A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bévi ha taknyos akkor azért is sírhat, mert nem tudja a váladékot lenyelni és idegesíti + nem tud jól enni :cry:

Karácsony nálunk családban volt tartva. Mivel olyankor hideg van anyáéknál voltunk aztán 2./3. napján mentünk nagyimékhoz. Na ott csak szaladtunk mindig úton voltunk oda-sógornőmék. Mindig csak másnál éreztem magam és nagyon hiányzott az otthonom ahol azt eszek/iszok és csinálok amit és amikor akarok.

Na megébredt kis majmom megyek majd jövők :lol:

Kép
Kép
melisch

Lili már 1,5 órája szopik tej ha megnyomom a mellem semmi nem jön,már majd le szakad mind a két mellbimbóm,éhes cuppog valószínű csinálok neki cukros vizet legalább folyadékot kapjon nem tudom mit csináljak..............éhes de nem eszi a tápot,tej nincs semmi...anno a kórházban is azt kapott igaz infuzióba,de legalább termelődne egy kis tej de így hogy egyfolytában szopik nem fog,ha nem pihenünk kicsit

Kép
bévi

Bévi
Megnyomod, vagy rendesen fejed?
Nyomkodni nem igazán jó! Könnyen gyulladás alakulhat ki!
És szerinted Lili éhesen képes lenne az ÜRES cicit ennyi ideig szopizni? Katus szokta egyértelműen jelezni, ha az egyik ciciben elfogyott a tej, és ő még enne... Még a macska is megijed olyankor a hangjától! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

[quote="limo73"]T írta:limo73INA!!! Óriási gratula! Most a képeket sem akartam visszanézni, de aztán mégis....hááát megérte! Majdnem elbőgtem magam. Vigyázzatok magatokra...és egy kalappal!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi! Nagyon vigyázunk ám magunkra, kis fostos vagyok, se hajat festeni nem merek, a szex vajon mi?! :oops: De ha eddig kibírtuk, most már a 12. hétig kibírjuk. Természetesen semmi emelgetés, cipekedés, sok pihi van. Engem ez nyugtat meg, gondolom clárika most :shock: :shock: , de ez van. Nem is mertük elmondani csak olyanoknak, akik tartják a titkot, pár barát, meg itt a neten. Anyám se tudja, mert anno mindennap jött azzal, hogy de sajnál, hát most majd karácsonykor megtudja, hogy van egy "harmadkész" unokája :lol: :lol: Túl az első veszélyeken... :wink:

Kép
xtina75

Tina tetszik a harmadkész unoka szó! :)

Edö tegnap este elkezdett hasrafordulni... Vége a nyugalomnak! :)

Immár Regö is kruppos és Eni is érdekesen köhög. Most már mind az öt szörcsög. Szép éjszakák ezek...

Tegnap kicsit molyoltam a pincében, átpakolásztam a ruhákat a banános dobozokból müanyag fedelesekbe, hogy ne legyen pinceszaguk. Még nem vagyok teljesen kész.

Nö a körmöm és nem találom a körömharapdálómat, ollóval meg nem tudom magamnak levágni. Lehet a barátnömet kéne megkérnem, hogy ugyan rágja már le a szükséges méretre, mert ö folyton körömhiányban szenved, annyit rágja öket. Vagy szerzek egy új körömharapdálót. Talán utóbbi kicsit higiénikusabb...

Mentem dolgomra, mert abból mindig van éppen elég. Reggel megfoltoztam 2 nadrágot és egy pár zoknit, amíg a fiúk fürödtek. Így használom ki az idöt. Vagy felmosok addig a fürdöszobában, vagy foltozok valamit. Most utóbbihoz volt inkább kedvem.

Dedem elaludt az ölemben, leteszem és tevékenykedek.

Barbi
Vendég

Sziasztok-Jó reggelt! (bár már nap van)
Gergőő este fél 7 óta aludt.apa 11 körül nyugtatgatta...nagyon nyűgösen forgolódott,de nem ébredt fel.
Mivel reggel ment dolgozni,így mondtam nekik feküdjön le...átvettem a szerepét.
Hamar meg is nyugodott.Aztán éjféltől óránként kellett hozzá felkelni,simogatni,cumit beadni-de aludt.
Reggel már fél 4 kor nagyon nem volt jól :(
Megsimóztam és meleg volt a buksija :(
Kivettem hogy megmérjem a lázát-apa közben csinált neki kajcsit.
Lázmérő be...kaki ki....fertőtlenítés (lázmérő)...vissza be...kaki ki...ezt eljátszottuk 4szer.
Felment a hője 37.8-ra (leszámítva a0.5 fok)
Fél germicid be...levettem a ruháját,vékony pamut nacit kapott és egy rövid ujjút hogy kihűljön .Aztán evett.
Kajcsi után egy fél órát elbeszélgetett,de nyűglődött csórikám.Letettem az ágyunkba hasra és 8:22-ig szunya :D
Most ismét meleg...nurofent adok neki.
Elég hurutosan köhög :(
Úgy sajnálom csórikámat.Ilyen pici és mégis "keményen tűri" a nyavaját.

Lassan megyek mert fél egy körül tudunk csak bemenni Pécsre orvoshoz.

Évi-ha van fejlemény ágynemű ügyben írj pü-t vagy mailt...és utalok.
Köszönöm!

Clárika-merre van??????????

Betegeskedőknek JOBBULÁST!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="xtina75"]J írta:xtina75ó reggelt!

[quote="limo73"]T írta:limo73INA!!! Óriási gratula! Most a képeket sem akartam visszanézni, de aztán mégis....hááát megérte! Majdnem elbőgtem magam. Vigyázzatok magatokra...és egy kalappal!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi! Nagyon vigyázunk ám magunkra, kis fostos vagyok, se hajat festeni nem merek, a szex vajon mi?! :oops: De ha eddig kibírtuk, most már a 12. hétig kibírjuk. Természetesen semmi emelgetés, cipekedés, sok pihi van. Engem ez nyugtat meg, gondolom clárika most :shock: :shock: , de ez van. Nem is mertük elmondani csak olyanoknak, akik tartják a titkot, pár barát, meg itt a neten. Anyám se tudja, mert anno mindennap jött azzal, hogy de sajnál, hát most majd karácsonykor megtudja, hogy van egy "harmadkész" unokája :lol: :lol: Túl az első veszélyeken... :wink:

Ezt rendesen bekönnyeztem.
Kitartás-közel a cél... :D :wink:
Nagyon Boldog Babavárást még1szer!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egyébként nem tudom mi van velem...de ismét piszkálnak a hormonok...(vagy még mindig) sokszor olyan hülyeségeken sírva tudok fakadni :(
Már unom! :D :(
Na tényleg végleg lelépek "mára"
Puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, nem baj az!!!! Ez most így van rendjén. (hormonok)

Jobbulást Gergőnek! (még mindig a kedvenc fiúnevem...) 8)

Kép
xtina75

sziasztok lányok csak gyors átolvastam az irásokat sajnálom akinek nincs teje vagy nem elég kitartás lányok .

Hu nem semmi északán vagyunk túl Benci félóránként felsírt és cicit kért a végén hajnalra olyan fáradt voltam köznénk tettem mert nem birtam már tovább ébren és féltem leejtem a kezemből jah és szegénynek a mellbimbóm helyett a mellbimbóm alját vagyis a bőrt adtam a szájába és elkezdte szívni arra rögtön magamhoz tértem :oops:

de most is sír :( na megyek puszi mindenkinek

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Csillag, Gergőnek jobbulást!!!
Sok-sok gyógypuszit küldök!

Bévi drága, nagyon sajnálom az egészet.
Írj, hogy mi van veletek!!!
Nem lehet, hogy Lili valamire alergiás ami a tápiban van. Nem kellene egy teljes vérvétel, kivizsgálás?

Tina, ez lesz ám a szép karácsonyi ajándék. És már 10 hetes vagy, rohan az idő. :lol:

Ircsi, nővéremék is onnan jönnek. :wink:
csak 1 héttel korábban 19-én
Mennyi időre mentek?
Ja és majd meséld el, hogy Katus hogy bírta a repülőt. Mivel mi is megyünk majd.:D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tegnap elmentünk babakocsival postára és vásárolni. Hát egy 2 órás aerobic órának felelt meg. A latyakban tolni a kocsit, nagyon durva volt. :shock:
Este meg Ikea-ban voltunk férjemmel és Lilivel. Néztünk étkezőasztalt magunknak, mivel a miénket oda szeretném adni anyuéknak. De sajnos nem találtunk megfelelőt, viszont vacsiztunk egy jót. :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Sztem akinek rendesen megjött anno a teje, annál a legnagyobb gond, ha ezen stresszel. ahogy itt elnézem a topic babákat, egyik sem tűnik éhezőnek. Az első tejbelövelléskor keményebb a mell, de utána nem feltétlenül. Van akinek bedurran, de az is inkább akkor, ha nem ürül rendesen. Az enyém sem kemény. Össze-vissza esznek időnként, mmáskor szép szabályosan. Valszeg amikor gyakrabban kérnek, akkor szaporítják a tejet. Nem fejek, nem mérem őket, csak hetente. Hízásban volt teljes leállás szinte, olyan 3 hósan (+kórház :( ) Múlt héten 20-30 dkg-ot híztak, most 4-8-at! Elég nagy különbség. De nem aggódom a tej miatt, pont azért amit Ircsi írt. Még amiatt sem aggódom, h 1,5 kg különbség van az ikrek között. Jól néznek ki, és kész. Amíg muszáj volt a kórházban, addig fejtem, de amúgy nem. És attól, h te nem tudsz kifejni, ő még remekül kiszopja, mert az sokkal hatékonyabb. Lányok! Nyugi! És tudom, a dokik, védőnők hajlamosak elmondani, h ilyen korú é/v ilyen súlyú gyerek már csak 3 v 4 óránként egyen, de én ezt pl nem tartom be. Napközben sűrűbben esznek, éjjel aztért mostmár alszanak egy nagyobbat, átlagban kb kijön a 3 óra :) Bízzatok magatokban , szervezetetekben, meg a babában!!!!! Életerős, szól, ha éhes.
Na, nem ragozom tovább!!!
claire

vmi tök másról akartam írni, de elfelejtettem.
Ja, akinek meg nem állt be az elején sem, ott a babák már megszokták a tápit, és szépen nőnek tőle, azoknak meg azért nyugi! Azok a bébik is fel fognak nőni.!
claire

Bévi! Ja, igen, én is megnézetném, hátha allergia. (az én párom az anyatejre volt allergiás :shock: Ordított ha szopni kellett, 2 hós korától kb húslevesben főtt zöldségen meg ilyeneken nőtt fel!)

Jó lenne kitalálni mit ehet, mit fogad el szívesen, nem jó, ha tiszta stressz a kaja !

c
claire

Sziasztok.
Gyors helyzetjelentés.
tiszta tüdő,vörös torok...
Ospamox 2*3 ml
Orrcsepp
Calcimus 2*fél
Germicid kúp illetve Nurofen ha nem megy le a láz.
Dokinő szerint 5 nap...
De ha mégsem-akkor ki kell hagyjuk a babatalit!!! :(
De kitalálok valamit-hiszen amit ígértem....azt meg is kapjátok :)
Nem tudom mikor fogok tudni jönni-Gergő nagyon nyűgös-most is Fancsa beszél hozzá,hogy ellegyen :(
2 kis betegem :(
Na pusszantás-kitartás csajok!!!
Lesz ez jobb is!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ja, eszembe jutott! A nappalim olyan, mint egy gyerekruha turkáló. Igyekszem rendetrakni, meg kicserélni a kinőtt, illetve nyári szezonos göncöket. Most a nagyoké van soron, mire befejezem, a kicsik újra nőnek egy méretet :lol:
C
claire

Betegeknek jobbulást!

Woody
Egy hétre megyünk most. Remélem, nem lesz gond Katussal a repülés alatt. Alap dolgok ott lesznek (apa, anya, cici... :wink: )
Hugaim szerint, minél kisebb a gyerek, annál egyszerűbb velük a repülés. 2-3-4 évesekkel nehezebb, nem lehet olyan nagyon lekötni őket...

Claire
Szeretem olvasni a józan soraidat! :lol: :lol: :lol:
Joni? (Egyébként meg teljesen logikus, hogy Joni nagyobb, mint Noémi... elvégre férfi :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Az éhezőm... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Nem vagyok elveszve, olvaslak titeket, csak a reagáláshoz már nem igen jutok el.

Csillag, tegnap volt egy nem fogadott hívásod egy 20-as számról, na az én voltam a Lidl-ből, hogy a zselatin fix is jó a csoda tortába?
De nem vetted fel, így azt vettem, mert másik nem volt.
Na meg már így utólag rájövök, hogy a krémes túróval jobb lett volna, de hát így elsőre nem lett olyan rossz :lol: :lol: :lol:
De ugye gyakorlat teszi a mestert... :wink:

Néztem én is a micimackós ágyneműt, tényleg nagyon fasza, és jó árban van!

Sajnálom Gergődet, mindig kijut neki valami.

Claire, igen ez a tej dolog a szoptatós anyáknál, első gyerekeseknél főleg, kicsit stresszelős.
Én mindig akkor pánikoltam be, mikor itt olvastam, hogy kevesebb stb.
Próbáltam minden félét, ami tejserkentő, de aztán végülis lenyugodtam, így nem stresszelek rajta.
Puha a cickóm, mégis jóllakik a kisasszony.
A mérleget már rég visszavittem, mert csak azt láttam, hogy Réka 50-90 ml-eket evett. De neki elég. :arrow: Ahogy Ircsi írta, van elég pisis kakis pelus. Meg szopi után (ami mostanság 10-15 perc csak) nem sít, tehát nem éhes.
Még nem adtam neki pótlást, pedig már sokszor eszembe jutott (az evett mennyiség miatt), de így utólag visszagondolva, nem is kellett.

Tina
Teljes mértékig megértelek, pihenj is sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsugár
Teljesen ledöbbentem mikor írtad a korodat, nem tudom miért, de én 30 felé tippeltelek. :shock: :oops:

Évi
Megkérhetlek, hogy a táblába írd át a korom egyel többre?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Nem nagyon volt időm olvasni, csak átfutottam az írásokat. Látom a legnagyobb gond a táplálkozás.....hát kitartást mindenkinek, hamarosan kezdődhet a hozzátápi.

Évi nem baj, ha egy pici cukrot teszel a tápiba, ha úgy jobban elfogadja. :wink:

Clárika merre vagy?

Szilvás?

Csibuc?

Ircsi de jó, mentek a tesódékhoz. Anno mikor Spanyolban voltunk, hazafelé volt egy kisgyerek, már nem emlékszem mennyi idős volt, de ment már, hát az egész repülő vele foglalkozott :lol: Nagyon aranyos kissrác volt :D

Claire he-he-he turkáló, hát el tudom képzelni. Mikor itthon van apa is, meg ugye a két gyerek, háááát...............hosszú távon tépem a hajam a rendetlenségtől.
Takarítással kapcsolatban igazad van, rendet rakni előtte tovább tart, mint maga a takarítás.

Csütörtökön visszük Bencét Pestre kardiológiai kontrollra, remélem nem lesz gond.
Kaptunk beutalót az ortopédiára is a mellkasa miatt..... :roll:

Apa elment edzésre, asszem gyorsan rendet rakok (holnap takarítanék) meg lerendezem a gyerkőcök fürdetését is 8)

királylány

Clari most akartam sms-t írni.... :lol:

Nekem is csak reggelre keményebbek a melleim, napközben nem jellemző. Igaz mostanság kevesebbet tudok kifejni napközben, de még így is elég, na meg tele a mélyhűtő, éhen csak nem fog halni erz a gyerek 8)

királylány

Bekri teljesen megértem ezt a Mikulás mizériát. Én sem vagyok ennek híve. Nem hívunk házhoz Mikulást, a Műv.központba sem szoktam elvinni a gyereket. Van az oviban és van a Volánnál. Pont. Ennyi elég is. Legelőször sógorom volt a Miki. Bence nem ismerte fel, de annyira nem is volt "odáig Érte". Mikor mondta, hogy megy, akkor Bence előrement és kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy ott lehet kimenni.... :lol:

Napsi nagyon szép szülinapi ajándékot kaptál :D

Évi anyukádnak jobbulást!

Bence kapott valami lórúgás szerű antibiotikumot, mert 3 napig kellett szedni napi 1x, szombaton jobban is volt, azért a héten még itthon borzolja az idegeimet :lol: No jó ez vicc volt.

Csillag jobbulást nektek!

királylány

Csillag nincs lemaradva Gergő semmiről! Áron sem forgolódik még. No jó, oldalra már elfordul, de esze ágában sincsen megforedulni még.
Már nem emlékszem Bence mikor fordult meg, de ő sem kapkodta el a dolgot. Mint általában semmit sem.

De én megtanultam, hogy addig jó, míg leteszem és ottmarad 8) :lol:

Bence önállóan megfürdött 8) ....a mai nap apró öröme :lol:

királylány

Ünnepek: Nálunk is rohanós, de a szenteste csak a családé!
Ha van sértődés, ha nincs! Ebből nem engedek! :)
Már a 3. karácsonyunk együtt, ebből az elsőnél nem volt még Réka, ugye tavaly már növögetett :)

Aztán mivel idén Anti 25-én dolgozik így 26-án ebéd anyámnál ahova jönnek nővéremék meg nagyim is, majd du párom szüleihez megyünk.

Meg utána való napokba a többi rokon..... (persze mi megyünk majd, nem baj, Réka kicspja a hisztit, így nem kell sokáig maradni... :lol: A sok idegen embert nagyon nem bírja, főleg az ügyüli-bügyülis műsort :lol: )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ünnepek: 24-én itthon, immár négyesben. Mióta külön költöztünk a szentestét mindig itthon töltöttük (kivéve tavaly, akkor anyukáméknál voltunk), aztán egyik nap anyukámékhoz, másik nap anyósomékhoz megyünk. Nagyszülők sajnos már nincsenek......

Következő téma: műfenyő vagy igazi?

királylány

Én műfenyőn nőttem fel, nekem az az igazi.
Igaz, ahogy nőttem, a fa ment össze :lol:

Párom igazi fa párti, mióta együtt vagyunk igazi fánk volt, de én nem csipem:
-elmenni,
-nem találni szépet,
-sokat mondanak árban
-hullik a levele
....

Már győzködöm a műfenyőre, így óvjuk a környezetet is, na meg pénzet is spórolnánk hosszú távon, s nem kellene fát hajszolni, meg takarítani miatta....
Valószínű idén még igazi lesz, mert majd karácsony után akciósak :) vagy gyűjtünk egy igazán szép s nagy fára, ami igen csak 30 000 körül van.

Nekem a kicsi fa nem fa.... :(

Clárika
Kép
clárika

Egy időben én szerettem volna műfenyőt, akkor Gábor hallani sem akart róla. Mára fordult a kocka. Láttam ma nagyon szépeket, ami nagy is, szép is és összetéveszthető az igazival az 26.000ft volt. A lakás méretéből adódóan elég lenne a kicsi is, de az is 16.000ft, olyan 160 cm körül lehet ha jól tévedek. Még tárgyalás alatt van a dolog.... :D

királylány

Egyébként osztom a véleményedet az igazival kapcsolatban, ha nagyon, de nagyon körülnézek és kutajkodok akkor az alapos takarítások ellenére biztosan találnék legalább egy db tűlelevelet valahol az ágyneműtartóban...... :roll: :lol:

királylány

clarika, csak neked, csak most - kedvcsináló:

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok
Bévi,mi a helyzet,jobban vagytok?Azt én se hiszem h.az üres cicit szopná 1.5 órát...Tomi is tépi húzza ha üres,jelzi...Megméred evés után?

Csillag,szegény kis Gergő,de láza is van? Kis nátha nálunk is volt és azt mondta a dokinéni simán elmúlik taliig... :wink: az még 1 hét!

Claire,köszi,igazad van(de hát ugye a rutin meg az évek :) ) :arrow: szopi ügyben...

Clari,átírlak :)
Nálunk műfenyő volt,van,lesz. Az is szép,és épp elég nekem a cicaszőr ne még fenyőtüske húsvétig...

Cicc így már jártam én is :) (mellbimbó...)

Dia jó h.jöttél már hiányoltalak.

Ja mi ma mamázni voltunk,egész jó nap volt,sétáltunk,meg beváltottam a 4 hós kupont a rossmannban,egész jó kis csomag(bébiital,bébidesszert,2 teaminta,2 tejpép minta,1 póló,kiskanál)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika! Hát ez az, amit te csinálsz, elhitted, h OK így, és lám, az is. Én is így voltam, persze az elsőnél jobban pánikoltam, pl amikor leállt kicsit a súly növekedése, még fel is irattam a tápit, de aztán inkább nem adtam, bíztam benne, h nem hülye, h éhenhalljon szó nélkül :wink: az ikreknél meg ne tudd meg mit hallgattam, szerencsére nem a családtól meg a dokitól, csak amúgy, h nem lehet csak szoptatni....lehet.
Ezért merem leírni nektek, és bíztatni titeket. Ha jól beindul az elején, nincs sztem kényelmesebb dolog, mint a szopi (lásd utazás/ Ircsi) :)

Ircsi!
KÖsz!
Méretek: igen, Joni igazi férfi, széles mellkas, súlyfölény, haha, Noni meg a nőcike :lol: . Egyébként a másik ikreim ekkor tájt kb egyformák voltak, aztán elhúzott a kislány, úgy látszik nálunk az "A" a nagyobb, abba jutott több matéria :wink: .

egy sztori a "férfiről" , aztán visszahúzok aludni, mielőtt újra felkelnek. Másik ikreim, még beszélni alig tudtak, következő szöveget hallom a szobából. Eszter: "ÁDI EJ(R)ŐSEN, HÁT FÉJFI VAGY!" (Vmi legó kockákat igyekeztek szétfeszegetni. azt hittem padlót fogok a röhögéstől :lol: )

fenyő: nálunk igazi, és hosszú tűjű, anno a lakótelepen ez nem hullott, így nekem inkább ez a karifa, bá előfordult luc is, de az kb 2 napot bír ki ott. Csak lassan ezt a legnehezebb beszerezni, más lett a divat, meg állítólag vmikörság eszi az erdei ill feketefenyő állományokat :( Én adok a környezetvédelemre, de ebben teszek némi kivételt. no meg ezt erre ültetik manapság :oops: mi utána nem szemetelünk vele, vagy leadjuk újrahasznosítóba, ha gyűjtik a közelben, vagy anyósék kályhája :oops: . A törzsét meg szoktuk tartani, sokszor jól jön a kertben egy ilyen nagy husáng.

Na, alszom, mert kelni kell holnap is, azaz ma reggel: claire
claire

Jsa, fenyőben nekem a gyökeres lenne a legszimpibb, de abból csak pici van, meg próbáltuk, de nálunk olyan soká áll min 1 hónapot, h azt nem bírja fűtött lakásban, hiába locsolod :(
claire

Karácsonyfa
Igazi... a látvány mellett az illat is fontos!
Nekem az is kell az ünnephez, hogy finom fenyőillat van olyankor az egész lakásban. (a karácsonyfa mellett szoktam fenyőágakat is feldiszíteni a vázákban)

Amerikaiak már most kezdik feldiszíteni a fákat is. Lehet, hogy én is beszerzek egyet...

Annyira kiváncsi vagyok Katus reakciójára.... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

novemberi topikból loptam:

Ta-tammmmm!!!!! SMS Sophie-tól:

Sziasztok! Ballo Eszter vagyok! 2010.12.01-én 5:37-kor, viharos gyorsasággal születtem, 4450 grammal és 58 centivel. Jól vagyunk anyuval mindketten! Puszi

Kép
xtina75

Sophie
Sok boldogságot, sok-sok tejecskét és kevés sírást kívánok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Kép

Tina,gyönyörű!!!

Claire,látod egy férfi mindig férfi!! :)

Ircsi,én is várom Tomi reakcióját,már most rácsodálkozik a díszekre a boltokban :)
Az illatokat én párologtatóval(abból is van fenyő,karácsonyi,stb)gyertyákkal,szekfűszeges naranccsal oldom meg.Tapasztalatom szerint a távhős lakásokban kevés ideig szép a fenyő...de lehet egyszer lesz igazi mégis :)

Készülök az ünnepre,sok ajándék megvan már,illetve folyamatban. Barátnőm,anyukám újság előfizetést kap.(egyébként,a www.mc.hu -n karácsonyi akció,2 előfizetés áráért 3-at kap az ember,fél évre is akár,lehet megadni külön kézbesítési címet a 3 laphoz,szóval tök jó,így anyukám nem csak a Bestet hanem a Nők Lapját is megkapja,barátnőm Anyák lapját-mondjuk az nem ott van-,Miki Autós és Stílus magazint kap )

Sophie!!

Kép

Szívből gratulálok!!!

evilany

[quote="xtina75"]c írta:xtina75larika, csak neked, csak most - kedvcsináló:

Kép

Igen, ilyesmit szeretnék :)
Csak ahogy írta Dia is 26-30 körül van, s most még műszaki is lesz 16-án, meg ajcsit se vettünk még senkinek, így nem fér bele egy ilyen kaliberü kiadás :(
Aztán még lehet, hogy valahogy megoldjuk, ha megtudjuk....

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

Fenyő : huu gyönyörű nekünk is ilyen van pont ilyen csak fehérben és már kb 5 éve megvan imádom :)

holnap megyek aids vizsgálatra az anyatej adás miatt

itt szakad a hó . Bence nézte is mi potyog fentről :)

hu felkert és sirva :( rohanok a többit később bocs lányok

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Xtina: nagyon nagyon nagy gratula és vigyázz magadra, magatokra!!!

Évi: kicsit eltűntem, mert tegnap anyumnál voltam, próbáltam Gergőnek babakötvényt intézni, otp-ben, de hát ugye nem egyszerű ez, gyereket meg anyumnál hagytam, aztán amint végeztem rohanás vissza, gyereket összeszedni, lidl-ben bevásárlás (addig unokahugom autóban vigyázott Gergőre) majd unokahugomat kozárba hazavinni, gyors haza, mint karácsonyfa úgy néztem ki felfelé a lakáshoz vezető pár lépcsőn: egyik kézben hordozóban GErgő másik kézben 3 szatyor és a vállamon a Gergő-táska... hát igen, ez a jó kis fogyókúra :) aztán éjszaka ismét rossz volt, GErgő nem alszik jól, előtte meg egy órát sír és nem tudom megnyugtatni csak ha már a fürdés jön ... na most meg alszik, pedig már rég enni kellene.... most keltsem fel??? na mindegy, szóval néha ezért tűnök el :)

Clárika: mellszívót anyum oda adta neked?

CSilag: szegény Gergő... jaj, remélem gyors megjavul és jobban lesz

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,ne keltsd...biztos felkelti a pocakja! Ha mégse,ráérsz kelteni. Pihenj kicsit :wink:
Talira jöttök? (kedd)

evilany

Clarika,

Érdemes ám körülnézni a barkácsáruházakban, mert amikor ezt a fát vettem, utána láttam 16ezerért a Praktikerben hasonlót, és még a világítás is rá volt applikálva - szívtam is a fogam, mert ez sokkal többe került. Sőt, a Tescoban is láttam már elég jókat.

Mares, köszi!

Kép
xtina75

Évi: kedd? húú, akkor kap oltást!lehet nem lenne jó utána... be szoktak lázasodni??

Tina: jó babás vonalzót látni nálad!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok újra elaludt a törpi gondoltam addig bekukkantok igaz takarítanom kellene de most nincs kedvem

Mares ha segítség kell kötvény ügyben irj rám mi már túl vagyunk rajta megcsináltattam neki. 8)

Xtina még nem is gratuláltam :oops: GRATULAAAAAAA

csillag nyugi Gergő stramm kis fickó 1-2 nap és rendben lesz gyógypuszim repül :P

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="xtina75"]n írta:xtina75ovemberi topikból loptam:

Ta-tammmmm!!!!! SMS Sophie-tól:

Sziasztok! Ballo Eszter vagyok! 2010.12.01-én 5:37-kor, viharos gyorsasággal születtem, 4450 grammal és 58 centivel. Jól vagyunk anyuval mindketten! Puszi

Gratulálok!

Ekkora volt Réka 3 hósan :) (+2cm)
Hmmmm...nem semmi, minden elismerésem! :)

Clárika
Kép
clárika

Xtina

Praktikerben néztem 33-ért.... :(

Mares,
nem, még nem voltam arra, Réka a napokban keresztbe húzza a számításaimat, már 3. napja az első délutáni alvása nem egy órára sikerül, hanem 3-ra.... :shock: Így már 4 óra mire ébred, aztán eszik, s mire el tudnánk indulni, sötét van, így csak a legszükségesebbeket intéztem (bolt :) ).
Ma meg retek idő van, ma se megyek sehova.... :(
Ráadásul egyedül vagyunk a lánnyal :(

Utálom ezt a szürke időt... :(

Clárika
Kép
clárika

Ne is mondd...Tomi mondjuk ma eszik-nyűglődik-alszik-eszik-nyűglődik-alszik...
Én meg gyártom a naptárakat :)

Mares,láz,előfordulhat :(Gergő is aznap kap,ha jól tudom... :?

evilany

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: