A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi Judit!Plusz köszönöm a gratukat!
Laptetűűűű!Mindenkinek, akinek csak szüksége van rá! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Missancsi akkor tudom!! Még találkoztál is valakivel, egy rövid hajú lányzóval aki mutatta az uh-s képet. :)
Otthonról írok privit, fent vagyok iwiwen.
Én a hosszanti részen ültem. Ahogy bemegyünk a váróba, rögtön balra... Hosszú hajam van..na majd iwiwen meglátsz :)
ann74

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit szégyenlem magam, hogy nem tudok jönni közétek, mert annyi a dolgom mostanság, de most egy kis segítségre lenne szükségem, nem haragszotok meg érte?
Szükségem lenne hozzáértő endokrinológus dokikra. Az IR-em miatt lenne rá szükségem. Arról van szó, hogy szedem a gyógyszert, diétázok, tornázok, ledobtam 8 kg-ot, 52 kg vagyok, viszont az értékeim nem mozdulnak, sőt a cukrom rosszabb lett. Sos. kéne valami doki, akihez elmehetnék. Mensmentisbe kértem ma időpontot, de febr. 3-ra kaptam. Az nagyon messze van. Az még két hónap és már 4 hónapja csinálom. Nem szeretnék még ennyit várni, ha lenne más doki, már így is 1 éve kényszerpihenőn vagyunk. Légyszi segítsetek, jöhet privibe is.

Béku, Ancsi: gratulálok Nektek!!!

Puszi Mindenkinek
Luca
luca4

Ann!Megnéztelek,már emlékszem Rád! :D
Rövid hajú csajnak is sikerült, 2 manó!
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem látlak a táblázatban!Hol tartotok?

Kép
Kép
missancsi

Oroszlán: igen,én írtam a cici-viszketést!! :D :D :D
ki másnak lennének ilyen hülye tünetei,ha nem nekem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de nem az egész,csak a bimbó :lol: :lol: :lol:

remélem is,hogy jó jel!!

Zsuzska: annyira sajnálom :( :( :( ((((((((((((((()))))))))))))
Úgy drukkoltam pedig! De higgy nekem,a következő már zebrás lesz!

Ancsi: nagyon örülök a jóhíreknek!!! JÓ sokáig vártam itthon,hátha írsz,aztán mennem kellett!

Azért felrakhatnád azt a fotót,legalább az én kedvemért,hogy mit fogok látni 15-én! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Vettem egy újabb gagyi rossmannos tesztet,hogy legyen végre egy IGAZI 2 csíkosom emlékbe.

Múltkor kb. 7-8 perc után lett csak csíkos,most nem egész egy perc alatt szép erős csíkocska lett rajta,teljesen elérzékenyültem!
Most már félig elhiszem,hogy sikerült!!! :)

Luca: köszönöm a gratulát! :)
Vendég

Luca,
én is a MM-be jártam mostanáig. ha nagy gáz van, kérhetsz telefonon távkonzultációt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!!

Ann!!
Jajj,de nagyon örülök,hogy minden oké!!Hajrá péntek!!!Drukkolok nagyon!!!

Ancsi!!
Most már hangosan is GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Béku!!
Annyira tudtam,hogy csinálsz tesztet,mondom jövök,és meg kérdezem nem gondoltál-e erre??És mit látok,olvasok... :lol: :lol: De ez nem is volt kérdés,hogy ott lesz-e a csík.Jól vagy??Ugye nem lettél rosszul az úton??

Andi!!
Jajjj,de rosszul hangzik ez a rosszullét. :cry: :x Vigyázz Magatokra!!Sikerűlt bevásárólni??MI hétvégén megyünk,de eddig még senkinek nem vettünk semmit,mondjuk a Felnőttek nem kapnak nagy ajándékot,ez meg lett beszélve,csak a gyerekek. :wink:

Judit!!
Jobbulást Eszternek!!!!Hülye betegség,annyira letudja dönteni az embert a lábáról. :oops: :cry:

Én holnap megyek reggel UH-ra,nem jön senki?????Ma anniyra fájnak a p.fészkeim,most meg azon parázok normális-e??De azt tudom Én sem vagyok az.. :D :lol: :lol: Ha van tünet az a baj,ha nincs az a baj,...Szúrkálnak rendesen,főleg a jobb oldalon.Kiváncsi vagyok Sz ügynök mit lát majd,remélem minden szépet és jót!!!
csucsu99
Budapest

Judit: hozzám beírhatsz szül. évnek épp 10-zel többet,mint a Tiéd! :)
Vendég

Csucsu: köszi,aranyos vagy! :)
Nem lettem rosszul,de azért zacsit odakészítettem :)

Muszáj volt egy olyan tesztet csinálnom,ami végre ÚGY zebrás,ahogy én szeretném!

De miből gondoltad,hogy fogok csinálni egyet?

Az teljesen normális,ha fájnak a petefészkeid!! Nekem pl. nagyon fájt és feszített mindkettő,de főleg a bal,mert abban volt a 6 tüsző.
Vendég

Vendég

Csucsu,
persze hogy csak jót fog látni Sz ügynök. :-)

Breki,
mi volt az úton? jól voltál?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszi az aggódást,nem volt semmi gond!
Még bementem a boltba,hoztam pár dolgot feltölteni a hűtőt,azt nehezen cipeltem magammal,éreztem,hogy nehézkes,de annyira nem volt vészes.
Páromnál lepakoltam a cuccok egy részét,és csak azt cipeltem haza,ami azonnal kellett :D
Vendég

Zsuzsó: Azt hogyan lehet kérni, én egyszerűen nem bírtam kicsikarni belőlük. Erősködtem, hogy 2 hónap nagyon sok idő és addig szedjem ezt a gyógyszert, ami nem ér semmit és nem is olcsó, de nem hatottam meg a recis nőt. Én még nem voltam náluk egyébként. Azóta is koslatom a netet, de nem találtam egy dokit se, aki szóba jöhetne. Szomorú vagyok :(

Kispatak: köszi

Luca
luca4

Csajok!!

Van Valaki tesz-veszen,aki tudna segíteni?????
csucsu99
Budapest

Zsuzsó: Egyébként kihez jártál?
luca4

Csucsu: írtam p.ü.-t! :)
Vendég

Luca,
Rencz doktornőhöz. lehet hogy konzultációt csak azoknak biztosítanak, akik visszatérő betegek. :?
Tűű dokihoz is járnak többen asszem, hátha ő rendel máshol is...
neked kellett ennyit fogynod? 52 kg az nagyon kevés. :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: Én is a doktornőhöz kértem időpontot, mert gondoltam, hogy Tűű reménytelen, állítólag rá 6 hónapot kell várni. 60 kg voltam és aug. 23-tól szedem a gyógyszert, diétázok és tornázok és 8 kg ment le. Nem mondták, hogy fogynom kell, de ez a hatás, csak sajna az eredményeimen nem látszik.
luca4

luca
http://oxygenmedical.hu/

keddenként rendel a drnő, úgy tudom, úgy hallottam hogy ő is nagyon jó. Múltkor és simán kaptam tőle időpontot nagyon hamar, csak aztán utána rögtön le is mondtam. Lehet már jövő keddre lenne időpontod.
ann74

Most épp kefírt és chipset tudtam enni :)

nem ideális,de legalább ettem valamit.... azért egy kis mandarint is legyűrök,akkor legalább vitaminhoz is jutok :lol: :lol:
estére sütünk csirkeszárnyat,az a múltkor is nagyon jólesett! :D
Vendég

Köszi Ann. Miért mondtad le? Azt tudod, hogy mennyi a konzi, mert nem találtam a honlapon. Dr. Hubinát mondod?
luca4

Csucsu, sok sok drukk holnapra!! Nem baj ha érzel vmit, biztosan okés lesz minden!!!!

Judit köszi a válaszokat. Amúgy most néztem meg, ez az ovitrelle sima előretöltött fecskendő, nem is kell vele semmit csinálni, egyszerűen beadni. Tehát 2 injekciónál 2szuri lesz. Ez olyan, hogy még tű sincs a készletben, hanem rajta van a fecskendőn.
Megbeszéltem a főnökömmel, hogy nem megyek már csütörtökön sem. Párom is itthon lesz, autó még mindig nincs teljesen kész, legalább leadjuk de. meg veszünk ezt azt 7végére meg köv. hétre. Meg pihizek napközben, kicsit összerántom a lakást. Elég hulla vagyok, kicsit idegőrlő volt a tegnapi meg a mai nap nekem a bmc-ben, aztán a luveris miatt megint fent voltam éjjel és hányinger gyötört. Küldjetek ma éjjelre álommanót, múltkor az nagyon bejött!! :) Mert ezt megelőző éjszaka nem keltett a vuk.
ann74

luca, sztem ez sem ócsó, ha jól emlékszem 11e a konzi, de nyugodtan hívd fel a recit, ott elmondanak mindent. Bár gondolom most az számít, mihamarabb kapj időpontot. Én egy ismerősömtől hallottam, hogy más fórumon jókat írtak a dr-nőről.
Én azért mondtam le, mert van egy diabetológus ismerősöm, aki kint él Dániában és mailen keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot, illetve pont akkor jött Mo-ra rendelni. És ezért nem kellett fizetnem semmit, mert állami rendelőben rendel, meghát barát. Neki terhességi cukorbetegség a spec területe, meg ismeri a pco témát, így nekem is tudott segíteni. Sz nekem azt mondta h. ilyen doki is tökéletes. Szóval nekem ő volt a leggyorsabb segítség és a legolcsóbb is egyben.
ann74

Ann: Köszi, megnéztem a honlapot és gyorsan bepróbálkoztam és felvették. Keddre kaptam is időpontot. Nem érdekel most a pénz, csak ne kelljen várnom 2 hónapot feleslegesen. A recisnek elmondtam, hogy IR miatt kell és hogy tud-e a dokinő segíteni és azt mondták, hogy igen. Lehet hülyének nézett, mert 2x is rákérdeztem, hogy biztos??? Addig meg összeszedek jó sok infót, hogy jó irányba tereljem végre ezt a dolgot. Igazad van és is a barát dokit választottam volna nyilván első körben. Köszi mégegyszer :)
luca4

No,ügyesen benyomtam egy túrós desszertet is :D :lol: :lol: :lol: :lol:
mandarin várat magára...
Vendég

Hahó!

Aki babát vár vagy majd fog, találtam kis hasznos infót kinek, mi, honnan jár:

http://bezzeganya.postr.hu/gyes-gyed-utmutato

üdv kispatak
Vendég

Ma átmentem a forgalmi vizsgán! Sajnos még nem lesz a jogsi a fa alatt, mert az egészségügyi vizsgám ugye lemaradt. Szerintem csak januárban fogom tudni megcsinálni. Egyébként úgy gondolom, hogy ma sem vezettem jobban mint legutóbb, csak más volt a vizsgabiztos. Mindegy, túl vagyok rajta végre. Írtam Miezának sms-t, de ezek szerint nem tudott jönni.

estrella: A tej csak reggel nem mehet, mert akkor a legmagasabb a cukorszint. Tízóraira gyümölcsöt ettem vagy joghurtot. Ilyenkor nálam már belefért.

zsuzska: Sajnálom, legközelebb már biztos sikerülnie kell.

missancsi: Gratula a kis pacához.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
GRATULÁDÉ!!!!
Ügyes voltál! Most már csak pénzike kell egy jó kis autóra :wink:

Kép
judit0713

Köszi Vicky!Neked meg gratula a jogsidhoz!!!(az egészségügyi úgyis gyorsan megvan,úgyhogy nemsokára a kezedben lesz!)Tök szupi!..aztán utána vezetgetni ám!!!...csak, hogy nehogy kiess a gyakorlatból! :lol:

Kép
Kép
missancsi

lombikos lányok, éreztetek ti is apró szurkálásokat, esetleg nagyon pici apró nyillalást néha? Eddig én nem nagyon éreztem semmit, ez most jött elő. Remélem ez még ugye normális...
ann74

Vicky, nagy nagy nagy GRATULA!!!!!!!! Ügyes vagy, látod?
ann74

Vicky: gratulálok!!! :D :D :D :D
de klassz!!!
az eü. meg már semmi :)
Vendég

judit: A nyugdíjpénztáras hozamra számítottam, de az nem lesz elég egy működőképes verdához szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
sajnálom ezt a vv mizériát nekem Filippel uez volt volt hogy 7szer szurtak meg és már bőgtem mondtam hogy hagyja abba. akkor mondták hogy akinek ennyire szar a vénája az igyon meg egy pohár vizet muszály mert különben szétszúrják a kezemet a végén kézfejből vettek de az is gáz volt.....
a pocakfürdő sajna nem lesz eladó mert írtam hogy sógoréknál jön a baba és hát megkapják ők, úgyhogy teszvesz, vatera ezt tudom ajánlani...

ancsi
örülök hogy jó helyen van a baba és hogy minden oké veletek csak így tovább.

béku
nyugi neked is eljön az idő és minden rendben lesz

vicky
gratula a vizsgához nekem is később lett meg a jogsim, nov vizsga meg majd csak márc ban kaptam meg a hülye műszaki vizsga miatt mert nem indult hamarabb :(

eszter, sajti??? merre csavarogtok????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kukuccccsssss!!! :)

Kép

Sziasztok!
Bocs, hogy csak magunkról, de nem rég értünk haza.....
A képen kicsit takarja az arcát, de szerencsére mindent rendben talált nála ma Sz.!!!! :)
Nagyon szégyellőske - hát ebből a szempontból tuti nem az apja vére! :) - úgyhogy egyelőre nem lehet 100%-ra kijelenteni Róla, de a mai napon látottak alapján Sz. szerint úgy tűnik KISLÁNYUNK lesz! :) A következő vizsgálaton már nagyobb eséllyel láthatja majd, azt mondta....
Legközelebb majd a 20. héten kell mennünk, ami már átcsúszik január elejére, akkor lesz a 2. genetikai uhu .... de sebaj, mert 17-én még egyszer randizunk Vele majd 4d-n...kíváncsi leszek ott mit fogunk látni!? :)
Nagyon jó volt hallani, hogy minden rendben, hú gyerekek, már egész emberformájú, tényleg!!!..... Amúgy ma a megszokottól eltérően teljes nyugalomban mentem a dokihoz .... :)

Mivel bizonyos gyógyszerekre allergiás vagyok, kell csináltatnom egy olyan allergia vizsgálatot, ahol a terhesség alatt adható gyogyókra rávizsgálnak (penicillin, augmentin... asszem ezeket biztosan mondta Sz....) hogy biztosra ki tudjuk zárni azoknak a körét, amikkel gond lehet, ha kapnom kellene... :shock: Na emiatt majd hívom a házidokit...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: csak miattad dekkolok itt, tudtam, hogy jössz és sikerülni fog, jaj de jó - egy hatalmas kő esett le a szivemről, gondolom a tiédről is.

Az eü. vizsgát majd leteszed, vegyél könyvet és olvasgasd, aztán hipp-hopp leteszed azt is. Már csak párezer Ft és kezedben a csodapapír.

Autó is majd csak akad - de egyet ne felejts! Az igazi tanulás most fog kezdődni, de immáron már a te kontódra és felelősségedre. Majd találsz utakat, ahol nincs nagy forgalom, és tavasszal szépen belejössz.

Nekem is kellene már menni, de a hétvégén ismét havat mondanak. hát akkor nem. Este meg szintén nem, miután a KRESZ oktató hölgy is mondta, este nem szeret menni, osztom a nézetét.

Drukk mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

andi
nagyon cukker

ann
neked is örülök hogy jól alakul a dolog

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky.
gratulálok!!! az eü ehhez képest gyerekjáték lesz. :wink:
te mit tudsz pontosan erről a nyugdíjpénztáras témáról? :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: szuperképek - bárki lesz is, csak egészséges legyen!

üdv kispatak
Vendég

Andi,
végre már hogy megjöttél. :-) de jó hogy minden ok. :-)
én mondtam hogy kiscsaj. :-D :-D
Rajó mit szólt hozzá? nem nagyon fiúpárti? :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: de klassz!!! :D
talán mégis bevonzod a kislányt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mivel nagyon béna vagyok ebben,elmondod,mi hol látszik a fotón?
vagy küldesz egy nagyobbat? ;)

nem tudom,láttad-e a Jóbarátok sorozatot,azóta mindig azon nevetünk párommal,hogy majd én is sírva rohanok hozzá az UH-tól kapott képpel,hogy megint elvesztettem rajta a bébit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez pont így lesz a valóságban is,attól tartok! :roll: :roll:
múltkor Sz megmutatta,hogy még nem volt Mary....
no,ott is csak hangyákat láttam,pedig úgy örültem,hogy végre látok ott valami érdekeset,megtudom,miket szokott nézni :D
Vendég

Andi: tőlem kérdezték a punkciónál az Augmentint,hogy azt kaptam-e már,de fogalmam se volt.

Most megnéztem a leszívás után kapott papírt,és tényleg azt adtak végül!
Te nem kaptál azt?
Vendég

Zsuzsókám: Rajó szeretne szerintem a családban leginkább kislányt... meg anyám :)... Meg persze én is :wink: .... de ha úgy alakul hogy kukija lesz, akkor sem adjuk senkinek a világ összes kincséért sem....
Rajó feje úgy vigyorgott, mint akkor kb. mikor megvettük a playstationt :)... ahogy kiléptünk már hívta is a szüleit.... hú nem is tudom mi lesz itt, ha már jobban konkrétat tudunk meg.... :wink:
Rákérdeztem az 1 órás cukromra... mondta hogy határértéken belül van ne izgassam magam rajta... oké.. úgy lesz.. :wink:

Vicky: Gratulálok... remélem az eü már hamar meglesz!! Ügyes vagy!!! :)

Ancsikám: Annyira nem bírtam ki, hogy rákérdeztem már ott a rendelőjében Sz-nél, hogy csak annyit mondjon rendben vagytok-e? Vigyorgott és mondta, hogy igen!!!!!!!! Úgy örülök!!!!!!!!!!!!! :) GRATULA a maszathoz... készülj az még jobb lesz mikor látni fogjátok a kis szívét ahogy pulzál!!!! :)
Amúgy emlékszel az első lombikunknál volt egy szemüveges jópofa, jódumájú lány, aznap, mikor pénteken olyan sokáig vártunk a vv-s eredményre leszívás előtt??? Azt a lányt akkor nem keddi punkcióra hívták, hanem előttünk napon, csodálkoztunk is rajta...... Nos összefutottam velük Sz-nél..... neki is a következő lombikja sikerült és már terhesgondozásra jött :)

Béku: Na ha erősödik az a zebra az csak jót jelenthet!! Rendben lesz ott is minden!! :wink: :wink: :wink:

Kispatak: Ahogy mondod... lehet sokaknak közhely...de tényleg ez a legfontosabb, hogy egészséges legyen! :)

andrea-1

Lányok,mekkora az UH fotó,amit remélhetőleg fogok kapni 15-én? :D
Csak hogy a megfelelő méretű képkeretet készítsem elő Karácsonyra!!! ;)
Vendég

Andikám,
szóval kicsilány? Pedig én fiús mamának saccoltalak. De persze tök mindegy, csak egészséges legyen :)

Breki,
nem kell aggódni, majd ha a babát nézitek a doki úgyis mutogatja és magyarázza mit kell látni :wink:

Kép
judit0713

Béku: Nem, mert már akkor mondtam hogy gyogyóérzékeny vagyok és nem merték kockáztatni valami mást kaptam....de kell a 100%-os bizonyosság, ezért kell az allergia vizsgálat gyógyszerekre....csak mondta Sz., hogy lehet hogy terhesen lehet nem akarják majd megcsinálni... :shock: Mindegy... konzultálok a házidokival is meg most jutott eszembe, hogy az odafigyelős-alapos üzemorvost is felhívom ezügyben mit mond.... :wink:

andrea-1

Judit: én még mindig úgy gondolom,hogy Andinak fia lesz... :D
de pssszt! hadd reménykedjen a kislányban! :D

nagyon türelmesnek kell lennie Sz-nek,ha el akarja magyarázni :D
Bár azon még nem sokmindent látni ;)

No majd ha már olyan lesz,mint a Tiéd!!! Tényleg,mikor láthatjuk?? :)
Vendég

Békus: Igen, mond mindent a doki :) Én is néha csak nézem, hogy mije mi is?? Ma pl ahogy néztük.. mondja hogy ez a feje, ez az arca.. ez az eze.. ezaz aza... a keze keresztben itt és itt..... ránknéz... látja az értetlenséget.. azt mondja: Most akkor csak én látom... és megint elmutogatta már az ujjával is, hogy mije mi és hol van :))) Nagyon vicces volt... :)

Szóval a képen fentről lefele haladva (gyk. direkt befordítottam mert egyébként fekvő lenne a kép.... :)....)
legfelül a homloka
alatta a két szeme közte az orra
alatta a szája amit takar a kezével.. ott azok a vonalkák az ujjacskái!!!
látszik még a hasa az a nagy kerek a szélén világosabb kontúrral
annak a jobb és bal oldalán pedig a karjai halványabban
ezen a képen a lábai nem látszódnak bár azok is felhúzott összezárt állapotban voltak szinte végig :)

andrea-1

Hát lányok nem tudom..... a fiút már viszonylag hamar nagyobb biztonsággal meg szokták tudni mondani, ahogy néztem a neten is meg az ismeretségünkben is ezt hallottam....
KPN-nek pl. már a 12. héten megmondták, és azóta is minden vizsgálaton ott a fütyülő... :wink:
Nálunk egy feltételezett lány.... meglátjuk... :wink:

andrea-1

Jövök máris a képekkel!

Szemből: (a feje mellett a két kis folt a kezecskéi, alul pedig éppen összezárva a talpacskák)
Kép

Oldalról:
Kép

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: