Béku
Nem teszed fel a tesztet?
Én elsőre nem is láttam semmit az enyémen
A fáradtságot sehogy nem lehet bírni munkahelyen, én szerintem az első hetekben ültem délután és bámultam a monitorom...
Mostanra picit jobb!
Mieza
Ezt is megértem, engem is idegesítenek az emberek
Lukacsne
Sógornő is az Uzsokiban szült, dícsérte nagyon...
Kubu
Hozzám is jöhet a csemete, de 5-ig dolgozom
Zsuzska
Basszus, nektek is jó nagy pechetek volt a kocsival!
Most mesélte egy kollégám, hogy nem adták meg neki az elsőbbséget és totálkáros lett a kocsija, szóval tényleg volt valami a levegőben
Én még szenvedek, hogy vonattal vagy kocsival menjünk-e Bécsbe hétvégén...
Most számolgattam, és kocsival ugyanannyira jön ki, mint vonattal (parkolást, kintit tömegközlekedést, autópályamatricát beleszámítva)
Ez azért durva, én mennék vonattal, ha megérné, de hogy két embernek még ugyanannyi legyen, mint az autó...
Lányok, ma lettem 10 hetes, hipp-hopp túlleszek az első trimeszteren és megnyugodhatok!
Reggel lehet, megyek védőnőhöz, csak még a főnökömnek kéne szólni, de sosincs egyedül...
Nem tudom, emlékeztek-e, írtam a kollégám feleségéről, aki faros babáért imádkozott...
Na megszületett a baba, sima úton és villámgyorsan (szóval a hülyéknek még szerencséjük is van, de persze a gyereknek sem kívánnék semmi rosszat, nem tehet a hülye anyjáról) és végül a férjet is beengedte a szülőszobára, így happy end...
Képzeljétek, végre sikerült elérnem a BMC-t! A pozitív teszt óta próbálom, persze nem állandóan. Mondtam, hogy írják be a kartonomra, hogy spontán terhesség és ezért tűntem el... Szerintem az a fiatal csaj vette fel, aranyos volt, gratulált...