A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

[quote="csuti83"] írta:csuti83Vagyis a peteérést hanyadik naptól számoljuk???

Ezt hogy érted?
Én most épp pirizek :lol: Ami a spontánkodást illeti, igyekszünk a jövőben bepótolni az elmúlt pár hónapot :oops: akár csoda is történhet, bár most nem lenne a legjobb, mert elvileg védekeznünk kéne...
:roll:

Kretty, nem mindenkinél alakulnak ki a ciszták. Ha jól emlékszem, akkor pl. Melcsinek a 25 cisztából egy sem lett, nekem 15ből szinte az összes.
Elvileg,ha nincsen ciszta, akkor kezdhettek, de nem mondta Dévisz,h telefonálj,ha piri jelentkezik?
A cisztákat végül én talpmasszázzsal tüntettük el vagyis remélem tényleg az segített. Igyál sokat és ha jól tudom a felülés is jó rá :P
bari6

Csuti,
majdnem egy idős terhes vagyok Nyuszikával, ha jól emlékszem, akkor 2 nap különbség van köztünk :D Azaz én vasárnap kezdem a 12. hetemet.
Na meg annyi, hogy Nyuszi lombikos volt, mi még nem jutottunk el odáig (végig kellett volna csinálni az indukciókat, inszemeket, és csak utána mehettünk volna lombikra), de az első ovarium indukciónál sikerrel jártunk :oops:

Azt kívánom mindegyikőtöknek, hogy ilyen szerencsések legyetek, mint mi :lol:

Most már csak azon izgulok, hogy minden rendben legyen, és a kis pocaklakó egészséges legyen.

Lor, mi van veled? Már nagyon rég nem jelentkeztél.
Monilla merre vagy?
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari

A peteérés számításnál azt szerettem volna kérdezni (csak lehet rosszul kérdeztem), hogy én úgy tudom, a piri első napjától kell kezdeni számolni a 10-14 napot. Azt szerettem volna tudni, hogy vajon jól tudom-e, de tegnap már Kriszto felvilágosított, hogy jól tudom. :lol:
Akkor jelentkezett piri :D , jó lesz januárban ismét együtt kezdeni. :D
Jó sokan leszünk januárban, az jó lesz, mert új év, új kezdet, na meg persze erőt adunk majd egymásnak.

Nene

Hááááááát, tényleg nagyon szerencsések vagytok, hogy így sikerült, és ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,

piri sajnos még mindig nem jelentkezett, ma megyek D-hez :?

Puszi mindenkinek!!
leeda

Sziasztok!

Elég régen nem jelentkeztem. Ne haragudjatok, nem volt még időm visszaolvasni. De be fogom pótolni.
Addig is megosztanám a saját tapasztalatainkat, hátha valakit még megóvnak...
Ma volt Szélúrfi a MÁV kórház andrológiáján. Tegnap volt a minta leadás, ma a konzultáció és vizsgálat a dokival. Az eredmény ismét Nullás lett. :(
A doktor úr megnézte UH-on és kiderült, hogy NINCS visszértágulata!!! Ez végülis valahol jó hír....
De ... (és a mi esetünkben úgy tűnik mindig van egy DE) a Nebido totális tévedés volt a korábbi doki részéről, ugyanis szerinte (a mai doki szerint) Kínában ezt 98% hatékonysággal használják fogamzásgátlóként. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én nem tudom, én már nem értek semmit....
Szerinte is a herék kisebbek a normálistól, ami lehet öröklött vagy genetikai .... ezzel nem lehet mit tenni. Azt javasolta várjunk január végéig, mire kiürül a Nebido és akkor néznek újra hormonokat, és utána talán tudunk menni Dévaihoz. :(
Azt szeretném megkérdezni, hogy a vizsgálatok, amiket nagy rohanva megcsináltunk meddig érvényesek szerintetek?
És remélem, hogy akár már februárban kezdhetünk.
Abba inkább bele sem merek gondolni, mi van ha a kiindulási értékek sem állnak vissza.
Szóval, ha valaki párjának Nebido-t akar beadni az orvos, midenképpen kérdezzen rá egy másik orvosnál.
szélkisasszony

Szélkisasszony

:shock: :? :shock: :? :shock: :? :shock: :? :shock: :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: DE! Hátha tudtok indulni jövőre január, esetleg februárban. Úgy tudom, a papírok 1 évig érvényesek, kivéve a kenet, clamidia. Úgy hiszem :?

Leeda

Mindenképp gyere a hírekkel, hogy mire jutottatok Dévainál!
Kitartás!!!

Csuti
Kép
csuti83

csuti: aranyos vagy, köszönöm. :D
Igen, most már csak a pozitív DE érdekel. Eljutottam arra a szintre, hogy csak nevetek az egészen. OK, nem őszinte a mosoly, de azért sem adjuk fel. Pedig bombáz a sors rendesen. Megtudtuk, hogy a sógornőm gyermeket vár.. és persze örülünk neki, de irigykedem is. De majd az új év meghozza nekünk is az ajándékát.
Amúgy a peteérésre egy ötlet. A hüvelykenetből is lehet következtetni, azt mondják.
És hajrá spontánkodás.... Nekünk most teljesen tét nélküli, és végre végre minden görcs nélkül szerethetünk. Azért nektek drukkolok.... :D :D :D

Szép estét mindenkinek!
szélkisasszony

Sziasztok!

Szélkisasszony, sajnálom a történeteket és valóban, csak így lehet ezt végigcsinálni, ahogy Ti is hozzáálltok ;)
Remélem ez a pozityv hozzáállás mindannyiunknak meghozza a várva várt csodát :lol:

Csutim, így már értem. Csatlakozom szélkisasszonyhoz a nyákot illetően. Ha hónapról hónapra megfigyeljük magunkat vannak jelei a félidőnek :lol:

Leeda, gyere majd,ha végeztél Dévisznél ;)

Nene, Te korán reggel jártál Déviszre a stimu alatt?

Pusza mindenkinek!

Bari
bari6

Sziasztok, ma volt UH. D nagyon belelkesedett, ugyanis a jobb petefészkem nem állt le, azt mondta van 2 db 16-os, de még van 6 potenciális, úgyhogy folytassuk. Gyógyszertár, újabb 50 000 kiadás, remény, vérvétel. Most este hívtam, azt mondta az ösztradiol nem lett jó, 250, ami nagyon alacsony, döntsem el mit akarok.... :shock:
Mondtam neki, javasoljon valamit, én nem értek hozzá és elvégre is ő az orvos.... Erre ő azt mondta álljunk le, és hívjam decemberben. Erre mondtam, hát amikor nekem jön a piri, az majdnem karácsony,de ő akkor is azt modta:december.

Nem értem én ezt....ha magas, az nem jó, ha alacsony az sem jó. Ha sok tüsző van, nem jó, ha kevés az sem jó...teljes káosz van a fejemben... :cry:
Vendég

Szegény Kretty, nagyon nem irigyellek.....sajnálom...gondolom, most nagy a zűrzavar otthon e téren.

Leeda? Mi újság volt veletek?

Szélkisasszony
Hát hihetetlen, amik veletek is történnek! Ahány orvos, annyi vélemény?Annyi fajta gyógyszer? Ez nagyon dühitő lehet.....
De örülök, hogy nem adjátok fel! Kitartást január végéig, és jó erdményeket kivánok!

Szép 7végét!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Bari, Szélkisasszony

Tehát azt írtátok, hogy a hüvelykenetből is lehet peteérést számolni. De ezt hogy értitek? Mert én erről még nem hallottam.

Szélkisasszony: :lol: a lehető legtöbb "görcsnélkülit" :lol: !!!

Kriszto

Nem akarsz egy kicsit erre járni??? :cry: :lol: :wink:

Kretty

Hát, nem te vagy az első, és szerintem az utolsó sem, aki nem érti ezeket a bizonyos dolgokat. SAJNOS ez van, mi "betegek" nem tehetünk semmit, hiába akarjuk annyira. Akkor most leálltatok? Nagyon sajnálom (vágy a gyermek után, idő, pénz, stressz................).
Akkor decemberben még karácsonykor is fog Apánk dolgozni? Nem semmi. Mit bevállal Dévisz. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Szélkisasszony,

hát, ezen én is kiakadtam, de nagyon!!! Remélem, minden helyreáll magától, vagy legalábbis javul kicsit a helyzet!!

Kretty,

kitartás! :wink:

Csuti, Katapetra, Bari,

köszönöm az érdeklődést. Megnézett D. UH-val, minden rendben van benn, csak túl nagy a csend. Még jel sem látszik, hogy magától megjönne, szóval kaptam Norcolutot, azt kell beszednem.
Nem szívesen szedek megint gyógyszert, de hát ez van, úgy néz ki, totál felborultam a szuriktól...
:?
leeda

Kretty, sajnálom nagyon, de hidd el a következőnek már eredménye is lesz :lol:

Katapetra, lassan Te is mész Déviszhez :lol:

Csuti, leírni egy kicsit nehéz, de ami megfigyelhető (nem mindenkinél) ,h megváltozik a hüvelyváladék félidőnél. Én pl. mikor először észrevettem ezt a jelenséget ( átlátszó-nyúlós nyák) megijedtem :oops: Pont mentem nőgyogyihoz és meg is kérdeztem, de megnyugtatott,h ez egy természetes folyamat... :lol:

Élvezzük a szép havat!!!

Pusza,
Bari
bari6

Leeda, közben írtál :D A gyógyszer meghozós gyógyszer vagy fogamzásgátló? :shock: Mit mondott Dévisz? Ez normális?
Neked mikor volt pirid utoljára? Az magától jött?

Pusza
bari6

bari....ne is mondd, mármint, hogy megyek nemsokára, mert akkor méginkább izgulok!!!!!:-)
Az a jó, hogy ez az utolsó hetünk a hazautazás előtt, és ilyenkor-főleg igy karácsony előtt- mindig sok a teendő.
Gyorsan itt lesz a napja, nagyon izgulok...csak nehogy a stressz miatt makogjak majd, mint egy majom:-) Ez van, izgulós tipus vagyok....:-)

Leeda, a te eseted sem egyszerű... :( , az a fránya piri, akkor jön mikor nem kellene, és forditva...kivánom, hogy a gyógyszer eredményt hozzon! puszi

Csuti, igaza van Barinak, ez tényleg igy van, van száraz időszak, ill. krémes, van olyan tojásfehérje, és van a vizes, ami a peteérésedet jelzi!
Hőmérőztem két hónapot, és ott ezeket is figyeltem, és igaz, de hát nem lett baba..nekem tuti, hogy a vezetőim döglöttek be :x
Próbáld ki, hátha bejön, egy ismerősömnek, másfél évig nem volt babája, és amikor ezt kipróbálta: neki BEJÖTT....nem semmi!

Szép 7végét továbbra is:-)!

katapetra

Katapetra,

köszi a drukkot :wink: Neked meg már csak pár nap van a konziig!! :D
puszi!

Bari,

Norcolutot kaptam, 5 napig kell 2x1-t bevennem. Nekem rögtön az Utro abbahagyása után volt utoljára piri, szept. végén. Na az sem most volt.... :? Amúgy nem szokott kimaradozni, átlag 32 naponta jön meg. Persze nem normális, hogy most kimaradt, de D. szerint is valószínű az injekciók miatt van ez most így. Remélem, más negatív hatást nem okoznak így utólag a szurik.... :evil:

Nyusz,

mi újság Veletek? Képet mikor töltesz fel a kis Pöttyről?

Szép estét Mindenkinek!! :D
leeda

Bari,

Igen, én korán reggel, olyan 6 körül már ott voltam a stimu alatt Dévainál, hogy minél korábbi helyet meg tudjak kaparintani, mert a munkahelyemen nem tudták, és még mindig nem tudják mi a helyzet, ezért be kellett érjek időben dolgozni.

Tényleg jó sokan fogtok jövőre indulni, mindenkinek nagyon sok szerencsét, sikert és minél előbbi babásodást kívánok :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, csak azért kérdeztem,mert akkor azt hiszem tudom ki vagy :lol:

Leeda, akkor ez u.olyan gyógyszer mint a duphaston :) ettől majd lesz pirid és utána már tuti visszaáll :wink:

Katapetra, nem lesz gond Dévisznél :wink: clszerű előre felírni a kédéseidet és akkor az izgalomban nem felejted el. Ti kint dolgoztok a férjeddel? Egész decemberben itthon lesztek?

További szép napot!

Bari
bari6

Bari
Igen kint vagyunk, de csak a férjemnek komolyabb a melója, nekem csak olyan, ha akarom csinálom.....
Nem sajnos, csak két hetet leszünk otthon, emiatt izgultam, de próbálok nem stresszelni, mert január elején úgyis hazajövök.
Csak az idő nagyobb részén egyedül kell végigcsinálnom, emiatt biztos többet leszek itt köztetek, sok-sok kérdéssel...és lehet, hogy hisztivel is...
előre is elnézést!

Pusz

Szép Adventi készülődést kívánok!

katapetra

Bari,

Akkor valószínüleg veled is úgy jártam, mint micionával, hogy Ő megismert engem, mert Nyuszival beszélgettem, de én nem emlékszem rá :(

Te is akkor jártál és olyan korán?
Adj egy kis támpontot, hátha nekem is beugrik az arcod :)
nene2
Budapest XXI. kerület

Szerintem Bari és Nene nem ismerik egymást! Én egyszer találkoztam Barival, de ha jól emlékszem, akkor nem volt ott Nene.
De majd kibogarásszátok a szálakat :)

Leeda , köszi a kérdést, minden rendben, csütörtökön töljük be a 12. hetet. Már régen láttam a manónkat, de végre szerdán beteljesül ez az álom. Annyira várom már, hogy most éjjel kétszer is UH-t láttam magam előtt és hogy azt néztük a dokival, hogy van orra, így biztos nem down kóros.......... Látszik, hogy ezek foglalkoztnak mostanában. Megpróbáltam múltkor felrakni képeket, de nem sikerült, de nem adom fel. :)

Bari, Te hogyan fotóztad le a terhességi tesztjeidet olyan szépen? Nekem mindig fénylik, vagy nem éles.....

Nene, Te már bejelentetted a munkahelyeden?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Katapetra, tudod, itt mindenkire lehet számítani :lol: úgyhogy gyere majd :lol:

Nene, talán az segít,h derékig érő hajam volt (levágattam azóta) és fél 7körül értünk oda a férjemmel. Sztem beszéltünk is. Másik 2 csajszival beszélgettünk a NAAAGY HÚSEVÉSEKRŐL :lol:
Neked nem szőkés, hosszabb hajad van?

Nyuszika, h-h csináltam akkor a képeket??? Ügyesen :lol: Na jóóó a viccet félretéve, könnyes szemmel :lol: na jóóó tényleg komolyan... ablaknál és makro módba helyeztem a gépet ja és igyekeztem a lehető legjobban merőlegesen tartani a fényképezni kívánt tárgyra. :lol:
Drukk szerdára :lol: :lol: :lol:

Monilla, veled mi van? Rég jártál erre!

Olyan sokan nem jöttök mostanában erre...kivel mi van?
Attól,h nem jöttök, sokat gondolok rátok és sztem a többiek is Emerenc, Mici, Sajóék, Szimbáék, Kriszto, Tulipán....gyertek :roll:

Pusza mindenkinek!

Bari
bari6

Bari,
Nekem egészen sötét barna hajam van, ami félhosszúnak mondható, mert kb. a lapockám közepéig ér, de hamarosan még lejjebb vágatom :D

Nyuszi,
Még nem tudják a munkahelyemen, éppen azon hezitálok, hogy ma megmondjam-e a főnökömnek, de mivel szinte egész nap nincs a helyén, így nehéz lesz :?
Még gondolkozom azon is, hogy kivárom a jövő hetet, mert én vasárnap töltöm be a 12.hetet, és jövő hét szerdán megyek a genetikára, és azon töröm e fejemet, hogy csak utána mondom meg.
Az viszont már lehet, hogy nem lenne túl szép dolog, mert ugyebár csak dec. végéig akarok dolgozni.
Szóval olyan bizonytalan vagyok :? vagy mégsem? :)
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, szerintem mondd el a főnöködnek, azt is, hogy dec. végéig szeretnél maradni, de jelezd neki, hogy lesz ez a genetika, ne adja isten baj van, akkor lehet még változás. De kérd meg, hogyha lehet, ne terjessze a hírt, mert majd a genetika után szeretnéd Te bejelenteni a hatalmas nagy csapatnak :) És akkor a főnöködnek mondtad is, meg nem is. De mivel mi baj lehetne a genetikán, így nyugodtan mondd el, Nálad pláne indokolt. :lol:

Nálunk is ma ez a téma, a nagy főnököm tudta a lombikot, Ő azt is tudja, hogy sikerült, a kisfőnököm ma kérdezett rá, már nem titkoltam, de persze kértem diszkrécióját a jövő hétig. :roll:

nyuszika85

Sziasztok

Pár napja írtam, úgy látom eltünt, vagy el sem küldtem?! :evil:

Voltunk a mária utcában, leletért 13.-án kell menni. Párom 15.-én megy utoljára az orvosához, akkor megkapjuk a papírokat is.
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik vizsgálat hány hónapig érvényes? Kenet, és rákszürésem már megvan. De a többit még nem mertem elkezdeni, mert félek,hogy korai még. Nekem egy hónapig fogamzásgátlót kell szednem indulás előtt. Annyit mondott Apánk amikor voltam nála,hogyha a férjem rendben van akkor hívjam fel. Nem tudjátok, hogy az ünnepek miatt mikor lesz bent?
Köszönöm kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, a másik topikban írtál, arra válaszoltam is.
Általában 1 évig érvényesek a papírok, kivéve a kenet, mert azt kezdéskor nézi, de max. 3 hónapon belüli legyen.
két ünnep között 29-én lesz, de szerintem a kismamák miatt, de mindenképp hívd még a hó elején és meg tudjátok beszélni, hogy mikor menj.

KépKép
momelcsi

bocsi, a kenet indulás előtt, a hormonvizsgálatok (3. napi és 21. napi) legyenek 3 hónapon belüliek. Nekünk még pont belefért az utolsónál, ezt nem kellett megcsináltatni újra. De kenetet kell, amit időben csináltass meg, nehogy pozitív legyen induláskor.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Kagyló, én pénteken megyek Déviszhez, remélem sok vizsgálatot nekem sem kell majd ismételnem...majd beszámolok,h mit kér majd újra :wink:

Nene, akkor lehet,h nem te voltál :(

Pusza mindenkinek!
Bari
bari6

Sziasztok.....megint itt vagyok! baloldalt kb 5-6 8-10essel, a jobb oldalban kis nyomik, 2 napi stimu után. Mit csináljak, hogy növekedjenek?? Gyógytea-tipp, ilyesmi..? Tudom, hogy sok húst kellene ennem, de nagyon hülye életmódom van, és sajnos még az evés is rendszertelen, nem hogy a hús beiktatása....de nagyon próbálkozom!! Holnap kell mennem megint UHra, remélem az emelt adag szuri miatt növekedtek. Lehet, hogy hülye kérdés, de kb milyen nagyságúnak kell lennie ahhoz a tüszőknek hogy leszívhassák? Mármint ha a jobb oldalon továbbra is kicsik maradnak (most ha jól emlékszem 5sek), akkor onnan nem is fog tudni kiszedni semmit? Annyira félek és gyomorgörcsöm van (nyilván ez sem használ) , kérlek nyugtassatok meg...legalább egy kicsit....
Vendég

Sziasztok

Bari6
Köszönöm szépen! Jó lenne ha megírnád, nem szeretnék újre
ismételni semmit.Akkor te is indulni fogsz? Januárban? Bocsi, de nem sok időm van vissza olvasni... :(
Momelcsi
Szerintem benéztem, azért küldtem el a másikra. Köszönöm szépen a válaszodat, mind a két oldalon elolvastam. Akkor felhívom holnap, vagy valamelyik napon. 29.-én sajnos dolgozni fogok, akkor talán nagyon későn tudnák hozzá menni. Hányadik naptól is kell elkezdeni a fogamzásgátlót? Mert már erre sem emlékszem.
Poszi

Két napja szurod magad? Vagy rosszul értelmezem?!
Ha jól emlékszem 20-22mm a tüsző amit leszívnak. Minden alkalommal amikor UH-n vagy változik a darab szám, és a mérete is. Van amikor meglodulnak, van amikor szép lassan növekednek. De hidd el apánk tudni fogja mikor kell majd beadni az utolsó szurit, és még attól is nönek majd. Nem szabad idegeskedni, hidd el az is sokat befolyásol. Csak nyugi, minden jó lesz!!!
Türelmesnek kell lenni, hidd el leszívás után te fogsz a legjobban meglepődni, mennyi is lesz belőle.
Szerintem nem te vagy az egyedüli, a rendszertelen étkezéssel kapcsolatosan, a hús evést is mindenki utálja, már a könnyökünkön jön ki. De muszáj erőltetni, mert szükség van rá.
Tutira jó lesz minden!!! :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok csajoook! Héé, olyan kevés az üzi, merre vagytok??? Csuti, Katapetra, Bari, Kagyló, Leeda...(és mindenki akit nem említettem-bocsi, na meg mindenki, aki sunyiban itt olvassa nap mint nap és nem kapcsolódik be! tudom ám hogy sokan vagytok!! én is közétek tartoztam:)) Ne haljon már meg a topik..Engem érdekel, hogy mi van veletek...vagy csak nekem nem akar senki írni??:( menjek innen? Kagyló, azóta már ez az 5. nap hogy szúrom magam, megvolt a 2. UH, növögetünk-növögetünk...) Te januárban kezdesz, jól értem? Üdv mindenkinek, írjatok!!! PS.:várom a jótanácsokat, milyen lesz a punkció, mit vigyek, hogy lesz-mint lesz....plíz..
Vendég

Szia Poszi!

A punkció előtt kapsz egy papírt, részletesen leírva, hogy mit vigyél. A legfontosabb másfél literes szénsavmentes víz, azt meg is kell majd inni. Szendvics és keksz, én a kekszhez hozzá se nyúltam. Amúgy általános dolgok, hálóing, papucs.
Azt is leírják, hogy mit egyél előtte, mikortól ne egyél-igyál. Hidd el, megfelelően fel leszel készítve.
Inkább készülj lelkileg, nekem nagyon pozitív élmény volt.
Mindkét oldal rendben volt az UH-n? nagyon sajnáltalak reggel titeket, mikor kinéztem, hogy milyen idő van. Kitartás mindenkinek!!!

KépKép
momelcsi

Jelentem Én is itt vagyok :lol:

Kagyló, remélem január végén kezdhetünk. Már számítást is végeztem és ha piri szót fogad, akkor pont jan. 21-e után kell majd jelentkeznie.
Egy kolléganőm elbizonytalanított a kezdést illetően,mert ő 3 ciklust mondott, nekem a SOTEs doki és Dévisz is 3 hónapot :roll: Pénteken mindenképpen megkérdezem Déviszt a kezdést illetően :wink:

Poszi, mit mondott ma Dévisz a tüszőcskéidre? A másik oldal is beindult? Sokan vagytok reggelente? Milyen kedve van Dévisznek?
Csatlakozom Melcsihez, talán még köntöst vihetsz magaddal.
Ami az élményt illeti, tényleg jóóóó. Punkciókor már a cél előtt vagyunk :lol:

Melcsi, hogy vagytok? Megy az idő, jó nagy pocid lehet már :lol:
Ti mentek majd 4D UHUra vagy már voltatok?

Tényleg olyan kevesen jöttök erre mostanában :cry:
Fiúk, Ti is rég jártatok erre :(

Most megyek, de holnap jövök újra :wink: és remélem többen leszünk :lol:

Vigyázzon mindenki magára nagyon a csúszós utakon :!:

Puszi és jó éjt mindenkinek!
Bari
bari6

Sziasztok, én is olvasok minden nap :)

Tegnap voltam UH-n, minden rendben, növekszünk lelkesen, majdnem kaptam DVD-t is (persze pont akkor döglött be a gép, de nem baj), nyaki redő rendben, hétfőn megyek vérvételre kombinált teszt címén (végül a Bajcsyba). És tegnap elvállalt a régi nőgyógyászom, így hivatalosan is Ő lesz akinél szülök. :) Apánkkal, egy időre, kedden találkozunk utoljára, akkor elbúcsúzunk Tőle...:(

Egy dolog tart most izgalomba, a jobb petefészkemben még mindig van 3 ciszta........... Állítólag pedig fel kellett volna szívódnia......... Bari, Neked volt cisztád, milyen gyógymódot alkalmaztál? Csak víz és fehérje?! Bevallom már nem eszek sok fehérjét...Eszek, de nem arra koncentrálok....Víz az megy rendesen. Szeretném megoldani a gondot, de nem tudom mivel....

Poszi, hajrá tüszők. Éppen ma reggel gondoltam szegény UH-sokra, reggelente kint állni ebben a vad hidegben..............Ehhez ép immunrendszer kell. :( És Poszi, ne menj sehova, most szerintem azért nagy a csend, mert kevés a stimus lányzó.

Üdv Mindenkinek

nyuszika85

Hello! :lol: Jajj, úgy örültem, hogy írtatok! :lol: Sejtettem, h kapok részletes listát, csak olyan technikai jellegű kérdéseim vannak, mint pl. hogy az altatás meddig tart? Gondolom nem úgy mint egy nagy műtét után, órák hosszat, csak kb negyedóra (nem?), meg még arra vagyok kíváncsi, hogy kb mennyi ideig kell maradni utána?? Jujjj, de izgi!!! Jajj csajok én folyamatos gyomorgörccsel élek, főleg a reggeli UH-k előtt..:) Egyébként hétfőn nagyon sokan voltunk, nagyüzemben ment, D gyakorlatilag ki-be ugrált a műtő és az UH között....sajnáltam:( ő egy hős! De tegnap nem voltunk sokan, amikor odaértünk (kb fél 9 után, messziről jövünk:) csak 2-3 lány lézengett UH miatt, meg 3-an voltak punkción. :roll: A jobb oldal nagyon lassan indul be nekem, még mindig csak 6-os környékiek, a bal viszont kompenzálja :lol: Ma estétől már kapom is a cetro-t! Puszika mindenkinek!! majd írok még csak a munkahelyen sunyizok..
Vendég

Sziasztok!

Nyuszika, örülök,h minden OK, remélem a genetikán sem hallotok mást :wink:
A ciszták ellen én talpmasszázzsal tettem, de legjobb tudomásom szerint nem alkalmazzák kismamáknál. Mi több, mikor indultunk a lombikkal én is abbahagytam,mert stimu alatt nem szabad tapmasszázsolni. Sok rosszat is tudnak vele tenni.
Ugyebár vannak teák is (pl. cickafark) amik képesek elhajtani a cisztát, de a te ested jelen pillanatban más. Személy szerint orvosi javaslat nélkül nem mernék egyenlőre semmit tenni ez ügyben.
Kedden,ha mész Déviszhez mindenképpen kérdezz rá, bár gondolom megvizsgál és látja majd és reméljük mond ezzel kapcsolatban valamit :wink:

Poszi, az altatás: kb. 10-15 perc és elvileg nem lesz utána semmi bajod. Én sajna már elég sokszor voltam más műtét miatt altatva és azokat borzasztó rosszul éltem meg (róka koma garantált egy napig). A punkciós altatás komolyan egy élmény volt :lol: Már majdnem lelőttek,mert annyit dumáltam ébredés után, ahelyett,h kialudtam volna magam, na és az sms-ek amiket akkor írtam...no commet...valamelyik nap olvastam vissza őket és olyan jót nevettem rajta :lol:
Szóval, ne izgulj (izgulunk mi miattad) minden OK lesz :wink:
Ti honnan jártok nagyon messziről?
Tudom ajánlani Szurikáta varázslatait is, az is sokat szokott segíteni,csak hívd segítségül :lol:

Tényleg Szurikáta, Ti hogy vagytok? Unokák?

Lenne egy kérdésem! Nektek várakozó időben nem szokott ciklustól függetlenül szurkálni a petefészketek? Nem folyamatos, csak néha-néha egy-egy szurka. Lehet ez a punkció miatt még?

Szép napot mindekinek :!:

Bari
bari6

Drága Poszi!:-)
Én is itt vagyok, csak velem tényleg semmi nem történik a karácsonyi vásárolgatás, és a hazaútra való készülődésen kívül...De kedden este, majd leírom , mint mondott D., attól az egytől félek, hogy nem egyezik bele a lombikba, mármint tb-s úton...

Tudjátok, nekem a jobb oldal papírformaszerint nyitott,a vezetőm, de baba nincs belőle, most már több, mint egy éve.
Szóval, ha nem mehet a lombik egyből, akkor váltanunk kellene intézetet:-(
A férjemnek kötött külföldi munkája van...2x 3x hazaengedi a cég...de ilyen időzített együttlétek, illetve inszem...nálunk most nem jöhet szóba...
Szóval mindenképpen értesítelek benneteket.....

Poszi! örülök, hogy jól haladsz...irígyellek, hogy már itt tartasz
:wink: Jó lehet már a sűrűjében lenni, és nemcsak ez a fránya várakozás.... :roll: Nagyon sokat gondoltan Rád, hajrá, drukkolok!!!!!és gyere értesíts bennünket mindenről!!!

Nyuszi: Örülök, hogy a redők rendben voltak, továbbra is sok sikert, és szép gyarapodást kívánok a picurinak, és a maminak:-)
A ciszták ügyében szerintem is kérd ki orvos véleményét...a te állapotod, már egy más állapot:)))
Sok sikert! én is a Bajcsyba tartozom.....puszi

Bari, ha minden jól menne, akkor nekem is 20-a után jön majd meg a mesim januárban, én leghamarabb akkor kezdhetnék...HA minden jól megy.... :roll:
pusza neked is

És üdvözlöm a zugolvasókat is :lol: Szép napot!

katapetra

Kretty! Hogy vagy? A leállás nem viselte meg a szervezeted, ugye? Drukkolok, hogy amint megjön, indulhassatok!

Nene! Elmondtad végülis a főnöködnek? Remélem, jól reagált!

Nyuszika! Szerintem nem kell izgulnod a ciszták miatt, egy barátnőmnek végig megmaradt, és nem okozott semmi problémát. Azért kedden kérdezd majd meg Apánkat!

Katapetra! Drukkolok nagyon a keddi konzultációhoz!!!

Bari! Majd gyere holnap, hogy mit mondott Apánk!

Kriszto! Nagyon puszillak!

Momelcsi! Remélem, 29-én talizunk! :D

Leeda! Hamarosan hat a Norculut, megjön piri, és indulhattok, ugye?

Poszi! Küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat! :D A punkcióról én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy nekem is nagyon nagy élmény volt! A műtét után már én sem aludtam egy percet sem, mert nagyon jó társaságom volt (Nyuszika és Nene), de nem is éreztem, hogy szükséges lenne. De ha Te úgy érzed majd, hogy jól esne aludni, akkor mindenképp pihend ki magad!

Képzeljétek, hogy jártam tegnap: Amikor elindultam hazafelé a védőnőtől, iszonyatosan elkezdett fájni a hasam, mire hazaértem már csak vánszorogni és jajgatni tudtam, mint egy mamóka. Két óra múlva, amikor még mindig fetrengtem a fájdalomtól, felhívtam Apánkat, bár gondoltam, hogy nem a babucival van gond, mert a gyomrom környékén fájt a hasam, és Apánk is mondta, hogy jobb, ha itt bemegyek a sürgősségire. Ott három órás várakozás után derült ki (mivel akkor már egyre jobban lettem), hogy valószínűleg egy epekő döntött úgy, hogy búcsút vesz tőlem, és ez okozott ilyen iszonyatos fájdalmat. Mondjuk, nagyon jól döntött, hogy távozott, mert így legalább többé már nem fog tudni fájdalmat okozni. Amúgy nem vagyok egy hipochonder típus, és nem szoktam megijedni egy kis fájdalomtól, de ez nagyon durva volt, teljesen magamon kívül voltam! Az UH közben persze egy pillanatra láthattuk a babócánkat is, és hál’Istennek, nem úgy tűnt, hogy megviselték volna az anyukája fájdalmai, mert vígan lubickolt a pocimban. Amikor megláttam, olyan szeretetrohamom lett, úgy elöntött a boldogság, hogy teljesen jól van! És ennek a fránya epekőnek „köszönhetően” legalább kaptunk ajándékba egy plusz kukucskát! :D
loreena

Loorena, jól hangzik ez az epekő........ De ha már jobban vagy, tényleg úgy kell felfogni, hogy plusz kukucska volt :) Amúgy meg most mi lesz ezzel? Vagy ennyi volt?

És köszi a megnyugtatás, akkor marad a szokásos kúra és remélem azért egyszer elmúlik a ciszta. Gondot nem okozott semmit sem, nincsen fájdalom, semmi, csak vannak.... :?

Nem meséltél magatokról többet! Mi újság? Vonalzó még mindig nuku? Mikor mentek legközelebb? 29-én?

Én is mentem volna Apánkhoz 29-én, de így, hogy kedden találkozunk utoljára, ez már kimarad az életemből.. Viszont, ha minden igaz, megismerem Melcsit kedden :)

Poszi, punkciónál nekem is élmény volt a szunya. Jobb, mint két feles :) Beszúrják a kanült, majd jön egy nyugtató, attól el kezd mocorogni a szoba és akad a nyelved :) És közlik, hogy akkor jön a bódítás. Nekem itt elvágták............ A következő kép, hogy az ágyamban fekszem, kinyitom a szemem, körülöttem két kedves lányzó (szintén punkciós) és nézem a tenyerem, de nem látom a számot.... Kába voltam és ideges, mert nem láttam... Aztán kitisztult a kép és egy nagy 8-as virított :) Akkor nagyon örültem. Utána nem aludtam, csak beszélgettem. Kb. 10 percet aludhattam punkció után.
És igen, szegény Lort mi nem hagytuk szundítani Nenével :) De nem úgy tünt, mint akit zavarja. Beindult a csacsogás, max. az utolsó órában pihentünk már.
Amúgy reggel mész 1/2 8-ra és kb. 4 felé jöhetsz el. Addig pihenő, evészet, és nem idegeskedés, ha fáj a pocakod.

nyuszika85

Lor, huh szegénykém...örülök,h jobban vagy és távozott az a fránya epekő :!:
bari6

Hello! mindeki annyira pozitív dolgokat írt a punkcióról, hogy most már alig várom :))) remélem, eljutok odáig....tudjátok, mondtam, h nekem elsőre nem volt jó a kenet (h miért fogalmam nincs, semmi panaszom az égvilágon, ilyen még sosem volt...csak pont most) , de D mégis azt mondta h hajrá, csak írt fel antibiotikumot...most halálra izgulom magam, h minden rendben lesz-e!!
Nyuszika, örülök, h minden rendben a bébivel :) Loreena kössz a drukkot, igyekszünk:) Ez az epekő-téma nagyon meredek, de örülök, h jól vagy...én biztos behisztiztem volna a rettegéstől, h nem a babának van-e baja... Katapetra alig várom h menjél konzira:) remélem mehet a lombik...szurkolunk! Bari miylen varázslatra utalsz? felcsigáztál! ha itt vagy Szurikáta, elmeséled? Na puszi mindenkinek, én dolgozom tovább, és növesztem a csajokat :) [/b]
Vendég

bari

Köszi,itt vagyok Én is.Olvasgatlak ám Benneteket :) Persze ha kell akkor hozzászólok.
Unokák köszi jól vannak.Most a hétvégén akartam menni hozzájuk,de olyan bizonytalan az időjárás hogy nem merek elindulni. :shock: :evil:

loorena

epekő huss,távozzon. Kép :arrow: :arrow: át tudom érezni min mentél keresztül,én pont egy évvel ezelőtt voltam epeköves. Csak hát a babával a pociban azért teljesen más.Egy hős vagy! :lol:
Puszi mindenkinek.És mennek a drukkok,kinek mihez kell :arrow: :arrow: :)

Aki kér szerencseszurit bátran szóljon :) :)

poszi

Szoktam küldeni babaragacsot,cisztaűzőt,és még mindenféle jósághoz és kórság elleni varázslatot :lol: :lol:

És a fő specialitás az interaktív szerencseszuri :) amit a tüszőnövesztéshez ajánlok :lol: :lol: :lol:

Egyébként én vagyok a topic félhivatalos kabalája.
Korom szerint nagymami,munkám szerint ápolónő,és ebben a minőségben csatlakoztam 2007 ben.

szurikáta
szurikáta56

Jajjj Szurikáta, te olyan aranyos nőszemély vagy!!!! Teljesen meghatódtam rajtad :) Kérek én is szerencseszurit!!!
Vendég

poszi

Köszi,kedves vagy.

Küldöm a szerencseszurit! Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,
Nem tűntem el én sem, csak a kispadon várakozom...:)
És Bari tanácsára talpmasszázsra járok, hetente kétszer, hogy regenerálódjon a petefészkem, és minél hamarabb kezdhessünk. Elmondtam a történetem a főnöknek, nagyon segítőkész volt, így legalább nem kell hazudgálnom a munkahelyen a vizsgálatok miatt, sőt még otthoról is dolgozhatok. Szóval várom a pirit, és karácsonyra készülök!

Üdv mindenkinek!
Vendég

Szurikát, örülök,h jól vagytok! Olyan jó,h rád is mindig lehet számítani :lol:

Kretty, örülök,h jársz talpmasszázsra, remélem neked is segít :lol: Amúgy hogy tetszik? Fáj? Megkérdezhetem,h hova jársz?

Szép estét mindenkinek!

Bari
bari6

Szurikáta, köszi a szerencseszurit!!! Nemrég megkaptam az első cetrotide-t...jó nagy vörös pukli lett a hasamon... :cry: Holnap reggel UH majd beszámolok a csajaim állapotáról :) Mindenkinek szép estét! Puszi
Vendég

Poszi...hogy vannak a csajok????:-) Rem. minden O.K.

katapetra

Nyuszika, Lor

Végülis elmondtam a főnökömnek, és szinte pontosan úgy, ahogy Nyuszi írtad, pedig akkor még nem is olvastam a leveledet :D
Most nagyon haragszom rá, mert kifejezett kérésem volt, hogy ne mondja el senkinek, mert csak a jövő héten megyek a genetikára, már hallom vissza azoktól a kollégáktól, akik jóban vannak vele :evil:
Ráadásul ezek a "nagyon kedves " kollégák még megjegyzéseket is tesznek, és fel vannak héborodva, amiért meg kell tanulniuk az én munkáimat.

Szerintem ez nagyon nem volt szép a főnökömtől, mert direkt megkértem rá, és mégis.....na mindegy, most a hétvégén megpróbálok megnyugodni egy kicsit, és csak arra gondolni, hogy már csak 15 napot dolgozok ebben az évben, azt már csak kibírom :)

Mi 15-én megyünk Dévaihoz, majd kíváncsi vagyok mit fog mondani, hogy mikor kell legközelebb menni.

Lor, nagyon megijedtem, mikor olvastam, hogy milyen görcseid voltak, és nagyon örülök neki, hogy "csak" epekő volt a dolog mögött.

Mindenkinek drukk a növekvő tüszőkhöz és közelgő kezdéshez.
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Poszi??? Mi volt ma? Mikor voltál Dévisznél?

Katapetra, hétvégén jöttök haza és hétfőn egyből Dévisz? Hányra mentek? Vigyázzatok majd magatokra hazafele :wink:

Nene, valóban nem volt szép a főnidtől...le merem fogadni,h férfi (bocsi fiúk) :lol:
A munkahelyi tapasztalataim alapján legalább (ha nem jobban) olyan pletykásak...

Én ma voltam Dévisznél :lol: 2001-et mutatott a számláló :lol: Szerencsére, csak kenet és clamydiát kell nézni :D amire január 4-én már sort is kerítünk.
Ha minden OK lesz a kenetekkel, akkor januári pirivel staaaaaaaaaaaaart :lol: Azt hiszem hamarosan izzítom a vonalzómat :lol: Katapetra, nagyon teccik a házikós vonalzód :wink:
Kagyló, én úgy vettem ki,h minden lelet egy évig érvényes :wink:

Szép estét és hétvégét mindenkinek!

Pusza,
Bari
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: