Helló lányok!
Bocsi az eltűnésért,de megint a hangulat hiányzott az íráshoz!

De most jól elolvastam mindent (?)

azt hiszem
Nomi!
Jaj de jó lenne itt is 10 fok,már kivagyok a sok hótól meg a hidegtől.
Szép nevet talált apa Mirinek
Szerintem is sötétedett a bőre a csajszinak,mutattam a páromnak is!
Köldök nekünk nem váladékozott,remélem azóta nektek is rendbe jött.
Folyás nekem is volt,gondolom még tisztulsz.
Jó anyázást!Meddig marad?
Evita!
Hát ez a felújítás nem semmi,de kitartás,mert tuti gyönyörű lesz,várom nagyon én is hogy kész legyen és lássam a képeken.
A szemből készült kép a hasadról nagyon jó,kár,hogy én nem csináltam ilyeneket
Vivi!
Nekünk a tapasz úgy van,hogy 48 órát van rajta és 24 órát pihen,már nagyon szépen vissza húzódott.
Kúpot nekünk is azt mondta a doki,hogy ne adjam be előre.
Szandri!
Drukkolok,hogy a cukrod jó legyen!
Hányással hogy állsz?Elmúlt?
Üvegtigrist én se nagyon szeretem

valahogy nekem erőltetett,de hát ízlések és pofonok,van akinek ez jön be.
Igen,sokan mondják,hogy Roli inkább rám hasonlít
Anna!
A tgyásos dolgot én se tudom,mert én a szülés után intéztem,remélem azóta sikerült kideríteni a dolgot.
Idegeskedéssel én is így voltam a szülés előtt,de tényleg meglepő,hogy megnyugszik az ember,ha eljön az idő.Így vissza gondolva nem is értem miért nem estem kétségbe.
Hát én bizony nem sütök semmit

örülök,hogy ez most kimarad az életemből
Yokka!
Szuper,hogy jó a cukrod!
Baba ruha.......hát igen a méretek nem mindíg stimmelnek.
Manama!
Hát lehet,hogy akkor neked is meglepi babád lesz,mint Nominak

És mit is szeretnétek jobban?Fiú-lány?
Menion!
Hát ez a tej ár kicsit engem is felbosszantott,mert tényleg lehetett volna előre mondani,hogy nem ingyen adja és ez 4e nekem is soknak tűnik,függetlenül attól,hogy persze ez a legjobb a babának,de ő ezt kiöntené,ha nem vinnéd el.
Hát a vélemény nyilvánítás nem mindenkinek tettszik,de ez egy nyitott fórum és ezért nem kéne téged zaklatni.
Munka:tudom,hogy jól jön a pénz,de lehet,hogy olyan dolgokról lemaradnál Annával kapcsolatban amit egész életedben bánnál.Így én azt mondom,amíg nem a megélhetésetek múlik ezen addig maradj a babád mellett.Én ezt fogom tenni

(Remélem nem baj,hogy ezt leírtam)
Orsi!
Mi már értekeztünk telón
Hát nekünk idén mű fánk lesz

nem rohangálok,mert nagyon válogatós vagyok és ehhez nekem legalább 2-3 óra kéne.
Hencsi!
Diéta?Szegénykém karácsonykor ezt túlélni?Nem tudsz diétás beiglit sütni?
Suzy!
Szüléstörténetedet jó volt olvasni,tele van nyugodtsággal.
Nekem is sokszor még a szemem előtt vannak a történtek.Ahogy a műtőbe tolnak meg ahogy fekszem az asztalon.....................nagyon durva vissza gondolni.
Mi kaja után büfizünk (sokszor közben is) félig a vállamon félig a mellkasomon és így elpilled kicsit aztán irány az ágy hason.Máshogy nem is alszik el,csak max 5 percre.
Hát és végül velünk semmi különös,sokat "dumál" Roli,olyan aranyos ahogy próbál velünk kommunikálni

Ezerrel megy a "gyúrás" még mindíg,rengeteget mosolyog és hangosan röhög.Kaki utáni pelus cserekor mindíg kinevet.
130 még mindíg az adag,ritkán eszik többet.
Gripe water-t szépen lassan csökkentem neki,mert szerintem a hasfájás már múlóban van,de nem merem egyik napról a másikra elhagyni,nem akarom,hogy szenvedjen akár egy napot is.
Apa rengeteget dolgozik (6 napot és este 8-9-re ér haza),sokat vagyunk egyedül

+ még ez a sok hó is.............így nem is nagyon mozdulunk ki.
Gmailes képek szuperek!Mindjárt megnézem hátha van új is!!!!!
Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra és a babókra!!!