A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dóri, csak nem buksz meg szociológiából :lol: Csak abból ne :wink:

Jó reggelt amúgy :P

Tegnap még elmentem Böszörménybe, de ma már itthon vagyunk.

Itt egy pici hó van, az viszont egyelőre nem olvad.

Nekem fáj a torkom, már megint :x

Viszont most egy hétig nem kell mennem sehová :shock: Jól ki fogom élvezni az itthonlétet 8)

Nekünk nincs meg a Szilaj.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, jobbulast, kurald ki magad, jo hogy most otthon tudsz lenni :D Szegeny rakok :? mi lehetett a halal oka?

Dori, gratulalok, nagyon ugyes vagy! :D

Engem akkora szerencse ert tegnap! ma lenne a vizsgam, de tegnap bedoglott a szamitogepes rendszer, igy elmarad a vizsga, attettek januar elejere :D

Hallom, micsoda idojaras kozeledik feletek... :?
Reggeli :arrow:
Vendég

Szia Niki!

Jó dolog a technika, látod :wink:

Megint jön Rugó :x

Kép
vindolanda

Dóri ügyes vagy!

Vindo egy hét relax? Rugó se megy akkor csanába?

22 . karácsonyi műsor lesz az oviban. Jaj már úgy várom!

15. pedig valami gyerek koncertre mennek, na kiváncsi vagyok...

Heni
KépKép
heni81

Heni, nem megy, itthon leszünk. Remélem, meg is gyógyulunk az egy hét végére :wink:

Irina, a Darjeeling Limited c. filmet láttad? Brody is benne van, egész jó 8)

Pakolni kell a lakást, nagy a kupi :x

Óvodai műsor - majd írd le, milyen volt.

Kép
vindolanda

Bálint szerda du. belázasodott,tegnap óta megy a hasa :evil: mostanra talán jobban van,most nekem van hányingerem :evil:

Csilla!
küldöm :)

KépKép
viranka

Vera jobbulást!

Vindo Nektek is!

Ma itt szépen süt a napocska, bár hideg van, de 11 körül kimegyünk 8)

Tudvalaki valamit az ELoról? tök jó tanfolyamjaik vannak, csak nem tudom ér e valamit? :roll:

Heni
KépKép
heni81

Én még gondolkodom a kimenetelen. Először fürdőszoba-takarítás, porszívózás meg teregetés jön, de mind a kettőnknek folyik az orra. Viszont nincs joghurt meg fogkrém.

Kép
vindolanda

Bálintnak jobbulást. Hülye betegség :x

Jövő hét csütörtökön megyek legközelebb, akkorra mínusz hat fokot mond maximumnak
:shock: De hátha fehér lesz a karácsony, már régen volt olyan :P

Takarítani :arrow:

Kép
vindolanda

Hali, gyorsan telorol. 1 iskolaban varom az ig.nőt h alairja a megrendelőt. Hideg van de süt a nap.

KépKép
kaqk
Debrecen

Áron 11kor elaludt miközben néztük a Legelő hőseit :roll: igaz 7kor kelt és ő nem szokott. Igy nem mentünk ki, de lehet délután, bár hideg van nagyon:-(

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, remélem, jó sok dolgot rendel az igazgatónő :!:

Heni, Áronnak igaza van :!:

Mi közben kitakarítottunk, bár még a konyhával vannak terveim, de ezt vagy délután, vagy a hétvégén ejtem meg.
Éhes vagyok, ebédelni kezdünk.

R. elég kis anyás. Igaz, a múlt héten négy napig nem voltunk együtt napközben, és azóta nem tudom magamtól két métertől távolabb tudni, ha itthon vagyunk :roll:

Ő is elalhatna :idea:

Kép
vindolanda

Vindo tegyél be neki mesét és fektesd le hozzá :roll: hátha, olyan szeles az idő, most jövök a kenyeres kocsitól, még jó, hogy nem mentünk ki, ez alatt az 5 perc alatt is teljesen átvert a szél :evil:

Heni
KépKép
heni81

Betettem neki Eperkét, de már hív is :shock:
Jól bezabált, majd kidurran a hasa 8)

Kép
vindolanda

Mit ettetek? Nálunk paprikás krumpli van kolbásszal. Majd ha felkel, mi is jól bezabizunk 8)

Heni
KépKép
heni81

Nem vált be a taktika.
Kinder-figurákat és lego-emberkéket tologatunk autókban :roll:

Kép
vindolanda

Gyümölcsleves volt, petrezselymes krumpli meg rakott comb 8)

Kép
vindolanda

Töltött, nem rakott :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nálunk zöldséges tarhonyaleves van és túrógombóc.

Csodacsibe gyógyult teljesen, az agyamra megy :oops: unatkozik és semmi sem köti le
Gergike szeme is begyulladt :?

Niki a technika ördöge kiszámíthatatlan :lol:

Vindo jó pihenést és gyógyulást nektek otthon

Vera jobbulást mindkettőtöknek++++
találkozni mikor tudunk?
A ruhák+ a naptár kéne karira. Nektek meg gondolom a pénz 8)
Ha rendbejöttök akkor esetleg egy közös játszóházazás?
Vagy elmegyek mosni és vasalni hozzátok :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pénz az nekem is jól jönne 8)

Vindo :-( csanában továbbra sem alszik?

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok megint.

Heni, a heti három alkalomból olyan egyszer alszik el, szóval nagy a haladás. Lefekszik magától most már, van egy barátnője, és együtt fekszenek-kelnek. Ha nem álmos, akkor is bebújik az ágyba, aztán vagy egy órán át pihenget és ott skubizik, vagy kimegy a gondozónőket szórakoztatni :roll:
Itthon azonban nem hajlandó ágyba bújni, csak ha már annyira fáradt, hogy a fejét sem tudja tartani. De amilyen kis energikus, ez nagyon ritka alkalom.

Móni, hát, az a lényeg, hogy Gréta nem beteg
:wink:
Szed még antibiotikumot?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Örülök,hogy Gréti jobban van! :)

Vindo jobbulást neked is meg Gerginek is.. :)

Nem jöttem,mert kiakasztottak itthon. Meg kiszanáltam a fiúk ruháját ezzel vezettem le magam.Domi és Beni voltak oviban,most köhögős vírus van az újdonság kedvéért.

Vera köszi megjött! Nagyon jó egyet aludt rajta és már azt mondja jobb a dereka és nem kelt éjjel vagy 5ször,hanem hajnalban ébredt fel ez nagy dolog ám..! :) Nektek is jobbulást! Majd ha van időd egy két tippet írhatnál arról,hogy a tejet hogy pótolod.Van egy ismi akinek a fiánál most derült ki a laktózérzékenység.Kajákban miket és hogyan veszel használsz.Egy két tippre gondoltam.Megnéztem a recepteknél nincs írva,hogy miket főzőcskézel neki. :) Megköszönném!

Itt is nagyon fúj a szél! Iszonyat hideg van... brrrr-...brrr-....
varga tünde

Nagyon szépek a lányok Panndi!!!

Heni én is irigyelem tőled a Mikulást,ide is kijárhatnak valaki,olyan jó lehetett..

Írtam oda át is...
varga tünde

Na kiírtam odaát magamból a dolgokat bocsi! :oops:
varga tünde

Kép

Kép
varga tünde

Tündi, nagyon édes a fiad! És nagyon magas! :-)

Móni, éljen, h Grétus meggyógyult! Pötinek a legjobbakat!

Vindo, sajnálom a kis rákokat. :?
A Daarjeeling a gépemen ül, de még nem néztük meg. Jó, hogy eszembe juttattad. De még a Brothers Bloom is visszavan Bródyval nekem.
Nemrég Kelley The Box-át láttuk (aki a zseniális Donnie Darkót rendezte), rémes kritikákat kapott, ahhoz képest nekünk tetszett, csak a vége volt kicsit elharapva.

El vagyok úszva, ma 4 házidogát javítottam csak ki a 20-ból, plusz van még vagy 40 zéhá, ami minimum 1,5-2 napnyi munka megcsinálni a normál életvitelünk mellett. :shock:
Közben szerdára kéne írni egy tanulmányt, aminek kb. a harmada van meg.
Mostmáraztán tényleg legyen karácsony! :)
irina

Maggie, igen, Ádi nőtt 1-2 centit. Bercó is hatalmas már, mindig elcsodálkozom.
irina

Irina 2 hét múlva ilyenkor már az ajándékot bontogatod :wink: :lol:

Vindo ma este kapja az utolsót

Tündi helyes kisPasid van :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

juj 2 hét múlva karácsony 8) 8) 8) 8)

Heni
KépKép
heni81

Mónikám, hát igen, bontogatunk, bár főleg Ádi fog :-)
Mondjuk S-val megajándékozzuk egymást.

Tényleg, ki hogy áll a karácsonyi készülődéssel?
Én közepesen, de mondjuk nem is szoktam túllihegni.
Fát szeretnék, mert tavaly nem állítottunk magunknak igazit, csak a kicsi műt, de annak nincs fenyőillata.
A karácsonyi menü egyszerű lesz, halat majd anyuéknál eszünk első ünnepen, mert rajtam kívül mindenki utálja.
Szóval nagy hűhót nem csapunk, inkább azt élvezzük, h ez lesz az első karácsonyunk hármasban.
irina

Irina hűhó itt sem lesz, egyszerű és nagyszerű, kis szerény karácsonyozást gondolok, olyan kis nyugisat.

Hal lesz, meg töltött káposzta ( csak ilyenkor csinálok , mivel sokat lehet belőle és jó sokáig el is áll) Anyuék, anyósék, sógornőmék jönnek.

Ajándékok a gyerekeknek megvannak. Az a lényeg 8) magunknak nem igen veszünk szerintem.

JA és Móni képzeld megvette LAli a hótaposót, és jó lett 8) teccik is 8)

Tündi tényleg neked is magasak a fiúk, mekkorák??? Cipő méret?

Péterkének megint fáj a lába, hogy mi a fene ez, ha sokat fájlalja majd, elviszem ortopédiára. Lúdtalpa az van, hogy attól e fáj, vagy növöget e neki, vagy reumás e, passzzz....

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok.

Na csak 1 helyzetjelentés: biofizika és orvosi technika 4 (1 pont híján 5), fizika 5. Közben ma egész nap ordított Samu fülfájás miatt, magas láza volt, s este lefekvés után hányt. Dani 2 napi hányogatott, ma már jobb volt. Remélem, Samu is jobban lesz már holnapra...

Bocsánat, de még 400 latin szó vár, megtanulom őket... Szóval nem reagálok... Bocs.

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Dóri nagyon szép jegy.. :)

Köszi a dicsiket.. :)

Méretek Heni.. Domi 102cm és 28cipőt hord Beni meg 125cm és 33cipőt kell neki.. :) Súlyt nem mértem mostanában..

Csináltam ma Beniről is egy képet.. :)

Kép
varga tünde

Jó reggelt!

Tündi akkor hasonló mértek, mint a mieink 8) kicsit megnyugodtam, mert azért aggódtam a 28as lába miatt :roll: Lúdtalp nálatok nincsen?

Dóri, csodállak! én nem birnám:-(

Éjszaka lázas volt Áron, még alszik, mivl 4-6ig fenn volt
, jaj remélem nem lesz baja, hisz még csak kint se voltunk ezekben a rossz időkben :roll: de valami kerülgeti, nem véletlenül aludt el ő tegnap is már 11kor.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Most csak gyorsan jövök, a többiek épp játszanak a másik gépen.

Tünde, de nagyot nőttek a fiúk :shock: Domit meg sem ismertem volna :oops: Csinosak.
Rugó nagyon pici akkor a korosztályához képest :roll:

Karácsony: nyugi, lányok, én még egyetlen ajándékot nem vettem meg, és semmit de semmit nem csináltam :oops: :oops: :oops:
Mondjuk, nem vagyunk nagy karácsonyozók. Általában 22-23. körül egy éjjel G. mindig bement a tescoba, és megvette a szükséges dolgokat 8)

Irina, én kipipáltam a Darjeelinget, és nagyon jó volt. Mivel a Tenenbaumos filmet is láttam ettől a rendezőtől, ezért gyorsan beszereztem az Édes vízi életet is, és meg kell mondjam, hogy ritkán látok ennyire jó filmet. G.nak is nagyon tetszett, ő nagy Bill Murray-fan egyébként :P
Tényleg, hibátlan volt :shock:

Ideért R.

Kép
vindolanda

Dóri ügyi vagy nagyon :)

Tünde,örülök h. jó matracot ajánlottam :) fiúk szépek :)

Maggie!
de jól nézel Te is ki :) klassza hajad :) bercó is milyen nagy :)

Móni,elméleileg 18-án Robi dolgozik és találkozhatunk :9 de tudod Vera tervez Míra/Bálint végez :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok :D !
Elveszett bárány jelentkezik :oops: .
Még soha nem voltam ennyire lemaradva, mint most. Őszintén szólva nem is tudom, mikor tudtam utoljára olvasni is a fórumot. Most sem egyszerű, a két ovis (Panka és uncsitesó Nóri) pörög a hátam mögött.
Megvagyunk, köszönjük, bár nem a legjobban. Panka itthon volt a héten, Bence előtte két héttel. Én dolgozom, bár 3. hete köhögök kitartóan és most már baromi fárasztóan. Sajnos tornázni sem tudok eljárni, és egyre ingerültebb vagyok az állandó rohamoktól. Orvosnál is voltam, sima köptetőt adott, hétfő óta szedem, eredménytelenül...Na mindegy.

Regeltem a FB-ra, akit találtam, megjelöltem.

Karácsony: emiatt is gyomoridegem van. Azon már túltettem magam, hogy nem lesz időm kitakarítani, szinte itthon sem leszünk. A gyerekeknek már szeptember óta vásárolgatok netről, katalógusokból, úgyhogy ezzel sem lesz gond. Viszont P és anyósom óriási költekezési vágyával, és a szokásos kérdésekkel: "Mit vegyünk karácsonyra?", már nem tudok mit kezdeni. Semmi extra pénzünk nincs költekezni. Nem is látom értelmét annak, hogy a 20. rokonnak is vegyünk valami jellegtelen ajándékot, csak azért, hogy vegyünk valamit. Nem értem, miért nem szólhat arról a karácsony, amiről valójában szólna, hogy végre karácsonykor egy kicsit együtt van a család?! Az ország különböző pontjain élünk, én ennek örülök a legjobban, nem annak, hogy kapok 3 különböző tusfürdő csomagot :? .
Nem lehet nekik elmondani, hogy én karácsonyra végre egy kis csendet és nyugalmat szeretnék, azt, hogy lássam a gyerekeim örömét, és egy kicsit tényleg együtt legyünk, veszekedés és rohanás nélkül. Hülyének néznének. És ha már itt tartunk: a konyhámban hetek óta nem folyik le a víz, a fürdőszobában folyik a mosdó, az udvarban nincs világítás: én annnak örültem volna karácsonyra, ha ezek a gondok megszűntek volna...
Hát bocs, hogy ilyen ritkán jövök, és akkor is panaszkodom, de megláttam a karácsonyos témát, és görcsbe rándult a gyomrom :roll: .
Egyébként Pankával lelkesen elkezdtük a mézeskalács-sütést :D . Sikerült vennem a piacon egy hatalmas mikulásos fémdobozt, azt szeretnénk megtölteni, bár folyamatos pótlásra szorul :lol: . Szerintem soha nem lesz tele...

Irina, Heni, nagyon irigyellek a karácsonyért, én is ilyet szeretnék :roll: .

Megpróbálok gyakrabban, és vidámabban jönni :wink: :D .

Puszi mindenkinek, betegeknek jobbulást!!!!
dettyk

Heni nincs láb problémán. Beni gyógytornásza ajánlotta lúdtalpasoknak a következő otthon tornát: mezítlábasan egy zoknit próbálgasson felvenni láb újakkal persze így erősödik a talpizma meg ez jó rá,sokat segít.Meg ugyan így földön zokni gyúrják és eltüntetik a talpuk alá ˝elvarázsolják˝,meg felveszik mint a két lábukkal és ˝szárogatják˝,meg lerakják a földre és egyik láb tartja míg másik ˝vasalja˝,meg felveszik egyik lábbal és köröznek vele ez a ˝mosás˝ ezt majdnmem kifelejtettem. :D Szóval nagyon sokat használ.Benit nézte doki kicsit befelé volt az egyik bokája annó,én erre azt gondoltam,hogy lúdtalpas doki szerint nem,de amióta ezt tornázzák láthatóan sokat nagyon sokat javult már nincs befelé egyáltalán.Úgyhogy ajánlanám nektek is kétnaponta egy fél óra és csodát tesz,ők heti egyszer csinálják!

Áronnak jobbulást!!!!!

Detty ne aggódj! még én sem vettem semmit karácsonyra! takarítás meg,elvégzek valahol másnap meg sem látszik!szóval tök mindegy.A lényeg ti érezétek jól magatokat a többi nem számít :wink: Valószínűleg úgy leszek mint Vindoék de nem érdekel,talán még leárazások is jobban vannak nem??? Mit mond a tapasztalt utolsó pillanatban vásárló erről?
varga tünde

Ja és lábméret: biztos talpakon állnak a fiúk :lol: :lol: én is kicsit aggódtam,hogy Dominak ekkor és Beninek mekkora volt ennyi idősen,de ez van.. :roll:
varga tünde

Sziasztok!

Karácsony a gyerekeknek már megvettem mindent, a felnőttek meg kézzel készült dolgokat kapnak. Tegnap főztem meg pont 3 üveg narancsos almalekvárt, még készül mellé mézeskalács kosárka , benne aprósüti és /vagy házi bon-bon.
Aki nem szereti a lekvárt az 2 csokikanalat kap 2 bögrével ( ez az ajándék se éri el az 1000 ft-ot, olyan 700 ft körül jön ki)

Dettyk igen állj eléjük, hogy nem megy. Nem bírjátok anyagilag.
Régebben is volt olyan évünk amikor egyszerűen nem fért bele nekünk a nagy ajándék. Szóltunk, húzták a szájukat, hogy mi direkt nem akarjuk. Akkor volt olyan, hogy úgy volt étel a hűtőben, hogy anyukám megjelent nagy szatyorral és telerakta. Nekünk csak kenyérre és margarinra futotta :oops:
Mindenki kézzel készített apróságot kapott és a HP legnagyobb bosszúságára a mi ajándékainknak jobban örültek :)
A karácsony szóljon a szeretetről és ne az anyagiasságról.
Takarítani én se tudok ám érdemlegesen. Megcsinálom az egyik szobát míg a másikba takarítok emitt újra kupi van :D

Tündi Beni is jó nagy már :shock:
Mikor megy iskolába?

Dori ügyes vagy?
nincs kedved írni :arrow: ?

Mennem kell, Gergi meg van győződve arról, hogy éhen fog halni :arrow: [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, köszi a biztatást, teljesen igazad van, de sajnos P sem partner ebben, és ez a legnagyobb gondom :cry: . Te viszont nagyon ügyes vagy ezekkel a házi készítésű ajándékokkal, lehet, hogy én is egyéni akcióba kezdek, és megpróbálok kitalálni valami hasonlót, mondjuk Bencével közösen. Ő úgyis készít SK ajándékokat.

Tünde, mi sem panaszkodhatunk lábméretet illetően. Bence is lúdtalpas, el is kellene vinnem újra ortopédiára. Egyébként 37-es lába van. Volt már rá példa, hogy az ő zokniját vettem fel véletlenül :oops: :D . Barátnőm fia 7. osztályos. Kicsit magasabbak a szülők az átlagnál, de nem extra magasak, a gyerek viszont magas is, és 45-ös lába van!
dettyk

Egyébként a legkedvesebb ajándék, amit mi adtunk, és amikor valóban azt éreztem, hogy EZT jó adni, az volt, amikor mindenki egyedi, általam festett és névre szóló bögrét kapott. Még most is látom mindenkinél, pedig ez akkor volt, amikor Bence 1 éves volt...
Mondjuk kerámia festéket azóta sem láttam sehol, de lehet, hogy rákeresek a neten...Na beindulok :D .
dettyk

45 láb!!! Te jó ég!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Fiad sem panaszkodhat :shock:

Mi szülőknek nem adunk ajándékot már évek óta! Nincs gond belőle hála..
Párom családjába szoktunk adni de ott sem kell nagy dologra gondolni. Szerencsére.. :) Az ember nem győzné az tuti.
varga tünde

Halihó!

Dóri, egyszerűen zseniális vagy, nem is tudom, hogy csinálod! Gratulálok a vizsgáid eredményéhez!
A fiúknak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Vindo, mintha láttam volna a Tenenbaumékat meg az Édes vízi élet-et, de nem biztos. Majd utánanézek.

Drága ügyeskezű Mónim, van tanácsod, hogy milyen minimálköltségű apróságot csinálhat az ember otthon sajátkezűleg (egy olyan ember, akinek filcei és ceruzái vannak meg papírja, rajzolni nagyjából tud, de semmilyen más kreatív bigyója nincs otthon). Jövő hétre 2 db dolgot kéne vinnünk az oviba a karácsonyi vásárba (amiből csoportpénzt gyűjtenek). De ötletem sincs. Sütni nem akarok, mert annyira nem tudok szép mézeskalácsot, hogy azt vigyek, meg úgyis sokan azzal mennek, én nem akarok.

Detti, gyógyulj meg mielőbb, drága! A kimerültségtől vagy beteg... (Van egy barátnőm, az mindig elutazik karácsonykor gyerekestől valami havas helyre, mert annyira nem bírja az ünnepi őrületet. Nekem ez mondjuk nem lenne megoldás, de irigylem, hogy meg meri/tudja tenni. Na ő aztán ott pihen.)
Nem akartam felzaklatni a karácsonyi dologgal senkit, azért írtam, hogy nálam mennyire egyszerű lesz, mert én az 5-féle (ha nem 8) fogásos, agyondolgozott karácsonyok légkörében nőttem fel, és én ezt a mércét sem nem tudom, sem nem akarom megütni. Időm sincs rá, gyakorlatom sem. Szóval vigasztalásnak szántam. :-)
Megértelek teljesen, ilyen időkényszer mellett ugye még anyaként a karácsonyi miliőt is megteremteni lehetetlenség, amennyiben rengeteg (felesleges) ajándék után kell rohangálni (bár az ember még rohangálna is, ha értelmét látná). Nálunk hosszú évek alatt sikerült elérni, és csak most először lett is úgy, hogy tényleg nem ajándékozunk a családon belül egymásnak (S-val is azért, mert neki karácsony előtt van a szülinapja, meg a ház. évfordulóra sem vettünk egymásnak semmit).

A fiúk elmentek nagyszülőzni, én meg dolgozom, ha már munkanap. :lol: Á, nem azért, amúgy is kéne.
irina

Ja, igen, ezek a lábméretek... Ádi úgy 25-26-os és szerintem az jó nagy, ahhoz képest, milyen kis pöttöm lába volt csecsemőként sokáig.

Na mentem favágni.
irina

Irina, köszönöm, nagyon aranyos vagy :D . Szerintem is azért megy nehezebben a gyógyulás, mert élni sincs időm, nemhogy pihenni :? .
Nem Te zaklattál fel, már ezzel indul a napom: mikor megyünk ide-oda vásárolni, ami egyébként is a legútálatosabb elfoglaltság számomra :roll: . Egyszerűen csak én is ilyen karácsonyt álmodok magamnak: csendes, meghitt, négyesben eltöltött. Sajnos most sem lesz ilyen...

Elkezdett esni a hó :? .
dettyk

Detti, értem. :? Azért drukkolok Nektek! :-)
Itt is szakad a hó, szerencsére sikerült a téli gumit elintézni, mert tavaly kb. februárban (!) lett kicserélve, addig ideges voltam miatta.

:arrow:
irina

tavaly februárban = idén februárban, de a megelőző télen 8)
irina

Jajaj, Detti, a gyönyörű gyerekeidet még meg sem dicsértem! :-)

Tündi, a nagyfiad meg szó szerint NAGY. Jó magas srác lesz, és milyen jóképű! :-)

Na tényleg el.
irina

Irina biztos van otthon olyan fehér zokni aminek már nincs meg a párja.
Abból csináljatok hóembert.
Zokni, fehér cérna, gombok és színes anyag vagy színes zokni kell hozzá :)

mindjárt keresek neked hozzá leírást
hamar kész van és ötletes és a gyerekek szeretik :lol:

kisPasik és a lábméretek :shock:
Én Gerginek 15-ös zoknit vettem és naaaaaaaaaagy :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: