Sziasztok,
Hú jól le vagyok maradva, de azért szoktam olvasgatni.
Kicsit összejöttek a dolgok
Remélem mindenki jól van, bár ahogy olvasom igen:)
Panndi, sokat gondoltam Rátok:)
Rólunk,
Robesznak januárban ki kell venni az orrmanduláját, ezzel szenvedtünk háromhetente, és sajnos most már muszáj, január 10-én megyünk, kicsit félek, egy napos, de hát akkor is, amúgy jól van, csak most nem jár Csanába, nehogy összeszedjen, egy újabb náthát, a mikulás ünnepségen sikerült begyűjteni egyet, mert jó páran behozták az ünnepségre a beteg gyerköcöket, így az egész család beteg lett, de már túlvagyunk rajta.
Ja Móni eszembe is jutottál, kötöhártya gyulladást is kaptunk, Anya, és a gyerekek.
Kristóf jól van, de három hete, nem hajlandó szopizni, a tej kell neki, így fejek, újból megjött a mensim, azóta nem kell a cici, csak álmában
Így hát fejem, remélem még kitart, már 10 h óanpos, de azért jó lenne, eddig cicifüggő volt, és hirtelen úgy döntött sztrjákol, mindent kipróbáltunk, de csak álmában hajlandó, így maradt a fejés.
Tegnap meg az egyik metszőfoga hirtelen lilás lett, ma megmutatjuk a fogorvos néninknek, remélem csak beverte és belilult, bár ilyet én még nem láttam, hallottam, de mást nem tudok elképzelni, hiszem most nőtt.
Na hát ennyi, amúgy minden rendben van, készülünk a karácsonyra, az ajándékok már megvannak, a lakást feldíszítettük a mézest megsütöttük és mág pár keksz félét Robesszal, nagyon sokat segített, és persze jó sokat eszik belőle, jövő héten takarítás - bár az folyamatos - és főzés sütés.
Ha éppen nincs semmi baj, akkor hirtelen megáll az autó, szerelő, most jó, hála istennek semmi komoly.
Járok heti 3x spinningre, az nagyon jó, Anyum vigyázz a csimókra, jó kis banda jött össze, olyan jól esik kimozogni magam, már csak a kajára kéne odafigyelni és akkor minden jó, ha abbamarad a szopi, neki is látok, muszáj. De most jön a karácson:)
Úgy szeretnék mindennap írni, de hát egyszerűen nem tudok.
Hát rólunk dióhéjban ennyi bár jó sok mindent nem meséltem, de elmondani is sok.
Reméle még jövök karácsony előtt.
Puszi mindenkinek