A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="xtina75"] írta:xtina75Elküldtem neked priviben a fejem :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon örülök a pocakodnak! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus nagyon szépen szopizik, és hagyja anyát netezni! :lol: :lol:

Én is nagyon örülök ennek a kis bugyornak, annyira vártam már... Csak odanézek, és vigyorgok. Kezdem elhinni... 8)

Kép
xtina75

Tina de jó! :)

Tünde jobbulást a csökönyösen férfiként szenvedö párodnak!

Babaimádó ez tényleg borzasztó, iszonyúan fájhat, annyira kívánom, hogy jobb legyen!

Bévi ne haragudj, de az írásodon - a barátkonál való nagy falás - könnyesre röhögtem magam, annyira láttam lelki szemeim elött a helyzetet. Tényleg megfelel a valóságnak, a táplálékfelvétel civilizált formája kissé elbarbárosodik átmenetileg.

Évi kitartás! Lenne egy kérdésem a nyüglödö babák anyukáihoz: ez csak egy feltételezés, hátha nincs köze a kettönek egymáshoz, de nem lehet, hogy azok a babák macerásabbak, melyekkel a terhesség során a leendö anyuka betegre aggódta magát valamiért? Nekem az eddigi tapasztalataim ezt a következtetést sugallják, de persze lehet, hogy tévedek.
Mindenesetre Edö nagyon érzi a hangulatingadozásokat, ha nagyon felhergelem magam, úgy elkezd üvölteni, hogy az már a visítás határát súrolja és csak nagyon nehezen sikerül megnyugtatni.
Ma is nehéz nap volt, mert Dönci hetek óta üvölt éjszaka, vitatkozik, veszekszik a fantomokkal, vagy rosszat álmodik, tudomisén, de üvölt és csapkod és rugdos és nem tudok mit csinálni vele. Felveri az egész bandát a müsorával, de nem tudok hova elbújni vele a két szobás lakásunkban. Ennek következtében mindenki nyügös, fáradt és ingerlékeny. Ma éjjel pl. nem aludt, de nappal se egy percet. Pörög, mint aki áram alatt van. S rongál. Szétszed. Bajt csinál.

Ezzel együtt volt leves és fött étel, tegnap meglett a diós bejgli, tegnapelött az almás pite. Holnap nekiállunk a karácsonyi aprónak.
Délután voltam kint a gyerekekkel hóembert építeni. Én nagyon élveztem. :)

A házimunka nálam is hegyekben áll. Mindent expressz kell csinálnom, de sose végzek, mert öngerjesztö a folyamat. Minden nap eltörik egy pohár, minden nap fel kéne mosni, minden nap porszívózok, minden nap fözök, mosok, pakolok, de a vasalással megint elúsztam. Mozgalmas napok voltak az utóbbiak.
Tusolás nálam is úgy zajlik, hogy gyerek a pihenöszékbe és bent velem, ha üvölt, hát üvölt. Fözni is úgy fözök, hogy ott van velem, ringatom a lábammal. Ha a nagyobbakkal játszom, mellettünk fekszik a szönyegen és rettentöen élvezi a társaságot. Tényleg nagyon rendes kis kövér bébike.

Csibus nektek is jobbulást. Edö is sokat kérödzik, menetrendszerint nyakon hány, a szalonképességem már rég nem az igazi, mindig friss tejes hányás szagom van...

Elcsattogok a házi feladatokra szülöi kontrollpillantásomat leadni.

Köszönöm a sok kedves névnapi köszöntést, mifelénk nem ünnep, de ennek ellenére jól esett. :)

Van még beszélnivalóm, de fektetnem kell a bandát ill. megcsutakolnám magamat is.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Itthon véééégre egy hét után. Korinna OK, stramm kiscsaj, refluxon kívül semmi baja nincsen, ill. van :arrow: hasfájós lett 3 hónaposan. Hogy mitől azt mindenki passzolja.
Rossz evő, noszogatni kell hogy nyelje a kaját, no persze ha édesítve van a tápi akkor mindjárt jobban csúszik :lol:
Rángásait a pocakgörcsök okozzák, az egyéb lehetőségeket kizárták a megfelelő vizsgálatokkal. Erről nem szeretnék többet írni, mert nagyon megviselt bennünket ez az egész, lényeg hogy a gyermek egészséges, refluxot meg simán kinövi.Bocsi az önzőzésért és köszönöm a sok drukkot, bezsebeltem őket az elmúlt pár napban.
Most megyek, bebújok az ágyba apa mellé, mert egyikünk sincs a helyzet magaslatán sem fizikálisan sem szellemileg. Éjszaka sikerült belázasodnom a kóriban, nővérkék tündériek voltak, engem ápoltak a gyerek helyett/mellett :) Úgyhogy nincs mese, meg kell gyógyulni, bár én már attól is szárnyalok, hogy itthon vagyunk és a kis carosnak nincsen semmi baja :D
Jó éjt csajok, pár napig szerintem csak fülelek amíg felszívjuk magunkat, addig átkapcsolok olvasó üzemmódba aztán majd jelentkezem.
Puszi a babók pocijára!
Vendég

Tina me3gkaptam. Annyira jó látni téged így :lol: Örülök a pocakodnak :lol: És megértem....

Ircsi: :lol:

Bamass biztosan van abban valami, hogy az anyuka terhesség alatti nyugodtsága/nyugtalansága kihat a babára is.

királylány

Tina gyönyörű bugyor!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és még milyen nagyon szép lesz!!!

Kép
gtunde75

Tina csodás!!Én is kérném a fejed priviben!

Bmaas,hogy betegre aggódtam-e magam,nos lehet h.sokat aggódtam terhesség alatt,de azt gondolom volt is rá okom,nem volt problémamentes terhesség.Ha ez tehet a problémákról,hát akkor kivédhetetlen volt.
Illetve apám halála körüli lelkiállapot se tett jót,nyilván.
Ha feszült vagyok,Tomi is üvöltős lesz,.ezt megfigyeltem.

Tündi párod jobban van?

Dia,fejfájás :( :( a mi napirendünk is ilyen,reggel felkelünk este meg lefekszünk :lol:

Csibuc nagyon örülök!!! Várunk! Pihenj sokat,és a kislány is,rázódjatok helyre!

Ircsi:köszönjük a köszöntést :)
Fotó :lol:

No talán nem lesz több gondunk:

Kép

Kis bölcs:

Kép

Ma bevittem magammal a fürdőbe,zuhanyozni,és mondtam neki,sírsz sírsz nem nem,én letusolok...picit sírt csak,túlélte(vagy ezt már írtam?)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi írásán én is mosolyogtam "faltam mint egy disznó" pedig keserédes mertén is ezt teszem :) de hát megmondta a frankót :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi, lányok! Évi, elküldtem :)

Csibuc, elfelejtettem leírni, de iszonyatosan drukkoltam / drukkolok nektek!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

[quote="bmaass"] írta:bmaassmindig friss tejes hányás szagom van...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

gyors bekukk
megvagyunk-élünk meg nem fagytunk
fánk nincs
szenünk van
ideg vagyok
már a 4 dilibogyó sem nyugtat,megyek lefekszem mert felakasztom magam a végén!!!
legyetek jók és kitartásssssssssssssssssssssss...nekem nincs :(
holnap azért bekukkolok babatalira egy pár percre
puszi

feltettem netre a babakocsinkat...nem jó a hordozó így autósülés kell 0-18ig ,és egy babakocsi....az árából talán kijön-ha megveszik
szurkoljatok
köszike
sziasztok
Babákok édesek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Bmaass
Teljesen egyetértek veled, hogy a terhesség alatti folyamatos stressz meglátszik a babákon! Azt persze hozzáteszem, hogy születés után is nyűgösbbek lehetnek a folyamatosan stresszelő anyukák babái...
Katuson is látom, hogy amikor én feszültebb vagyok, akkor ő is sokkal nyűgösebb :cry:

Csibuc
Jó, hogy otthon lehettek! Az a legjobb, hogy Korinnának nincs nagyobb baja!
Gyógyulj meg!
A lelked főleg! Bújjatok össze hármasban :lol: :wink:

Évi
Tomi adja a használati utasítást már? :lol: :lol: :lol:
Annyira édes képeket tud vágni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fürdőben annyi érdekes dolog van, amivel fürdés közben le lehet foglalni a babát :wink: (fésű, fogkefe, mosdőkesztyű, szivacs, stb... egy kicsit legfeljebb megrágcsálja a cuccokat)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Sapi-próba...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Csillag,pár percre? :shock: :?
Na csak gyere és kibeszéled a bajaid!Tomi is várja az ikrét!
(ott nyekereg a kiságyban)

Ircsi,igazából a könyvet Miki kapta a névnapjára :)
Fürdőbe vittünk játékot,de hát :roll:

evilany

Sziasztok.

Csibuc örülök,hogy otthon és jól vagytok,sok gyógypuszi nektek...

Csillag sajnálom a helyzeted neked sem könnyű ezért fel is nézek ám rád...

Dia fejfájás nálam minden napos már ma is itt van sajnos,kisfiad meg egy cukor falat én is adom majd Lilinek azt a cseppet megelőzés céljából...

Évi majd csak "jó"gyerekeink lesznek nekünk is,lehet kihat e terhesség,de ezt már nem lehet vissza fordítani és nem mindenkinek probléma mentes nekünk nem volt az hát ez van...Amugy eleinte Lili is sírt mikor bevittem magammal zuhanyozni de mostmár élvezi.szóval majd Tomi is fogja nyugi..

Tina neked meg sok-sok boldog percet a terhességhez növeszd a pocakod gyönyörű karácsonyod lesz hála az égnek!!!

Én lányok kicsit eltűnök majd írok de most nem érzem magam lelkileg ugy hogy írjak gondomról bajomról,mindenkinek szép növekedést majd olvaslak titeket,babák csodálatosak és csak még szebbek lesznek!!!

Kép
bévi

Jó reggelt!

Évi,
nagyon drága Tomi baba! A képeket látva, el nem tudom képzelni, hogy hisztizni is szokott.... Mikinek nagyon boldog névnapot! A könyv nagyon Tomi ölében, a páromnak van ebből a sorozatból a nőkhöz használati utasítása :wink: :wink:.

Tina,
nagyon csinosra fogytál!! Hova tettél a pocidról fotót? Én is, én is, én is!!! :) :) . Nagyon jó, h van megint a topicnak kismamija!

Csibuc,
de örülök, hogy minden rendben Korinnával! Pihenjetek, gyógyulj meg, aztán gyere!

Ircsi,
édesen szopizik Katus! nem forgatja el a buksiját evés közben? Oliver egyre inkább érdeklődik minden iránt, fények, hangok, így sokszor van, hogy a tej folyik a világba, Ő meg nézelődik :roll: :roll: . A sapi hand made?

Dia,
fejfájásod :( :( . A múlthéten nekem is sokat fájt a búrám. Ki is voltam akadva, mert közel egy éve nem fájt a fejem.... ilyenkor csak az algo segít.

Barbcsi,
örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, nagyon szépek vagytok a képeken! Az új ruha van rajtad?

Tünde,
jobban van a párod? Sikerült lenyomni a lázát? Tényleg a mandulája a ludas? Ti ugye nem kaptátok el?

Csillag,
ha teheted, menj el talizni a csajokkal, biztos jót fog tenni!!! Sokat gondolok rád, küldök egy kis energiát! +++++

Barbi,
szegény Dönci, mi lehet az oka, hogy ennyire rosszul alszik? Nem lehet könnyű senkinek se most a családban! Tudtatok hóembert építeni? Nagy hó van nálatok?

Bévi, Évi,
megértem ezt a kapkodós létet, én is így nyomom, mindent sietve kell csinálni. Mondjuk nem panaszkodhatok, mert amikor itthon van a párom figyeli Bogyókát, vagy Anyum, vagy Anyósom, így ált. akkor szoktam hajat mosni pl. Vasalni, takarítani úgy és akkor szoktam amikor alszik kint a babakocsiban a picúr. Kívánom nektek, hogy mielőbb lenyugodjon körülöttetek az élet, megnyugodjanak a babáitok!

Klárika,
köszi, egyet mondj meg kérlek, h milyen méretűt érdemes venni? Rékának milyen hosszú a lánca?

Oliver vadul fogzik, kenem neki dentinox-szal, időlegesen segít. Mondjuk az éjszakánk nem lett jobb..... :roll: :roll: :roll:

Még jövök.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bévi,
mi a baj????? Remélem nem maradsz távol sokáig! Föl a fejjel!!! Nem tudunk segíteni?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]T írta:sucerina,
nagyon csinosra fogytál!! Hova tettél a pocidról fotót? Én is, én is, én is!!! :) :) . Nagyon jó, h van megint a topicnak kismamija!

Köszi :D Katt a www-re, ott a blogom! (kicsit tekerj lejjebb a blogban)

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Csillag
:cry:

Sucer
Le kell mérni a nyakát, úgy kell választani láncot, hogy ne tudja a szájába venni!
Nekünk a legkisebb van.

http://www.borostyanbolt.hu/

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

köszönjük az aggódást, magas láz már nincs, tüszős mandulagyuszi van... :shock: :? nagyon fáj neki a torka, nem eszik, nem iszik, nem beszél... :?

Évi én is szoktam vinni magammal Zoét tusolni... :wink: :lol: csak most már kezdek bajban lenni, mert a pihenőszékben nem marad el amióta megfordult... onnan is ki akar fordulni... szóval most majd simán leteszem a fürdőszoba szőnyegre... :shock: :)
Urad bármelyik délután jöhet a cuccért! biztos, hogy nem megyünk ma a talira, nem kockáztatok! pedig nagyon mennék ám!

Sucer fogzás :arrow: kifejezetten éjszakára van egy homeos kúp, állítólag nagyon jó! sztem egy próbát megér! Viburcol kúp
http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas

Clárika gyönyörű borostyán angyalkák vagytok! :wink: :lol:

Csillag sajnálom! :? majd telón megbeszéljük, hogy hogyan jut el hozzátok a cucc!

képzeljétek, ma délelőtt az ágyon játszottunk a gyerekkel, amikor gondolt egyet és hasra fordult, majd még mielőtt kihúzta volna a kezét maga alól, visszafordult... :shock: ez vajon véletlen volt, vagy most már komolyan készüljek a forgolódásra?!?!

Kép
gtunde75

Clárika,
köszi szépen, amikor fölébred, kihámozom a babakocsiból és lemérem. Éjszakára is a nyakán hagyod? Én vhogy félek, hogy megfullad benne a gyerek... tudom süsü vagyok. :?

Tina,
a www-d, nem linkesített. Vagy én vagyok béna?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer mindját letöltöm a tegnapi képeket, kapsz hóembert. Nagy hó volt, most olvad, így méteres a latyak. Dönci alig tudott elöremenni a hóban, volt vagy 30 cm.
Minden gyerekemnél ez a kétésfél éves kor körüli állapot volt a legmegeröltetöbb, Dönci csak a várt formáját hozza, a többi is azt csinálta akkor, mint most Dönci. Ez is egy fejlödési ugrás. Intenzíven dolgozik a fejükben a napi élmény és az teszi az éjszakákat olyan macerássá. Dönci üvölt és vitatkozik az álmaival, majd fogja a motyóit és átcuccol hozzánk. Ma ez 4:45-kor történt. Többször fordul, mert az utolsó plüssállatig és párnáig mindent áthord, a többiek csak a takarójukat hozták anno magukkal. Dönci biztosra megy. :)
Ma takarmány hiányában savanyú krupmplileves lesz. Tegnap se volt valami nagy menü, cukkinikrémleves, pulykacici kínai kellel, tésztával. Ma be kell vásárolni egy kicsit.

Holnap elviszem de. Regöt a logopédiára megmutatni, mert 4,5 évesen nem tudja még mindig rendesen kimondani a s-t és a r-t. Utána meg megyünk abba az oviba megmutatni magunkat, ahová szeretnénk ideális esetben bekerülni.

Tegnap nagyon rossz volt a kedvem, mert meglenne az a ház, ami nekünk nagyon bejönne, meg is kapnánk, de apósom megint megszivatot anyósom felbuzdítására. Mézesmadzag elhúzva, majd bevonva... Az ilyen emberek ráadásul örökké élnek és évtizedekig rontják a környezetüket...

Lehet, hogy a krumplilevest inkább édesen kéne föznöm, hogy a savanyú hangulatomtól ne legyen a végén ehetetlen. :)

Bévi nem ér ám elbújdosni! Már azt hittem, hogy egyenesbe jöttél, olyan bíztatóan próbáltad Évit felépíteni. Mi a baj?

Ircsi tök jó a sapi, gondolom te kötötted! Nagyon ügyes vagy! Én is úgy megtanulnék kötni, de akik tudnak a környezetemben, lusták megmutatni, pedig annyiraszor kértem már. :(

Mentem dolgomra, ganéznom kéne, fut a lakás, remélem már tisztán jön csak vissza. :)

Barbi
Vendég

sucer, ide kukucs:

http://kri-baba.blogspot.com/

8)

Barbi, most én is ennék krumplilevest... savanyún, jó az úgy!

Kép
xtina75

Köszönöm a névnapi köszöntést.
Igen én is Barbi vagyok, így már hárman a csapatban.

Csibuc, nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és Korinna is jól van!
Pihenjetek most jó sokat!

Tina, nagyon jól nézel ki a pocakos képen, és már nagyon látszik a babó!

Ircsi, látom nektek is új sapitok van. Nagyon édes!

Bévi, mi a baj? Segíthetünk valamiben?

Pécsi lányok jó talit. Képeket majd kérünk!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Vagyok, olvasó üzemmódban. Menet közben készítem a karácsonyi ajándékokat is.

Bévi ne tűnj el. Mi a baj?

Csillag neked is jobb lenne, ha kibeszélnéd magadból és nem a nyugtatókat kapkodnád befelé. :(

Évi Tomi aranyos. És van már használati utasítás is :lol:

Sucer nekem is ezt a kúpot mondták a gyógyszertárban, ha majd szükségem lesz rá. Egyébként én Bencének Germicid kúpot adtam mikor nyugtalan volt éjszaka. :wink:

Fejem megint fájdogál. Lehet kérek egy másikat a Jézuskától :roll: :D
Elővettem a szemüvegemet, majd kiderül segít-e.

királylány

Sziasztok!

Tünde, gmailre elküldtem azt a hozzátáplásos táblázatot, amit mi még Kristóf születésekor kaptunk az orvosi kiskönyvében. Egyébként én is úgy csináltam, ahogy Dia leírta. Most úgy tervezem, mivel nem túl széles spektrumú a gyümölcsök és zöldségek választéka, hogy valamilyen gabonapéppel fogunk indulni.

Évilány és Bévi, nekem Kristóffal problémamentes terhességem volt, mégis nagyon nehéznek találtam az első X hónapot. Az meg, hogy nincs el egyedül 15-20 percnél többet: kevés olyan gyerek van, aki ennél többet elvan egyedül. Nézzük a jó oldalát: társaságkedvelő, önálló elképzeléssel és akarattal rendelkező kiskópé lesz. Az meg a másik dolog - bár tudom, nem passzol ide teljesen -, hogy oviskorú gyerkőcök tudnak 15-20 percet folyamatosan koncentrálni, figyelni. Szerintem egy augusztusi babának 15-20 perc játék/egyedüllét már szuper teljesítmény.
És amit arról írtál, hogy magadra mennyi időd van: magamra ismertem :wink: :lol: Csak annyiban más, hogy nálunk még lakik egy nemsokára 3 éves örökmozgó, határozott egyéniséggel rendelkező emberpalánta...

Babaimádó, sajnálom a történteket, kívánom, hogy most már minden simán menjen!

bekri

Csibuc, nektek is most már csak szépet és jót! ...

Barbiknak és Mikinek utólag is boldogat!

Barbcsi, nagyon szépek vagytok. Kristóf megszólalt: ott v n apuci, meg Bálint a régi lakásban :) :)

Sucer, nálunk is van kis fehér csík Bálint ínyé, kb. egy hónapja... de fogacska csak nem akar kibújni. És azóta nyűgösebb, nem úgy alszik, se éjjel, se nappal... hát már jó lenne egy kis szünet...

Szaladunk ebédelni, meg Bálint is már lassan eláztatja gépet a csurgó nyálával...

bekri

Sucer

Én is féltem eleinte, s levettem éjszakára, de több napig figyeltem, s nem is tudja h ott van, nem is piszkálja....
Mindenesetre mivel nekem ugye mindig kiságyban alszik Réka, be van kapcsolva a légzésfigyelő.
Azt írják, ha leveszed éjszakára, akkor is hatásos.

Volt hogy úgy tömte az öklét, hogy morgott hozzá, na ilyen már nincs.
Csak simán a szájába van a keze, de az szinte állandó jelleggel.
Szerintem lassan elszopogatja :D

Clárika
Kép
clárika

:evil: Azt mondták 10 és 12 közt itt a futár, s még nem ért ide! :evil:

Évi
Réka alszik, egy órakor fog enni, utána megyünk is.
(Remélem addig ideér a csomag is, mert hiába van itthon a párom, nem veheti át :evil: )

Clárika
Kép
clárika

Kép
gtunde75

Tünde, köszi!

bekri

Tina, szép a baba-albérleted :-)

bekri

Húú micsoda szuper tali volt!
Csak Tündi és Zoé hiányoztak de nagyon :( no majd januárban!
Hatalmas játék volt a szőnyegen :)
Csomó kép van,majd hozom őket.
Csillagtól kaptunk meglepit is!

evilany

Játszótérrel vártuk a pajtikat

Kép

akik ki is használták azt!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.12.07 16:53-kor.

evilany

Az ikrek :)

Kép

Kép

Kép

a meglepik!!

Kép
névre szóló topikbaba párnák! Karácsonyi dísszel,ami mehet majd a fára is :wink:

evilany

Még akartam írni:
Bekri,köszi :) lassan de biztosan Tomi is egyre jobb lesz,azért látom ám. Csak ő lassan alakul.

Bévi nem ér eltűnni!!!!!

evilany

Évi szuper játszótér! de kár, hogy nem lehettünk ott!!! :cry: na de majd januárban!

Kép
gtunde75

bekri igen, köszi... anno le is töltöttem a táblázatot... majd azt is tanulmányozom szorgosan! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!Csibuc! fő hogy otthon vagytok, tudom milyen vacak, amikor csak város az eredményeket és aggódsz,de a refluxot tényleg ki lehet nőni.Az én Ádám fiam akkor nőtte ki, amikor kezdett más kaját is kapni az anyatejen kívül, és a krumpli, stb besűrítette benne a cuccot!

Évi ! kész játszóház a nappaliban! szuper!

Napirend: én is próbálom kialakítani, de pl remekül tudnak felváltva aludni időnként, na, olyankor próbálj vmikt csinálni.
Én is igyekszem nem háztartási alkalmazott lenni, de azért millió tennivaló van a többi gyerekkel is, a háztartás...Beosztom amennyire sikerül, a nagyfiam szerint így is rendmániám van :lol:

Keresztelős képekből még keveset kaptam,, egyet feltezsek, meg készült nem rég egy 6 gyerekes kép, persze nehéz összeszedni így őket, látszik is , h kicsit arcunkra fagyott a mosoly :lol: Kép Kép
claire

Jó reggelt!

Utálom már most a telet... :cry: :evil:
Nálamnál jobban csak Katus utálja... nem szereti, hogy beöltöztetem, nem szereti, hogy hideg van, szürkeség, nyirkosság... :evil:
De soká lesz még tavasz!

Sucer
Katus is űsorozik szopi közben. Szív, nyel egy darabig... aztán abbahagyja...szövegel...nyújtózik, tekereg...aztán visszacuppan... nálunk egy-egy szopi legalább 30-40 perc még most is...

Tünde
Párodnak jobbulást! Inni azért igyon!
Készülj a forgolódásra! Az ágyról jobb leköltöztetni Zoét most már a földre...

Clárika
Ha Réka elszopogatja a kezét, majd sorrakerül a lábija :lol: :wink:

Évi
Micsoda játszótér volt nálatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Nagyon szépek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Megnéztem a pécsi babákat a g-n, hát nagyon cukik így egy csapatban (és külön-külön is).

Claire, gyönyörűséges fészekalja! :lol: :lol: :lol:

Ircsi, én is utálom a telet. Utálok hazamenni a munkahelyről (már nem akarok ottmaradni, csak...) már fél 5-kor sötét van, hideg, megyek a kocsival, alig látni, tök depis leszek. Aztán hazaérek, és keresek gyorsan valami szórakoztatót. Mint pl tegnap előtt a pocifotózást. Meg faggatom a párom ilyenekről, hogy "és meg mered majd fürdetni", ő meg röhög rajtam: "Miiiiicsoooodaaa?? Hamarabb meg merem, mint te, figyeld meg, te majd be leszel tojva, én leszek a józan, higgadt apuka!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Jó reggelt

Tina,jóhogy,fürdeti majd és öltözteti,játszik vele,sétálni viszi,szeretgeti!Olyan jó nézni!

Feltettem g-re a képeket(pécsi csajok album)

Claire,gyönyörű a családod!!
Mennyi energiátok lehet :shock: tényleg,a férjed sokat segít?

Ircsi,Tomi is így eszik :)

evilany

Jó reggelt!

Claire,
nagyon szép a családod! Büszke lehetsz rájuk! :) :)

Pécsi csajok,
jók a fotók, nagyon jó lehetett a találka! Csillag, micsoda ajándék! :)

Ircsi,
én is utálom a telet, a hideget, a sok öltözést-vetkőzést, nyákot, trutyit, sarat... karácsonyig nem zavar a hó, na de utána... :roll: :roll:

Tina,
jó, hogy Apa is így várja a kismanót! Nagyon fogjátok élvezni a babázást, ebben biztos vagyok! :wink:

Oliverem hajnalban lázasan ébredt, csak úgy lángolt szegénykém :cry: :cry: . Tiszta takony, de nem folyik az orra, csak hallom, hogy liftezik bent a cucc hátul, remélem érthető. Hajnalban kiszívtam neki, hogy tudjon szopizni, mert nem nagyon akart/tudott, de nem sok jött ki neki, így du. elviszem dokihoz. Szerencsére tudtam szervezni fuvart a suliba, így nem kellett kicibálnom hajnalok-hajnalán.

Megyek is főzök, amíg alszik.

Bocs, hogy nem reagáltam mindenre!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ez tegnap lemaradt:

Babaimádó,
sajnálom a sok nehézséget, de most már minden rendben lesz! Vigyázz magatokra! Képed nincs a nagylányról?

Bols,
jó, hogy jöttél, jól megnőtt Peti baba! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csak egy gondolat:
ennek a láznak, takonynak, lehet köze a fogzáshoz?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Életjel...
Mindkét gyerkőc beteg (volt?), nemigen tudtam jönni, este meg eldőltem...Most már csak Encsi taknyos. Hétfőn voltam vele dokinál... Bendénél tudom már csukott szemmel, félálomban is, hogy mit kell csinálni. De Eni más... először csaK SZÖRCSÖÖTT, ERRE RUTINBÓL JÖTT IS AZ ORRSZÍVÓ-PORSZÍVÓ. (bocs) De aztán elkedett köhögni is, berekedt (!), a biztonság kedvéért egy hallgatózás erejéig elvittem. Szerencsére a tüdeje tiszta.

Tegnap Bendével voltam "Játszóházban" (logopédia), most van egy kis nyugi.

Megpróbálok visszaolvasni.

Mindenek előtt a névnaposoknak pusszancs.

Bévi, mi a baj?

szilvás76

Sucer,sajnálom,jobbulást Olivérnek!

Nekem is lemaradt többször is:

Bols és Babaimi
Hoznátok képet a picikről(G-re is jó),a tablóra tenném.

evilany

Tünde, jobbulást a "tipikus pasinak" :-)
...És minden kis és nagy betegnek....

Házimunka. muszáj. :-( Bende a földön játszik állandóan, minimum a felmosás, felporszívózás. Plusz főzés, vásárlás... és a "főnökasszonyom" :-)

Dia... fejfájás... :-( csak fáj, vagy meg is vagy fázva (esetleg homloküreg vagy arcüreg gyula?)

Tina, Nektek továbbra is mennek a mega-drukkok :-) Olyan szép időszak jön, csak nyugi! :-)

Évi, ilyen működési segédletünk nekünk is volt Bendével... :-) Olyan jó fej Tomika ezekkel az óriási szemekkel. :-)

Bmaas. Nekem már alig van tejem, (fürdök és tiszta ruha is van rajtam :-) ;-) ) de én meg anyatej-illatot érzek állandóan magamon. Nem tudom, más is érzi-e (Apán kívül, ő nem nagyon) :-)

Csillag. Biztos nagyon nem egyszerű neked, de ne mondj ilyet, hogy felakasztod magad. :-( Én ezeket a ondolatokat még dühből vagy elkeseredésből-elvi szinten sem szeretem, mert olyan... nem tudom. :-( Ennyire kilátástalan ott? Ha viszont jön a jóidő, tök jó lesz!!!

Ircsi, tök jó sapi, és megy a színe Katus szeméhez ;-)

Sucer, fáj is Olivér foga? Ha nagyon gáz, adj neki este Nurofent (ha más nem használna) Már lehet, és fogzási fájdalomra is javasolta a dokinénink.

Forgás. Encsi is fordul már a hátáról az oldalára, DE. Azt vettem észre, hogy bár mindkét keze-lába kalimpál, mindkét kezével fog, fordulni mindig jobbra fordul. Arra feszíti magát, balra nem. Ez nem baj?

Bévi, Évi. Szerintem is a 20 perc önálló játék, csendben-egyedül nézelődés JÓ!!! Ez normális szerintem, az a kirívó, ha egy baba egyáltalán nem igényli a közelséget. Nyugi, jobb lesz. Viszont lassan kezdenek kombinálni, 4-5 hónapos korban (emlékeim szerint) már el lehet kapatni őket, mert az egyszerű ok-okozatot megtanulják. Még nem hiszem, hogy tudatos, de közeledik az az idő, amikor figyelni kell, és kell egy kis(!!) tudatos ellenállás az Anyukától. remélem, értitek... Nem azt mondom, hogy hagyni kell üvölteni órákig, de most már azért lehet egy-két percet hagyni, ha hiszti van...

Amink örülök, Encsi megtanult egyedül elaludni. Tudtam, hogy így lesz, de ebben Bende "ügyesebb" volt. ;-)

Az ínyén neki is van 2 fehér csík alul, remélem hamar túl lleszünk rajta ;-)

pécsi csajok, ök jó, hogy ilyen rendszeresen tudtok talizni. Nekem pl logisztikáznom kell majd, ha mi is tartunk ;-), Bendével nem lehet ilyet szervezni, mert állandóan szélvész -úrfira kell figyelni.

Claire. Olyan szépek vagytok. Sokszor belőled merítek energiát, ha csírázik az agyam éppen, hogy ha TE hattal ilyen jól bírsz, akkor a kettő nem sok! :-)

szilvás76

Sziasztok jó reggelt :)

Vissza olvasok gyorsan ameddig Bence nézi a Vukot :) imádja :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Szülinaposok és névnaposoknak utólagosan nagyon boldogot :)

Fogin : Bencének is ott a 2 fehér csík iszonyatosan nyálzik és rágja az ujját meg minden ami a kis kezébe kerül sokszor játék közben elkezd ordítani ok nélkül a fogacska miatt és ez ki tudja meddig megy így lehet hamar kibújik az a fogacska lehet még hónapokig szenvedünk a középső fiam 3 hónaposan elkezdte a fogzást 10 hónaposan pattant át az ínén szegénykémnek .

Évi a baba talis képek gyönyörűek :) januárban már a Pest megyeieknek is lesz és remélem minél többen leszünk :) :wink: idáig 3 biztos jelentkező van :) az ajándékok nagyon jók :)

claire keresztelős képek gyönyörűek :)

ircsi : Bencének is ugyan ez a műsora mostanában szopik abba hadja rám néz dumál nevet és gyorsan cici :) jaaa és tépi az inével aminek nem örülők olyankor mérgesen rászólok hogy teeeeeee erre elkezd sírni és meg megsajnálom és millió puszit adok neki :)

láz: fogzásnál előjöhet láz hasmenés nátha :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: