A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Poszi, laptetőd volt. Nem is tudod, hogy ez mekkora szerencse?
Grat, és használjátok ki a babótokkal :lol:

KépKép
momelcsi

Melcsi

Igaza van Szurikának, mivel ez nagyon veszélyes dolog, olvastam róla. Tartsd be a dokikánk szigorú követelményeit, mert csak nektek lesz jobb. Háááááát, a husi evés nem a legjobb tudom, de gondolj arra, hogy mennyit vártál a csodára, és egyszerre kettőt kapsz. :lol: Nagyon vigyázz magatokra, puszi a gyerekeknek!

Leeda

Las Vegas? Ezt tényleg ne hagyjátok ki. Az is lehet, hogy ebbe a rohanó, stresszes világban pont ez fog segíteni, hogy egy kicsit ellazuljatok, és minden ok lesz a kezdéssel. Nagyon örülök, hogy ilyen szerencsések vagytok, hogy ilyen helyre el tudtok jutni :lol:
Ja, igen. Én is nagyon szeretnék pozitív példával előtted állni Barival és Krisztoval együtt + akik még az év elején indulnak :wink:

Monilla

Merre vagy? Hogy van a kisfiad? A Mikulás meglátogatta az édes kicsi fiadat? Remélem jól telnek a napjaid.

Bari

Remélem úgy lesz minden, ahogy írtad, én is ezt szeretném. A kezdésig még van egy kis időnk a szusszanásra. Tegyük ezt, és hátha végre már esne egy kis hó, hogy igazi karácsonyunk legyen. Szörnyű ez a meleg, nem beszélve a sárról!!!!

Poszikám

Jaj de jó, jaj de jó!!!! :D :P :D :P :D :P :D :P :D Nagyon örülök, én is küldöm neked a babaragacsot, meglátod, a Jézuska vigyázni fog a kisbabódra, és karácsonykor meglátogathatod a szüleidet. Nagyon vigyázz magadra!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csutiiiiii, végre valaki aki szereti a havaaaat!
Van egy jó hírem :lol: Itt Pesten már esik a hóóóó!
Na jóóó, még csak a szállingózás fázisában van, de jó lesz és ma azt olvastam,h 80-90%-ra jósolják,h fehér karácsonyunk lesz :!:
bari6

Jééé, tényleg laptetőm van... :lol: nagyon nagy tudatlan vagyok, nem tudtam, hogy ez oltári szerencse :) remélem,bejön :lol:

Igen Melcsi, remélem ott leszek 29-én.....olyan sokára lesz még...
Vendég

JESSZUS, A VIASATON PONT EGY HÜLYE AMCSI FILM VAN AMIBEN LOMBIKOZIK A PÁR.... :lol: beszarás :lol: az előbb szurkálódtak, most punkción van a csaj, a faszi meg éppen "leadja a mintát" :lol: hahahaha
Vendég

Poszi, ha ez jobb kedvre derít, nekem összesen két laptetőm volt :wink:

KépKép
momelcsi

két laptető, két baba :lol:
Vendég

Momelcsi!

A Dévais szülésről és körülményeiről Nekem is írnál privit, mert Én is a D.-nél fogok szülni.

Előre is köszi!
hanor

Ugye a beültetés után már lehet táppénzt igénybe venni?
Vendég

Sziasztok,

Csak beugrottam egy pár percre, hogy elmeséljem, tegnap voltunk a kombinált teszten, és úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben van :D

Poszi, gratulálok, csak nagyon vigyázz magatokra, és minden rendben lesz.

Katapetra, ez szerintem is jó hír, habár nagyon meg tudlak érteni. Még talán Nyuszi és Lor is emlékszik, amikor elkeseredve meséltem nekik, hogy mi nem mehetünk egyből lombikra, hanem végig kell csinálnunk mindent :(
Aztán úgy alakult, hogy elsőre összejött a baba, és a sok utazgatás miatt ne aggódj, mert úgyis el lesztek tiltva egymástól, és a doki majd megmondja, hogy pontosan melyik napokon kell szeretnetek egymást, és ezek egymást követő napok.
Tehát egyszer kell hazajönnie, és itthon maradnia kb. 4-5 napot, és már ott is kuksolhat a kicsi a Te pocakodban is.
Szóval fel a fejjel :wink:

Momelcsi, engem is érdekelne a Dévainál való szülés részletei, mert nagyon úgy néz ki, hogy a párom ragaszkodik hozzá, hogy nála maradjunk.

Bari, én is azért drukkolok, hogy fehér Karácsonyunk legyen, mert azt nagyon szeretem. Igaz munkába járáshoz nem éppen ideális, mert az utolsó ilyen apróbb hónál, ami azt hiszem a múlt héten volt sikerült megcsúsznom, de szerencsére nem estem el.
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nene, örülök,h minden OK volt a genetikán :wink: Képet nem kaptál?

Poszi, legjobb tudomásom szerint lombik miatt nem vesznek táppénzre. Kell egy jó doki aki kiír, remélem ilyen a háziorvosod :wink:

Pusza,
Bari
bari6

Kedves Lányok!

Mindenkinek köszönöm, hogy bátorit...igyekszem megnyugodni, és arra gondolni, hogy a petevezetők bénázásain kivül anatómiailag minden renben van kettőnknél....remélem a vérvétel is jókat mutat.
Január 11-re meglesz minden....a mellultrahang időpontja nyúlt meg, mivel nem leszünk itthon a két ünnep között.
Jaj a Mária utcában úgy hazavágtak a parkolóőrök...elfelejtettünk P cédulát venni....kint sehol sincs parkolási dij, és az izgalom, ill. a megszokás 6000 ft-ot húzott ki a zsebünkből:-)...már csak nevetek...

Poszi....de jó, hogy!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon sokat gondolok Rád!!!! Hajrá kicsike!
Olyan jók ezek a pozitiv példák!

Bari....a kisöcsémen még kiélhetem az anyaság érzését....amikor született, anyáék épitkeztek...egész nap a telken voltak, rengeteg mindent két kezi munkával oldottunk meg...
És én legtöbbet Péterkével voltam....sokáig anyának hivott, nagyon erős a kapocs közöttünk. Szülinapomra egy olyan verset irt...alig birtam elolvasni a könnyeim miatt....
Szóval Csodálatos az élet.. mindig kárpótol, csak legyünk képesek meglátni ezeket a csodákat!
barikám szoritok a kezdéshez!!!!
ja és én is szeretem a havat:-)

Nene2 nekem te vagy a követendő példa...nagy kérés lenne, ha leirnád a ti történeteteket? Miért nem mehettetek lombikra...mennyi időt próbálkoztatok természetes úton, mig a Dévaiba kerültetek?..stb, ha nem gond...
Hány hetes terhes vagy? nem csinálnál vonalzót? :wink:
Puszi

Szép hétvégét mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Nene,

nagyon örülök, hogy minden rendben van, csak így tovább... :D

Csuti,

igyekszem nem kihagyni az utazást, remélem, nem fog semmi közbejönni :wink: És igen, legyetek pozitív példák (szó szerint!!!) Mindannyian, azt kívánom!!! :D

Katapetra,

örülök, hogy Te is ilyen pozitív hozzáállású vagy, csak így tovább!!! :wink:

A kismamáknak további szép növögetést, ill. Mindenkinek szép, napsütéses és szélmentes napot kívánok!!! :D
leeda

Katapetra,

Ha ez erőt ad, természetesen leírom, ami érdekel :)
Mi 3 évig próbálkoztunk, mielőtt Dévaihoz kerültünk volna.
Velem mindent rendben találtak, de a párom katonáinak 70%-a nyak vagy fej hibás volt. Azért nem mehettünk egyből lombikra, mert darabszára olyan sok katona volt, hogy még a 70% hibásat leszámítva is maradt elvileg annyi egészséges, ami sikerrel járhat.

Nyuszival közel egyszerre kezdtünk el stimura járni, csak Ő a lombikhoz, én meg az indukcióhoz. Aztán elkeseredésem ellenére 2 nap különbséggel egy idős terhesek vagyunk Nyuszikával, azaz én most taposom a 13. hetemet, és Nyuszival együtt örömködünk, hogy így vagy úgy, de mind a kettőnknek sikerült :D

Ja! Szerintem fontos infó, hogy nekem nagyon jól reagáltak a petefészkeim, és a csökkentett adag ellenére is Dévai szerint túl sok petém érett meg. Ilyenkor még másképp van, mint lombiknál. Nekem 5 szép érett petém volt, és Dévai nem akarta engedni, hogy abban a hónapban szeressük egymást, de én nem hagytam magam lebeszélni, és ezt javaslom Neked is.
Aláírattak velem egy papírt, hogy tájékoztatva lettem az ötös ikerterhesség veszélyeire. Aztán az ötből lett egy biztos, és egy kis maszat, de sajnos maszatkát elveszítettük :(
Viszont úgy néz, hogy a megmaradt pocaklakó nagyon jól van, és egészséges, ami viszont nagy boldogsággal tölt el.

Szóval ne hagyd magad eltántorítani :lol:

Vonalzót nem tudom hogyan kell készíteni, de januártól itthon leszek, és ígérem, hogy utána nézek és gyártok egyet én is.

Na jó hosszúra sikeredett, de a végére még csak annyit, hogy senki ne adja fel, és mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb zebrás legyen az a teszt :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari,

Ne haragudj, az előbb lemaradt a válasz Neked.
Én minden egyes alkalommal kaptam eddig képet D.-től és most az Istenhegyin is kaptunk 3 db képet + felvették az egész vizsgálatot DVD-re és azt is odaadták.
Tegnap vagy 5x néztem végig a közel 20 percet :lol:

Fantasztikus látni, hogy tényleg mindene megvan, csak olyan kis izgága, hogy a múltkor Dévai is alig tudta megvizsgálni, és a mostani doki is csak kapkodta a fejét, ráadásul nagyon csuklott szegényke, így állandóan bezavarta a gépet, amikor mérték volna a szívhangját :D

Aztán megbeszéltem vele, hogy csak egy kicsit maradjon nyugton, míg a doktorbácsi megnézni, hogy egészséges-e, és nagyon aranyos szófogadó gyerek módjára, kicsit lepihent, és még ráadásul jó szögben is feküdt, hogy a doki mindent lásson :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

Na tessék. Benézek és ilyen remek híre fogadnak. :D :D :D
Poszi! Nagy-nagy drukkok mennek. Kép
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!

Momelcsi: vigyázz magadra! ez elég rosszul hangzik... de ezen is túl leszel... ügyes vagy!

Nene: örülök, hogy minden rendben veletek!!! és az különösen aranyos volt, hogy megkérted, hogy maradjon egy percre nyugton és szót fogadott. :D

Leeda: azt ugyan még nem tudjuk, hogy mi mikor fogunk kezdeni, de remélem együtt veled... legkésőbb. :wink:

Katapetra: meg tudom érteni, hogy a jelen élethelyzetetekben nem repdesel, de kérlek örülj annak, hogy nincs akkora baj. És a pozitív hozzáállás, a bizalom, hogy sikerülni fog nagyon kell. Én is a felhők felett járnék, hogy nekünk mondaná ezt D., de megértem, hogy nektek ezt most nem olyan egyszerű megoldani. Remélem, azért sikerülni fog!!!

Bari: én is hó párti vagyok.... imádom. Nagyon örülnék, ha fehér lenne a karácsony.

Egyébként tud valaki valamit a donoros eljárásról? B vagy C tervként ez is felmerült nálunk, mert nem lehet tudni. Illetve fontolóra vettük, hogy elindítjuk az örökbefogadást is. Mert az sem két nap alatt zajlik.

És zugban olvasgatok ám néha....
Kép

Szép napsütéses napot mindenkinek!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony,

nekünk is azt mondta D., ha nem jön össze, akkor simán lehet kérni a donort is. Olyan lazán mondta, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Gondolom csak papírt kell kitölteni + kiválasztani egy jelöltet vmilyen szempontok alapján és a kellő napon szállítják a mintát..de biztos fizetni is kell érte, vhonnan talán 40 e Ft-ot hallottam, de nem akarok hülyeséget mondani!
Részletesebbet nem tudok!
leeda

Leeda: köszönöm aranyos vagy. :D
Persze nagyon szeretnénk, ha nem lenne rá szükség, de próbálunk előre minden eshetőséget végig beszélni, végig gondolni, hogy ne akkor kelljen hirtelen döntést hoznunk.
Még mindig van hőemelkedésed?
szélkisasszony

Szélkisasszony,

most kemény két napja nincsen, viszont a fejfájás még megvan. De remélem, ezzel már a haladás útjára léptem. Köszönöm az érdeklődést :D
Persze, jól teszitek, hogy mindenre gondoltok...Én abszolút nem zárkózom el a donorkérdéstől, de a párom sem. Kicsit furcsa lenne, de szerintem hozzá lehet szokni a kérdéshez :wink: És végül is a végeredmény számít, akár saját, akár másé, akár örökbefogadott.... :roll:
leeda

Bari
Igeeeeeeeeeeeeeeeeen, nagyon örülök a hónak, oly csodálatosan esik, és esik, és esik.... :lol: A kutyám pedig ezerrel szalad a friss hóban, ő is úgy szereti, tiszta hó az orra :D
Nemsokára kezdünk :D :P :D

Katapetra

Szerintem ez a legjobb hír, amit kaphattatok karácsonyra. Én személy szerint örülnék. :wink:

Poszi

Remélem minden ok odabent. Nagyon vigyázz magatokra, a Kis Jézuska is vigyázni fog rátok, és segíteni fog!!!! Én is úgy tudom, mint Bari, hogy lombik miatt a doki nem ír ki táppénzre, de szerintem megtudod oldani, biztos ismered a házidokidat, elmondod őszintén, hogy ez van, és biztos ír neked egy megfelelő táppénzes papírt.

Szélkisasszony

Sajnos én nem tudok ilyenben tanácsot adni, de én szerintem is jól teszitek, hogy mindenre felkészültök. Ahogy Leeda is írta a végeredmény számít, és az, hogy boldogak legyetek így, vagy úgy. De én nagyon fogok nektek is szorítani, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. KITARTÁS!!!

Monilla, Kriszto, Lore, ti merre vagytok?

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Csuti, köszi, én is remélem, hogy minden rendben van odabenn...folyton arra gondolok, milyen jó lenne látni, hogy most milyen "fokozatban" van, osztódik-e...
Tényleg, lehet, hogy buta kérdés, de így, hogy beavatkoztak a normál működésembe, mikorra számítsak beágyazódásra?? Kb egy hét a megtermékenyítéstől? csupán 2 sejtes volt a kicsike amikor visszakaptam, szóval még bőven kellett neki osztódnia, így most bizonytalan vagyok, mikorra kell furakodnia.

Szélkisasszony, bár mi nem gondolkodtunk sem donoros eljárásban, sem örökbefogadásban, mivel még az elején vagyunk (és remélem, most már nem is kell :) ), de alapvetően úgy gondolom, hogy át kell értékelni a dolgokat, és fontolóra venni, főként olyan párok esetén, akik már hosszú évek óta küzdenek, tele feszültséggel és reménytelenséggel, hiszen kétségtelen, hogy sejt szinten nem az övék volt még a pici, de onnantól, hogy megszületik (donor esetén pedig egészen a fogantatástól, már a 9 hónap alatt is) az ÖVÉK, és szerintem csak ez számít, mert ugyanannyira fogják szeretni. Nem az dönti el, ki szülő, hogy biológiailag ténylegesen tőle származik-e a gyerek, hanem az, hogy vele van a kezdetektől, neveli, szereti, félti, eteti, vele nevet, sír...
Mindenestre remélem, saját babátok lesz, de alapvetően tiszteletre méltó, hogy ilyen nehéz kérdésben ezen az állásponton vagytok mindketten!
Fentiek ellenére ugyanis úgy gondolom, rendkívül nehéz döntés, és nem is annyira nekünk, nőknek , hanem inkább a férfiaknak.

Köszi mindenkinek egyébként a drukkokat, én pihengetek, tegnap sétáltam is egy nagyot, és hozzákezdtem a karácsonyi készülgetésnek, bevásároltam a hobbiboltban, és kreativoskodok...:)) szerintem az a legszebb kariajándék, amit mi csinálunk :)) Remélem a babóm is kariajándék lesz...amit ...khmmm...petri-csészében csináltunk.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Új hozzászóló vagyok. Eddig csak beleolvastam a társalgásba, de ma erõt vettem a hozzászólásom megírására.

Mi vett rá? Ti! Az ahogy kezelitek a problémáitokat, a napi nyûgök ellenére is.
Talán egyszer valakinek az én történetem is lökést adhat a gödör alján.
Párommal az év elején jutottunk döntõ elhatározásra, gyerkõcöt szeretnénk. Hát indult a "babaproject"!
A párom a nõgyógyászt nyüstölte, hogy gyereket szeretnénk, aszerint vizsgálja, engem nyüstölt, a korom miatt, hogy vizsgáltassam magam.
Na persze, nekem mi bajom lehet, azon kívül hogy a férfi egóm túlméretes?
De végül mégis andrológia lett. Eredmény azoospermia, nincs hímivarsejt. Döbbenet, k.o. Megráztuk magunkat és indult a "B" terv.
Nekem andrológus - vizsgálatok tömkelege.
Párom Dévai intézet - vizsgálatok tömkelege a négyzeten (mindig a nõké a nehezebb út).

Párom eddig rendben, nekem kétoldali herebiopszia, minta most a mirelitben alussza Csipkerózsika álmát, remélhetõleg. 30% az esély, hogy van benne anyag. Klassz.

Néhány napja volt, még vannak fájdalmaim, csillapítót szedek és hûtöm. :shock:

Ha valakit érdekelnek a mûtét részletei, mert még elõtte áll, az szóljon!

Várjuk a 2011-es évet, tele reménnyel.

Köszönöm feleségemnek (aki stikába olvas titeket) a kitartást, támogatást és erõt amit adott nekem!
oxygen
Budapest XIII. kerület

Kedves Oxygen!

Köszöntelek (titeket) közöttünk, mindannyiunk nevében :)

Nemrégen, még a lombikprogram kezdetén én is azért csatlakoztam, mert - miután hosszú ideje bújtam már ezt a topikot zugolvasóként - úgy éreztem, szükségem van arra, hogy le tudjam írni valamennyi kétségem, aggodalmam, kérdésem, és remélhetőleg örömömet azoknak, akik ugyanazon mennek keresztül, mint mi a párommal, és ezért megértenek, velem örülnek, szomorkodnak...Ráadásul mi a párommal eddig nem osztottuk meg senkivel, hogy min megyünk keresztül, így duplán szükségem volt arra, hogy a páromon kívül mással is "beszélhessek", ráadásul megkérdezhessem a "technikai dolgokat" is a szakavatottaktól.

Egyébként nálunk is a páromnak van problémája, mint nyáron kiderült, katasztrófa a spermatogramja, nála ugyan nem állt fenn azoospermia, de rendkívül kevés volt a spermája, látóterenként 1, 1 mozdulatlan, ha jól emlékszem. Ledöbbentünk, de mi is gyorsan megráztuk magunkat, és nekiálltunk lecsekkolni az összes mo-i intézetet, hova menjünk. Dévai tűnt a legszimpatikusabbnak...:)
Páromnál is felmerült a herebiopszia lehetősége ( mit ne mondjak, szegénykém már a szó említése esetén is falfehér) , de szerencsére nem kellett, hogy erre sor kerüljön. Te szedsz valamit egyébként? Páromnak Dévai mondta (nem a MAGÁNandrológusa!!) , hogy szedjen FER14-et (plusz emellett az én instrukcióimnak megfelelően nyomatta az e-vitamint és Q10-et), és két hét szedés után a punkciókor 4 millió katonát produkált, ami szerintem hatalmas eredmény, és ráadásul ICSI esetén még a "bőség zavara is" :)

Nagyon remélem, hogy sikerül találni nálatok is! Hisz bizonyára tudod, hogy ICSI-nél elég akár 1 db is a sikerhez! Csak bízni kell benne. Az, hogy azt írtad, most mirelitben van, mit jelent egészen pontosan a kezdés szempontjából? Azaz mikor kezditek a programot 2011-ben?

KITARTÁS, és szeretettel várjuk Oxygénnét is :)
Vendég

Csuti: nagyon-nagyon köszönöm. Jól esnek a szavaid. :D Megint úgy érzem, sikerült felállni a letaglózó hírek után, és ehhez talán az is hozzá segített, hogy Szélurfi is támogatja a B és C tervet. Megint nagyon bizakodunk a jövő évben! Ennek már a mi évünknek kell lenni. Szóval nem adjuk fel. :D

Poszi: igen, hatalmas és nehéz döntés, de nem szeretném elkapkodni, ha éppen arra kerül a sor. Sőt, leginkább a páromnak szeretnék (na jó, magamnak is kell!!! :wink: ) időt adni. Elfogadok tőle bármilyen döntést. Reméljük és bízunk benne, hogy lehet közös babánk!!! De ha nem, akkor az "akárhogyan" is de megszületett és a gondjainkra bízott csöppség a Minénk lesz! És már nagyon várjuk! :D :D :D :D :D
De jó, hogy te kreatívoskodsz... nekem nincs hozzá türelmem. Kívánom, hogy a babótok is kari ajándéknak készül odabent. Nagyon mennek a drukkok és a ragacsok. :D :D :D

Oxygen: mindig nagy öröm, hogy ha egy férfiember csatlakozik. :D
Üdvözlet közöttünk! És Téged is Oxygen-né!
:wink:
A Ti történetetek is lökést ad, hidd el. És remélem, hogy mi is tudunk Nektek segíteni, ha épp arra van szükségetek.
Megkérdezhetem, hogy ki az andrológusod? Ki műtött?
Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek is! És a következő évben remélem, már együtt örülhetünk a sikereteknek! (na meg mindenkiének! és persze a miénknek... :twisted: )
szélkisasszony

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlésetek. Jól esett.

Maca Vibe meg szelén és cink volt a tuning alap, némi lúgosítási eljárással.
Hozzátartozik, hogy a rossz életmódomon kívül egy korábbi mérgezésem is volt, ami csak újabb hiba forrás lehet. De amúgy nincs határozott válasz. Hormon és gén is oké.

Engem a Kopa doktor kezel most andrológiailag és õ is csinálta a biopsziát. Csak ajánlani tudom.
Ami a mirelitet illeti, arra akkor mondom hogy mi van. A herékbõl vesznek több, akár 10 vagy több db mintát. Ebbõl ment szövettanra egy adag (2 hét az eredmény), a többi pedig a fagyis céghez ment, ahol egy mintát szintúgy gyorsban vizsgálnak. A maradékot folyékony nitrogénes, kényeztetõ wellness ellátásban részesítik. -200 fokcelsius környéke. Ez talán keveseknek új. Bár akinek eddig meséltem, annak új volt. Érdemes a féfiak arcát figyelni a sztori közben, fúrcsán megnyúlik :)
A két hét után kell nyilatkozni, hogy tárolják e még a mintát x évig.
Ha nincs benne pajtás akkor merül fel ez utóbbi kérdés.
De...
De ha a vizsgált mintában van pajti pozitív, attól a tárolt minták egyikében vagy ÖSSZESSÉGÉBEN nem garantált a pozitív eredmény.
És...
Éssel nem kezdünk, de ugyanez fordítva is igaz, azaz a vizsgáltban a negatív eredmény nem garantálja azt, hogy egyik tároltban sincs.
A jövõ heti lottószámok kitalálása is egyszerûbb lehet ennél :)

Tehát a kezdést még egyeztetni kell a Dévaiban, illetve az egy sejt is elég dologhoz az még hozzátartozik, hogy a dolog akkor derül ki, amikor már éles a szitu.

Naszóval megyünk még egyeztetni. Nehéz idõpontot mondanom most.

poszi: kicsit megdöbentett, hogy senkivel nem beszélitek meg.
Elõször rettenetesen szégyenlõs voltam, de már nem érdekel. A cél a fontos, mikor a kezemben lesz a gyerekem, minden addigi szörnyûség szertefoszlik.
Megosztottuk már néhány baráttal, meg a közvetlen családdal.
Magam is megdöbbentem, hogy milyen pozitívak voltak. Minden segítséget megígértek, pénzt is ajánlottak, mondván hogy anyagilag megterhelõ dolog ez.
Meg azért a kollégákkal is kell egyeztetni, mert bevállalták, hogy a saját szabadságukat ha kell feláldozzák, átszervezik a mi ügyünk segítése érdekében. Nameg amikor kicsit a mániáku depressziónk rajtuk csattan, akkor tudják, hogy az nem nekik szól, csak átmenetileg elgyengültünk a teher alatt.

Szerintem osszátok meg a gondotokat egy arra érdemes baráttal, hátha könnyebb lesz.
oxygen
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Oxygen, üdv itt közöttünk! Nem semmi amin Te is keresztül mentél...Szimbánknak is volt már műtéte :? bár Ő már rég járt felénk ;( Remélem a mintáidban sok-sok pajtika alszik és mikor kell majd magukhoz térnek :lol: Addig is további jobbulást :wink:

Csuti, szombaton nálunk is esett a hó, de vasárnap reggelre szinte az egész eltűnt,mert esett az eső :evil:

Poszi, mikor kell majd tesztelned?

Lenne egy kérdésem hozzátok: elég nagy a zűr a melóhelyemen az utóbbi időben. Jan. 4-én kell mennem Déviszhez kenetre, szerintetek tud adni olyan papírt,h január végén kezdünk?

Hol vagytok többiek? Olyan kevesen írtok mostanában :(

Puszi mindenkinek és szép estét :lol:
bari6

Szia Oxygen,

üdv itt :D Örülök, hogy ismét idetalált egy pasi, aki nem érzi kínosnak, hogy megossza velünk, másokkal a problémáit! Sajnos nagyon kevesen veszik rá magukat, pedig szerintem már az is segít, ha az ember kiírja magából a problémákat....főleg, hogyha még jó ötleteket is kap esetleg valakitől..szóval fel a fejjel, nagyon drukkolok Nektek!! :wink: :wink:

Bari,

szerintem simán fog adni papírt, örül, hogyha minél többen kezdenek...nekem legalábbis egy pár hete ez volt a benyomásom! Remélem, azért "annyira" nem komoly a helyzet a melóhelyeden! :roll:

Szép estét!
leeda

sziasztok

Itt vagyok én is csak borzasztóan pörögnek a dolgok....
először is üdvözlöm az oxigén családot:-) Nagyon sok sikert kívánok, sok jó tapasztalatot kívánok itt a forumon!

Nekem minden vizsgálat meglett kivéve a melluh, azt január elején csináltatom....remélem minden oké lesz, és egészséges vagyok!
Közben autóvásárlást is intézünk, mert ha egyedül leszek, mindneképpen kell legalább ennyi segítség.
Jaj rettegek ettől az időszaktól......mármint az egyedülléttől!...

ennyi dióhéjban!!!!

bari nagyon szorítok, hogy kezdhessetek!

Poszi!!!!!!Csuriban a kezem értetek!

Kismamák remélem jól vagytok ebben a cudar hidegben!

Üdv mindnenkinek!

katapetra

Katapetra,
örülök, hogy ennyi mindent sikerült letudnod ilyen rövid idő alatt, ügyes vagy...! :wink: Ne izgulj, minden rendben lesz!!
Szép estét!
leeda

Puszi Leeda :wink:

katapetra

Sziasztok,

Oxygen üdv köztünk!

Katapetra, nagyon ügyes vagy, és tuti, hogy minden rendben lesz a mellUH-on is.

Mi ma délben voltunk Apánknál, és nagyon jó kedve volt :D
A számláló pedig 2006-ot mutatott, szóval tényleg beindult a dolog.

Szóval mindent bele, és mindenki sikerrel fog járni :lol:

Nálunk mindent rendben talált, és szinte 100%-ra mondta, hogy kisfiú a pocaklakó. Minden irányból megmutatta a "lényeget" a páromnak, hogy lássa milyen ügyes volt :)

Szép estét mindenkinek
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nagyon szuper, hogy így év végére beindult a számláló. Remélem február elején még több kismama lesz már. :wink:
Nene, gratula a fiúcskához, tök szupi, hogy ilyen hamar kiderült.

Oxigen, én is üdvözöllek, és kívánom, hogy minél előbb tudjatok kezdeni. Ismerőseim a FER14-re esküsznek, Dévai is szokta ajánlani.

29-én jön valaki Dévaihoz? mi kb. 11-fél12 körül érünk oda, szívesen tölteném barátok között a várakozás hosszú idejét.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Melcsi!!! Én megyek!!!!De jó,de jó,de jó,de jóóóóóóóóóóó! úgy örülök. Nekünk is 11 körült mondott Apánk!

Oxigén! Üdv. köztünk! Végre ismét egy férfiember!
Asszonykád nem csatlakozik?

Nene! Szupi! Örülök, hogy minden ok veletek, a babócátokkal!

Barikám, Csutim! Kitartás a munkához, tanuláshoz, hamarosan jön egy kis pihi. Aztán fagyoskodhatunk reggelente az intézet előtt....Pusszantás!

Drága Lor! Puszillak téged is!

Leeda! Remélem elmúlt a fejfájásod!

Katapetra! De jó, hogy ilyen sok mindent elintéztél. Januárban akkor indulás, gaz? Szorítok, hogy nagyon hamar sikerrel járjatok!
És meglátod, nem is kell inszem, meg lombik!!!

Szélkisasszony! Nálatok is januárban lesz indulás?

Puszilok mindenkit! Éééés én is imádom a havat! Sőt a hideget is, ilyenkor olyan jó friss a levegő. A kutyánk kifejezetten imádja a havat, hatalmasakat játszunk ilyenkor. De persze jelenleg épp betakarózva fekszik a teraszon.... :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Katapetra, de jó lenne,ha Te is csatlakoznál a januári-februári csapathoz!!!

Nene, de jóóó kukisotok lesz :lol: Gondolkodtatok már neveken?

Melcsike, sajna én csak január 4-én megyek Déviszhez.

Kriszto, remélem tényleg jön a beígért hóóóó! :lol:

Leeda, az a baj,h nem tudjuk,h mennyire komoly a helyzet. Az ex főnim (elküldték) ajánlotta,ha tehetem menjek el betegácsiba, de Én azt nem szeretném....

Nálunk: sikerült beszélnem egy ügyvéddel. Nagyon biztató dolgokat mondott. Mikor megyek Déviszhez megpróbálok mindenféle igazolást beszerezni, de remélem a munkáltatóm tisztában van a jogi következményekkel és nem akar majd elküldeni....
Ezeket leszámítva minden OK, nagyon várom a kezdést, de sztem ezzel nem vagyok egyedül :lol:

Csajok, Fiúk, remélem,h az év elejét egy hatalmas bababummal indul a fórum :lol: :lol: :lol:

Üzennék a rég erre járt fórumos zugolvasóknak! Hiányoztok nagyon...jó lenne rólatok tudni valamit, hogy vagytok?hol tartotok?hogy egyáltalán kivel mi van :roll:

Mivel úgy vettem észre,h a többség szereti a hóesést így mit is kívánhatnék :lol: szépséges hóeséses éjszakát mindenkinek!!!

Bari
bari6

Sziasztok Leányzók és kedves Oxygén :) !

Jó volt látni amikor most bekukkantottam, hogy hirtelen megint sokan lettünk :)

Katapetra, nagyon ügyesek vagytok , hogy ilyen rövid idő alatt gyakorlatilag minden előzetes vizsgálatot megcsináltatok, wow! Remélem, babátok is ilyen rövid idő alatt lesz, szurkolok!

Barika, látom már megkérdeztél egy ügyvédet, de mint ugyancsak szakmabeli, én is megerősítem, hogy amint be tudod szerezni az igazolást, és a munkáltatódat ily módon hivatalosan is értesíted arról, hogy lombikprogramban veszel részt, felmondási védelem illet meg, akárcsak a várandós nőket, ugyanis pár éve történt jogszabály-módosítás következtében az asszisztált repr. eljárásban résztvevőket is a terhességi felmondási védelemmel azonos jogok illetik meg. Remélem, D tud adni neked mindenféle papírost, és nem lesz gond. Ha meg igen, perelünk, mint a huzat :)

Nene gratulálok a kisfiatokhoz :P

Nekem azt mondta D, 28-án teszteljek, de 24-én már tuti fogok, nem bírom ki... :oops: Csak addig meg ne jöjjön.......ugyanis normál esetben 19-20-án kell megjönnie. Tegnap óta fáj a hasam, szurkál (egy hete volt a beülti) , reggel meg magas a hőm, 37, 3- 37,4....ennek ellenére nagyon félek, hogy csak a mensi miatt kezdett fájni a pocim, nem a beágyazódás miatt. Szurkoljatok....

Mindenkinek sok puszi, vigyázzatok magatokra (főleg a kismamák) ebben a csúszós-lagyakos-hideg időben !
Vendég

:D mármint latyakos-t akartam írni :D
Vendég

Poszi, én drukkolok továbbra is, ne foglalkozz a jelekkel, mindenkinél más, nekem ezek voltak a terhességi tünetek. De nekem nincs is normál ciklusom, úgyhogy csak arra gondolj, hogy a babó már beágyazódott és osztódik.

Kellemes napot, nálunk ezerrel süt a nap!!!

KépKép
momelcsi

Poszi

Szurkolunk, szurkolunk!!!!!!!

Kriszto

Akkor mész Apánkhoz 29-én??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy vagy? Hogy telnek a szép havas napjaid?

Nene

Kisfiú????????????? :D :P :D :P :D :P :D Jaj de jóóóóóóóóó!!!

Katapetra

Szerintem se izguljon nagyon (bár ez természetes dolog, én is izgultam :wink: ) minden rendben lesz.

Bari

Nem semmi, hogy ilyen dolgok vannak, én azt hittem, hogy ilyet csak a tv-ben látni. Nem irigyellek a főnökséged miatt. :cry: Ők mondták, hogy nem engednek el, mert akkor "kitesznek" ??? :shock: Miért nem akarsz táppénzre menni?

Oxigén

Én is szeretnélek üdvözölni titeket itt a fórumon, és sok sikert kívánunk!!!

Rólam csak annyit, hogy nehezen telnek a napjaim, a vizsgáim felén már túl vagyok, de még most jön egy nehéz sorozat. Remélem hamar túl leszek rajta, és többet tudok jönni ide a topikra, hogy hallgassam a sok jó híreket. :lol: Milyen jó......... már 2006 a számláló??? Egy hónap alatt jó sokat emelkedett :lol: :lol: :lol:
Még valami! Januárban mi is követünk ám titeket kismamák!!!!!!! :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Poszi,

a szurkálás jó dolog, a hőemelkedést terhesség ill. Utrogestan is okozhatja. Nekem D. anno ezt mondta - és sajnos nekem csak az Utro miatt volt. De Neked remélem mástól van!!! :D :D

Nene,

gratula a kis mogyishoz!! :lol:

Bari,

szerintem tényleg védett pozícióban vagy, főleg hogy nem ez lesz az első lombikod, és már többen tudnak róla. Papír nélkül is hivatkozhatsz erre - nekem legalábbis munkaügyis így mondta korábban....remélem, minden rendben lesz!

Kriszto,

köszönöm kérdésed, már jobb a fejem, de még nem tökéletes. Egyik pillanatban úgy érzem, mintha csavarnának valami eret a fejemben - a legkülönfélébb helyeken - utána elmúlik, majd visszajön ez az érzés. Már nagyon a .....-m jön ki, de nem tudok mit csinálni, várom, hátha elmúlik.
Szorítok Nektek a konzira!!! :wink:

Csuti,

drukk a többi vizsgához!
Alfonznak meg küldök egy orrcsavarást.. :lol:
leeda

Köszönöm mindenkinek.
Én nagyon csodálkoztam, hogy ilyen hamar meg tudta D. mondani, de már a múltkor is azt mondta, hogy egy erős tippje van, hogy fiú.
Aztán a genetikai Uh-on is azt mondták, hogy erős tipp, hogy fiú, erre tegnap Dévai úgy örvendezett és mutogatta a páromnak, hogy látja-látja, ott vannak a herezacskók, és gondolom nem kell mondani, hogy mi ágaskodik ott :D

Nekem még szokni kell a gondolatot, mert mi ketten lányok vagyunk testvérek, és a nővéremnek is két lánya van, így én egy kicsit a lányokhoz húzok, de ezek után remélem, hogy tényleg kis tökös, mert ha hozzá szokok a gondolathoz, utána már nem lenne jó változtatni.
Egyébként nekem mindegy, hogy mi csak furi, hogy azt még nem is érzem, hogy mocorog, de már a nemét tudjuk :o

Csuti, drukk a vizsgákhoz, és ne aggódj, olyan gyorsan múlik az idő, hogy hamar túl leszel rajta.

Poszi, Nekem ugyan nem beültim volt, de mikor pocaklakó beköltözött, akkor én is meg voltam róla győződve, hogy meg fog jönni, mert úgy szúrogatot a hasam. Aztán nem jött meg, és majdnem kibírtam, és csak 1 nappal teszteltem hamarabb, mint Dévai mondta, és lássunk csodát csíkos lett. Ezt kívánom Neked is :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csupa jó hír!!!! :D

Nene: gratulálok én is a kiskrapekhoz. :D Örülök, hogy minden rendben veletek!!

Katapetra: nem semmi, amit a vizsgálatok ügyében elértél. Biztos, minden rendben lesz az UH-n is és indulhattok. Drukkolok. :D :D :D

Kriszto: egyelőre úgy tűnik, hogy nem kezdünk januárban, talán februárban. Februárban kell visszamennie a páromnak az andrológushoz, akkor néznek nála hormonokat és februárban lesz a seregszemle. Januárban nekem még úgy is meg kell nézetnem az egyik hormont, mert hol magas volt, hol meg alacsony. Szóval azért nem fogunk unatkozni. :D
Nagyon irigyellek, hogy nagyokat játszotok a kutyáddal a hóban.
:D Sok szép emlékem van nekem is.

Bari: nem lehet egyszerű akkor a munkahelyeden. Azért remélem, meg tudjátok oldani a papírokkal, ha más lehetőség nem marad. Az én főnököm még nem is tudja (mivel igazán el sem kezdtük a programot...) szóval szedem össze az információkat, hátha nem fogja valami jól fogadni. De azért reménykedem még az ellenkezőjében. :wink:

Poszi: mennek a drukkok!!!!!!! :D :D :D :D Próbálj ne idegeskedni. És csak pozitívan!!!!

Csuti: neked is mennek a drukkok a vizsgákra!!!!

Leeda: azért ez a fejfájás nem hangzik túl jól. Kép
Vigyázz magadra!
szélkisasszony

Sziasztok!

Képzeljétek reggelre megjött a mesim, ez azért jó, mert igy a hormon 2-es vizsgálatot is megtudjuk csináltatni.....és ha minden oksa velem, akkor januárban kapom a fincsi hormonokat D-től :-)

Poszi! Nagyon sok puszi neked!!!! Próbáld meg kibirni 28-ig.....én nemtudom, hogy birnám-e...de az már bizti dolog lenne, mármint annak az eredménye...sok sikert pocaklakónak a beköltözéshez!!!!!

Leeda: Gyógyulj meg!!!!! :(

Nene: jaj de jó!!!!!!!!!!!!!Szivből gratulálok! Én az öcséim miatt vagyok kicsit részre hajló.... nagyon irigyellek! A fiúk tök jó fejek!

Szélkisasszony: sajnálom, hogy nemtudtok kezdeni januárban :-(
Olyan türelmesek vagytok! Csodállak benneteket, de komolyan.....ezért nemsokára hidd el meglesz a jutalmatok! Puszi

Csuti: Hajrá, a vizsgákat illetően!!!!! nemsemmi! és a januári kezdéshez sok sikert! Köszi a biztatást!

barikám: biztosan védve vagy! ne izgulj, emiatt NEM küldhetnek el!

Kriszto, Melcsi.....neketek is hálás vagyok a biztatásért...nagyon sokat számitanak ezek számomra!

ma kimegyek a Vörösmarty térre, megnézem a karácsonyi vásárt...DE JÓ LESZ!!!!

Szép napot! :lol:

katapetra

Üdv Mindenkinek aki örült és köszönt nekem, meg persze mindenki másnak is!

Bari6, gáz hogy a melóhely miatt kell aggódnod. Nemrég hallottam olyasmit, hogy a felmondás bejelentése után anélkül hogy bármint mondanál, 3 nap gondolkodási idõ jár még, hogy eláruld a programban való részvéted és ragaszkodnál a státuszodhoz.

Momelcsi, jelenleg nem szedek semmit, a biopszia miatt a nemi életünk átmenetileg amúgy is romokban hever, de majd csak elmúlik a fájdalom :)

Dec végén megyünk egyezteti a kezdéssel kapcsolatban.

Fura érzés, hogy most már gyakorlatilag "nincs sok közöm" vagy ráhatásom a fogantatásra. Feleségem támogatása a legtöbb, amit nyújthatok. Olyan mintha a futóversenyt ugyan megszerveztem volna, de a startpisztoly eldörrenése után csak a lelátóról szurkolnék.

Asszonypajtás még szégyenlõs, kell egy kis idõ meg biztatás, hogy írjon. De azért naponta beleolvas...

Kicsit mindenki lazítson, menjetek karácsonyozni, meg a családdal foglalkozni. Tegyétek félre a gondokat két hétre!
oxygen
Budapest XIII. kerület

Katapetra: aranyos vagy. De be kell valljam nem mindig voltam ennyire türelmes. Csak sajnos muszáj volt megtanulni. Nem kívánom senkinek. Bár itt mindannyian sokat tanulunk türelmességből. De azért mindenkinek sokkal kevesebb várakozást kívánok!!! Drukkolok, hogy tudjatok kezdeni januárban!!!! :D :D :D

Oxygen: megértelek. De a támogatásod is nagyon-nagyon fontos!!! Azt, hogy van-e alvó kisfickó a mintákban mikor tudjátok meg? Azt is december végén?
Kívánom, hogy a fájdalom minél előbb múljon el. :wink:
szélkisasszony

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,h aggódtok és köszönöm. Az igazat megvallva még csak egy füles...lehet,h csak én aggódom túl és nem is lesz semmi gond, de jobb egy lépéssel előttük járni :lol:

Oxygen, ha jól sejtem Tis is kezdtek január-február környékén?

Poszi, huh, nagyon drukkolok, sztem a hőemelkedés nagyon jóóó!Remélem 24-én reggel megkapjátok életetek legszebb ajándékát :lol:

Csuti, drukk a maradék 4 vizsgádhoz, utána pedig mindent bele baba project lesz :lol:

Leeda, hőemelkedésed már elmúlt? Végül nem találtak semmit,h mitől lehet?

Nene, képet nem kapunk? Olyan jó lenne egy kis doppingot látni :D

Szélkisasszony, akkor így Szélúrfi műtétjére nem is volt szükség? Nagyon drukkolok,h a következő seregszemlén minden OK legyen.

Nyuszika?Kretty?Tulipán?Emerenc?Mici?Szimba?Sajó,Anim,S.Móni,Monilla mi van veletek?

Kinél mi lesz a karácsonyi menü?

Pusza és szép hétvégét, jó készülődést!
bari6

Nálunk hús hússal :cry:

KépKép
momelcsi

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok,
Tegnap reggel be kellett szaladni D-hez, mert még mindíg nem jött meg, és azt mondta látni akar... Ultrahangon minden jó, terhességi teszt negatív...
Tök jó volt, hogy sak 2 ember volt előttem! :lol:

Szóval csak egy vérképet kell csináltatnom, és januárban kezdés...

Engem nagyon támogat mindenki a munkahelyen, vigyáznak rám és drukkolnak... :oops:

Szép napot mindenkinek....esik a hóóóóóóóóóóóóóó!
Vendég

Nene!
Én is csatlakozom Bari kéréséhez, olyan jó volna egy kis képecske! Hogy nagyobb kedvvel, és türelemmel induljunk januárban... :D

Szélkisasszony!
Én is nagyon-nagyon drukkolok nektek, azt kívánom, hogy minden a a lehető legjobban alakuljon, és mi hamarabb legyen kisbabátok!

Poszi!
Én is úgy tudom, hogy a hőemelkedés nagyon jót jelent. Csak nyugalom, és sok türelem, már nincs miért idegeskedni, minden jól fog alakulni, és ha mi kezdünk januárban, akkor remélem fogod tudni nekünk a tanácsokat adni a terhesség jeleiről. :wink:

Oxigén!
Én is örülnék, ha ti is kezdhetnétek január vagy február hónapban, addig is kitartást kívánok!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Bari és a többiek!
Köszi a bíztatást, remélem hatékony lesz a jövőheti vizsgáimra. :?

Csuti
Kép
csuti83

Barika!
Ja, és még nem tudom, hogy mi lesz a karácsonyi menü, de valami finomat szeretnék mindenfélekképpen. :lol:
NÁLUNK ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! DE JÓÓÓÓÓÓÓÓ! :P :D :P

Kretty!

Akkor te is januárban kezdessz?! De jó! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Mikor jön piri? Vagy most kaptál gyógyszert? Mikorra várod, hátha tudunk találkozni :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: