A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na Csajok!

Öreganyátok meg 3 hónap után végre kávét iszik!!!!!!!! :) Már nagyon hiányzott, de Vukk vétózta... én előtte imádtam a jó kávékat, nem ittam sokat, max 1 vagy 2-t naponta....de az nagy élményszámba menő szertartás volt mindig..... hmmmmmm a hedonista mindenemet.... ma csináltam és olyan, de olyan jól esik!!!!! :) Remélem ez így is marad... :)
Az árkádban nyílt egy Tchibo bolt, van kis kávézó sarok is... olyan sütikkel, hogy az IR bekaphassa az összes nemlétező faxot :) !!!!.... Tegnap nem mertem megkockáztatni, hogy bemenjünk az utóbbi idők miatt...de ha megint rendben leszünk a kávé meg én, akkor legközelebb nem fog már kimaradni.... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csajok: Ne parázzatok, lesznek szívhangok!!! Tudom könnyen beszélek, meg én is paráztam ám...de nem érte meg!!!! :) úgy kell hozzáállni, hogy lesz, kész....slussz..... passz!!..... :)

andrea-1

Szerintem azért kell hövő héten mennünk,mert gondolom addigra már kell szívhangnak lennie?!..és rem.lesz is!A párom múltkor megkérdezte, hogy mekkora a valószínűsége,hogy nincs,de Sz.azt mondta,hogy kicsi a vszsge,gyakoribb, hogy van!...bár én csak akkor nyugszom meg ha látom! :D ....csak lenne vmi előjele ha gáz van?!Nem görcsölök,nem fáj,jól vagyok!Cicifájás visszatéreget! :)

Kép
Kép
missancsi

Nem akarok senkit rábeszélni....de engem mikor még nem volt szívhang az nyugtatott meg amúgy, ha teszteltem és láttam az egyre erősödő csíkokat... ha halványodott volna, akkor az úgy olvastam, bajra utalt volna.. tudom nem voltam teljesen 100%-as...de volt egy rakat tesztem.... a következő gyerekre meg úgyis lejárt volna a szavatosság... :) És engem megnyugtatott addig legalábbis, mikor rámjött a nagy kétkedés... De hát azóta is megvan ám... mikor éppen mi.... mostmár ugye látszik a hasamon, hogy van ott valaki...de pl. tegnap egáltalán nem éreztem a gluggyogását, remélem a kávéra beélénkül egy kicsit...bár gyenguszra csináltam, sok tejjel...
Szóval lányok, később meg ilyen parákra készüljetek.... :wink:

andrea-1

Andi: hát remélem hogy 2 nap múlva megnyugszom ezügyben! :D

muszáj bevonzanom a szívhangot addigra,nem bírok ki még 1 hetet!!! :D :D :D :D

mondjuk a cicifájás elég konkrét tünet ahhoz,hogy úgy érezzem,minden rendben van :)

Én még csak az Aréna P.-ban voltam a Tchiboban,ott ittam valami érdekes nevű kávét,vagy mit,de az nem nyerte el a tetszésemet,de mivel én nem nagyon értek hozzá,nem is kell adni a szavamra! :lol: :lol: :lol: :lol:

a sütikéket viszont nem kóstoltam!! Milyenek vannak?
ugye van vmi finom gyümölcs- és mazsolamentes? :D

én meg azon gondolkozom,hogy megkísérlem elkészíteni az IKEÁ-s mandulás sütikét,én azt imádom...,bár igazán a régi receptjük szerint készült süti volt a kedvencem,ez gondolom valami spórolósabb változat,de ez is finom :)
Vendég

A teszt jó ötlet,de milyenen nézzem meg,ami erősödhet?
mert a rossmannoson már így is olyan erős volt a csík 6 nappal eredmény után,mint a kontrollcsík :D

nézzek valami kevésbé érzékeny tesztet? ez 25-ös volt,most meg már elvileg több száz a HCG :D
sőőőt,elvileg már ezren is felül van... :D
Vendég

Béku: bármilyenen szerintem..bár én ugyanazokon a típusúakon néztem.... úgyis csak a megnyugtatás végett lenne... erős lesz (mostmár) biztosan a teszt, és az arra utal, hogy rendben a baba :) De mondom, ez csak az én hülyeségem volt... nem kötelező senkinek se követni!!!! :)

A Tchibo-ban csak a csokisakat néztük, nálunk ezek a favoritok :) .... ultrabrutálok voltak az üvegen át... :)

andrea-1

Lányok,
olyan rendik vagytok, nem is tudom leírni!!!
Mindenkinek nagyon köszönöm a nyugtató szavakat, volt is hatása, már nem parázok!

Estrella,
nálam is hasonló a helyzet, émelygés már csak az esti órákban van (bár akkor annyira hogy jó sokáig nem tudok aludni tőle). Viszont jöttek most meg a hasszurkák...de ezeket most már jó jelnek veszem!
De jó neked, hogy ma túl leszel a genetikán! Drukkjaim itt mennek :arrow: :arrow: :arrow: , bár tuti rendben lesz minden!
Én majd 21-én megyek, az még egy jó hét.
Holnap végre tényleg elmegyek a nagyrutinos vv-re, és pénteken újra bepróbálkozok a védőnőnél, mert múlt pénteken továbbképzés miatt nem rendelt :roll:

Andikám,
ne is mondd! Nekem is nagyon hiányoznak a jó kis kávék, tejjel, habbal, babapiskótával imádom! De most még hiába próbálom a páromét szagolgatni, nagyon nincs rá inger :?

Osztálytársért részvétem!
Igazi hős vagy, hogy ezt így végigcsináltad!
Mi is megyünk sajnos temetésre szerdán, sógorom apuja halt meg. Már régen betegeskedett, lehetett rá számítani, de így sem sokkal könnyebb nekik :(

Breki,
hát igen, az a paróka ami a hajadból készül majd, tuti nyerő lesz!
Bátor lépés levágatni ennyit belőle...én már nem biztos hogy megtenném, bár anno én is derékig érőből vágattam rövid, fiús frizurát 8)

Eszter,
látom igyekszel kikukucskálni a melóhalmok alól :D
Ha belegondolok hogy januárban én is visszamegyek :roll: hááát, nem is tudom hogy bírni fogom-e.

Vicky,
nagyon szorítok hogy jót mondjon a dokid!!!

Kép
judit0713

Andi: hát talán egy picivel még tud erősebb lenni a tesztem ;)
a 6 nappal ezelőttit is ezért csináltam meg,hogy hátha valóban elhiszem a dolgot!

mert ok,hogy mondja S,hogy van baba,de ezt valahogy el is kellett hinnem!
hát mikor egy percen belül előjött az erős csík,elsírtam magam...!! ezt a látványt akartam mindig!! :)
most már elhiszem,de az agyamig még nem jutott el,ehhez kell az UH is :)

sütike jól hangzik,imádom a csokis sütiket :D :D

Judit: sajnos nagyon dús a hajam,így brutálisan néznék ki fiús frizkóval,de az állig érő még elmegy :)
valahogy összegumizom max.,vagy felcsatolom :D
Vendég

Amúgy a nagy és hirtelen változások híve vagyok némi állandóság mellett,bármennyire is ellentétesnek hangzik :)

így az,hogy egyik nap fenékig érő hajam van,másnap csak az államig ér,ezt többször eljátszottam már,és jó érzés! :D
egy évvel később úgyis újra hosszú! ;)
Vendég

Addig beszéltetek róla, hogy nekem is lesz egy Kornéliám!!! :) Após holnap megy el érte Lőrincre....
Kinéztem egy weboldalon egyet, ami kifutó modell lett volna 5 helyett 4 ropis áron...sajna az a szín már nem volt, viszont a hölgy nagyon kedves volt és mondta, hogy válasszak egy másik színt és odaadja annak az árán... :)
Ő lesz az:

Kép

andrea-1

Andikám,gratula Kornélodhoz!!! :)
remélem Neked is jól fog jönni :D :D :D

asszem nekem most csicsis lesz,nagyon fájnak a szemeim,alig bírom nyitva tartani őket...
most még enni sincs erőm,talán majd alvás után...
Vendég

Sziasztok!!

Itthon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Minden okén ment,Sz ügynök egy tünemény volt. :D :D Ja és Misi báról se feledkezzek meg,kb 10 percet rakosgatta a lábaimat,hogy kényelmes legyen. :D :D :D
Katéter nem akart felmenni,így megkellett csípni,egy buzi nagy ollóval améhszájat,de aztán minden simán ment.
Kaptam dugdosnivalót,meg vettünk terhesvitamint. :D :D 30-án kell tesztelnem itthon,aztán ha pozitív akkor még aznap bekell mennem,ha nem,akkor abba kell hagyni az utrót,és megyünk tovább.De azt mondta Sz,hogy ne fussunk enniyre előre.. :D :D

Hogyan számolta vajon Sz??Mert Én ma vagyok a 15.napon,mert ha Én számolom,akkor 26-án leszek a 28.nap.Akkor a 30.napon kell csak tesztelni??Ja és az utrótol késhet ugye???

Holnap jövök,és vissza olvasok,itthon leszek csütörtökig,pihizek.
csucsu99
Budapest

Csucsu !!!!!!!!!!
na végre, annyit gondoltam Rád, látod a napocska is milyen szépen mosolyog ! oka van :lol: nagyon szorítok, milliónyi babaragacsot indítottam, képzeletben most vannak a hídon :-) mindjárt odaérnek Hozzátok.

Andrea,
ölelések, sajnálom rossz híreket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andrea,
hah Kornél :-) én is onnan vettem asszem, nekem naon sárga volt, imádtam, egy idő után golyók valahogy összeestek benne, de gyorsban egy zacskónyit visszapótoltam beléje,

és nem csak én szeresse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

kubuspace

Csucsukám!!!
Remek hírek.... ilyenek mindenkinek a napját bearanyozzák!!!! :)
Inszemnél a beavatkozás utáni 17. napon szokott a bmc-s teszt lenni, ezért kell 30-án tesztelned!!! Most ne foglalkozz azzal, hogy hanyadikán van a 28. napod, mert ez nem egy természetes ciklus ..... Amúgy pár nappal a 17. nap előtt is lehet már pozitív :wink:
Teljes szívemből azt kívánom, hogy a Jézuska kicsit megkésve, de odategye Nektek a pozi tesztet a fa alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaragacsokat indítom: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Szóval Mihályunk napját is bearanyoztad???? :)

Kubukám: köszönöm... sajna ilyen az élet... egyik helyen elvesz, másik helyen ad.... :(
Gyerekek jól vannak?? Kissszerelmem Marcus?? Hurrikánkodik?

andrea-1

jujj de drága Liza-baba a Kornélon!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kb. én is így fekszem rajta,csak nem duplán hajtva :D

Csucsu: örülök,hogy minden rendben ment!!!! :D
Sz az én akciómnál is tüneményes volt :)

Nem tudom,Neked mikor kell tesztelni,de emlékeim szerint Zsuzskának is elég soká kellett menni!!

dec. 30. előtt gondolom nem sokat vannak bent,de azért elég jó szilveszteri híreket fogsz kapni...;) :D :D :D :D
Vendég

KUBU: MEGZABÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOM!!!!!!!!!

De jó, hogy feltetted ezt a képet!!! Olyan jó ez most a lelkemnek!!!!!!!!!! :) Köszönöm!!!! :)

andrea-1

Andikám,
nagyon csini Kornélod lesz neked is! :-)
mennyire irigyellek a kávéért, de eljön majd az én időm is! :wink:
a farmernacid elég meleg a mostani időkben? talán a héten el tudnék menni venni, de nem tudom nem fogok-e fázni benne.
a kiscipős díszt hol vetted? ha kijutok itthonról, vennék a nagyszülőknek. :-)

Breki,
jó pihit! :-) nehogy nekiállj pakolni :!: :!:
már csak két nap! :-) hánykor mentek Sz dokihoz?

Juditkám,
örülök hogy megnyugodtál kicsit. jól gondold át ezt a januári melót!

Eszter,
remélem fogy a papírkupac és azért szabira tudsz majd menni pihenni! :roll:

Estrella,
jó a ti babakocsitok is! a súlya főleg nagyon szimpi!

mi: ma megyünk a diabetológushoz, talán eldől mi legyen a cukrommal. :oops: aki erre jár és tud, küldjön nekünk lécci lécci egy kis drukkot!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu,
dejódejó!!!! babaragacsokat indítom.
ahogy Andi írta a 17 napon van a hivatalos teszt. nekem 1 nappal előtte már pozitív volt! pihizz sokat, aztán kis séta ha jó idő lesz! :-)

Kubu,
de édes ez a kép! :-D hogy vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
akkor én máris küldöm a drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
neked pedig indulnak a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Nekem is mindig inszem utáni 17. napon kellett tesztelni, de ha van ott valaki már előbb is kimutatja :wink:

Kubu,
nagyon cuki ez a kép, apával itt mosolygunk rajta :)
Hihetetlen hogy hamarosan nekünk is itt fog szuszogni a babócánk :oops:

Kép
judit0713

Zsuzsó: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

gondolok Rád sokat,szorítok a jó eredményekért!!! :D

Mennék szerdán már hajnalban is,de el vagyok kényelmesedve, úgyhogy szerintem 9 előtt tuti nem érünk oda,hadd alukáljon aznap párom is sokáig,ha már szülinapja lesz!!! :)

Csak nem arra jársz Te is? :D
Vendég

Judit: annyira jó,hogy párod is megtapasztalhatja ezt a csodálatos élményt nemsokára!!!! :D :D :D

biztosan nagyon várja már,mert persze ott van a 2 gyönyörű gyerek,de azért gondolom óriási élmény lesz,ha ez a pici megszületik! :)

Párom is úgy várja! Minden nap este is,meg reggel is beszél a pocakomhoz,megpuszilja,üzenget neki :)
És mindezt teljesen komolyan gondolja ám! ;)

Lányok,adjatok tippet légyszi!
Mit egyek,ha semmit nem kívánok? tegnap amolyan semleges kajának a főtt krumpli bevált,de egyrészt most azt sem kívánnék, másrészt kéne valami változatos!

Ma 2 szelet kalácsot ettem,kis kakaóval, és (nem rögötn utána :lol: :lol: :lol: ) pár szem szilvát!

Ez még kicsit kevés,úgyhogy adjatok légyszi valami tanácsot!

A múltkor jól megkívántam azt a paradicsomos-sajtos husit,másnap rá se bírtam nézni,pedig nem járt erre Vuk,és azóta sem!
Vendég

Szia Zsuzsó:
Köszi :)... Hát ma volt negyedéve az első nap, hogy kávét ittam.... hmmmmmm már nagyon hiányzott a finom illata, az íze... én csak tejjel iszom, mindenféle cukor és édesítőszer nélkül, így tényleg a kávé ízre koncentrálhatok :) 1 hete még nem mertem volna megkockáztatni, de ma gondoltam egyet és.... :)

A nadrág nagyon jó, abszolúte nem fázom benne!!! És olyan curva kényelmes!!!!!! :wink:
Annyi, hogy mivel indigós festésű vigyázni kell vele, mert fog!! belül... :shock:
Elsőre elkezdtem hordani, úgy hogy nem mostam ki.. hát bakker volt egy színe a combomnak, levettem, kékes volt a bőröm és látszott a csík a varrásnál alábamon ... Na jó, kimostam... Utána is megfogta kicsit, bár lényegesen kevésbé.. viszont Sz-hez a biztonság kedvéért így 1 mosás után nem abban mentem, hogy ne legyen kínos helyzet vetkőzésnél..... bár ha egy harisnyát alá vettem volna akkor rendben lehetett volna.. :shock: Na lényeg, hogy szerintem még 1-szer biztosan át kell mosni utána már rendben lesz... Csak azért szólok, hogy ha ugyanilyet veszel, erre számíts!

Kiscsizma-dísz Praktikeres (Lurdy ház mellettiben vettem)...330 ft-ba került és így néz ki (volt más mintázatúban is)

Kép

andrea-1

Zsuzsó: Ma egy szép napsütéses nap van :arrow: úgyhogy jó híreket fogsz kapni a diabetológustól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Andi,
Liza okés alszik hál istennek :-)
Marci bölcsiben, tegnap éjszaka mondjuk összehányta az ágyat, nálunk kétnaponta rendszeres a totál ágyneműcsere 3 perc alatt az éjszaka kellős közepén.
talán megfázott, de nincs takony, hörgés se, picit rekedt a hangja és kapart a torka, ilyenkor döntse el az ember hogy kell e nyákoldó vagy sem, de ma jól volt, reggel megevett egy csokimikit aztán rötyögve ment bölcsibe.

Zsuzsó,
mára is drukkok !!!
köszi kérdést jól, nagy szervezésben, 22-én bölcsis karácsony + Marci szülinapozás bölcsiben, 23-án családi heppening - anyámék (- = mínusz) úgyhogy megy a szervezés, tortatervek naná hogy vonatos stb. stb.
az egészet csak az árnyékolja be hogy p-sz suli péntek este vizsga, szombat reggel dettó, illetve 22-én reggel és este is 1-1 vizsgám lesz... brrr
jaaa ilyen tortát fogok csinálni:
http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/tor ... ecept.html

Judit,
bezony bezony pikk-pakk elszalad ez a pár hét-hónap :-)

na megyek legénynek ákciós bodyt venni (szöveg rajta: én vagyok a főnök :-))))

kubuspace

Andrea,
áztasd ecetbe a nacit, soha többé nem lesz vele gondod :-) ez komoly

pipellő csudaszép !

kubuspace

Andi: ez a dísz tüneményes!!!! :D :D :D
ilyen nekem is kell!! :D majd apát ráuszítom a Praktikerre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu: nagyon klassz ez a torta-ötlet!! :)

nem csak szép,de meg is kívántam,olvasva azt a gesztenye masszát...hmmm!! :D :D :D
Vendég

KUBU: DE jó ez az ecetes tipp... bakker, hogy nekem ez nem jutott eszembe!!!!!!!! :)
Na Zsuzsó, akkor Te első körben tedd majd ezt :)
Csak az a baj, hogy pont ma reggel elhasználtam az ecetet (a kávéfőzőt kivízkőtelenítettem..... :shock: sebaj, veszek aztán csá kék combok....) :wink:
Mekkora már ez a vonatos torta!!!!!!!!! Marcus odalesz szeirntem tőle!!!! :)
És hát igen... Ő a főnök, de ezt eddig is tudtuk!!! :)

Béku, Kubu: Ugye? Szerintem is tündéri kis dísz ... azonnal vettem le az állványról, mert jött a "szerelem" érzés, ahogy megláttam...... :)

andrea-1

Sziasztok!

Így előre is mindenkinek szép napot!

Kész lett az inzulin eredményem nem tudom hogy jó -e!

éhgyomri
cukor : 5,42
inzulin:13,2

60 perc
cukor :6,11
inzulin:73,9

120 perc:
cukor :5,89
inzulin: 35

Tudnátok segíteni mit jelentenek ezek az értékek?

Köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Megnéztem a Praktikeres oldalon, itt van a többi minta is, aki kíváncsi rá:

http://www.praktikerwebshop.hu/kereses/ ... 1d%C3%ADsz

andrea-1

Mia,
Nekem csak 0-ás meg 120-as inzulin volt, úgyhogy az 1 órás értékedre nem igazán tudok mit mondani....
A kétórás érték a 0 perceshez viszonyítva szeirntem nem rossz, mert annak 5-szörösénél nem magasabb .... csak az a kérdés, hogy az alap inzulin önmagában nem magas-e kicsit ? De majd jönnek a nálamnál jobban hozzértők, és megtartják a konzíliumot.... :wink:

andrea-1

Na most látom, hogy a praktikeres link valami miatt unfrankó... a Praktiker oldal keresőbe azt kell beírni, hogy függődísz és kijön a találat, úgy meg tudjátok nézni ..... :)

andrea-1

Andi: meg is lesem a díszt! :D
Vendég

http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/csozma_fggdosz/?id=241493

haláli ez a dísz,mondtam is apának,úgyhogy kapok olyat!!! :D
Vendég

Örülök, hogy megvan mára (is) a lelkipetting..... :)

andrea-1

Sziósztok! :)

Ma reggel beugrottam receptért az urológushoz, a patikában meg katonatiszteset játszattak velem... 8ezer feletti az nyomi gyógyszer, azt hittem padlót fogok!!! :twisted: :? Mondjuk ott derült ki az is, hogy 3 hónapig kell szedni, nemtom vajon a lombikolást ezt mennyire érintheti? :roll: Urológus bácsi szúkszavú, magától nem mondta ezeket, én meg nem tudtam, hogy kéne kérdeznem bármit is... Amúgy nagyon jó dokker. Ezek után olyan ovis-szőkenősnek érzem magam, mi a csudáért nem faggatóztam nála?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: én se tudtam volna,ha a doki nem mondja!
de hogy 8ezer fölött van az ára??? :shock: :shock: :shock: :shock:
ez nagyon durva! és egy adag meddig elég?

ha gondolod,kérdezz rá Sz-nél! biztos mond egy gyors választ rá!
vagy ezt a dokit nem tudod telefonon megkérdezni erről?

ha egyik lehetőség se jó,akkor netes "orvos válaszol"....?
Vendég

Béku:
Cipőre húzhatóst még nem hordtam, de csak jobb vele a jégen.

Kubu:
Ahha, már értem a kis hurrikán arcát! :)
Milyen volt a kimenő?
Örülök, hogy Marci már jobban van, ez a hányósdi vacak lehetett. :?
Lizát lopom, párnástul, kész vagyok tőle, annyira cukifalat!!! :)

Vicky:
A Norculuttól tényleg megjön, ha abbahagyod. Nagyon erős a vérzésed, más bogyót/cseppet nem szedtél rá? Tul.képp, akkor most ez egy normál mensinek felel meg, nem?

Csucsu:
Karira kérj egy térdvédőt is!
De jó, hogy apa mégis veled volt, így már nyugodtabb vagyok! :)
Misibának is megvolt a heti adagja, király! :?
Jujj, nagyon szurkolok nektek; az inszem 17. napján kell tesztelni - a 30-a így okés.
Tesztelj csodás pozitívat 30-án és jó helyen, erősen tapadjon meg a baba!!! :) Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kispatak:
Akkor én is türelmes leszek a virágaimmal, egyszer csak fognak virágozni. :)
Ez a bokrugró tyúk de lüke! Én is frászt kaptam volna tőle.

Missancsi:
Nyugi, minden rendben lesz nálatok! Be kell venni a lecaromot - utód ügyben; lényeg, hogy már a karácsonyi ajándékok megvannak, ez klassz! :)

Judit:
Sógorod apuját sajnálom, részvétem... :cry:
Ó, ez a hasfájás! :roll: Tényleg, a csajok MagneB6-ot szoktak. Örülök, hogy már nem izgulsz, azért tessék hímestojáskodni magaddal!

Zsuzsó:
No, te meg pepitában :? , ez nem jó, hogy a derekad és alhasad fájdogál, küldök rá fájdalomcsillapító gyógyhullámokat:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Andrea:
Részvétem az osztálytársad miatt, ilyen fiatalon elmenni... :cry: Rádhárult ez a nehéz feladat is, jobb is, hogy anyukád lesz ott a szertartáson. Nekem a Hugim nagyija halt meg pár éve, de nem bírtam volna elmenni a temetésére, mert engem az ilyesmi nagyon komolyan megviselt mindíg. Lehet mondani, hogy egoista voltam, de azt hiszem egy kismaminak - lehetséges kismaminak (akkor épp volt beavatkozásom) nem tesz jót, ha nagyon kiborul. Minden tiszteletem a tiéd, hogy informáltad a többieket.
Nagyon klassz kis járgányt szemeltetek ki!
A csizmadísztől padlót fogtam, asszem holnap vhogy kifosztom a Praktikert!
A koffeines itókák közül a jobb és bal 3-asok nagyon megindítottak, látszik, hogy megörültél a kávézásnak. Gratu Kornéliához! :)

Brumi:
Ilyen paraméterekkel nem is értem miért nem lombikoztok? Ez nem megfelelő indok? Nem vagyok doki, nyilván nem értek hozzá, csak kérdés, hogy van-e értelme az inszemeknek? Vki nagyon okos tud erre válaszolni?

Estrella:
Család hogy fogadta a jó hírt?
Holnapra milliónyi drukkom!!! :)

Mia:
A 120-as inzulinnak asszem :roll: 30 alattinak kéne lenni, de talán Vicky ebben a vérprofi...

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
3 havi adag. Így már nem annyira drága, csak egyszerre kellett perkálni... Majd beszélek Sz ügynökkel, ha a 3.cn-on leszek, mert úgyis lesz vv. és direkt kérte, hogy nézzek be hozzá is, hogy is legyen tovább. Addig úgyis szedem.

Pá Drágáim!
sajt@

halleluja! ettem halat!!! :D
nem volt sok,de legalább van bennem valami kaja,ráadásul még fehérjedús is :)

most meg ráugrottam a csokis adventi naptárra,asszem a harmadikai ablakocskát nyitottam ki utoljára,és ma ugyebár 13. van,úgyhogy van pár darabka csokim! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nővéremtől kaptam,és még sosem volt ilyenem!! :D

viszont szerválnom kell újabb Vukos zacskót,mert ha kettő van,az egyiket a macskám biztos szabadon hagyja,mire ihletet kapok! :lol: :lol: :lol: :lol: belefeküdt... :shock: :shock: :shock:

szerencsére még mindig csak ijesztget rókakoma :lol: :lol:
Vendég

Jópofa lehetett, ahogy kibérelte magának a zacsit. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát 3 hónapra se szívesen adtam volna ki így Karácsony előtt... :?
de akkor legalább Sz megmondja gyorsan,hogy mi legyen!
Vendég

Megjártam a dokit. Megvizsgált, meg ultrahangot is csinált. Ciszták a petefészkemben, 9,8 mm-es nyálkahártya. Annyira véreztem, hogy sajnos a méhszájamat nem tudta megnézni. Írt fel nekem fogamzásgátlót, remélem ez segít majd rendbe rakni a ciklusomat. Ha már nem vérzem akkor januárban rákszűrés és HPV.

Olvastam vissza, de most nem tudok írni. Megyek Barbust etetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajtikám: Csak kérdezz rá mielőbb.... naon nem mindegy, nehogy bekavarjon a lombikos terveitekbe ez a gyogyó!!! Én tutira hülyét kapnék, ha nem tudnám, arra lennék ráállva hogy kezdünk, aztán kapnék egy pfást, hogy mégse lehet.... :shock:
Temetésekkel ugyanígy vagyok, a tavaszira -unokaöcsim- is csak azért mentünk el, mert szinte együtt nőttünk fel, fontos volt a "személyes" búcsú... :(
Örülök, hogy tecc a kiscsizma Neked is...Ugye milyen cuki? És tényleg nem pénz érte az a 330.. :) ... Azért egyet-egyet hagyjál a csajoknak is, vagy vásárold fel a készletet és majt átveszik Tőled.... :wink: :wink:
Kávézás: Gondoltam jusson az egész díszes kompániának...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsókám: Gyere már, nagyon izgulok érted!!!!!!! :shock:

andrea-1

Köszi Csajok a bíztatást!!Jót aludtam,pihizek ezerrel.De fáj egy kicsit a pocakom,és olyan érzés,mintha fellenne fújodva.Bár mondta Sz,hogy ezek normális tünetek. :roll:

Ja,és azt mondta még Sz,hogy kapjam el ma este Apát,de muszáj??? :roll: :roll: Na félre ne értsetek,nem Apával van bajom. :D :lol: :lol: DE véreztem egy kicsit,na nem nagyon,elég egy tisztasági. :oops: :oops: De kb úgy érzem Magam,mint akin átment egy úthenger. :shock: :shock:

Sajtikám!!
Ma a gyógyszertárba 10.000 ft-ot fizettünk,és mi lenne ha betegek lennénk??? :roll: :twisted:

Andi!!
Részvétem... :cry: :cry: Kávé:Apró örömök az életben.Kész vagyok ettől a dísztől,Nekem is kell egy ilyen.Max januárba feldobom a fára. :lol: Aztán ha legközelebb Ludy felé jársz,tessék szólni,szívesen csatlakozom.(persze ha szabad vagyok)hipp-hopp ott tudok lenni.Látom van Kornálod!!! :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Vicky: Drukk, hogy hasson a fogigátló.... a cisztákra próbáld meg a már itt sokszor emlegetett cisztamasszírt!!!!! :wink:

andrea-1

Van valami speciális kajcsi,amit egyek????Még kell a sok fehérje??? :roll:
csucsu99
Budapest

jah,tündéri kis dög,persze a közelemben akart lenni,és imádja a zacskókat,mert ahogy ráfekszik,jó meleg érzés :D

úgyhogy a kicsit kihajtott szélű zacskóba először beleállt,tett pár kört,és jól befészkelte magát,úgyhogy oldalról ki se látszik belőle! :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó,most épp igen,mert asszem kiszédült belőle :lol: :lol: :lol:
ha veszünk valamit,és lerakjuk a zacskót otthon,nem az érdekli,hogy mi van benne,csak bele akarna mászni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: