A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most hívott Boo, túl vannak a műtéten, Miront eléggé megviselte a herce-hurca, de jól van. Bal herécske lent figyel, úgyhogy sikeres volt a műtét. :wink:

Kép
katy76

Boo! Örülök,hogy túlvagytok rajta! Remélem Miron gyorsan felépül ebből a traumából :cry:

Pocok! Lili most 8600 gramm :shock: és 79 cm. Nem egy kövér gyerek. Ma beszéltem amúgy a dokival,ő azt mondta,hogy ennek utána kell járni :arrow: vigyük el gasztrodokihoz :arrow: fel is hívtuk az egyik ismerősünket,aki azt mondta,hogy első hallásra semmi ilyen problémája nincs a gyereknek,ő azt mondja,hogy bőven elég egy vérvétel,pisi,kaki lelet,abból sokminden kiderül,mert valószínűleg a vasa megint a béka feneke alatt van. Úgyhogy abban maradtunk a doktornővel,hogy ez lesz az első lépés. Én is utána olvastam,és igazából Lilinek semmi olyan problémája nincs,amivel ehhez a dokihoz kellene menni(reflux,hasmenés,hányás,gyomortáji panaszok stb). Na meg persze azt kapja,ami van,ha nem eszi,nem eszi. Mert lehet,hogy ez csak válogatás ám :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Rapid!

Boo!

Juhuuuuu :D !

Én életem egyik legocsmányabb napját taposom, hála égnek, hogy ez nem globális :lol: .

Nyuszi!

Én sem vinném gasztrdokihoz, főleg nem első körben :roll: . Sztem Lilinek van egy bizonyos fokú étvágytalansága (vashiány, vérszegénység...ilyesmi miatt), és ennek következtében meg jó car étkezési szokásai :? . Ez nem a ti hibátok, és nem is az övé! Mi se eszünk túl jóízűen, ha nem vagyunk éhesek :? . Szóval hajrá vérvétel :wink:

Apropó...

Tike!

Kérdezted a vérvételt, még sajna nem jutottam el :oops: , de azért nem is szakítottam rá időt (biztos tudtam volna :oops: ), mert már nincs tejem :wink: . Legalábbis közel sem annyi, sak ha direkt megnyomom, egy-egy csepp. De azt azóta sem mondtátok, hogy aki nem szoptat, annak van-e még :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

Juhéééé!:lol: És mi van a jobb golyszlival? :roll:

Dodi

Nekem nincs tejem, pedig még csak 4-5 hónapja nem szoptatok. Egy csepp se jön ha megnyomom. De lehet nekem Natus miatt is, ugyanis, mikor Roló elhagyta a cicit másnap teherbe estem :lol:

Nyuszi

Akkor eléggé összejött neked, szar éjszaka is és még nem is eszik..
Roló sem egy nagy evő, de ha éhes eszik rendesen...de volt már hogy az ebédből egy kanállal se evett, és így is ment aludni. Aztán uzsizott és szépen vacsizott...Ja és ő sem egy vaskos fiú létére, anyós sztem aggódik is, de leszarom, mert jó kedélye van, és még mindig sokat sz@rik, bár már csökkent 3-4re :wink:
De rohadt szar érzés mikor nem eszik a gyerek, megértem..

KépKép

KépKép
ronmay

Hoztam pár képet a 7végénkről egyesek már látták a "fészbukkon".
Tök szép idő volt, olyan mint ma...holnap már lehűlést mondanak..

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Olyan régen raktatok fel képeket, Szonibaba meg már ezer éve :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Én is örvendezem Boo-éknak, a legfrissebb hírek szerint már heppibébije van újra :D :D :D

Ronmay!
Roló Nagyon édes, szépek vagytok mind...Kutty is :wink:

Dodi Kedves!
Mi az oka az ocsmány napnak?? :shock: Publikus?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi! Mi volt ma,hogy ocsmány napod volt?

Ronmay! Én már láttam facebookon a képeket,nagyon szépek vagytok és édes a pocid is :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

ronmay!
nagyon jók a képek!!!

Booéknak hurrá...de jó,h minden rendben ment...

Kép
Kép
csibe83

Talizós Lányok!
Elmaradt tali esőnapja ne legyen pl. a most péntek? Vagy elenyész a feledés homályában?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Örülök, h minden rendben ment, de nem is aggódtam emiatt :wink:

Ronmay!
Képek cépek, jól sikerültek.

Az én "képtelenségem" oka, h apa kezeli a fényképről átteleportálást a laptopra, nem is hajlandó megmutatni, h h kell, mert nem bízik bennem, félti tőlem a képeket. Ehhez párosul, h miután letölti a képeket, sikerül úgy eldugnia, h ne találjam meg őket :?
Még jó, h egy saját laptopra vágytam, saját tartalommal, amit saját kacsómmal kezelek :?

Marci holnap debütál az oviban, ami az ottalvást illeti. Kéretik drukkolni, h ügyes legyen a kuki és ott se pisiljen be, ne csak itthon!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Az ocsmány napom dióhéjban (aztán rohanok tanulni :? ).

Botond 5:40-kor ébredt, és onnanól egyfolytában csak sírt, nyüszögött, vergődött :shock: :( . Csak Nurofen volt itthon, azt adtam neki, de semmit se használt. Nekem 11-re oda kellett volna érnem receptekért a rendelőbe, ezért hívtam apát, hogy hozza el légyszi. Ő sajnos nem ér rá, üljek be a kocsimba és hozzam el én :? . Oké, legalább beviszem a gyereket is gyerekrendelésre.
Épp szedem össze az immár 5(!) órája szenvedő gyerekemet, mikor hív a szomszéd, hogy tisztázzunk vmit (anyósom bekavart, nem lényeg). Nagy nehezen elindulok, gyerek ordít, a szomszéd még mindig magyaráz a telefonban, mikor 100 m után érzem, hogy mi gáz vam a kocsival.
(Ehhez tudni kell, hogy szombaton defektet kaptam, de tudtunk menni rövidtávon a kocsival, ha előtte felfújtuk a gumit. Mivel apa azt mondta üljek be a kocsimba, és menjek, gondoltam fel van fújva, én hülye meg nem néztem meg induláskor, mert lefoglalt a szomszéd, meg a gyerek.)
Na, ennél a pontnál elsírtam magam, mert 3,5 óra alvás után ez már sok volt nekem a jóból :oops: . Hívom apát, erre ő, mint odaadó társ közli, hogy ha már ilyen béna voltam, oldjam meg, ahogy akarom, de mire hazajön legyen kész :shock: :shock: :shock: . Mivaaaan? :evil: (Itt egy olyan monológ következett, melyre utólag közölte, hogy ha még egyszer így beszélek vele, akkor felisútleisút :roll: :oops: :oops: :lol: )
Nekiálltam a vinnyogó gyerekkel kereket cserélni, de a csavarok meg se mozdultak (az óra meg ketyegett, és 11-re ott kellett lennem!). Szóltam a sógoromnak, de hiába nem tudtuk leszedni, pedig izomból nekifeszült szegény a 90 kilójával :lol: .
Rohanok a szomszédhoz kölcsönkocsiért, bepaszírozom a gyereket (szerencsére gyerekülés volt benne), rohanok a receptekért, gyerekem meg közben elájult. Babakocsi persze nincs nálunk, így a vállamra teszem (olyan volt, mint egy rongybaba, úgy ki volt merülve :( ). Gyerekrendelésen 400-an voltak, gondolom jó betegen, ezért inkább nem vittem be, csak kikunyiztam neki a gyógyszertárban Germicid C-t. Mondanom sem kell, úgy néztek rám, mint a véres rongyra :twisted: .
Aztán hazajöttünk, apa is megjött, utána elvittem a kocsit gumishoz, és a délután már nyugisan telt. Botond számára is, mert a kúptól el tudott aludni, és délután is csak kicsit volt nyűgösebb a szokásosnál, de az már istenes volt...

Ennyi. Biztos kevésbé élem meg gáznak, ha többet alszom, vagy nem ordít végig a kisfiam.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

köszi köszi lányok!:oops: :lol:

Szonibaba!

Nem úgy volt hogy vártok januárig? Küld át nekem a képeket én lekicsinyítem

Nyuszi

Húú akkor én is megleslek téged :lol:

Csibe

Mindjárt genetikaid van.... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Ne hülyéskedj, én biztos ideg összeroppanást kaptam volna, Apa mikor hazajön őt meg kel küldöm a Qva a..ba, hisz vkin ki kell töltenem a dühöm. :twisted:
Taxi nem játszott? vagy ha délután mentél volna? Botond még mindig lázas? Pöttyeivel mi van?
Az óraátállítás miatt keleget korán?vagy ez már rég nem az? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!
Őőőő, ha nekem apa ilyet mondana, h amiatt, h hogy beszéltem vele, legközelebb fel is út le is út...extrán elküldeném a "K" anyukájába egy szinttel lejjebbre :oops:
Nyűgösségre fény derült? Lázas volt, taknyos lett v. mi a baj? Vagy szeretnéd te is tudni?

Ronmay!
De úgy volt, csak ma szmk megbeszélés van az oviban f4-től és nem akartam kétszer visszamenni. Mivel már bugyiban is 2 hete tart az ágytiszta alvás, ezért arra gondoltam bepróbálkozunk. Ha nem sikerül, akkor nem erőltetem, marad a január.
Nem a lekicsinyítéssel van bajom, hanem a fényképezőről gépre átmentésre, aztán vhova onnan is át kell másolni és az átmásolt képeket szabad itten nálunk szerkesztgetni és ez nekem más sok.

HELP!
Mi az a homeos bogyisz, amit oltás előtt kell a dednek adni és mennyi idővel előtte kell elkezdeni, milyen adagolásban és ha pénteken viszem Bodzit, akkor már késő-e adni és egyáltalán használ-e?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És Mironról tudunk-e vmi frisset?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Már otthon vannak, minden oké, pihiznek :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Köszi, az szupi, így egy éjszakát legalább még el tudott Boo is viselni kisszéken.
Hogy fogja majd értékelni az új kanapéját ezek után :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba: Katytól kaptam én homeos bogyit és én reggel adtam be neki, délelőtt kapta az oltást. MA vagyunk a 8. napon és nem akarok elkiabálni semmit....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

úúúúúúúúúúúúúgy örülök, hogy Miron ilyen jól viselte :lol: :lol: :lol: :lol:

Kanapéügyben - nem akarlak bosszantani, de a miénk 90%-ban olyan, amilyet te szeretnél...

Lois,

Polovitaplex 8) 8) 8) 8) retro feeling, én is azt szedtem!

Péntek részemről rendben!

Nyuszi,

Lili tényleg nem kövér :lol: :lol: :lol: doki mit mondott?

Dodi,

ez tényleg megaszar nap volt! - nálam is ott szakadt volna el a cérna, mikor Teapa közölte hogy oldd meg magad, de mire hazaér készen legyen... mivaaaaaaaaaaan??? wazze, akkor legközelebb ha éhes, és felhív, mondd neki ugyanezt - mire hazaérsz öt fogást rittyentsen az asztalra izibe'!
Húúúúúúúúúúú, nagyon elküldtem volna melegebb éghajlatra! Ez a feudális nőtartás nagyon nem férne a bögyömbe nekem...

Szonibaba,

debütálás hogy sikerült?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Várom a részletes beszámolót :D
És annyira jól van már a pulya hogy jönnétek esetleg talizni is?? :wink:

Dodi!
Ti meggyógyultok szted talira?
Huhh, bár a komplex képhez gondolom hallanom kellett volna a monológodat, de még anélkül is tágra nyílt szemmel ámulok, hogy milyen angyali természetű feleség vagy, én tuti sárkánylédivé változtam volna egy ilyen riposztra.... :oops: :oops: :oops:
Az hogy egy "ilyen problémát oldjak meg ha már ilyen okos voltam" max poénként férne bele... de az sem akkor mikor a beteg gyerek van a hónom alá csapva. A felisútleisút meg semmilyen formában sem...de már írtam is hogy nálunk a szavaknak súlya van.

Pocok!
Akkor legyen péntek, hátha becsatlakoznak a többiek is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Ti hétfőn kezditek a beszoktatást?? Akkor utána már nem nagyon jó nektek semmikorse? :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
És a nevét nem tudod a bogyisznak?

Katy!
Lszi! Mi a bogyó neve?

Boo!
Olyan jó, h ilyen jól sikerült ez a kórházasdi (persze még nem olvastam a hosszú beszámolót)

Pocok!
Köszi az érdeklődést, szuperül sikerült Marci mai napja. Nem volt se pisi, se nyafi. Bár januártól akartam, h ott aludjon, de mivel ő is szeretne ott aludni, így mától visszavonhatatlanul teljes értékű ovis az én egyetlen pici fiam :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Igen, hétfőn :cry: :cry: :cry:

az elején fondolom csak fél napot lesz, kb egy-két hét múlva mondanám hogy ott is alszik majd, így a délután kivitelezhetőnek tűnik az elején még, később meg max elhozom alvás után, így 4 körül még odaérünk majd a talikra.
Két ünnep között szünet van...

Január 12 után már neccesebb lesz mert akkor kezdek dolgozni - de majd igyekszem megoldani a talikat így is, nem menekültök :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

hurrá, ügyes nagyfiú és kuki :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tegnapi Murphy-nap:
Tehát nem csak én reagáltam túl a délelőttöt :lol: .

Ronmay, Szonibaba!

Mire apa hazajött, én már pííszködben lebegtem (nem, nem szívtam be, és nem is ittam :lol: . De hogy ez miért nem jutott eszembe :shock: :lol: ? ). Addigra már kibőgtem magam, a bébim aludt egy kicsit a vállamon, és vígan pakolta a kutya szájába a szenet ( :lol: ), a lapos kereket meg oly' magasról cartam le, hogy el se hiszitek :twisted: :lol: . Én alapból eléggé Buddha típus vagyok (valószínüleg ezért jövünk ki ilyen jól apával :twisted: ), de ez így sok volt :roll: :lol: .

Falun lakunk, itt nincs taxi :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: .

Láza már napok óta nincs, de gondolom, mert kapta a Nurofent. Ma éjszakára már nem is adtam. Tuti az oltástól volt :? ! Kiütései még vannak, de arra nem is kap semmit, elvileg maholnap elmúlnak. Nem akarom minden carral tömni, ha nem muszáj...

Boo, Kispocok!

A frappáns válasz utólag jutott eszembe, és nem a kajával kapcsolatos :roll: . Azt kellett volna neki mondanom, hogy ha így állunk, akkor ha legközelebb szeretkezni van kedve, majd én is közlöm, hogy "oldd meg egyedül, de mire hazaérek, legyen kész!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy a kaja is király, csak mostanában ebben nagyon elnéző, ha nincs, nincs, ha van, akkor örül :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az egyik informatikus ismerősöm végre "táv-megoldotta" a vezeték nélküli internetet ezen az új laptopon. :D A régi olyan lassú, hogy szörnyű, már utáltam.

Boo!
Jujj, nagyon örülök, hogy Miron ilyen jól viselte a dolgot! :D

Pénteki tali: mi nem hiszem, hogy tudunk jönni, mert úgy néz ki, hogy bölcsi után megyünk sóbarlangozni. Holnap délután kezdjük, és azt mondták, hogy kétnaponta érdemes menni. Ha holnap tetszik a dolog, akkor pénteken is megyünk.
Petra orrfolyására gondoltam, hogy hátha segít abban, hogy ne legyen semmi más baja. Megelőzésképpen. Én meg úgyis nagyon köhögök még, így nekem is biztos jót tesz.

Boo!
Szívesen adok, de már odaadtam a tesómnak, úgyhogy előbb vissza kell tőle kérnem. Hétvégén szerintem találkozom vele, majd megkérem, hogy hozza el.

Szonibaba!
A mi homeós dokink úgy javasolta, hogy az oltás napján kell beadni a nozódából 3 golyót + a Thuja c3-ból 3 golyót. Ha nincs nozódád (csak megrendeléssel lehet venni és úgy tudom, hogy csak két patika rendel ilyet összesen. Az egyik valahol Óbudán van, a másik Gazdagréten, mi ott vettük), a thuját akkor is beadhatod.

Dodi!
Én neki se álltam volna kereket cserélni, igazából azt is csak sejtem, hogy hol van a pótkerék. :oops:
Tiedapa tényleg hálás lehet, hogy ilyen jól kezeled a megnyilvánulásait.

Kép
katy76

Dodi,

jó hogy Botondnál múlóban ez a hülyeség!

Píszköd: és komolyan nem küldted el melegebb éghajlatra? Hihetetlen vagy! Buddha-nő :lol:

Katy,

Hol barlangoztok?
Utána nem tudnátok még jönni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok,

találtam egy másik hiperszuper gyerekcipőboltot - az Oktogonnál van, nagy választék kis méretekből is (a nagylajos már le volt fosztva múlt héten), csomó Falcon és jó áron!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
A Visegrádi utcában van egy sóbarlang a Mária bababolton belül, oda vagyunk bejelentkezve. Viszont most tökre elbizonytalanodtam, mert sok helyen azt olvastam, hogy két év alatt nem javasolt, mert a picit tüdeje még nem elég kifejlett ehhez. :? Én kérdeztem a nőt, ő azt mondta, hogy náluk baba-mama torna is szokott lenni a sóbarlangban, és nyugodtan lehet menni 16 hónapos gyerekkel.
Most nem tudom, hogy mit tegyek... :roll: :roll:

Tali egyébként hol lesz?

Oktogonon merre van az üzlet?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy,

barlang ügyben nem tudok okosat sajna...

Üzlet: Teréz krt 27, udvarban, Baby box

tali: helyszínt nem fixáltuk még, de múltkor is az Elevenparkba menünk volna, gondolom az maradt.

Boo,

hurráhurrá kanapé!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo! Örülök,hogy Miron ilyen jól van már!! Majd gyere,mesélj,ha van időd :wink:

Pénteki tali: mi is megyünk!!!

Katy! Én voltam már Lilivel sóbarlangban,mert a Tátika,ahova járok,ott is van. Szerintem semmi bajuk nem lesz tőle,akkor nem hiszem,hogy csinálnának programokat ilyen piciknek is ott :wink:

Végül nem mentünk ma vérételre,mert Lili mintha megérezte volna,két napja magához képest jól eszik,úgyhogy úgy döntöttünk,hogy nem szenvedtetjük szegénykémet. Itt van a beutaló,úgyhogy ha megint nem eszik,akkor elvisszük. Tényleg! Szerintetek a beutaló mennyi ideig érvényes?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy!
Köszi. Jól vettem ki, h mindkettőből összvissz 3 golyót kell adni az oltás előtt és kész?
Sóbarlang: Marciéknál van az oviban két sószoba, ők heti kétszer járnak, de ők már ugye min. 3 évesek. Ez nem segítség, tudom, de ennyit tudtam a témához szólni :?

Boo!
Sejtettem, h a kórházasdi nem volt wellness kiruccanás :? :roll:
Barátoktól hallottam már ezt azt.
És akkor van új, cép kanapétok? Kitartás, kanapét terem :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Őőő, hááát Loisnak van igaza, azért a monológomat hallanotok kellett volna :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: . Azért annyira ismertek már, hogy gondolhatjátok, hogy nem vagyok egy elnyomott, szerénykedő, csöndes nyuszilány itthon sem :twisted: :lol: . De tény és való, hogy nekem a béke mindennél fontosabb! A büszkeségemnél is :oops: ! És ez főként Botond születése óta van így. Biztos azért törekszem erre, mert az én szüleim házassága emiatt ment tönkre, és emiatt volt boldogtalan gyerekkorunk, és egy nehéz sorsú, meggyötört anyukám :( . Imádom őt, de azt hiszem, hogy ha kicsit többször maradt volna csendben, és kicsit hátrébb tette volna az egoját, akkor másképp alakulnak a dolgok... :roll: . Persze apám ugyanolyan hibás, de egy férfira butaság bízni egy család egységét :twisted: . Az mindig a nő feladata. Én már csak ilyen maradi vagyok :oops: :lol: . Mikor az esküvőm volt, azt mondta az 57 éve házas nagyikám útravalónak, hogy "Ne feledd Dórikám, egy asszony szoknyájának sokmindent el kell takarnia".
De azért apának odabököm néha, hogy ha neadjisten elválnánk egyszer, utána a föld legnagyobb papucsa lesz a pasim :twisted: :lol: :lol: .

Megjavult a kisfiam!!!!!! :D :D :D
Már tegnap este is magától kéredzkedett aludni, és mosolyogva pápázott, és ma délután is hóna alá kapta a szőrit, és mondta, hogy "Baba pápá" (hogy megy aludni), és 1-2 perc (játékoknak) gagyarászás után elaldut. És 2 órája alszik. Imáááádom :D :D :D .
És itt be kell hogy valljam, minden elismerésem azoké az anyukáké, akiknek alapból ilyen "rosszalvó" babájuk van, mert nekem ehhez hosszú távon nem hiszem, hogy lenne türelmem :oops: . És nem sürgetném ennyire a kistesót sem :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!
Próbáltam kicsit utána keresni, de ez a nozóda nem olyan egyértelmű. Minden oltáshoz más fajta van és van olyan szám is utána (amit nem tudom, hogy hívnak szakszóval, D vmi). Szóval csak úgy nem tudom kérni a gyógyszertárban, h nozódát kérek, mert akkor hülyének fognak nézni.
Pontosabbat nem tudsz?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!

Sószoba az oviban :shock: ?!
Hova jártok ti oviba, Svájcba? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Mindig elfelejtem:
Én is szedtem Polyvitaplexet, de én asszem a prémiumot 8) :lol: .

Talira sztem mi is megyünk :wink: .

Nyuszi!

A receptek egy hónapig érvényesek, sztem a beutalók is :roll: . De ez csak tipp.

Katy!

Mi nemrég kaptunk egy sóbarlangos szórólapot, és tisztán emlékszem, hogy egy félév körüli kislánnyal reklámozták, szóval nem hiszem, hogy ártana.
Másfelől úgy gondolom szerdán nem ártalmas, de pénteken naaagyon is, szóval inkább talira gyertek :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Sószoba biza, ráadásul kettő!
Kicsit közelebb van mint Svájc, egész pontosan: kocsival kettő darab perc háztól házig.
Már egyre több oviban van amúgy, ami sztem tök jó. Sajnálom, h ez az ovi még nem üzemelt, amikor Szonji kezdte ovis karrierjét.

Homeós oltásos bogyókat már megfejtettem egy másik mama-baba oldal és a gyerekdokink segítségével.
Katy!
A Széna téri patikában rendelés nélkül meg tudott venni ma mindent a férjem, csak mint info mondom, hátha a későbbiekben neked is jól jön. (homeós patika az is, mint ma megtudtam).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Ugyan már késő, de igen, minden oltásnak van külön kivezető nozódája. :wink: És D30-as hígitásban vannak többnyire.
Nekem a homeós dokim mondta, hogy ebben a két patikában lehet kapni, de ezek szerint akkor máshol is van.

Voltunk sóbarlangban végül, egész jól érezte magát Petra. Az elején természetesen ordított, be se akart jönni. Szerintem megijedt, hogy a talpa alatt is só van, meg minden fehér, és totál félhomály van. :lol: De ez csak 1 percig tartott, utána belefeledkezett a játékba. :wink:

Megyünk holnap is és vasárnap is. Pénteken nem megyünk, úgyhogy lehet, hogy bevállalom én is a talit. A visszaút a parás, mert Petra korán fekszik, nem tudom, hogy mikor kéne visszaindulni, hogy időben itthon legyünk. :roll:

Kép
katy76

Katy!

Tudom, hogy ez nálatok nagyon bevált rendszer, de sztem te jobban ragaszkodsz az időpontokhoz, mint Petra :roll: :lol: . Hidd el, még ha csúsztok is negyed órát (bár olyankor már sztem nincs forgalom, főleg nem befelé) nem lesz semmi fennakadás :wink: . De ha neadjisten mégis, ez akkor sem fog kihatni máskorra. Nagyok már, sokkal rugalmasabbak is :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

ronmay!
igen-igen.hamarosan 12hetes uhu,már alig várom...
szerdán 9.15-re kell menni...

Boo!
nagyon jó,h Miron ilyen ügyesen viselte a műétet...

pénteki tali sztem nekünk nem jó,de most már remélem újra el tudunk
menni valamikor végre...

apa holnap megy egy állásinterjúra...barátnőm ismerőse keres óbudán
raktáros...
remélem sikerül átvenni ide,m akkor végre visszazökkenhetne a normál
életbe és nem kéne többet 2kor kelnie...

Dodi!
hát én is kijöttem volna a helyedben a sodromból,de nagyid nagyon bölcs
és igaza van...
viszont szerintem ezt kivitelezni nehezebb...vagyis nekem az...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ne haragúdj,de az alváshoz készülődéseden jót mulattam,de sejtem milyen
nehéz lehetett amúgy.
viszont a lényeg a léyneg,h minden ok és otthon vagytok végre...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Hát azért ez nem semmi, komolyan mondom ezt olvasva elment a kedvem a további szoptatástól :roll: Tényleg aki úgy választotta el a csemetét az hogy csinálta? Én most próbálom Hédit, de eléggé zokon veszi...addig eljutottunk,hogy reggel már csak pár korty van és a probléma megoldódott! actimelt iszik a poharából,persze csak és kizárólag barackosat :roll: :lol:

Püspökkenyér recept remélem hamarosan érkezik, ma újra megkértem anyukámat,hogy lesz szíves előkeresni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo

hát ez dúrva volt...Vincsike....anyuka....:shock: :shock: kórház, azt mondjuk sejtem, én szülés után 3 nappal 4 napot töltöttem gyerekem mellett egy műanyag széken, mondván nincs baba-mama szoba..

A jobb golyszlival mi újság van? Azt nem látták? Vagy lesz még egy műtét? :roll:

Tike

Leszoktatás :arrow: gondolom nem adsz neki :roll: Bár Roló magától hagyta abba...de én így tettem volna ha leakarom szoktatni

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!
Tudom, tudom, nem vagyok a rugalmasság megtestesítője... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Az a baj, hogy ha nagyon fáradt, akkor egyáltalán nem vacsorázik, márpedig így is csak a babatejet "eszi" este, ami önmagában sem egy nagy vacsora már nekik. Ha pedig fáradt, akkor még ezt se.

De ettől függetlenül szeretnénk jönni, ha jól alszik délután a bölcsiben, akkor jövünk. Majd telcsizek.

Boo!
Nagyon durva! :shock: Az a baj, hogy én ezekkel az IQ bajnok emberekkel nap mint nap találkozom a munkám során, és amelyik véletlenül tud írni, az még a kérelmeivel is traktál minket. :roll: :roll:

Olyan förtelmesen borzalmas történetek zajlanak ezekben a családokban, hogy legmerészebb álmainkban se gondolnánk, hogy ilyen megtörténik.
Na ennyit erről, sietek, mert megyünk a kislányommal barlangozni. :D

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: