Sziasztok Lányok!
Elég rég jártam errefelé, de néha beugrottam zúgolvasni és erőt meríteni, mert eléggé magamba roskadtam.
Próbálom felvenni a fonalat, de az egyszerűség kedvéért csak a heti írásokra reagálok, mert nem akarok összezavarni senkit.
Ancsi,
Gratulálok én is és ne izgulj minden oké lesz 7-én. Drukkolok
Breki,
Én is látom

. Holnap tuti jó híreket kapsz.
Estrella,
Gratulálok a 10. héthez, hogy szalad az idő, mintha csak tegnap olvastam volna a + híredet.
Zsuzsó,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Drukkolok, hogy segítsen a diéta és rendben legyen a cukrod.
Vicky,
Remélem hat a gyógyszer. Drukkolok.

Én is félek ezerrel a lombiktól

. Pedig ha ez a kör nem sikerül akkor jövőre tuti lombik.
Judit,
Beírod a tábliba, hogy 4. kör és eléggé valószínű, hogy Mikuláskor lesz a beavatkozás.
Ancsyka,
Gratulálok a spontán babához.Szuper a 4d-s kép.
Woody,Vayacon,
Gyönyörűek a babák!
Ann,
Hajrá kezdés

! És sikerülni fog!!! Én is izgulok, bár nekem inszemem lesz és már a 4. Én pénteken is és hétfőn is leszek. Hétfőn az egész napomat ott töltöm
Kubu,
Nagyon cukorka a kiscsizma.
És Heni után szabadon én is könnyítenék a kis lelkemen remélem nem haragszotok meg és persze kíváncsi lennék a véleményetekre
Sikerült a múlt héten egy kisebb pozitiv hullámot elkapnom miután egy héttel korábban megjött a Mary,
gyors fejszámolásba kezdtem, hogy ez azért történt, hogy előbb kezdhessünk és szenteste már tutira kezemben legyen a +++ teszt
Szabin volt az ügynököm, így Sz-hez kerültem. A sikertelen inszemek után volt páromnak egy kontrollvizsgálata, mert az eredményei tök jók voltak, de inszemre mindig kevés katona maradt.
Kérdeztem a saját ügynökömet és Sz-t is, hogy lehetséges ez és nem tudja senki...Hmmm érdekes, mert sikerült beszerezni a leletek másolatát és rajta van feketén fehéren, hogy sz.r a morfológia, tehát hiába van sok katona ha annak nagyon kevés százaléka normális....Kérdem én miért nem lehet ezt elárulni????
Állandóan kattog ígyis az agyam, hogy mi lehet a probléma és miért nem sikerülnek az inszemek ha semmi gond nincs, gondolom ezért és még ki tudja hogy van e esetleg valami más probléma.
Mindenesetre most futunk még egy kört, és nagyon kíváncsi vagyok most milyen eredménnyel vágunk neki. Jövőre már tuti lombik, de szeretném megúszni, mert nagyon szoktam parázni...Altatni sem altattak még..
Zsuzska,
Jól emlékszem, hogy nálatok volt hasonló probléma, hogy kevés volt a katona? Te láttad a párod leleteit?
Drukkolok a +++ teszthez.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Jó éjt mindenkinek