosszú hétvége és ünnepek alatt jönnek elő... remélem, hamar rendbe jön!

Czigka,

kisfiam ma kapott egy porszívót is

nekünk is normann fánk van, piros és arany gömbökkel :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: eldobta a söprűt és haláli boldogan sétafikált a porszívóval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

annyit mondod ezt a forralt bort, most megyek és csinálok magamnak egy kicsit 8) 8) 8) 8)

a szerdai buli apás vagy nem apás? Nem mintha ez Enyémapát nagyon zavarta volna eddig :lol: :lol: :lol: szerintem lassan a baba-mama talik törzstagja :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

az illata jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Azt hittem, karacsonykor senki nem fog irni, erre tessek :D

Boo, ez volt a menu: :D

Sult pulyka, baconbe gongyolt lincolnshire kolbasz - mindez persze szoja-termek :D hagymas chili-paprikas grillezett gombafejek, fokhagymasan piritott apro burgonya, es parolt zoldsegek: sargarepa, cukorborso, brokkoli, sparga, kelbimbo, kaposzta, zoldbab. Es mivel honvagyam volt, eletemben eloszor csinaltam vegetarianus toltott kaposztat (de abbol mar nem tudtam enni..)
Desszert pedig feketeerdo torta volt, tojasmentes piskotaval keszitve :D

Csendes volt a karacsonyunk, meg elotte kicsit ossze is kaptunk, de majd jovore jobb lesz :D

Dodi, szuper az ajandekod :D

Nyuszi, sajnalom a fogfajasodat :(

Ronmay, milyen gyonyoru kislanyod van :D hasonlit Rolora :D

Dobok par kepet, bar Alexrol nem lehet jo kepet csinalni ha bele van merulve valamibe, mert tatva van a szaja, es a nyelve is kilog :lol:

Kép Alex kibontatlanul is orult az ajandeknak

Kép

Kép Ordog alruhaban :)

Kép itt meg nyugodtan jatszott, kicsit kesobb mar rajott, hogy a legjobb a tetejere maszni...

Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:20-kor.
Vendég

Niki!

Gyerekek csudaédik :D !
Szójapulyka?!?!?!?! :shock: Ezt meg hogy kell elképzelni? És a baconnt? A kolbit csakcsak, de ezeket... Még sose hallottam :shock: . Elképzelem, ahogy a papírmasé pulyka kapirgál a az ólban, ti meg galádul levágjátok karira :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Gyűrűhöz gratula! Én is utólag kaptam egy gyémánt gyűrűt apától ;)

Boo!
Amíg nem voltak a gyerekek, én is jobb ötlet híján mindig fehérneműt vettem magamnak és ráfogtam, h azt tulképpen apa kapja. De sosem panaszkodott miatta :)

Czigka!
Celofánba csomagoltuk egyesével a magyarul pillecukornak nevezett fehér illatos fincsiségeket és aranyszállal lógatta fel a Jézuska.
Ezenkívül mézeskalácsok is csüngnek dögivel a fán.
Enyém nagyok azt csinálják, h bemennek a fa mögé és ott tömik az említett ehető díszeket magukba, titokban :)

Pocok!
Én is megcsináltam a narancsos balhét. A tiéd mennyire lett száraz, kemény? Finom, finom, de nem fogunk rászokni. Viszont mutatósnak mutatós.

Az én forraltboromból nem lett semmi. Rá voltam készülve, de a család többi tagja nem harapott rá az ötletre, én meg nem akartam nagyon firtatni, nehogy én legyek a család alkesze.

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jo reggelt :)

Szonibaba, nagyon szepek es aranyosak a gyerekek :D Szonjinak milyen hosszu a haja :shock: :D

Dodi, micsoda kepzeloerovel rendelkezel :lol: Hat, itt tenyleg nem nehez vegetarianusnak lenni, mindent lehet kapni... a bacon ugy nez ki, mint a bacon, pirosra es feherre is van szinezve, es ugyanolyan fustolt ize van.. a pulykat pedig ilyen blokkban lehet kapni, sutesre. Van csirke es marha, diszno nincs :) Viszont lehet kapni paprikas kolbaszt, szazfele virslit, party-virslit, halrudacskat, rengeteg fele pastetomot, sokfele kolbaszt, rantott csirkefalatokat, kijevi szeletet, hamburgerbe valo micsodat, meg meg ezer fele mindent...ezek igazandibol annak jok, akik elotte husevok vannak, es kicsit nosztalgiazni szeretnenek :) bar nemelyik tenyleg annyira elethu, hogy S. meg sem tudja enni :lol:

Ma a baratnomekhez megyunk, itt vannak a szulei, es meghivtak minket. Aztan S egesz heten szabin lesz, sok programot terveztunk a jovo hetre is.

Tovabbi szep karacsonyt mindenkinek :)
Vendég

Picit megkésve, de mindenkinek Boldogságos Ünnepeket kívánok!!!
Egyszerűen nem jutottam ide (most is csak úgy, hogy hagyom, hogy Petra mind a 250 ruhadarabját egyenként rángassa ki a szekrényéből, ami nekem egy órás munkám lesz majd :evil: ).

Nem hiszitek el, de én tegnap este ültem le először. 23-án este 10-ig sütöttem, 24-én főzés, díszítés, ajándékozás, fektetés, kézzel készített ajándék készítés (Apa családjában csak ezt lehet ajándékozni a felnőttek között), 25-én készülődés, mert jöttek a sógoromék ebédre, utána készülődés, mert mentünk Apa családjához, este pici pihi (amikor netehzettem volna, de inkább egy kis masszázst és a hozzá tartozó tevékenységeket választottam :oops: :oops: :oops: ).
Végre ma délelőtt nincs különösebb dolgom, majd délután megyünk anyukámhoz.

Képeket majd én is rakok fel egyszer, Petra ámul-bámul 2 napja, mindenhol karácsonyfa van, elhalmozzák újabbnál újabb játékokkal, nagyon élvezi. :D

Lois!
Nagyon sajnálom a cicust... :( :( :(
Fátok szép, fiad tüneményes Pizsivel együtt. :D
Sütik szépek lettek! :D

Dodi!
Kutyusotokat nagyon sajnálom... :(
ennyi rossz hírt.... :( :( :( :( :( :( :( :(

Gyűrűt én is úgy tudom, ahogy Boo, Olaszhonban is úgy szokták, hogy eljegyzésre a kavicsosat, a templomban meg a karikát. :wink:

Még egy csomó mindent akartam, de mennem kell tízórait készíteni (magunknak meg valami reggelit), úgyhogy majd este v. holnap jövök újra!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szonibaba!
Mi a kapcsoló felirat a falon? :roll: :roll: Szonji írta?
A gyerekek nagyon szépek, Bodzi tiszta Marci! Tök egyformák, csak Bodzi egyel kisebb méretben. :D

Boo!
Nálunk Petra tízóraira szokott kenyérfélét is kapni, mert ő reggel csak babatejet iszik (6-7 között), így tízóraira meg szoktam próbálni a szendvicset. Általában nem eszi meg, de a gyümölcsöt se nagyon, ő délig nem nagyon eszik. (Délben meg azért nem eszik, mert már nagyon álmos.)
Ő még mindig kis madárka adagokon él. :(

Ilyenkor mi is karácsonyi sütiket eszünk reggelire, de azt fel kell vágni, átvinni az étkezőbe, tölteni kell innivalót stb. :lol:

Pocok!
Petra is kapott felmosó szettet, majd prezentálom a képet róla, mert zabálnivaló, ahogy megy takarítani. :lol:
Ma kap anyukámtól porszívót is! Itt az ideje, mert az őrületbe kerget azzal, hogy mondogatja, hogy po-po és kiveszi a porszívó csövét a gardróbból, majd végighúzza az előszobán. :lol: :lol:
(lehet, hogy sokat takarítottam előtte :oops: :oops: )

Pár kép:

Kép

Petra megy takarítani :lol: :lol:

Kép

Az idei kézzel készített ajándék (minden ehető rajta, diós-narancsos tésztából van). 14 db-ot kellett csinálnom.

Kép

Kép
katy76

Niki!
Ilyen választék mellett nem nagy kunszt vegának lenni :D
Én is gondolkoztam, h a pulykát hogy kell elképzelni, de nem mertem rákérdezni :oops:

Katy!
Petra milyen igazi kislányos (olyan igazi gyerek alkata van) :)
A kapcsoló felirat: apa pár dolgoz felcimkézett a lakásban, h majd abból is tudják a gyerekek az olvasást gyakorolni. Én meg szépen apránként eltűntetem őket :P A tükörről, falról, ablakról már leszedtem :oops:

Szonji haja: hát igen, növeszti pár éve :) egyelőre még szereti. Attól félek, h amikor már lesz jelentősége a pasiknál, akkorra unja meg és vágatja le sünire :?

Tegnap akartam még írni, h az én kölkeim Botonddal ellentétben nagyjából tojtak rá, h mi van a csomagban, ők csak bontani szeretnek. Egyiket a másik után, de akkora lázban, h ilyet még nem láttatok. Teljes agymosás volt :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Katy!
Cukik a rudik ;)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csak mert nagyon ráérek: kerestem pár képet a régi szép időkből :)
Nem nosztalgiázok, csak mert szóba került, h Bodzi mennyire hasonlít Marcira.

Voltam koszorúslány is, igaz kicsit későn a koromhoz képest, de ha a kísérő gyűrűt itt egyesek házasságkötés után kapják meg, akkor ez is belefér :)
Itt Szonji 7 hónapos volt:
Kép

Itt Szonji egy éves volt:
Kép

Szonji azon a Karácsonyon, amikor kb. akkora volt, mint Bodzi most:
Kép
Kép

Ezt Neked Ronmay:
Kép

És, Szonji is pakolós volt :)
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

képek nagyon jók!

Czigka,

ezt örömmel hallom, hogy nem csak az én fiam imád feminin játékokkal játszani :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba,

az enyém nem lett száraz :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: lehet hogy kevesebbet sütöttem? Te is a narancsszeleteset csináltad? Vagy a narancshéjat? mert arról inkább el tudom képzelni hogy kiszárad.

Jók a nosztalgiafotók :-)

Niki,

a zsákot végül feladtad? Angliából max 5 nap alatt itt szoktak lenni a cuccok, de még semmi :roll: :roll: :roll: :roll:

Boo,

barátnődnek drukk!
Aztán várjuk a csinirucis családi fotográfiát :lol: :lol: :lol: :lol: (rólunk nem készült hármasban, csak apás meg anyás :twisted: :twisted: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most csak gyorsan egy mondat, bocsanat...
Pocok, sajnos nagyon lassu volt a posta az unnepek miatt, aztan betett az idojaras... itt leeseik par centi ho, es megall az elet, le voltak zarva a repterek is... a csomag mar javaban uton van, es nemsokara remelem, meg is erkezik :) (nagyon sok csomagot postaztam az unnepek elott, alig paran kaptak meg eddig....)
Vendég

sziasztok!
végre én is ideétem...nagyon pörgős 3napunk volt...
képeket majd hozok valamikor,de mindenkinek nagyon jók a képei...
Kiarának felmosója már volt és ő is imádja és most porszívót kapott...
ő is imád takarítani...
még nagyon sok ajcsit kapott...fel sem tudnám most hirtelen sorolni...

Lois,Dodi!
állatkáitokat nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Boo!
itt óbudán most naqyon hurrikán szél fúj két napja....

a családban elég sokan fúrják a Niko nevet és a Botondot mondják
apának...
de sztem nem lehet eltántorítani(sajnos)

holnap sem fogok tudni pihenni...6.50kor kelek,h megigyam a glükózt,
majd akkor 9re megyek levetetni a vért terheléses cukorra,
majd 10.15re megyek 18hetes uhura...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Mi ma is családoztunk a dédiéknél unokatesókkal nagynénikkel/bácsikkal. Gyerekem megint hozta a formáját: folyamatosan produkálta magát, fülig ért a szája, végigette a teljes menüsort külön széken, külön tányérból, egyedül 8) (az utána maradt állapot már más kérdés :lol: ). Ja, és most is elénekelte többször a Hallaluját :lol: . Szóval mindenkit elbűvölt :wink: . És a rokonságom egyöntetűen megállapította,hogy a gyerek egy az egyben az én mentalitásomat örökölte, majd hosszan anekdotázgattak az önálló karácsonyi műsorszámaimról, amikor leültettem őket,és nyomtam a produkciókat jóóó hosszan :oops: :lol: .

A képek mindenkiről szupik, Petrát apa várja szeretettel takarítani :twisted: :lol: . Majd teszek fel én is rólunk is, meg a kavicsról is :wink: . (Amúgy napról napra még jobban tetszik, egyszerűen bele vagyok szerelmesedve :D . Mármint apába :roll: :lol: :lol: :wink: ).

Szonibaba!

Nekem a figyelmem a cicidig jutott a nosztalgiás fotóknál :roll: :lol: :lol: . Hát nem elég, hogy ilyen gyönyörű a lányod, de még a ropi testedhez cicid is van :? . Állj a sarokba gondolkodni!!! :evil:
:lol: :lol: :lol:

Katy!

Teapánaktök jól áll ez a rövid haj :wink: .

Boo!

Mi voltunk anyósnál karizni,és nagyon jól sikerült. Jól esett a lelkemnek :wink: . Ráadásul egyöntetűen megállapítottuk, hogy én sokkal jobban főzők :twisted: :lol: . Ja, és Botond kapott egy tök cuki kutyusos hátizsákot, és megkergette a macskákat is. Ezt csak azért mondom, hogy idővel talán nálatok is hepi lesz a közös ünnep :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: