A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Helló,

Boo,

kunyerálóMiron nagyon cuki :lol: :lol: :lol: :lol:

orrporszívózást már nálunk is lakonikusan tűri a gyermek... mondjuk egyedül még nem tolja az orrába a kütyüt - Miron nagyon kemény!

Tike,

pihenésnél én is erőt vettem magamon, próbáltam Dodi Buddha-lány stílusát felvenni, kisebb-nagyob sikerrel. (mondjuk segített a dolgon hogy Nimródot fél 1-kor letettem aludni)

Bölcsi ma még nagyon light volt, fél10-re mentünk, én is ott voltam vele végig míg játszottak, fél11-kor kimentünk a többiekkel a teraszra motorozni, és 11 körül jöttünk el, rá fél órára már itthon aludt, úgy elfáradt. 8) 8) 8)
Végül csak 5-en vannak a csoportban :-), mert ketten átkerültek az eggyel nagyobbakhoz már. Három két év körüli van (egy kislány aki most a másik csoportban játszott a barátnőjével, egy mimóza két és fél éves szőke herceg, és egy talpraesett minden lében két kanál kiccsávó), és a két pici egy idős (a másik kisfiú elsején kezdett, és ma már nagyon lazán játszott, már múlt héten ott is aludt). :shock: :shock: :shock:
Holnap lesz az első megrázkódtatás, kiülök az előtérbe majd egy kicsit, megnézzük hogy viseli és megnyugszik-e a gondozónő figyelemelterelési hadműveletére. Amúgy a csajszi nagyon jó fej, mindenre hajlandó (vállon altatás ha kell, stb) a gyerek érdekeit tartja szem előtt - pl valamelyik reggel tej is lesz reggelire, mondtam hogy ő még olyat nem, és két éves koráig nem is tervezem. Mondta hogy megérti, ő se adott tejet a lányának, vigyek be babatejet - igen ám de a másik nőci azt mondta, nem lehet - de megígérte hogy letisztázza és vigyem csak. Ugyanez a puhatalpú kiscipővel :lol: :lol:
Szóval, teljesen pozitív vagyok még...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: ez tényleg jól hangzik. Bölcsi vagy családi napközi?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bölcsi (magán) és ovi egyben, egy nagyobb családi házban - három csoport van, a minik=bölcsisek, a nagyobbacskák=2,5 - 4 év és a nagyok.
Alapítvány üzemelteti, és van több intézménye is, egy másik itt Zuglóban, és egy ha jól emlékszem Dunakeszin.
Az ovisoknak van egy csomó plusz szolgáltatás: kirándulások, ortopédiai szűrés stb, a bölcsiseknek még semmi sajna.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Huuuu :shock: :shock: Ez tök jól hangzik :D
Én mondjuk a "nemlehetre" erősen érvelnék, hogy azért jár a gyerekem magánbölcsibe, mert nem szimpatizálok az állami intézmények vaskalaposságával, és ennyi pénztért tessék szíves alkalmazkodni Anyuka cseppet sem irreális kívánságaihoz :wink:
Jaja, buli jó volt, nagynagynagy meglepi :D MI is jól éreztük magunkat, Zétény jól elvolt, aztán hazadeportáltam, és utána próbáltam felzárkózni a jócskán emelkedett hangulatú társasághoz, persze a kísérletem eleve elvetélt volt....8 órányi alkoholizálást nem lehet behozni egy magamfajtának 8)

Boo!
Látom Miron erősen lábadozóban nyomja :lol: :lol: :lol:
Mi nem szívtunk orrot vagy 3 hónapja, szerintem totál hisztéria lesz ha egyszer újból előkerül :?

Tike!
ne is mond, én vettem egy szuper csilivili overallt, meg készülök egy olyan kétdarabos szettel is még pluszban, erre tegnap megkaptunk ugyanezt mégegyzer ajiba, mint az újak, meg persze méretben is mind patika. Szóval van négy garnitúránk :shock: Erősen filózok rajta, hogy az újakat (még címkések) eladom.

Ja, míg el nem felejtem:
Valamelyikőtök használ Sudocreamet? Rendelek az ebay-ről egy barátnőmmel közösen gigapakkot, így a 400 grammos 2500-ra jön ki postával. Elég jó szerintem. Csatlakozna valaki? HA van bárkiben érdeklődés belinkelem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Boo!
Miron nagyon édes!!!

pocok!
tényleg nagyon jó a bölcsi...
esetleg van oldala???
ha igen,akkor belinkelnéd??
köszi

Kép
Kép
csibe83

lois!
engem érdekelne a sudocrem és ha már ennyi overálod van azután is
érdeklődnék,m nekünk egyenlőre csak egy van...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Én (is?) írtam Botondról, hogy magának szívja az orrát 8) . Na azért nem egyből, hanem minden orrfolyásos "etapban"megvan a koreográfia: 1. nap heves tiltakozás, 2. óvakodó ellenállás, 3. passzív együttműködés, 4....önálló orrszívás :lol: :lol: .

Miron nagyon cuki :D . És hogy megnyúlt :shock: :shock: :shock: :D .

Pocok!

Bölcsi tök jól hangzik :wink: . Bár ennyi (nem tudom mennyi, de biztos nem kevés :? ) pénzért legyen is kiscsoport, és odafigyelés, és egéni igények teljesítése, és popsikinyalás :twisted: :lol: :lol: . Azért az megnézném, ahogy a drága dadusnéni a vállán altat el 5 gyereket, vagy akáregyet, de azt 1 órán át :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy tényleg nagyon örülök :wink: . És ez is megerősít abban a tervemben, hogy ha lesz kistesó nálunk,akkor Botondot fél napra vmi napközi-szerűségbe viszem, mert imád játszani közösségben (is),és tudjátok,ő ráadásul tojik rá, hogy ott vagyok-e, tök önálló (nem tudom erre mi a jó smiley, mert egyik szemem sír emiatt a másik nevet) :roll: :lol: . A múltkor bnőm kislányáért mentünk az oviba, ő meg úgy vonult be, mintha haza jött volna, egyből odament pár fiúhoz,és nézte, ahogy építkeznek. Úgy vadásztam elő 20 perc után, hogy ugyan bagózzon már rám :? :lol: .

Lois!

Apa épp ma mondta, hogy kéne még vennünk vagy két overált, mert most csak egy van, Botond meg ahogy kiteszi a lábát, megy a pocsolyákba, elnyal a füvön, kutyával fentereng, sarazik... én meg nem korlátozom a felfedezési vágyainak kiélésében :roll: (értsd: apával nézzük, és jókat röhögünk a kis Tarzankölykön :oops: :lol: ). Szóvalengem érdekelne, hacsak nem Gucci :roll: :lol: . Abból csak pizsamát veszünk :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nyuszi!

Téged csak ne érdekeljen az overál jóvan?!?!?!?! :evil: . Úgyis biztos khaki, meg barna :twisted: :lol: :lol: :lol:
:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hehe, látom Dodikám, belezavarodsz ebbe a sok állatkába itten :wink: Csibe érdeklődött az overallom iránt :wink: Nyuszi az mááás tuuuudod??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy tényleg barna :wink: :wink: Király (vagy türkiz :roll:)-kék kapucnibéléssel :) És jusztis guccsi!!!!!!! :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ma kimostam az összes újat, holnap csinálok egy -a gyerekem számára valószínűleg roppant élvezetes (értsd :arrow: Utálni fogja mint állat)-, divatbemutatót a Winter-kollekcióinkból, és akkor meglátom, hogy köll e nekünk mind.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois: overál engem is érdekelne, mert én meg ponthogy barnát akarok venni, nem akarom talpig rózsaszínbe a kisasszonyt.

Boo: ha találtál polipot szóljál, Hédi reggel hanyatt leesett a franciaágyról, állásdból :twisted: :oops: :twisted: :oops:
Nagyon-nagyon megijedtünk mindketten, szerencsére egy közepes vastagságú szőnyegen landolt, de akkor is....

tike

Lois!

Őőőő, éjnek évadján összezavarnak ezek a kisállatok :? :lol: . És az a durva, hogy még le is ellenőríztem, hogy biztos Nyuszit írtam-e, ahogy akartam :lol: :lol: :lol: .

Na jó, hát hajba kapni nem fogunk, hol lehet olyan kétdarabos overált kapni?

Boo!

Én azóta, hogy Botond születése után pár hétig volt egy "angyalkánk", én is és apa is teljesen fenntartások nélkül kezeljük ezeket a szitukat (pedig apa aztán megaracionális. Volt.).
Hogy történt? Jelzett is? Láttátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.11.23 13:55-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo!! Úristen,Miron mekkorát nőtt,amióta nem láttam :shock: Látom,már semmi baja :wink:

Lois! Ugye-ugye,hogy nem csak én olvasok felületesen,hanem Dodi is?! :twisted: Úgyhogy Dodikám,ezt a meccset Csibével kell lejátszanod :wink:

Pocok! Tényleg nem lehet rossz ez a magán bölcsi. Még jó,hogy tegyenek meg mindent ennyi pénzért - mert gondolom nem olcsó. Milyen volt a mai nap? Nem volt gond,hogy nem látott Nimród?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

ez a látogatás-sztori libőrössé tett... anno nekünk is volt hogy Nimród szerintem tuti látott valakit, mert ugyanezt csinálta, amit Miron, a tekintetével követte is... de tudom, hogy kis korukban még látják Őket a gyerekek, szóval nem paráztam, csak rettentő kíváncsi voltam, hogy ki lehetett...

Lois,

bulinak örülés! :lol: :lol: :lol:

Nyiss overall-nagykert... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsi -

Lois,
alapból én is a "megmondós" típus vagyok (Apa utálja is), de anno a második beszélgetésnél nem akartam rögtön előadni magam, ezért visszafogtam :lol: :lol: :lol:
Amúgy ha lett volna hely, mi államiba akartuk adni, pont hogy ne legyen elkényeztetett kispasi, de most nem volt más opció. Amúgy meg nem sírok, mert jó kis helynek tűnik, de tényleg nem két fillér sajna - konkrétan 67e / hó.

Dodi,
a többiek már régi motorosok, őket nem kell kézben ringatni, de mesélte a csajszi hogy volt akit az elején ringatott, aztán melléfeküdt és úgy tudott elaludni a pici.
Ma visszajött látogatóba az egyik kisfiú aki átkerült a nagyobb csoportba, mert hiányzott neki az óvónő - olyan megható volt látni ahogy összebújtak és örültek egymásnak, még az óvónő is majd' elsírta magát... :oops: :oops: :oops: Jó volt látni hogy így szeretik.

Mai nap is jól sikerült:
egy órát bennt voltam (játszott néha már a többiekkel, de a sláger az autó berregve tologatása volt, és a barkácspad kalapácsolása), utána mondta az óvónő hogy ha gondolom menjek ki az előtérbe kicsit. Olyan hirtelen jött a dolog hogy kisurrantam, pedig ilyet sosem csináltam, mindíg elköszöntem Nimródtól eddig ha elmentem valahova... ezen teljesen begörcsöltem, hogy szaranya vagyok, és elveimmel ellentétes dolgot csináltam, néha rámjött a sírás, de tartottam magam (mondjuk nem segített, hogy a nagyok a karácsonyi műsort próbálták és beláttam a terembe, az is megható volt rendesen)
40 perc után kijött a csaj, hogy ha gondolom, akkor menjek ki a kocsiba, mert semmi gond (egyszer keresett, akkor mondta neki hogy wc-n vagyok, utána megnyugodott), ők meg jönnének öltözni hogy kimenjenek az udvarra.
Fél12ig szoktak kinnt lenni, de előtte szólt a csaj telefonon, hogy fárad a gyermek, menjek negyedre vissza. Mikor odaértem, épp röhögve sétálunk-sétálunk-egykisdombralecsücsülönk-et játszottak, látszott hogy jól érzi magát. Meglátott, örült és rohant hozzám, felvettem, aztán pápázott az óvónőnek meg a gyerekeknek és eljöttünk.
Holnap viszem reggel megint kicsit korábban, és a terv szerint kapásból otthagyom, ebédig. (Óvónéni mondta hogy no para, szakmabelisége ellenére ő is bőgött rendesen mikor otthagyta a lányát először...)
Szóval eddig jó, remélem, így is marad :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! De jó,hogy Nimród ilyen kis ügyes volt!! Na ebbő a szempontból biztos jobb a magán bölcsi,mert ott kevesebben vannak,jobban oda tudnak figyelni egy-egy gyerekre,mint az államiban,ahol lehet,hogy 15en vannak egy csoportban. Mi elvileg a héten megyünk megnézni Lili bölcsijét,nagyon kiváncsi vagyok. Az biztos,hogy már akkor majdnem elsírtam magam,amikor a te soraidat olvastam,mi lesz velem,ha Lilit kel majd otthagynom :oops: :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

Igen, emiatt biztos jobb a kis csoport meg a magánbölcsi, mert tudnak és akarnak is figyelni rájuk. Aztán persze az államiban is biztosan van szakmáját szerető és hivatásként művelő óvónő... sajnos én ilyennel anno nem találkoztam.

ne aggódj, én is állandóan bőgök - aztán vagy sikerül visszafojtani, vagy nem (kocsiból ma hívtam Apát, akkor tört ki belőlem, jó pár percig csak hüppögtem)... amikor pl másodszorra voltam bennt és elmondták, miket kell vinni, hogyan történik a beszoktatás, konkrétan elbőgtem magam a gondozónőnek amikor azt mesélte, hogy Anyának szoktak integetni az ablakból az elején, mikor otthagyják őket...

Ti végül milyet találtatok? Mikortól jár majd?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Azért én is becsomagolnám a mondókámat tetszetős köntösbe, de az érveim azért meglennének és tuti be is győznék velük, mert begyőzős vagyok kérlek 8) Vagy győzzenek meg az ellenkezőjéről, mert az nekem nem érv, hogy a csordaszellem meg gondozónő-kímélés apropóján itassunk egy 16 hónapossal tehéntejet.
De jó hallani hogy ilyen normálisak minden téren. Nimród meg szuperül teljesít :shock: :shock: :D :D

Overall-nagykert meg úgy fest nem nyitok, ma felpróbálgattunk mindent, végül csak egy overallt, két gatyát, meg egy kabátot tudunk hordani, egy overall még nagy, egy Decatlonos gatyához meg nincs kabát (azt hittem van), így mind megmarad. Amit meg eladtam volna, amelyiket én vettem, az rajta a legszebb, így újra beleszerettem. Ezek a hójáró kollekciók:
Decatlonos gatyó, ma kinéztem hozzá egy hozzámenős C&A-s kabátot:
Kép

Anyavette overall:
Kép

3-as számú hóruhám:
Kép

Ezt meg eltettük hórihorgasabb időkre:
Kép

És bocsi mindenkitől, akit untattam ezzel a téliruha-agymenésemmel :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.11.23 22:01-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csak még1:
Holnap megyek venni neki valami téli lábbelit. Most akkor mi a tuti? Téli impregnált bakancsféle? Vagy a bélelt bőrbakancs, hóba meg gumicsizma? Abból nem fagy ki a lábuk? Vagy van rendes csizma is? C. vett állati sízoknikat neki Lidlben valami 300 Forintért darabját, és nagyon édesek :shock: :shock: :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nagyon állatok a szettek, nekem az Anyavette tetsz a legjobban!!!!! Honnanvaaaaaaaaaaaaaaaan?????

Azt valahogy levettem hogy begyőzős vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, Kicsipockomra nagyonnagyon büszkeséges vagyok hogy ilyen kis lazán veszi (eddig) :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Gumicsizma hóban fagyasztós szerintem.

Nekünk gore-tex-es (felsőrésze vegyes, bőr és ez a vízlepergetős anyag) belülbundás bevarrottnyelvű bakink van, remélem, tuti lesz.
Szamos cipő asszem.
na, sebtiben meg is leltem:
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

én meg azon gondolkodom, hogy kell-e még egy bakancs, vagy elég lesz-e egy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Először azt olvastam, hogy Kicsipocakomra büszkeséges vagyok....gondoltam hogy persze én is az enyémre, végülis kajálok hozzá eleget és hasonlók :oops: :oops: :oops: Aztán azért megfejtettem hogy ez nem a szeretem a testemet mantra, hanem a kicsi Rágcsálódról írt szösszenet :lol:

Anyavette overall C&A-s, szezon előtti akcióban vettem még augusztusban occsóért :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Szép baki. És ez bírja, hogy gázoljon benne a hóban? Mennyire meleg? Hányasat vettél neki? 21-es a lába igaz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

félreolvasás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mondjuk pocakot is írhattam volna, mert a +5kg-m mind ott tornyosul :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Bakiból 21-est vettem, az őszije még 20-as és nem nyomja, pakkra jó. A 21-esben még van hely, remélem, kihúzzuk vele.
Hóbangázolást még nem teszteltük ugye, de olyannak tűnik, meg jó kis masszív darab :) :) :)
(mondjuk minden szettje kék meg kék-drapp, én barom meg vettem neki egy zöld bakancsot... de erre csak itthon jöttem rá... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, és szerintem meleg is, mert bundás belül 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk is így van, az őszije (21-es még jó, de félek hogy a 22-es téli, ha belehúzok egy vastag sízoknit kicsi lesz. Nekem is kicsi a 38-as hóbakancsom sízoknival, ezért van egy 39-es is ha iszonyat hideg van amibe még bele tudok húzni ezt-azt. Mármint úgy értem a vaskos zokni simán kitesz egy méretet.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Huuuuuuuuuú, ez eszembe sem jutott... Mondjuk szerintem a bundás bakancsba duplazokni kicsit azért túllő a célon... Olyan farkasordító hidegben úgysem leszek vele kinnt sokáig.

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát mi pl. ki szoktunk járni a jégre korizni, Őt is kivinném bukdácsolni, ott baromi hideg van a lábikónak.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Meg különben is valamihez muszáj ráadnom a sízoknikat, mert annyira cukik :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát igen, ha északi sarki kiképzésben szeretnéd részesíteni, akkor igen :lol: :lol: :lol:

azért majd a jégen közlekedésről kérünk videót!!!!!

Ja, és:
Mamatalival mi legyen? Nem úgy beszéltük hogy hamarosan megyünk? Mehetnénk oda amit Lois mondott... Hmmmmm?

KépKép

KépKép
kispocok13

És előtte egy mozi? A helytől az Aréna egy köpésre van.... Naaaaaaaaa???????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Téli cipő: Mi vettünk egy bélelt, bevarrott nyelvű bőr bakancsot meg egy belül csupa bunda gumicsizmát havat taposni.

tike

sziasztok!
ma voltunk uhun.
minden rendben.behozta a lemaradást,így átjavítom majd a vonalzóm.
67mm-es.
képet elfelejtettem kérni,de dvd van,majd megkérem apát,h próbáljon
képeket kivágni belőle.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Márpedig a pocakod a közeljövőben nem lesz kisebb :twisted: .
:arrow: Jönnek az ünnepek :? :lol: . Legalábbis én valahogy sose fogyok ilyenkor :roll: :lol: :lol: .

Baki nagyon csecse, és nekünk lenne is mihez felvenni :twisted: :lol: :lol: .

Nekem sajna két hetem van államvizsgáig, így a mamatali helyett inkább tanulnom kéne :cry: .
De nem fogok :twisted: :twisted: :twisted: :lol: .
Mondjátok mikor hová, és megyek :wink: . Viszont emiatt én a mozit passzolom :roll: . Én veletek akarok pletyizni, moziba mehetek a nagyimmal is :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Mióta szar az idő, kevesebbet vagyunk kint, és Botond uncsizik, ezért vinnyog :evil: . Persze-persze játszom vele, de azért nekem is van dolgom, ő meg csak nyíg :twisted: . Ma már jóóól visszanyígtam neki :twisted: . Leutánoztam, amit csinált :lol: :lol: :lol: . Ő ledöbbent, aztán méregetve elsomfordált "ez hülye" tekintettel, én meg legalább kiadtam a feszkót :oops: :lol: :lol: .
Nem vagyok rá büszke, de tökre elfogyott a türelmem :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

juhuuuu-juhuuuu :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ööö, eegen, bevallom mi egységfrontba tömörültünk Dodival és fúrjuk a mozit :roll: :roll: :roll: Az ő érvei az enyémek is :roll:

Ha ez vigasztal bárkit énKölköm és rémálom volt, mert 3 napja nem voltunk kinn, ma ellenben körbemotoroztunk az egész várost és nagynagy hepiség van :D :D Számomra egyértelmű az összefüggés

Csibe!
Éljen éljen a 12 hetes kismakidnak :lol: :lol: :lol:

Boo!
Ezen a lufiparán mindig röhögök.......... terrormutter vagy :lol: :lol: :lol:
Szobáról képeket izibe!!! :)

Én ma gigantikus cipőharácsolást rendeztem, eredménye egy bélelt bőrbakancs, meg egy hójáró baki 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mamatali - jóvanna' nem muszály a mozi! (én lehet hogy azért elmegyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bölcsinap 3. - a könnyes, ámde happy story folytatódik...
reggel mentünk, majd viharos búcsúzkodás után sietve és párás szemmel távoztam, Ő persze sírt és csimpaszkodott (volna). Na az car volt, lefejteni az ujjacskákat és odaadni Óvónéninek.
Viszont mire kimentem a kapun, rohant utánam egy Apuka, aki mondta hogy a pici már nem is sír :lol: :lol: :lol: :lol:
Fél óra múlva telefon a bölcsiből: Nimród nem sírt, semmi baja, reggelizett most meg épp boldogan vonatozik, menjek 11.15-re ahogy beszéltük.
(hazajöttem, takarítottam :twisted: :twisted: :twisted: )
Ebéd előtt udvaron szoktak lenni, így rutinosan oda mentem, és premier plánban láttam Kicsifiam, amint boldogan, röhögve csúszdázik és közben magyaráz óvónéninek. Ismét párás szemmel leskelődtem pár percet...aztán felfedtem magam :lol: boldog üdvözlés után folytatta a csúszdázást, motorozást, bár már láthatóan hulla fáradt volt.
Holnap megint picit tovább marad :roll: :roll: :roll:

Amúgy car volt a napom, mert a felettünk lakó kretének fúrni kezdtek, így Nimród egy órát aludt csak, és ő is, én is fáradtak voltunk egész délután (én ma konkrétan 6kor ébredtem :twisted: :twisted: :twisted: )

Csibe,

gratula a legkisebbhez :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek, sír

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Lufislakáson én is mindíg röhögök...

Igen, képeket kérünk a kecóról!!!!!!

Dodi,

köszi a pocakvígasztalást, tudtam, hogy rád számíthatok :evil: :evil: :twisted: :twisted: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Dodi,

ha kéred a bakit, szívesen átadom, majd veszek másikat. Még nem volt lábon, 21-es.

KépKép

KépKép
kispocok13

teljesen szét vagyok csúszva, bocs hogy így egyesével...

Lois,

te milyeneket vettél? (bakikat)[/url]

KépKép

KépKép
kispocok13

Bocsi lányok, csak emlékezetből :oops: .

Csibe!

Még neked akartam írni, hogy nagyon durva, hogy szaladaz idő, még csak most lettél terhes :shock: :lol: .

Boo!

Nálunk B. szobája vanília, és ami hálónk a bordó :roll: :lol: .
Mutimeg azt a csudiképet, naaaaaa :roll: :wink: !!!!!!!!!!!!!!!

Mások "szellemsztorijai" mindig hihetetlenek, de amikor magad tapasztalod, vhogy mégis egészen valóságos. Mondom, nálunk nem volt kérdés a jelenléte: Ricsi is, anyósom is, és én is egymástól függetlenül észleltük, és direkt nem mondtuk először egymásnak, nehogy hülyének nézzenek a többiek :roll: . És eleve Botond miatt kezdtem gyanakodni én, mert gyakran nézett "valakit". Aztán jöttek sorra a jelek, végül hirtelen eltűnt.
De fura, hogy te "félsz", mert én naaaaagyon parázok minden ilyesmitől, de mégis mikor ő itt volt, vmi elképesztő nyugalmat éreztem, és sose féltem. Pont azóta félek megintmióta elment :shock: .

Kispocok!

Bakiból nincs 23-as :roll: :lol: . Botondnak ez már picurka lenne, de van is egy jó csúf, de nagggyon hipermindenttudó superfitünk :lol: .

Őőőő, nem tom mit akartam még :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
még nekem is eléggé hihetetlen,h újra babát várok,bár a mai uhun
totál el voltam ájulva...
ott azért eléggé tudatosult bennem,h megint babát várok.
ráadásul a szülészeti osztály mellett van az uhu,igy előtörtek a régi
emlékek és rádöbbentem,h májusba én is ott tolom a zsúrkocsiszerűséget,
amiben egy babóca lesz...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
hát tényleg nemrég mondtam,h ismét babát várok és mire
észbekapunk ronmay irja az üzit,h megy a kórházba utána
meg pikk-pakk eljön az én időm is...

tudom korai,de ha nem gond vagy Boonak vagy Pocoknak én szivesen
irnék smst,ha eljön az idő...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

De gond, ki kíváncsi rátok :twisted: ?
Ne viccelj, vérig lennénk sértve ha kihagynál minket a buliból :wink: :lol: . Én úgy tervezem on-line szülök majd :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahogy tudok én is igyekszem,de ha éjszaka indul a buli,akkor azért
sztem várok reggelig.
senkit nem akarok éjszaka felzargatni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: