Dóri! Amit írtam, azt pozitív értelemben írtam!!!

Szerintem nem vagy Te csalódott!
Ami a pihenést illeti - ez nálam valami családi vonás, hogy hamar kimerül a szervezetem (ionok terén), mert most a lábam vacakolt. Kicsit töltöm magam.
Próbálok én pihenni, de mikor ilyen napjaim is vannak:
Reggel Zsozsival autóba be, indít. Autó megadta magát, aksi kampec. Kint -7 fok. Apának mondom, szánkóval megyünk oviba. Oké, szánkóra fel, Zsozsit elhúzom 10-15 perc gyalog. Majd elmegyek immár az üres szánkóval pénzt felvenni, onnan át a Mamáékhoz. Mei tai-okat, meg a többi cuccot felkötöm a szánkóra, és húzom haza magam után a megrendeléseket, amiket már csomagolok is be, mert várom a futárt, hogy átadjam neki.
Hazaérek, folyamatos Gegizés - már amennyire megy -, takarítás a felső szinten, közben email-ekre válaszolok, és állandóan csörög a telefonom.
Ebéd, Gegi alszik, dolgozok, majd felkel, szánkó magamhoz kap, Zsozsiért el, boltba be, majd haza. Fürdetésig egyedül a gyerekekkel, mert Apa aksiért ment.
És persze előző éjjel aludtam megszakításokkal 5 órát, Gegi mellettem aludt a végén, Zsozsi meg forgolódott, pisilnie kellett....
És még sehol nem tartok a karácsonyi ajikkal.
20-án lesz az oviban zártkörű karácsonyi rendezvény - szülők nem mehetnek. Még egy esély, hogy Zsozsi pöttyös legyen.
Az alsó szinten lévő csoportban elindult a bárányhimlő. Mikuláskor együtt volt az egész ovi, mikor jött a télapó. Még nem telt el a két hét lappangási idő, nem tudom, hogy megkaptuk-e vagy sem.
Jaj, ma láttam egy új babahordozási módot!

Baba pihenőszékben, az rajta egy szánkón, és úgy húzták a szülők. Suhanó "fiserprájsz".