Kretty! Hogy vagy? A leállás nem viselte meg a szervezeted, ugye? Drukkolok, hogy amint megjön, indulhassatok!
Nene! Elmondtad végülis a főnöködnek? Remélem, jól reagált!
Nyuszika! Szerintem nem kell izgulnod a ciszták miatt, egy barátnőmnek végig megmaradt, és nem okozott semmi problémát. Azért kedden kérdezd majd meg Apánkat!
Katapetra! Drukkolok nagyon a keddi konzultációhoz!!!
Bari! Majd gyere holnap, hogy mit mondott Apánk!
Kriszto! Nagyon puszillak!
Momelcsi! Remélem, 29-én talizunk!
Leeda! Hamarosan hat a Norculut, megjön piri, és indulhattok, ugye?
Poszi! Küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat!

A punkcióról én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy nekem is nagyon nagy élmény volt! A műtét után már én sem aludtam egy percet sem, mert nagyon jó társaságom volt (Nyuszika és Nene), de nem is éreztem, hogy szükséges lenne. De ha Te úgy érzed majd, hogy jól esne aludni, akkor mindenképp pihend ki magad!
Képzeljétek, hogy jártam tegnap: Amikor elindultam hazafelé a védőnőtől, iszonyatosan elkezdett fájni a hasam, mire hazaértem már csak vánszorogni és jajgatni tudtam, mint egy mamóka. Két óra múlva, amikor még mindig fetrengtem a fájdalomtól, felhívtam Apánkat, bár gondoltam, hogy nem a babucival van gond, mert a gyomrom környékén fájt a hasam, és Apánk is mondta, hogy jobb, ha itt bemegyek a sürgősségire. Ott három órás várakozás után derült ki (mivel akkor már egyre jobban lettem), hogy valószínűleg egy epekő döntött úgy, hogy búcsút vesz tőlem, és ez okozott ilyen iszonyatos fájdalmat. Mondjuk, nagyon jól döntött, hogy távozott, mert így legalább többé már nem fog tudni fájdalmat okozni. Amúgy nem vagyok egy hipochonder típus, és nem szoktam megijedni egy kis fájdalomtól, de ez nagyon durva volt, teljesen magamon kívül voltam! Az UH közben persze egy pillanatra láthattuk a babócánkat is, és hál’Istennek, nem úgy tűnt, hogy megviselték volna az anyukája fájdalmai, mert vígan lubickolt a pocimban. Amikor megláttam, olyan szeretetrohamom lett, úgy elöntött a boldogság, hogy teljesen jól van! És ennek a fránya epekőnek „köszönhetően” legalább kaptunk ajándékba egy plusz kukucskát!