A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Menion:

Őőő, nekünk itthon még fánk sem lesz....:-(
Mert Anyuéknál leszünk...Anyósnál..ott van fa.
/ Bevallom őszintén, nem az Én döntésem volt :? Apáé....és fáj a szivem is miatta, Nekem mindig hatalmas, szintén normand fám szokott lenni...!/
De olyan jó a karifa alatt üldögélni, egy pohár borocskával a kezedben és csak beszélgetni...beszélgetni...énekelni.....villódznak a fények... :cry: :) és Dalma biztosan figyelgetné nagyon :shock: !
Hát ez van :? .....de azért ma megemlitem még Apának...hátha azt hoz a Jézuska.... :D Karácsonyfát :D ! Boldog lennék nagyon! :oops:

Dalma délelőtt is bealudt 1, 5 órát...és most is....sztem az idő....nem szokott ennyit szunyázni napközben! :) Nem baj, igy legalább van időm Rátok is!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Helló lányok!

Bocsi az eltűnésért,de megint a hangulat hiányzott az íráshoz! :oops: :oops: :oops: De most jól elolvastam mindent (?) :roll: azt hiszem :?

Nomi!
Jaj de jó lenne itt is 10 fok,már kivagyok a sok hótól meg a hidegtől.
Szép nevet talált apa Mirinek :wink:
Szerintem is sötétedett a bőre a csajszinak,mutattam a páromnak is!
Köldök nekünk nem váladékozott,remélem azóta nektek is rendbe jött.
Folyás nekem is volt,gondolom még tisztulsz.
Jó anyázást!Meddig marad?

Evita!
Hát ez a felújítás nem semmi,de kitartás,mert tuti gyönyörű lesz,várom nagyon én is hogy kész legyen és lássam a képeken.
A szemből készült kép a hasadról nagyon jó,kár,hogy én nem csináltam ilyeneket :roll:

Vivi!
Nekünk a tapasz úgy van,hogy 48 órát van rajta és 24 órát pihen,már nagyon szépen vissza húzódott.
Kúpot nekünk is azt mondta a doki,hogy ne adjam be előre.

Szandri!
Drukkolok,hogy a cukrod jó legyen!
Hányással hogy állsz?Elmúlt?
Üvegtigrist én se nagyon szeretem :roll: valahogy nekem erőltetett,de hát ízlések és pofonok,van akinek ez jön be.
Igen,sokan mondják,hogy Roli inkább rám hasonlít :lol: :lol: :lol:

Anna!
A tgyásos dolgot én se tudom,mert én a szülés után intéztem,remélem azóta sikerült kideríteni a dolgot.
Idegeskedéssel én is így voltam a szülés előtt,de tényleg meglepő,hogy megnyugszik az ember,ha eljön az idő.Így vissza gondolva nem is értem miért nem estem kétségbe. :roll:
Hát én bizony nem sütök semmit :oops: örülök,hogy ez most kimarad az életemből :D

Yokka!
Szuper,hogy jó a cukrod!
Baba ruha.......hát igen a méretek nem mindíg stimmelnek.

Manama!
Hát lehet,hogy akkor neked is meglepi babád lesz,mint Nominak :D És mit is szeretnétek jobban?Fiú-lány?

Menion!
Hát ez a tej ár kicsit engem is felbosszantott,mert tényleg lehetett volna előre mondani,hogy nem ingyen adja és ez 4e nekem is soknak tűnik,függetlenül attól,hogy persze ez a legjobb a babának,de ő ezt kiöntené,ha nem vinnéd el.
Hát a vélemény nyilvánítás nem mindenkinek tettszik,de ez egy nyitott fórum és ezért nem kéne téged zaklatni.
Munka:tudom,hogy jól jön a pénz,de lehet,hogy olyan dolgokról lemaradnál Annával kapcsolatban amit egész életedben bánnál.Így én azt mondom,amíg nem a megélhetésetek múlik ezen addig maradj a babád mellett.Én ezt fogom tenni :roll:(Remélem nem baj,hogy ezt leírtam)

Orsi!
Mi már értekeztünk telón :wink:
Hát nekünk idén mű fánk lesz :oops: nem rohangálok,mert nagyon válogatós vagyok és ehhez nekem legalább 2-3 óra kéne.

Hencsi!
Diéta?Szegénykém karácsonykor ezt túlélni?Nem tudsz diétás beiglit sütni?

Suzy!
Szüléstörténetedet jó volt olvasni,tele van nyugodtsággal.
Nekem is sokszor még a szemem előtt vannak a történtek.Ahogy a műtőbe tolnak meg ahogy fekszem az asztalon.....................nagyon durva vissza gondolni.
Mi kaja után büfizünk (sokszor közben is) félig a vállamon félig a mellkasomon és így elpilled kicsit aztán irány az ágy hason.Máshogy nem is alszik el,csak max 5 percre.

Hát és végül velünk semmi különös,sokat "dumál" Roli,olyan aranyos ahogy próbál velünk kommunikálni :lol: Ezerrel megy a "gyúrás" még mindíg,rengeteget mosolyog és hangosan röhög.Kaki utáni pelus cserekor mindíg kinevet.
130 még mindíg az adag,ritkán eszik többet.
Gripe water-t szépen lassan csökkentem neki,mert szerintem a hasfájás már múlóban van,de nem merem egyik napról a másikra elhagyni,nem akarom,hogy szenvedjen akár egy napot is.

Apa rengeteget dolgozik (6 napot és este 8-9-re ér haza),sokat vagyunk egyedül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: + még ez a sok hó is.............így nem is nagyon mozdulunk ki.

Gmailes képek szuperek!Mindjárt megnézem hátha van új is!!!!!

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra és a babókra!!!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Erikáról nem tudunk semmit????

Kép
cukigabi
Budapest

cukigabi
igen nekem is ez az érv ellene...és nem halunk éhen se végülis...csak hát azt is tudom hogy nem adódik ilyen minden héten...na meg ha ilyen plussz költségek adódnak mint a tej téma :oops: ...a biztosítósok is folyton telefonálnak hogy kössünk előtakarékosságot a gyereknek meg életbiztit na és a babakötvény meg az én nem tudom mi még....szóval egyre több a kiadás...
ha meg nem teszek félre a gyereknek akkor rossz szülőnek érzem magam :roll:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Ugy latom mind jol vagytok! :D :D :D :wink:

Gabi! Sajnalom,hogy olyan sokat vagytok egyedul :( :(
A koldok szep,remelem noverke es doki is igy fogja latni :roll: :roll: Igen,naprol napra sotetedunk,Mamim mondja,mire hazamegy januarban,Mirike olyan lesz mint az apja :lol: :lol:

Evita! Jujjj sajnalom a sok tanulast is,es a wc-t is...... Nekerm is volt szerencsem ilyen lyukhoz (meg gyerekkoromban egy taborban,es egy nyilvanos wc is ilyen volt szep hazamban.... En sem tudtam mit kezdeni vele...)
Orvendek,hogy nemcsak en "nemtokolvasni" kokaint olvastam en is :lol: :roll:

Suzy! Jo volt olvasni Cipiked szuletesenek tortenetet.
Jol megnott a fiuka...gratulalok!

Menion! nagyon ugyes Annacska...jo sokat papil. Jo etvagyuk van ezeknek a babaknak :wink:

Orsi! ugyesen megoldottad az ajandekokat :wink:
De jo..Edda koncert (ezert picit irigykedem :oops: :oops: :oops: )

Nekunk mindig valami bajunk van... :( :( :( Pici lanyom mintha kamaszodna...tiszta patti az arcocskaja,nyaka. Gondolom a tejtol,majd megmutatom a dokinak. Maskulonben jol vagyunk,Mirikem felfedezte a hangjat,kiabal,kurjongat,es kozben vigyorog. Mar alig varom,hogy hangosan kacagjon. Most eleg sokat szeretgetjuk/szeretgetem. Bofi utan neha hagyom,hogy aludjon a mellkasomon. O is olyan kis bujos,mint en.... Pocakproblemak csak ritkan vannak,igaz sokat tornaztatom.

Szep estet Nektek! Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

De jó, h mindenki szépen lassan előkerül! :D :)

Mi is megvagyunk, most éppen Apa szenved Barnival. (vagy fordítva?...)

úgyhogy gyorsba:

Evita
Nagyon nem irigyellek! De milyen csudi jó lesz ha már kész van!
Tanuláshoz sok sikert!

Nomi
Barnin és vannak/voltak. Azt mondták az anyatejtől van, mert még fejletlen a bélrendszere, de ne aggódjak elmúlik 4hós korára. :D :) De bizti, ami bizti, azért mutizdd meg!
Anyukád élvezi a babázást?

Gabi
Köldök: nekünk azt mondta a doki, h próbáljuk rajta tartani a ragasztást 2hétig(!). De úgy féltem a bőrét, meg egyébként is... Félek, h bepállik neki.
Nagyon rossz lehet, h keveset van veletek apa...

Manama
Nem sikerül lefotóznom... :? :( Pedig már be van készítve a fényképező, úgyhogy igyekszem.

Sütés: bejglit készítek (diósat) és mézes krémest. (A kaját még nem találtam ki, de várom az ötleteket! :) )

Orsi
Nálunk lesz karifa. De azért mert idén nem megyünk sehova, hanem minket látogatnak meg! :D :D :D :D

Ajándék: mi tényleg nem veszünk idén senkinek semmit... :oops: (Barni kivétel)

Menion
Tényleg jó lehetőség ez a munka, de nem biztos,h megéri h elvon a Annától.... :?
De mikor odajuttok, úgyis meglátod, h belefér-e kell-e csinálnod.

Suzy
Nagyon szép szülés történet!
Mennyi mindent szed Cipike! :roll: :shock: :shock: Mi csak Konakiont adunk havonta, és Vigantolt naponta... :?

Közbe megvolt a 2hós zárásunk is.
3,72kg, és 58cm-t mért (ami szerintem nem igaz, mert én itthon centivel 60-at, de mindegy....)
Szóval szépen alakul az a súly dolog is.

Viszont Barni továbbra is "ölbe-baba". Jó formán csak úgy alszik el, és utána lehet letenni.

Böfi: én bizony hajnalba és éjszaka is böfiztetek, mert ha nem akkor erőlködik szegény és nyöszörög. :? :roll: Bár hajnali 2kor nem vicces fel alá sétálni...

Ránézek a fiúkra, mert nagy a nyüsszögés...

Jó éjt mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Mára jó csípős hideg lett :shock:

Menion
a legrosszabb, ha lehetne pihenni és az ember akkor pont nem tud :!: Én aludtam tegnap este 6-fél8-ig, de olyan jó volt, addig apácska babázott :!: :wink:
munka: Én fogok dolgozni a másodállásomba biztosan, mert a dokinő nem is akar mással dolgozni, meg egy kis pénz mindig jól jön :!: ez heti 4 órát jelent nekem :!:

Orsi
ezt Én is így gondolnám, ha már mindenkinek meg lesz a kisbabája akkor nyitunk egy babás, anyás topikot és ott folytatjuk mindannyian :lol: többiek :?: milyen öti :?: a gmail megy úgy is megy folyamatosan :!: :wink:

Örülök, h a párod hazaért :wink: még jó, h nem álltál egy baseball ütővel az ajtóban :roll: :lol:

reflux: igen ez így van, amíg csak hízik és nem áll meg a súly gyarapodás addig sztem sincs szó refluxról, de mindegy
:!: :roll:
nagyon ügyi vagy, Én nem vettem még senkinek semmit, díszek sincsenek még a lakásban sehol, azt hiszem nem is viszem túlzásba :!: a család megbeszélte, h csak a gyerekeknek ajándékozunk :!:
finomat főztél, én nem főztem még csak egyszer mióta itthon vgyunk :!: :oops: anyukám és anyósom hozza a finomabbnál finomabb kajcsikat, nagyon kedvesek és rengeteget segítenek :!: :wink:

jó szórakozást mára, tuti nem lesz semmi baj, jó kezekben lesz Dalmus :wink:

Mi még nem tudjuk, h legyen-e fa, minden évben volt eddig, természetesen élő és sok-sok dísszel, de idén... :roll:

Gabi
örülök, h írtál :wink:
jajjj, nagyon aranyos lehet Roli, ahogy nevet, már Én is úgy várom ezt az időszakot :wink:
úgy néz ki bevált az Infacol :roll: kopp, kopp, kopp, napi 3szor megy neki, mert addig minden kaja előtt adtunk neki, és a dokinő szerint az már sok volt és az is baj lehet egy idő után, mert nem azt a hatást lehet vele elérni :!: :roll:
Jó sokat dolgozik a férjed, de gondolom most az ünnepek miatt is van ez így :!: :?:
Biztosan nálatok sok finomság lesz karácsonykor :roll: :?: bejgli lesz :?:

Nem tudom Erikával mi lehet, nem is volt a szülés óta :!: :roll: de gondolom, h nagyon sok dolga van továbbra is :roll:

Nomi
örülök, h jól vgytok :wink: tuti a tejtől van a "kamaszodás" :!:
gyönyörű kislányod van :!: :lol:

Vivi
ez nálunk is így van, csak ha elalszik akkor tudom lerakni, magától még nem alszik el :!: éjszaka is böfizünk, sétálgatok vele, h utána elaludjon :!: éjszaka nem eszik annyit, mint napközben :!:
Szépen gyarapodik Barnika súlya is hál istennek :!: :wink:

És ma Cipike 1 hónapos :D telik az idő :roll: :wink: sokkal kevesebbet nyüszög, gondolom használ az Infacol és kezd beállni egy rendszer is az életünkben, amit egyáltalán nem bánok, mert valahogy olyan feszült és furcsán érzem magam sokszor :roll: :oops: biztosan még friss az egész dolog, a kórházi dolgok is még sokszor úgy felkavarnak, sok volt nekünk az a 10 nap odabent :!: :roll: a lényeg, hogy egészségesek vgyunk és boldogok, hogy egy család lettünk így hármasban :lol:

Szép vasárnapot Mindenkinek :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Menion!
Hát, lehet, hogy kicsit felültettelek ezzel a letiltással… úgy emlékeztem, hogy lehet, de csak az Adminnek lehet jelezni a zaklató jellegű emileket, aztán ők léphetnek… :oops: De ha sokáig folytatja, akkor írd meg neki, hogy nem vagy kíváncsi a véleményére vagy egyszerűen el se olvasd!
Hű, én tudod, mit imádok a pici babáknál? A bébihajillatot! Mmm! :)
Jujj, nehogy átköltözzetek! Max ha mindenki már bébizik, akkor lehet valamit kitalálni, de addig nehogy! ;)
Ez a kiscsaj… tényleg mindent bevesz a bendője!

Suzy- Gabi! Igen, lehet, hogy nekünk is titokzatos bébink lesz. Kicsi élvezem is a helyzetet, egyedül a babaruháknál akad némi fejtörésem ;)
Suzy! Szép volt a történeted, ezen is izgultam… :oops: :) Tetszik, hogy ilyen alapos a gyerekorvosod. Ügyik voltatok a vizsgálaton! Jó, hogy írtál a szélcsőről, nem is tudtam, hogy ezzel is lehet segíteni! De most már tájékozódtam! :lol:
Ami a bogyókat illeti… tényleg jól teszed, ha csak a legszükségesebbet adod! Ez így jó… Én azon lepődtem meg, hogy szedek Femibiont, erre a héten javasolta a dokim, hogy eseti jelleggel kapjak be még Elevitből/Maternából vagy valamelyikből. Nem volt képem megkérdezni, hogy minek, de nem szeretnék… Eleget eszem, sztem egészségesen is, az UH alapján a bébi is jól fejlődik én nem értem…
Gabi! Egyébként nem tudom, hogy kisfiút szeretnék-e vagy kislányt. Egyszer így, egyszer úgy…:oops: El-elképzelem, hogyan nevelném és mindkettőt el tudom képzelni! :) Sajnálom, hogy a párod nem tud több időt eltölteni veletek… ez állandó jelleggel így van/lesz? Azért a vasárnap gondolom jól ki van használva, kedvetekre babáztok együtt!

Evita!
Hogy ment a tanulás? Minden elismerésem, hogy így bírod Te is!

Orsi! Hű, jó lehetett a meglepi Apától, bár nem csodálom, hogy meg voltál lepődve, h ki zörget! Ugye most egy darabig nem megy melózni…? Dalmát gondolom majd felfalta ;) Nálunk is nagy havazás volt tegnap, de Veled drukkolok, hogy 23-án (és amúgy Karácsonykor) ha lesz is hó, lehessen közlekedni, mert mi is utazunk és elég sokat…Eddigi éveken annyira nem paráztam, de babóval a pocakban nem szívesen akadnék el… :roll:
Hű, Edda koncerten érezd jól magad!!!! És azért próbálj meg lazítani ;)
Megértem, hogy a karácsonyfa érzékeny pont. Én még mindig nem tudom, hogy mi lesz nálunk, mert 24-én (és utána) mi sem leszünk itthon. Emiatt kicsit felesleges, de ha meg visszajövünk, olyan jó lenne ha „várna” egy fa… Hmmm….

Vivi!
Majdcsak összejön az a fotó!

Hű, nálam már alakulnak a dolgok odabent. Már kívülről is tök jól lehet látni a mozgását, nagyon vicces…:oops: El tudok lenni azzal, hogy csak nézegetem!
Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
manama

nomi
igen hála az égnek tegnap 3140g volt és most éjszaka is sokat evett....a pattik meg teljesen normálisak!én is várom hogy jöjjenek mert majdnem minden babán kijön...felkészítőn mondták hogy ez azért van mert a mirigyek még nem tudnak jól ürülni
wivi
hát addigra tudnám biztos de most kell dönteni mert addigra megoldják nyilván nélkülem
suzy
akkor együtt aludtunk... :lol: én is apára testáltam a gyereket és pont akkor aludtam mikor te...igaz 20percenként ébredtem hogy jaj a gyerek és elaludtam :shock: aztán megint megnyugodva vissza aludtam...de a fő hogy legalább másfél óra pihi volt ami kellett is éjszakára mert fél 2től fél 5ig műsor volt megint a kaja mennyiség meghatározás :roll:
idővel elmúlik a kórházi trauma...én is már csak távoli rossz emléknek érzem azokat amiken akkor sokat sírtam...mostmár a jó élmények elnyomják!
manama
nem baj már az utolsó levelét nem olvastam el így megoldódott! az utolsóban megírtam neki hogy ne írjon mert nem olvasom de hát aki ilyen korlátolt annak hiába írod...
jaj a babahaj attól elalélok!a büfizésben ez az egyetlen jó hogy akkor belebújhatok abba aselymes kis nyakába
a vitamin szerintem is felesleges még másikból is....lehet hogy érdekeltsége van hogy ennyire mondja de semmi értelme nincs azon kívül hogy még több pénzt adsz ki...annak idején én jól utána néztem a dolognak és vannak bennük olyan vitaminok is amik túladagolhatók!a femibionban is teljes napi adag van és még evéssel is viszel be valamennyit szóval nem kell plussz!
karifa meg kell!ha hazamentek jó lesz a lelketeknek :D idén megint nagy nyomást gyakoroltak rám hogy vegyünk műfenyőt de még kaptam haladékot :lol: azért az az illat hozzájárul a hangulathoz!

megyek eszek valamit aztán mosás vasalás meg a kiságyat is le akarom húzni meg az enyémet is....
aztán megejteni a levegőzést azért a 10 percért 20 percig öltözünk

Kép
menion
Budapest

Helló!!!

Az ajándékokra tegnap nem tértem ki.
Hát mi mindíg együtt vesszük meg egymásnak,így esélytelen a mellé fogás.És senki mással nem ajándékozunk,sajnos a mai világban muszáj volt erről lemondani.

Szóval apa kapott a számítógéphez külső memóriát,anya kapott egy új kávé-és tea főzőt,Roli pedig kapott egy saját pihenőszéket,mert ami volt az csak kölcsi volt és mivel szereti és már szoktam benne etetni így inkább ezt nyüstöljük,mint a másét.Meg Roli ugye még kap ruhát,stb.Jövőre meg már olyat is kap amit értékelni is tud :lol:
:lol: :lol: :lol:

Lányok!
Hát párom most elvileg az ünnepek miatt dolgozik ennyit,de attól félek,hogy a január,február,................sem lesz könnyebb.Ez van.......örülünk,hogy egyáltalán van munkája.

Suzy!
Hát a cukiból hozunk egy kis édességet,meg talán egy beiglit (kakaósat v gesztenyéset),mert a mazsolát nem szeretem és a diósba-mákosba van (nálunk).
Cipikének boldog hófordulót!!!!Rohan az idő!

Vivi!
Mivel van leragasztva Barni köldöke?Mert mi először vettünk köldök-tapaszt,de nem kaptunk csak 2 db-ot és most sima leukoplast van rajta.Nagyon utálom leszedni,olyan piros utána a bőre. :cry:
Kaja:hát én nem vagyok oda a karácsonyi kajákért ezért rántott hús,rántott hal lesz,stb,meg anyu csinál töltött kápit.

ORSI!
Jó koncertezést!!!!!

Nagyon szépen gyarapodnak a babáink!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi pont szenteste leszünk 3 hónaposak!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Meglepetés szabadnap apának! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma is itthon van velünk :D :D :D

Kép
cukigabi
Budapest

Új topik majd jó ötlet,de nem lehet ezt átnevezni? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

hát mi meg voltunk vérvételen...a kicsi kezét próbálta először szúrni de csak forgatta benne a tűt ...próbáltam hatni rá hogy a fejvénát szurizza de csak a második próbálkozásnál adta be a derekát a nő...(babákat sose szúrtam szóval nem akartam megmondani mit csináljon)...végül 2 szúrásból remélem sikerült annyi vért nyerni amennyi elég a vizsgálathoz...de a szívem cincálta a hangja ahogy sírt közben és most is könnyes a szemem hogy rágondolok....aztán meg ránéztem a Lacira és olyan szerencsétlenül fájdalmas képet vágott hogy azóta megint szerelmes vagyok belé...
de ahogy kikerült a tű és megpuszilgattam azonnal abbahagyta a sírást!nagyon stramm lány! az elöttünk lévő kisfiú 3x ennyi ideig üvöltött én is erre készültem de mintha benyomtam volna egy gombot úgy elhallgatott...olyan hamar megvígasztalódik annyira jó baba

Kép
menion
Budapest

cukigabi
mi se veszünk egymásnak semmit mert a kocsira gyúrunk...az meg mindannyiunk ajándéka lesz!
bár a pihenőszéket én is megnéztem vaterán mennyi de majd ha nagyobb lesz a kisasszony és a hordozó is uncsi lesz majd...mert olyat nézegettem ami zenél és ringatja is...azt mondják nagyon leköti és elaltatja a babákat....az meg majd jó lesz ha már nem csak evés-alvás a program én meg főzni fogok....

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Még csak vasárnap 11.40-nél járok, de miután Manama is beírta ezt a "ne menjetek sehová" dolgot, már nem bírtam végigolvasni, muszáj volt reagálnom.

Én voltam, aki Hencsit biztatta, jöjjön gyakrabban azzal a fél mondattal, hogy "a babások legyűrik a pocakosokat".

No, csak hogy tisztázzam magam: Én nem azért írtam, hogy bárki is elmenjen innen :cry: , sőt átnevezni sem kell semmit.
Ennyire rosszul fogalmazok?

Bevallom, rosszul esik a feltételezés :cry: :oops: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szandriii 2010.12.20 16:00-kor.

KépKép

Kép
szandriii

Ja, nem 11.40, hanem 11.14.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Csak gyorsan reagálok, nehogy nekem valami karácsony előtti "összeomlás" történjen! :)
Szandri! Nekem teljesen egyértelmű volt, amit írtál!!! Az is "átjött", hogy Hencsit bíztattad a gyakoribb írásra és ha nem tévedek, valamelyik babás anyuka írta (nem emlékszem pontosan, így inkább nem írok nevet...), hogy talááááán akkor... De én személy szerint nem gondolom, hogy bárki is úgy vélné, ne lenne helye ebben a topikban.
Tehát nekem poén szinten futott az egész!
Egyvalamin gondolkodtam csak el, hogy jövő áprilisig-májusig (amire mindenki babázik már) jön-e még vajon valaki "új" kismami.

Vigyázzatok magatokra, bébikre!

KépKép
manama

Végigértem.

Nomi, anyukád hogy kommunikál a pároddal? És Mirikéhez milyen nyelven beszéltek?
Jajj én úgy irigylem a 2 anyanyelvű babákat... Ez olyan nagy kincs.
Szerencsés Mirike :)

Orsi, Gabi
Ezek szerint ki lehet bírni egyedül is az első időszakot? Mert én is rengeteget vagyok egymagam (pontosabban a gyerkőc a pocakban, de még nem olyan jó társaság :wink: :lol: ) és attól tartok, hogy nálunk ez nem fog változni a közeli jövőben.
:cry: Sajnos, tényleg annak örülünk, hogy egyáltalán van munkája és nem szenvedünk hiányt semmiben.

Ma voltam védőnőnél, nagy meglepetés fogadott. Nem a védőnőm várt, hanem az, aki előtte foglalkozott velem (költözés miatt váltás volt).
Nem akartam rosszindulatú lenni, de úgy örültem, elküldték a nénit :roll: :lol: . Olyan béna volt. És a hülye Mokka című műsorról tudott csak beszélni velem. Semmi fontosról.
Na mindegy, szóval februárig (a szülésig :!: ) megint a régim lesz :lol: . Ennek annyira örülök. Fiatal csajszi, lelkiismeretes és felkészült. Tök jóóó.
Csomó dologról beszélgettünk és még szívhangot is hallgattunk.
Az örömtől megrészegülve sétáltam hazáig :lol:

Fenyőfát beszereztük a hétvégén. Majd teszek fel képet róla, olyan vicces. Pici és nagyon dundi. Inkább bokor, mint fa :D Mi is máshol töltjük az ünnepet, de ehhez ragaszkodtam. És a méretei miatt ez volt a kompromisszum.
A kis családi karácsonyt 23-án ejtjük meg, vacsora kettesben, fenyőillat, fények. De az ajándékok kibontását csak 26-án este fogjuk megcselekedni, amikor visszajövünk. Addig meg izgulunk :lol:

Már várom nagyon a pénteket, de már most fáradt vagyok. Apránként ki kell takarítanom és főzni is illene vmit. Az ajándékokról nem is beszélve. Bár a nagyja már megvan, de azért vannak még apróságok. Mondjuk nagy dolgot senki nem kap. Inkább csak olyan tessék lássék módon. De nem is az számít :)

KépKép

Kép
szandriii

Jujj, tényleg nem tudok fogalmazni :shock: :D :lol:

Szó nincs összeomlásról, csak gondoltam tisztázom magam, mert azt nem szeretném, ha miattam zendülés törne ki :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandriiiii!
Ne bolondozz!!!!Senki nem gondolta,hogy elakarnál bárkit üldözni.Én értettem a hsz-t :wink:
Csak hát tényleg többen leszünk babásak lassan és a topik neve így már nem igazán illik az egész társasághoz.Szépen bevárunk mindenkit,aztán majd kitalálunk valamit,de az is lehet,hogy addig még csapódnak valakik hozzánk és akkor aztán várhatunk amíg felnőnek a gyerekek a topiknév váltással!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: 8)

Szóval semmi gáz!Ne érezd magad sz@rul! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és apát behívták dolgozni :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

szandriii
én voltam a bűűűnös aki feldobta a témát! mea culpa
de dehogy!!!én nem gondoltam rosszra csak hát a topik neve az így már nem rólunk szól és akik késöbb becsatlakoznak azok nem arról fognak beszélni hogy büfizés tej vagy tápi stb....
szóval gondoltam rájuk és ezért...nem lenne jó elmenni másik társaságba semmiképp nem szeretnék!nekem nagyon sokat segítettetek csak gondoltam úgy fair ha megkérdezem hogy babásan járhatok-e a babaváró topikba...és mert ahogy manama eszébe is jutott úgy gondoltam jönni fognak majd új pocakosok még közénk!
örülök a védőnéni lánynak :lol:
én meg már napok óta pedzegetem Lacinak hogy már oviban nyelvet kell nyomatni a gyereknek hogy ne legyen olyan szerencsétlen mint mi...késöbb már sokkal nehezebb!
na de ennek ára is van!

cukigabi
na igen az még egy jó megoldás hogy ha majd mindenki babázik akkor átköltözünk egy "Akik első babájukat nevelik" vagy ilyesmi topikba

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért! Karácsonyi bevásárlás és ilyesmi, olvasgattalak titeket, de nem tudtam írni.
Először rólunk pár szó: elkezdtük a hozzátápit, na jó ez lehet túlzás, ez annyit jelent, hogy minden délelőtt kap valami gyümölcsöt, igazából ízlelgetjük a dolgokat és tapasztalatokat gyűjtünk, hogy mi tetszik neki és mi nem. Eddig almát, sütőtököt, barackos bébiételt és banánt evett. Legjobban a sütőtök és a bébiétel ízlett neki. A banánra-almára eleinte fintorog, de a harmadik kanál után már ízlik neki. Egyébként továbbra is anyatejezünk.
Mozgás: Dóri forog jobbra balra, hasról hátra, hátról hasra. nem sokat van egy helyben, már az egész nagy szőnyegünket "bejárja", hasán teljes kört tud leírni a saját tengelye körül.
Sokat kiabál, mert rájött, hogy van hangja:D, gügyög és néha már hangosan nevet, nagyon édes.
Szerencsére egészségileg is minden rendben van.
Egyetlen gondunk az elalvással van, általában elalvás előtt 5 perc sírás, üvöltés van. Csak ölben vagy a nagy ágyban mellettünk tud elaludni, utána már be lehet tenni a kiságyba és végig alussza az éjszakát, de ott nem tud elaludni. Egyedül alvás egyelőre esélytelen, de úgy vagyok vele, hogy ez legyen a legnagyobb gondunk, előbb-utóbb majd meg tanulja.
Szerencsére egyébként minden rendben, imádom a kiscsajt:D

Menion, olyan jó, hogy Anna baba ilyen szépen fejlődik, nagyon erős kiscsaj!

Szandri, a topik átnevezése tényleg jó ötlet, szerintem se érezd rosszul magad, nem gondolom hogy bárkit el akarsz küldeni:D

Gabi, sajnálom, hogy ilyen sokat vagy egyedül, de azért tényleg az a fontos, hogy legalább van munkája. Én párom nem dolgozik ilyen sokat, de azért napközben mi is egyedül vagyunk, vagyis nem mert ahogy Dóri növekszik, egyre jobban kommunikál velem és már nem érzem annyira egyedül magam:D

Vivi, szépen fejlődik a te kisbabód is, nagyon édes a képeken.

Suzy, a kisfiad haja egyszerűen fantasztikus, kész frizurája van. Nagyon helyes kis pufók kölyök.

Evita, kitartást a sulihoz! Felújítással hogy álltok?

Orsi, milyen volt a koncert? én is szeretem az EDDÁT, biztos jó lehetett. Hmm rántott sajt...én imádom, de sajnos nem ehetek, mert Dóri kipöttyöződik ha sajtot eszek, persze csak ha nem egy vékony szeletet eszek, eddig mióta meg van kétszer ettem rántott sajtot és mind a kétszer másnap pattis lett Dorci:( És igen, szerintem a legszebb karácsonya lesz itt mindenkinek:D

Bocsánat de mennem kell, hív a kisasszony, bocsi akiket kihagytam név szerint. A gmailt mindig nézem és mindenki nagyon szép:D
Mi még a fát nem vettük meg, csak az ajikkal vagyunk készen.

Puszi mindenkinek, amint tudok jövök még!

andicsiga

Sziasztok Kismamik, Anyukák, Babók :!:

Sztem nem kell innen senkinek elmennie most független attól, h mi a topik neve, majd egy idő után lezárjuk ezt a topikot és indul egy új más névvel, ahogy Menion is írta, nekem az nagyon tetszik :lol:
Még most úgy is együtt vgyunk, "bevárjuk" a mi Kismaminkainkat :lol:

Gabi
nagyon sajnálom, h apát behívták dolgozni :cry: hát ez a maszek világ, de a lényeg, h tényleg van hova bemenni dolgozni :!: :roll: nálunk majd januártól lesz érdekes a helyzet, a férjem sokat lesz Pesten, de megoldjuk azt is remélem :!:
micsoda boldogságos szenteste lesz :roll: :lol: olyan gyönyörű Roli baba :wink:

Szandri
holnap milyen uh lesz :?:
akkor annak a védő néninek sok hasznát nem tudtad venni, de hál istennek van egy új :!: :wink: neked is kell menni vagy mindig Ő fog jönni :?:

Manama
sztem nem kell még a Femibion mellé pluszban vitamin, az nagyon is elég...de hát melyik orvos mire esküszik :roll:

Menion
hogy vagytok :?:

Evita
remélem haladsz a dolgaiddal :roll: :?: :wink: sok puszi és kitartás :!: :wink:

Andi
örülök, h jöttél :lol: nagyon ügyes kiscsajod van :wink: ez az elalvás nálunk is így van, de egészség legyen aztán majd megy minden a maga útján, idővel majd sztem megtanulja úgy is :wink:

Tsók Mindenkinek, megyek Cipike felébredt :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ma vártam a dokit de nem jött...végül is nincs semmi velünk és remélem nem is lesz...tesómék totál betegek a szomszédban :cry: napok óta nem is láttam őket nehogy áthozzák a taknyosságot...ma már AB-ot kezdtek hogy péntekre valahogy kinézzenek szegények :(
félek hogy ha együtt karácsonyozunk majd mi is betegek leszünk :roll:

tegnap este épp ezt mondtam hogy"hová lett az a sok tej benned gyerekem" na mert egész nap semmi kaka :shock: ...ilyen még nem volt és nekünk is nagy evészeteket rendez a gyerek....
este 9kor már nem tudtam mit csináljak nekem semmi nincs ilyen esetre mert eddg nem volt gond...se szélcső se kúp :? Laci meg kitalálta hogy piszkáljuk meg a popsiját popsikrémes fülpiszkálóval hátha :oops: és lássatok csodát úgy telerakta a pelust hogy majd ki folyt :lol: aztán jött a fürdetés és kb felénél totál telecsinálta a vizet :lol: szóval volt eredmény bőven!

Kép
menion
Budapest

andicsiga
juj de izgalmas!jó lehet már kóstolgatni aranyos lehet amikor fintorog na és amikor tornázik :lol:
az alvás is majd csak megoldódik...

suzy
mi jól vagyunk...tegnap a vérvétel volt az első rossz élmény mióta hazajöttünk na de hamar túlestünk rajta...remélem elég lesz a vér és nem kell megismételni!
ma már be akarom csomagolni a meglévő ajikat...és hiányzik még hozzá csak nem tudom hogy oldjam meg...el kéne menni vásárolni de még ötletem sincs...nagy dolgokat nem veszünk mindenki csak jelképeset kap mert kocsit szeretnénk venni ünnepek után
nekünk nem is lesz ajándékunk eszünk finomakat és gyönyörködünk a kincsünkben...aztán az autó lesz mindannyiunk ajándéka...

ki mit fog főzni karácsonyra?
nálunk az az elv hogy azt főzzük ami a kedvencünk és nem azt ami a hagyomány...így húsleves rizibizi és hagymás krumpli rántott sajtos pulyka rántott máj és cékla sali meg cukrászsütik...
tesóm tojás salátát és rántott sajtot csinál én meg még szoktam hortobágyi palacsintát mert azt nagyon macerásan csinálom nem darálthússal hanem csirkemellből pörköltöt és azt darálom le így baromi finomra van pépesítve a husi...ja meg tejszínes gombaszósz...asszem ennyi de lehet hogy még hozzáteszünk ezt-azt :lol: kocsonyát meg csinált a Laci most éjszaka és reggel liporciózta úgyhogy az is van :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Csajok!

Bocsi,hogy így eltűntem! Végre megírtam a 20 oldalas záródolgozatomat! Azt hittem soha nem leszek vele kész! De meglett. Annyira reménykedtem,hogy meg lesz a kettes, és meg is lett! Nem érdekelt,hogy hányas, csak görbüljön. Úgyhogy most nagyon boldog vagyok! :lol: :lol: Egy tantárgyamnak nem tudom a jegyét, és januárban már csak három vizsgám van és meg lesz az abszolutóriumom! :lol: :lol: :lol: Szóval szurkoljtaok,hogy mindenből meg legyen a 2es! Nekem bőven elég, csak legyek már túl mindenen! És akkor nyáron le államvizsgázok, meg leadom a szakdogám (nekem 3 kicsi, amit már írtam nektek, ebből 2 kész, a harmadikat megpróbálom megírni még Emma megszületése előtt) Februárban a másik sulit mégsem folytatom, mert fizetnem kéne 150000Ft-ot, ami most nincs, úgyhogy még halasztok, aztán majd meglátjuk!
A felújítás szépen halad! Én elhagytam a süllyedő hajót, :lol: :lol: :lol: és már én is anyósomnál vagyok! Úgyhogy így szupi! Azért minden nap hazajövök, állatokat etetni, meg ilyesmi!

Kicsit lemaradtam a visszaolvasással :oops: :oops: :oops:, el fogok olvasni mindent, de csak a legfrissebbekre reagálok már! Remélem nem baj! :oops: :oops:

Menion
Remélem meggyógyulnak hamar a tesódék, és nem kapjátok el tőlük! Milyen okos ez a Laci! Jól kitalálta,hogy bevált a módszere! Nagyon ügyik vagytok! :lol: :lol: :lol:

Andi
Nagyon ügyes Dóri baba! Milyen jó lehet, ahogy nevet,meg sikoltozik! Szupi,hogy az éjszakát átalussza! Az altatás meg majd kialakul!

Suzy
Nem semmi,hogy telik az idő! Cipike már egy hónapos! :roll: Szuper,hogy kezditek megszokni egymást, meg beáll a rendszer! A kórházat meg hamar elfelejted majd!

Vivi
Barnus szépen növekszik! Szuper! Nála is majd kialakul az elalvás! Kell neki anyuci közelsége! Úgy biztonságos neki biztos!

szandri
Szuper,hogy lett egy jó védőnőd! Ez fontos nagyon! Örülök,hogy hallottad kisfiad szívverését! Az olyan jó! :lol: :lol: :lol:
A fenyőfa is szupi! A jó kis fenyő illat! Nekünk mindig műfenyőnk van, de majd egyszer lesz élő is! Most fel se fogjuk állítani, hiszen nem is leszünk itthon! Káosz van nálunk!
:lol: :lol: De milyen jó lesz jövőre, amikor már itt lesz Emma is! Már úgy várom!!!

Hát most ennyire futotta! Mindenkinek további szép napot!

evita10
Budapest IX. kerület

wivi
olyan édike a morcos barni :lol: jaj az a kicsi orra

orsi
sztem egy gyerek se szereti sapkát!

andi
a te kis mikulásod is édi ahogy komolyan pislog

suzy
szerintem a gyerek totál rád hasonlít :D nálunk még nem tudom kire...lehet hogy nem is a miénk???ugyan szőke mint én de amúgy nem látok hasonlóságot

gabi
juj de szuper az a "na kire is hasonlít"montázs!!!!de jó lenne nekem is ilyen de laciról nincs babakép :cry:

nomi
nekem továbbra is a kedvencem az"így szopizik Mirike"kép :D cukiii

szandii
ezek a bútorok hozzánk is befuthatnának nagyon szép!

erika
...ééés ez az utolsó ép nálad na az teljes olvadás nálam

manama
hihi még a végén pocakos leszel :lol:

evita
na hogy áll a felújítás?gondolom hogy elmenekültél a kupiból azért nem jössz...remélem már nem lavorból fürcsizel...

szuper képek!!!még mééééég tegyetek fel :lol:

Kép
menion
Budapest

Vivi!
Boldog Születésnapooootttttttt! Pusszancsss!
:lol: :P :wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Drága Kismamik, Édesanyák, Pocaklakók és a kint lévő Babák!

Nem tudom, hogy holnap lesz-e időm irni és utána, mert megyünk le Sopronba.....azt hiszem 24.-én nem ülök a gép elé!

Szeretnék Nektek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kivánni!
Azt hiszem mindegyikünknek különleges lesz ez az ünnep....és emlékezetes is! Az első karácsonyunk gyermekünkkel hason kivül és belül! Hatalmas boldogság! Nem is kell ennél nagyobb ajándék nekünk Anyukáknak!
Édes Kisbabám ragyogó szeme...ahogy megcsillanak benne az ünnep fényei! :cry: :oops:

Remélem Mindegyikőtöknek csendesen, örömben, boldogságban, szeretetben, egymást ölelve telnek majd az ünnepek!
Én is Mindenkinek küldök egy baráti ölelést és gondolni fogok Rátok a karácsonyfa alatt........ :)
Hajajjj, mert ha egy nap nem olvaslak Titeket....annnyira nagyon hiányoztok!!!! :oops:

Mint irtam annyira boldog vagyok az első Családi karácsony miatt....de :( van egy kis szomorúság bennem, mert vágyom egy ajándékra...vagyis nem ajándékra egy gesztusra valakitől....de tudom, hogy soha nem fogom megkapni...és ettől kicsit keserédes lesz az ünnepem...nem kifejezetten most van itt az ideje Karácsonykor...de egy megfelelő alkalom lenne...vágyom rá.....
:( :oops: :oops: :oops: :oops:

Köszönöm, hogy vagytok Nekünk!!!! Sokat segitettek eddig is és remélem ezután is számithatok Rátok, kire virtuálisan kire személyesen! :wink: :D

Ajik készen állnak...apróságok, de annál nagyobb szeretettel kutakodtam utánuk! :lol: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Orsi
Kellemes ünnepeket Neked is! Remélem megkapod azt a gesztus, amire annyira vágysz! Jó karácsonyozást kicsi lányoddal!
Sok puszi Nektek!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
ÁÁÁÁáááá, dehogy! Biztos nem....de nem baj!
Itt van Dalmuuuusssssssss!
:lol: :P :lol: :oops: :oops:

Jaj, Neked meg gratula a szakdoli befejezéshez!
Emlékszem még amikor két felsőoktatási intézményben nyomtam......és mellette dolgoztam...és sorolhatnám! Nem volt könnyű!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hm....ha tudnátok! :(
Terhességem 7-8. hónapjánál tartottam, iszonyú probléma állt előttem...döntenem kellett....meg is tettem, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a jó döntést hoztam...most ismét felmerült egy probléma azaz a szituáció ugyanaz.......és még rágondolni sem akarok...de nem sikerül túllépni rajta...ideig-óráig gömbölyűek a dolgok..aztán jön egy információ..és még egy és rá kell döbbennem, hogy nem biztos, hogy a Kicsilánnyal, jó helyen vagyunk, jó időben a megfelelő Apával és párral az oldalamon!
Ne haragudjatok, hogy ilyen nyünnyögős vagyok......de nem akarnám a teljes sztorit ide leirni..és nem vagyok büszke sem rá, pedig Mi...áhhh! :oops:
Férfiak.....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na sziasztok!

Én is bejelentkezek, mert az ünnep bizony itt van a nyakunkon és én még nem csináltam semmit (mármint ami a takarítást és a főzés előkészítését illeti).

Szóval ezúton is áldott békés karácsonyt kívánok Nektek.
Örülök, hogy közétek keveredtem és hogy gondolhatok majd Rátok a fa alól én is :)

De addig még.

Suzy, azt hiszem te kérdezted, hogy milyen uhra megyek ma. Hát csak vizsgálat lesz és ilyenkor nekem mindig van uh is.
Ééés ma végre kiderül a cukim is!!! Juppi.
Amúgy néztem az új képeidet. Suzy, ez a fiú... Majd' elájultam... Annyira cuki és tiszta anyukája :D És milyen nagyot nőtt Ő is. Tök jó.

A védőnős témához még annyit, hogy képzeljétek, annyira örültem még tegnap is, hogy rákerestem iwiwen, hátha... És megtaláltam. Na az, hogy fiatalka, tényleg bejött, Basszus 24 éves :shock: . Én azért kinéztem 30nak. Nincs semmi bajom a 24 évével, csak elgondolkodtam, hogy vajon ért majd ő kellően a kis csecsemőhöz? Hívhatom, ha nyűgöm van? Vagyis tud majd hitelest választ adni? Bízhatok benne? Jobb lett volna nem rákeresni talán. Na mindegy, úgy látszik nekem se jó ám semmi a világon :oops: :D

Menion, köszi a dicséretet, a bútor tényleg nagyon klassz :lol: . Múlt héten rendeltük és hétfőn telefonáltak, hogy már meg is érkezett :? . Ennek alapvetően örülnék, de most valahogyan nem, mert sajna nem tudunk érte felmenni Csepelre. Valószínűleg pénteken megyünk érte még délelőtt. Azt mondta a fickó, hogy nyitva vannak (bolondok).

Orsi, őszintén remélem, hogy teljesül a vágyad. És remélem, hogy nem nyomja rá az ünnepi hangulatodra a bélyegét ez a bizonyos dolog. De azt gondolom (így látatlanul és tudatlanul is), hogy Dalmus kárpótol, feledteti Veled, bármi is legyen az, ami nyomja a szíved. Azért csodaszép, illatos karácsonyi ünnepet kívánok Nektek is.

Vivi, Isten éltessen születésnapod alkalmából :lol:

No most szaladok, mert takarítani kell, meg elkezdem becsomagolni a kis apróságokat, mert 4re mennem kell a dokibámhoz.

Ja és tettem fel egy képet tegnap... Én nem látok nagy változást a méretekben, de a mérleg sajnos nem hazudik és mindig a képembe mondja a súlyom :shock:

Azért majd olvaslak benneteket és írok is, ha van rá mód illetve idő.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Csajok,Babak,Pocik!

Mindnyajatoknak bekes boldog Karacsonyi unnepeket kivanunk Mirikevel!

Vivi! Boldog szulinapot,draga!

Szandri! Tenyleg erdekes ez a ketnyelvuseg....nalunk tulajdonkeppen 3 nyelvuseg,mivel a ferjem anyanyelve igbo. Mi angolul,beszelunk,en Mirikevel magyarul,o angolul,de neha az anyanyelven enekel neki.
A nagy kerdes,milyen nemzetisegu a babam? Mivel en magyar nemzetisegu roman allampolgar vagyok,ez fontos kerdes nekem.
Anyukam tolmaccsal es a mosoly nyelven kommunikal Erickel

Jajjjj Csajok,el sem hiszitek mi tortent velunk :evil: :evil: :evil: En ezeket az allami juttatasokat (tappenz,"maternity") csekken keresztul kapom,amit egyszeruen postaladaba dobnak,ezt a bank valtja be utlevel stb. kisereteben. Mivel a betegszabira szeptemberben kaptam csekket,a maternityre meg nem,elmentem a biztositasi irodaba megerdeklodni. Azt mondtak ki lett kuldve nov. 19-en,es dec. 1en be lett valtva. Azt hittem elajulok. Megkaptam a csekk szamat,bementem az irodahoz kozeli bankfiokba,ahol szamlam is van.Ott a csajszi nagyon aranyos volt,segiteni probalt,megszerezte a csekk masolatat (annak a banknak egy masik fiokjaban valtottak be),kerdezte az alairas,telefonszam,szamlaszam az enyem-e(a csekk hatara ra kell ezeket irni,mikor bevaltjuk) Persze nem az enyem egyik sem. Mondja varjak,mert megkapom a penzt. Egy ora mulva jon,hogy menjek vissza a b. irodaba sztornozni a csekket. Ott mondjak,majd 5-6 honap mulva kikuldenek egy ujat. Kulonben nem az ok hibajuk,a bank a hibas. Visszamegyek, a bankos csajszi vallvonogatva,hogy o nem tud segiteni. Bemegyek a rendorsegre,ott is elmondok mindent (persze teljesen ketsegbeesve,hiszen 5-6 honap semmi penz nelkul hosszu ido). Mondjak,hogy ki kell vizsgalni az ugyet,az minimum 3 honap. Kerdi ki fer hozza az irataimhoz,kire gyanakszom,stb. Tegnap ujra elmentem a ferjemmel a bankba,ahol nyitottam a szamlat,azt mondjak,mivel nem keszpenzre vAltottak a csekket,hanem atutaltak,oket nem erdekli az illeto szemelyazonossaga. Atmentuk oda,ahol tortent az atutalas,ott ugyanezt mondjak (ezt elotte levo nap az elso bankos csaj nem tudta :?: :?: :?: :?: ) Mert neznek hulyenek minket :?: :?: :?: :?: Nekik 860 euro lehet apropenz,nekem most egesz vagyon :evil: :evil: :evil: Elkuldtek a munkaugyi miniszteriumba,ott megigertek,kapok valami gyorssegelyt.... Nem hiszem el :!:

A noverke meg van a lanyommal elegedve,4440 gramm,2 het alatt 420 grammot es 1.5 cm-t nott. En voltam mehnyakrakszuresem,mondta doki,valoszinu a mensim jott meg :roll: :roll:

Puszi Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!
Sajnos most nincs időm olvasgatni, de igyekszem pótolni mindent. Teszek fel képet gyorsan. És elkezdem ahonnan lemaradtam.

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

Megvan a vizsgam, mostmar kezdhetek majd mast tanulni! :D Csak gyorsan bejelentkeztem, delután irok majd még hooooooooooooosszan! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
presario

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Örömökben Gazdag Boldog Új Évet!

Örülök, hogy "megismerhettelek" titeket:D én már nem biztos, hogy fogok írni az ünnepek alatt, mert sokat fogunk mászkálni, családozni.
De ígérem mindent bepótolok és amint időm engedi jövök!

Puszilunk mindenkit
Andi és Dóri baba:D

(a gmailre teszek fel egy kis karácsonyi karácsonyi képet:D)

andicsiga

Sziasztok Anyukák, Kismamik, Babók!

Mindenkinek szívből köszönöm Mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! :) :D

Orsi
Nagyon sajnálom, h a karácsonyodra árnyék vetül. :( Kívánom, h rendeződjenek a dolgok minél előbb. (- gondolom Apával...-) És Dalma vidám mosolya eltüntessen a fa mellől minden szomorúságot!

Ilyenkor én is kb. 10szeresének érzem a szüleimtől való távolságot. :( Hiányoznak a szeretet ünnepén.
De kárpótol Barni sok-sok mindenért! Idén mi csak hármasba leszünk és majd a szülők jönnek valamikor 1-1 napra hozzánk. Ilyen még eddig nem volt. :? :roll:

Nomi
Nagyon sajnálom! Ez szörnyű!!!! Hogy volt valakinek képe ellopni a pénzeteket! Hogy száradjon le a keze annak az illetőnek!
Gratulálok Mirikének a szép gyarapodásért!

Szandrii
Cukor eredmény milyen lett?
Sajnálom a védőnőt! De ha szimpi és jól tájékozott, akkor nem lehet gond!
Az én védőnőm totál alkalmatlan mindenre, mégis elboldogulunk. (beállított tiszta betegen herpeszes szájjal, a kb. 2hetes gyerekemhez...) Ne aggódj! Nem lesz baj! Nem lesz rá szükséged. A kórházba szépen megmutatják a köldök ápolást, a gyerekorvostól pedig mindent meg tudsz kérdezni, mikor hazaértek a kórházból és megnézi a kicsit!

Anna
Várunk a hírekkel? Hogy bírod így a vége felé?
Vizsgához drukk!

A fotók gyönyörűek! A babák és a pocak csodaszépek!

Rólunk:
Nem akarom elkiabálni, de a nap 3/4részében Barni egyedül elalszik a kiságyában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A maradék egyharmadban pedig súlyos anyahiányban szenved és akkor meg kell kicsit tutujgatni!
:D :D :D :D :D (Hiányozna is ha nem :roll: :oops: :? :) :D :D :D :D )
Lassan készítem a bejglit és a mézeskrémest.
Apa pedig megvette a fánkat! :D
Én olyan boldog vagyok!

Nagyon sokat jelentetek Nekem! Ha nem olvaslak Titeket hiányoztok! Nagyon szuper volt, h a terhességem problémáit és örömeit meg tudtam veletek osztani! És most is a sok-sok örömöt, problémát, ami a babázással jár! Köszönöm a sok támogatást, megértést és a rengeteg szeretet!

Ha esetleg a minta babám újra telepítené a "nem-minta-baba" szoftvert, arra az esetre most:

Kívánok Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog Újévet!

És legkésőbb az Újévben újra "találkozunk"!

Mindenkinek jó készülődést!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Kívánok Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket :!:

Nagyon köszönöm, hogy támogattatok, meghallgattatok, segítettetek mindenben, örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, hogy csatlakoztatok a topikomhoz, és bízom benne, hogy a jövőben is együtt leszünk ugyanitt, nyáron meg majd személyesen is összehozunk egy nagy találkozót a Babókkal együtt :wink:

Legyen vidám, szép karácsonyotok, élvezzétek a pocakos napokat, Anyukák a babás napokat, a legjobbakat kívánom Mindenkinek :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Na hát írtatok rendesen!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!
De jó nektek,hogy már elkezdtetek mást is enni,én egy kicsit félek ettől,nem tudom miért,de olyan furcsa lesz majd,hogy nem csak a cumisüvegből eszik.Persze azért várom is,mert kiváncsi vagyok hogy fog reagálni a dolgokra.
Dóri baba nagyon ügyes,tök jó így "látni"ahogy fejlődik. :D

Menion!
Mi a lázmérőt vetettük be egyik nap :? szegéééééééény úgy sajnáltam,de megkönnyebbült nagyon.Védőnéni mondta,hogy 2 nap kakimentesség után alkalmazhatjuk.
Kaja:Én se vagyok nagy híve a karácsonyi kajáknak,inkább rántott és sült dolgok körettel,meg anyu csinál töltött kápit,ennyi.

Evita!
Hát hallod én soha nem tudtam rászánni magam a tovább tanulásra,kicsit azért most irigykedem.Örülök,hogy szépen haladsz!!!!
Várhatóan mikor lesz kész az otthonotok????

Orsi!
Emlékszem,hogy írtad már akkor is!Talán sejtem miről lehet szó,de lehet nem az..............hát kívánom,hogy teljesüljön ez a gesztus így karácsony alkalmával!!!!

Szandriii!
Szerencsére nekem olyan 35-40 év körüli a védőnénim,de szerintem az se lehet olyan rossz,ha fiatalka,még frissek a tanult dolgok és talán kicsit modernebb dolgokat is tud neked mondani.Minden esetre szerintem jobb,ha fiatal,mint vén. :roll:
Mi is itt vettük csepelen az ágyat,meg én sokat járok oda,mert közel van hozzánk(5 perc) és elég sok minden van,bár maga az üzlet nem túl nagy.

Nomi!
Vivi jól írta "Hogy száradjon le a keze annak az illetőnek! "nagyon durvaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: drukkolok,hogy sikerüljön elintézni.És ezek után is csekken fogod kapni?Nem lehet egyenesen átutalással kérni?
Mirike szépen gyarapodik :lol:

Anna!
Gratulálok a vizsgához és egyben sok sikert a következőhöz!!!
Ugye üzensz valakinek,ha beindul a szülés????????????

Vivi!
Egy napot késve,de Boldog szülinapot kívánok
Kép

Szupi,hogy Barni már egyedül is elalszik az ágyában :D

Velünk semmi.........megint volt 2 nap kakimentesség,de szerencsére a kamillatea meghozta a várt hatást.Tegnap anyunál voltunk és sikeresen kitornáztuk belőle a beragadt adagot.És aztán jött a többi dögivel :? :D :roll:

Roli szinte egész végig mosolyog amikor fent van és lát engem,bár képes a csillárra is hangosan ránevetni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig az aztán nem vicces és még csak nem is színes :roll: :roll: :roll: mindegy.....neki tettszik. :D
Kíváncsi vagyok a karácsonyfára mit fog lépni!

Megyek,mert mindjárt ébred a drágám!
Puszi mindenkinek,én még tutira jövök az ünnepekig,de aki már nem annak:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Mamik!

Gabi!
Kitartást a párod sok melójához és remélem, hogy ünnepek alatt bepótolhattok mindent és tudtok együtt pihizni! Nálam amúgy a rántott hal és a töltött képi klasszikus karácsonyi kaja ;)

Menion!
Háááát, nekem még azt is rossz volt olvasni, hogy fejvénát szúrnak. Biztos, hogy nem rosszabb, mint a többi és persze kell is, de akkor is… Tényleg anya szeme fénye, hogy hamar megvígasztalódik!

Szandri! Sztem se aggódj olyan nagyon! A fiatalok valóban nyitottak! Amúgy meg remek anyuci leszel még ha nem is a legtökéletesebb a védőnőd! Mi volt az UH-n? Minden ok?
Pocakod szép. És lányok! Én láttam Szandrit élőben is, mindenki elhiheti, hogy nagyon csini kismami, aki nyugodtan megránthatja a vállát arra, hogy mit mutat a mérleg ;)
/És ez amúgy Rátok is vonatkozik, merem ezt bátran mondani a képek alapján/

Yokka! Jók az UH képek, kis édes!

Orsi! Jájjj, ezek a sapis fotók… meg kell enni! Remélem, hogy boldog, szeretetteljes karácsonyod lesz neked és taláááán egyszer eljön az ideje annak a gesztusnak is. Mindenesetre drukkolok!

Andi! Tetszik a karácsonyos képed! Hozzátápi! Hogy telik az idő… Klassz, hogy elfogadja a hamikat!

Suzy! Jól néz ki a Te kis hajasbabád!!!

Evita! Éljen-éljen! Pihizz egy nagyot! Nos, a felújításhoz meg kitartást!

Vivi! Én is Boldog Szülinapot kívánok!!!!

Nomi! Neked aztán jó soknyelvű lánykád lesz! Na ez a pénzlenyúlás… szegénykém! Disznó dolog ez nagyon!!!! Remélem, hogy a sors kárpótol majd!

Presario! Grat a vizsgához, pihenj egy jó nagyot!

Én ma voltam cukrozni, tényleg jó tömény a cucc, szinte a kanál is megáll benne… :lol:

Ha nem jönnék vagy valamelyikőtök nem jönne, akkor Békés, Boldog Karácsonyt kívánok nektek. És én is csak köszönni tudom, hogy vagytok nekem, nekünk!

KépKép
manama

Jó reggelt :)

Gondoltam beírok, mert amit Manama írt... Nem hiszitek el, de amint elolvastam, kisütött a nap. De tényleg abban a pillanatban, szóval egyből jobb kedvre kerekedtem. Kerekedtem. Haha :lol:

Köszönöm Judit :), drága vagy.

Szóval a tegnapi uh. A dokim tökjó fej volt. Nyugodt, kiegyensúlyozott. Most nem rohant. Beszélgettünk, lett szülésznőm. Még fel is hívta nekem, hogy megkérdezze, elvállal é vagy sem.
A csaj 35 éves, a dokim nagyon szeret vele együtt dogozni. Már sok szülése volt, tapasztalt, ügyes és nagyon kedves állítólag.
Azt is megbeszéltük, hogy majd két hét múlva egyik este átmegyünk Szigetvárra és körbevezet minket, megmutat mindent, az alternatív VIP szobát is :P . Szóval le a kalappal.

Ééés a cukim kiváló. Éhgyomorra 4,1 volt, kaja után 5,7. Minden egyéb értékem is rendben van. Imike továbbra is kukis, jól érzi magát állítólag. Bár úgy megnyomkodta. Olyan rossz érzés volt. A doki egyik keze a babán, a másik keze belül ( :!: ) és így nyomogatta össze vissza :shock: . Fura érzés volt, hogy ő így megfogta :? :shock: . De zárva vannak még a kapuk is, szal minden oké.
Bár amikor meglátott, elhagyta egy döbbent "hűha" a száját. Meg is jegyezte, hogy van ám pocak... Aztán meg, hogy elég sokat híztam, figyeljek oda az étkezésre, mert később szenvedni fogok.
Szóval ezek tükrében Manama kommentje tényleg vicces :lol: :lol: :lol:

Anyucik, a gyerekek csodaszépek :) Ezek a kis törpe mikulások, szuperhősök, sapis angyalkák... Csak reménykedni tudok, hogy nekem is ilyen szép babácskám lesz :)
Menion, a morcos cicis képen nem tudok tovább menni :lol: Annyira édes :)

No, de szaladok, szelem a husit, sózok, főzök, takarítok. Ennek nem tudok a végére jutni, pedig hozzánk már ma is bekukkant a Jézuska :wink:

No és akkor még egyszer
Csodaszép ünnepet Mindenkinek!
Pusszantyú Nektek. Kép Karácsony

KépKép

Kép
szandriii

orsi
jaj máááár...megríkatod az embert :lol: nagyon boldog karácsonyt nektek!főleg neked!kívánom hogy teljesüljön a vágyad!
jaj nagyon sajnálom a gondokat!bár nem írtad le de úgy érzem vannak selytéseid és egy két gyanúd ami tán be is igazolódott :( nem akarok okoskodni de egy nőnek nem véletlenül szokot ilyen gondolata támadni hogy nem a megfelelő párt választotta...drukkolok hogy rendeződjenek a dolgok!!!

evita
én is gartula a szakdolihoz!emlékszem milyen volt mikor egy ilyen kő legördült a vállamról sajna és halogatós vagyok így mindig sokáig nyomasztott :(

wivi
itt olvasom szülinapos vagy! isten éltessen sokáig!

szandriii
bagoly mondja :P bútort pakolni szenteste napján :shock: jóóó tudom hogy én se csinálnám másképp mert ezek olyan jó dolgok még ha meló is a pakolás akkor is ez a készülődés annyira boldoggá tett engem is...csak az bosszantott ha másnak ráérős volt.... köszi a dicsit tényleg muris ahogy morcoskodik rajta mintha ezzel rábírhatná hogy legyen tej :lol: nagyon szuper hogy a cuki jó!így a karácsony felhőtlenül telhet!és ne kezdj diétázni csak mert a doki szekál!!!ha kell a babának akkor csak egyél márpedig azt jelzi a szervezeted hidd el

nomi
ez iszonyat!akkor pénz nélkül vagytok karácsonyra?hogy lehet ilyet csinálni hogy bedobnak egy ilyen fontos dolgot a ládába???szörnyű

presario
gratulálok!ügyes vagy!

andicsiga
jó nektek hogy mehettek :D

cukigabi
a tesóm gyerekénél volt ilyen gond és nála ia a lázmérőt dugdosták a popsiba :oops: olyan vékony babákhoz való lázmérőt hozott a gyerekorvos nővérkéje neki...el is neveztük akkor "szarató néninek" :lol: :lol: :lol: vagyis igazából ő mondta ezt először...(tesóm volt osztálytársa ezért a közvetlen és kissé bizar poénkodás)
jót mosolyogtam a "nem vicces csilláron"....nekik még egy üres flakon is érdekes egy db-ig

manama
hát lehet hogy rémisztő de inkább fejvénába mint a kicsi kezébe ki-be ki-be tologatva a tűt :cry: nem hiszem hogy az kevésbé fájna...legalább is magamból kiindulva gondolom...
és az eredmény mi lett cuki ügyileg?

Kép
menion
Budapest

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!LEGYEN MINDEN A FA ALATT AMIT SZERETNÉTEK ÉS MINDENKI EGÉSZSÉGESEN ÁLLJON OTT AZOKKAL AKIKET A LEGJOBBAN SZERET![
nagyon köszönöm nektek a sok segítséget és bíztatást amit kaptam!remélem még lesz benne részem és mindenkinek kívánom hogy csak jó élményeket hozzon ide a topikra és senkinek ne legyen semmivel se gondja![/b]

Kép
menion
Budapest

Mindenkinek Nagyon BOLDOG Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!!Nagyon sok szeretettel!!!!
Vigyázztaok maggatokra!!
Sok Puszi<3

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Mindenkinek szeretetben gazdag, békés karácsonyt kívánok!!
Remélem Anyukák lesznek fotók az első közös ünnepről! Vigyázzatok magatokra!

Kép

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek csodaszép Karácsonyt kívánok! Teljen békességben, és szeretetben! Kívánom,hogy teljesüljön mindenkinek a vágya!
Én is köszönöm,hogy itt vagytok nekem, itt vagyunk egymásnak! Olyan jó! Sok puszi mindenkinek, Babáknak, anyáknak, Pocaklakóknak!

evita10
Budapest IX. kerület

Helló lányok!!!!

Szeretném ezúton megköszönni nektek,hogy velem voltatok jóban-rosszban,együtt nevettetek és sírtatok velem az elmúlt hónapokban,támogattatok a nehéz időkben!

Éééééééééés még egyszer mindenkinek kívánunk nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Jövőre már mindenki babával fog karácsonyozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Ja és Rolitól már megkaptam az ajándékot,22-06-ig alukál éjjel :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől amiért nem jelentkeztem,sajnos nem volt időm :( ,de minden nap olvastalak benneteket.Az éjjel nem sokat aludtam...Ádámka elaludt éjfélkor ezután ki mentem a konyhába takarítani egészen idáig és még mindig van takarítani való ráadásl még a karácsonyfa nincs feldíszítve...ki fáradtam nagyon enni sem érkeztem...persze Ádám is kapot közben enni.Reggel 6 órakkor ébredt fel enni,büfi pelenkacsere és aludt tovább.Most is itt tartom a karomba Ádámkát nyekergett...ringadtam és elaludt...nappal nem sokat alszik,de van olyan nap is mikor nappal többet alszik és éjszaka meg fenn van és csak keveset alszik.
Mi jól vagyunk...egy kis poci fájás van,de nem vészes.El sem hiszem hogy már 6 hetes Ádámka...hogy repül az idő.Nagyon aranyos és szokott mosolyogni :) .Majd mikor lesz még időm teszek fel a gmail-ra képeket.
Tegnap észre vettem hogy vérzem,ez már a menszim lenne ?:roll: segítséget kérek ezzel kapcsolatba,légyszi segítsen valaki nekem.Köszönöm.Mennem kell vár a munka,nem igérem hogy jövök a héten.

Én is nagyon örülök nektek hogy vagytok nekem...köszönök mindent mindenkitől,hogy tanácsokat kaptam tőletek és hogy meghalgattatok mikor problémám volt.

Vivi!Utólag is Kívánok neked boldog szülinapot!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk,örömet,békét és teljesüljön álmaitok!

Erika és Ádámka
Kép

Kép
erika12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: