A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Woody, sajna szombat óta nem volt semmi sport :((
Nekem már nincs 8 hetem, hogy rendeződjön, mert már kedd óta szúrom magam... de feltételezem, mivel szedem tovább a gyogyót, azért ez is számít. Ma el is megyek egy órácskát gyalogolni, lépcsőzni, az már tuti. Csak az a baj, hogy eléggé álmosnak és kicsit gyengusznak érem magam már a 2. napi szuri után. Úgyhogy nagyon nem kívánom a nagy mozgást most, de még igyekszem. Szerintem amúgy az is benne volt a mihamarabbi kezdésben, hogy nehogy kiújuljon az endóm, meg ne nőjenek a miómák...
Hát remélem, bár tökéletlen vagyok, de így is fog sikerülni a baba. Most már csak a diéta, a nyugalom, a pozitivizmus az ami segíthet. És persze az imádkozás...
ann74

Ann: ne aggódj,így is sikerülhet!!!!
Drukkolunk nagyon,és igen,tuti számít az a bogyó is,amit már szedsz!!!! :)

Minden rendben lesz!
Vendég

Jaj Békus annyira aranyos vagy!! Ma eléggé leengedtem emiatt, pedig tegnap nagyon fel voltam dobódva lelkileg és nagyon optimistán és pozitívan éreztem. Próbálok elengedni minden negatív érzést, az nem kell most. Végülis az inzulin is egy hormon, és mint tudjuk a hormonok néha kiismerhetetlenek.
Barinőm nem tudott hónapokig kezdeni, mert annyira alacsony volt egy hormona, ami a p.fészek kimerülésre utal. Hónapról hónapra várt mindig, aztán egyszer csak valahogy mikor nyugodtabb periódusban volt, egyszer csak jó lett a hormon és mehetett a lombik. És lett Izabell:))
Békus el sem hiszed, milyen sokat számít a lelkemnek ilyen kis bíztatás is!!!!
Gyógyulgass!! Sós vizes garizás az tök jó, segíteni fog.
ann74

Woody: igen, repul az ido, hihetetlen:) Meg tisztan emlekszem a Te eredmenyhirdetesedre is:) mintha az sem lett volna olyan regen... Egyebkent Andival kb. egyidosek vagyunk es mindketten a Janos korhazban fogunk szulni - lehet egyszerre csak mas dokinal:) Jovo heten megyek AFP + Hepatitis B szuresre, neked is 2 het volt mire megkaptad az eredemenyt? En mar mennek uh-ra, hogy lassuk ujra a Picurkat, mar hianyzik a latvanya:) A mozgasat meg hatarozottan nem erzem, megnyugtatna egy uh, vegul is a 12. heten voltunk utoljara! Majd felhivom a dokit, hogy csak az AFP eredmennyel mehetunk vagy hamarabb is:)

Eszterrel mi lehet, remelem nincs semmi baj csak a sok melo miatt nem tud jelentkezni!

Vki meg tudna nekem irni privat uzenetben, hogy hol lehet olvasni Vorosmacska blogjat? Ra is emlekszem, amikor megorult a pozitiv tesztnek es mar naluk is megszulettek a Kismacsok) Sok erot es kitartast kivanok Maccs!

Oroszlan

Kép
oroszlán

béku
csak gyorsan jövök, majd még később benézek.

SINUPRET !!!!!!!!!!!!!!!!!! kismamiknak

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Jo regen jartam erre.

Beku,missancsi: szivbol gratulalok!!!!! Orulok-orulok, jo volt latni pozi tesztet. Melegseg ontotte el a szivemet. Ugyesek vagytok!!!

Lyanyok, van meg itt olyan aki nem kismami? :shock:
:lol: :lol:

Hihetetlen milyen sikersorozat van itten.
valyoni

Laptetűűűűűűűűű!
Felajánlom mindenkinek, kezdéshez, szúráshoz, szép magas HCG-hez és persze baba uh-ra is!

Ann, nem szabad aggódni. Csak pozitívan!!!
És tartani a diétát….
Sikerülni fog és kész!
(mióta szeded a Met-et?)

Béku, én soha nem mértem magam így nem tudom….

Jövők még csak a drágám elég hangosan jelezte, hogy éhes! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann: nem szabad feladni,nekem már az első lombik előtt megnézette Sz az FSH miatt az AMH értéket,nálam is az jött ki,hogy kimerülőben vannak a petefészkeim...

És most itt ez a kis Pingyurka a pocakomban!!!
Már elsőre is megtapadt,úgyhogy nem feltétlenül van baj ezekkel az értékekkel!
Nem azt mutatják,hogy nincs esély,csupán azért nézi meg Sz (nekem elmondta),hogy tudja,milyen adagot kell adnia!!! :D

Még mindig nem tudom felfogni a babát,talán az UH után,addig csak azt tudom,hogy csináltam valami tesztet,aminek jó eredménye lett,de az agyamig nem jut el,hogy abból nyárra egy hús-vér kisbaba lesz!!!! :D
Vendég

Beku: majd ahogy telik az ido tudatosul benned meg az uh elott. Amikor pedig latod a kis szivecsket dobogni az valami feledhetetlen erzes, en megkonnyeztem akkor.
valyoni

Lukácsné: köszönöm a tippet,feljegyzem!! :D
Egyelőre nem szedek semmit,de gyűjtöm az infót,ha valamikor szükséges lesz :)
Vendég

Valyoni: köszönöm a gratulációt (is)!!! :)
Biztos igazad van,de fura érzés,mert eddig csak elképzeltem,hogy van ott bent valaki,próbáltam eszerint megélni az elmúlt 2 hetet,de most hogy tényleg úgy van,talán azért nem érzem "komolyabbnak" a helyzetet,mert a cici-fájáson kívül nem ad jelt magáról!

Sokkal könnyebb lenne felfogni,ha már az elején mocorogna,vagy ilyesmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze az UH segít majd,mert akkor legalább látom,hogy van ott valaki,és a szívhang...!!!! Azt nagyon várom!!!! :D

Csodás élmény lehet!!!

Folyamatosan pityergek,mindenen meghatódok... :)
De itthon ez könnyen megy,emberek közt visszafogom magam....

Bár tegnap mikor a legújabb barátnémnak megmondta S,hogy babát vár,és kihallatszott az ujjongása,Miezáékkal együtt érzékenyültünk el... :D

Nem szeretek mások előtt pityeregni,még a boldogságtól sem :D
Vendég

Woody: én sem szoktam mérni,de múltkor nagyon forrónak éreztem magam a várakozás alatt,és utána vártam,hogy lemenjen a hő,de azóta is fent van.
Olvastam,hogy ez a terhesség egyik korai tünete,de én már unom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így nem fogom tudni,mikor jelez a hőm bajt :D
Vendég

Sziasztok!

Breki,
az elején tényleg nehéz elhinni, de aztán jön az uhu, meg a tünetek, és már nem marad kétséged afelől hogy pocaklakód van :wink:

Ann,
bízni kell, bízni, abban hogy atested jól reagál a gyógyszerre meg a diétára, és már ennyi előkészítés elég lesz a babácskának!!!
Én nagyon várom hogy karira nektek is ott legyen a kiszebra a fa alatt :)

Kép
judit0713

Oroszlán, nyugi tuti minden ok a babóval!
Én sem éreztem még a 16. héten Lilit, az első durva rugdosás és mozgás a 21. héten volt. Persze utána jöttem rá, hogy előtte is éreztem kis bugyborékokat a pociban, csak akkor még nem tudtam, hogy az ő.
Az AFP-t nekem a dokim adta oda és 3 hétre rá. A Hepatitis jóval később lett kész az egy hónap volt. Azt majd be is kell tűzni a kiskönyvbe, mivel akkor a baba nem fog a kórházban ilyen szurit kapni!
Szerintem 4 hetente azért el kellene menni uh-ra, én tuti hívnám a dokit. A végén azért sűrűbb is lesz.
Eszter, most Németországban van ha minden igaz.
De hamarosan kezdenek szerencsére!

Béku, igazi karácsonyi ajándék lesz az uh! Mi teljesen elérzékenyültünk az uh-nál. Férjemet úgy hívta be S, hogy apuka itt látható a pici baba. (még soha nem hívták így, nagyon jól esett neki) Persze uh közben fogta végig a kezem, és hallgattuk a baba szívverését. Elmondhatatlan érzés, ezt nem lehet szavakkal leírni!

Most megyek vásárolni és anyukámékhoz….

woody

Lányok,ha 14-én megyünk a petezsákot megnézni,ahhoz képest kb. mikorra hívnak szívhangot nézni/hallgatni? :D

Judit: elhinni elhiszem,csak felfogni nem tudom! :D
Ahhoz kéne,hogy nőjön a pocakom!! :)

Woody: ha még képet is kapnánk,tényleg csodás ajándék lenne a családom számára!!! :D
Nálunk nincsenek babonák,összetartunk,úgyhogy nem fogom Karácsonynál tovább titkolni :) :) :)

Párom már most anyának hív néha,persze mosolyog közben :)
Próbálja a dec. 14-et elintézni,de mivel másnap lesz szabad,talán mégis akkor megyünk,csak én szerettem volna előbb!!

Dec. 15. a születésnapja!!!! :)
Vendég

Sziasztok!
Béka!Én is így vagyok ezzel a dologgal,még igazán én sem tudtam elhinni és felfogni, talán maj az uh megerősít!Én olyan hülye vagyok, hogy péntek óta 2xcsináltam még tesztet, hogy biztos?!
Az első uh- on is behívják már a férjemet?Vagy akkor még nem?De azon még nem fogunk szívverést látni vagy már igen?
...és számomra egy dilemma:jövő hétre be vagyok fodrászhoz jelentkezve:vágás+festés(mindig természetes barnára,csak azért mert őszülök :( ).Most mit csináljak?Utánna olvasgattam de annyira megoszlanak a vélemények!Vagy csak színezővel csináltassam?Mi a véleményetek?

Kép
Kép
missancsi

A 2.uh mikorra várható?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nekem S azt mondta,hogy a petezsákot nézzük meg 14-én,arra bejön a férj is,és a biológus is,hogy mind együtt örüljünk neki!!!!

Persze akkor már Sz lesz bent! ;)
Vendég

Beku, annyira édes lehettél, ahogy pusszantást nyomsz S meglepett fejére!!! :D Én most el is pityeredtem :oops:
Nagyon örülök, h. jónak tartja a hcg-t, ez szuper!!! Hatalmas gratula és pihenj sokat! Tudod, én is beteg lettem az első hetekben, de mondjuk lázam nem volt, bár nem is mértem :roll:
Vigyázz magatokra Kismami! :D

Sajti, okés, Zorka poci-simi meglesz, jó lenne ha használna!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: igen,asszem S eléggé meglepődött,de talán kevésbé,mert a biológus közelebb volt,úgyhogy először ő kapott,doktornő már nyitott volna a vizsgálóba,mikor megkérdeztem,hogy adhatok-e neki is,aranyos volt nagyon!!! :D

Csak azt sajnálom,hogy Sz lemaradt a dologról!
Mondjuk mivel ő férfi,talán nem ugrom a nyakába ilyen meggondolatlanul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi,mikor lesz a babácskának szívhangja,vagy pulzálás,vagy mi? :D
Vendég

Édes vagy,hogy Te is pityeregsz!!! :) :) :)
Most a Te pofidra is nyomnék egy puszit! Ölelgesd meg Zorka babácskát!!!

Ugye normális most,hogy az átrendeződés miatt picit néha érzem a petefészkeimet?
Vendég

Breki,
ha 2 hét múlva lesz az uhu, akkor ott bizony már szívhang is lesz :)
Nálunk is ahhoz az uhuhoz hívták be a biológust. Én azért nézegethettem előtte is gyakrabban, mert a hiperstimu miatt menni kellett.

Ancsi,
én előtte már beszélgettem erről a fodrászcsajjal, nagyon tájékozott volt, azt mondta, max szinezőt javasol a 12. hét után!
Az én séróm is cefetül néz már ki (szintén őszül, nem kicsit :twisted: ), de majd csak kari előtt merem szinezni.

Kép
judit0713

Igen, szerintem normális! Ne aggódj! :wink:
Legyél nagyon boldog, azt érzi a picuri is, aki még nagyon picuri, de nem sokáig! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: köszi,megnyugtattál!!! :)
Már csak egy parám van: reggelre a szám jobb sarka fájt...mintha sebes lenne...

Ez elmúlik magától,vagy csináljak vele valamit?

Judit: tééééényleg??? :shock: :shock: :shock: :shock:
lesz akkor már szívhang?? :D

De klassz ajándék lenne páromnak!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Most már legalább értem,miért hívott be S annyival későbbre,mint Ancsit Sz :)
Mivel 5 nap volt köztünk,gondoltam nekem 12-én kéne menni,de az vasárnap lett volna :D

Így meg 15-re hívott,amikor épp a 6. hetet betöltöm! :D

Utána kb. mikorra kell ismét szabaddá tennie magát páromnak?
Csak mert szólnia kéne bent,hogy időben legyen helyettesítése!

A 14-eire is csak úgy tud jönni,hogy onnan rohan dolgozni,és addig megkéri az egyik munkatársat,hogy ugorjon be helyette! :?
De még nem tuti,hogy el tudja intézni.
Vendég

Béku, hát ez jó kérdés, no idea :? Megharaptad esetleg? :lol: Tényleg nem tudom, de nem ittál vki után? Vagy herpesz? Az kijöhet láztól, hőemelkedéstől is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Utána már majd a választott dokidtól függ, ugyanis ha a 6. heti uhun minden oké, akkor elbocsátanak a bmc-ből, mivel már egyáltalán nem vagytok meddő pár :D
Engem a 9. hétre hívtak újra vissza, és ha jól emlékszem Estrellát is...a többiektől bocsi, de arra már nem tudok visszaemlékezni :oops:

Kép
judit0713

Ancsi: tegnap csak palackos innivalót ittam-egyedül...
azaz nem ivott belőle más,csak én!

olyan,mint egy herpesz..nem durva,de nem tudom,mit csináljak vele,remélem ez is elmúlik magától!

Judit: köszi!
Az már január,azon még ráérünk gondolkozni :D
Vendég

Csucsu: én inszem előtt 7 napon keresztül napi 2/3-ad Merionalt szúrtam.
A nyolcadik napon kellett visszamennem Uh-ra, ott láttak két nagy tüszőt, mondta a doki h ma már nem is kell több Merional csak este a tüszőrepi, 2 napra rá pedig mehetek az inszemre. így nekem a ciklusom 11. napján volt az inszem. Szurizást a 2. cn-on kezdtem.
Mondjuk én mindig "sietek", normális ciklusban is általában a 12. napon van ovum.

Andi: akkor nektek vszleg azért jött össze kismanó, mert helyreállt az IR értéked addigra?
Ígyekszem nem eltűnni...aranyos vagy! :-)

Kép
lujzici

Macs drága!
Mikor olvastalak benneteket,mindig ettől a hírtől rettegtem félve nyitottam meg a naplódat.Nagyon sok erőt kívánok nektek,és vigyázzatok magatokra,meg Balura nagyon.Ő most semmit sem érezhet a ti fájdalmatokból.
Annyira hittem hogy karácsonykor együtt lesztek.
Millió ölelésem az egész családnak.!!!
Remélem nem úgy lesz ahogy írtad!!!!
Édes Kittike!! :cry: :cry:

Kép
Kép
ritabmc

Lányok!
Küldjünk Macséknak rengeteg erőt,kitartást!

Kép
Kép
ritabmc

Te jó Isten,most olvasom én is...!!

Drága Maccs,én is rengeteg energiát,erőt küldök Neked,most nagy szükségetek van rá!!!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Béku, nem is kell titkolni a család elől. Jó kis ajándék lesz. :lol:
Én sem titkoltam, amint a BMC-ben is megmondta S a jó hírt hívtam is a szüleim és az anyósom. Hiszen ők végig tudták, hogy mikor mi van. Nővérem elől próbáltam titkolni délutánig, mivel nem akartam e-mailen közölni vele (hiszen messze lakik), és meg akartam várni míg skype-on tudunk este beszélni. De nem bírta ki kis „lökőt” és amikor hajnalba szopiztatta a fiát felhívott amerikából telefonon, hogy mi a helyzet, hiszen tudja, hogy ma mentem a dokihoz.
Tehát nálunk az egész család velem együtt izgulta végig a dolgokat, de nagyon jól esett.

Ja és mi a petezsákról is kaptunk képet, illetve a szívhangnál is. Még a kartonomba is raktak egyet-egyet. Ha nem kapnál, mert elfelejtik netán, akkor kérjél!
És végig kint volt a hűtőn, de a többi uh kép is.
Most már csak a 4D kép van kint. És mindenki el van ájulva, hogy Lili hogy hasonlít önmagára és milyen jó ez a 4D kép.

Azért még nem tuti a szívhang (tehát nem kell megijedni, ha véletlenül nincs). A 6. héten hallható, ez lehet az elején és a végén is. Mindenkinél más, ezért szoktak inkább későbbre visszahívni szívhangot nézni, hogy tuti legyen.
De a férjednek, akkor is szupi szülinapi ajándéka lesz!!!

woody

Sziasztok ,
Megjöttem... dokker néni kipipálva, majd évvége előtt kell mennem a tp papírért, mondta egyeztessem le a mhelyemmel, aztán akkor adja, amikor szeretném, majd telefonáljak mikorra kell..... és ha szar idő lenne, nehogy bebóklásszak innen tőlünk érte, küldjem be anyut, aki 1 sarokra lakik onnan :) El vagyok ájulva azután a ridegtartás után, amihez az előző házidokival szokva voltam... :)
Hazafele beszereztem Mikkerre a csokikat az én gombóc artúromnak.. meg egy-két ablakmatrica + karácsony illatű mécses is becsúszott :roll: :roll: :roll:

Csucsukám... mi úgy törtük a Merionalt, hogy konyharuhával fogtuk meg a letörős részt (ahogy Kispatak is írta), persze előtte a piros pöttyöt irányba állítva...így ha a letörés után tovább is tört az ampulla feje, akkor sem volt semmiféle balesetre lehetőség :).. Esetleg próbáld így...
Aműgy nagyon sok sikert a stimuzáshoz!!! Mindjárt a Te tesztedért izgulunk majd !!!!!!!!!!!! :)

Békus-Kismami!!!!!!!!! :) Mégmindig Rajtad örvendezek.. meséltem ma anyunak.. Ő is gratulál Nektek :) A hő elég sokáig fent lesz... mostanában ugyan nem mértem, de holnap reggel majd lecsekolom ésmegírom, hogy ezidőtájt mire számíthatsz majd... :wink:
Herpesz: nem csak a más után ivástól jöhet ki.. izgalom, undor ugyanúgy kihozhatja... nekem utóbbi operál valszeg.. Vukkos időszak óta már 2-szer jött ki.. egy-egy nagyobb Vukk után... :x
Te viszont az utóbbi napokban asszem épp eleget izgultál ahhoz, hogy herpesz jöhessen...

Ancsi: Én is festek... rendes festékkel... be is b.. szna, ha a 9. hónap végére úgy néznék ki mint a Holle Anyó....!!! :shock: :shock: :shock: A 12. hét előtt is festettem már, annyi, hogy szerencsére jópár hónapja kijött asszem a L'oreálnak egy olyan hajfestékje, amit csak 10 percig kell rajtahagyni... Na az elején óvatosságból azzal festettem....
Amúgy én már jó előre kiműveltem magam hajfestés témában.. Lényeg: a mai kímélő festékekben már nincs annyi káros anyag, ami árthatna akár a felszívódás miatt, akár belélegzéskor... Két kivétel van ezalól, a fekete hajfesték, nememlékszem már, de abban van valami káros cucc.... (én ezért váltottam már év elején feketéről most épp gesztenyebarnára).. a másik pedig a platina szőke, amihez rengeteg hidrogén kell... + ugye idő, míg hat.. ergó sokáig szívod be a hidrogén gőzét.... :shock:
A teszteléshez: Bakker....asszem az elég sokmindent elmond, hogy én a legutolsót a 49. ciklusnapon csináltam?? (pé után 31 nappal)...????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: addig pár naponta volt tesztelés.... ha rámjött az elbizonytalanodtam érzés, nyomtam egyet és megnyugodtam... :)

Ann: Próbálj meg mindenképpen pozitívan hozzáállni a dolgokhoz... az, hogy nálam mi volt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy Te is ugyanúgy működnél... Nálunknál szarabb IR-rel is lettek már terhesek... Az biztos, hogy valamennyi idő nem árthat a gyógyszernek, hogy hasson, engem ezért ítélt Sz. két hónap pihenőre, mikor elkezdtem szedni a gyogyót.. és csak utána engedte a 3. inszemet...
Te végülis mióta szeded??

Kispatak: Hát nem tudom, ha magától nincs rá igénye, mi sem erőltethetjük neki..... Anyuék (a baráti körével) próbálták még az elején hívni, bevonni a programjaikba....de anyósnak megvan a maga napi periódusa, amihez ragaszkodik, senkihez nem hajlandó alkalmazkodni.. Emiatt pl. még egy színházba sem lehet elinvitálni, mert az már felrúgja az ő napi programját....ha vagy anyuékhoz, vagy hozzánk eljönnek vendégségbe, 6 óra előtt már fészkelődik, meg cseszteti apósomat (aki végre kicsit jól érezné magát..) hogy menjenek, mert idő van... Normális választ ugyan nem kaptunk még hogy mégis minek van itt az ideje.. de neki mehetnékje van.. hogy otthon legyen például az épp aktuláis tv műsora miatt.. holott van videó, rögzítős a kábeltvjük is.. na mindegy.. nehéz eset.. Ha Ő nem akar barátokat maga köré, akkor nem is lesz neki soha.. :shock:

Oroszlán: Szerintem mehetnél hamarabb is... én hétfőn megyek afp-re kedden meg uhu-ra és akkor még nem lesz meg az afp eredménye!!.. Úgyhogy telefonálj szerintem minél előbb!!!! :wink:

Juditkám: Remélem sikerült megnyugodni a tegnapi melós-mizéria után... vagy ne is emlegessem??? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Édes Istenem Macsi!!!! Most látom.... :cry: :cry: :cry:
Mérhetetlenül sok erőt kívánok Nektek!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Kiírnátok újra Maccs oldalának címét?Köszi!
Andi!Jófej vagy!Pedig már majdnem lemondtam erről a festésről!De szerintem sem ezen múlik a baba sorsa!Egyébként az ellenzőknek szoktam mondani, hogy hát nem sok lenőtt hajú kismamát láttam!

Kép
Kép
missancsi

Andi,
dokkernénid megdícsérve :))

A gyogyót október 8-a óta szedem. Fokozaton növelve az adagot 3x500 ra. Tehát közel 2 hónap lassan.
MA én hülye utánaolvastam a miómás témának, és halálra szörnyűlködtem magam. Áldás és átok ez az internet... Most persze amiatt is beparáztam, hogyhát lehet tényleg jobb lett volna a műtét?? Tiszta lökött tyúk vagyok. Ilyenkor olvasgatok róla, amikor már javában szúrom magam!! Hát nooormális???!!!
Feltételezem én, ha annyira gázos lenne a helyzet és nem lenne remény, nem hinném hogy engedte volna Sz ügynökünk a kezdést. Ugye jól gondolom csajok? Ma para napom van úgy tűnik..

Macs drágáék, rengeteg erőt kívánok Nektek!!!!
ann74

Ann: Nem akarlak túlságosan bíztatni se...de tudod mit, bíztatlak mert igenis!!!! két hónap szedés azmár elég lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi: Hát nem sokat... és ugye nem napi gyakorisággal csinálod, tehát 6 hetente egy festés szerintem belefér.. ha bajt okozna, ez is a tiltott dolgok listájánlenne mint pl kajáknál a tatárbifsztek, vagy a többi most nem is emlékszem miminden még...
Bocsi, nem bírom összeszedni rendesen a gondolataimat...Gyerekek én annyira magam alatt lettem... Pont hívott Rajó, miután olvastam és zokogtam.... annyira megrémült, azt hitte a mi babánkkal van baj..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Ancsi: henna esetleg? nem olvastam utána,hogy azt szabad-e,de érdemes megkérdezni!

Andi: de édes vagy,még anyudnak is meséltél? :D :D :D :D :D

Köszönöm Neki is a gratulát!!! :) Annyira várom már az UH-ot,hogy lássam a manót! Akkor végre megnyugszom!
Engem a 12. hét-dolog nem hoz lázba,a szívhangtól én már nyugodt leszek!

Woody: édesek lehettek azok a fotók!!
Anyummal épp most beszéltem,mondja,hogy húgomnak említette a dolgot,onnan tudta ő is,hogy tegnap kellett érdeklődnie :)

Tündéri családom van,alig vártam,hogy mindent elmesélhessek nekik!! :)
A fotókat bekereteztetem,Karácsonyra kap belőle nagynéném is szerintem! :) Olyan aranyos volt,mikor még csak beszéltünk a lombikról,pénzt is ajánlott,mondta,hogy ez az ő unokája is :D
(Anyum nővére)

Annyira szeret,pici koromban rengeteget vigyázott rám,sokat fájt a hasam,olyankor ő simogatta,sétált velem,stb. :)

Szóval,azt mondod,nem biztos a szívhang még akkor...
Aznap töltöm be a 6. hetet! :D

Bízom benne,hogy lehet majd látni!
Vendég

Andi drága!
Borzasztó volt olvasni nekem is,de próbálj egy picit másra koncentrálni,mert olyan érzékeny vagy most,és a pici babácskád ne érezze meg,hogy valami gond van!

Neki a boldog-mami kell!!! Ha Rajó ennyire rápánikolt,akkor tényleg nagyon ideges lehetsz,ne ijessz rá manócskára!
Vendég

Próbálok, de nem bírom abbahagyni a sírást.... Annyira nem ezt érdemlik a Macsiék... :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Ann: ne olvasgass hülyeségeket!!
Sz nagyon jól tudja,mit csinál! Nekem most csinált egy bébit!!! :D
Teljes kilátástalanság volt,mikor elkezdtük,és most már a petezsákos UH-ot várjuk!!!!!

Bízz benne,és max minket olvass!
Talán elfogultak vagyunk Vele szemben,de nem véletlenül!! :)
Vendég

Macs, sok-sok erőt kívánok nektek!

Ann, én tavaly okt. 5 körül kezdtem a Met-et és nov. 23-án teszteltem pozitívat.
Tehát én még kevesebb ideig szedtem a Met-et, mint te.
Így látod nem szabad izgulni. És a mioma miatt sem!!!
Ott lesz karácsonyra az a szép 2 csík és kész!!!

woody

Tudom :cry: :cry: :cry: :cry:

de akkor is picit próbálj megnyugodni,lélegezz mélyeket,és kezdj el beszélni a pocakodhoz!
Azt már nem merem írni,hogy simogasd,azok után,amit a BMC-ben mondtak nekünk,hogy azt nem szabad,de picit befelé koncentrálj!

Én is sírok miattuk...de nem szabad most annyira elhagynod magadat,a babácska ezt is érzi!
Vendég

Macs: Kitartás, ez az egész dolog Kittikével megterheli az egész családot. Sok puszit küldünk neki Barbussal.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku, igen még nem tuti.
Azért is írtam, ha véletlenül nem lesz, az még nem gond!
Az a baba jól van, nem kell félni!
Nekem 5+3-nál petezsák volt csak és 7+1-nél már szívhang is.
Azért nem hívtak vissza a 6. hét közepén, mivel akkor nem mindig van szívhang.

woody

Kissbeeka!Miért nem szabad pocakot simizni?

Kép
Kép
missancsi

Andi
a legújabb inzulineredményeim múlt hetiek, nov.23aiak. Tehát már közel 2 hónap szedés után...Előtte 8,9 és 53 volt, tehát végülis azt jelenti hogy jól reagálok rá..
No mind1. Ettől függetlenül bíztathatsz meg drukkolhatsz. Én most megpróbálom kiverni a fejemből, és arra gondolok amit írtál, hogy nálunknál szarabb eredménnyel is lettek terhesek. Mondjuk én nem ismerek ilyet, de erre gondolok :))
ann74

Woody
aranyos vagy!! Most szívom magamat fel pozitív gondolatokkal. Mint a tiéd is! :)
ann74

Ancsi: annyit mondott a csajszi a BMC-ben,hogy kontrakciót okozhat.
Ezt a túlstimus lánynak mondta,aki mellettem feküdt,mikor nekem beültim volt,neki meg aznap eredményhirdetése.

Állítólag méhösszehúzódásokat okozhat,ami nagy pocakkal a szülés beindulását is eredményezheti.

Persze ezzel nem mindenki ért egyet,úgyhogy nem tudom,mi az ábra.
Nem minden esetben okoz valamit,de előfordulHAT.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: