Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam pár napig. De volt dolgom rendesen.
Évi, én tudok neked postán küldeni Beba Pro AR/HR tápot. Fél csomaggal maradt (a doboz fele, nincs még kibontva) és Lilim nem eszi meg, mivel nagyon csomós neki. Írj ha kell!
Claire, szegény kis Joni. Sok-sok puszi neki!
A hóról nem is mondok semmi, sajnálom.....
Cicc, rácsvédő. Lili az első héten már elmászott az ágyban és kirakta a kezét beragadt sírt. Így felraktam neki egy idő után a rácsvédőt, így nincs semmi gond.
Ircsi, szupi, hogy Ádám otthon van. Gondolom Katus nagy vigyorral üdvözölte!
Karácsony, én már nagyon várom. Lakás feldíszítve, kiraktam a világítást is a teraszra. És a legjobb, hogy nővéremék 19-én jönnek haza 2 hétre. Így anyuéknál 3 gyermek lesz. Tavaly nem voltak itthon, mivel a kisfiú 2 hónapos volt. De most együtt lesz a család.
És itthon a végre igazi család leszünk. Ahogyan Napsi is írta. Erre vártunk már 3 éve....
IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!
Pénteken takarítottam egész nap és kiraktam a karácsonyi dolgokat.
Szombaton délelőtt vásárlás, Lilire a nagyik vigyáztak. Délután vendégek voltak nálunk 2 gyerekkel nagyon szuper volt minden, így este 8-ig maradtak.
Vasárnap délelőtt elmentünk a nagy hóban sétálni.

A kutya teljesen megörült a hótól. 1 órát játszott a többi kutyával és férjemmel én közben köröztem Lilivel. Majd délután ismét vendégek. A barátaink az ikrekkel 2 hónapos pici fiúk. Hát majd meg zabáltam őket. Olyan nagy volt Lili mellettük. Pedig már ők több mint 4 kg-osak. De nagyon látszik még elején ez a 2 hónap különbség.
Utána meg olyan hóesés volt ismét nálunk. Sajnos kidőlt ismét az egyik fenyőnk. Férjem próbálta visszaállítani. Utána hólapátolás.
Na ezért nem jöttem......
Ja a lánykám több, mint 10 órája alszik. Tegnap csak 1,5 órát aludt.
Most meg nézek a neten valami ajándékot Lilinek karácsonyra. Mivel tesóméktól rendelem meg, mivel ott olcsóbb minden.
És nem is mondtam anyukámék el tudták hozni Lilinek (tesóméké volt) a játékállványt ilyen:
http://www.amazon.com/Fisher-Price-K607 ... 892&sr=1-1