Béku:
Cipőre húzhatóst még nem hordtam, de csak jobb vele a jégen.
Kubu:
Ahha, már értem a kis hurrikán arcát!
Milyen volt a kimenő?
Örülök, hogy Marci már jobban van, ez a hányósdi vacak lehetett.
Lizát lopom, párnástul, kész vagyok tőle, annyira cukifalat!!!
Vicky:
A Norculuttól tényleg megjön, ha abbahagyod. Nagyon erős a vérzésed, más bogyót/cseppet nem szedtél rá? Tul.képp, akkor most ez egy normál mensinek felel meg, nem?
Csucsu:
Karira kérj egy térdvédőt is!
De jó, hogy apa mégis veled volt, így már nyugodtabb vagyok!
Misibának is megvolt a heti adagja, király!
Jujj, nagyon szurkolok nektek; az inszem 17. napján kell tesztelni - a 30-a így okés.
Tesztelj csodás pozitívat 30-án és jó helyen, erősen tapadjon meg a baba!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kispatak:
Akkor én is türelmes leszek a virágaimmal, egyszer csak fognak virágozni.
Ez a bokrugró tyúk de lüke! Én is frászt kaptam volna tőle.
Missancsi:
Nyugi, minden rendben lesz nálatok! Be kell venni a lecaromot - utód ügyben; lényeg, hogy már a karácsonyi ajándékok megvannak, ez klassz!
Judit:
Sógorod apuját sajnálom, részvétem...
Ó, ez a hasfájás!

Tényleg, a csajok MagneB6-ot szoktak. Örülök, hogy már nem izgulsz, azért tessék hímestojáskodni magaddal!
Zsuzsó:
No, te meg pepitában

, ez nem jó, hogy a derekad és alhasad fájdogál, küldök rá fájdalomcsillapító gyógyhullámokat:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andrea:
Részvétem az osztálytársad miatt, ilyen fiatalon elmenni...

Rádhárult ez a nehéz feladat is, jobb is, hogy anyukád lesz ott a szertartáson. Nekem a Hugim nagyija halt meg pár éve, de nem bírtam volna elmenni a temetésére, mert engem az ilyesmi nagyon komolyan megviselt mindíg. Lehet mondani, hogy egoista voltam, de azt hiszem egy kismaminak - lehetséges kismaminak (akkor épp volt beavatkozásom) nem tesz jót, ha nagyon kiborul. Minden tiszteletem a tiéd, hogy informáltad a többieket.
Nagyon klassz kis járgányt szemeltetek ki!
A csizmadísztől padlót fogtam, asszem holnap vhogy kifosztom a Praktikert!
A koffeines itókák közül a jobb és bal 3-asok nagyon megindítottak, látszik, hogy megörültél a kávézásnak. Gratu Kornéliához!
Brumi:
Ilyen paraméterekkel nem is értem miért nem lombikoztok? Ez nem megfelelő indok? Nem vagyok doki, nyilván nem értek hozzá, csak kérdés, hogy van-e értelme az inszemeknek? Vki nagyon okos tud erre válaszolni?
Estrella:
Család hogy fogadta a jó hírt?
Holnapra milliónyi drukkom!!!
Mia:
A 120-as inzulinnak asszem

30 alattinak kéne lenni, de talán Vicky ebben a vérprofi...