Sziasztok ,
Megjöttem... dokker néni kipipálva, majd évvége előtt kell mennem a tp papírért, mondta egyeztessem le a mhelyemmel, aztán akkor adja, amikor szeretném, majd telefonáljak mikorra kell..... és ha szar idő lenne, nehogy bebóklásszak innen tőlünk érte, küldjem be anyut, aki 1 sarokra lakik onnan

El vagyok ájulva azután a ridegtartás után, amihez az előző házidokival szokva voltam...
Hazafele beszereztem Mikkerre a csokikat az én gombóc artúromnak.. meg egy-két ablakmatrica + karácsony illatű mécses is becsúszott
Csucsukám... mi úgy törtük a Merionalt, hogy konyharuhával fogtuk meg a letörős részt (ahogy Kispatak is írta), persze előtte a piros pöttyöt irányba állítva...így ha a letörés után tovább is tört az ampulla feje, akkor sem volt semmiféle balesetre lehetőség

.. Esetleg próbáld így...
Aműgy nagyon sok sikert a stimuzáshoz!!! Mindjárt a Te tesztedért izgulunk majd !!!!!!!!!!!!
Békus-Kismami!!!!!!!!!

Mégmindig Rajtad örvendezek.. meséltem ma anyunak.. Ő is gratulál Nektek

A hő elég sokáig fent lesz... mostanában ugyan nem mértem, de holnap reggel majd lecsekolom ésmegírom, hogy ezidőtájt mire számíthatsz majd...
Herpesz: nem csak a más után ivástól jöhet ki.. izgalom, undor ugyanúgy kihozhatja... nekem utóbbi operál valszeg.. Vukkos időszak óta már 2-szer jött ki.. egy-egy nagyobb Vukk után...
Te viszont az utóbbi napokban asszem épp eleget izgultál ahhoz, hogy herpesz jöhessen...
Ancsi: Én is festek... rendes festékkel... be is b.. szna, ha a 9. hónap végére úgy néznék ki mint a Holle Anyó....!!!

A 12. hét előtt is festettem már, annyi, hogy szerencsére jópár hónapja kijött asszem a L'oreálnak egy olyan hajfestékje, amit csak 10 percig kell rajtahagyni... Na az elején óvatosságból azzal festettem....
Amúgy én már jó előre kiműveltem magam hajfestés témában.. Lényeg: a mai kímélő festékekben már nincs annyi káros anyag, ami árthatna akár a felszívódás miatt, akár belélegzéskor... Két kivétel van ezalól, a fekete hajfesték, nememlékszem már, de abban van valami káros cucc.... (én ezért váltottam már év elején feketéről most épp gesztenyebarnára).. a másik pedig a platina szőke, amihez rengeteg hidrogén kell... + ugye idő, míg hat.. ergó sokáig szívod be a hidrogén gőzét....
A teszteléshez: Bakker....asszem az elég sokmindent elmond, hogy én a legutolsót a 49. ciklusnapon csináltam?? (pé után 31 nappal)...?????

addig pár naponta volt tesztelés.... ha rámjött az elbizonytalanodtam érzés, nyomtam egyet és megnyugodtam...
Ann: Próbálj meg mindenképpen pozitívan hozzáállni a dolgokhoz... az, hogy nálam mi volt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy Te is ugyanúgy működnél... Nálunknál szarabb IR-rel is lettek már terhesek... Az biztos, hogy valamennyi idő nem árthat a gyógyszernek, hogy hasson, engem ezért ítélt Sz. két hónap pihenőre, mikor elkezdtem szedni a gyogyót.. és csak utána engedte a 3. inszemet...
Te végülis mióta szeded??
Kispatak: Hát nem tudom, ha magától nincs rá igénye, mi sem erőltethetjük neki..... Anyuék (a baráti körével) próbálták még az elején hívni, bevonni a programjaikba....de anyósnak megvan a maga napi periódusa, amihez ragaszkodik, senkihez nem hajlandó alkalmazkodni.. Emiatt pl. még egy színházba sem lehet elinvitálni, mert az már felrúgja az ő napi programját....ha vagy anyuékhoz, vagy hozzánk eljönnek vendégségbe, 6 óra előtt már fészkelődik, meg cseszteti apósomat (aki végre kicsit jól érezné magát..) hogy menjenek, mert idő van... Normális választ ugyan nem kaptunk még hogy mégis minek van itt az ideje.. de neki mehetnékje van.. hogy otthon legyen például az épp aktuláis tv műsora miatt.. holott van videó, rögzítős a kábeltvjük is.. na mindegy.. nehéz eset.. Ha Ő nem akar barátokat maga köré, akkor nem is lesz neki soha..
Oroszlán: Szerintem mehetnél hamarabb is... én hétfőn megyek afp-re kedden meg uhu-ra és akkor még nem lesz meg az afp eredménye!!.. Úgyhogy telefonálj szerintem minél előbb!!!!
Juditkám: Remélem sikerült megnyugodni a tegnapi melós-mizéria után... vagy ne is emlegessem???