A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sz-nél nemtom pontosan, de szerintem az ajtón hívják be az irodarészen keresztül.
S énapát a laboron át hozta, mert éppen K vizsgálójában voltunk.

Kép
judit0713

Áhh,semmit :(
Reméltem,hogy ujjong majd,vagy valami,és nem sok reakciója van,mondván,hogy ő tudta,hogy sikerül...
Hát így lepd meg a másikat :?

Még jó,hogy nem csináltam nagyobb meglepit,még hülyébben éreztem volna magam...
Vendég

Ne értsd félre,örül,csak felém ez nem annyira látszik...
Természetesnek veszi,pedig épp most van az 5. évfordulója annak,hogy próbálkozunk...
Vendég

Békú:
Biztos ugyan úgy örül a párod is mint Te,csak tudod férfiból van és ök máshogy élik meg.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

vaya: Gyönyörű Noni, olyan mint azok a marcipánból készült babák. Nagyon szép pofija van. Gratula hozzá.

ancsyka: Gratula, nagyon jó ez a 4d-s uh kép.

ann: Hajrá-hajrá!

béka: Az én tesztem sem volt erősebb Barbussal.

estrella: Nekem munkaidő kedvezményt adott a munkáltató a terhességgel összefüggő vizsgálatokra. Lehet hogy még szükséged lesz ilyenre. Vagy valaki másnak. Hivatalosan bejelentettem a terhességet a főnökömnél és így el mehettem (persze nem fizették ki) anélkül hogy le kellett volna dolgoznom.

zsuzska: Egy másik fórumon azt írta egy csajszi, hogy neki 10 nap után vették ki a drain csövet, addig pihennie kellett. De őt 10 éve műtötték. Téged mikor és hogy ment a dolog? Egyébként köszi és én is remélem hogy nem kell műtét.

Ma még csak két tablettát vettem be, de délutánra már csökkent a vérzés. Majd kíváncsi leszek az éjszakára.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: biztos igazad van,de nagyobb örömöt és meglepődöttséget vártam volna :)
Vendég

Nyugi Béku,
nálunk is hasonló volt a reakció, meg még mondogatta is, hogy nem igazán tudja magát beleélni...aztán látta a pulzálást az uhun, és onnantól aztán naggggyon apuka lett :D

Kép
judit0713

Judit: épp az ellenkezője a gond,hogy számára ez most valamiért TÚL természetes,pedig nagyon nem az,hogy lombikból másodjára összejön a baba (persze várom még a holnapi megerősítést)...

Szóval még az is jobb lenne,ha azt mondaná,hogy még nehezen hiszi el,ahogyan én érzem magam.
Én most úgy érzem,hogy fogalmam sincs,hogy mi van,pedig elméletben tudom,az agyam meg leblokkolt.
Egyelőre csak azt érti,hogy van egy teszt,azon meg 2 csík,de hogy ez 8 hónap múlva egy hús-vér kisbaba lesz?! No addig még nem jutott el :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,és akkor a lényeg: meddig vagyunk még egymástól eltiltva? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky:
Nem tudom,hogy mondják pontosan,de elektromos eszközzel kúp alakba kimetszik a méhszájból a sérült részt.
Engem a Margit korházban mütöttek,2009 oktoberében.
Reggel be kellett feküdni a korházban,kb.12 -kor altatásban mütöttek és már 3-4 óra körül jöhettünk is haza.
Ha van kérdésed,szivesen segítek!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nnna, észre se vettem hogy laptetőm volt :shock:
Akkor hát:
Brekinek hogy holnap gratuláljanak neki ahhoz amit itt már mindannyian tudunk
Zsuzskának, hiszen ő a következő +++ várományosa
Ann-nak a sikeres lombikhoz
Vikinek, hogy ne kelljen műtét
Sajtinak a sikeres matiszkodáshoz
Macsnak, hogy bírja tartani magát amíg szükséges
Kispataknak, hogy az ünnepek meghitt találkozást hozzanak
az összes kis-kismaminak Vuk ellen
a nagyobb pocisoknak pedig az elkövetkezendő gyors és fájdalommentes szüléshez
a még várakozóknak hogy gyorsan teljen az idő
és magamnak egy pici, hogy hétfőn már S. se lássa a hematomát és végre elhagyhassam az ágyat!

Kép
judit0713

Judit: Veled is minden rendben lesz!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

nagyon drukkolok! :D
Vendég

Breki,
ez attól függ, mennyire lesz stabil a terhesség. A 6. hétig tuti, aztán majd kiderül.
Mi a leszívás óta nem voltunk együtt :roll:

Kép
judit0713

Judit: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
szóval akkor jó esetben már csak 2 hét :)
Vendég

zsuzska: Akkor neked mostanában volt inkább. Akkor neked már nem volt bent semmilyen cső? Mikor kellett vissza menned műtét után? Meddig tart egy ilyen műtét? Nekem a Máv-ban fogják csinálni, ha mégis kell.
vicky79
Budapest III. kerület

persze nem bírom megállni, most ezt vettem Nagymaroson :-)
http://teszvesz.hu/item1344474649_bunda ... eknek.html

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky,
drukkolok nagyon hogy ne kelljen !

kubuspace

Nekem az endós műtét után lógott ki az oldalamból egy cső...
Arról beszéltek?
Egy cuki kis táska volt a végén...

Nekem 2-3 napig volt bent,de rosszul volt rögzítve,és párszor szólnom kellett,hogy ragasszák le újra,mert elkezdett kijjebb csúszni...
Vendég

Kubu: imáááádom Snoopy-t :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hát egész nap császkál az ember, azt mikre jön haza??????? :wink:

Béku-Béku: Ugye megmondtam hogy a gagyi rossmannos erősebbet mutat?????????? (mondjuk én úgy emlékeztem hogy az 20-as.... de kinemsz--ja le a mellékelt ábra után már, nem?????) Hát csajszi nagyon-nagyon örülök..... Szerintem a Táblába már legalább egy NAGY S BETŰT oda lehetne írni a neved sorába????? :)
Velem Rajó az uhuzásra a vetkőzőn keresztül jött be... :wink:

Ann: Szuper a kezdés, készülj..... Zsuzska után majd Te leszel a következő akinek itt örömködünk!!!!!!!!!! :)

Woody: Akkor már legalább ketten vagyunk hasonszőrűek :) !!!... Meggyőződésem, hogy én is az itteni lányok PCO-IR gyorstalpalójának köszönhetem a csodababánkat!!! De a storymat úgyis ismeritek.... :wink:
Lili milyen nagy már!! És milyen szép! :)

Ancsyka: Spontán zenész szintén?????????? Gratula!! csudajó az a kép!!! Vigyázz Magatokra.... hol tartotok, mikorra várható a születése????? :)

Vaya: Nagyon szép a kislányotok!!! Láttam az iwiw-es képeket is, anyuka is ki van virulva! :)

Henikém: Nocomment...... tudod.... :shock:

Estrella: Igen, én tudom, hogy a 7 éves házzasságinkból fog kelleni egy hitelesített frissebb kivonat...Majd vagy elblattyogok érte, vagy kipostáztatom, mert mi is Bp. másik végében házasodtunk... Majd meglátom :wink: Ne morogj érte, ez a rendszer.. ÖRÜLJÜNK a babának :)
Sajnálom, hogy a vonat pont elment... Remélem nem fáztál meg... Ma kurva hideg volt kint!!!! :shock:

Nekem ma elég sikeres napom volt... voltam bent mhelyen... hát hivatalosan is beléptem az okulárésok táborába :shock: :shock: :shock: Szerencsére csak olvasáshoz kell, de ahhoz már elengedhetetlen.... Nálunk a cég a szemvizsgálatot állja, illetve a keretből meg a lencséből is egy meghatározott összeget... Nos nekem sikerült egy olyat találni, hogy pont kijön a 20e-s keretből, így nem kell ráfizetnem... :lol: Dec közepére lesz meg, akkor mehetek érte..
Utána Zsuzsóval elmentünk a varrónő csajszihoz... Olyan rendes-kedves, hogy el voltunk ájulva.. beújítottam egy nagyon zsír gatyát, meg még kinéztem pár cuccot (felső, kétoldalt kigombolhatós-szoptatós hálóing.. majdra...!!!! A nadrág hossza persze nem volt jó, mondta megcsinálja, hogy ne kelljen újra elcaplatni érte, addig elmentünk egyet teázni, megbeszéltük, hogy rám csörög ha kész... Nem telt el sok idő, jött egy férfi mosolyogva (a varrónő férje), hozta a kész gatyát utánunk a kávézóba :)))))))) Kész voltunk Zsuzsóval teljesen :)))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky:
Én mostanig nem is halottam a csős változatrol,pedig a dokim mindent elmagyarázott.Van még valami hurkos változat is,de az is igy müködik.
Nekem 2 hét után kelett visszamenjek és akkor meg volt a szövettani erdmény is.Nekem sajnos az nem a legjobb kategoriában tartozott,de végül is nem volt azután semmi próblémám.Azt hiszem nekem is idöszerü lenne egy doki látogatás.

Szerintem a mütét nem tart 10 percnél tovább.Már nem tudom,hogy mennyi idöt voltam altatva,de minden esetre nem sokat.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: de klassz!!! :D :D :D
Akkor nagyon rendes emberek!! :) Ritka az ilyen :)

Totál igazad volt,ami a tesztet illeti!! Először megijedtem,mert SEMMI nem volt rajta,aztán legalább 7-8 perc kellett a papírral ellentétben,mire elkezdett kirajzolódni.
Az itthoni változat már teljesen szép csík,amit fotóztam az azért homályos,mert az a pára pötty nem akart elmúlni fölüle :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök az új ruháknak!! :) Jó is a készülődés... :)

Házassági a.k.k.-ról annyit,hogy mi Szegeden esküdtünk,és Pesten lakunk... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky én is nagyon szorítok, hogy ne kelljen fránya műtét!!!!!

Köszi csajok a szurkolást. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat fog jelenteni, hogy gondoltok rám és szurkoltok :))
Ma elhatároztam, hogy sikerülni fog!!!!

Képzeljétek, a 7végén derült i, hogy párom legjobb barátjáék is lombikoznak, csak mostanság nem találkoztak illetve tabu volt a gyerek téma. De most fény derült rá. Először arra hogy lombik. Aztán hogy bmc, és még a dokink is közös. Pedig 60km-re vagyunk egymástól. 8 tüszője lett, holnap lesz a leszívása, nagyon izgul természetesen.
ann74

Ann: akkor drukk a barátoknak!!! :D

Neked meg persze,hogy szorítunk! :)
Vendég

Béku,
na akkor tessék majd emailt írni Szegedre hogy postázzák Pöstre (ahogy én is csináltam :-)

kubuspace

BÉKU: Eeeeee-postázzák.... felhívod őket, bediktálod a hak számát, megmondod hogy pöstön vagy vesz. terhesként... azt csá... jön majd az ajánlottlevél... :)

Örülök, hogy Nálad is bevált ez a fajta teszt, asszem mostmár bőven lesz alapunk minden tesztelő-jelöltnek javasolni :)

andrea-1

Kubu: de egyre jár az agyunk!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Andi: ráadásul naon occó volt,csak 499 Ft :D :D :D
Meg is lepődtem :)

A csík változata meg 299 :shock: :shock:

persze a netes meg csak 80 Ft,de annyival rosszabb is a látvány :lol: :lol: :lol:
Amúgyis akartam már egy kazettásat is,most megkaptam :D

Ezt azért fogni is jobb,meg higiénikusabb ;)
Vendég

Kubu,Andi: naná,hogy elpostáztatom ;)
az kéne még,hogy 4-5 órát utazzak le... :lol: :lol: :lol:

ráadásul anyós is már felköltözött Pestre,így Makón se tudnék megszállni (ami onnan még 1 óra lenne busszal...)
Vendég

Jaja.. amikor én vettem még ráadásul ÁKCIJJJÓS is volt :)... tán féláron? :shock: Jóhogy vettem egyből kettőt belőle :)

andrea-1

kisbeeka: Nem hiszem, mert ezzel a csővel otthon volt a csaj. Szerintem ez alul lóg valahol ki.

zsuzska: Akkor az altatásnál csak annyira kábíthatnak mint a leszívásnál. Hát mondjuk én akkor is félek tőle, de mindegy. Szerintem ez a cső azért van bent, hogy ürüljenek a dolgok. De ez 10 éve volt, most már lehet hogy nem lép fel olyan vérzés.

kubu: Szép kis cipő. Nekem is kéne vennem valami bélelt cipőt Barbusnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: alul is lógott belőlem cső... az nekem katéter volt...
na az is kellemes,mikor eltávolítják... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Andi: nem bánom,hogy nem volt akció,remélem nem lesz már rá szükség... :)
Talán ha most egy bébi lesz,és kistesó miatt visszatérünk :D
Vendég

Huh!

Alig teszem ki a lábam, és nem győzök olvasni.

Laptetős kivánságot köszönöm - hm. a helyzet sajnos nem ilyen rózsás. 4. ünnep készül - bárányka nélkül. Ő ott messze délen, bár vonat jár óránként, csak hát - nem akarás, nyögés. Névnap itt van pár nap, hát abból se lesz semmi.

De most örüljünk:

Breki: a szinte biztos + teszthez. (Szegeden mi van/volt?)
Ancsy: a gyönyörű spontánhoz.
Ann kezdés, barát leszívás.
Vicky: a vizsgához, Mary mondjon le és ne legyen mütét!
Macs: minél előbb jöhessenek haza (minden nap olvasom és hüledezek)
Estrella: hogy nehogy megfázz.
Andi: hajrá szemüveg és varrónő. (Szemüveg nem lesz kellemes, ő már elkisér mig élsz- hm. lehet rá költeni jó sokat, de ep. állja. Ma a patikusoknak tartottam kiselőadást, hogy miért is kell számla, és mi a "jó bolt" ebben. Hm SZJA vissza, de gyorsan)

Én meg el, de gyorsan.

Előtte még: Sajti, Eszter, Mieza, tessék jönni! Gyildi is!
Breki.most még várjál Mat-sal, előbb nyugodjon meg ez a terhesség!!!

jó éjt
kispatak
Vendég

Na beadtam a legelső szurimat. Ez még az egyszerűbb változat a Gonal szerencsére. Legalább a pici tűvel ráhangolódok a szúrásra ha jön a kétkomponenses. Vicces, de persze leizzadtam. Ugyanis a tollban van egy buborék levegő, anno nem lett rendesen kilégteleníte, de lehet hogy nem is lehet. Így arra gondoltam, hogy most újra megpróbálom és a 37re állítotam volna, de már nem lehetett csak a 75-re. Na persze semmi levegő nem jött, úgyhogy kijött egy adag majd átállítottam a 112-őmre. Úgy látom az a buborék, ha megfordítom a tollat a végébe megy.
Legutóbb sikerült egy merionalt szétfröcskölnöm, mert annyira bénáztam, hogy nem tudtam kiengedni a levegőt. Nem volt ezzel senkinek gondja? Aztán utána már arra gondoltam, hogy valszínű nem fogok belehalni ha esetleg bemegy egy kis levegő, valószínű nem adnák otthoni szúrásra ha ez így lenne.
A másik meg amit olvastam, hogy vissza kell szívni kicsit a tűt miután benyomjuk a hasba, hogy nem vérzik-e mert akkor eret ért? És akkor mi van? Kuka az egész? De én soha nem szívtam vissza, csak benyomtam osztkész. Figyelt erre valaki közületek?
ann74

Hajrá Ann!
Hajrá Brekkencs!
Szorítás Csucsunak, hogy kezdhessenek!!!

A múltkor írtam, hogy egy gyerekeknek gyűjtünk ajeszokra :)
Már egy jó pár cég ajánlott fel nekik közös nagy ajándékot.
Az egyedi ajándékok közül mi egy olyan lányt választottunk, aki egy könyvet kért, mert süketnéma és számára az nyitja ki a világot...

Többen érdeklődtetek priviben a múltkor:
Ha valakinek van kedve támogatni valakit, akkor jelezze felém :)
Az átadó ünnepségre is el lehet jönni, de video is készül, hogy lássátok révbe ért az ajesz :)

T. Zoli:
C&A ruhautalvány, vagy villanyszereléshez való anyagok (vezeték, falba szerelhető doboz) vagy bontott fürdőkád, bojler, mosdó kagyló

H. Laci:
C&A ruhautalvány

H. Erzsike:
3-4 éves korú kislány gyerekruhák (2 van neki)

M. Tibi:
C&A ruhautalvány vagy pendrive

M. Peti:
pendrive vagy Rejtélyek birodalma (Irene Bellini és Danilo Grossi szerzők könyve, Alexandra könyvkiadó) vagy Asszíria és Babilónia- Évezredek kincsei (Alfredo Rizza könyve, Gabo Kiadó)

K. János:
nagyító olvasáshoz, vagy pénzgazdálkodásról szóló poénos könyv

K. András:
bármilyen konyhai eszköz (botmixer, kávédaráló, turmixgép)

Sz. Ernő:
konyhai eszközök (lábas, fazék, evőeszközök)

K. Attila:
C&A ruhautalvány vagy egy saját ágynemű huzat

M. Bernát:
konyhai eszközök (kezdő háztartáshoz) vagy népi hangszer (cigányzenében vagy népzenében használatos)

N. Zsolt:
focilabda, L méretű foci mez vagy MP3 vagy MP4 lejátszó vagy édességek

Ha szeretnétek valamelyikőjüket meglepni ajándékkal, jelezzétek :)

Kép
mieza

Sziasztok Lányok!

Elég rég jártam errefelé, de néha beugrottam zúgolvasni és erőt meríteni, mert eléggé magamba roskadtam.
Próbálom felvenni a fonalat, de az egyszerűség kedvéért csak a heti írásokra reagálok, mert nem akarok összezavarni senkit.

Ancsi,
Gratulálok én is és ne izgulj minden oké lesz 7-én. Drukkolok :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
Én is látom :D :D :D . Holnap tuti jó híreket kapsz.

Estrella,
Gratulálok a 10. héthez, hogy szalad az idő, mintha csak tegnap olvastam volna a + híredet.

Zsuzsó,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Drukkolok, hogy segítsen a diéta és rendben legyen a cukrod.

Vicky,
Remélem hat a gyógyszer. Drukkolok. :arrow: :arrow: :arrow: Én is félek ezerrel a lombiktól :( . Pedig ha ez a kör nem sikerül akkor jövőre tuti lombik.

Judit,
Beírod a tábliba, hogy 4. kör és eléggé valószínű, hogy Mikuláskor lesz a beavatkozás.

Ancsyka,
Gratulálok a spontán babához.Szuper a 4d-s kép.

Woody,Vayacon,
Gyönyörűek a babák!

Ann,
Hajrá kezdés :D ! És sikerülni fog!!! Én is izgulok, bár nekem inszemem lesz és már a 4. Én pénteken is és hétfőn is leszek. Hétfőn az egész napomat ott töltöm :D

Kubu,
Nagyon cukorka a kiscsizma.

És Heni után szabadon én is könnyítenék a kis lelkemen remélem nem haragszotok meg és persze kíváncsi lennék a véleményetekre

Sikerült a múlt héten egy kisebb pozitiv hullámot elkapnom miután egy héttel korábban megjött a Mary,
gyors fejszámolásba kezdtem, hogy ez azért történt, hogy előbb kezdhessünk és szenteste már tutira kezemben legyen a +++ teszt :)
Szabin volt az ügynököm, így Sz-hez kerültem. A sikertelen inszemek után volt páromnak egy kontrollvizsgálata, mert az eredményei tök jók voltak, de inszemre mindig kevés katona maradt.
Kérdeztem a saját ügynökömet és Sz-t is, hogy lehetséges ez és nem tudja senki...Hmmm érdekes, mert sikerült beszerezni a leletek másolatát és rajta van feketén fehéren, hogy sz.r a morfológia, tehát hiába van sok katona ha annak nagyon kevés százaléka normális....Kérdem én miért nem lehet ezt elárulni????
Állandóan kattog ígyis az agyam, hogy mi lehet a probléma és miért nem sikerülnek az inszemek ha semmi gond nincs, gondolom ezért és még ki tudja hogy van e esetleg valami más probléma.
Mindenesetre most futunk még egy kört, és nagyon kíváncsi vagyok most milyen eredménnyel vágunk neki. Jövőre már tuti lombik, de szeretném megúszni, mert nagyon szoktam parázni...Altatni sem altattak még..

Zsuzska,
Jól emlékszem, hogy nálatok volt hasonló probléma, hogy kevés volt a katona? Te láttad a párod leleteit?
Drukkolok a +++ teszthez.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Jó éjt mindenkinek
brumi24

Mieza: ebből tuti fogok tudni választani,jobban tetszik a konkrét ajándék,mint az utalvány...
Így tényleg azt érzem,hogy annak az embernek adom az ajándékot!! :)

K. Attilához beírhatsz... Meghatott ez a saját ágyneműhuzat......

de talán konyhai dolgokat IS tudok majd adni,körülnézek,mert sokminden van,amit nem használunk...
Kaptuk,de több is van,meg ilyesmi... :)
Vendég

Brumi: köszi a drukkot!
Én is nagyon drukkolok,hogy Karácsonyra a Te kezedben is ott legyen a teszt!!! :)

Hidd el,menni fog ez már!

Sajnos mindenkinek jut pár kör,de biztos a végén a siker!!!

Mondom ezt gyomorgörccsel a holnapi eredményhirdetés miatt... :D
Vendég

Béku: csesszintsd meg.. ilyen zebrával, mint ez a legutolsó max. az állatvédőktől kell, hogy gyomorgörcsöd legyen, hogy bevitted a zebrafarmot a lakásba!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Brumi: Remélem sikerül.... és megúszod a lombikot... :wink: Bár ennek az egész lombikos procedúrának az altatás része a legjobb... emlékszel az itteni jó kis altatós sztorikra nem??? :wink: :wink:

andrea-1

Andi: jaaa,mikor lemufurcoztam az altatóorvost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg a Te Babafesztiválos beszólásod :lol: :lol: Azon azóta is nevetünk anyummal,mindig mondja,hogy babafesztiválra megyünk a BMC-be,neki pláne bejött a sztorid :lol: :lol: :lol: :lol:

de ez a zebra farm....!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majd' kiesett a pizza falat a számból,mikor olvastam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jujj,nagyon sokat fogok felszedni,ha egyedül a pizza megy le a torkomon :lol: :lol: :lol: :lol:

Nincs Vuk,csak szédelgés-émelygés...de már tegnap reggel óta...
emiatt csináltam tegnap reggel a tesztet...
Nem mertem felkelni,mert nem volt semmi a közelemben,ami elnyelje Vukot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy mivel ilyen gyorsan produkálom a tüneteket,gondoltam,hogy a teszten is hamarabb lesz valami...,és így nyugodtan várhatom az éles tesztet :lol: :lol: :lol:

Nekem legalábbis így volt a legjobb :)
Vendég

sziasztok
megjártuk a dokit kaptunk oltást is, ez a Hanna nagyon nem alszik nekem nappal sem meg még 11kor sem, most is itt van irodában igaz alszik de fel-fel ébred a babakocsiban.
5900g és 58,5 cm a nagylánykánk.....

ann
örülök a kezdésnek sok sikert

estrella
mindenkinek kell ez a papír mi is Nyíregyházán házasodtunk és hiába lakik ott anyukám neki nem adták oda nekem kellett saját kezüleg levelet írni hogy küldjenek, de ez szerencsére ingyen van.

béku
jelentkezz holnap hamar hogy mi van egy vagy két baba.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok: Aki ma megy bmc-be (fórumos is és zugos is!!! :)..) , egy jó nagy kalappal... mit kalap... egy egész tartályjal kívánok!!!!!!!!!!! :)

Béku: Remélem a farmod után azért bírtál aludni az éjszaka.... hajnalban is volt teszt?.... Vágod remélem, hogy ma fogsz egy három számjegyű értéket hallani!!! :wink:

andrea-1

Hú Lukácsné: Eeeeeeeekkkkkkora már a kisasszony???? :wink:
Hanna-kiscsillagnak küldök egy kis álommanót, hogy anyuci kevésbé aggódjék :wink: ..... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Brumi engem nem altattak a leszíváshoz!Nem volt olyan rossz mint amire vártam!
gyongy35
Mezőfalva

Brumi, Judit jó lenne hétfőn összefutni. Nekem aznap vv is lesz, úgyhogy hosszús leszek... :))
ann74

Képzeljétek, 2 tabletta után el is múlt a vérzés. Most nem tudom hogy mi van. Felhívom a dokit.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető Brekié a jó magas hcg-hez.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: