A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Megjöttünk,szupi volt!Rengeteg kép lett,csoport is :) Majd hozom

Tündi nem hoztam kóstolót :roll: 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Jó volt a tali?
Clári! ez a haj, , ha nekem ennyi volna!!!!

Gyerekeim belehúztak, úgy látszik bepótolják a kórházi nem hízást, és a tejcsit is sikerült felszaporítaniuk, igaz, nem is gátoltam a szopcsit. Joni 6,44 kg, Nonó 5,02kg :D mindkettő 20-30 dkg között hízott! Igaz, a fejlneurológus néni szertint nem szabad így etetni, csakhogy így szépen fejlődnek csak anyatejtől, ahogy ők etetik, úgy meg... na, hagyjuk!

Ircsi! Nagyon helyes Katus!
amikor a párod elválalta ezt az állást, tudta, h lesznek ilyenek? És milyen sűrűn számíthattok rá?

Megyek, leáll a mosógép. Ma harmadszor!
Claire
claire

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Claire
Szépen fejlődnek a picurkáid! Etesd őket úgy, ahogy nektek jó :wink:
Ádám mostani utazása nem volt a tervben.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

CSajócák!

Köszike hogy ott lehettem, bár kicsit zajosak voltunk :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Tündi nem hoztam kóstolót :roll: 8)

bacca+!!! :( tök kiment a fejemből mire mentetek!

csajok! köszi, hogy jöttetek! gyertek máskor is!

Kép
gtunde75

Tündi,naná,Tomi üvöltött én meg menekültem :lol: :lol: :lol:

Mares,nem hallottad mi hogy jöttünk el :lol: :lol:
De az autóban már aludt :wink:
Itthon is üvöltött párat már...ez van...

Következő tali kinél legyen? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Örültem a talinak ismét :)

Mares-maradj már...ez így természetes :)
Kis cukorfalat Gergőd!Legközelebb azért megfogdosom ááááááááááám :wink:

Berci-Egy nyugis,evős-alvós,csendes babóca :)

Tomi-Zabálnivaló...kis vékonyka hangú pasika :)
Baromi jól áll neki a farmer :)

Réka-Kis tündibogyó!Most nagyon csendes volt (a multkori tuti nekem szólt) :D
(vicceltem)

Zoé-Imádnivaló csajszi...és hogy elvolt a párnán...bár Gergőm fejét célba vette ugyan...de ennyi belefér
:wink:

Tünde-ha sikerül,holnap csinálok képet...és küldöm a rendelést
Előre is köszönjük! :wink:

Már most a fejemre nő :) :oops: :wink:
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi :lol: :lol: :lol: holnap íratnád fel a tápit?
képeket küldöd valamikor?

Kép
gtunde75

Gergőm 6-kor evett-azóta húzza a lóbőrt :)
Megyek én is.
Mindenkinek Jó éjszakát!!!

Sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Képeket épp most küldöm,majd a napokban meg a mágneshez is :)

Nem,nem íratok most,csak kóstoltatnék.Ráér 2 hét múlva :)

evilany

két hónapja:
Kép

és most:
Kép

Kép
gtunde75

Óóóóriások :)

Nna,52 kép elküldve,teli a postafiókok :)

evilany

Évi-szuperek!
Tünde ez tök jó :)
Nagyot nőttek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jaj, nagyon jó képek, bébinaptárba is mehetnének!!! Vagy bébis puzzle-nak :lol:
Claire
Én csak kettőről tudok, de majd rakok fel!
claire

Claire-kíváncsian várjuk :)
KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Na tényleg mentem...elteszem magam holnapra :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tettem g-re is :wink:

evilany

Ami a 2 hónappal ez elötti fotón van Rékán body, azt még most is hordjuk :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"][ írta:clárikasize=59]Ami a 2 hónappal ez elötti fotón van Rékán body, azt még most is hordjuk :oops: [/size]

el is hiszem! :lol: :lol: :lol: :lol:

én a legnagyobb változást Tomin látom! szépen kikerekedett!

Kép
gtunde75

Jó reggelt

Clari mi is hordjuk még azt a bodyt (az az egyik kedvencem)meg a harisnyát is :lol:

Tündi én meg épp hogy Zoét látom nagyon másnak :) Gergő meg egy óriás a korábbihoz képest :)

Ma tanácsadás+oltás :?

evilany

Clari,itt a naptárkészítő,ha le tudod tölteni:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/tk ... -RD12.html

vagy legközelebb viszem pendriven.(hacsak nem pont itt lesz a tali,azt hiszem mi leszünk sorosak :) ) Szívesen segítek ha elakadnál valahol

evilany

cijasztok!

Évi: nagyon nagyon köszike a pelusokat, szeretném majd tudni az árat, mert eljöttem, de azét ez túl sok ajándéknak!!!

Clárika: a héten tényleg visszaviszem a szívót, sztem megtette a hatást, és talán tejcsi is alakulgat, bocsika hogy tegnap elfutottam

Tündi: csodás háziasszonyka vagy :) és nekem a csapvíz bejött :)

CSillag: csak nyugodtan, de szegényem eszik-nézelődik-alszik módban van és ha nem kapja meg ezeket ebben a sorrendben akkor nyühike :)) ha meg nem alszik 2 szopi között eleget akkor enni nem tud jól mert elalszik vagy túlpörög és nem tud aludni ...

LImo: dejó, hogy Bercibó már komoly kajákat ehet :)

na akkor a képeket én is tegyem g-re???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

2 napja próbálkozunk az Álometetéssel,mert Tomi lefekszik 8 körül,és ébred enni fél2-kor,gondoltuk hátha az kiváltható,így kiveszem 10-kor.álmában eszik(!! elég vicces) kis böfi próbálkozás,és alszik tovább...de,2 napja ez az etetés után másfél órával hasfájás van...szóval,vszinű nála nem válik be az álmában eszik,mert nem mozog és megfájdul a hasa.Erről ennyit.

Mares,ismerős,én is menekülök ha Tomi rákezd! :) Gergőd még nagyon pici,hidd el 2 hónap múlva ő is ilyen kis édes nézelődős lesz(bár,a 6-os képet látva apa meg is jegyezte,minden baba nézeget,mosolyog,Tomi meg üvölt mint akit nyúznak ehhh :) ) :

Kép

A pelus gratis,mondtam :) cserébe ettem sütit :)

Igen,tedd fel a képeket![/img]

evilany

Kép

mi is ott voltunk :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: nem próbáltátok meg felébreszteni Tomit a 10-es etetéshez? Vagy akkor nem aludna vissza? (Korinnát én speciel ébresztem 10 körül, villámgyors peluscsere, kajcsi aztán szunya. 2 perc alatt visszaalszik a böfi után.)
Vendég

Csibuc,nem ébresztettem,csak odaadtam a cicit...evett is...
Hogy vagytok?

evilany

Köszönöm megvagyunk. Korinna tegnap egész nap nem hasfájt, remélem így is marad. Ma délelőtt visszük vissza ortopédiára, meglátjuk hogy alakult a bal csípője és hogy kell-e még a terpeszpelus.

Csak a böfi miatt kérdeztem az ébresztést, bár a Suttogó szerint ugye álometetésben nem nyelnek levegőt :?

Talis képek gyönyörűek. Így kivülállóként szerintem is Zoé és Gergő nőttek óriásit. Bár Bercibó sem kismiska :lol:
Réka nagyjából akkora mint Korinnám és én is simán ráadom a 2 hónappal ezelőtti body-kat. A harisnyákat már kinőtte.

Ircsi: apáról tudsz valamit? (Lehet naiv kérdés de nem tud onnan valamilyen formában bejelentkezni Nálatok?)

Tünde: hozzátápi akkor elindult élesben?

claire: fotók? :)

bévi: 6 kiló Lili? :) Nagyon szépen fejlődik. És relaaaaaaaaaax :)

Dia: nagyon ügyi vagy, 3 gyerekkel :) Gyermekmunka :lol: :lol: :lol:

sucer: unokatesóm lányai egyidősek Ilangoddal, ők is hasonló gondokkal küzdenek, kamaszodnak nagyon a csajok... Nem tudnak mit tenni, majd kinövik.

csillag: szép lett a tetkó :)

Fejlődési görbét én már nem nézem mert csak stresszelem magam, hogy Korinna milyen kis pindúr (tegnapi mérés alapján 60 cm és 4,65 kg). Védőnő itt volt, nézte, szépen fejlődik (mármint a mozgáskoordinációja), mozgékony és eleven baba, de lassan gyarapszik a súlya (4 hete mondom a védőnőnek de csak most tudatosult nála). Most szoros megfigyelésre ítéltetett a kisasszony, ha nem hízik 10 dekákat egy-egy héten akkor kivizsgálják. Hát ez van :?
Vendég

Napsugár
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindegyik baba gyönyörű!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Jó reggelt!

Eszméletlen jó képek lettek :D
Gergő mindig belógott Zoé arcába :(
(mármint a keze-úgy hadakozott) :oops:
Sorrrrrrrrrrrrrrry :)

Mares-megoldjuk :wink:

Clárika
-nekünk is megvan még a lila harisnya :D
Akkor nagy volt,most pont jó :)

Csibuc-ne aggódj...összeszedi magát a nagylány :)
Hízik ő...csak nem olyan sokat...Fancsám is "vékonyka" csofika csajszi volt :oops:
De persze jó a megfigyelés!!!
Nem lesz gond hidd el!!!

Hozzátáplálás:
Nálunk Gergő csak a desszerteket komázza :(
Na meg a Sinlac pépet-győzöm tömni bele (mint a libát) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Napsi
Happy Szülinapot! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi az a Sinlac pép?

Olivérnek utólag is boldog évnapot, Napsugárnak pedig boldog szülinapot!!!

Kép

Csibuc,Réka is ilyen pici baba!De olyan édes hogy csak na! Akárcsak Korinna!

Feltettem g-re pár képet.

evilany

sziasztok!

Napsi boldog szülinapot!

Csibuc mekkora fintora a sorsnak, hogy most azon aggódunk, ha nem hízik, később ő meg örülni fog annak, ha ehet bármit és nem hízik tőle... :wink: :lol:
hozzátáplálás :arrow: még annyira nem komoly az ügy... eddig csak reszelt alma levét kapott pár babykanállal... ez inkább még csak szoktatás... nem is minden nap adok neki... ha kimarad, akkor sem esünk kétségbe! igazából ő még 70-80%-ban anyatejes, 20-30%-ban tápos. "vegyes tüzelésű"! :wink: :lol: :lol: :lol:

Évi részemről szívesen megyek Hozzátok! ;)

Clárika azt a body-t, ami azon a két hónappal ezelőtti képen Zoén van, még ő is fel tudná húzni, csak most nem hord rövid ujjút... :wink: :lol:

tegnap este a 9 órás etetés után akkora pukik jöttek, hogy Zoé szeme kipattant és éjfélig nyitva is maradt.... menet közben kakilt is egy olyan igazi body-levágósat! :wink:
igen, igen... ha az a valaki olvassa, aki ezen kiakad :arrow: levágtam a gyerekről a body-t, mert nem vagyok hajlandó a szaros ruhát áthúzni a gyerek fején!!! :wink: :lol:

viszont ezek után már csak 4-kor, fél 7-kor kelt enni, és még mindig alszik! jupppiiiiiiéééééé!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.11.23 09:46-kor.

Kép
gtunde75

Nade Tündiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

evilany

Kép

Kép
gtunde75

Kép

hiányzóakról nem találtam képet :( kérek szépen hogy be tudjam tenni :wink:

G-n van a megérkeztem albumban,ott rá lehet nagyítani.

Áron-Bálint-Bence(Brik)-Bence(Barbcsi)-Bence(Vanilla)-Gergő
Katus-Korinna-Lili(Bévi)-Lili(Woody)-Petra(Badzsulka)-Enikő
Petra(Melisch)-Réka-Timi-Tivadar-Zoé-Tomi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.11.23 12:52-kor.

evilany

Sziasztok!

Napsi: boldogságos születésnapot!

Látom a tali nagyon jól sikerült. Gyerekek kivétel nélkül mind nagyot változtak. Öröm nézni őket :D

Bence megfázott, tegnap dokinál voltunk. Nem vészes, de a héten itthon marad, Áron is kezd taknyosodni :(

Most csak ennyi.....

királylány

Dia
Jobbulást Bencének!

Tünde
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Nagyon jó a képsor!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia,Bencének jobbulást!!

Megjöttünk oltásról,elgondolkodom a doki váltáson,mindig rohan,kapkod,szerintem egy gyerekorvostól ez gáz...kedves éppen,meg megismer,tudja a baba nevét már,adott mobil elérhetőséget,bármikor hívhatjuk,és mikor nem tanácsadásra megyünk,akkor nem ilyen,de tanácsadáson katasztrófa...bemegyünk,vetkőztetem a gyereket,de ő már közben vizsgálja,a gyerek persze h.megijed,aztán rohangál föl le,alig lehet kérdezni,a felét elfelejtem olyan zavaró,hát ez tanácsadás?? Szuri,aztán öltözködés,de még a felénél se vagyok,hívja be a következőt,meg odarakja a kiskönyvet,azt mondja, Csao Tomi...mintha csak "na tűnés már.."
Csak az a baj hogy csak ez van a közelben,amihez nem kell buszra szállni.

Azt mondták különben,hogy nem kérhet 2 óránként enni(Hmmm) inkább adjak vizet v.teát ilyenkor,hogy a tej is jobban tudjon termelődni,a 3 óránkénti etetésre...(mondjuk ez utóbbival egyetértek,mert tapasztalom)

evilany

Sziasztok! CSak gyors bekukk...

Szuper volt a tali, örültem nektek!

Klári! a kézfogós képeket amint tudom küldöm. :D

Valaki elküldené nekem a g-s felhasználónevet, jelszavat, mert olyan rég jártam arra, hogy a szita agyamból kiment :oops:
limo73

Találtam még 2-t :)

Kép

1. Áron-Bálint-Bence(Brik)-Enikő-Petra(Melisch)-Gergő
2. Bence(Barbcsi)-Katus-Lili(Bévi)-Réka-Petra(Badzsulka)-Bence(Vanilla)-Lili(Woody)Timi
3. Korinna-Tivadar-Zoé-Máté-Tomi-Bercibó
(g-n van nagyobban,a Megérkeztemben)

Bálintról kéne egy közeli kép,és a hiányzó bébik :)

evilany

Évi:

Sinlac pép:
Rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú allergén-szegény pép. Tej-, szója- és gluténmentes. 4 hónapos kortól. Egy doboz tartalma 2x325g=650g.

recept hozzá:
http://babainfo.freeblog.hu/archives/20 ... _receptek/

Így néz ki a doboza:
Kép

Gergőm imádja :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mikor lesz a következő tali csajócák?
:)
:oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Babák gyönyörűek! Pécsi talis babák szépen megnőttek! :P

Napsugár, boldog szülinapot!

Tegnap voltunk Dévény-tornán, nagyon aranyos a konduktor csajszi. Peti persze végig sírt, nagyon sajnáltam.
Azért mentünk, mert úgy éreztem a nyakizmai nem tökéletesek (sajnos igazam volt), nincs nagy gond, de néhány alkalommal mennünk kell, h a "nagy mozgásokkal" ne legyen probléma. A fejét előszeretettel jobbra fordítja hason és hanyatt is. Forgatja ugyan, de nekem nem látszott tökéletesnek. Így sikerül (remélem) hamarosan orvosolni a problémát!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Dia jobbulást a fiúknak! remélem nem lesz komoly!

bols szerencse, hogy időben észrevetted és nem lett komolyabb elváltozás!

Évi ezek szerint Tomi baba jó fiú volt ma! hogy van az oltás után? kómika?

Kép
gtunde75

Évi
Puszi Tomi oltásos lábijára!
Miért nem kérhet 2 óránként enni? A tápláló tej helyett kapjon üre vizet, teát? :roll:

Csillag
Úgy tervezem, hogy majd Sinlac-ot, vagy Nutritont fog először kapni Katus :wink:

Bols
Gyógytorna hasznos! Szerintem, minden babát meg kellene, hogy nézzen hozzáértő gyógytornász, mert nagyon gyakoriak az apró eltérések, amiket lehet orvosolni, viszont ha maradnak, komolyabb kövvetkezményei lehetnek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag,és ezt mikor adod,este?Mennyibe kerül?

Jól vagyunk,megjártuk a fogdokit,Tomi jó kedvű,kapott plüss holdacska párnát az interspárban,nagyon bírja.

Következő tali két hét múlva,de nem hétfő lenne jó nekem,mert az Miklós nap hanem kedd(12.07) Hmmm?

Bols,hozol egy képet a kis Petiről a tablóhoz?

evilany

Van már 2011 aug-i kisbabás topik 1 kismamival :) gratuláltam neki!

evilany

Évi nekem ok a kedd... :lol: 2 hét múlva mikulás??!!?! jesszuuuuus!!! mindjárt kari!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
tudom, h lógok képekkel, csinálom is szorgosan, de a letöltés-kicsinyítés nem megy nekem :oops: így ki vagyok szolgáltatva :(

Gyógytorna: egyetértek Ircsivel, sőt mi ezt megpróbáltuk olyan helyen is javasolgatni, ahol elvileg dönthetnek róla, de nem nagyon érdekelt senkit :( a prevenció egyelőre nem divat a magyar eüben.

Babák. nagyon arik! Igyekszünk a tablóhoz csatlakozni.

G cím: én is kérném szépen, megvolt, de elkutyultam

Mi: ma kontrollon voltunk a Klinikán. Kezelőorvosánál kontroll, fülészet kontroll, koponya UH, mindenki elégedett volt vele, antibigyót leállították, ha igaz, decemberben hallás kontroll. Ráadásul öfutottunk a fejlődés neurológussal, akihez holnap kellett volna menni a másik kórházba, és megnézte J-t, így a holnapot megússzuk :D :D Ráadásul ő is jónak találta a gyerkőt, azt mondta tornázzon még, de szépen halad (jut eszembe tegnap egyedül hátáróla hasára fordult!), még nem mondja biztosra, de esélyes, h szövődmények nélkül meggyógyul :D .
Reménykedünk, bár pont ma mondta egy ismerős, h neki 10 évesen volt agyh gyulladása, és rá 1-2 évre lett epilepsziája :D

Most mindenesetre szépen kerekedő és szépen fejlődő kkölyköt lát benne mindenki, figyelme, stb korának teljesen megfelelő :D

Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: