Judysz, igen az ÁEK féle mávban szülök pontosan ott ahol írtad
Én február 4-e környékén, azért írom így, mert sajnos nekem nincs pontos dátumom, mert ahány ultrahangon voltunk annyi időpontom volt.... (Menstruációból nekem nem lehetett kiszámolni, mert csak 2 havonta jött meg, így az egy hamis információt adna...)
Nincsen választott orvosom, így az ügyeletesnél fogok szülni. Most jelenleg az újpesti SZTK-ban a dr. Jerger Andráshoz járok, nagyon normális, csak a férjemmel abban állapodtunk meg hogy eddig a MÁV-ról csak jót hallottunk és szülésznőt úgyse tudok választani akkor meg az ügyeletes páros valószínű együtt jobb....
Neked van választott orvosod? Hallottál valamit a kórházról vagy orvosokról
Köszönöm szépen a dícséretet. Igen én is beleszerettem a fülébe meg nekem a nózija az ami nagyon tetszik
Meddig dolgozol még? Én már szívem szerint holnaptól otthon lennék, ha lehetene, mert már nagyon fáradt vagyok, és alig bírom a napi 8 órát végig ülni... Ráadásul a csöppöm nem szereti ha ülök és ilyenkor kicsit erőszakosabb hogy adjak neki teret
De lassacskán otton leszek végre
Majd kiderül hogy ma a doktorbácsi mit mond meddig maradhatok még.
Sajnos én nem tudom magam beoltatni influenza ellen, mert ahogy írtam én folyamatosan beteg vagyok és így nem adják be a szurit sajnos vagy szerencsére.....
Neked ki ajánlotta az influenza elleni oltást? Én kicsit egyébként félek tőle hogy nem lesz-e baja a babának tőle....
Ha készül holnap a dokinál kép, akkor azt várjuk és a beszámolót is hogy mit mondott a doki!

Nyitva volt a szeme!:-)
Itt csukva volt a szeme!
Itt mutatja hogy minden rendben mami!A lábacskája is látszik.
Kirúgom az oldalad anyukám:-)
Ez meg a szép mosoly,profilból!

Jázmin
A lényeg hogy az arca elött nem csak a keze van hanem a lába is.