Béku
Várjuk ám nagyon a híreket!!!
Tényleg jó volt sógornő dokija, szívből ajánlja...
Lehet, hogy én is átmegyek hozzá, ha anyagilag úgy alakul...
Férjék évente 2x kapnak prémiumot, abból jut az extra kiadásokra, de építőipar, szóval sz*rban vannak, most lehet, hogy nem lesz... Ha nincs plusz pénz és kiesik az én fizum, akkor erősen kérdéses a privát doki, de mindenképpen „luxus”...
/Más tészta, hogy 2. trimeszterben átvesz-e.../
Szóval még nekem is játékban van az Uzsoki...
Vagy sokan azt mondják, hogy a fogadott szülésznő a fontosabb, hát nem tudom...
Na neked sem lesz ma könnyű napod, de tuti a föld felett fogsz repkedni!
Pasik meg tényleg suták ilyen helyzetben, kell nekik idő, míg felfogják, megemésztik...
Én is émelygek az elejétől, de nem hányok, hátha neked is csak ez lesz... /Mondjuk ez sem jó, de örülök a visszajelzés miatt/
Az én dokim akkor hívta be férjet, amikor már uhuzott, addig a paraván mögül leskelődött

Nem tudom, miért, látott már hasonló helyzetben
Kubu
Jól van, értem én, hogy bürökrácia, csak mégsem értem...
Miért nem örülnek annak, ha valaki elfogadja és nevére veszi a gyerekét, miért kell még plusz procedúrákat kitalálni? Sógornő is azért házasodott pocakosan, mert különben jó nagy tortúra lett volna...
Na nem puffogok...
Én megnetm EKG-ra, mert szívbeteg vagyok, szóval nem szeretnék ezzel játszadozni...
És van lyukas fogam is, tudom

De a védőnőnek igaza van abban, hogy a 12. hét után kéne csak mennem, ha állandó hányingerem van...
Nagyon cuki a kiscsizma
Kispatak
Sajnálom, hogy bárányka nem megy haza karácsonykor
Vicky
Köszi a munkaidő kedvezményes infot...
Az a baj, hogy van még egy csomó szabim, csak zárás van és más nem csinálja meg helyettem...
Tök jó, hogy elmúlt a vérzés!!!
Andi
Na látom csak nekem volt újdonság ez a házassági anyakönyvi dolog
Remélem nem fáztam meg, bár talán kezdek...
A védőnő nem ajánlotta az 1000 mg-os C-vitamint, hanem valami Schüsser sót, hát nem hiszem, hogy az van bármelyik gyógyszertárban...
Még így táppénzen is támogatják a szemüvegedet? De jó, lehet, hogy nekem is kéne még gyorsan intéznem egy következőt...
Kérünk képeket a naciról!!!
Mennyibe került? És a felsők milyen árban vannak?
Ann
Jó azért, hogy a baráti körben is van „sorstárs”, nekem is jó volt a barátnőmmel megbeszélni...
Persze sokan tabuként kezelik, míg ki nem derül...
Sajnálom, hogy ennyit szívsz a szurival...
Brumi
Köszönöm a gratulációt, tényleg szalad az idő...
Én nagyon drukkolok, hogy sikerültjön az inszem és ne kelljen lombik!
Kiskatona-problémához sajnos nem tudok hozzászólni...
Lukacsne
Sajnálom, hogy Hanna nem alszik...
Köszi neked is a Hak-infot!
Lehet, hogy besétálunk érte, a Várban házasodtunk, szép kis romantikus séta lesz