Tünde, jobbulást a "tipikus pasinak"
...És minden kis és nagy betegnek....
Házimunka. muszáj.

Bende a földön játszik állandóan, minimum a felmosás, felporszívózás. Plusz főzés, vásárlás... és a "főnökasszonyom"
Dia... fejfájás...

csak fáj, vagy meg is vagy fázva (esetleg homloküreg vagy arcüreg gyula?)
Tina, Nektek továbbra is mennek a mega-drukkok

Olyan szép időszak jön, csak nyugi!
Évi, ilyen működési segédletünk nekünk is volt Bendével...

Olyan jó fej Tomika ezekkel az óriási szemekkel.
Bmaas. Nekem már alig van tejem, (fürdök és tiszta ruha is van rajtam

) de én meg anyatej-illatot érzek állandóan magamon. Nem tudom, más is érzi-e (Apán kívül, ő nem nagyon)
Csillag. Biztos nagyon nem egyszerű neked, de ne mondj ilyet, hogy felakasztod magad.

Én ezeket a ondolatokat még dühből vagy elkeseredésből-elvi szinten sem szeretem, mert olyan... nem tudom.

Ennyire kilátástalan ott? Ha viszont jön a jóidő, tök jó lesz!!!
Ircsi, tök jó sapi, és megy a színe Katus szeméhez
Sucer, fáj is Olivér foga? Ha nagyon gáz, adj neki este Nurofent (ha más nem használna) Már lehet, és fogzási fájdalomra is javasolta a dokinénink.
Forgás. Encsi is fordul már a hátáról az oldalára, DE. Azt vettem észre, hogy bár mindkét keze-lába kalimpál, mindkét kezével fog,
fordulni mindig jobbra fordul. Arra feszíti magát, balra nem. Ez nem baj?
Bévi, Évi. Szerintem is a 20 perc önálló játék, csendben-egyedül nézelődés JÓ!!! Ez normális szerintem, az a kirívó, ha egy baba egyáltalán nem igényli a közelséget. Nyugi, jobb lesz. Viszont lassan kezdenek kombinálni, 4-5 hónapos korban (emlékeim szerint) már el lehet kapatni őket, mert az egyszerű ok-okozatot megtanulják. Még nem hiszem, hogy tudatos, de közeledik az az idő, amikor figyelni kell, és kell egy kis(!!) tudatos ellenállás az Anyukától. remélem, értitek... Nem azt mondom, hogy hagyni kell üvölteni órákig, de most már azért lehet egy-két percet hagyni, ha hiszti van...
Amink örülök, Encsi megtanult egyedül elaludni. Tudtam, hogy így lesz, de ebben Bende "ügyesebb" volt.
Az ínyén neki is van 2 fehér csík alul, remélem hamar túl lleszünk rajta
pécsi csajok, ök jó, hogy ilyen rendszeresen tudtok talizni. Nekem pl logisztikáznom kell majd, ha mi is tartunk

, Bendével nem lehet ilyet szervezni, mert állandóan szélvész -úrfira kell figyelni.
Claire. Olyan szépek vagytok. Sokszor belőled merítek energiát, ha csírázik az agyam éppen, hogy ha TE hattal ilyen jól bírsz, akkor a kettő nem sok!