Ann:
Ez a gyomorfájás nemtecc, de látom, már picit jobban vagy.
Úgy örülök, hogy 2 baba a pocidban és még fagyitesó is lett a 3!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Barátnédat dsajnálom, hogy nem sikerált nekik...
Én fekvéspárti vagyok beülti után, pedig amúgy nagyon izgága típus vagyok. 27-re nagyon drukkolok, ill. ha 24-én tesztelnél, akkor arra is!
Navi:
Hamar beköszöntött mérike, ez tényleg nagyon változó - ahogy olvastam.
Szerintem a hordozókendő zseniális cucc! Zorka aztán nagy franciska, hogy elalváskor mahinál!
Kispatak:
Na csak írt ez a bárányka, ez már haladás!
Hajrá sütés, majdcsak elfogy.
Jó szórakozást a cirkuszba!
KPN:
Cukkeros vv-re drukkjaim, nehogymá parádé legyen! Gratula a 25. héthez.
Andrea:
Amiről beszéltünk, postán feladtam, mert sajna nem tudtam bemenni hozzá... Jövő héten már ott lesz!
Francos Vuk már megint feléd kódorog?
Jó hír, hogy lesz bölcsi-ovi-szupermarkec, suli is van a közelben?
Szemüveged is kipipálva, mosogatógép megszerelve, EKG jó, Rajó ajádékkal halmoz el, Rossmannban megvannak a fotók ééééééés mi jöhet még? Hát nem Izabella lesz a lurkó? Ez nagyon szuper!!! Csodaszép baba!!! Gratulálok a cuncushoz, tiszta szívből!!!

Azért az a lótuszülés nagy show lehetett! Vagy jógaoktató, vagy standuppos lesz belőle!

Az utóbbi benne van a génjeiben apától és anyától is egyaránt!
Béku:
Bocsi, de karácsonykor miért te látsz vendégül ennyi embert, inkább kímélned kéne magad! Lesz segítséged legalább?
Gyerkőcötök nagyon cukifalat!

Gratula a szívpulzához, csudajó lehetett!!!
Judit:
Vuk nálad is tekereg megint, mintha összebeszéltek volna Andreájéval a kópék!
Gratula sóginő babájához!
Neked a kiskönyvhöz, ezzel a védőnénivel se lesz sok bajod.

Nagyon tecc a két név, drukkolok a genetikaira (ott már talán kiderül, hogy melyik a befutó).
Táblit hálásan köszönöm, remélem elég jó gazdája leszek és csak kevés ideig!
Woody:
Lili tündéri lehet, ahogy dumál, biztos elvarázsolják majd a karácsonyi fények, a karácsonyfa. Érdemes fotózni, hátha sikerülne az ámult pillanatait megcsípni.
Lukácsné:
Hanna zabálnivaló abban a vödörben: Hanna-baba leves!

Mekkora huncutka, hogy saját ágyban nem akar aludni, lesz harc, mire beszoktatod végleg. Filip drágaságom jól van?
Jó kis ünnepség lesz akkor szilveszterkor, ez most derült ki?
Kubu:
Anyukádról megvan a véleményem, de ezt már megírtam neked. Téged nagyon sajnállak emiatt, főleg azért, mert még mindíg ennyire fáj neked, ennyi év tapasztalatai után is... Rossz érzés nekem is, hogy így szenvedsz tőle, nem ezt érdemled! Persze megértelek, az ember reménykedik... Próbáld meg elengedni ezt, biztos vannak mások a családban, akiknél megtaláod az igazi szeretetet, akik normálisan ki is tudják mutatni, nem bántanak meg, szeretik a kis családod összes tagját! Tudom ez nagy szívfájdalom, de bocsi, hogy ezt írom, szerintem nem lesz jobb a viszonyotok anyukáddal, legalábbis most még nem jött el az az idő. Csuda tudja, hogy minek kell történnie, hogy kizökkentse őt ebből a fura felfogásból és érzelmi állapotból, szintről?
Más:
Gratula a vizsgáidhoz, le a kalappal!!!
Férjednek utólag is drukk!
Mostanra már nagyon csini lehetsz (kozmi+séróbáró).
Liza tünemény a fotókon!
A receptemen az mk= mokkáskanál, ha még érdekel...
Missancsi:
Ha vérömleny, akkor fekvés ezerrel!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Vikus:
Hurrá, nincs ciszta!
Merckformint valóban csak endokrinológus írhat fel - ezt jól mondta S ügynök. Ill. még a körzetis is, ha belgyogyósz is egyben. Én vittem hozzá a papírjaimat és ha gyorsan kell a recept, akkor felírja.
Estrella:
Én is leizzadtam volna a helyedben a down-szűrés miatt, jól beparáztattak! Lényeg, hogy csak adategyeztetés volt.
Nagyon szépek a fotók!!!
Mia:
Gratula a jó HSG-eredményhez!
Csucsu:
Nyugi, pici szurka nem baj!!!
Mieza:
Héricsnek hétfőn küldök zsét, ez felháborító micsoda szemétládák

vannak, pityergek nagyon!
Albi igen virgonc kiskrapek, hova be nem támaszt a lábával?!
Kairós sztorin nagyot nevettem, hogy a hasidat nézte labdának.
Grafikusos történet ott van!
Apudat nagyon sajnálom, ez hosszú gyógyulás lesz, sajna tudom milyen. Szalagszakadása is van?
Vicky:
Gratula a sikeres vizsgához!
Barbus szépséges!!!
Rita:
Reméálem már teljesen meggyógyultál a tüdőgyusziból.
Eszter:
Sajna nálatok a Matiszolás nem volt EU-kompatibilis...
Én is hétfőn megyek vv-re.