Clárika! Hát ez az, amit te csinálsz, elhitted, h OK így, és lám, az is. Én is így voltam, persze az elsőnél jobban pánikoltam, pl amikor leállt kicsit a súly növekedése, még fel is irattam a tápit, de aztán inkább nem adtam, bíztam benne, h nem hülye, h éhenhalljon szó nélkül

az ikreknél meg ne tudd meg mit hallgattam, szerencsére nem a családtól meg a dokitól, csak amúgy, h nem lehet csak szoptatni....lehet.
Ezért merem leírni nektek, és bíztatni titeket. Ha jól beindul az elején, nincs sztem kényelmesebb dolog, mint a szopi (lásd utazás/ Ircsi)
Ircsi!
KÖsz!
Méretek: igen, Joni igazi férfi, széles mellkas, súlyfölény, haha, Noni meg a nőcike

. Egyébként a másik ikreim ekkor tájt kb egyformák voltak, aztán elhúzott a kislány, úgy látszik nálunk az "A" a nagyobb, abba jutott több matéria

.
egy sztori a "férfiről" , aztán visszahúzok aludni, mielőtt újra felkelnek. Másik ikreim, még beszélni alig tudtak, következő szöveget hallom a szobából. Eszter: "ÁDI EJ(R)ŐSEN, HÁT FÉJFI VAGY!" (Vmi legó kockákat igyekeztek szétfeszegetni. azt hittem padlót fogok a röhögéstől

)
fenyő: nálunk igazi, és hosszú tűjű, anno a lakótelepen ez nem hullott, így nekem inkább ez a karifa, bá előfordult luc is, de az kb 2 napot bír ki ott. Csak lassan ezt a legnehezebb beszerezni, más lett a divat, meg állítólag vmikörság eszi az erdei ill feketefenyő állományokat

Én adok a környezetvédelemre, de ebben teszek némi kivételt. no meg ezt erre ültetik manapság

mi utána nem szemetelünk vele, vagy leadjuk újrahasznosítóba, ha gyűjtik a közelben, vagy anyósék kályhája

. A törzsét meg szoktuk tartani, sokszor jól jön a kertben egy ilyen nagy husáng.
Na, alszom, mert kelni kell holnap is, azaz ma reggel: claire