A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

megvolt a 2. liter is,még 1-et kell innom ma,de addig beiktatok egy kis csicsist asszem :)

gratula a laptetőhöz,ez jót jelent :D

nekem asszem zsinórban 3 lapaljam volt :lol: :lol: :lol: :lol:
ez is szerencsés :)
Vendég

Zsuzsi
Köszi, tartom a diétát, csak nagyon jó lenne túllenni a 12. héten…
Elvileg 9. hétnek kéne lenni, de a mérete alapján 8.
Mikor lesz eredménye a genetikai uh.nak?

Judit
Basszus, jól kijut nektek, állandóan vérzéssel ijesztget a gyerek, örülök, hogy nincs baj!!!
Kíváncsi vagyok, elvállal-e a dokinő… Tényleg az a legfontosabb, hogy bízz a dokiban!

Én meg eddig annyira nyugodt voltam, hogy szerdán csak jó híreket kaphatok, de így, hogy közeledik az időpont, kezdek ideges lenni…
Ma ráadásul nem émelygek, eddig mindig rosszul voltam…

zsuzska
Mennek a drukkok keddre!!!!

Sajti
Anyósom is mondta, hogy ahhoz képest, hogy azt mondta a doki, hogy még kétesélyes a dolog, jól vásárolgatok, mondtam, hogy legfeljebb eladok mindent vaterán, de persze nem így lesz, mert lesz egyszer babánk, és bízom benne, hogy júniusban!!!

Itthon szent a béke, Andi nyert, hanyagolva érezte magát, ami persze nem igaz, csak estére annyira rosszul voltam mindig, hogy nem a legjobb oldalamat mutattam.

Andi
Követtem a példádat, próbáltam tegnap CundA-ban nacikat a méret miatt, annyira kényelmesek voltak… Majd figyelem a vaterát.
Amúgy nem tudom, normális-e, de nekem estére akkora hasam lesz, hogy elképzelésem sincs, hogy fogom még egy hónapig eltitkolni a munkahelyen…
Elég durva, hogy még mindig hánysz!
A Kistarcsai kórházba ne is menj semmiképp, nagyon rosszakat hallottam róla…

Béku
Párod tündér, hogy így gondoskodik rólad…
Pihenj sokat és persze hogy bízz a babákban!!!

Én annyira türelmetlen vagyok, mióta babát várok…
Most is 3 óra után otthagytam a szülinapi ebédemet, mert fárasztott apu barátnője, akit amúgy bírok, csak néha sok…
Tegnap voltunk vendégségben, remélem nem fáztam meg. Végig nyitva volt az ablak, hiába mondtam, hogy fázom, férjem pulcsiját is felvettem, de csak vacogtam…
Ja, a vendéglátóink meg egyik cigiről gyújtottak a másikra, holott tudják, hogy babát várok…
10-re már annyira fáradt voltam, meg annyira zavart a füst, hogy mondtam, hogy menjünk haza.
Holnap nem megyek dolgozni, fáradt vagyok, és van egy csomó szabim.
Lehet, hogy férjem is itthon marad velem…
Sógornőm meg annyira tündér, be van sózva, hogy babát várok, elhozta az összes újságát meg könyvét, meg vett nekünk cumit, meg állandóan hívogat :)
estrella22

Estrella: ez a szabi-dolog nagyon jó ötlet részedről!!!

Bízz benne,hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz!
ahogy mondják,minden terhesség más,nem lehet mindig 100%-ra megmondani,hogy mekkorának "kéne lenni" a babának!

Lehetnek különbségek,ezen ne is rágódj! Lényeg,hogy van,és egészséges!

Aki meg nem ért egyet babona miatt a vásárolgatással,annak inkább ne említsd,mert csak negatív energiákat bocsát feléd...!
Vendég

Hahó!

Breki de igazakat irsz! Vigyázz magadra, ugye iszol és pihensz jó sokat - vigyázol a kisbékákra - nyárra kurottyolást kérünk tőlük!!

Estrella: hajrá babszem és szabi. Ha sok van nem csinálhatsz mindig rövidített hetet? Péntek meddig van munkaidő? Jó lenne hétfőnként nem bemenni. Valahogy csak kihuzod? Remélem sikerül a titkolás? Ezek a cigis vendéglátók - hát tudod? Én huztam volna el mint vadliba - sőt el se mennék ilyenhez. Férjedet sajnálom, de jobban téged - bele kell szoknia, hogy az élet már nem lesz olyan mint előtte, sőt örüljön hogy apuka lesz, de anyukának már nem apuci lesz az első, hanem babszemek. Ez igy helyes, és neked sok szeretetre türelemre és gondoskodásra, segítségre van szükséged és ezt tolerálni kell. Szurkolok, hogy igy legyen!

Judit: remélem veled is minden rendben lesz, megijesztettél!

Ma én kint jártam nyári lakban, de mostanában már nem megyek. Kicsit vezettem, elvoltam. Jövő héttől már jön a hideg és itthonülő leszek. Szép volt a november, sokat jártam itt-ott, az emlékek majd előjönnek.

Ancsi: hozzon laptető szerencsét.

Kubu: hogy vannak a csemeték, gyógyszer? Nincs valaki, akit ismer és szeret? Nálunk volt ilyen ember - rábeszéltük, hogy ő küldi - ugy tátotta utána a száját - még repetát is követelt. A kanalas nevén rajta is maradt, hogy x bácsi küldte.

Woody: hó nem esett, mert azt irja itt a net, hogy a völgyekben is van hó, Schneeberg-en meg tuti - hisz a neve is "Hó-hegy".

Szép estét

üdv kispatak
Vendég

kisbeeka
Próbálok bízni benne, hogy minden rendben, estére visszajött a rosszullét is :)

kispatak
Én is most arra gondoltam, hogy kiveszek minden héten egy napot, úgy kihúzom a 12. hétig, remélhetőleg utána már nem leszek ennyire fáradékony.
Pénteken is rendes munkaidő van, sőt, sokszor akkor találnak ki mindent és még tovább bent ülök :(
Bár most próbálok minden nap szigorúan 8 órát bent lenni, így sem tudok végig dolgozni…
Elég durvák ezek a vendéglátók, főleg, hogy az egyik kórházban dolgozik, lehetne annyi esze, hogy kismama mellett nem cigizik…
Férj majd megszokja a helyzetet, ezért is szeretném, ha szerdán bejönne az ultrahangra, egyrészt, ha baj van, akkor majd támogat, ha meg minden rendben (és ez lesz!), akkor látja a babaát és végre ő is felfogja… Azért nem lehet könnyű a férjeknek sem…
Amúgy meg imádja a gyerekeket és tudom, hogy nagyon jó apa lesz…
Apukám is kezd barátkozni a gondolattal, hogy nagypapa lesz, ma már egész kedvesen érdeklődött, hát neki is kell ez a pár hónap, hogy felfogja…
Látom nem tudsz elszakadni a nyári laktól :)
Most hétvégén már nagyon hideg volt…
estrella22

Na látod Estrella,nem szabadulsz a rosszulléttől sem csak úgy,ez legalább megnyugtat,hogy minden a legnagyobb rendben van! :D

akárhogy ülök,fekszem az ágyban,kényelmetlen,feszül a pocakom...

Lenne 2 kérdésem:

*milyen teát szabad ill. nem szabad inni terhesség alatt?
csak mert most kizárólag azt bírok inni,de emlékszem,hogy anno a barátnőm rámsózott egy csomó teafiltert,hogy neki most nem szabad- bár asszem az neki a szoptatós időszak volt...

*mire szeditek a Magne B6-ot?
Annyian írtátok,és kiváncsi lettem,hogy nekem is jó lenne-e az valamire?

bocsi az extra-hülye kérdésekért,de nekem nincs védőnénim,akit faggathatnék,a net pedig sokszor kétértelmű :D
Vendég

Breki,
MagneB6 görcsökre, izomösszehúzódásokra.
Teából a sima bolti teákat (ízesített fekete, gyümölcstea, csipkebogyó) ihatod, gyógyteákkal most inkább ne kisérletezz, azok bezavarhatnak.

Estrella,
csupa jóóó hír!
Békülés férjjel, nagypapa is idomul, hétfőn szabi...naná hogy az ultrahangon is minden OK lesz :wink:
Én is mindig nagyon félek mikor vizsgálatra megyek, de aztán ott van a kisbaba, ver a szivecskéje, minden rendben csak anya paramanó :oops:

Kispatak,
bizony, jön a szobafogság (bár nekem már 2 hónapja az van :roll: ).
Sok-sok jó könyvvel, kedves filmmel, esetleg valami kis hobbival el lehet ütni az időt!(én varrogatok függönyt, díszpárnát, szóval amihez nem kell szabni)
Bár ha szép az idő csak hideg, jól beöltözve én szívesen járok egyet-egyet a kutyunkkal is.

Kép
judit0713

Judit: ezeket ihatom szerinted?

Összetevők: fahéj, narancshéj, szegfűszeg, földiszeder levél, szegfűbors, ánizskapor, gyömbér, kardamom, aloe vera bimbó, gymnema sylvestre, kamilla.

ezek az összetevői a teámnak,de olyan jólesik,sose tudtam még enélkül ennyit inni :)
Vendég

az ismeretlen nevű növényről ezt találtam,nem tűnik veszélyesnek,sőőőt:

http://www.vitamin-abc.eu/hirek/gymnema-szilver-a-cukor-es-szenhidrat-felszivodas-blokkolo-noeveny.html
Vendég

Szia Breki!

Nincs valami természetgyógyász fórum, ahol tudnál érdeklődni? Nekem szerencse a fogdokker az, és egy csomó jó tanácsot ad, ami beválik.

Amugy szerintem megkereshetnéd a területi védőnőt -előbb- utóbb (reméljük előbb) ugy is ismerkedni kell vele. Lehet, hogy szóba állna veled előre is - értékelné, hogy te már most keresed vele a kapcsolatot. Ugy is ő lesz az első szempont a segitségben és a gyerekdokker. Majd azt is keresd meg időben, ezt mindenkinek tanácsolom!

Estrella: mennyire egy hullámhosszon gondolkodunk!! Sajnállak a péntekért - hm a férjed meddig dolgozik akkor? Esetleg ha hamarabb hazaér, maradj otthon pénteken - és vele lehetsz , készülhetsz a hétvégére. Igy van hivd csak szépen el az uh-ra lássa, hogy ki is ficánkol ott odabenn - hihetetlen élmény lesz!!!! És szépen beszéljétek meg, hogy ki mit csinál otthon, segítsen neked! Vendéglátók: hát ha már ilyenek, akkor tudod, legközelebb mire számíts, mész vagy nem hozzájuk (én biztos otthon haradnék, helyette apával sétálnék egyet!) Nem lehetne kicsit később elmenni valami hétvégi programra több napra? Mondjuk olyan helyre, ami nincs messze és van közelben kh. ha baj van.
Igen: nyári lak, kedves helyem - és nem látom itt az üres szobát. Ott vannak a szomszédok, állatok és a nyári élmények. Itt meg, csak a férjem, anyukám és a virágok, és az emlékek a gyerekemmel. Nem szabad hogy fotót lássak, mert annak sirás a vége.

Judit: ha itthon leszek, pakolni fogok - hm van mit.Tegnap már csináltam, hivatalos iratokat.

Na mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Én is megnézegettem, a teakaveréket is megtaláltam, azt írják méregtelenítő, vízhajtó hatású.
Hááát, én a méregtelenítés miatt nam csak ezt innám, de napi pár csésze biztos nem árthat!

Kép
judit0713

Én nem is a méregtelenítés miatt iszom,hanem mert ez van itthon,és az erdei gyümölcsös tea nem ízlett már...

Gondoltam megkísérlem ezt,de ha nem tűnik jónak,akkor nem iszom ennyit,mert most csak ezt iszom... :roll: :roll: :roll:

Nem tudom,mit tudnék még ilyen mennyiségben inni,mert a gyümölcslevekből elég keveset bírok,utána meg már hányingerem van tőlük,de hát az ivást most nem szabad abbahagyni...

Holnap megkérdeztetem a gyógyszertárban,hogy mit gondolnak...

Napi 1 filter árthat? :roll: :roll:

Kispatak: az a baj,hogy most még ugyebár feküdnöm kell,viszont sokat inni,és hát ezt iszom napi 2,5 liter mennyiségben...
Tehát mire megtudom,hogy jót tesz-e,már megittam egy csomót!
Vendég

Juditkám,
jól megijesztettél, de örülök hogy végül nem volt gond.
nem akarok okoskodni, de lehet hogy többet kellene pihizned, olyan igazi ágynyugalmat próbálj legalább pár napot! semmi sütés-főzés-ablakmosás!
babaragacsokat küldök ezerrel... :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
én csak sima gyümölcsteát mernék inni.
babaragacsokat indítom nektek is. :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
jó hír férjjel és apukáddal. szerdára drukkolok.

nálam sem volt valami jó a hétvége, hajnaltól délig itt volt Vuk, már azt hittem kiszáradok, mert a víz sem ment le. :( a fejem majd' széthasadt, de nem mertem rá semmit bevenni, végül délután megkockáztattam egy kevés kávét meg colát... :?

csajok,
mit tudtok a bárányhimlőről? mármint pl hogy mikor és hogy fertőz? anyuék "pót"unokája sokat lebzselt nálam múlt héten és utólag kiderült hogy bárányhimlős gyerkőcök vannak az oviban. csak 1-2 gyerek, de én nagyon beparáztam. :( :shock:
szóval bármi érdekelne amit a megelőzésért tehetnék, én gyerekkoromban már átestem rajta, de úgy hallottam manapság már többször is el lehet kapni... :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: én nem tudok róla,hogy változott a tény,miszerint egyszer lehet csak átesni a bárányhimlőn...
pedig volt ismerettségi körben fertőzés,de nem kellett tartanunk tőle...!
Szerintem védőnénitől kérdezz rá!
Az a legtutibb szerintem,mert mi max. találgathatunk...

De szerintem ne aggódj,úgy gondolom,nem kaphatod meg mégegyszer! :)
Vendég

Zsuzsó,
én úgy tudom hogy aki már volt az nem kapja el újra (legalábbis én nem fertőződtem újra a gyermekeimtől, pedig otthon voltam velük és egyszerre nyomatták). Egyébként 3-5 nap a lappangási iső, utána már kell lennie tünetnek.
Megelőzésre sajnos nem tudok semmi jót :roll:

Igen, most épp azt beszéltük meg a párommal, hogy mindent átvesz, főzést is (majd diktálom), addig átmenetileg szünetel a babaszoba projekt. Hiszen előbb a babát kell biztonságban tudni!
Holnap jön anyum is, gondolom telefőzi a hűtőt, úgyhogy pár napig nyugi lesz :)

Váci dokiról érdeklődtem itt a váci topikon...hááát...tényleg csak magánrendelése van, tehát azon kívül esély sincs arra hogy megnézzen, és állítólag jó drága, nameg elvárja hogy szülésznőt is fogadjak mellé...
Mindezek közül igazából az elérhetetlenség zavar leginkább.

Kép
judit0713

Judit: klassz,hogy el leszel látva finom kajcsikkal :D
nekem sajnos csak mára készített anyucim,holnap magamra kell főznöm valamit.

Talán csak valami egyszerű lesz,mint túrógombóc :)
Az újabb fehérjebomba lesz :D
Vendég

Rita!
Nagyon nagyon sajnálom ami történt... magadat semmiképpen ne hibáztasd! Nem Te tehetsz róla!!!!!!! Kívánom, hogy mihamarabb felépüljetek ismét lelkileg és hogy kiderüljenek végre az okok!!! Jó lenne már, ha nem kellene több kudarcot megélnetek! Biztos vagyok benne, hogy fogtok ti még babázni! :D

Judit!
igen, nekem mondtak ilyen többen is, hogy nem kell kórházba rohanni azonnal, ha jön valamicske! Azt mondta minden doki, hogy akkor kell bemenni, ha nagyobb mennyiségű piros tiszta vér jön! És akkor sem kell halálra rémülni, mert tök banális oka is lehet!
Persze én is halálra rémülnék/rémültem azonnal és kórházba rohantunk! Szerintem ez tök normális!!! Pláne, nálunk, akiknek harcolni kell a babákért!
De állítólag ilyenkor a fekvés sokat segít!!!
Örülök, hogy minden rendben van és ott növekszik a kis Picikétek :D
Kórház: én csak azért paráznék a János miatt, mert messze van nektek! :? Tuti jó hely, de mi van ha valamiért váratlanul kell kórházba indulnotok?
Nem negatívkodni szeretnék, csak Angie jut eszembe egy másik fórumból!
Ő Pesten szült volna, de annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy csak a váci kórházig jutottak!
Azt hiszem, azzel csak azt akarom mondani, hogy a váci kórházzal is ápolj egyfajta kapcsolatot, nehogy idegenbe kelljen mennetek ha nincs idő Pestig jönni :D
Inkább várjanak szívesen két helyen, mint hogy gond legyen!

Később igyekszem jönni, most melózok kicsit :(

puszi

eszter82
Budapest

Zsuzsó, én pont így játam a bárányhimlővel... csak a második trimeszter elején: hívott a barátnőm, h. ugye volt már b.himlőm, mert hogy a kislánya, akikkel napi szinten találkozunk elkapta!!!??? :shock: :shock: :shock: Persze minenki mást mondott a családban és sehol sem találtuk a gyerekkori papírjaimat. Egyedül a papám állította, h. voltam már és nem csak rózsahimlős... Végül nem kaptam el, úgyhogy tuti átestem rajta és én is úgy tudom, nem lehet töbször elkapni!!! Ne izgulj! :wink:

Bocs, de már megint kezdődik a hiszti-műsor... vagy pocifájós...már néha nem tudom, h. mi is az igazság :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Helló!

Csak gyors bekukk, Beeka nak egy kis jótanács, hogy sokat tudj inni

Sós ropit egyél, vagy kőrőzöttet jó sok hagymával, a túró amúgy is jó + a hagyma miatt kívánod a sok ivást! Nálam ez mindig bejött ivási szempontból

Hajrá!!!!

Majd jövök

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Navi,
mindegy mi a baj, a tuti biztos egy kis babusgatás. :-)
persze tudom hogy ilyenkor lehet őket "elrontani"... :roll:

köszi csajok a megnyugtatást. remélem akkor "csak" a gyerekeknél lett divat a 2X bárányhimlő, talán ezért is oltják őket... :roll:

Eszter,
Macsék ma költöznek, ugye?! írsz majd róluk?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok
mi elutaztunk a hétvégére férjem rokonaihoz, jó volt egy kis kikapcsolódás, Filipet leraktuk pénteken este az egyik családnál ahol gyerekek vannak, mondanom sem kell hogy nem is jött elő aznap este csak amikor elköszöntünk tőle, másnap meg 10körül mentem oda Hanna aludt ahol mi aludtunk és puszi aztán rohant vissza játszani, és nem érdekelte hogy mi mit csinálunk vagy hol vagyunk.
Ma nem akart oviba menni, szerintem zsarol minket és sír hogy úgy fogunk neki hiányozni, ma engedélyeztem neki hogy ebéd után hazajöhet, és nem kell ott aludnia, mert ugye ezért nem akar oviba menni, de már annyi a beteg gyerek hogy a kicsi és a középső csoport össze van vonva alig vannak.....

rita
nagyon sok erőt nektek és ne add fel egyszer össze kell jönnie, olyan nincs hogy nem jön össze, sokat gondolok rád.

béku
neked küldöm a babaragacsokat

judit
pihenj sokat és ne csinálj semmit ha ez az ára a babának akkor már nagyok a gyerekeid kérj tőlük is segítséget....

kubu
hát nem irigyellek ezzel a pörgős Marcussal, tudom mit élsz át.

rólunk
Hanna már gagyog és tiszta mosoly ha tele a pocak nagy az elégedettsége, az ágyunkba reggelre keresztbe fordult úgyhogy vigyázni kell mostmár vele mert nem marad egy helyben. édes pofa nagyon és élvezem mostmár nagyon hogy ő is kommunikál velünk, tényleg jó kislány csak akkor sír ha vmi baja van ,azt meg mi találjuk ki hogy mi az.... ja és a fürdés közben mostmár csapkod a kezével a vízben és élvezi nagyon hogy fröcsköli a vizet.

andi
vuk monjon le, nekem már a 12 hét után nem volt vele gondom remélem hamar elköltözik már tőletek.

üdv mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Holnap beavatkozás.

Fél 10 kor kerülök sorra kb. ugyhogy már reggel korán megyek.

Azt szeretném kérdezni Tőletek hogy akinek van PCO van erős szívdobogása?

Hétvégén alig bírtam elaludni annyira erős szívdobogásom volt :-(
Nehezen vettem a levegőt, és bitangúl vert a szívecském. Olyan volt mintha egyet-egyet kihagyott volna.

Csak megmaradok :D :roll:

Üdv Nektek!

Henikém ! Holnap nem jársz a János kórházban véletlenül ??? Jó lett volna talizni.
puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Heni: tündér vagy a tippel,nagyon szépen köszönöm!! :D
Igen,szörnyen nagy gondot okoz amúgy az ivás...

Hiába van meleg,vagy akár izzadós nyár,nekem nem csúszik le több...

De kipróbálom az ötletedet :)

Kisborsó: nekem is volt egy ilyen eset,ráadásul még a munkahelyemen stimu alatt,akkor leültettek,csuklómra és tarkómra vizes ruhát tettek,és jó mélyeket kellett lélegezni,és sok vizet inni.

Munkatársak szerint pánik volt....

Kb. fél órát üldögéltem így bent az öltözőben,aztán elmúlt,és nem is tért vissza.

Meg kell tanulni kezelni,szerintem csak az izgalom miatt van!
Ülj le,igyál,és lélegezz mélyeket,jó hosszan,sokáig!

Azaz nyugodj meg,és ha nem múlik,akkor azért nem árt rákérdezni a dokinál...
Vendég

Lukácsné: köszönöm a ragacsokat!! :D
Vendég

Kisborsó!
Nekem is volt már ilyen érzésem!Ez egy pánikrohamhoz hasonló dolog!Régen ki is vizsgáltak ez miatt/akkoriban sokáig nem volt melóm, így sokat idegeskedtem ez miatt/,de nem találtak semmit!Barátnőm pszihiátrián dolgozik,legutóbb első lombik után tört rám ilyen,tőle kértem tanácsot, azt javasolta, hogy nyugodjak meg,a folyamatos izgatottság, idegeskedés így jött ki!Ez nem szervi gond,az agyban kell rendet rakni és minden O.K!A lényeg,hogy ne ijedj meg!Nyugodj meg, lélegezz mélyeket és próbáld elterelni a gondolataidat, foglald le megad valamivel!Engem akkor elvitt a barátnőm ebédelni, dumcsiztunk és már nem is volt semmi baj!
Szívdobbanás érzésem máskor is szokott lenni, pl.:ha sok koffeines dolgot iszok,mert én alapból nem is kávézok!De akkor próbálok mélyeket lélegezni!

Kép
Kép
missancsi

Persze ha nem múlik akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!Barátnőm még akkor megkérdezte,hogy ugyebár kismama szeretnék lenni?!Akkor nyugodjak meg!Mert ha bevisznek ez miatt a kórházba akkor nyugtatót fognak felírni!Azt meg ugyebár nem akarom?! Ezek a dolgok mind fejből indulnak ki!Hacsak valakinek nincs vmi szívproblémája!De az már egy más téma!

Kép
Kép
missancsi

Jaj Csajok!Már csak 4 nap és ugrik a maki a vízbe! :?
Szerintetek kellene vmit éreznem?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Neked már csak 4 nap!!!! :D

hogy állsz a nem-figyelt tünetekkel? azóta változás?
nekem a cicim még mindig fáj...
tegnap annyira feszült délutánra a hasam,mintha egész nap felüléseket csináltam volna,ezért feküdtem le aludni,hátha kilazul,de nem segített...

No lányok,párom rákérdezett,és nyugodtan ihatom a teácskát,mert annyira gyenge,ráadásul koffeinmentes is,hogy semmi kárt nem okozhat :)
Vendég

úgy látom egyre gondoltunk :D :D :D
Vendég

Brekus! Semmi változás!Cicik fájnak,de nekem azok mindig!
Drága Vuk!Hidd el nálunk most már sokkal jobb helyed lenne!Költözz át hozzánk Andiéktól! :? :D

Kép
Kép
missancsi

Tudod jól,hogy nagyon sokan semmit nem éreznek előre!!!
Gondolj csak azokra,akik akkor jönnek csak rá,hogy babát várnak,mikor már heteket késett a menstruációjuk! :D

Szóval emiatt ne aggódj,a tünetmentesség nem jelenti azt,hogy nem kapaszkodnak ezerrel a babácskák!! :D

Olyan erős tüneteim most (még) nekem sincsenek,mint előzőleg,de mondjuk most csak 2 naposak voltak az embriók,gondolom akkor picit később kezdenek beágyazódni... (?) :)
Vendég

Nekem még 9 napom van,úgyhogy még nem kezdtem el emiatt izgulni,az majd az utolsó 2-3 napban jön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ajánlom,hogy most sikerüljön,hisz ez is a terveimben szerepel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aminek viszont örülök,hogy holnap estére már felkelhetek!! :D

Még ha esni is fog az eső,picit kimehetek a szabad levegőre! :D
Vendég

Mit éreztél a múltkor?

Kép
Kép
missancsi

Beeka

Hajrá hagymaszag, de attól legalább jó szomjas leszel!

Ancsi!
NEM kell tüneted legyen!!! Nyugi!!!! Tudom, az utolsó pár nap a legnehezebb, párszor átéltem már!

Borsókám!
Sajna kb nyárig semmiképp nem leszek János kh közelében, :( de nagyon nagyon gondolok rád! Nem írtad mennyi baba vár rád, neked ez lesz a 4. beülti, ugye?
Naggyyon naggyyon drukkolok, NYUGI, mostmár sikerülnie kell!!!!!

Puszillak

Rita!
Annyira nagyon sajnálom a történteket, megértem, hogy most így érzel, de majd felállsz, hidd el, és túlleszel rajta, és újúlt erővel nekivághattok. Tudom szörnyű ilyet mondani, de lehet, hogy ha így alakult, csak "jobb", minthogy egy beteg babócátok legyen. Végeztess el mindenféle vizsgálatot, majd az okosok mondják, hogy miket ajánlatos ilyenkor, és legközelebb minden rendben lesz!!!! Ölellek!!!!!!!!!!!!

Judit!
Te meg pihenj sokat! Szerintem is jól döntesz, ha drnőt választod, de Sajti ötlete is remek, azért ápolj valamiylenszintű kapcsolatot a közelebbi kh zal is, hátha kellenek, ( de nem fognak :) )

Estrella!
Várd meg, míg apa megbékél, bizti fura neki ez a szitu most. Aha...jó ötlet, vidd el magaddal UH ra, lehet megfordítja a szemléletét!!! Ne félj, minden rendben lesz, kell neki egy kis idő!!!!!!

Eszter!
Veletek mizujs? Azt még mindig nem értem, hogy a múltkori magas hormonszintednél, miért nem lehetett leszívás, ha már beülti nem, az okés, de leszívás miért nem? Márcsak, hogy az a rengeteg pénz ne ment volna kárba, főleg, hogy longos voltál, kb 2 szer annyi pénz döftél magadba, mint pl én szoktam. Mehettek volna fagyiba a bébik, nem?

Andikám!
Jól beszéltél, Vuk monnyjon le!!!! Mit nem adnék érte!!!! :) Erős csajszi vagy, kibírod, főleg, hogy te is ezt vártad már egész életedben, kisRajó, vagy kisAndi megér ennyit :) Már én is nagyon kíváncsi vagyok a nemére.
Micsoda perverz banda van itt, mindenképp a nemiszervre vagyunk kíváncsiak :) Puszillak, pihenj sokat!!!!

Dr Vicky????????
te merre?
Jajj de csudiszép barbus, olyan szép pofija van, mint egy porcelánbabának, még így fejjel lefelé is :) :) :)
Vizsga?

Muzsi?
Te zugolvasol néha? Ugye emlékszel még, hogy a Zebratársam voltál, ill lettél volna, ha ez a szemét zebra engem nem került volna el :( Csudiszép a ti babátok is.

Tényleg Rodina bébijét én még nem is láttam, pedig ők is mi mindenen keresztülmentek azért, hogy a kezükbe lehessen a bébijük.

Sajtikám!
Örülök, hogy a múmjaharcot megnyerted :)
Ti mikor kezdtek / folytattok?

Na nagyjából ennyi, megyek melózni

Pussszzzz. majd holnap jövök
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.11.22 12:19-kor.

heni77

Múltkor hosszú stimulációm volt,úgyhogy talán azért is volt más.
Akkor a cicifixem kicsinek bizonyult a végére,és bár nem figyeljük a tüneteket,de nekem volt szúrkálódás az alhasamban,hol itt,hol ott éreztem aprócska tűszúrás-szerű valamit,de nem fájt,inkább csak váratlan volt és vicces,ahogy ugráltam tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

furi kis görcsöcskéim voltak akkor is,az most is volt 2 napja is,meg picit tegnap.

Amiket addig imádtam (pl. kakaó),már rá se bírtam nézni,nálam még nem volt kívánósság,épp ellenkezőleg,sokmindent már NEM kívántam,plusz az a szörnyű fáradtság érzés...!

A boltban egy soron nem bírtam végigmenni,pedig ha jól emlékszem akkor mozdulhattam ki először,mert úgy éreztem,összeesem az álmosságtól,könyörögtem páromnak,hogy gyorsan fizessen,és siessünk haza,hogy ágyba bújjak :)
Vendég

Sziasztok!

Ugye tudjátok hogy nem figyeljük a jeleket?!
Hanem bízunk benne hogy ott kapaszkodnak a babácskák!!!
Én mindenesetre küldök nektek jó kis egész napos émelygést ha szeretnétek :wink:

Kép
judit0713

Judit: persze,hogy szeretnénk!

mindenki azt mondja,hogy nem figyeljük,de akárki van épp az adott helyzetben,úgyis figyeli teste minden rezdülését! :lol: :lol: :lol: :lol:

főleg,ha már van viszonyítási alapja! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Én akkor is akarok tüneteket,rosszullétet,ami megnyugtat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Attól még,hogy figyeljük,mit érzünk,bízunk benne,hogy kapaszkodnak a babácskák,épp ezért várjuk Tőlük a jeleket!! :D

Tudom,sokan ellene vagytok,én örülnék az ikreknek is! :D

Bár igaza lenne Kispataknak,és nyáron már én is az ikerbabakocsival szenvedek majd,amivel nem férni be az ajtókon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Heni:
Sajnos a hagymaszaggal várnom kell,míg párom hazaér (este 9 körül),mert én még nem mozdulhatok ki az ágyból,és hát az épp nincs itthon...
Jó kis lilahagyma kéne :D
Vendég

Breki, Ancsi,
útnak indítom hozzátok a tegnap egész nap itt lebzselő Vukot. :-) és persze küldöm a babaragacsokat is. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
szerintem sem kell feltétlenül érezni tüneteket, de minden tünet jó, amit eddig nem érzetetek, hiszen azt jelentheti, hogy dolgoznak a babók! :D
pihenjetek sokat és ha letelik a kötelező fekvés, akkor sétáljatok sokat. bár az idő most ehhez nem túl szép, de reméljük délutánra eláll az eső...

Heni,
drukkolok hogy a nyár végi kezdés sikerüljön. Tűű doki mit mondott az eredményedre?

Lukácsné,
Filip édes lehetett. képek nincsenek?
megértem, hogy nem akar az oviban aludni, nekem is rettentő élményeim vannak az ovis kényszer alvásról. :-( kitalálhatnának valami jó megoldást erre. :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

akkor a képek közkivánatra:

Kép Hanna ujját szopja így alszik el

Kép Filip az ezermester, és tényleg kicsavarta és vissza is csavarozta a fúrógéppel, én csak lestem, Apja egyszer megmutatta ő meg másnap megmutatta nekem :)

Kép Hanna így tartja magát hosszú ideig

Kép Anya és lánya, csak épp a sötét háttér miatt nem látszik hogy előtte fodrásznál voltam végre :)

ennyi mára

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Istenem,Hannácska egyre gyönyörűbb!!! :D :D :D

Nekem is épp ilyen kell!!!!! :)
Vendég

Zsuzsi!

Szerdán megyek Tűű höz, már alig várom, de nem élem bele magam a jó hírekbe, mert még nem olyan jók ezek. Persze mihez képest, mert a kiinduláshoz képest szuperek, de a kezdéshez szerintem még nem. Addíg meg nem kezdünk, míg minden nem lesz tuti!

Lukácsné!
Csudiszépek vagytok!!! Filip a kis ezermester!!!

heni77

Lukácsné,
nagyon édesek! Hanna mekkorát nőtt!!!!

Heni,
ha nem is bízod el magad előre, de legyél nagyon büszke, nagyon nagy eredményt értél el mióta zugban vagy. megértem hogy csak jó eredménnyel akarsz újra kezdeni! drukkolok szerdára! :arrow: :arrow:

Breki,
itt az alkalom, gyorsan vedd le a mintát! :-) :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: már levettem a mintákat a találkán! :D
Hannácskáról is,Liliről és Lizácskáról is!!! :D

Bármelyiküket elfogadnám,úgyhogy anyukák,aki besokall,küldje csak fénypostával hozzám kicsiny lánykát!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,Zorka is jöhet ám! ;)
Vendég

Borsó, a pajzsmirigyed rendben? Csak mert PCO és pm alul/túlműködés gyakran párban járnak.
Azt hiszem az alulműködés járhat heves szívdobogással...
kpn

Kpn: mesélj,mi újság Veled? Rég látalak erre :)
Vendég

Sziasztok!
Lukácsné: Gyöngyörűek a gyerkőcök... :) Hanna tiszta kopír anyukája :) A kis ezermestert meg időnként lehet kölcsönkérem majd itt is akad mindig valami munka mifelénk :)

Henikém: Kivácsi leszek mit mond Tüű az eredményeidre.... de szerintem lecseszésre biztos nem kell számítani... Nagyon jó úton haladsz!! :)

Béku, Ancsi: LOMBIKOSOK 10 PARANCSOLATA... tessék előkeresni, olvasni :))))) Amúgy kapaszkodnak azok a babók ne parázzatok... ilyen szar időben nem is tehetnek mást :)

Sajti: Pont az a kattant banda lakik mellettetek??? ÚÚÚÚÚÚÚ nagyon odavágtak az biztos.... Hülyegyerekből mondjuk nemhogy a tantrikus szexet nem nézném ki, de még egy gyorsmenetet se :)))))..... Na meg apuka... az is egy elvarázsolt figura lehet... de a leggázabb az a lakás volt.... anyám.. az a kupleráj.... ott még tán átvonuló német alakulatok is lehettek :)))

Macsi: kitartás a kórházhoz!!!! Biztos jobb lesz, légy erős...!!!!! :wink:

Juditkám: Frászt hoztad rám... :( Sikerült dokkernéniddel beszélni azóta? Én is azt mondom: ágynyugalom.. az biztos nem árthat!!! És rendben lesztek!!! :wink:

MI: Fogjuk rá, hogy rendben. :lol: ... Vukk még nem húzott el végérvényesen, de most már sokkal jobb a helyzet, mint az utóbbi hetekben, csak kicsit kerülget.. talán már búcsúzik??? :)
Hétvégén anyukáméknál voltunk névnapozni, jól sikerült, gyerek kapott nagy adag röhögéseket, mert az apja szokás szeirnt elemében volt, így gurult a társaság kb.... :)

Estrella: Szerintem ne kockáztass legközelebb.. a passzív dohányzás is ugyanolyan káros (ha nem károsabb), mint ha Magad bagóznál... a vendéglátóitokat inkább nem is minősítem ezügyben... :twisted: :twisted: Én amióta baba van még a buszmegállóból is kiküldöm a bagósokat, ha úgy alakul!!! Kultúráltan, de határozottan.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Megvolt az ebédem,egy kis halacska tegnapról,nagyon jól esett mellé a citromkarika is,főtt burgonyával,teavajjal... :D

hogy ne maradjon ki a túró sem,egy kis túrós desszerttel koronáztam meg :D
Inni nem sokat ittam még,de most igyekszem pótolni.
Az időjárás miatt viszont eléggé el vagyok pilledve,pedig ma 10 után keltem csak fel,nagyon jólesett végre aludni egy jót! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: