A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

ildi: A sógornőméknek is ilyen kocsijuk van, falun nem számít befér-e a liftbe vagy nehéz-e felemelni a buszra. Ők imádják. Mi is kaphatunk fotót a gyönyörűségedről?
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Szóval Judit jól irja, aki nincs jól, tessék menni orvoshoz! Én ezt a fogdokkerra is mondom, nem jó várni, sőt annál rosszabb! Gondoljatok rám, egy pár mütét már van a hátam mögött, januárban én is beültis leszek, kapom a gyökeret!

Judit: ezzel a recepttel kicsit megjártam, megnéztem egy csomó másikat, utólag, hát mindegyik más - de egyikben sem kell keleszteni. Az enyém meg pont azt irta, és sárgáját nem irta, hogy azzal is kenjem. Na majd legközelebb másképp lesz.

Vicky: Barbus tündéri!
Huh én is mennék, még pénzem is lenne rá, de azért most megvárom, hogy kicsit legyen jobb utak, és megyek egyedül. Aztán meglátjuk.

Kubu: nem semmi amit leírtál. Kb tudom ez mit jelent, nálunk a nővérem a Skorpió egyben fekete-bárány, bár az apánk se volt semmi.

Ildi: klassz a kocsi. Kislány fotó? Hát igen itt Pesten nem biztos hogy liftbe befér, de ennek jó nagy kerekei vannak, biztos megy a hóban! Hogy én gyerek milyen? Családi átok ül rajtam! Apám el, bácsikám el, gyerekem el, meg hát a melóhelyek. Ilyen szempontból kevés jó jutott. De hátha egyszer megjön az esze? Biznom kell. Addig pedig nézegetjük a szobájában a sok szép virágot, Karácsonyra nyilik a meglepetés, pont 2 bimbó van rajta. Már 5 cserép nyilik, 3 készül.

este még jövök

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok Hópihék! :)

Imádom a havazást!!! :)

Rengeteget írtatok, már elkezdtem visszaolvasni, de még sok van hátra.
Nekem évvégi diliház volt, még éjjel is dolgoztam, de hétfőtől szabin vagyok!!! :) Annyira vártam, még rengeteg a tenni-venni-mennivalóm karácsonyig.
Köszönöm a drukkokat! :)
A lényeg! Tegnap megjött, így hétfőn megyek éhgyomorra vv-re a BMC-be, ügynökömmel is beszélnem kell a hogyantovábbról, no meg a spermavizsg. eredménye is érdekel. Egyáltalán, elkészülhetett már? :roll: Olyan rég kellett, hogy nem tudom hány nap alatt csinálják meg...
Vettem probiotikus tampont, erre meg is jött - lehet ki akarta Mary próbálni? :) Én nem vagyok tampi-barát felhasználó (betétes lédi vagyok), eléggé fáj amikor felrakom. Na mind1, ezt a pár napot kibírom vele.
Pénteken du. voltam kollegina-barátosnémnál (Mieza látta már a BMC-ben), aki jan. 26-ra van kiírva, olyan szép!!! Gyönyörű a pocija is!!! :)
Ja, igen! Vettek babakocsi-készletet 40e-ért, nekem tecc. A Pólus mellett mi is az a nagy kínai bevásárlóközpont? Na mindegy, a legelső épületébe (China Market?) van egy babadiszkont és ez a kocsi lengyel gyártmányú, mózes is van hozzá, meg ki tudja még mi. A tesójának két gyereket is kiszolgált, tehát bírhatja a strapát.

Andrea:
Irattartóba macsak - majd betojtam a nevetéstől, de a pici dobozba összegömbölyödése is haláli, ahogy a kezét ( :oops: :lol: mancsát) előrenyújtja, mint Superman! :lol: Asszem egyre jobban kedvelem a nyivákosokat újra, ez a te érdemed is és talán halványul a rossz élményem is.

Béku:
Tüneményes az új vonalzód! :)

Estrella:
Szépen növekszik a gyerkőc, ez olyan nagy öröm, gratula! :) Azért a hasi uhu jobban esett, mint a hüvelyi nem? :) Vénádat sajnálom, feketenadálytő krém segíthet picit.

Kispatak:
Nekem kolléganőm vette meg a XI. Villányi út 74. szám alatti Scholl boltban:
http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&b ... 7b500eb96e

Csucsu:
Pihenj sokat, a szervezeted tudja mire van szükséged. :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: köszi,gondoltam legyen kissé "szezonálisabb" a vonalzóm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elvégre mindjárt Karácsony!!!! :D :D :D
Én amúgy is szeretem ezeket az ünnepeket,úgyhogy ezzel is tisztelgek előttük ;) :lol: :lol:

Ildi: köszönöm,nagyon kedves vagy!!! :)
Páromnak is átadom a jókívánságaidat :D Tudod,lehet hogy nem volt még elvárható,hogy ott dobogjon a kicsi szíve,de én türelmetlen alkat vagyok,így mindenképp látnom kellett már! :)
Talán a Titok segített,talán csak gyors volt a bébi,nem tudom,lényeg,hogy elmondhatom,hogy pulzált!
Alig látszott,mert nagyon pici volt a monitoron,de ahogy mutatta S,tényleg mozgott!! :D
Vendég

kukk,
megyünk mindjárt barátnőzni

lányok akartam mondani hogy Marci cuccok többségét én az Astiban vettem meg, hihetetlen jó áraik vannak, kedvesek, nagyon sok kedvezmény (egyszeri vásárlásnál x összeg felett 5000 ft kupon) illetve állandó törzsvásárlói kártya - 8%.

szóval lehet hogy érdemes őket is felvenni a megnézendő boltok listájára.

http://www.astikids.com/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hahó!

Örülök, hogy Sajti is megjött.

Koszi a linket. Hát ha másütt nem, majd megkeresem ott de lehet megnézem a belvárosban. Moszkváig 3 üzlet van, lehet a csaj nem tudta mit keresek. Péntek jártam arra, de majd megoldom, most már legalább megvan a neve.

Na megyek főzés, aztán du. cirkusz barátnővel kuponfüzettel. sok kedvem nincs menni, de majd kibirom.

üdv Gy
Vendég

Este apa belém erőltetett egy vajas zsömlét,meg pár szem tepsiben sült krumplit,így tegnapra megmentett :)

az előbbi elviselhetőbb volt,a krumplinál már közelebb hoztam magamhoz a zacskómat...,de végül még mindig nem kellett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma pizzával próbálkozom,eddig egy fél kakaóscsigu volt :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok...itt vagyok!Tegnap egész nap feküdtem..persze ezt ma is folytatom!Nem érzek semmi különöset,bár a fekete izét még mindig nem értem?! :? ...google-ba beírtam, hogy crinone+fekete és találtam 1-2 tapasztalatot!Pl.:olvastam egy csajról akiből ugyanilyen módon(feketén!)távozott a krém, elment orvoshoz, de minden rendben volt, vérzésnek se híre,se hamva nem volt!..a baba ott volt!
Ja és úgy néz ki,hogy nekem is beválik a lenmag!..ma már sikerült mindenféle erőfeszítés nélkül, fájdalommentesen produkálnom! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Brekus!Ahogy olvaslak,nagyon hasonló dolgokat kívánunk! :D
Nekem nincs gond a kajcsizással,néha esténként van csak egy kis hányingerféle!

Kép
Kép
missancsi

Hú Ancsi,akkor ebből a szempontból nagyon irigyellek,mert én elég sz*rul vagyok...

mint amikor a gyerek beteg,és semmi étvágya.
Csak neki legalább ez elmúlik 1-2 nap alatt,én meg már mióta éhezem... :?

Úgyhogy eldöntöttem,nincs mese,magamba tömök amit csak tudok,max kijön....

Nem érdekelnek se a kilóim,se más,és tudom,hogy a baba talál magának tartalékot,de teljesen legyengített a nem-evés,úgyhogy elegem lett!

Reggel elszaladt párom a boltba a kedvenc mirelit pizzámért,hozott is egy párat,most megsütöttem egyet,és terveim szerint az egészet magamba szuszakolom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi: kedden viszont nem találkozunk,mert mi végül szerdán megyünk!
keddre maradt páromnak pár elintéznivalója,és anyum is csak szerdán ér rá,és szívesen jönne oda a BMC-be :)

alig várom,hogy hasi UH legyen Silverboy helyett,hogy anyum is megnézhesse a bébit a monitoron! Meg hát addigra több látnivaló is lesz már :)
Vendég

kisbeeka: Nekem még a 12 hetes uh-n is volt hüvelyi. Utána a genetikait csinálta hasival, vagy inkább mind a kettővel, mert nem látszott mind a kettőn a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi,
lenmag mellett még nekem hatásos volt Lenkei féle cal-mag (M-nél magne b6-ot szedtem) Lizával csak ezt, mert a magnézium felszívódásához kell a kalcium szóval ez nekem nagyon nagyon rendben tartotta a dolgokat :-)
nem gugli, pihenni, nem olvasni :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky: az klassz,akkor már "csak" 5 hét,hogy hasi is legyen :)
majd megkérdezem előre,hogy hasit csinál-e a köv. alkalommal,és akkor úgy csábítom oda anyumat :)

neki ez nagy dolog lenne,utoljára mi voltunk gyerekek a családban (pár évvel fiatalabbak csak az unokatesóim),így azóta nem voltak ilyen izgalmak :D

ráadásul nagynéném is unokájaként várja a babánkat! Mikor mondtuk,hogy lombik lesz majd,és hát sok-sok pénz kell,egyből ajánlkozott,hogy bármikor szívesen adja,hiszen az ő unokája is! :)

Komolyan,én annyira hálás vagyok,hogy ilyen családom van! Tökéletes az életem! Ez a meddőségis kerülő sem volt egy óriási próbatétel,ezzel is szerencsénk volt,és azt hiszem ekkora áldozat nem áldozat egy gyermekért :)

Bocsi,asszem kissé elragadtattam magam :D
Vendég

Ann:
Ez a gyomorfájás nemtecc, de látom, már picit jobban vagy.
Úgy örülök, hogy 2 baba a pocidban és még fagyitesó is lett a 3! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Barátnédat dsajnálom, hogy nem sikerált nekik...
Én fekvéspárti vagyok beülti után, pedig amúgy nagyon izgága típus vagyok. 27-re nagyon drukkolok, ill. ha 24-én tesztelnél, akkor arra is! :)

Navi:
Hamar beköszöntött mérike, ez tényleg nagyon változó - ahogy olvastam.
Szerintem a hordozókendő zseniális cucc! Zorka aztán nagy franciska, hogy elalváskor mahinál! :lol:

Kispatak:
Na csak írt ez a bárányka, ez már haladás!
Hajrá sütés, majdcsak elfogy.
Jó szórakozást a cirkuszba! :)

KPN:
Cukkeros vv-re drukkjaim, nehogymá parádé legyen! Gratula a 25. héthez. :)

Andrea:
Amiről beszéltünk, postán feladtam, mert sajna nem tudtam bemenni hozzá... Jövő héten már ott lesz! :)
Francos Vuk már megint feléd kódorog?
Jó hír, hogy lesz bölcsi-ovi-szupermarkec, suli is van a közelben?
Szemüveged is kipipálva, mosogatógép megszerelve, EKG jó, Rajó ajádékkal halmoz el, Rossmannban megvannak a fotók ééééééés mi jöhet még? Hát nem Izabella lesz a lurkó? Ez nagyon szuper!!! Csodaszép baba!!! Gratulálok a cuncushoz, tiszta szívből!!! :D Azért az a lótuszülés nagy show lehetett! Vagy jógaoktató, vagy standuppos lesz belőle! :lol: Az utóbbi benne van a génjeiben apától és anyától is egyaránt! :wink:

Béku:
Bocsi, de karácsonykor miért te látsz vendégül ennyi embert, inkább kímélned kéne magad! Lesz segítséged legalább?
Gyerkőcötök nagyon cukifalat! :) Gratula a szívpulzához, csudajó lehetett!!! :)

Judit:
Vuk nálad is tekereg megint, mintha összebeszéltek volna Andreájéval a kópék! :)
Gratula sóginő babájához! :)
Neked a kiskönyvhöz, ezzel a védőnénivel se lesz sok bajod. :) Nagyon tecc a két név, drukkolok a genetikaira (ott már talán kiderül, hogy melyik a befutó).
Táblit hálásan köszönöm, remélem elég jó gazdája leszek és csak kevés ideig! :wink:

Woody:
Lili tündéri lehet, ahogy dumál, biztos elvarázsolják majd a karácsonyi fények, a karácsonyfa. Érdemes fotózni, hátha sikerülne az ámult pillanatait megcsípni. :)

Lukácsné:
Hanna zabálnivaló abban a vödörben: Hanna-baba leves! :lol: Mekkora huncutka, hogy saját ágyban nem akar aludni, lesz harc, mire beszoktatod végleg. Filip drágaságom jól van?
Jó kis ünnepség lesz akkor szilveszterkor, ez most derült ki? :)

Kubu:
Anyukádról megvan a véleményem, de ezt már megírtam neked. Téged nagyon sajnállak emiatt, főleg azért, mert még mindíg ennyire fáj neked, ennyi év tapasztalatai után is... Rossz érzés nekem is, hogy így szenvedsz tőle, nem ezt érdemled! Persze megértelek, az ember reménykedik... Próbáld meg elengedni ezt, biztos vannak mások a családban, akiknél megtaláod az igazi szeretetet, akik normálisan ki is tudják mutatni, nem bántanak meg, szeretik a kis családod összes tagját! Tudom ez nagy szívfájdalom, de bocsi, hogy ezt írom, szerintem nem lesz jobb a viszonyotok anyukáddal, legalábbis most még nem jött el az az idő. Csuda tudja, hogy minek kell történnie, hogy kizökkentse őt ebből a fura felfogásból és érzelmi állapotból, szintről?
Más:
Gratula a vizsgáidhoz, le a kalappal!!! :)
Férjednek utólag is drukk!
Mostanra már nagyon csini lehetsz (kozmi+séróbáró).
Liza tünemény a fotókon! :)
A receptemen az mk= mokkáskanál, ha még érdekel...

Missancsi:
Ha vérömleny, akkor fekvés ezerrel!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Vikus:
Hurrá, nincs ciszta! :)
Merckformint valóban csak endokrinológus írhat fel - ezt jól mondta S ügynök. Ill. még a körzetis is, ha belgyogyósz is egyben. Én vittem hozzá a papírjaimat és ha gyorsan kell a recept, akkor felírja.

Estrella:
Én is leizzadtam volna a helyedben a down-szűrés miatt, jól beparáztattak! Lényeg, hogy csak adategyeztetés volt.
Nagyon szépek a fotók!!! :)

Mia:
Gratula a jó HSG-eredményhez! :)

Csucsu:
Nyugi, pici szurka nem baj!!!

Mieza:
Héricsnek hétfőn küldök zsét, ez felháborító micsoda szemétládák :twisted: vannak, pityergek nagyon! :cry:
Albi igen virgonc kiskrapek, hova be nem támaszt a lábával?!
Kairós sztorin nagyot nevettem, hogy a hasidat nézte labdának.
Grafikusos történet ott van! :)
Apudat nagyon sajnálom, ez hosszú gyógyulás lesz, sajna tudom milyen. Szalagszakadása is van?

Vicky:
Gratula a sikeres vizsgához! :)
Barbus szépséges!!! :)

Rita:
Reméálem már teljesen meggyógyultál a tüdőgyusziból.

Eszter:
Sajna nálatok a Matiszolás nem volt EU-kompatibilis... :cry:
Én is hétfőn megyek vv-re.

Pá Drágáim!
sajt@

Dilemmázok lányok, mi lenne a jobb. Leutazni Gárdonyba, 60-60 km oda-vissza és vendégeskedi anyósnál és párom tesójáéknál, vagy kihagyni az utazást és őket látni vendégül. Tudom ez utóbbi esetlbn készülni kell, de végül is csak 6 főre, de kicsit tartok attól, kell-e nekem 25-én az az utazás. Mondjuk ilyen időben max 1,5 óra alatt lent vagyunk, akár 1 is lehet, nem is a hossz miatt, hanem a c...a szar minőségű, pest kráteres utak miatt aggódom. Mondjuk uez a helyzet ha xx-ból xVI-ba kell átmenni, a fogarasi, kerepesi egyszerűen kriminális. Szíves szerint egész karácsonykor itthon maradnék. De viszont az is olyan gáz a családok miatt. Ti mit tennétek a helyemben? És persze ezzel nem várhatom meg a 24-i reggeli tesztelést, mert ugye mindenkinek készülnie kell, a másik meg, hogy amúgy is sikerülni fog ugye.

Sajti, gyomrom teljesen rendben, már tegnap is okés volt. Így utólag baromira nem tudom eldönteni, hogy csak mensis görcs volt ami felhúzódott a gyomromra, vagy gyomorgörcs ami lehúzódott a pfészkekre..vagy mindkettő, mindenesetre durvának találnám ha másfél órás megagörcsöléssel ágyazódnának be a babák.Még mindig reménykedem, hogy itt vanna pocimban jó helyen és növögetnek. Azon kívül hogy az egyik mellem oldala fáj, és a bimbóik érzékenyebbek, sajna semmi mást nem érzek. Bár gondolom ez is változó lehet mindenkinél...

Ancsi, örülök hogy megjött az "ihleted", ne hagyd abba akkor a lenmagot, ha bejött. És pihi, pihi pihi!!!

Kubu, annyira sajnálom, hogy ilyen az anyukád. Úgy írnék vmi ami vígasztal, de sajna nem tudok mit..tényleg csak próbálj a saját kis családodra koncentrálni.

Békus, mi lett a pizza sorsa??

Csucsu, Zsuzsó, Vnbeni mi újság veletek? Jelentkezzetek!!
ann74

Sajti drága: mióta élek,az egész család nagyimékkal és anyum ágáról az unokatesómékkal,nagynénémékkel ünnepeltünk!
Akkor még nagyimnál jöttünk össze,tavaly nagynéném átvállalta ezt a feladatot,az volt az első Karácsony már nagyim nélkül.

részben lustaságból vállaltam el,hogy ne kelljen nekem csúszkálni odakint,és hogy ezen a helyszínen ünnepelhessünk újra :)

ma kicsit élénkebb voltam,mint eddig,mert picit tudtam enni,de olyan iszonyúan fáradt vagyok,hogy nem vagyok képes semmire...
Várom már a pörgős 2. harmadot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a gratulát,tényleg nagyon klassz volt látni azt a miniatűr pulzálást! :)
Azt viszont nem értem,miért nem írták rá a papírosra?
és a betöltött 6. hetet miért 5. hétnek írták?

Klassz,hogy holnap már mész BMC-be! lassan végre indul a mandula? :)
Vendég

Ann: pizzát meggyilkoltam!! :D :lol: :lol: :lol:
egy kicsit hagytam csak,úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra!

Persze most mindenki azt gondolja,hogy akkor ezzel le is van tudva a kajcsi,de sajnos még így sem érzi a gyomrom,hogy tele lenne...

Azért egy időre legalább nem ájulok el :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann,
én biztos inkább otthon készülnék. Igaz, hogy van vele valamennyi meló, de biztos helyen vagy, nem lehet hóakadály, baleset, stb...ééés ha a vendégek elhúztak azonnal le lehet dőlni :D Illetve amíg ott vannak is kényelmesebben elvan az ember a saját otthonában.
Próbálj egyszerűbb kajákat kitalálni, és fogd be apát is, így talán nem lesz megterhelő :wink:
Mi sajnos utazunk valamelyik nap, mert az egyik nagyikám már nem tud autóba ülni, és a világért se hagynám ki hogy együtt legyünk karácsonykor. DE én már 13 hetes leszek, neked viszont még kell a pihi az elején :wink:

Kép
judit0713

Judit: bizony,Te már túl vagy a 12. héten,ez olyan klassz!!! :)
Egyetértek,nekem kényelmesebb,hogy ide jönnek a vendégek,mintha nekem kéne bárhova is menni...

Párom és nővérem is segítenek majd a kajáknál,és mivel mi ketten párommal itthon leszünk 24-én (lemondtam az egri utat ilyen időben és étvággyal...),tudunk együtt sütni-főzni! :D
Vendég

Ann:
Én az otthonlétre szavazok. Ha nem baj, hogy tudják mizu veled, akkor kérhetnéd, hogy hozzon mindenki vmi kaját, vagy sütit, azzal már kevesebb a te melód. Ha meg nem, akkor tényleg jöjjenek az egyszerű kaják, amiket nagyban is lehet kotyvasztani apa segítségével.
Halászlé, mákosguba?

Béku:
Értem én, de legalább ne te ugrálj, segíthetnének a rokonyok is! Látom, lesz kuktád! Megnyugodtam. :)

Judit:
Messzire mentek?

Nálunk egyik évben anyóséknál vagyunk szenteste, másik évben anyukámnál, ahová a nagyimat is elvisszük-hozzuk, most anyósos lesz, ilyenkor nagyon hiányzik a nagyim és az anyum, még akkor is, ha másnap már találkozunk. Ó, ha egyszer nagy házunk lenne! Mindíg nálunk tartanánk a szentestét, ahol mindenki ott lenne.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: miattam nem kell aggódni,kiállok magamért -legalább a családdal szemben,ha máshol nem is :D

Párom boldogan kuktálkodik! :D

Csajok,ne felejtsétek,ma van a Supershopos akció a Sparban!!!!! :)
Akinek sok pontja gyűlt össze,ma érdemes dupla pénzért levásárolni :D
Vendég

Sajti,
anyumék Salgótarjániak, apai nagyikám meg félúton, Jobbágyiban lakik. Szóval egy füst alatt meglátogatjuk az egész családot :)
Anyósékat, sóginőket családostól még nem tudom, mert a kis jövevény most bekavart :lol:
Eddig úgy volt, hogy mindenki hozzánk jött az egyik napon, és itt adtuk oda az ajándékokat a gyerkőcöknek. És igen, mi úgy csináltuk ahogy írtad: mindenki hozott valamit, így nekem is max. egy kaja vagy süti elkészítése jutott (nameg a takarítás előtte-utána).

Kép
judit0713

Halihó!

A reggeli laptetőmből egy csipetet megtartanék magamnak a többit pedig felajálom. Mindenki csippentsen belőle amennyit szeretne.

Kisbeeka!
Örülök, hogy tudtál enni. Ezek szerint a picikéd szereti a pizzát.

Ann!
Én a helyedben biztos, hogy maradnék otthon.

Csajok, hogy Én milyen szerencsétlen vagyok! Ma délelőttre beterveztem egy kis vasalást, meg egy gyors takarítást, erre ez a piszok Mary meglátogatott, de olyan görcsösen érkezett, hogy azt hittem meghalok. Gyógyszert kapkodom befelé, de nem használ, majd mikor már nagyon nem bírtam, szóltam az ügyeletnek jöjjenek már ki - mielőtt Lili megérkezett azelőtt Én is dolgoztam az ügyeleten. Röpke 2,5 óra kellett, hogy ideérjenek. Erre egy olyan dokinő volt, akit nem ismertem. Mondom Neki, hogy mi a szitu, hát csajok ez egy olyan lekezelő, flegma nő volt, hogy csak na. A gépkocsivezetővel jó volt a kapcsolatom, így mondtam Neki, hogy Ő szúrjon már meg, na ez meg végképp betette a kaput a nőcinek, de leszarom. Szerintem nem is volt kedve dolgozni, meg lehet, hogy nem tartotta indokoltan a kijövetelt.
Na, de mostmár jól vagyok.
Bocsi a off-ért.

gyoreneildi

Ildi: sajnálom,hogy így jártál!!!
De hogyhogy ki kellett hívni őket? Nem tudtad sehogy elmulasztani?
Nekem is fetrengősek a görcseim,én Mesulidot szedek rá,az használ!
Még a régi dokim írta fel,mert nem vihetett el a mentő minden mensi első napján...!

ez nagyon hatásos bogyó,havonta 1 szemet szedtem belőle,most remélem jövő őszig semennyit :)

ha gondolod kérdezz rá a dokidnál,hogy van-e ellenjavallat!

Babó nem biztos,hogy szereti a pizzát,én se rajongtam épp,hogy meg kellett enni,mert most mindent utálok,kivéve a kivit,de nem halhattam éhen,úgyhogy úgy döntöttem,hogy legyőzöm saját magamat :)

eddig még egy kaját se küldött vissza,kiváncsi leszek,mi az,amit vissza fog :D
Vendég

Lányok, eldöntöttem a babakocsi kérdést, marad a kinézett használt! Remélem összejön…
Megnéztem a Chiccot élőben, ami normális árban van még, az sokkal kevesebbet tud, korábbi modell, picit fapadosnak tűnik és a színe sem tetszik élőben.
Ami mg tetszene, az jóval drágább, ráadásul csak rózsaszín-szürkében van, azt azért mégsem kéne :)
Elég jól haladok a nagytakarítással, kész van a 3 szoba, a konyha, étkező, nappali, holnapra marad a fürdő és kész. A lépcsőház marad kupis, ott most nagyon hideg van, nem fogok kimenni takarítani…

Béku
Sikerült párodnak telefonálnia?
Amúgy mi lenne, ha nem mondanátok a papnak a lombikot? Nem azt mondom, hogy hazudjatok, de mások sem szokták elmondani, hogy lett a baba…
Sajnálom párod éjjeli-busz mizériáját!

Judit
Köszi magyar neves honlapot, nagyon szép nevek vannak, főleg lánynevek!
Drukkolok a genetikához! Nekem péntekre már meg is lett az eredmény, fel is tettem, sokkal jobb lett, mint amire számítottam!

Zsuzsó
Nagyon aggódom a barátnőmért, de nem tudom, elég komolyan veszi-e…
Könyörögtem, hogy ne menjen dolgozni, az rendben is van, de szerdán temetésre „akar” menni Pécsre, nagyon nem kéne!

Andi
Nem baj, ha sárga vagyok az irígységtől, hogy kislány?! :)
Hatalmas gratula!
Én nem látom a képen, amit látni kell, de nem értek hozzá…

Kubu
Gratulálok a vizsgádhoz!
Nagyon sajnálom, hogy anyukád megint alakított…
El sem hiszem, mit mondott neked anyád, többet nem állnék vele szóba, az tuti!
Szívem szerint azt mondanám, hogy zárd ki az életedből, tudom, a gyerekek miatt nem akarod, de nem hiszem, hogy ilyen nagymamára lenne szükségük…

Ann
Örülök, hogy végre jobban vagy…
Én tesztelnék 24.-én reggel :)
Szerintem ne utazgass karácsonykor, de kérj segítséget, mindenki hozzon valamit…

Mia
Én holnap felhívnám a kórházat a 3-4 nap vérezgetés után, nekem gyorsabban elmúlt…
Na az nekem is nagyon fájt, amikor feltették a méhszájra azt a valamit, csak azért nyugodtam meg, mert mondta az asszisztens, hogy a nehezén túl vagyok…
De a szülés úgyis sokkal rosszabb lesz, én attól jobban félek :(

Sajti
Talán 2 hét a spermavizsgálat, nekem valami ilyesmi rémlik…
Tamponnál próbáld ki, hogy kicsit bekrémezed a hegyét (én babapopsikrémmel szoktam), meg esetleg a bemenetet is, akkor picit sem fáj!
Az Ázsia Centerben eszembe sem jutott megnézni a babakocsit… Amit én kinéztem, az is lengyel.
Hát gondolhatod, nem reklamáltam, hogy mégis inkább hüvelyi uh legyen kedden! :)
Down szűrés nagyon jó lett, 1:9700, Edwards 1:50000, szóval nagyon megnyugodtam.

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem is kérdeztem páromtól,de szerintem még nem telefonált!
Végülis nem muszáj említenem a baba-dolgot,de ha rákérdeznek,akkor büszkén elmondom,mert ez a véleményem :)
ha elítélnek miatta,akkor meg is van róluk a véleményem :)

szerintem kedd-szerdán intézünk minden fontos ügyet,akkorra beiktatjuk ezt is,az orvoshoz az időpontkérést is,és az ajándékokon az utolsó simításokat is :)
Vendég

Lányok, nagyon köszönöm a jótanácsokat. Úgyhogy párommal meg is egyeztünk hogy őcsaládját meghívjuk karira 25v.26-ra. Párom fog készíteni sokfűszeres marhalábszárt, mellé krokett meg párolt srépa és én összedobok vmi salit, meg még vmi eccerű leves kéne. Hát anyuékat, húgomék családját nem tudom. mondjuk ebben az esetben csak 20kerből kell a XVI-ba menni. Ott meg eltudok nyúlni, hiszen az a szülői ház. Őket nem tudnám vendégül látni, mert nagyon pici a lakás.nNo ezt még megálmodom.

gyildi, remélem a szuri csillapította a fájdalmadat. Őrület ez az ügyelet és az efajta hozzáállás.

Estrella, nagyon örülök a megnyugtató eredményeknek!!!

Békus, küldök kívánós hullámokat!!!! Ugye egy fokkal jobb lenne már?:))
ann74

Sajti,
anyumék Salgótarjániak, apai nagyikám meg félúton, Jobbágyiban lakik. Szóval egy füst alatt meglátogatjuk az egész családot :)
Anyósékat, sóginőket családostól még nem tudom, mert a kis jövevény most bekavart :lol:
Eddig úgy volt, hogy mindenki hozzánk jött az egyik napon, és itt adtuk oda az ajándékokat a gyerkőcöknek. És igen, mi úgy csináltuk ahogy írtad: mindenki hozott valamit, így nekem is max. egy kaja vagy süti elkészítése jutott (nameg a takarítás előtte-utána).

Kép
judit0713

Ann: köszi,az nagyon jól jönne!!! :)

most hogy írtad a marhalábszárat,amiből isteni leveskét szoktunk csinálni,azt most főve ennék ám :) (mindenféle fűszer nélkül)
Vendég

Judit:
Nincs közel, de így jó, hogy egyfelé kell menni. A többiekre is kimatekoztok vmit. Mondjuk még mindíg az otthonmaradós-vendégvárásra szavazok.:)

GYIldi:
Úhha! Ez nagyon rossz lehetett! Miért kellett szúrni? Kaptál fájdalomcsillapítót? Küldöm a gyógyhullámokat:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Estrella:
Azaz!!! :idea: Ázsia Center!!! Abból is a közelebbi épületben van a babadiszkont.
Ez az, amit a kollegina-barátosnőmék vettek:
http://www.bergon.hu/tkepek.php?p_id=153&kep_id=1601
vagy ez, már nemtom:
http://www.bergon.hu/tkepek.php?p_id=92&kep_id=957
Ara emléxem, hogy kockás és nagyon sok kiegészítővel volt.
Köszi a krémes tippet, holnap veszek babakrémet.

Pá Drágáim!
sajt@

Hello Csajok!

Sajti!
értem,de akkor Sz lazán felirja nekem?

Csajok!
Tegnap Bécsben voltam,brutál hideg volt!És hab a tortán megjött mary,szerdára vártam az Orgametril után,de 3nap után megjött,tehát holnap vagyok a 3.napon megyek Sz-hez és remélem nincs ciszta,és felirja a gyógyszert!

Mia!
gratula a Hsg-hez,vérzés?
vikus82

Köszi csajok a gyógyhullámokat!! A fájdalom már múlóban. Kaptam No-Spa-t+ Algopyrint a hátsómba. Már alig várom, hogy anyum jöjjön segíteni, mert egész nap kettesben voltam Lilivel. Igaz egy szavam se lehet, mert egy tüneményes jó kislány volt, szerintem érezte és tudta hogy anyuci beteg.
Apa meg sajna dolgozik holnap reggelig :(

gyoreneildi

Estrella:
A szupi eredményekhez külön gratula!!! :)

Ann:
Vmi krémleves is jó lenne (sütőtök pl.), azt csak turmixolni kell...
A bp-i kirucc nem gáz szerintem.

Tegnap nálunk volt kis buli, anyóspajtiékat és anyukámat meghívtuk - anyóska szülinapja végett.
Mivel időhiányban szenvedtem egész héten, a torta bóti volt; de csináltam tormakrémlevest + sonkachips, leveles spenóttal és kevés sajttal megbolondított tepsis krumplit tejszínes-tojássárgájával leöntve, baconba tekert csirkecicit - májat sütve és volt még mexikói saláta.
Jól fogyott a kajcsi, csomagoltam is belőle, nagyimnak is tudtunk vinni még aznap. A legszebb az volt, hogy apósom sosem eszik a főztömből (egyszer azt mondta, hogy hajszál volt benne azért, de szerintem kamuzott, mert be szoktam kötni a fejem-hajam, elég nagy franc az öreg amúgy is) és a levesből is nemhogy evett, de agyondícsérte! A többi ételt is megette, szavam sem lehet! hmmm... talán anyós fejbekólintotta, hogy így betermelt nálunk. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus:
Elvileg nem írja fel, de egy próbát megér. Holnap már lesz Sz? Úgy tudtam, hogy kedden jön, vki azt írta... Ha nem lesz, akkor ismét S ügynök helyettesíti - gondolom. Én is holnap megyek, gyűlik a hétfői csapat! :)

GyIldi:
Tarts ki amíg anyud megjön, aztán már csak apát kell kivárni, 3-asban könnyebb lesz! Tündérkéd nagyon rendes, hogy ilyen jól viselkedik. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ha egyszer Sajti visszatér!? Nagyon jó, hogy jöttél, mert nagyon hiányoztál!!!

Jelentem én most jöttem cirkuszból. Az út csúszott, de vigyáztam - és nagyon jól szórakoztam, és ismét jó sokat spóroltam. Kuponfüzet ismét használva. Barátosné megkapta, utazik vele haza. Nekem is marad Sopronra, + még van tartalék, hátha báránykához kellene menni vonattal - ja és még jan-ban lehet menni cirkuszba -fogjuk tenni. Jövőre pedig barátosné vesz kuponfüzetet, abból majd kicsit nekem is jut (cirkusz többet nem lesz benne)

Ildi: sajnlálom Mary-t, de remélem többet nem lesz ilyen kegyetlen.

Sajti: nagyon nevettem Hanna-leves a bödönben, tündéri ez a csajszi is. Jó sokat alkottál!

Ann, Breki: bocsi, de tegyétek magatokat takarékra az ünnepekkor!!! Most a kis jövevények a legfontosabbak! Vagy esetleg hurka/kolbász főtt krumpli vagy valami hasonló, amit csak sütni kell? És igy van, rokonok is hozhatnak kajcsit, ha már jönni akarnak. Ez az örömteli más állapotot mindenkinek tolerálni kell, hiszen nem csak ugy jött, hanem kissé sokat váratott magára a babaáldás - erre kell gondolni!

Judit: te is óvatosan az utazással. Ugyanezt mondom Estrella a nagytakarítással! Inkább hivj valami segítséget, biztos akad ott valaki. Itt irta talán Kubu, hogy a lakás van értünk és nem fordítva!

Próbálok mindenkire gondolni és mindenki babácskáját nagyon óvni, legalább annyira mint ti kismamik!

Breki. szépen eszegess, sokszor keveset

Ancsi: örülök, hogy nagy dolgok már könnyebbé váltak,csak igy tovább!

Mára lassan bezár a bazár.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, örülök hogy végül jól szórakoztál, pedig nem nagyon volt kedved menni. Jó pihit estére!!
ann74

Kispatak: próbálkozom én a többszöri kajával,de nehéz úgy,ha egynél többféle kaját nem vagyok hajlandó...

Most egy kis bio kölesgolyóval próbálkozom,aludtam egyet,és persze megint erre az ájulós éhségre ébredtem...
pizzát mára már ellőttem,nem tudnék még egyet enni.

no meg ettem még vagy 5-6 kivit is,mielőtt lefeküdtem! :)

jó ötlet a háztartási keksz is,de az a baj,hogy nem elég laktató,mert ahogy észreveszem,még a laktató kaják is hipp-hopp eltűnnek a szervezetemből,mintha csak a szemétledobón küldtem volna le...
Vendég

Sajti!
jaj ne már megint S :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem Sz szeptember óta irja a Merckformint,érdekes!
vikus82

Breki: valahogy kicsit kell enned. Te olyan kis vékonyka vagy, a babácskának nőni kell! Sajt, felvágott, túró, joghurt, tejföl, gyümölcsök stb stb. mindig felváltva kicsit.
Tegnap nálunk is pizza volt, csak egyféle jöhet Family Frost autóról vastagtésztás, imádom nyami, nyami.A többi nekem utángyártott akármi. Ebben egy dobozban 2 db mega pizza potom 1000 pénz. Apjával felezünk egyet, mert akkora, rajta a sok finomság, még brokkoli is!

Igy van Ann, semmi kedvem nem volt menni, hideg van csuszik az ut, de valahogy haza keveredtem. Repülni kellene mindenfelé jó melegben, akkor több felé lehetne menni. De most még pár nap munka, aztán én tuti csak sétálni megyek, ha jó az út.

Ettem a tegnapi sütiből Sajti, hát igazad van, majd elfogy. Olvashattam volna több receptet is, lehet a legrosszabbat fogtam ki? Pl. minden másik irja keleszteni nem kell, és teteje tojássárgájával is kenni. Na nálam ez nem igy volt, sebaj majd jövőre kinézek egy másikat,de tuti a netről, ahol képek is vannak.

Most tényleg becsuk

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Vikus!

Mesélj, hogy tetszett neked Bécs, így a Mary mellett?
Nagyon drukkolok, hogy a ciszta ne kerüljön elő és indulhasson a mandula!!!!!!!

Én még mindig vérezgetek, egyébként elég érdekesen. Szerdán volt a hsg, csütörtökön, pénteken alig valami, szombaton meg erősödött, és ma sem volt kevés, holnap megyek vissza a dokihoz!!!
Nagyon szorítok!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella!

Köszi az infót! A szülésig próbálom összeszedni magam! :D :shock:
Holnap dokival kezdem a napot!!!!!! Nagyon idegbeteg vagyok e miatt a vérzés miatt!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kispatak: végülis,a felvágott kivételével a többi étel nagyjából okés,amiket írtál!

párom hoz nekem joghurtot,megint összekutyulom a ribizlivel,így vitamin is,de laktat is :)
mindig attól rettegett,hogy télen leszek kívánós,és persze hogy görögdinnyét akarok majd! Erre a minap megjegyezte,hogy csak nem görögdinnyére vágyom? :lol: :lol: :lol:
sajnos a válaszomon meglepődött,ugyanis akkor eszméltem rá,hogy az most tényleg milyen jó lenne!!! :D
Vendég

Még egy szó!

Estrella: szerintem te jól döntöttél a használt b.kocsi mellett.

Nem tudom melyik linken olvastam, hogy a mózes mindösszesen 74 cm hosszu? Ha ez igaz, akkor szerintem ez nagyon rövid ideig jó. De biztos tudnak gyakorló kismamik ötletet adni.

Hát némely babakocsi brutál drága, hogy lehet ezért ennyi pénzt elkérni?

üdv kispatak
Vendég

Lányok karira birsalmás kacsalevest találtam ki. remélem piacon lesz majd birsalma :)) Valaki főzött már ilyet?
ann74

Ann: se kacsalevest,se birsalmásat nem csináltam,de izgalmasan hangzik :D
Vendég

Ann
Húúú, ez a leves istenien hangzik, én még nem csináltam, de majd kérem a receptet :)

Sajti
Jól néz ki a babakocsi!
Szóval lefőzted apóst, ügyes vagy! :)

Kispatak
Tényleg alig takarítottam az elmúlt időszakban, és most már túl vagyok az első trimeszteren, akár futni is mehetnék :) Persze nem fogok ilyen időbe…
Van ismerősnek ilyen babakocsi, mint amit megveszünk, átbeszéltem vele mindent. Tökéletes babakocsi nincs, de ez az, ami leginkább megfelel az igényeimnek.

Mia
Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál!

Kép Kép
estrella22

Lányok,szorítok mindenkinek,akinek ma jelenése van a dokinál!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nem aludtam túl jól éjjel,de legalább aludtam...
Párom is nyugtalan volt,beszélt is párszor álmában,de persze nem értettem belőle semmit.

ma legszívesebben tényleg ágyban maradnék,de nővérem du. már ráér pakolászni,és kért,hogy segítsek :?

örülök is neki,de ismerve az állapotomat kb. 5 percig bírok állva maradni.
Vendég

Vikus, Mia írjatok majd mi volt ma!!

Ancsi, hogy vagy?

Nálunk újdonság: húgom fia skarlátos...

Anyu meg apu nem tudják voltak-e már, de a tegnapi nap sok időt töltöttek vele. Én már voltam, ettől függetlenül erősen kérdőjeles számomra a közös karácsony, anyumék, húgomékkal.
Éjjel picike apró mensimindjártmegjön érzésem volt. De jó lenne tudni hogy mi a helyzet!!!! A 24-i tesztelést csajok még mindig nem döntöttem el. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! De még a 25-it sem :((

Brekus, képzeld megkívántam én is a ribizlis joghurtot. Van ribizli a mélyhűtőben, mindjárt nyomom az arcomba joghurttal :))

Breki, csak annyit tegyél vegyél ma ami még jólesik!!!
ann74

Sziasztok!

A doki azt mondta hogy még belefér a vérzés, ha szerdáig sem múlik akkor szóljak neki! El kezdte mondani, hogy éles kampókkal fogták a méhnyakat, meg a kontraszt anyag is lemarhat egy kis méh nyálkahártyát! Bocsi a részletes leírásért! :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: