A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt Mindenkinek!

Béku!
megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
szánon érkezik hozzád a jó hir!
vikus82

Hú Vicky: Remélem ez csak jót jelenthet!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok Neked, hogy a doki is így lássa! :wink:

Na csajok, szerintem még kb. 2 óra és Brekkencsünk jelentkezik!!!! :wink: :wink:
Bakker, úgy izgulok, mintha nekem kéne menni :wink: :wink: :wink:

Bevallom, meg akartam lepni, hogy ma bemegyek és együtt izgulom vele végig.. :wink: .. azért is keltem fel ilyen korán ma.... de ónosesőt-fagyoshavat mondanak mára.... és nem mertem nekiindulni, mert ugye Jánosban is meredeken kell fel-lemenni.... itt ahol lakunk dettó ugyanaz a helyzet... Szóval mai lányok... ma csak lélekben, de ottvagyok Veletek... :wink:

Ann, Brumi...... mi az afp vv miatt megyünk a Jánosba hétfőn, remélem összefutunk majd, ha végeztünk a terhesgondozóban lehet visszanézünk Hozzátok... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku
Várjuk ám nagyon a híreket!!!

Tényleg jó volt sógornő dokija, szívből ajánlja...
Lehet, hogy én is átmegyek hozzá, ha anyagilag úgy alakul...
Férjék évente 2x kapnak prémiumot, abból jut az extra kiadásokra, de építőipar, szóval sz*rban vannak, most lehet, hogy nem lesz... Ha nincs plusz pénz és kiesik az én fizum, akkor erősen kérdéses a privát doki, de mindenképpen „luxus”...
/Más tészta, hogy 2. trimeszterben átvesz-e.../
Szóval még nekem is játékban van az Uzsoki...
Vagy sokan azt mondják, hogy a fogadott szülésznő a fontosabb, hát nem tudom...

Na neked sem lesz ma könnyű napod, de tuti a föld felett fogsz repkedni! :)

Pasik meg tényleg suták ilyen helyzetben, kell nekik idő, míg felfogják, megemésztik...

Én is émelygek az elejétől, de nem hányok, hátha neked is csak ez lesz... /Mondjuk ez sem jó, de örülök a visszajelzés miatt/

Az én dokim akkor hívta be férjet, amikor már uhuzott, addig a paraván mögül leskelődött :) Nem tudom, miért, látott már hasonló helyzetben :)

Kubu
Jól van, értem én, hogy bürökrácia, csak mégsem értem...
Miért nem örülnek annak, ha valaki elfogadja és nevére veszi a gyerekét, miért kell még plusz procedúrákat kitalálni? Sógornő is azért házasodott pocakosan, mert különben jó nagy tortúra lett volna...
Na nem puffogok...
Én megnetm EKG-ra, mert szívbeteg vagyok, szóval nem szeretnék ezzel játszadozni...
És van lyukas fogam is, tudom :( De a védőnőnek igaza van abban, hogy a 12. hét után kéne csak mennem, ha állandó hányingerem van...
Nagyon cuki a kiscsizma :)

Kispatak
Sajnálom, hogy bárányka nem megy haza karácsonykor :(

Vicky
Köszi a munkaidő kedvezményes infot...
Az a baj, hogy van még egy csomó szabim, csak zárás van és más nem csinálja meg helyettem...
Tök jó, hogy elmúlt a vérzés!!!

Andi
Na látom csak nekem volt újdonság ez a házassági anyakönyvi dolog :)
Remélem nem fáztam meg, bár talán kezdek...
A védőnő nem ajánlotta az 1000 mg-os C-vitamint, hanem valami Schüsser sót, hát nem hiszem, hogy az van bármelyik gyógyszertárban...

Még így táppénzen is támogatják a szemüvegedet? De jó, lehet, hogy nekem is kéne még gyorsan intéznem egy következőt...

Kérünk képeket a naciról!!!
Mennyibe került? És a felsők milyen árban vannak?

Ann
Jó azért, hogy a baráti körben is van „sorstárs”, nekem is jó volt a barátnőmmel megbeszélni...
Persze sokan tabuként kezelik, míg ki nem derül...
Sajnálom, hogy ennyit szívsz a szurival...

Brumi
Köszönöm a gratulációt, tényleg szalad az idő...
Én nagyon drukkolok, hogy sikerültjön az inszem és ne kelljen lombik!
Kiskatona-problémához sajnos nem tudok hozzászólni...

Lukacsne
Sajnálom, hogy Hanna nem alszik...

Köszi neked is a Hak-infot!
Lehet, hogy besétálunk érte, a Várban házasodtunk, szép kis romantikus séta lesz :)

Kép Kép
estrella22

Békú:
Rajtad a világ szeme!!!!!
Jaj én már úgy izgulok!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Olvasok, ám csak nem mindig van időm írni!
Heni
nagyon sajnálom, sajna az elején nekem is ugyan ez volt a tapasztalat a BMC-ről, de mikor Konc tanár úrhoz átmentem Ő már kommunikált is! Te kihez is jártál?

Vayacon
Noni baba gyönyörű

Ancsy
Gratula

Kisbeeka
Halk gratula nagyom várom a HCG eredményed!
A párod reakciójában szerintem semmi furcsaság sincs, Szerintem saját ÉN is úgy fogok reagálni egy ++++ tesztre, mert ez már nem meglepetés! Örül az ember, de nem az az igazi felhőtlen öröm….hozzáteszem szerintem. Ennyi utánajárás szenvedés után…….

Mindenkinek szép napot!!!!
Kisbeeka szorítok!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella:
A hak-hoz annyit, hogy nézzünk azért utána, hogy nem az okmányiroda adja-e ki véletlenül? Csak mert oda meg időpontot kell kérni, legalábbis ahol mi házasodtunk abban a kerületben mindenképp.... :shock: Csak azért szólok, hogy ne legyen megint rossz tapasztalat, ha feleslegesen mennél.... :wink: :wink:

Nadrág, indigókék, kicsit sztreccses farmer.... majd csinálok képet... amit kinéztem, az a fajta modell nem volt, legalábbis nem láttam... ez 400 ft-tal volt drágább, tehát 5900 ft volt.... de ha azt nézem, hogy levágta meg felszegte az alját árában akkor aztmondom zsírkirályság.... (az még plusz egy 1000-es lenne majdnem). Kurva kényelmes, nagyon jó viselet... abban akartam ma pompázni a lányoknak.... na majd legközelebb.... :wink:

A pasi-sutasághoz: hát asszem az én bolond férjemmel óriási szerencsém van....Ez teljesen természetesen kezeli ezt az egész terhességet, meg a vele járó dolgokat... Azt hittem mamlaszabb lesz.... de gyerekek, Rajó ahogy megtudtuk, hogy baba lesz, azonnal feliratkozott ilyen babavárós heti hírlevélre... amikor jön az értesítés jön haza, mondja hogy arra a hétre mit írt.. babának, nekem... mi mekkora, mire figyeljek, mit kell csinálni.. teljesen képben van... és tök magától csinálta ezt!!!!!!!!! ... majd megzabálom olyan édes!!.. Ráadásul ahova én vagyok feliratkozva szintén hírlevél (ciklus.hu) az csak 3 nappal később küldi.. így mindig lelövi nekem a poént Rajó, de nem veszem el az örömét, hogy szóljak Neki :)
Amúgy még a Silverboy-os uhut is egész jól viselte... csak az volt fura neki, hogy az Istenhegyin ugye hasi volt... a 12 hetesen meg mikor bementünk a vetkőzőbe és lekaptam mindent.. csak lesett, hogy ezt most mégis miért... MOndom, majd mingyáááá meglátod :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ja még annyi Estrella: hogy most épp nem tp-en vagyok.... Először azon voltam...de volt még 18 nap szabim, így azt most egyben kivettem, így jelenleg szabin vagyok... :) Most péntektől lesz megint tp... :wink: Úgyhogy egy szava nem lehet senkinek, hogy bementem azért, ami jár! :)

andrea-1

EStrella: amúgy ezen az oldalon (farmer és melegítőnadrágok) a legutolsó nadrág az, a lap alján..... csak élőben jobb mint a képen, ezért elsőre én sem ismertem fel, hogy ugyanaz :)

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737

andrea-1

Sziasztok

Légyszi segítsetek!

Tudtok valami az RH pozitív és RH negatív kombóról?

Köszönöm
Vendég

házassági anyakönyvi kivonatot az anyakönyvi hivatal adja és nem okmányiroda, de nyházán ott is külön van félfogadás nézzetek utána, nehogy potyára menjetek....

béku
nagy tartálykocsival és várjuk a híreket.

kiscsaj most aludt el remélem hosszan nyomja mert sok dolgom van.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

uzsokiról:

szerintem nagyon jó hely és a dokik is profik mind, akiket nem szívleltek mert van aki csak bejár szülni és nem ott praktizál már kiutálták vagy nem engedik be, meséltek egy dokiról név nélkül paraszt volt, úgyhogy a főorvos úgy döntött ne rontsa a kórház nevét, nem engedik be oda szülni. a szülész csajok is profik és kedvesek is mindegyik, mivel nekem császár volt így nagyon nem tudok nyilatkozni de a szobában nem volt senkinek sem szülésznője meg havonta csak 3at vállalhatnak be, és ha éppen akkor van ügyeletben osztályon akkor a többi kismamival is kell foglalkoznia nem lehet csak melletted, ezért nem mindenki fogad, de az ügyeletesek is segítőkészek mindenki dicsérte őket.
szépen fel van újítva, elején 2ágyas szobák vannak 3db, utána 2db 5ágyas, utána meg 3ágyasok, a végén vannak a császáros szobák 3ágyasok és 1db 1ágyas, zuhanyzó és hűtő minden szobában van, normális ágyak és szekrény, nem szoc korszakból valók hanem mai modernek. mikró a folyosón a konyhában van.... látogatási rend is van , meg csak a folyosón szobába nem lehet bemenni mert egész nap veled van a baba és ne bámulgassák idegen pasik hogy te szoptatsz :)
végülis én ettől kicsit tartottam de nem volt gáz, meg 4 nap után engednek haza az hamar elmegy.
én csak ajánlani tudom a kórházat nekem nagyon pozitív élményem van vele és összehasonlítási alapom ez a 4ik kórház amiben voltam vagy lettem volna....

az én dokinénim a 30ik héttől vett gondozásba második trimeszterbe simán mehetsz másik dokihoz, ha az előzővel nem vagy megelégedve.
én dokinénim a 8kerület Auróra u-i rendelőben van szerda 14-20ig, vagy a kórházban délelőttönként megtalálható és csak ajánlani tudom.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

DÁDÁDÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMMM!!!!!!!!!!

HGC: 39,7

andrea-1

béku üzeni
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 39,7 HCG S mondta el a jó hírt neki.

GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kismami

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

SZUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER BÉKUS KISMAMIIIIII!
Kösz lányok az infót!!!

Amúgy mi szokott lenni a jó hcg tartomány?
ann74

YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! :lol:
Béku, emiatt mindenképp be kellett néznem! :D :D :D
Gratula!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Egyszerre írtuk! :)

Béku: nagy gratula....de most aztán tényleg vigyázz Magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Békú:
Hatalmas nagy gratuláció!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Nos akkor itt a legújabb tábli is, Béku KISMAMIval, és Oroszlántól egy pár új adattal, nameg Brumi is javítva:

BABAÁLMOK

Zsuzska,
te következel :wink:

Ann, Brumi,
kéretik belehúzni a dolgokba, hogy még a ti SIKERÜLT feliratotokat odabiggyeszthessem, aztán dobom a táblit Sajtinknak :)

Kép
judit0713

Béku,
yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, übermegagigagratula és mostantól extrán vigyázni Magatokra !

HAK: nekem a siófoki okmányiroda küldte a friss példányt :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Igenis Judit!! :)))
ann74

Ann,
én hétfőn privát rendelésre megyek, így sajna nem találkozunk :?

Viki,
ez jól hangzik, nem lesz ott műtét!!!

Brumi,
Mikulás viszi be a kiskatonákat, ez tuti segít :wink:
Nálunk hasonló car helyzet volt apánál, és bár a FER14-től és a C + E vitamintól többen lettek a katonák, de az arány maradt. Najó, így azért db-számra nyilván több jó is volt benne!
Nekünk lombikbabánk lett, de aztán kiderült hogy ez miattam is van, mert már nem vagyok csitri, és a petesejtet körülvevő hártya elég vastag már ebben a korban, így nehezen jutnak be a fiúkák.

Lukácsné,
aztaaaa mekkora már a baba :shock: Nekem Eszter fél évesen volt ekkora...na jó, én se vagyok túl nagy :oops:

Kép
judit0713

[size=24]Jupppiiii!Hip-hipp hurrá!!!!Nagy gratula Brekinek!!!![/size]Szakad az ónoseső nálunk! :cry: ..még a kutyát sem merem kivinni,csak hogy el ne csússzak!Ma engedélyezem neki, hogy bepisilhessen!!! :lol: ...áá, szerencsére Mukink nem az a fajta!Inkább visszatartaná estig,mint hogy bepiszkítson!

Kép
Kép
missancsi

Brumi:
Még mi sem láttuk a sperma eredményt,de nem rég mondtam a férjemnek,hogy valószinü ez a próbléma.Már úgy is mindegy,sajnos már késő bánat,már nem agyalok rajta.Nekünk is valószinü már a lombik következik.De remélem,hogy nem lesz szükség rá.
Drukkolok,hogy ne legyen szükséged a lombikra.

Judit:
Nagyon remélem,hogy még lesz lehetöséged a tábázatba beleirni az én nevem után is a jó hirt.Nagyon szimpi lenne nekem is.
Remélem követem az Ancsi-Breki párost!!!!

Vicky:
A mütét után nem volt sok vérzésem és életem elsö 28 napos ciklusát sikerült produkálnom.Azóta sem volt rá példa!
Neked nem lesz szükséged a mütétre,látod minden kezd jóra fordulni!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska2007 2010.12.01 12:51-kor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Akkor valszek Brekinek is 1 baby van kilátásban, mint nekem,ugye?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi:
Akkor nálunk sokkal jobb idö van,itt havazik!
Imádom a havat,már tettem egy nagy sétát.Igaz fúj a szél kegyetlenül,de én nagyon imádom a telet-havat és ez sem volt probléma.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku, nagy-nagy gratula most már hangosan is!!!!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Jó kis csapat gyűlt össze a bmc-ben :)
Breki, Csucsu, Zsuzsó, Lujzici és én!!!
Sajnos Lujzici még nem kezdhet, spermibacit írtanak.
Viszont a másik 2 lány csupa jó hírekkel jött el!

Hajrá Békus, munka után azonnal gyere!!!
Csucsu pedig kezdhet és a mazochisták táborába tartozhat mától!!!!

Szóval, fülig érő szájjal jöttem el ma, jó volt bent :)

Kép
mieza

tényleg jó kis délelőtt volt. :-)
még pityeregtünk is picit, amikor egy nem fórumos lány örömkönnyekkel jött ki. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ó de sajnálom, hogy kihagytam!!! :cry:
De annak örülök, hogy a társaság jó volt!!! :wink: :wink: :wink: Albert úgylátszik majd-mindenkinek szerencsét hozott :)

Lujzici??? Ezer éve nem hallottunk Felőle??? Csak nem Ő is zugozik????? :shock: :shock:

andrea-1

Breki!
Sok szeretettel gratulálok! Igazán szép mikulás ajándék! :D

Kép
avarka

béku: Gratula, már csak 8.5 hónap és kezedben az ebihalacskád.

Köszönöm mindenkinek, azért talán a műtétet még nem úsztam meg, de nem a vérzés miatt, hanem a méhszáj miatt. De így legalább el tudok menni rákszűrésre. Utána kiderül hogy megúszom-e a műtétet.
vicky79
Budapest III. kerület

Húú csajok!A környékünkön megállt az élet!Totál gáz a környék!Jégpáncél minden!Reggel óta még mindig nem vittem le a kutyát pisilni! :( Az előbb tettem egy próbát sóval a kezemben, gondolván, hogy az előttem lévő aktuális lépcsőfokot majd mindig leszórom, de aztán rájöttem, hogy esélytelen!Normál állapotban bátrabb lennék,dehát így kismamiként nem vagánykodok!Esne inkább a hó!
Mikóóó jön már Kisbeeka?
Felétek mi a szitu,időjárásügyileg?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi, itt is fosadék idő...de azt olvastam mindenhol.... Úgyhogy szobafogság... pedig ma is császkáltam volna :) Mák, hogy még pont tegnapra lettek a dolgaim időzítve.... :shock:
Szegény kutty.... nincs valaki, aki levigye helyetted? Párod későn ér haza?
Jól teszed, hogy nem vigéckedsz, ha le van fagyva... :shock: :D

andrea-1

Elvileg azt mondta párom,hogy igyekszik ma korábban hazajönni!Csak miatta is aggódom,hogy épségben haza érjen!Remélem minden rendben lesz!Kutyra ráparancsoltam, hogy pisiljen inkább be!De szegény csak néz rám furán, hogy miket beszélek?!Lehet, hogy a pacsi mellé ezt is megkéne neki tanítani?! :lol:
Anyóspajti itt van, ugyanis itt nálunk van a boltja(itt dolgozik),de annyira nem jött fel,vagy legalább hívott volna fel, hogy segítsen-e vmit...vagy legalább szórná fel a jeget a ház körül, vagy a lépcsőnket!Őneki, úgysem olyan gáz ha elnyal egy kicsit! :? (most bunkó voltam?),de amikor nem kéne akkor aztán tud ám jönni fontoskodni!..ilyenek az anyósok!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi... de lökött vagy :))))))))) Ne kívánd inkább neki az eltaknyolást.... mert a végén még Te ápolhatod ... :shock: :shock: :shock: :shock:
De mondjuk eszébe juthatna hogy Te ott vagy fent a kutyával... kint meg minden jeges... úgyhogy nocomment a hozzáállása... :shock:

andrea-1

Hát ja!Még jó, hogy már vmilyen szinten immunis vagyok anyósra!Úgyhogy már ez a hozzá állása sem érdekel!
Jöhetne már Béku! :lol: ..hú de boldog lehet!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku azt mondta, hogy sokáig dolgozik... úgyhogy szerintem csak későn fog tudni jönni..... :shock:

andrea-1

Breki!

Így örül Lili a tesztednek, na meg Én is!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

gyoreneildi

Ildi!!!
De cukor!!!!!! :) MIcsoda vidám kisbaba!!!!!!!!!!! :)
Remélem jól vagytok! :wink:

andrea-1

Hajrá Breki, jaj de megörültem!!!! nagyon vigyázz, ha baj van, irány a dokker és ágyikó!

Vicky: de jó, hogy elment Mary másfelé!!

Ildi: nem semmi ez a lányka, hurrá. Épp tegnap néztem a pici fotóit amit anno küldtél!

Akinek nem fontos ne menjen ki. Én ma totyogtam haza, és még fogdokker a világ végén, pont ma!?

Anyós: hát jelenség, de azért ne bántsuk őket, a párjainkat csak ők hozták ám világra, anyukák ők is!

Estrella: te is nagyon vigyázz és ha gáz van irány otthon maradni!

Mára bezár, mert még hosszu a nap

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: Tudom, hogy Te fiús anyuka vagy.... de lehet az én anyósomat Te sem szeretnéd a Magadénak.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok,
egy kis OFF, de le kell írnom:
Csak nem bírta ki a főnökség amíg lábraállhatok és beszélhetünk személyesen...bájosan felhívott a főnököm - mondjuk éreztem rajta hogy carul érzi magát a szereptől - és közölte hogy a menedzsment értekezleten úgy döntöttek, hogy vissza kell adnom az autót, a laptopot meg a telefont is :!: amíg itthon vagyok, és hogy hát beszéljük már meg, hogy hogy tudom eljuttatni Tbányára én vagy a férjem :shock:
Oké, számítottam én erre, de mondjuk tervező kolléganőknél simán maradt a teló, én meg mégiscsak manager vagyok, szóval ez fura...meg ha annyira fontos, üljenek ketten céges kocsiba, jöjjenek el, aztán vigyék ők vissza!
Ha a párom megy, hogy a p..ba jön haza onnan??? Én meg ha járóképes is leszek, nem biztos hogy vezetni akarok ilyen időben, csak azért hogy két kocsival mehessünk...
Szóval most annyiban maradtunk, hogy a hétfői dokilátogatás után felhívom és egyeztetünk.
Szerintetem prosztóság azt kérni hogy ők jöjjenek el???

Kép
judit0713

Juditkám: Szerintem nem! Mondd meg, hogy a férjed nem ér rá, Te meg utána nem tudsz hazajönni... úgyhogy szeretnéd leegyeztetni, hogy mikor jönnek érte.... Ennyi!
Egyébként sajnálom! :( A telefont legalább hagyhatták volna... mert gondolom ha valami olyan van, amiben Te vagy képben, akkor csak fel akarnának hívni valamin!!! :shock:

andrea-1

Hát ja! A laptopot meg a telót nem igazán értem, mikor még most is gyakran segítek nekik itthonról.
De nem baj, ezentúl nem fogok! Hívni meg hívjanak ők ha tudni akarnak valamit. Én majd küldöm a táppénzes papírokat postán aztán csá!

Kép
judit0713

Hahó!

Judit: teljesen helyesen gondolod! Ha akarnak valamit tőled, akkor oldják meg, és jöjjenek mindenért. Természetesen egy tételes átadás/átvételi jegyzőkönyv kiséretében (autó km állás stb) és konkrét óra/perc átadás/átvétel - ezt nem viccből irom!

Andi. nem azért irtam mert fius mami vagyok, csak ugy általában. Nekem se mindig idilli az anyós, de próbálom kezelni a helyzetet, és tudnom kell, hogy ő is anyuka, a férjem édesanyja. Köztük persze más a viszony, mint én és anyukám, de azt tudom mit jelent gyereket szülni/felnevelni, nekem természetes hogy nagyon tiszteljen bármilyen is.
Ezt nem azért irom, hogy bárki igy tegyen vagy kötelező anyóspajtit szeretni, és se vagyok odáig érte. Csak hát ő is épp annyig kinlódott egy gyerekkel, mint bárki más, történetesen viszont a szeretett páromnak adott életet és nevelte szeretettel. Ezért nagyon tisztelem bármi is legyen - és még ha az én fiacskám nagy ivben ... ránk sajna.

üdv kispatak
Vendég

Juditkám: Igazad van!... Amúgy jó szemetek, hogy még a jövő hetet se voltak képesek kivárni.... :shock:

Kispatak: Hidd el nem ok nélkül írtam bármikor is az anyósomról azt, amit... Vannak olyan szituk, amikre semmilyen körülmények között nem lehet ok, vagy magyarázat az, hogy ő szült egy gyereket, aki adott esetben épp a férjem... Sem őt, sem mást nem jogosítaná fel, ha én csinálnám.. engem sem..
Az meg hogy bárki is az anyai mivoltjával folyamatosan visszaéljen és rátelepedjen a gyerekeire és érzelmileg zsarolva tartsa őket sakkban, számomra inkább szánalmat ébreszt, mint tisztetet... És nálunk ez van sajna, elég durvában nyomja az anyós! :(
És ha épp az említetted, hogy ki mennyit kínlódott a gyerekével, az én anyám állítom jóval többet kínlódott velünk egyedül, mint anyósom a fiaival.. anyu mégsem enged meg magának az olyan húzásokat, amikkel anyósom próbálkozik...

andrea-1

HOgy milyen gyönyörű kislány ez a LILIbaba!!!

Judit, nehogy már még te szaladgálj.. és többet ne segíts...

Kép
mieza

Hurrá!

Kész lett a határidőnapló (már nyomdában, pár nap és frissen itt lesz a kezemben :), amin annyit dolgoztunk önkéntesként :)

Ha még nem tudod, hogy mit ajándékozz karácsonyra és szereted a kutyákat és még jó célra is fordítanád az összeget:

http://tacskosos.blogspot.com/2010/12/t ... esent.html

Köszönjük a kutyák nevében!!!

Kép
mieza

BÉÉÉKU!!!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira car idő van, de nálam süt a nap!!! :D Boldoggá tettél, szívből (halkan) GRATULÁLOK!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Juditkám,
nyugodtan mondd meg, hogy azért vagy tp-en többek között, mert ágynyugalomra rendeltek. szóval ha sürgős a kocsi, menjenek érte, te nyilván nem kockáztatsz egy hülye kocsi miatt...
velem is tetüskedik a munkaügy, tegnap derült ki. úgy felhúztam magam tegnap este, de a főnököm segített.
hiába látszik hogy válság van. :-( és ha így halad az ország lesz ez még rosszabb is... :-(

Andi,
jó lett volna ha jössz ma, de az idő miatt nagyon jól döntöttél. szóltam ám Békunak. :-) :wink:

Vicky,
örülök hogy hat a gyógyszer.

Zsuzska,
hajrá séta! úgy látom Te vagy a következő ++++ tesztelő! :-) :-)

Ildi,
édes a kép. :-)

Ancsi,
jó hogy nem kockáztatsz, nálunk is pocsék az idő. :-(

Kispatak,
messze még az ünnepek, Bárányka még átgondolhatja...

Csajok,
aki nem szereti anyóst, a baba nagymamájakánt (is) gondoljon rá! :idea:

Eszter, Sajti???? brékó, brékó!!! 8)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: