Sziasztok!
tudom, h lógok képekkel, csinálom is szorgosan, de a letöltés-kicsinyítés nem megy nekem

így ki vagyok szolgáltatva
Gyógytorna: egyetértek Ircsivel, sőt mi ezt megpróbáltuk olyan helyen is javasolgatni, ahol elvileg dönthetnek róla, de nem nagyon érdekelt senkit

a prevenció egyelőre nem divat a magyar eüben.
Babák. nagyon arik! Igyekszünk a tablóhoz csatlakozni.
G cím: én is kérném szépen, megvolt, de elkutyultam
Mi: ma kontrollon voltunk a Klinikán. Kezelőorvosánál kontroll, fülészet kontroll, koponya UH, mindenki elégedett volt vele, antibigyót leállították, ha igaz, decemberben hallás kontroll. Ráadásul öfutottunk a fejlődés neurológussal, akihez holnap kellett volna menni a másik kórházba, és megnézte J-t, így a holnapot megússzuk

Ráadásul ő is jónak találta a gyerkőt, azt mondta tornázzon még, de szépen halad (jut eszembe tegnap egyedül hátáróla hasára fordult!), még nem mondja biztosra, de esélyes, h szövődmények nélkül meggyógyul

.
Reménykedünk, bár pont ma mondta egy ismerős, h neki 10 évesen volt agyh gyulladása, és rá 1-2 évre lett epilepsziája
Most mindenesetre szépen kerekedő és szépen fejlődő kkölyköt lát benne mindenki, figyelme, stb korának teljesen megfelelő
Claire