A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

:(
Na mit csináltam rosszul?

Kép
Kép
missancsi

upsz, laptető?! :D :D
kicsit megtartok a pontosan 12hetes genetikai uh-ra szerdára, a többiből mindenki vegyen amennyire szüksége van.
Macsék részét most Bazsinak küldöm, hogy szépen szokjon vissza a cicizésre!

Zsuzska,
utro szerencsét fog hozni, remélem! :-)
az uram látta hogy nincs esély rá hogy én menjek :?
örülök hogy sikerült a randitok. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki vagy akárki!Sikerült a vonalzó, de most pontosan melyik kódot kell az aláíráshoz bemásolni?

Kép
Kép
missancsi

Köszi Breki!Álmodj szépeket!

Kép
Kép
missancsi

Zsuzsi: bizony ám,már nem kell sokat várni a zebrás tesztemre! :D
Bár egy napot hozzá kell számolni,mert előbbre számoltam a leszívást... :D :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
Vendég

Huh,
november 2-án írtam rendesen utoljára, bocsi mindenkitől, annyira szeretnék reagálni de nem megy, mindenesetre zugban olvasok.

most úgy olvasom vissza a 18 oldalt, hogy szűrővel rákeresek a nevemre és ennek megfelelően válaszolok majd :D

Zsuzsi,
hogy vagytok ? :D óóóó de szép kép van tőletek is, gyönyörűűűű !!!!
sajnálom hogy párod egyedül ment, de jobb hogy maradtál és pihiztél, hidd el.
köszi kérdésed jól vagyunk, én hulla fáradtan, Marci túl egy torokgyuszin, Liza állandó figyelmet igényel, már nagyon durván dumál és állandóóóóóóóan somolyog :shock: :D
suli: kemény de ezt a fél évet már féllábon is, államvizsga aztán csók a családnak, habár egyre kevesebb az energiám.... :(

Luca,
55 kg ? huh hát így én is ledöbbenek az eredményeiden.

Sajti,
spirál barátnőnél nagyon bevált, vérzészavart totálbrutál módon helyrerakta, alig pár csepp van alkalmanként.
hugi és Barni is jól, még picit sárga, de alakul a kisember.
házidokker infót nagyon nagyon köszi, tényleg gondolkozom a váltáson, mert a II. kerületbe elmenni mindig nagyon sok idő :(

Estrella,
sajnos tényleg húzós volt az első időszak Marcussal, na de a végeredmény kárpótolt mindenért.
remélem jól vagy csajszi :D
babakocsi: 180 fok, könnyű, bolygosítható, a kar megfelelő magasságba legyen állítható, anyós kolléganőnek milyen babakocsija van ?
(szerintem totál pénzkidobás egy új mert a töredékért adja el az ember utána, de a használtat még kb. uazon az értéken lehet mint ahogy vetted)
ööö mózest minek vesz az ember ? nekünk sem volt, de tervben sem hogy veszünk.

Andrea,
nem semmi a védőnős sztorid, jó hogy tudtál neki tanácsokkal, infóval segíteni.
van a baráti társaságunkban egy kiccsaj, hát hozzá képest Marci a nyugalom, szóval az a kiccsaj reggeltől estig megállás nélkül pörög, tehát nem feltétlenül a fiúknál kell csak készülni (van egy sejtésem hogy Liza valami hasonló viselkedésű lesz mint ez a kiccsaj :lol: :lol: jaj nekem).
az a baj hogy nagyon vizuális típus vagyok, szóval a gyertyatartó meg befőttes üveg most verte a biztosítékot :shock: :? 8) :lol: :lol:
11. keres csajtól én is vettem nacit, ügyes és jól dolgozik, de nála is jártam párx http://www.tothgyorgyne.hu/ (Brendonba varrt)
jaja totál igaz hogy elem nélkül kellene összes zenélő ketyerének itthon lennie, DE amikor gyerek fél órát ordít amiatt hogy nem zenél a játék :roll: :lol:
erre gondoltál ? http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10108651 , mondjuk szerintem fontos hogy mindenképpen merőlegesen legyen a bébi hozzád képest pelenkázáskor. Akkora méret legalább kell mint ami Miezáék kombi ágyánál van. olyan ágyat nem néztek ?

Judit,
olyan szép a képetek amit a 4 mm-es babácskáról feltettél anno.
"Mi lesz ha Liza is elindul" - hááát sedatif reggel-délben-este :lol:
ha autópálya lenne mennék, de így biztosan ágynyugalomban maradnék otthon.
ha főnök látni akar akkor webkamerázzatok :D
Mnél 5 hetesen meg kellett mondanom hogy miszitu van és aznaptól otthon is maradtam, ciki volt mert elég komoly a munkaköröm és 0 helyettessel voltunk abban a pillanatban, de rendi voltam mert otthonról dolgoztam pár hónapot, és ők is mert normál bért kaptam :D sőőőt még túlórát is fizettek :lol:
szóval amikor kijöttem anno Sz-től és a 10 perces autókázás közepette a víz levert hogy a cég totál ki fog akadni, de szerencsére mindenki nagyon kedves volt és az is még a mai napig is :D

Nava, Macs,
de szépek a fiatalok !!

Kisbeeka,
"Kubu meg azért,mert sok-sok munkát átvállalnak tőle" - a próféta beszéljen belőled !
számmisztika nem semmi :lol:
ujjaim übergiga csuriban !

Kispatak,
ha M itthon lenne egész nap én tutkóra felkötöttem volna már magam az ágy lábára :lol: Liza pedig olyan kétségbeesve tud reklamálni ha éppen nincs tőle valaki 20 cm távolságban :lol: :lol: szinte látom rajta, hogy neki ez szenvedés hogy feküdnie kell, hogy nem járkálhat még, nem mászhat...... brutál :lol: :lol:
ööööö de, tényleg sok játéka van, és ez még csak a töredéke a teljes mennyiségnek, Kubu megszállott teszveszes :shock: :lol: mindig vesz valami kincset.
sulit nem bírtam, 13.15-kor leléptem, így is 5 óra 15 percet voltam bent :?
fogadhoz kitartás, és egyébként is mindjárt névnap !

Ann,
nekem az a fura Marciban, hogy nem tud pihenni fél percet, jön, megy, szerel, kinyit, becsuk, elrak, kiönt, kidob, dalol, ugrál, rohan, énekel, kiborít (engem). eccerűen nem értem ezt a hihetetlen energiát.
hah micsoda álom, asszem nem áll messze a valóságtól, lesz még alkalmam pironkodni 8)

Zsuzska,
unokahugival mikor hozzuk Marcit össze ? 8)

Vicky,
goniKubu örül hogy Barbus is pakol már :lol: :lol: :lol: :lol:
ah szóval első botox kezelés meg volt nálatok is, gyógysimik drága Barbusnak, ilyen nálunk is volt, a vér csak úgy ömlött, mi totál padlón M meg már rég elfelejtette.
vizsgához drukkok.
bölcsi, nálunk a bébi 5 hós hófordulónál lehet beíratkozni. M esetében 2009 május 23-án voltam a bölcsiben hogy 2010 szept 1-én tudjon kezdeni és akkor a 136. sorszámot kaptuk, most félek is mert Lizát január 5-én viszem beíratni és szept 1-én kezdene, reméljük lesz helye.

Sajti,
tök jó a nődokker, domina krosszolunk !
másik Kubu is megdöbbent, mondta hogy ő is beruház egy lottóra.
ájáj olvasom matisz klinika működésének átmeneti felfüggesztését, nemá !

Estrella és Vicky,
utólag is boldog születésnapot kívánok.

Lukácsné,
ááá anyóssal veszekedés.
képek isteniek !

Kahlan,
sajnálom, ölelések.

Heni,
örülök munkahelynek :-) meg annak is hogy be-bekukk van.

üdv minden újnak

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu!

Kitartás! Nekem is. Igazából nem lesz névnapi utazás, majd jön, ha akar. Én is kitartok a fogdokkerra még van egy pár dolog előttem, meglátjuk - fentebb már leírtam.

üdv kispatak
Vendég

kubu: Remélem nálunk elég lesz a protekció a bölcsinél. Egy fórumos csajsziról kuderült, hogy az itteni bölcsiben dolgozik, csak most gyesen van. De azt írta hpgy majd segít.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki!

Minden a legnagyobb rendben lesz, nyugi!!!! :)

Mia!

long protokoll:
Igen, ahogy Andi írta, kb úgy van. Nekem mindig az volt/van :D
3. nap uh+vv
10. nap uh (ha a tüszik alapján úgy látják, vv is).
15-19. nap közt valamikor uh és vv
21. nap szuri kezdés. Ez az előkészítő, általában Gonapeptyl!
ez nekem kb 4-5 hétig megy összesen, egészen a beültiig! közben 2. héten kontroll uh+vv.
aztán emellé bejön a Pergoveris esténként!
Emellett kb 2-3 naponta kontroll uh és ha indokolt, akkor vv is.
zárásképp, 36 órával a punkció előtt 2 Ovitrell!
Aztán a punkciótól a 13. hétig napi 1 Progeszteron injekció derékba, plusz az Utro vagy a Crinone!
A punkció utáni 14. napon vv, és utána a jó hír, hogy Ön terhes :)
Ha van kérdésed, akkor írj!!!

Ancsi!
szuperül alakult a tegnapod! :D
drukkolok neked is nagyon! :D

vonalzó: azt kell kiválasztanod ha kész a vonalzó a Lillypie-n, hogy forum sign. és abból is azt, ahol az ubc, url code van!!!
azt beilleszteni a profilba az aláírásodhoz új sorba, mint amiben a neved van!

Remélem sikerül :D

később jövök, csak most dolgozom is kicsit!

puszi

eszter82
Budapest

Köszi Eszter,ari vagy!
10 perc és telózhatok, hogy mi van a síúttal! :)

Kép
Kép
missancsi

:cry: lőttek a síelésnek!
Most telefonáltam, nem maradt 1sem! :cry:
Egyszerűen nem értem! Ilyenkor miért nem fagyasztották le őket tegnap?Vagy felesleges is lett volna,hiszen ezek szerint úgyis kipurcantak volna??

Kép
Kép
missancsi

Kisbeeka!Merre vagy?Telóztál már?Mit mondtak?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nekem sem szolgáltak a legjobb hírekkel,bár úgy kezdte a biológusnő (K2),hogy nagyon jó hírei vannak,szóval a 3-ból kettőnek sikerült azonnal megtermékenyülni,a 3. még nem futott neki,de kérdésemre azt válaszolta,hogy ha megtermékenyül,és jól osztódik,akkor azt az egyet is lefagyaszthatják!

Szóval 2 kis bogyónk van,holnap délben kapom vissza őket.

Eszter: tündér vagy,hogy biztatsz!
Picit elkeseredtem a számok hallatán,de talán épp ez lesz a nyerő.

Most nehezen vagyok pozitív,mert kevés az embrió,és még a 3. napot se várják meg...
Szóval kissé aggódok :?

Körülöttem mindenki más pozitív,de szerettem volna egy kis "biztosítékot",hogy nyugodt lehessek...
Vendég

Ne szomorkódj Breki,látod 5 után már nekünk is csak a pocakban lakók vannak! :(
De még mindig nem értem,ha tegnap már szépek kb.6-8 sejtesek voltak a talonban lévők akkor azokat miért nem fagyizták le?!
A vonalzót végképp feladom!Vagy ha megadom priviben a jelszavamat megpróbálnád nekem? :lol:
missancsi

Brekim,
a biztosíték az, hogy holnap visszakapsz két bogyókát :wink:
Emlékezz, a Titok mindig azt írja, ne a hogyanra és a mikorra koncentrálj, az nem a te dolgod! Csak hidd és tudd, mi a CÉL!!!

Kép
judit0713

Ancsi,
igyekezz nem elterelni a figyelmedet a pocaklakókról!
mindegy most hogy mi lett a többiekkel, a lényeg, hogy ők ketten szépen fejlődjenek és megfelelő helyre kuckózzák be magukat :wink:

Kép
judit0713

Ancsi: írtam még Neked,nézd meg!! :D

Most tutira sikerül a vonalzó!! :)
Vendég

Számítástechnikából megbuktam! Kisbeeka!ISTENNŐ vagy! :D

Kép
Kép
missancsi

Brekk,
tessék a jó oldalát nézni!!!
holnap két baba kap esélyt. :-) befogadó, vidám anyu kell hogy várja őket. úgyhogy hajrá, no para!

Ancsi,
sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál. ha lett volna értelme, akkor betették volna őket tegnap a sítáborba. nagyon érti ott mindenki a dolgát.

Judit,
főnökkel mire jutottál?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: talán én vonzottam be,hogy csak ők ketten maradjanak,tudod,féltem,hogy nehogy "sokan" legyenek fagyisok,mert ha most sikerül,és esetleg 2 is lesz,amennyit szeretnénk,akkor van,amelyikük "feleslegessé" válna...

És hát soha nem ölném meg őket,és mivel az én babácskáim,nem hagyhatnám cserben sem őket.

Így addig járnék vissza,míg csak vár rám valaki az oviban :)

Ne ítéljetek el ezért kérlek!

De a lelkemben ezt érzem!
Vendég

Kislányok!!!!!!!!!!!
MIndjárt szétcsapok itt köztetek!!!!!!!!!!!!! :) Tessék poztívnak lenni a mindenit, irgum-burgum !!!!!! :wink:

Ancsikám: Azért nem maradt sítáborosod, mert most sikerüni fog és lehet hogy egyből mind a 2-nek!!!!!!!!!!!!!!! és ikres ANYUCI leszel :)
Mai ragacsok: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Beágyazódás: az egy folyamat, elméletileg a beülti utáni napok valamelyikén kezdődik.... de egész sokáig eltarthat...
(Nekem Sz. szerint is valszeg akkor volt, amikor 2-3 napig ilyen barnás izé volt, ami egyébként soha nem szokott lenni, és én még azt is hittem rá, hogy szarakodnak a hormonok és tuti ez már a mensi előjele... Nos ez a vérzés nekem úgy volt, hogy elméletileg szombaton kellett volna megjönnie és előtte szerda-csüt és még talán pénteken is volt, ilyen pecsételő, feketés-sötétbarnás cucc, kevés.... néztem is hogy emmeg mi a sz...r??? :lol: :arrow: szó szerint )... Ma még lehet hogy nem ágyazódnak a kis blasztóitok... de 2-3 nap múlva már sanszos hogy elkezdődik a folyamat!!! :)

Békus: 2 az már tuti... abból meglesz a siker!!!! Szintén még ikrek is lehetnek!!! Ne feledd!!!....... Ja és azt sem, hogy annó mikor nekem volt a leszívásom az szerdán volt.. csütörtök reggel telefonáltam a zujs ügyben..... mondták mennyi... pénteken mentünk beültire és mondták hogy időközben még egy beindult... Na abból lett a sítáborosunk!!!!!!!!!! Úgyhogy lesz ott még simán 3-ból 3!!!!!!!!!! :wink:
Fejben meg tessen nagyon gyorsan rendbetenni a gondolatokat, mert holnap a csöppjeidnek pozitív kisugárzású ANYUCIRA lesz szükségük... sőt aztmondom, már most gondolati szinten lehet megérzik.... :lol: :lol: :lol:
Osztódó, pozitív hullámokat küldöm : :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Köszi Brekus!
Judit igazad van,most a pocaklakókra kell koncentrálni!Rengeteget pihizek,netet ágyból nyomom,már fáj is a hátam a dögléstől!Nem ehhez vagyok szokva! :)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: örülök,hogy sikerült! :D
Vigyázz a babácskáidra! Hidd el,most tuti sikerül,és ne bánkódj a kis fagyisaidon! :)

Biztos ott lesz az a 2 drága!
Holnap követem a példádat! 5 nappal pedig a ++ teszted után én is hozom a zebrásomat! :D
Vendég

Andikám drága,igazad van!! :D
jól van,romjaimból összekaparom magam,és inkább megcsinálom a túrós sütikét,amire már vagy 3 napja készülök :D
Vendég

Békus: és POZITÍVAN gondolkodsz!!!!!!!!!! ::) :wink: :wink:

andrea-1

Ez az Ancsi!
És a vonalzód csudiszép lett :D

Zsuzsóka,
főnök simán beleegyezett jövő szerdába. Eszerint nem olyan SOS az a beszélgetés, csak már illene...meg gondolom helyettesnek is akarja már mondani, hogy mire számítson a továbbiakban.
Sajnálom hogy még mindig olyan rosszul vagy!
Mondjuk én is émelygek folyamatosan, lassan már azt sem tudom, milyen az amikor normális a gyomrom :roll:

Andikám,
csapjál szét a rossz tanulók között!
Na nem mintha mi türelmesebb nebulók lettünk volna az akciók közben :oops: :oops: :oops:
Jobban vagy? Pocak látszik már???
Van már ip. a 4D-re? Egy másik fórumon írta az egyik lány, hogy neki sikerült dec. 23-ra kapnia a 4D Genesis-nél, így tök friss képek lesznek karira.

Kép
judit0713

Igen Andi,és POZITÍVAN gondolkodom közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit,jó is hogy írod!

Pocakfotókat kérünk!!!! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

most jöttem Sz-től...az egyik petefészkemben van egy 42mm-es ciszta :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mitől jöhetett?
volt vkinek ilyen?
letörtem mint a bilifüle!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Ahogy mondod Juditkám.. minket is kellett csillapítani...de mindig volt arra is jelentkező versenyző.. most meg mi lettünk azok :)

Hát én sem vagyok jobban mint Te és Zsuzsó.... most 3. napja megint a pirítós kenyér a legjobb barátosném... Talán annyiból jobb, hogy most Singer szinten megrekednek a dolgok....de eccer majdcsak elmúlik :)

Pocak már látszik... pár hete.. de tudod, nekem alapból is van egy ideje :).. na lényeg, hogy terhesgatyó már bejátszik.... Na erről jut eszembe, rendeltem egy másikat is a vaterán..de az meg hiába 1 számal nagyobb csak, mint a mostani méretem, curva nagy, tegnap jött meg a postán.. így a 11. kerületi kismamaruhást meglátogatom a jövő héten, mert van rá lehetőség, így méretben stimmelőt tudok még mostanra venni ez a nagy meg ha megnövök nagyra jólesz a vége felé:)

4d genesissel úgy kalkuláltam, hogy nem fogom utolsó pillanatra hagyni.... mégpedig azért nem, mert ott vannak olyan korrektek, hogy ha nem látszik a neme, akkor egy későbbi időpontban visszarendelnek és csak a nem miatt megnézik a lábaközit mégegyszer...
Az öregasszony meg már óvatos és megfontolt, nem világotmegváltó duhaj, úgyhogy karácsony előtti héten megyünk majd szerintem és akkor még lehet lehetőség arra, hogy ha nem látszik még 1-szer vissza tudjunk menni egy gyors kukkantásra :)
De bízom abban, hogy Sz. már december 7-én is nem csak az én lábam közibe fog belátni.. hanem a babáéba is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vikus: igen,nekem februárban mindkét petefészkemben több ciszta is volt,az egyik 30 mm körüli...

Kiszedték,azóta semmi bajom nem volt vele!

A ciszta "normális" jelenség,mindenkiben vannak,csak nem mindig okoznak "gondot",néha megnőnek,aztán felszívódnak.
Ha túl nagy (ez szerintem elég nagy),akkor talán kimetszik,de ez akkor is csak amolyan rutin műtét lenne!

Sz mit mondott?
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Odaadom a szerelőnek, hogy vizsgáztassa le az autót, erre beléjönnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((
ann74

Ann: (((((((((((((((()))))))))))))))
Sajnálom,ez tényleg fura időszak...
Vendég

ann
sajnálom ez a kocsi mizéria ránk jellemző itt a fórumon, remélem hamar meg tudják csinálni, gondolom még a vizsgára ment volna éppen vele.

béku
nyugi ha neked 2 baba kell akkor elég ez a létszám és csak pozitivan tudod.....

ancsi
te is pihenj sokat, drukkolok neked is.

meg persze mindenkinek , megyek mert 13:00 ra mennem kell fogdokihoz.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: akkor Neked meg: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: a fogdokihoz :)
Vendég

Lukácsné,
én inkább a babatáméban szeretnélek utánozni :))
ann74

Béku!
de jó a vonalzód!!!
Sz azt mondta,h kedden menjek vissza ha nem húzodik vissza ad gyógyszert,de hogy mit azt nem!
köszi!
vikus82

Vikus: akkor jó,mert akkor megpróbálhatjátok gyógyszerrel visszaszorítani!
Ez jó hír!!

Hidd el,nem lesz semmi para!

Készíts Te is vonalzót! :D

Most csak azért ilyet csináltam,hogy a pozitív hozzáállásom ne hagyjon el,picit vidámabb,mint az előző! :D
Vendég

Andi: megnéztem a Kedves John-t! :)
Téééééllleg romantikus :) A Mamma mia óta szimpatikus is nekem a főszereplő csaj,Amanda S. :D
Vendég

Vikus!!
Nekem a stimus lombik után volt visszamaradott ciszta.... MI elmensiztük, illetve elmasszíroztuk !!!!! Nekem teljesen eltűnt...
Valahol régebben már tök jól leírták itt a csajok a cisztamasszírt, biztos jön valaki aki "szakszerűen" le el tudja mondani!! :)

Ann,
Nagyon sajnálom a kocsit... peccccccsába... :(

Lukácsné,
Egy kalappal mára :)

andrea-1

Direkt előbb vittem az autót, mert jövő hét kedd már IR vv korán, aztán utána lehet a leletek meg más papír miatt jönnöm mennem kell és szükségem van az autóra. Erre tessék. Azt mondta az autószerelő hogy hétfőtől oda tudja adni a céges autójukat. AZ legalább jó lenne, bár addig el nem tudom képzelni a péntek-szombatom hogy lesz, mert egy csomó mindent terveztem rá.
A kárszemléző jó esetben hétfő-kedd nézi meg az autót, addig hozzá sem nyúlhatnak. És még csak utána kezdődik a szerelése. Hátsó lökhárító vagy micsoda csere, hátsó ajtó kikalapálás, fényezések, lámpa...basszus amióta én vezetek, 17 éves korom óta, soha sem jöttek belém, mindig igyekeztem kivédeni...Állítólag kivédhetetlen volt, azt mondta a szerelő.
Szar helyzet, mert én nem szeretnék egy fillért sem plusszban kifizetni a szerelőnek, de sztem ezt ő is megérti, nem? Azt mondta majd megegyezik a biztosítóval, hogy annyit fizessenek amiből meg tudja csinálni az autót.

Kisbékus, bocsánat most magammal voltam elfoglalva, amúgy nagyon örülök a hírednek, jó lesz az a 2 babóca., hidd el!! Nyuginyuginyugi!!!!!!!!!!!!!!!! (nna ezt magamnak is mondogatom most..)

Sajti, rád is sokat gondolok ám, remélem jó úton vagy a gyógyulás felé!!

Nna megpróbálok dolgozni a nagy ijedtségre...
ann74

Andrea!
köszi!
vikus82

Ann!! Nehogy már velem foglalkozz!! Az én ügyem halad így is,úgy is,és tudom,mennyire drukkolsz!

Remélem rendeződik a kocsi-dolog,ez sajnos olyan dolog,amiben max. drukkolni tudok,mást nem tudok segíteni :?

Andi: nem is hallottam még arról a kimasszírozásról!
De most már érdekel :)

Sütike még várat magára,lusta disznó vagyok kimenni,de már felöltözni hajlandó voltam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Talán Sajti, vagy Mieza írta le annó???? Nem emlékeszem... Cavinton... :shock: :shock:

andrea-1

[quote]F írta:rancos ciszta! Monnyon le, pukkakdjon el!!! Evil or Very Mad Próbáld kimasszírozni, a talpadon és a sarkad felett a kis gödröcskéknél.

Ezt Sajti írta le anno,mikor Miezának volt cisztája...
nem tom,segít-e... :roll: :roll: :roll:
Vendég

De tudtam, hogy Sajti és Mieza környékén kell keresni ezt a masszír dolgot!!! :)

andrea-1

Sziasztok!

Látom elég vegyes a kép ma, főleg egy kicsit a pesszimista hozzáállás nyert!

Sajna Én sem tudok jobb hírekkel jönni, megvolt a nőgyógy vizsgálat és IR-t kell csinálni, mert PCO-t diagnosztizált - ha jól értettem - K.

Megnéztem az IR diétát, ha beigazolódik, hogy diétáznom kell Én nem tudom hogy lesz. Egyébként a gyerek érdekébe mindent.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: sajnálom,hogy Te is rossz hírekkel jössz,de lásd ennek a jó oldalát: ha kiderül az IR,legalább megvan a gyermektelenség oka,és az "kezelhető"!!!

Bár nekem is olyan ok lenne,amit gyógyszerrel kordában lehetne tartani amellett,hogy gyereket is vállalhatunk...!!!

mondjuk nekem már ott vannak a bébik K2 ügynöknél,és holnaptól már a pocakomban csücsülnek :)
Vendég

MIA: ne legyél elszontyolodva!!!!!!!!!! Ha kiderül, hogy a PCO-hoz IR is társul és kapsz rá gyogyót....akkor simán lehet, hogy Matiszos leszel Te is!!!!!!!!! :)
A diéta része nem olyan nagy ördöngősség.... kis odafigyelés, életmódváltás.. még az olyan fegyelmezetlen egyének, mint én is hellyel-közzel be bírják tartani!!! :) És lásd az eredményt...... :wink:

Örülj, hogy már most fény derül rá, ha van....!!!!!!

andrea-1

Így van,én is erre gondoltam :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: