Huh,
november 2-án írtam rendesen utoljára, bocsi mindenkitől, annyira szeretnék reagálni de nem megy, mindenesetre zugban olvasok.
most úgy olvasom vissza a 18 oldalt, hogy szűrővel rákeresek a nevemre és ennek megfelelően válaszolok majd
Zsuzsi,
hogy vagytok ?

óóóó de szép kép van tőletek is, gyönyörűűűű !!!!
sajnálom hogy párod egyedül ment, de jobb hogy maradtál és pihiztél, hidd el.
köszi kérdésed jól vagyunk, én hulla fáradtan, Marci túl egy torokgyuszin, Liza állandó figyelmet igényel, már nagyon durván dumál és állandóóóóóóóan somolyog
suli: kemény de ezt a fél évet már féllábon is, államvizsga aztán csók a családnak, habár egyre kevesebb az energiám....
Luca,
55 kg ? huh hát így én is ledöbbenek az eredményeiden.
Sajti,
spirál barátnőnél nagyon bevált, vérzészavart totálbrutál módon helyrerakta, alig pár csepp van alkalmanként.
hugi és Barni is jól, még picit sárga, de alakul a kisember.
házidokker infót nagyon nagyon köszi, tényleg gondolkozom a váltáson, mert a II. kerületbe elmenni mindig nagyon sok idő
Estrella,
sajnos tényleg húzós volt az első időszak Marcussal, na de a végeredmény kárpótolt mindenért.
remélem jól vagy csajszi
babakocsi: 180 fok, könnyű, bolygosítható, a kar megfelelő magasságba legyen állítható, anyós kolléganőnek milyen babakocsija van ?
(szerintem totál pénzkidobás egy új mert a töredékért adja el az ember utána, de a használtat még kb. uazon az értéken lehet mint ahogy vetted)
ööö mózest minek vesz az ember ? nekünk sem volt, de tervben sem hogy veszünk.
Andrea,
nem semmi a védőnős sztorid, jó hogy tudtál neki tanácsokkal, infóval segíteni.
van a baráti társaságunkban egy kiccsaj, hát hozzá képest Marci a nyugalom, szóval az a kiccsaj reggeltől estig megállás nélkül pörög, tehát nem feltétlenül a fiúknál kell csak készülni (van egy sejtésem hogy Liza valami hasonló viselkedésű lesz mint ez a kiccsaj

jaj nekem).
az a baj hogy nagyon vizuális típus vagyok, szóval a gyertyatartó meg befőttes üveg most verte a biztosítékot
11. keres csajtól én is vettem nacit, ügyes és jól dolgozik, de nála is jártam párx
http://www.tothgyorgyne.hu/ (Brendonba varrt)
jaja totál igaz hogy elem nélkül kellene összes zenélő ketyerének itthon lennie, DE amikor gyerek fél órát ordít amiatt hogy nem zenél a játék
erre gondoltál ?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10108651 , mondjuk szerintem fontos hogy mindenképpen merőlegesen legyen a bébi hozzád képest pelenkázáskor. Akkora méret legalább kell mint ami Miezáék kombi ágyánál van. olyan ágyat nem néztek ?
Judit,
olyan szép a képetek amit a 4 mm-es babácskáról feltettél anno.
"Mi lesz ha Liza is elindul" - hááát sedatif reggel-délben-este
ha autópálya lenne mennék, de így biztosan ágynyugalomban maradnék otthon.
ha főnök látni akar akkor webkamerázzatok
Mnél 5 hetesen meg kellett mondanom hogy miszitu van és aznaptól otthon is maradtam, ciki volt mert elég komoly a munkaköröm és 0 helyettessel voltunk abban a pillanatban, de rendi voltam mert otthonról dolgoztam pár hónapot, és ők is mert normál bért kaptam

sőőőt még túlórát is fizettek
szóval amikor kijöttem anno Sz-től és a 10 perces autókázás közepette a víz levert hogy a cég totál ki fog akadni, de szerencsére mindenki nagyon kedves volt és az is még a mai napig is
Nava, Macs,
de szépek a fiatalok !!
Kisbeeka,
"Kubu meg azért,mert sok-sok munkát átvállalnak tőle" - a próféta beszéljen belőled !
számmisztika nem semmi
ujjaim übergiga csuriban !
Kispatak,
ha M itthon lenne egész nap én tutkóra felkötöttem volna már magam az ágy lábára

Liza pedig olyan kétségbeesve tud reklamálni ha éppen nincs tőle valaki 20 cm távolságban

szinte látom rajta, hogy neki ez szenvedés hogy feküdnie kell, hogy nem járkálhat még, nem mászhat...... brutál
ööööö de, tényleg sok játéka van, és ez még csak a töredéke a teljes mennyiségnek, Kubu megszállott teszveszes

mindig vesz valami kincset.
sulit nem bírtam, 13.15-kor leléptem, így is 5 óra 15 percet voltam bent
fogadhoz kitartás, és egyébként is mindjárt névnap !
Ann,
nekem az a fura Marciban, hogy nem tud pihenni fél percet, jön, megy, szerel, kinyit, becsuk, elrak, kiönt, kidob, dalol, ugrál, rohan, énekel, kiborít (engem). eccerűen nem értem ezt a hihetetlen energiát.
hah micsoda álom, asszem nem áll messze a valóságtól, lesz még alkalmam pironkodni
Zsuzska,
unokahugival mikor hozzuk Marcit össze ?
Vicky,
goniKubu örül hogy Barbus is pakol már
ah szóval első botox kezelés meg volt nálatok is, gyógysimik drága Barbusnak, ilyen nálunk is volt, a vér csak úgy ömlött, mi totál padlón M meg már rég elfelejtette.
vizsgához drukkok.
bölcsi, nálunk a bébi 5 hós hófordulónál lehet beíratkozni. M esetében 2009 május 23-án voltam a bölcsiben hogy 2010 szept 1-én tudjon kezdeni és akkor a 136. sorszámot kaptuk, most félek is mert Lizát január 5-én viszem beíratni és szept 1-én kezdene, reméljük lesz helye.
Sajti,
tök jó a nődokker, domina krosszolunk !
másik Kubu is megdöbbent, mondta hogy ő is beruház egy lottóra.
ájáj olvasom matisz klinika működésének átmeneti felfüggesztését, nemá !
Estrella és Vicky,
utólag is boldog születésnapot kívánok.
Lukácsné,
ááá anyóssal veszekedés.
képek isteniek !
Kahlan,
sajnálom, ölelések.
Heni,
örülök munkahelynek

meg annak is hogy be-bekukk van.
üdv minden újnak