Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlésetek. Jól esett.
Maca Vibe meg szelén és cink volt a tuning alap, némi lúgosítási eljárással.
Hozzátartozik, hogy a rossz életmódomon kívül egy korábbi mérgezésem is volt, ami csak újabb hiba forrás lehet. De amúgy nincs határozott válasz. Hormon és gén is oké.
Engem a Kopa doktor kezel most andrológiailag és õ is csinálta a biopsziát. Csak ajánlani tudom.
Ami a mirelitet illeti, arra akkor mondom hogy mi van. A herékbõl vesznek több, akár 10 vagy több db mintát. Ebbõl ment szövettanra egy adag (2 hét az eredmény), a többi pedig a fagyis céghez ment, ahol egy mintát szintúgy gyorsban vizsgálnak. A maradékot folyékony nitrogénes, kényeztetõ wellness ellátásban részesítik. -200 fokcelsius környéke. Ez talán keveseknek új. Bár akinek eddig meséltem, annak új volt. Érdemes a féfiak arcát figyelni a sztori közben, fúrcsán megnyúlik
A két hét után kell nyilatkozni, hogy tárolják e még a mintát x évig.
Ha nincs benne pajtás akkor merül fel ez utóbbi kérdés.
De...
De ha a vizsgált mintában van pajti pozitív, attól a tárolt minták egyikében vagy ÖSSZESSÉGÉBEN nem garantált a pozitív eredmény.
És...
Éssel nem kezdünk, de ugyanez fordítva is igaz, azaz a vizsgáltban a negatív eredmény nem garantálja azt, hogy egyik tároltban sincs.
A jövõ heti lottószámok kitalálása is egyszerûbb lehet ennél
Tehát a kezdést még egyeztetni kell a Dévaiban, illetve az egy sejt is elég dologhoz az még hozzátartozik, hogy a dolog akkor derül ki, amikor már éles a szitu.
Naszóval megyünk még egyeztetni. Nehéz idõpontot mondanom most.
poszi: kicsit megdöbentett, hogy senkivel nem beszélitek meg.
Elõször rettenetesen szégyenlõs voltam, de már nem érdekel. A cél a fontos, mikor a kezemben lesz a gyerekem, minden addigi szörnyûség szertefoszlik.
Megosztottuk már néhány baráttal, meg a közvetlen családdal.
Magam is megdöbbentem, hogy milyen pozitívak voltak. Minden segítséget megígértek, pénzt is ajánlottak, mondván hogy anyagilag megterhelõ dolog ez.
Meg azért a kollégákkal is kell egyeztetni, mert bevállalták, hogy a saját szabadságukat ha kell feláldozzák, átszervezik a mi ügyünk segítése érdekében. Nameg amikor kicsit a mániáku depressziónk rajtuk csattan, akkor tudják, hogy az nem nekik szól, csak átmenetileg elgyengültünk a teher alatt.
Szerintem osszátok meg a gondotokat egy arra érdemes baráttal, hátha könnyebb lesz.