A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na laptető: Macs-Béku-Ann-Zsuzska... első körben osztozzatok... a maradék a többieké :)

Zsuzska: sajnálom a kocsit :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Táppénzel kapcsolatban én eléggé zöldfülü vagyok,hála még nem nagyon volt szükségem rá,gondoltam,hogy most itthon vagyok jó lenne erre az idöre kiiratni magamat.Mikor kell ezt intézni a házi dokinál?Gondoltam,hogy hólnap elbattyognék hozzá,ha még nem késö.Szerintetek?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: nemsoká Neked is jön a teszt!!!! :D
De izgi!!! :)

Autót sajnálom... ((((((((()))))))))

A havat viszont nem annyira,mert bár imádom nézni,nehéz lesz munkába járni úgy...
Ingeim már készen várják a munkát!
Annyiból lesz csak jó,hogy végre nem leszek egyedül egész nap!

Ma is eléggé be vagyok lassulva,de egy picit összepakoltam magam körül,hogy ne legyek már ennyire ágybanfekvős :lol: :lol: :lol: :lol:

Gondoltam fekszem míg lehet,ha a babácskának ez kell,de mivel szerdán meló,és 8 órás állás (na jó,ülés is a kapott székecskén),ezért nem ártana picit jobb állóképességgel lennem...

Eszem majd valamit,és séta a parkban a jó levegőn.

Észrevettétek azért,hogy a tesztem óta süt a nap?
Vagy csak a házunk körül? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska: Hát elméletileg jó ha már a táppénz első napján értesíted a házidokid, hogy aznaptól tp-re kéred vetetni magad...
Úgyhogy javaslom minél előbb szólj... Visszamenőleg asszem 3 napra tud tp-re venni.... ha jól tudom.... :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzska: én nov. 20. óta vagyok táppénzen,párom ma intézi TELEFONON! :)
Ezért nekünk nem kell odamenni,úgyhogy Te is telefonálj oda,hátha a Te dokid se ragaszkodik hozzá!

Aztán párom szerdán elhozza a papírost,én meg gyorsan elfaxolom a munkahelyemen a kp.-ba,hogy megkapjam a fizut...
Vendég

Andi: ez csak hozzáállás kérdése dokik részéről,nekem az akkor helyettesítő házidokk azt mondta,hogy nem para,ha utólag szólunk,és a lezárása is történhet visszamenőleg :)
Vendég

Békú:
Hát nekem a teszt még egy picit messze van,de remélem a türelem rózsát terem.Már annyira szeretném,ha gazdagabb lehetnék egy pozitiv tesztel!!!!
Neked a tüszörepitöl mennyi ideig volt a teszt pozitiv (úgy emlékszem,hogy Te irtad,hogy teszteltél)?
Melleim egyre jobban fájnak,de szerintem még a tüszörepi hatása,mivel nekem még túl korai lenne bármiféle tünet is.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: hát én asszem 4 napja csináltam az első tesztet,hogy kiürült-e a HCG,hogy mire élesben megy a teszt :D

Az akkor azt jelenti,hogy 15-én volt tüszőrepesztő,és 10 nappal rá teszteltem.

Talán előbb is már negatív lett volna,de nem néztem hamarabb :)
Vendég

Sziasztok!

Breki!
Én is kérek képet!!!!

Zsuzska,
a táppénzt tényleg jó minél hamarabb intézni, nameg hónap vége is van, ha most nem adod le a papírt a mhelyeden, akkor ezek a napok majd csak jövő hónapkor kerülnek bérszámfejtésre!
Illetve ha nem adsz le papírt a mhelyen, azért ki is vághatnak!!!

Ancsi,
nekem is így kezdődött: először nagy kajálások, majd étvágy csökkent és jött Vuk-inger és émelygés minden nap :wink:

Andikám, Zsuzsó, Mieza,
képeket kérek majd a cuccokról, hátha járóképesen én is elmegyek majd a csajszihoz!

Ann,
nem lesz itt hiba, holnap kezdés, és még idén ott lesz neked is a két csík :wink:

Kép
judit0713

Ann:
Hajrá holnapi kezdés!Drukkolok nagyon!!!!

Ancsi:
Drukkjaim mennek 7-re,nyugi minden rendben lesz!

Békú:
Szerdán csak ovatosan a melóval.

Estrella:
Sajnálom az autós mizériát,jó hogy hamar tudtátok orvosolni a próblémát.
Após család nem semmi,de ha neked nem tetszik,akkor nyugodtan hozd a tudomásukra és kész.Felnött emberek meg kell hogy értsék.

Carla:
Sajnálom az autó lopást.

Sajti:
Drukk,hogy kitünö legyen a pipiteszt eredménye és nyithasson a Matisz klinika!

Judit:
Tündéri az anyukád,hogy telepakolta a hütöt fincsi kajcsikkal.Mit meg nem ér egy gondoskodó anya a közelben.Ilyenkor mindig honvágyam lesz.

Andi:
Csodálatos érzés lehetett érezni a pincurkát a pocidba.

Kubu:
Neked meg sok-sok energiát!Vizsgák,ünnepek,szülinap.... már megint nem lesz egy szusszanásnyi idöd sem.Marci vonat tortája szupi lesz.

Mieza:
Albertnek már milyen helyes pofija van!Gyönyörüüüüüü!!!!!!

Zsuzsó:
Vuk még mindig nálad tanyászik?
Otthon pihizel vagy visszamentél melózni?

Rita:
Sajnálom,hogy ezeket a szörnyüségeket át kellett élned.
Korházi ellátás meg szánalmas.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Judit: kérek email-címet :D
Vendég

eszem egy gyors fehérje-bombát,aztán elterülök,iszonyú fáradtság van rajtam... :?
vagy előtte még kimegyek a levegőre,attól még jobban elpilledek :)
Vendég

Csak egy bekukk:

Táppénz VISSZAMENŐLEG NINCS

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: nekem volt.

Előző lombiknál mondta el az asszisztensnő,hogy abban a hónapban még bármelyik hétre be tudja írni, visszamenőleg!

Egyébként meg amúgyis újra meg tudta írni a papírokat,és muszáj is volt,mert rossz dátumot írtak rá!!!

Sőt,anyum neve helyett is más került rá....

Szóval ez nem feltevés,hanem tény!
Vendég

Kispatak: nem úgy értem visszamenőleg,hogy amelyik időszakra már fizut kaptam,azaz a munkahely szerint dolgoztam,hanem így,hogy beteg vagyok,vagy csak otthon,és később tudtunk csak elmenni az orvoshoz azon időszak alatt.

Hozzáteszem: nem 3,hanem több nappal később!!!
Elég hülyén rendel a dokim,úgyhogy a 3 napot nehéz is lenne tartani...!
Vendég

Nem sok étvágyam van! :cry: ...lehet,hogy Vuk már elindult?!
Csak ne akkor érjen ide mikor az új fogamért kell majd mennem! :?

Kép
Kép
missancsi

Az én dokim is rendi, elég ha csak oda csörgünk neki, aztán elég akkor meglátogatni, ha már csak a papírjaimért megyek!

Kép
Kép
missancsi

Breki,
nekem is pont így nézett ki ez a fajta teszt 1 nappal a vv előtt!!!
Aztán másnap reggel a 20-as erősségű szinte rögtön kimutatta :wink:

Táppénz:
a BMC-ben ráírják beavatkozás után a papírra hogy betegácsi javasolt. Ez alapján attól a naptól felvehet a házidoki, akár úgy is, hogy pár nappal később mész el hozzá.
Mondjuk tényleg illik legalább odatelefonálni.
És ami biztos, hogy hónapzáráskor a munkahelyen csakis táppénzes papírral lehet igazolni a távollétet, oda nem jó a bmc-s javaslat!!!

Ancsi,
csak nem fog így kitolni veled!
Mindenesetre Korpovit kekszet érdemes beszerezni a gyomorsav lekötésére ha jönne az inger. És készülj fel, hogy jó ideig csak a hideg italokat lesz képes befogadni a gyomrod :roll:

Kép
judit0713

Ancsi: ne is mondd,én reggel óta érzem magamat furán,pedig akkor még nem is teszteltem,de már fekve azt hittem,Vuk arra járt.
Aztán szerencsére megúsztam,de nem volt étvágyam,csakmpár falatot bírtam enni :?

Nem tudom,mi ez,talán front?

Inni se bírtam... ittam pár korty vizet,de olyan rosszul esett...!
ráadásul ez a szörnyű álmosság is...

Kismamák,akik dolgoztak az első hetekben:
hogyan lehet ezt a szörnyű fáradtságot,álmosságot leküzdeni?
Jó lenne,ha nem aludnék el a kasszában! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: ez a teszt "elvileg" 10-es...,bár ki tudja,netről vettem :shock: :shock: :shock:

és még 2 nap van a vv-es tesztig!! :D

Még van két tesztem arra a 2 napra! :)
Te is látod rajta,ugye?

Mi nem direkt nem szóltunk a dokinak,párom próbálta őket hívni,aztán elfelejtette... Aztán pénteken jutott eszébe,hogy hétfőtől ki kellett volna íratni,de mivel nekem se szólt,ezért nem tudtam,hogy ez elmaradt...,én úgy tudtam,hogy telefonált.
Aznapra már végeztek a rendeléssel,így máig kellett várni.

Lényeg,hogy lesz miért januártól ismét táppénzen lennem!!! :D
Vendég

Béku
Nem teszed fel a tesztet?
Én elsőre nem is láttam semmit az enyémen :)
A fáradtságot sehogy nem lehet bírni munkahelyen, én szerintem az első hetekben ültem délután és bámultam a monitorom...
Mostanra picit jobb!

Mieza
Ezt is megértem, engem is idegesítenek az emberek :(

Lukacsne
Sógornő is az Uzsokiban szült, dícsérte nagyon...

Kubu
Hozzám is jöhet a csemete, de 5-ig dolgozom :)

Zsuzska
Basszus, nektek is jó nagy pechetek volt a kocsival!
Most mesélte egy kollégám, hogy nem adták meg neki az elsőbbséget és totálkáros lett a kocsija, szóval tényleg volt valami a levegőben :(

Én még szenvedek, hogy vonattal vagy kocsival menjünk-e Bécsbe hétvégén...
Most számolgattam, és kocsival ugyanannyira jön ki, mint vonattal (parkolást, kintit tömegközlekedést, autópályamatricát beleszámítva)
Ez azért durva, én mennék vonattal, ha megérné, de hogy két embernek még ugyanannyi legyen, mint az autó...

Lányok, ma lettem 10 hetes, hipp-hopp túlleszek az első trimeszteren és megnyugodhatok! :)
Reggel lehet, megyek védőnőhöz, csak még a főnökömnek kéne szólni, de sosincs egyedül...
Nem tudom, emlékeztek-e, írtam a kollégám feleségéről, aki faros babáért imádkozott...
Na megszületett a baba, sima úton és villámgyorsan (szóval a hülyéknek még szerencséjük is van, de persze a gyereknek sem kívánnék semmi rosszat, nem tehet a hülye anyjáról) és végül a férjet is beengedte a szülőszobára, így happy end...
Képzeljétek, végre sikerült elérnem a BMC-t! A pozitív teszt óta próbálom, persze nem állandóan. Mondtam, hogy írják be a kartonomra, hogy spontán terhesség és ezért tűntem el... Szerintem az a fiatal csaj vette fel, aranyos volt, gratulált...

Kép Kép
estrella22

Estrella: ez nem hangzik túl jól,el fogok aludni azonnal,amint munkába állok :) :lol: :lol: :lol: :lol:

ide nem tudom feltenni a képet,mert elég nagy,viszont ha kicsinyítem,akkor esély sincs látni rajta bármit is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Judit,beszerzek vmi ilyesmit,nehogy váratlanul érintsen a dolog!
Béka!Elküldenéd mostmár nekem is a tesztet?Furdal a kíváncsiság! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: elküldtem :D

nem sok látnivaló van rajta :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Húúú Kissbeeka!Hát vmi(vki) van ám ott!Készülj augusztusra!Szülni fogunk!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Bizony,Ancsi,augusztusban szülünk!!! :D

Megőrülök már,éhen halok,de nem kívánok semmit... Most kakaóval próbálkozom,az legalább picit táplálóbb folyadék...

Se kaja nem megy le a torkomon,se víz :?
Vendég

Béku, kicsit lehet manipulálni kéne a színekkel.sötétíteni rajta pl....akkor kicsinyítve is látszódna? próbáltad már?

andrea-1

Andi: ááá,nem szórakoztam vele,beértem azzal,hogy reggel megnézhettem élőben,szerdán meg már lesz olyan,amivel nem kell kommandózni :D

lényeg,hogy többen is rámondtátok,hogy van ott valami :D
így megnyugodtam,már csak várom a szerdát! :) :) :)

megkérdeztük a dokit és asszisztenst a táppénzes dologról,és mondták,hogy van ugyan az a 3 napos dolog,de el tudják intézni hónapon belül visszamenőleg...

múltkor párom még aznap hanyatt-homlok rohant kiíratni,mikor műtöttek,és akkor mondták,hogy hónap végéig ráért volna,addig el tudják intézni :)
de tény,hogy alapjáraton a 3 nap játszik :)

(hozzáállás kérdése :) )

fél pohár kakaót magamba gyűrtem... ég a gyomrom,éhes vagyok,de nincs,amire rá tudnék nézni,a túrós tésztát is otthagytam "délben"....

mit igyak így,hogy legalább folyadék legyen bennem? :?
Vendég

Nincs ezen a gépen program,amivel tudnék sötétíteni rajta... :?

azért itt van:
(aki még nem látta,az alsó a mai,a fölső 2 napos)

Kép
Vendég

Béku engedélyével ez meg a megmahinált verzió.... :)

Kép

andrea-1

Hahó!

Mit kell nézni? Ehhez én buta vagyok sajnos,de remélem jó hirek vannak - várjuk, de nagyon!!!

A 3 napos táppénz dolog: nehogy félreértés legyen belőle.

Ha valakinek megszünik a munkaviszonya, utána 3 napon belül felvehet az orvos un. passziv táppénzre. De hogy holnap odamegyek, hogy vegyen fel vasárnaptól - hát nem tudom, hogy müködik-e! Lehet ám hogy nem! Bár ha te mondod én elhiszem.

Estrella: én a kocsi mellett szavazok, még ha drágább is. Annyival kényelmesebb is!! Bár Bécs autóval? Tudod van Netzkarte: azzal simán lehet közlekedni, lógni viszont nem szabad, mert nagyon büntetnek.

Breki: hát ma én is majdnem aludtam napközben. De egy kasszában, na akkor drága alvás lenne ez neked. Figyelj: ha nagyon nem megy, max otthon maradsz. Erőszakkal ugy sem vihetnek be, max. nagyon fognak szidni, de kit érdekel??? Fő a baba!!!!

ma még jövök

üdv kispatak
Vendég

Andi, Béku, köszi a képdicsit az iwiwen!!!
Nem nagyon tudok jönni, most is apa fogja, mert fáj a pocija :( Olyan boldog baba lenne, ha nem lenne ez a hülye hasfájás :( Azért remélem, így is boldog :roll:

Béku, látom, már csak 2 nap!! Nagyon szorítok! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, nem akarjátok megpróbálni azt a pocakfürdő nevű módszert??? Hasfájós babáknak jókat hallani róla.....?

Olyan szép kisbaba, tök odavagyok Tőle!!! :)

andrea-1

Pocakfürdő??? A'mmegmicsuda??? :roll:
(rákeresek neten is, de ha tudnál bővebb felvilágosítással szolgálni... :wink: )
Köszi, szerintünk is szééép :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Írd be a gugliba hogy pocakfürdő.. első találat már leírja jól.. LUkácsné nagyon dícséri!!!
Mi is be fogunk szerezni egyet megbeszéltük Rajóval :)

andrea-1

Andi, utánanéztem :D Nagyon cukika, Zorkának tuti tetszene, bár biztos belekakkantana, ahogy néha a fürdővízbe is... amúgy szereti a melegvizet, úh. biztos élvezné! És nem is kerül olyan vészesen sokba: 6.900 Ft :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

na épp 1szerre írtunk :lol:
Szóval Erikáék használják, de jó!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Igen, mind a két gyerkővel és nagyon dícséri!!!
Vaterán is szokott lenni.. láttam már 2500-ért is ... :shock: Persze azt nem tudom, hogy fürtetni funkcionálisan hogy lehet benne... de arra mindenképp jó, hogy ha fáj a kis hasa megnyugtassa, hogy beleteszed.. ellazuljon, kijöjjenek a szelek..s stb... max utána átöntöd rendes kiskádba és ott lemosod rendesen a gyereket.. gondolom.... :) Remélem beválik a kis Tündérkéteknél is!!! :)

andrea-1

Navi: rég láttalak!!
Igen,én is megcsodáltam a frissen felrakott fotókat!!!
Álomszép baba!! :D

Ha feljebb görgetsz,ott már van egy halovány teszt-kezdeményem... ;)

Inkább az Andi-félét nézd,azon is az alsót!!! :D
Vendég

Hahó!

Igy van Vatera: ilyen dolgokat ott kell beszerezni vagy tesz-vesz. Nem szabad ennyi pénzt kiadni egy pár hónapért. Ahogy korábban olvastam Estrella is ilyenre készül, biztos jó lehet és kicsi helyen is elfér.
Babácskáknak jobbulást. Én is tudom, mi a hasfájós,oh nem könnyü. De tudjátok: kis gyerek kis gond, nagy meg még sokkal nagyobb, kitartás! Magamnak is ezt kivánom, csak ki tudja meddig kell???

üdv kispatak
Vendég

sziasztok,

ma csak olvasni volt erőm. eléggé magam alatt vagyok a cukrom miatt. háziorvos délelőtt azonnal dokihoz parancsolt, intézett nekem időpontot is délutánra diabetológushoz. hát nem biztatnak sok jóval, szigorú diéta és cukormérés. ha a diéta nem segít, akkor inzulin. :-( nagyon el vagyok keseredve. :-(

bocs, nem emlékszem ki kérdezte :oops: Sz. úgy tudom holnap lesz, szerdán nem.

táppénzre szabályosan csak max. 3 napra utólag vehet fel a doki. a "tp-es könyv" közokiratnak minősül és szigorú sorszámozású. tehát ha utánad 4 nappal valakit már beírtak, akkor borul a sorrend ha visszadátumoz, kvázi közokiratot hamisít. gondolom a táppénzcsalásokat próbálják így elkerülni.

Breki,
nekem is halovány volt a 10-es teszt, szerintem azok nagyon c@rok, másnap a 20-as egyértelmű volt. szóval halk gratula, várom a szerdai megerősítést. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszi! :D

Amúgy párom ma elintézte a táppénzt nov. 20-tól...
Múltkor meg mikor elrontották a papírokat,mert rossz dátummal engedtek el,egy nappal később megírták újra,és nem volt belőle semmi gubanc... :roll: :roll: :roll:

Mindegy,kiskapuk ezek szerint mindig vannak...
No de zárjuk le most már ezt a témát...

Ja,és a dokim hallani sem akar arról,hogy szerdától visszamenjek dolgozni...
Ezt a hónapot lezárta nov. 30-cal,de a decemberit nyitva hagyta,hááátha a BMC-s nőgyógyász is úgy látja,hogy ha ilyen nehezen jött össze,akkor vigyázni kellene rá...
Vendég

Zsuzsó,
ügyes leszel és nem kell inzulin! Eddig is olyan jól tudtad tartani a diétát...oké most Vuk bekavart, de most már lassan elköltözik Ancsiékhoz, Békuékhoz és végre tudod folytatni amit elkezdtél!
Ne keseredj el, meg tudod csinálni :wink:

Kép
judit0713

Zsuzsó: sajnálom ezt a cukor-mizériát....
Bízz benne,hogy a szigorú diéta segíteni fog!!

A 10-es teszt ilyen ócska lenne? Azt hittem az érzékenyebb,mint a 20-as...,vagy nem? Nem ez a lényege? Vagy csak elméleti szinten van így,gyakorlatilag inkább a 20-as? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor azt is be kell szereznem,mert csak ilyenem van :D

És még mindig hőemelkedésem van... most épp 37.1 °C
:oops: :oops:
Annyira forrónak érzem magam jó ideje,hogy csodálkozom,hogy nincs lázam...
Vendég

Lányok,ez a Vukos téma mikor kezdődik?
Ugye még van egy kis időm felkészülni rá? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szereznem kell zacskókat a kasszába! :lol: :lol: :lol:
(Azaz van,de reklámszatyorba elég ciki lenne :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Bááár,jó kis üzenet a főnökség felé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsuzsi: Ne keseredj el, még ha inzulin kell is. Tudom hogy macera, de meg lehet szokni és én még jól is jöttem ki a dologból, mert egyáltalán nem híztam a terhességem alatt. Tök jól néztem ki mikor kijöttem a kórházból. Kitartás.

beeka: Látni a második csíkot, csak még halvány. De nekem is halvány volt a 16. napon két babával. Szóval meg lesz a kicsike.

Ma nagyon megijesztettek. Írtam hogy már megint vérzek 8-tól. Múlt szerdától nagyon beindult, úgyhogy ma elmentem nőgyógyászhoz. Beutalt a kórházba kaparásra és megnézett uh-val is, ami azt mutatta hogy a cisztáim is vissza jöttek. Felhívtam a szülészorvosomat és azt mondta, hogy próbáljuk meg a gyógyszert, mert ha elmúlik a vérzés, akkor megcsináljuk a rákszűrést és ha megint p3-as lenne, akkor csonkolni kell a méhszájamat és akkor úgyis mindig van kaparás is. Most megpróbálkozunk ezzel (még jó hogy maradt egy doboz norculutom, mert
sajnos a háziorvos nem írhatta fel) és remélem hogy nem kell műteni. Mi jöhet még? Mondtam az oktatómnak is hogy max. a jövő héten átmegyek, vagy nem tudom mikor tudok jönni legközelebb ha mégis műteni kell. Bocsi hogy csak panaszkodom, de nagyon nem szeretném a műtétet, félek még a bódítástól is, hát még ha altatni kéne. A lombiktól is emiatt féltem. :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.11.29 20:52-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Judit, remélem így lesz.
már sulykolom Vuk-ba, hogy most már Ancsi és Breki a soros, aztán meg Zsuzska :-) úgyhogy reménykedem. :wink:
ti jól vagytok?

Andi, Mieza,
holnapra összekapom magam. találkozhatnánk 2 körül az Allee nevű plazacsodában...
Apa elvisz moziba, ezért ott parkolunk és onnan mehetnénk együtt tovább autóval hármasban. :-)
Andi, nekem a pontos cím a netről nem derült ki. te tudsz pontos utca, házszámot?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Nagyon sajnálom ezt a fránya cukros problémát!
Kitartás!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky,
köszi sokszor eszembe jutsz, hogy te is végigcsináltad. igazán azon parázok, hogy a babának ne legyen baja.
te is rossz hírekkel jöttél. :-( :-( remélem a gyógyszer használ és a rákszűrés is oké lesz. nagyon drukkolok. Barbusra legalább tud valaki vigyázni, amíg te a dokiknál vagy?

Breki,
köszi, remélem segít a kaja.
a 10-es teszt nekem nem jött be, de mivel szerdára sokkal magasabb lesz a hcg, a 10-es teszten is erősebb csík lesz. egyébként azt mondják a csík, az csík. mindegy milyen halvány. :-)

Kubu,
végül kié lett Liza? én sajnos ma lecsúsztam, de legközelebb ide is jöhet. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám, igen, megírta a pontos címet !

Jajj szegénykém, ezzel a cukorral... figyu lehet hülyeség.. de nem segíthetne, ha visszatérnél a methez csökkentett mennyiségben??? Sz-szel erről esetleg nem lenne érdemes egyeztetni? Vagy Te nem szeretnéd terhesség alatt szedni???

Nekem jó a holnap 2 Allee főbejáratánál modjuk? Holnap nem biztos hogy gépközelben leszek, úgyhogy most este egyeztessük le :)

Vicky: Hú ez nagyon rosszul hangzik :( Drukkolok, hogy hasson a gyógyszer!!!!!!!!! Szegénykém!!! :cry:

Béku, annyit jár az agyam Rajtatok, ill. a visszamenetelen....biztos jó lesz Nektek ott a kasszában??? Ülni sem olyan jó ám, mikro elkezd az ember hasa feszíteni... ott meg ledőlni nem igazán fogsz tudni... és az álmosság.... úgy fáradtan pénzzel bánni... csak 1 nagypénzt elég benézni és megvan a baj.... :shock: :shock: Nem akarok károgni, de a dokidnak igaza van abban amit mond.... :shock: :shock:

Ja a 20-as gagyi rossmannos teszt nekem is erősebbet mutatott ugyanakkor mint a 10-es netes teszt... :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: