Zsuzsókám: Rajó szeretne szerintem a családban leginkább kislányt... meg anyám

... Meg persze én is

.... de ha úgy alakul hogy kukija lesz, akkor sem adjuk senkinek a világ összes kincséért sem....
Rajó feje úgy vigyorgott, mint akkor kb. mikor megvettük a playstationt

... ahogy kiléptünk már hívta is a szüleit.... hú nem is tudom mi lesz itt, ha már jobban konkrétat tudunk meg....
Rákérdeztem az 1 órás cukromra... mondta hogy határértéken belül van ne izgassam magam rajta... oké.. úgy lesz..
Vicky: Gratulálok... remélem az eü már hamar meglesz!! Ügyes vagy!!!
Ancsikám: Annyira nem bírtam ki, hogy rákérdeztem már ott a rendelőjében Sz-nél, hogy csak annyit mondjon rendben vagytok-e? Vigyorgott és mondta, hogy igen!!!!!!!! Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!

GRATULA a maszathoz... készülj az még jobb lesz mikor látni fogjátok a kis szívét ahogy pulzál!!!!
Amúgy emlékszel az első lombikunknál volt egy szemüveges jópofa, jódumájú lány, aznap, mikor pénteken olyan sokáig vártunk a vv-s eredményre leszívás előtt??? Azt a lányt akkor nem keddi punkcióra hívták, hanem előttünk napon, csodálkoztunk is rajta...... Nos összefutottam velük Sz-nél..... neki is a következő lombikja sikerült és már terhesgondozásra jött
Béku: Na ha erősödik az a zebra az csak jót jelenthet!! Rendben lesz ott is minden!!
Kispatak: Ahogy mondod... lehet sokaknak közhely...de tényleg ez a legfontosabb, hogy egészséges legyen!