A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép
gtunde75

Sziasztok!
a vasalás nálam is mumus, de fél éves korukig vasalom a cuccukat. Mieinkből meg a nagyokéból csak amit muszáj. így is heti 8-10 menetet nyomok le a mosógéppel, elég azt kimosni, keteregetni, elrakni!

Én takarítónőn szoktam filózni, de az anyagiakat leszámítva azért nem lenne jó, mert igaziból nem a takarítás a sok, hanem a rendrakás, h takarítani lehessen. azt meg tényleg nem bízhatom másra. Próbálom a gyerekeimet rendre szoktatni, meg rendet rakatni velük....hát nem egyszerű, és akkor még finom voltam :lol:

Claire
claire

Tündi,megnéztem,elfilóztam rajta,én balga azt hittem az össz vasalnivalóm ami volt nincs 2 kg,há'mondom megéri..megmértem csak 1 kupacot :arrow: 2.4 kg :lol: :lol: :lol: és egy kisebb kupac volt a 3-ból...na,nekiláttam,elvasaltam,közben etettem egyet,meg volt itt anyósom.Meghozta a játszószőnyeget,felavattuk,most épp azon alszik a Töki :!: :!: :wink:
Várjuk a pizzát :wink: aztán még porszívózok,és jönnek barátnőmék.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.11.27 14:43-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A bundazsákot utáááááálom

Kép

Kép

evilany

Krokodilkönnyek... :!: :!: :!: :!: 8)

Kép
xtina75

Sziasztok
Remélem mindenkinek jól telik a hétvége! Mi elég kipihentek vagyunk,Tomi éjjel csak enni kelt,csendben,reggel kis visszaaltatás után még fél 7-ig hagyott minket aludni :)

Tabló

Kép

Még várok képeket,és persze csere is lehetséges :)

Sucer,neked lehet nem az ide szánt képet raktam,azt szeretted volna amit a Megérkeztem-be raktál?
:? :oops:

Tomi alszik,mi reggelizünk,és a következő evés után irány a tesco (be kell vásárolni,pang a hűtő..)

evilany

Sziasztok!

Csak bekukk, látom mindenkinek dolga van.....

Évi tök jó a tablókép :D Lehet keresek Áronról másikat, majd meglátom....
Tomi zabálnivaló és azok a könnyek! :D

Tina ha olyan idő lesz jövőre is, mint idén mikor Áron született akkor kelleni fog a plüss rugi. Egyébként nagyon szépek a szerzemények.

Sophie kitartást neked! Várjuk a híreket, képeket. :)

Most nagy hirtelen csak ennyi, megyek orrszívás van a legkisebbnek, közben mosok, teregetek, vasalni is kellene.....van dolog bőven....

királylány

Kép

Ma advent 1. vasárnapja van.
Milyen más lesz az idén már a karácsonyi készülődés is, és maga a karácsony is, hogy kisgyerekünk van... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomi baba :lol: :lol: :lol:
Olyan aranyosan tud nézni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Nekem meg lesz ma egy újabb köröm a gyklinikán. Joni nyüglődött éjjjel, reggelre felment a láza (=38,5), egy fél kúp levitte, de dr nénije azt mondta, szeretné, ha fül-orr-gégész nézné meg, nehogy megint induljon vmi! Nagyon kivagyok, félek megint fülfelszúrás lesz, és nem látom a végét!!! Kedden álltunk le az antibigyóval, hát ezt sem lehet csinálni a végtelenségig :roll:
Drukkoljatok, h megússzuk!

Őrület, h már advent van, koszorúnk még darabokban :oops:

Gyerekkel készülni Karácsonyra: semmisem olyan tökéletes, mégis minden sokkal jobb :D Na, ezzt jól leírtam :lol: :lol:

Jó a tabló, MOsolyalbum, haha!

claire
claire

Dia,vasalás,ne is mondd,én tegnap elvasaltam de ma már mosok :roll:

Ircsi,Ádám rendben hazaér(t)? Örömnap lesz ma!!!

Claire,sajnálom a kis Jonit,remélem megússzátok fülszúrka nélkül :( :(
Tényleg,a nagyokat hogy hívják nálatok? Azt nem is tudom.
Nálatok érdekes lehet egy karácsonyi készülődés :lol:

A mi karácsonyunk nem olyan lesz mint tavaly terveztem,azt hittem csodálatos lesz,az első hármasban töltött ünnep és a többi..
De hogy apa meghalt,anyámat nyilván be kell hmm akarom mondani behozzuk szentestére,és ez már azért más lesz így,nagyon is.
Ez van...

evilany

Nálunk is ott vannak a nagyszülők, de hidd el hosszútávon jó az, főként Tominak!
Ircsi! Apja megjött?

Gyerekek: Ábel, Dávid, Eszter és Ádám, Jonatán és Noémi :)

Elhúztam a klinikára, drukkoljatok!
C
claire

Claire,drukk!!
A nagyobb ikrek is 2 petéjűek? :lol: Nem semmi! Szép nevek!!

evilany

Sziasztok!

A képek cukik Tomikáról!
És a tabló is szépen alakul! :-)

Ircsi, tudom, hogy már többen is kérdeztük, de Apa hazaért végre????
Annyit jártatok az eszemben!!! :wink:

Claire nagyon drukkolok, remélem nem lesz komoly gond!!!!!!!!!!

Na igen, karácsony... Annyira más már most a hangulatom, mint eddig.
Mindig is imádtam a kárácsonyt az illatok, a fények, a színek miatt! Meg persze együtt az egész család és olyan emelkedett a hangulat... De idén minden egész más lesz! Olyan fantasztikus, hogy mostmár mi is igazi család lettünk. :-)
Épp ma járt nálunk a Keresztanyám, vele is erről beszélgettünk.
Eddig mindig csináltam adventi koszorút, na idén nem volt rá időm... :oops: :lol:
Nem baj, gyújtottunk egy gyertyát így is!

Kép
napsugar1123

Hazaért Ircsi férje(olvastam a blogban) örülök! :wink:

evilany

Köszi Évi az infót!!! :-)

Kép
napsugar1123

sziasztok

bocsi csajok eltűntem pár napra de tudjátok a 3 gyerek az leköt rendesen + itt volt hétvégén párom kisfia is olyan édes volt ahogy dumált nekem :) ebéd közben :) na de most van egy kis időm és vagyok habár vasalnom kéne de azt most inkább neee ez az egy házimunka amit gyűlölök

Évi amit írtam jó vállalom de mikorra készül el azt nem ígérem ahogy van időm csinálom de kellene egy kis segítség majd de ezt privátban .

Amit még írni akartam napsi utólagosan nagyon boldog szülinapot tudtam valamit elfelejtek de nem jutott eszembe mi az .
:oops:

Csajok kellene a tanácsotok mitévő legyek Benci éjjel kidugja a kiságy rácsai közül a karját és nem tudja vissza húzni még beakad neki mivel hason alszik ....mit tegyek oda valami ötlet :?: :idea: az éjjel is 2-szer kelt fel ez miatt sírva és alig tudtam vissza altatni .........

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kriszti!
Olyan textil rácsvédőt, nálunk csak hátul van, de ha kell, lehet körben is, legfeljebb kevésbé lát ki belőle!

Évi! Igen, vegyes ikerpárban nyomulunk :lol:, csak az előzőeknél a kislány született előbb, és mint afféle nő le is vezényelte az akciót szépen :D most ez a pasira volt bízva, hát persze, hogy elakadt a történet :wink: !
Nevek: leragadtunk az Ószövetségnél :lol: :lol: , örülök, hogy tetszenek :D

Ircsi! de jó!, szép estét!

Átmentünk gy.orvosunk tanácsára a klinikára, ebéd után 4 felé értünk oda, f8 után jöttünk el, de nem ám a nagy tömeg miatt! Ügyelet volt, ők nem siettek sehova.....
Jonatánt át kellett vinni a fülészeti klinikára, és sajna újabb fül felszúrás jött, most "csak" a bal fülét, újabb antibigyó felírás :cry: teljesen ki vagyok, főként azért, mert nem látom a megoldást. a füllész szerint ha benyel vmi bacit, az neki rögtön odamegy, na de, bacit naponta nyel be mindenki!!!??? ezt csak nem lehet folyamatosan csinálni, felszúrás-antibió-néhány nyugis nap-láz-felszúrás-másik antibio.....
Közben szakadt a hó, így végül nem tudtunk hazajönni a mocsival, mert fent lakunk a hegyen. Néhány utcával lejjebb kellett hagyni, gyerekeket az ülésükben letakartam, és 1-1 gyereküléssel a kézben, hóesésben hazamásztunk :) Még jó, hogy nem egyedül voltam....

Claire
claire

cicc,

Én innen rendelek majd ágyneműt: www.babafelszereles.hu
Itt lehet olyan fejvédőt rendelni (magában is), ami végig éri a kiságyat (akár 60x120, akár 70x140). Ha még ma rendelsz, 25% kedvezmény van (27-29-ig).
A miénk egyébként ilyen lesz (és végigérős fejvédővel):

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Claire
Jobbulást Joninak!

Cicc
Tehetsz rácsvédőt... de pár nap alatt megtanulja majd Bence visszahúzni a karját :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És... nagy a boldogságom... hazaért Ádám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Nagyon el fogtok ítélni,de megpróbáltuk Tominak ici picit édesíteni a tápit(mert nem volt hajlandó meginni) mivel tegnap 60-70eket szopott és éhes volt.mokkáskanál hegye cukorral(kaptam a tippet)és 60-akat nyelt be ..végre nem volt éhes...na de ez mégse a legjobb így...ötlet,tipp?

Ircsi,szuper!!

evilany

[quote="evilany"][ írta:evilanyimg]http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/143001-144000/143623.jpg[/img]

Nagyon el fogtok ítélni,de megpróbáltuk Tominak ici picit édesíteni a tápit(mert nem volt hajlandó meginni) mivel tegnap 60-70eket szopott és éhes volt.mokkáskanál hegye cukorral(kaptam a tippet)és 60-akat nyelt be ..végre nem volt éhes...na de ez mégse a legjobb így...ötlet,tipp?

Ircsi,szuper!!

Nem ítéllek el!
Másik fajta tápi?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt.
Hétvégén vendégeink voltak.
Ismét kitettem magamért :) :P
Sharlotte...soroljam? :) :oops: :wink:
Bent van a blogban már :)
Szerintem ismét fenomenálisat alkottam :)
húúúúúúúúúúúúúúh-ez de nagyképűen hangzik :)
sebaj :D :D :D
Ez is én vagyok :)

Csajok várom a talit!!!
Remélem ti is :D
Fancsa beteg :(
Ma ment dokihoz...hányingere volt,fájt a pocakja és taknyos-köhög.
Gergő is kezdi...de remélem nem lesz baja!Nem szeretnék antibiót adni neki :(
Orrot szívunk-fújunk :) Igen...fújunk :)

Na még lehet bekukk :)

Évi-Tomi tündérbaba!!! Nagyon szép :) és azok a könnyes pici szemei-zabálnivaló!

Nem érzem a karácsony hangulatát :(
Valami gáz van velem!!!

Hja-karira szép ajándékunk lesz :(
Lehet 30.000 bünti (az a minimum)....
Hazafelé "begurultunk" a domboldalnál...és a trafi....puffffffffffff
:(
Siettünk haza manócskához ....
EZ van-szép kis szülinapi és karácsonyi ajándék lesz ez a jövő hónapban :(

Majd még lehet bekukk!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ez már a 3.tápi amit köp ki...ezért akarok kis kóstolót kérni másikból egyikőtöktől,mielőtt újabb félét íratok...

Tali jövő kedd :wink:

A karácsonyt én se annyira érzem...majd talán ha ki lesz díszitve a lakás!(Miklós napra szoktam)

Bünti: ajajjj :( :( :( :(

evilany

Évi-ezt neked kukkoltam :)

http://teszvesz.hu/item1342703848_micim ... t_rol.html

Hja....díszítés...hm...itt még konektor sincs megfelelő mennyiségben :(
na mind1

Igen-kedd-tali
Előtte nekünk 12:15kor oltás
Nálatok lesz a tali?
Cím-priviben!!!köszike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen nálunk! címet küldöm !

evilany

okés

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,csak életjel sajnos most csak ennyire jut,még lábammal nem voltam csak házi dokinál,kaptam antibogyót,majd megyek sebészetre doki is mondta vágni kell :cry: :cry: :cry: csak gyulladt hátha a gyógyítól kicsit jobban lesz,temetés meg volt olyan hideg volt,nagyon rossz volt minden.
Kérdés Lili nagyon érdekesen eszik,sokszor 1,5 óráig sem bírja,de viszont az evést meg ő hagyja abba 5-6 perc után,hiába kinálom neki mindkét mellem nem kell később nyügi mert éhes.tejem se sok lehet cicim nem kemény kicsit sem,és sokszor eszik pl tegnap délután4-től reggelig 7szer este is kell 2 óránként,védőnő tanácsára próbáltuk a burgonyát,nem kellett most az alma burgonya az sem nah erre varjak gombot kivagyok nagyon.

Ircsi örülök Ádám haza ért!

Csillag sajnálom rendőrök,én vitem Lilit a kórházba mikor a szemével voltam siettem időpont volt ugye és 60 táblánál 80 mértek lakott területen kívül jah és hiába értünk oda időre csusztunk 3 órát a behívással sajnálom a tieteket remélem nem mértek be.

Clarie sajnálom a drágát szegény kicsi gyerek mit szenved,de remélhetőleg hamar abba marad,valami ami erősíti az immunrendszerét???

Évi nem ítél el szerintem senki,és ne is tapasztaljon ilyet senki sajnos nálunk Lili nem fogadja el tudod tudom mit érzel és sajnálom,és ha ugy issza meg akkor ugy issza meg kész,mi 8 félét próbáltunk egyik sem kellett,most a kaja sem öklendezik tőle,nagyon nehéz sajnos.

Kiment minden a fejemből pedig vissza olvastam,alig alszok napok óta mivel 2 óránként eszik este így mire nagy nehezen vissza alszok kelhetek megint.
A babáknak sok egészséget kívánok!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam pár napig. De volt dolgom rendesen.

Évi, én tudok neked postán küldeni Beba Pro AR/HR tápot. Fél csomaggal maradt (a doboz fele, nincs még kibontva) és Lilim nem eszi meg, mivel nagyon csomós neki. Írj ha kell!

Claire, szegény kis Joni. Sok-sok puszi neki!
A hóról nem is mondok semmi, sajnálom.....

Cicc, rácsvédő. Lili az első héten már elmászott az ágyban és kirakta a kezét beragadt sírt. Így felraktam neki egy idő után a rácsvédőt, így nincs semmi gond.

Ircsi, szupi, hogy Ádám otthon van. Gondolom Katus nagy vigyorral üdvözölte!

Karácsony, én már nagyon várom. Lakás feldíszítve, kiraktam a világítást is a teraszra. És a legjobb, hogy nővéremék 19-én jönnek haza 2 hétre. Így anyuéknál 3 gyermek lesz. Tavaly nem voltak itthon, mivel a kisfiú 2 hónapos volt. De most együtt lesz a család. :lol:
És itthon a végre igazi család leszünk. Ahogyan Napsi is írta. Erre vártunk már 3 éve....
IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!

Pénteken takarítottam egész nap és kiraktam a karácsonyi dolgokat.
Szombaton délelőtt vásárlás, Lilire a nagyik vigyáztak. Délután vendégek voltak nálunk 2 gyerekkel nagyon szuper volt minden, így este 8-ig maradtak.
Vasárnap délelőtt elmentünk a nagy hóban sétálni. :) A kutya teljesen megörült a hótól. 1 órát játszott a többi kutyával és férjemmel én közben köröztem Lilivel. Majd délután ismét vendégek. A barátaink az ikrekkel 2 hónapos pici fiúk. Hát majd meg zabáltam őket. Olyan nagy volt Lili mellettük. Pedig már ők több mint 4 kg-osak. De nagyon látszik még elején ez a 2 hónap különbség.
Utána meg olyan hóesés volt ismét nálunk. Sajnos kidőlt ismét az egyik fenyőnk. Férjem próbálta visszaállítani. Utána hólapátolás.
Na ezért nem jöttem......

Ja a lánykám több, mint 10 órája alszik. Tegnap csak 1,5 órát aludt.
Most meg nézek a neten valami ajándékot Lilinek karácsonyra. Mivel tesóméktól rendelem meg, mivel ott olcsóbb minden.
És nem is mondtam anyukámék el tudták hozni Lilinek (tesóméké volt) a játékállványt ilyen:
http://www.amazon.com/Fisher-Price-K607 ... 892&sr=1-1

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody jó olvasni amit írtál sugárzik a boldogság örülök,nagyon,szuper a játék állvány.mi is készülünk a karácsonyra önző eszek rendelek hideg tálat és csak fekvés lesz 3-ban,mivel a párom mindig dolgozik csak ilxenkor van itthon.

Kép
bévi

Köszi lányok a tippet de van rács védőnk és azon kitudja dugni :( a kis piszokja remélem pár nap és megtanulja hogyan húzza vissza a karját . Mert úgy kúszik abba a kiságyban olyan édes leteszem pár perc tuti már feljebb van vagy keresztbe .

Lányok brikkel beszéltem múltkor nekünk is lesz majd igaz csak a vizsgái után januárban de lesz :) és már nagyon várjuk .

Lányok aki szeretne jönni és tud az majd írjon rám és egyeztetünk .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc mármint talitok lesz?Szuper!

Woody szuper állvány!
a kóstolót úgy értettem ám hogy a pécsiektől egy 30-nyit hozok el,kis dobozban,nem a fórumon akartam koldulni csak tudod így azért ésszerűbb,megkínálom vele,ha nem kell,nem íratom fel... :lol: :lol: :lol: de köszönöm nagyon kedves vagy!

Bévi mármint a körmöt kell kivágni? Uhhh :( :( mit szedsz most?
Az hogy nem kemény a cici nem jelent semmit,az enyém is puha,ez normális már ilyenkor!Beállt a kereslet kínálat..de méred mennyit eszik ilyenkor?

evilany

Cicc segítek ám a táblázatban :) írj privit,összeszedjük mit akarunk vezetni és megcsinálom szívesen.

Claire sajnálom az antibigyót és a fülszúrkát :( :( :( szegény Joni,ennyit betegeskedni :( :( annál erősebb nagyfiú lesz! Reméljük,most már csak jó éri!

evilany

sziasztok!

életjel!

Évi, Csillag megjött a zsé, köszi! :lol: :lol: ma rákérdezek, hogy mikorra várható...

mi szombat óta anyóséknál! az első este horror volt, gondolom az utazás, idegen környezet és sok számára új arc, felhajtás... éjszaka is nagyon rosszul aludt, odáig fajult a dolog, hogy odavettem magam mellé... persze így én nem aludtam...
de tegnap már okés volt minden, este 8-tól húzta a lóbőrt és egyszer se sírt... szóval most már minden ok!

karácsony: még nálam sincs semmi hangulat, én mondjuk előre sík ideg vagyok, mert mindig 20 fele kell szakadni, és mindenhol ott kell lenni, hogy senki se sértődjön meg... mindenről szól a karácsony, csak épp arról nem, hogy a kis család együtt, békességben az otthon melegében... rohanás az egész... rohanás és zabálás...

:shock: :shock: :shock: :? :? :?

Évi tápi :arrow: nekem azt mondta a doki amikor Zoé nem fogadta el a HA-t, hogy vagy cukrozzam meg (de ezt ő maga sem javasolja), vagy felírja a nem HA-s tápit, mert az nem keserű... na ebből fogok vinni Nektek a talira, bár még mi sem kóstoltuk, mert Zoé ismét megeszi a HA-t.... de az most lassan elfogy, így megbontjuk a másikat... tartsak meg Nektek belőle 2 kanállal (mármint a HA-ból)???? vagy meg se próbálod?

Bévi karáűcsony :arrow: lustizás hármasban... én is erről álmodozok, de ez nálunk nem műkszik... :?

húúú, felébredt a gyermek, majd még jövök!
puszi!

Kép
gtunde75

Tünde-szupi :D
Érezd jól magad!!!!
Kutyit simózd meg helyettem is :P

Évi-én viszek neked kóstolót...meg + egy dobozzal...max ha nem eszi Tomi,akkor a cicusoknak jó lesz (feltéve ha adsz nekik tejet)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi, sajnálom a lábad....
Szegénykém mindig van valami

Évi, tudom, hogy nem azért írtad. :) De nem tudok mit csinálni vele és itt áll. A barátoknál a gyerekek más tápot kapnak, így nekik sem kellett.

Tünde, tuti idegen volt Zoénak a környezet, de örülök, hogy már minden ok.
karácsonyi rohanás az nem jó....
Nálunk csak a 2 szülő meglátogatása van. De így is nehéz megszervezni, hiszen férjemnek is van testvére és vele is meg kell beszélni, hogy 25 v. 26 jó-e neki. Persze most az lesz, hogy 25-én anyósoméknál leszünk (de férjem húga nem lesz ott), így 26-án délelőtt ismét ott vagyunk, a húga miatt és ebédre megyünk szüleimhez és ott lesznek a nővéremék is.
A 24-én meg csak mi leszünk hárman vagyis négyen a kutyával! :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

jó a csajszi összes aukciója
ilyet fogok rendelni januárban Gergőnek...karira mást kap :)
de egy váltás kell...és nem akarok huzatot!!!

http://teszvesz.hu/item1343423885_papla ... os_uj.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

most kezdem harmadjára ezt a hsz-t, mert folyton elszállt, hola gép, hol a net :evil: :evil: :evil: :evil:

Évi,
szuper a tablókép, nekem megfelel amit betettél! Kösz! :D Nagyon édes Tomi a téli hacukában! Olivér ordít mikor fölöltöztetem, utálja a sapit, sok ruhát...
:roll: :roll:

Kriszti,
jól értettem lesz talink???? Én szeretnék menni!!! Jó aktív Bencéd, sztem is pár nap és be fogja húzni a kezecskéjét!

Claire,
szegény Joni! Ez nem feltétlenül jó így, hogy hetente beteg lesz.. gyerekdokitok mit mond? Gyors gyógyulást neki!

Ircsi,
de jó, hogy Apa épségban hazaért! Katus örült neki, nagy a szerelem?

Bévi,
szegénykém, veletek mindig van vmi! Lábad :( . karácsonyi 3-asban lustizásért irigy vagyok... nálunk ez esélytelen, mivel 4-es vagyunk :) , na de félre a viccet, nálunk is rohanás van mint Tündééknél.

Karácsony: nálunk minden évben 24-én párom Anyujáék jönnek, vagy mi megyünk, még nem voltunk sohasem magunk szentestén. Ez idén se lesz másképp. Igényem az lenne rá, hogy csak a kis család legyen, de ebből oltári sértődés lenne, így nem erősködök. Nézzük a jó oldalát, van család akikkel össze lehet jönni.

Mennem kell manó alszik a teraszon, engem meg vűr a házimeló.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Woody,
nagyon olvasni, mennyire föltöltődtél :D :D .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és Sophie-nak mennek a drukkjaim!

Katka,
jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
jobban vannak a gyerekek? Te is meggyógyultál?

Na megyek mert így nem haladok a munkával!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]
írta:
sucer
. Nézzük a jó oldalát, van család akikkel össze lehet jönni.

Szép napot!

igazad van!

Csillag én is akarok váltás ágyneműt,átnézem az aukciókat,rendeljünk együtt ha találunk!

Tündi neked jó pihenést! Rádfér :) örömhét apával ,remélem!Zoénak is jó.
Kutyus,örült?
Tápi:próbálom majd a cukrot elhagyni,idővel...
Meg megkóstoltatom vele a Tiéteket! Mindegy melyikből hozol! A HA-s (a Humana) se kell már neki a mienkből,pedig az banános és szerintem finom...

Cicc,szépek a képek!(iwiw)

Woody,neked jó a kép a tablón Liliről?

evilany

Csillagom,én megvettem egy Micimacis szettet,te rendelsz tőle?

evilany

Csajok,
földobtam a g-re egy 41. heti pocis képet. csak mondom.

Évi,
láttam, hogy hozzászóltál egyik másik képhez, köszi :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi-apával megbeszéltem :D

Benne vagyok. :)
Írsz a csajszinak? vagy az enyémet is leütöd?
hogy legyen?
tudod mit?felhívlak :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!
Ami JOnit illeti, ez tényleg nem jó így, fog kapni immunerősítőt, csakmég kicsi hozzá. addig nyomok bele egy kis aloegélt, de az ő esetében az kevés lesz. Egyik gyerekem sem beteges, remélem ő sem lesz az hosszútávon, csak ez az agyhártyagyula nagyon rossz indulás volt. Valszeg az is a füle felől támadt. Olyan nagy dózis erős gyógyszert kapott, h totál taccsra ment a még ki sem alakult immunrendszere.

KÜlönben az a röhej, h tök hirtelen törnek rá ezek a fül izék, egyik nap még mosolygós, jókedvű, másnap durr :cry:

Súlyuk tegnap: Joni: 6,54 kg, Noni: 5,09 kg :lol: Súly alapján mintha hónapok lennének köztük, nem?

Bévi! Nem kell, h kemény legyen a melled ahhoz, h legyen benne tej!

Karácsony: rendelgetem az ajándékokat, mert boltba menni nem nagyon tudok. Díszítéssel nem állok sehogy :( pedig nagyon szeretem csinálni :) . Megyek is, legalább a koszorú alapot meglelném.

Nővéreméknél Fr.o.ban 20 cm hó esett, leállt a forgalom 3-4 nap alatt szokott ideérni, csak enyül közben egy kicsit, jaj, hogy lesz így a keresztelőnk???

Szép napotg mindenkinek: Claire
claire

Sziasztok!

TINA!!! Óriási gratula! Most a képeket sem akartam visszanézni, de aztán mégis....hááát megérte! Majdnem elbőgtem magam. Vigyázzatok magatokra...és egy kalappal!

Bercibóm megint nem akarja megenni a tápszert (a simát sem), már múltkorában volt egy ilyen időszak, akkor cukroztam neki, de ennek nem vagyok híve, lassan elhagytam. Most megint kezdte, már eszik tejpépeket így én abból rakok bele ízesítőnek, akkor persze bepuszilja.
Lekopogom legalább reggel, este megeszi hiszti nélkül. Csak a tízóraival van gond. Ebédre bébikaját kap, és egy kevés tápit (ekkor sincs gond) uzsira meg amúgy is tejberizspépet eszik (sárgabarackos) na azt imádja.

És Berci ugyan már hetek óta vegyesen kajál, de nem úgy néz ki mintha fogyóztatnám. :wink:
limo73

kiszámoltam az anyaghányadot,stb-ennyiért még anyu sem tudja megcsinálni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: