Zsuzsi
Köszi, tartom a diétát, csak nagyon jó lenne túllenni a 12. héten…
Elvileg 9. hétnek kéne lenni, de a mérete alapján 8.
Mikor lesz eredménye a genetikai uh.nak?
Judit
Basszus, jól kijut nektek, állandóan vérzéssel ijesztget a gyerek, örülök, hogy nincs baj!!!
Kíváncsi vagyok, elvállal-e a dokinő… Tényleg az a legfontosabb, hogy bízz a dokiban!
Én meg eddig annyira nyugodt voltam, hogy szerdán csak jó híreket kaphatok, de így, hogy közeledik az időpont, kezdek ideges lenni…
Ma ráadásul nem émelygek, eddig mindig rosszul voltam…
zsuzska
Mennek a drukkok keddre!!!!
Sajti
Anyósom is mondta, hogy ahhoz képest, hogy azt mondta a doki, hogy még kétesélyes a dolog, jól vásárolgatok, mondtam, hogy legfeljebb eladok mindent vaterán, de persze nem így lesz, mert lesz egyszer babánk, és bízom benne, hogy júniusban!!!
Itthon szent a béke, Andi nyert, hanyagolva érezte magát, ami persze nem igaz, csak estére annyira rosszul voltam mindig, hogy nem a legjobb oldalamat mutattam.
Andi
Követtem a példádat, próbáltam tegnap CundA-ban nacikat a méret miatt, annyira kényelmesek voltak… Majd figyelem a vaterát.
Amúgy nem tudom, normális-e, de nekem estére akkora hasam lesz, hogy elképzelésem sincs, hogy fogom még egy hónapig eltitkolni a munkahelyen…
Elég durva, hogy még mindig hánysz!
A Kistarcsai kórházba ne is menj semmiképp, nagyon rosszakat hallottam róla…
Béku
Párod tündér, hogy így gondoskodik rólad…
Pihenj sokat és persze hogy bízz a babákban!!!
Én annyira türelmetlen vagyok, mióta babát várok…
Most is 3 óra után otthagytam a szülinapi ebédemet, mert fárasztott apu barátnője, akit amúgy bírok, csak néha sok…
Tegnap voltunk vendégségben, remélem nem fáztam meg. Végig nyitva volt az ablak, hiába mondtam, hogy fázom, férjem pulcsiját is felvettem, de csak vacogtam…
Ja, a vendéglátóink meg egyik cigiről gyújtottak a másikra, holott tudják, hogy babát várok…
10-re már annyira fáradt voltam, meg annyira zavart a füst, hogy mondtam, hogy menjünk haza.
Holnap nem megyek dolgozni, fáradt vagyok, és van egy csomó szabim.
Lehet, hogy férjem is itthon marad velem…
Sógornőm meg annyira tündér, be van sózva, hogy babát várok, elhozta az összes újságát meg könyvét, meg vett nekünk cumit, meg állandóan hívogat