Sziasztok!
Visszaolvasni még nem volt időm, ne haragudjatok, ígérem holnap pótolom! Időhiányban szenvedek, köszönhetően a közelgő ünnepeknek, egyfolytában van valami dolgunk, intézzük az ajándékokat.
Ma voltunk a doktornéninél 4 hós oltáson. 3 szurit kapott a combijaiba.

Kötelező+ prevenar+ meningitec. De legalább jövő novemberig elfelejtjük az oltásokat, azt hiszem, akkor kap legközelebb.

Nagyon ügyes volt! Vizsgálatot jól bírta, a szurinál sírt, kis vörös lett a buksija, de ahogy felvettem, meg is nyugodott. Egyenlőre láztalan, 3 óránként mérjük, remélem így is marad! Oltás hatására délelőtt aludt egy jót, olyan kis édes volt, minimálisan nyűgös, ha játszunk, akkor semmi gond.
Megkérdeztem a doktornőt, hogy ilyen nagy hidegben (délelőtt -6,5 fok volt!

) szabad-e, mennyi időre és hogyan kivinni. Azt mondta, -5 fok alatt ne menjünk ki vele, afölött is bundazsákban és szélvédett helyen és ne órákig. Plusz nem szabad sálat kötni a szája elé, hanem olyan sapit kell felvenni, ami olyan tudjátok, mint a símaszk, hogy csak az arca közepe (szeme, orra, szája) van kint belőle. Csak nem tudom hol lehet ilyet kapni, gyerekkorunkban nekünk is volt ilyen, de az még nagy lenne neki, meg nem is tudom, hová tettük.
Karácsonyi ajándék nálunk nagyszülőknek, dédszülőknek Bencéről naptár (találtunk interneten egy oldalt, ahol ha 5 db-ot rendelsz, akkor 2790 Ft darabja, ingyen házhoz szállítják és még hűtőmágnest is kapsz ajándékba!

) Nagynénik csak valami kis apróságot kapnak, azt hiszem csokit. Egymásnak Bence és az első közös karácsonyunk az ajándék, nekünk ez a legszebb ajándék, amit csak kívánhatunk!

És úgy vagyunk vele, hogy mindig arra gondolunk, abból Bence mennyi mindent kaphatna és inkább azt a pénzt is ráköltjük, magunknak meg a legszükségesebbeket vesszük meg. Meg vettünk karácsonyfát és díszeket. Bencének etetőszéket vettünk, mert most volt leárazva az, amelyiket kinéztük és még kapott 4 db bodyt a C&A-ban, meg a játéknagykerben veszünk neki valami kis apróságot

anyósoméknak van diavetítője, ahhoz veszünk még diafilmeket, meg még nézünk valamit, ott olcsón lehet játékokat venni! Igazából mi karácsonyra direkt félretettünk pénzt már régebben.
Anyuméktól pihenőszéket kap, anyósoméktól járókát (már használja is

), dédiktől pénzt, az egyikből már vettünk is sütifaló kincsesbödönt, a többi kapott pénzből pedig vagy a játéknagykeres játékokat vagy pedig félretesszük későbbre, amikor szükség lesz rá, de lehet bundazsákot veszünk, mert csak téli overálja van, és ebbe kicsit nehezebb beletenni.
Szüleinktől én könyveket kapok (Szülők könyve, A kismama babakonyhája, Éjszakai gondoskodás, Gyerekekre hangolva- a gyerekek öt szeretetnyelve, és majd januárban az Okosan nevelni tudni kell, interneten olcsó helyeken kinéztem, megrendeltem, kuponjaim felhasználtam

), meg téli cipőt kaptunk, Tomi majd pulcsit és farmert és én, mivel névnapom is volt felsőt (C&A-ban 1500-ért

) és pulcsit kapok.
Igazából majdnem mindent interneten rendeltünk, így nem kellett tömegben vásárolni, az etetőszékért bementünk meg a ruhákért.
Eldugulok, mert velem lesz tele az oldal.

Bocsi.
Holnap ígérem reagálok mindenre, de most vár a kisfiam, csak gondoltam életjelet adok. És még 1-2 kép, hogy milyen nagyok vagyunk!

7290 g és kb. 68 cm.
Járókában
Megeszem a Mikulás zacskót!
Anya, már megint fényképezel?
Jaj, de süt a nap...
Helló!
Holnap jövök, ígérem! Ja, a múlt csütörtököt nehezen, de túléltük, annyira látszott a Bencén, mennyire hiányzik neki Tomi, úgy sajnáltam, csak nézte az ajtót, mikor jön.
Puszi mindenkinek!